SiteGround vs BlueHost Review 2020: Care este gazda web rapidă și de încredere?

0

Sunteți curios pentru care să selectați când vine vorba de SiteGround vs BlueHost?


Dacă doriți doar să porniți un blog, atunci planul de bază al acestor furnizori este potrivit pentru dvs., dar confuzia este pe care să o selectați. Ambele sunt bine-cunoscute, renumite și sunt prezente în lista de recomandări a WordPress.org.

Ambele companii oferă opțiuni scalabile, astfel încât, dacă blogul dvs. crește, puteți trece cu ușurință la planul plin de resurse.

BlueHost este deținut de EIG, care este cel mai mare grup de găzduire web, în ​​timp ce SiteGround lucrează ca un jucător independent și este condus de tehnici experimentați.

Zona de specialitate:

SiteGround: sunt cunoscuți pentru infrastructura avansată, inițiativele de securitate și instrumentele realizate în interior, precum SuperCacher, serverul de viteză NGINX și sistemul de backup.

Vă permite să alegeți un centru de date de pe glob, izolarea contului și serverele SSD activate.

BlueHost: Este considerat soluția atractivă pentru noile site-uri web.

Compania tinde să ofere frecvent reduceri mai mari.

Rezumat rapid

BlueHost a fost fondată în 2003 și a fost dobândită de EIG în 2010. Compania crește atât de constant, iar acum are peste 2 milioane de clienți. De asemenea, sunt cunoscuți pentru serviciile și reducerile rapide, ceea ce o face o alegere bună pentru noii bloggeri.

SiteGround face intrarea în 2004 și este cunoscut pentru infrastructura lor excepțională și grija pentru clienți. Acestea produc diverse instrumente interne pentru a-și face serviciile mai rapide și sigure. Acum compania oferă servicii de bază pentru găzduire la nivel de întreprindere și găzduiește mai mult de 500 de domenii.

Așadar, dacă sunteți confuz și nu știți care dintre voi se dovedește cel mai bun furnizor de hosting pentru blogul dvs., aici vă dezvăluim povestea interioară, făcând comparație din cap în cap..

SiteGround și BlueHost Review 2020

Tehnologie

Adoptarea celei mai noi tehnologii arată că compania este mai angajată să-și servească clienții cu o fiabilitate mai mare. Echipa SiteGround Developer se străduiește întotdeauna să ofere ceva unic clienților lor, în urma cărora oferă SuperCahcer, propriul sistem de backup, HTTP / 2, monitorizare proactivă, tehnologie server NGNIX și multe altele.

SiteGround a pus securitatea în priorități și introduce frecvent diferite patch-uri de securitate pentru a construi un firewall solid. Fără îndoială, ei depun toate eforturile pentru a introduce sistemul Anti-hack pentru a vă proteja, dar utilizatorul trebuie să ia și unele măsuri de precauție din partea lor. Aici citiți cum să securizați Blogul WordPress.

Pe de altă parte, BlueHost nu este un player de focus tehnologic. Acestea tind să se concentreze mai mult pe marketing, în loc să își îmbunătățească infrastructura. Până în prezent, nu au introdus niciun fel de instrumente interne și au un număr foarte limitat de centre de date. Par să țintească nevoile individuale de găzduire și întreprinderile mici.

SiteGround prezintă cu mândrie specificațiile serverelor lor. Utilizează procesorul Intel Xeon E5-2690 V3 V3. Aceste servere sunt, de asemenea, armate cu 265 GB RAM și unități de stare solidă folosind RAID 10. Containerul Linux face serverele mai eficiente prin îmbunătățirea citirii & viteza de scriere și de 2 ori putere CPU. În timp ce BlueHost nu a dezvăluit specificațiile serverului său. Chiar și atunci când vorbim, au refuzat pur și simplu să dezvăluie informații despre server.

Câștigător: SiteGround

Drivere SSD

S-ar putea să auziți despre driverele cu stare solidă. Spre deosebire de unitățile Spinning, SSD-urile sunt mai rapide și eficiente în efectuarea operațiunilor (citire și scriere). Acesta este motivul pentru care multe companii au început să folosească serverele SSD pentru a oferi performanțe de mare viteză.

SiteGround este unul dintre cei mai buni furnizori de hosting SSD. Unitățile de stare solidă de ultimă oră îi ajută să ofere soluție de găzduire web rapidă și fiabilă, decât gazda web tradițională.

În timp ce BlueHost depinde de infrastructura lor tradițională și stochează datele pe unitățile de rotire. Chiar dacă, funcționează înainte de SiteGround, dar încă nu au făcut modificările necesare.

Câștigător: SiteGround

BlueHost

SiteGround

Uptime

Optime înseamnă când site-ul dvs. este accesibil pe internet. Vă imaginați să vă găzduiți site-ul dvs. pe serverul vreunui furnizor de hosting care nu este angajat să ofere o durată maximă de funcționare? Desigur că nu. Iar timpul de oprire înseamnă că site-ul dvs. nu este accesibil de vizitatorii online. Deci, înseamnă că timpul de funcționare este mult mai important decât viteza site-ului și aceasta ar trebui să fie prioritatea dvs. atunci când alegeți gazduirea web.

Bluehost

BlueHost nu este rău atunci când comparăm timpul de funcționare al ambelor companii, dar după cum vedeți mai jos site-ul nostru, care este găzduit pe serverele Bluehost, se confruntă recent cu un timp de oprire, astfel încât durata de utilizare a ultimelor 24 de ore este de 99,97%. Timpul de oprire rămâne aproape 4 min, ceea ce înseamnă că clienții nu vă pot achiziționa sau naviga site-ul dvs. pe parcursul celor 4 minute.

Uptimerobot oferă, de asemenea, statisticile timpului de răspuns al site-ului. Mai jos puteți vedea că timpul de funcționare mediu este destul de scăzut, ceea ce este uimitor, dar există un spike mai mare care arată că, la un moment dat, site-ul durează aproape 4 – 5 sec. Totuși, rezultatele sunt acceptabile, deoarece există doar câteva ocazii în care site-ul își face timp să răspundă.

Detaliile raportului uptime BlueHost

SiteGround

Pe de altă parte, site-ul nostru de teste de pe SiteGround nu s-a confruntat cu niciun timp de oprire. Mai jos statisticile arată că a fost online în ultimele 30 de zile și nu există o întrerupere unică. În prezent, HostingSprout.com este găzduit și pe serverele SiteGround. Și suntem foarte mulțumiți, deoarece în ultimele 4 luni nu am întâmpinat nicio perioadă de oprire, ceea ce arată că sunt destul de consistente în calitatea serviciilor.

Dacă vorbim despre timpul de răspuns SiteGround în perioada respectivă, atunci este mult mai satisfăcător decât Bluehost. După cum puteți vedea că site-ul nostru de testare ia doar 282.09ms în medie ca răspuns. De asemenea, există vârfuri mai mici în grafic comparativ cu BlueHost, iar vârful maxim se apropie de aproape 2 secunde, ceea ce este acceptabil. Deci, înseamnă că Siteground nu numai că are performanțe uimitoare pentru timpul de funcționare, ci și foarte bun în timpul de răspuns.

statistici privind uptime-ul site-ului

Câștigător: SiteGround

BlueHost

SiteGround

Rezultatele testelor de viteză

Următoarea considerație importantă în timp ce selectați cea mai bună companie de hosting WordPress este viteza. Deși există multe plugin-uri și servicii care sunt utile pentru îmbunătățirea vitezei site-ului, cum ar fi W3 Total Cache și CDN etc. Dar viteza depinde foarte mult de calitatea serverelor de găzduire. Și pentru asta, am făcut teste de viteză pentru a măsura cel care este un furnizor de hosting rapid.

Deși, ambii furnizori de găzduire oferă o viteză destul de rapidă, dar Siteground câștigă o mică marjă în viteza de încărcare a site-ului. Acesta este motivul pentru care ar trebui să mergeți pentru Siteground când vine vorba de viteză. Mai mult, deoarece Siteground oferă multiple avantaje tehnologice pentru viteză precum SSD, SuperCacher, HTTP / 2 și NGINX etc., astfel încât SiteGround este probabil să fie și mai consistent în viteză..

BlueHost

BlueHost Pingdom Speed ​​Test

SiteGround

SiteGround Pingdom Speed ​​Test

Câștigător: SiteGround

Testul LoadImpact

Timpul de încărcare devine mai crucial deoarece nu numai că afectează poziția dvs. în clasamentul motorului de căutare, ci și experiența clienților. A studiu a fost luat de Akamai arată că majoritatea utilizatorilor doresc ca un site web să se încarce sub 2 secunde, în timp ce 40% dintre utilizatori nu așteaptă mai mult de 3 secunde. În plus, aceștia au menționat că clienții manifestă loialitate față de acele site-uri care au încărcări rapide. Deci, înseamnă că timpul de încărcare este una dintre cheile succesului.

BlueHost LoadImpact Test

Când trimitem utilizatorii virtuali pe site-ul nostru de testare găzduit de Bluehost, suntem încântați să vedem rezultatele. Pentru că serverele lor funcționează treptat, deoarece există mai mulți utilizatori pe site. Este nevoie de timp doar la început și apoi există și coerență și timpul rămâne sub 1 sec în cea mai mare parte a timpului.

Test BH LoadImpact

SiteGround LoadImpact Test

Și dacă vedem statisticile SiteGround nu există un singur spike atunci când serverul lor necesită timp ca BlueHost să dureze 2 secunde la început. Timpul de încărcare SiteGround rămâne sub cel de-al doilea, chiar și atunci când există mai mulți utilizatori virtuali pe site. Ambele sunt foarte apropiate atunci când comparăm statisticile portante. Pentru că SiteGround oferă o experiență destul de consistentă și nu există un pic, astfel încât acestea sunt câștigătorul acestei runde.

SG Gazduire LoadImpact Test

Câștigător: SiteGround

BlueHost

SiteGround

Serviciul de Asistență

Deci, o problemă vine la poarta ta la miezul nopții și nu ai idee că cum să o rezolvi? Cea mai bună modalitate este să contactați furnizorul de găzduire. Pentru că se ocupă mai bine de situație. Dar dacă nu sunt disponibile la acel moment? Acesta este motivul pentru care este foarte necesar să verificați dacă sunt disponibile 24/7.

Dacă vorbim despre SiteGround, ele sunt cu siguranță disponibile 24/7. Ai nevoie de ajutor pentru a deschide un chat live, un apel telefonic sau trimite un bilet. Ori de câte ori avem nevoie de ajutor, îi contactăm prin chat live și în 1 minut apare o persoană pentru asistență. Personalul este informat și răspunde foarte repede. Mai mult, interfața lor de chat pare blândă.

De asemenea, aveți acces la tutoriale video și la baza de cunoștințe, care este plină de ghiduri și articole informative. Mai mult, pentru ușurința utilizatorului, acestea clasifică tutorialele ca WordPress, Joomla, Drupal și Magento etc..

BlueHost este, de asemenea, cunoscut pentru serviciile de asistență rapidă și disponibile 24/7 pentru asistența clienților lor. Dar când există o competiție SiteGround vs BlueHost, fără îndoială, putem spune că SiteGround este mai rapid. Doar contactați-le prin chat înainte de a cumpăra planul de găzduire, veți vedea o diferență majoră.

Când deschideți chat-ul live, BlueHost durează aproape 6-10 minute pentru a vă conecta. Aceasta nu este o durată lungă, dar o durată mai mică este bună, deoarece nimeni nu are suficient timp pentru a aștepta până când persoana de la celălalt capăt are timp să ajute căutătorul. De asemenea, puteți contacta echipa de asistență pentru clienți Bluehost prin e-mail, telefon și prin trimiterea biletului. Mai mult, puteți căuta instrucțiunile și ghidurile din baza de cunoștințe.

Deși, ambele fac performanțe pentru a servi clienții la maxim, dar SiteGround face o treabă mai bună decât BlueHost.

Câștigător: SiteGround

Comparație de caracteristici SiteGround vs Bluehost Hosting

Spatiu de depozitare

Spațiul de stocare este locul în care urmează să stocați imagini, conținutul paginilor web, audio și videoclipuri. Deci de cât spațiu de stocare aveți nevoie? Depinde de tipul de site web pe care doriți să îl găzduiți.

Dacă doriți să găzduiți un site web unde publicați articolele, atunci nu aveți nevoie de mult spațiu de stocare, deoarece stocarea de 10 GB este suficientă de ani de zile. Dar dacă postezi prea multe videoclipuri, imagini și postări grafice, atunci ia în considerare mai mult spațiu.

SiteGround este un pic limitat și oferă spațiu de 10 GB în planul StartUp. Pe de altă parte, cu BlueHost, nu trebuie să vă preocupe stocarea, deoarece oferă 50 GB în planul de bază.

Câștigător: BlueHost

BlueHost

SiteGround

Lățimea de bandă / numărul de vizitatori

Aceasta se referă la numărul de persoane care vă pot vizita site-ul într-o lună. Multe companii din industrie permit vizitatorilor nelimitați chiar și pe planurile de bază. Lățimea de bandă nelimitată vă păstrează site-ul în viață atunci când se produc vârfuri neașteptate de trafic.

BlueHost oferă o lățime de bandă neschimbată pe toate planurile lor, ceea ce înseamnă că nu există restricții în ceea ce privește numărul de vizitatori, dar atunci când consumi prea multe resurse îți trimit un e-mail pentru a reduce utilizarea.

Nu ne confruntăm niciodată cu un astfel de incident, deoarece oferă un nivel suficient de lățime de bandă pentru manipularea site-urilor web de nivel mic. Vă recomandăm însă când site-ul dvs. va crește, apoi încercați să treceți la planul superior.

SiteGround, pe de altă parte, limitează numărul de vizitatori / lună. Acestea permit 10.000 de vizite / lună. Deci, dacă aveți de gând să începeți doar un site web, acest lucru ar putea fi suficient.

Câștigător: BlueHost

Serviciul de cache

Pentru a face blogul mai rapid, bloggerii utilizează plugin-uri de memorie cache precum cache totală W3. Pluginul funcționează excelent și există o diferență majoră înainte și după utilizarea acestui lucru. În mod similar, unele companii oferă propriile lor instrumente speciale pentru a face serviciul mai rapid, neted și receptiv.

 • Poate doriți să citiți plugin-uri esențiale WordPress

Echipa de dezvoltatori SiteGround a făcut o treabă excelentă prin introducerea SuperCacher. Este o invenție internă care poate activa diversa opțiune pentru crearea memoriei cache a site-ului. La început, produc cache de conținut static. A doua opțiune este foarte eficientă, care cache conținut dinamic, cum ar fi ieșiri HTML.

Următoarea opțiune este cunoscută sub numele de Memcached, care în cache-urile bazei de date. De asemenea, compania introduce o opțiune specifică pentru Cloud și planuri dedicate de găzduire.

În această competiție SiteGround vs BlueHost, rivalul BlueHost nu a oferit niciunul dintre instrumentele proprii făcute pentru a-și face serviciile mai rapide. Cu toate acestea, SiteGround oferă o singură opțiune de SuperCacher utilizatorilor lor de plan StartUp, dar totuși merită utilizat.

Câștigător: SiteGround

Alegerea centrelor de date

Unele companii de găzduire web pun controlul în mâna clientului pentru a selecta centrul de date. Acest factor poate juca un rol în îmbunătățirea vitezei site-ului. Când selectați un centru de date apropiat de publicul / clienții vizați, atunci este posibilă livrarea rapidă a conținutului.

Să presupunem că avem trafic din SUA, atunci alegerea unui centru de date situat în SUA ar putea fi o decizie bună. În mod normal, această opțiune este bună dacă începeți un site de comerț electronic, deoarece în acest tip de site-uri puteți judeca mai bine publicul țintă.

SiteGround permite clienților să aleagă centrele de date. Acestea oferă 5 centre de date care sunt poziționate strategic pentru a servi clienții din toate părțile lumii (SUA, Asia și Europa). Mai mult, ele permit selectarea centrelor de date chiar dacă achiziționați cel mai mult plan de bază (StartUp).

În timp ce BlueHost nu le-a permis clienților să selecteze centrul de date. Au doar un centru de date din SUA pentru clienții de găzduire partajată unde compania găzduiește site-urile web ale clientului lor.

Câștigător: SiteGround

BlueHost

SiteGround

MySQL & Baze de date PostgreSQL

S-ar putea să fiți la curent cu bazele de date. Acestea sunt cele mai importante în găzduirea web, deoarece fără o bază de date nu vă puteți rula site-ul. În general, o bază de date este creată pe fiecare site web. Având cantitatea în exces de baze de date vă poate simplifica munca și există șanse ca să aveți nevoie de mai multe în călătoria dvs. de blog.

Dacă sunteți începători, nu vă confundați, deoarece acum hostingul oferă multă ușurință și bazele de date create automat. Te concentrezi doar pe site-ul tău.

SiteGround oferă un număr nelimitat de MySQL și PostgreSQL pe toate planurile lor și le puteți gestiona prin phpMyAdmin, respectiv phpPgAdmin. În timp ce BlueHost acceptă 20 de baze de date indiferent de tip.

Câștigător: SiteGround

.fișier htaccess

Un „.htaccess” oferă mai mult control în mâinile tale. Cu ajutorul acestui fișier, puteți proteja, permite și bloca adresele IP specifice. Mai mult, a fost folosit pentru crearea redirecțiilor și a paginilor de eroare, etc. Poți avea nevoie de o anumită abilitate tehnică înainte de a crea și edita acest fișier.

Ambii furnizori de hosting permit utilizatorilor să încarce fișierul .htaccesss pe server. Puteți crea și edita fișierul .htaccess liber.

Câștigător: Tie

Panou de control

Oferta panoului de control oferit de furnizorul de găzduire este un loc unde puteți gestiona domenii, subdomenii, conturi FTP, backup-uri și conturi de e-mailuri, etc. Mai mult, arată, de asemenea, diferite statistici legate de spațiu de stocare, lățime de bandă și baze de date..

Atât SiteGround, cât și BlueHost oferă cPanel, care este foarte ușor de utilizat și, chiar dacă ești un începător, nu te va confunda. SiteGround cPanel este foarte curat și împărțit în diverse secțiuni, cum ar fi Domenii, Instalatori auto, baze de date și Securitate etc..

Mai mult, SiteGround a obținut un avantaj aici la cPanel prin adăugarea instrumentelor WordPress și Joomla unde puteți gestiona diverse aspecte ale site-ului dvs. WordPress și Joomla, cum ar fi actualizări automate, activarea SuperCacher și setul de instrumente etc. Aici uitați-vă la SiteGround cPanel

Pe de altă parte, BlueHost face, de asemenea, o treabă excelentă și vine cu un cPanel curat și colorat. De asemenea, au adăugat instrumente WordPress pentru a efectua operațiuni diferite printr-un singur loc. Puteți accesa cu ușurință instrumentele de securitate, bază de date, programare și site-uri web. Uită-te la imaginea de mai jos a BlueHost.

Câștigător: Tie

BlueHost

SiteGround

Instalarea aplicației

Deci, cum puteți instala aplicații web precum WordPress. Recent am achiziționat un cont de hosting de cloud de la un furnizor de hosting și după cumpărare am știut că funcționează pe liniile de comandă. Doar pentru instalarea WordPress trebuie să scriem mai multe comenzi. Ne este nevoie de o mare parte din timp.

Ambele companii, SiteGround și BlueHost oferă instalator cu 1 clic în panoul de control (cPanel). SiteGround oferă instalatorul Softaculous care permite instalarea cu 1 clic pentru mai mult de 400 de scripturi precum WordPress și Joomla etc.

Pentru instalarea WordPress cu un program de instalare cu 1 clic, trebuie doar să faceți clic pe pictograma WordPress în cPanel sau să faceți clic pe Softaculous și apoi să selectați WordPress.

În timp ce BlueHost integrează piața Mojo în cPanel-ul lor pentru instalarea cu 1 clic. În panoul de control de găzduire faceți clic pe Instalare cu un singur clic și veți vedea tone de scripturi pentru instalarea automată, cum ar fi WordPress, Joomla și alte aplicații.

Câștigător: Tie

Conturi de e-mail

Când creați un site web este foarte necesar să creați o adresă de e-mail cu numele dvs. de marcă. De exemplu, dacă numele site-ului dvs. este bestmotors.com, atunci puteți crea o adresă de e-mail [Email protected]

Mai mult, o adresă de e-mail cu numele site-ului dvs. (numele de marcă) în loc de @Gmail, @Outlook creează un sentiment de încredere în mintea clientului. Deci, este o caracteristică obligatorie.

BlueHost oferă 5 conturi de e-mail și 100 MB de stocare pe cont. În timp ce SiteGround le permite utilizatorilor să creeze un număr nelimitat de conturi de e-mail și nu există nicio limită la stocarea e-mailului.

Ambele ofera integrare prin webmail. De asemenea, ambele oferă protocoale POP și IMAP care ajută utilizatorul să citească e-mailurile prin intermediul aplicației precum Outlook.

Câștigător: SiteGround

Să criptăm

Când lucrați online, trebuie să protejați datele clientului. Pentru aceasta, trebuie să implementați protocolul SSL. Certificatul SSL folosește pentru criptarea datelor clientului, cum ar fi numărul cardului de credit, telefonul și adresa de e-mail etc. Inițial, a fost important pentru cei care ofereau un proces de înscriere sau care operează site-uri de comerț electronic..

Dar acum devine o parte esențială pentru fiecare tip de site web, iar Google oferă, de asemenea, un avantaj de clasare acelor site-uri care implementează SSL. Puteți obține un SSL gratuit prin CloudFlare prin configurarea unor setări. Deci, care este soluția ușoară pentru a activa SSL-ul?

Unele companii de găzduire pentru ușurința utilizatorului lor oferă SSL gratuit, care poate fi activat cu un singur clic. Atât BlueHost, cât și SiteGround oferă gratuit Funcția de criptare SSL în panoul de control, unde trebuie doar să atingeți câteva clicuri și să începeți să vă protejați site-ul. Nu necesită configurații.

Câștigător: Tie

Izolarea contului – Îmbunătățiți securitatea site-ului dvs. și protejați-vă resursele

Această tehnologie se referă la modul în care fiecare cont este tratat ca un cont separat. În mod normal, acest lucru se va întâmpla în cazul serviciilor de găzduire costisitoare, precum VPS și Dedicat etc. Datorită serviciului partajat, există șanse ca, dacă un cont devine vulnerabil, atunci le poate afecta pe celelalte. Dar SiteGround a dezvoltat un mediu izolat cu ajutorul BaseOS. Dacă cumva un cont devine vulnerabil, intrusul nu poate accesa contul altora.

Mai mult, la fel ca Google, dezvoltă și mecanismul de verificare a hack-urilor și vă va avertiza, deoarece atunci când Google va vedea un site web cu vulnerabilități, va spune pur și simplu tuturor marcând care determină scăderea traficului..

Mai mult, SiteGround introduce recent Hackalert care scanează site-ul dvs. zilnic și vă trimite un e-mail despre problemele de securitate. De asemenea, dezvoltă un sistem 1H Hawk pentru a lupta împotriva atacului cu forțe brute. Acestea oferă asistență completă în cazul în care aveți probleme. Toate aceste măsuri de precauție arată că compania are ca prioritate securitatea.

Dacă vorbim despre BlueHost, acestea nu iau astfel de precauții și nu au lansat un singur instrument intern pentru protejarea serverelor lor. Da, oferă protecție firewall și filtre spam pentru a lupta împotriva hackerilor. Dar continuă să promoveze instrumentul premium precum SiteLock pentru securitatea site-ului, care costă 95 USD / an.

Câștigător: SiteGround

BlueHost

SiteGround

Backup

A lucra online fără a avea backup este foarte riscant. Pentru că uneori restaurarea copiei de rezervă este singura modalitate de a face totul bine. Multe companii de găzduire oferă servicii gratuite de backup zilnic, săptămânal sau lunar.

Când creați o copie de rezervă și, la un moment dat, site-ul dvs. este încurcat cu malware și coduri rău intenționate, atunci puteți restaura cu ușurință backup-ul pentru a scoate site-ul din probleme..

SiteGround face o copie de rezervă gratuită zilnică, dar dacă doriți să restaurați acea copie de rezervă, atunci trebuie să plătiți 39,95 USD. Deci nu este cu adevărat un serviciu gratuit.

Pe de altă parte, cu BlueHost, puteți crea o rezervă de zi cu zi, săptămânală și lunară gratuită pentru securizarea site-ului. Mai mult, restaurarea copiilor de rezervă este total gratuită.

Câștigător: BlueHost

Conturi FTP

Compania dvs. de găzduire a oferit conturi FTP? Atât SiteGround, cât și Bluehost oferă conturi FTP nelimitate. Contul FTP este utilizat pentru a transfera fișierele mai mari sau mai mici între computer și servere. Astfel, puteți utiliza FTP (protocol de transfer de fișiere) pentru a transfera fișiere precum backup pe computer și apoi încărcați din nou ori de câte ori aveți nevoie.

De asemenea, vă poate ajuta în transferul manual al site-ului, cum ar fi descărcarea conținutului site-ului pe computer și apoi încărcați-le pe celălalt server. Deci, este o opțiune bună.

Câștigător: Tie

Domenii parcate

Domeniul parcat denotă modul în care indicați un nume de domeniu către domeniul existent. De exemplu, domeniul dvs. principal este mydomain.com și apoi parcați mydomains.com pe domeniul principal. Acum, dacă vizitatorii vizitează mydomains.com, atunci vor fi redirecționate automat către domeniul principal și vor vedea conținutul.

Facilitatea de a parca domeniile este foarte imperativă atunci când te-ai gândit că oamenii pot greși numele de domeniu principal (actual) sau pot scrie greșit extensia de domeniu. De asemenea, se dovedește o caracteristică bună pentru cineva când cineva dorește să-ți fure traficul de pe site folosind un domeniu similar.

În planul de bază al BlueHost, puteți parca doar 5 domenii. Dar SiteGround dă o mână liberă utilizatorilor lor, permițând un număr nelimitat de domenii parcate chiar și pe planul de bază (StartUp).

Câștigător: SiteGround

Sub-Domenii

Folosind un subdomeniu puteți crea un site cu totul nou. Dar un subdomeniu include numele domeniului principal. De exemplu, dacă hostingsprout.com este domeniul principal, atunci puteți crea un subdomeniu precum blog.hostingsprout.com.

Subdomeniile sunt utile dacă doriți să creați un domeniu nou, fără să cumpărați un nou domeniu și un cont de găzduire. De asemenea, este bine dacă doriți să separați anumite părți ale site-ului dvs. Puteți crea cu ușurință subdomenii prin cPanel în secțiunea domeniu.

Cu BlueHost, puteți crea până la 25 de subdomenii în timp ce SiteGround permite subdomenii nelimitate. 25 este suma frumoasă, dar faptul că are nelimitate se simte minunat.

Câștigător: SiteGround

CloudFlare CDN

CDN este o rețea de centre de date care se află în întreaga lume. Serviciul poate reduce timpul de încărcare al site-ului dvs. prin memorarea în cache a conținutului site-ului și distribuirea acestuia în diverse centre de date. Când un vizitator îți deschide site-ul, acesta va livra conținutul site-ului din cel mai apropiat centru și astfel va încărca rapid site-ul.

Mai mult, CloudFlare consolidează și securitatea site-ului prin filtrarea traficului rău intenționat. De asemenea, vă protejează site-ul împotriva atacurilor DDoS. SiteGround oferă un cont CDN gratuit cu contul de găzduire care poate fi integrat cu site-ul dvs..

BlueHost oferă, de asemenea, opțiunea CloudFlare în panoul de control și cu câteva clicuri, puteți activa acest serviciu excelent. Vizita Cloudflare dacă doriți să aflați mai multe.

Câștigător: Tie

BlueHost

SiteGround

Transfer site

Dacă nu sunteți mulțumit de furnizorul dvs. de găzduire existent și doriți să vă transferați site-ul, atunci această funcție este foarte utilă pentru dvs. În această nouă companie de hosting (unde doriți să migrați) gestionați toate problemele și mutați conținutul site-ului dvs. de la furnizorul de găzduire existent la unul nou.

SiteGround oferă transfer gratuit de site-uri. Trebuie doar să le oferiți acces la ele, cum ar fi detaliile de autentificare ale companiei de găzduire anterioare și să le lăsați toate aspectele. În plus, nu există nicio perioadă de oprire în timp ce transferați site-ul.

Vei surprinde însă că BlueHost facturează 149,99 USD pentru migrare. Transferul site-ului nu este un proces prea complex încât BlueHost să perceapă un preț atât de ridicat. Deci SiteGround face o treabă excelentă aici pentru utilizatorii lor.

Câștigător: SiteGround

Dezvoltarea limbilor

Aceasta ar putea să nu fie o caracteristică utilă pentru toată lumea, deoarece sprijinirea diverselor limbi în curs de dezvoltare este considerația importantă pentru programatori atunci când selectează o companie de găzduire web.

Atât SiteGround, cât și BlueHost sprijină Perl și Python în toate planurile lor. Dar iată că SiteGround nu include „Ruby on Rails” în planurile lor de găzduire partajate, în timp ce BlueHost sprijină Ruby.

Câștigător: BlueHost

înscenare

Punerea în scenă este o caracteristică foarte importantă, dar, din păcate, BlueHost nu a inclus o caracteristică atât de frumoasă în niciunul dintre planurile sale. Utilizând această opțiune puteți crea o copie a site-ului dvs. original. Acum puteți testa noile coduri și plugin-uri pe site-ul clonat, în loc să testați direct pe site-ul inițial. Deoarece testarea de pluginuri și coduri noi direct pe site-ul live este riscantă și vă poate compromite securitatea, aspectul site-ului și conținutul.

Acest tip de opțiune este foarte potrivit pentru dezvoltatori și pentru cei care fac schimbări frecvente pe site-urile lor. După ce efectuați modificări atunci când sunteți sigur că totul este în regulă, atunci este nevoie de câteva clicuri pentru a merge live. De asemenea, creează o copie înainte de modificările care sunt utile în cazul în care doriți să treceți la versiunea anterioară.

SiteGround nu a oferit funcție de înscenare în planul lor de bază, pentru aceasta trebuie să vă abonați la planul lor GoGeek. Deci, dacă veți găzdui un site web de nivel mic, atunci sunteți bine să mergeți. Dar dacă aveți de gând să începeți un site web în scop de dezvoltare, atunci o astfel de caracteristică este foarte utilă.

Deoarece Bluehost nu a inclus înscenarea în niciunul dintre planurile lor, în timp ce Siteground oferă acest lucru într-un plan mai înalt, dar totuși, întrucât acestea oferă, tocmai de aceea SiteGround este câștigătorul acestei runde.

Câștigător: SiteGround

Site Builder

Ai un design de site-ul tău în minte vrei să-l construiești pe cont propriu. Nu vă faceți griji dacă nu cunoașteți codificarea, deoarece constructorul drag and drop vă ușurează locul în care trebuie doar să alegeți un element și să îl lăsați acolo unde doriți să îl plasați.

Ambii furnizori de găzduire includ gratuit constructor de site-uri Weebly în planurile lor, care este suficient pentru distracție. Deoarece constructorul de site-uri gratuit are unele restricții, cum ar fi un număr limitat de pagini, Anunțuri și funcționalități limitate etc. Așadar, acest lucru poate fi bun pentru distracție sau pentru site-urile web cu pagini limitate.

Câștigător: Tie

Banii inapoi garantat

Ce se întâmplă dacă nu sunteți mulțumit de calitatea serviciului dvs. de furnizor de hosting? Pur și simplu obțineți banii înapoi dacă nu ați primit pentru care plătiți. Ambele companii oferă rambursare fără întrebare în perioada descrisă.

SiteGround și BlueHost oferă 30 de zile pentru returnarea banilor. Deci, dacă nu și-au îndeplinit așteptările, atunci simțiți-vă liber să solicitați restituirea în termen de 30 de zile. Aici amintiți-vă, dacă achiziționați domeniul împreună cu contul de găzduire, atunci vă rambursează numai banii folosiți pentru achiziționarea contului de găzduire. Numele de domeniu rămâne în proprietatea dvs..

Câștigător: Tie

BlueHost

SiteGround

Comparație de prețuri BlueHost vs SiteGround

În această eră a concurenței, este foarte dificil pentru o companie să perceapă un nivel ridicat fără a livra valoarea banilor. Atât BlueHost cât și SiteGround oferă prețuri competitive.

Nume de domeniu gratuit

Dacă aveți un domeniu gratuit pentru primul an, vă puteți economisi o parte din fonduri. Dar chiar în anul următor, trebuie să plătiți prețul dacă doriți să păstrați numele de domeniu.

BlueHost oferă un nume de domeniu gratuit pentru primul an când achiziționați contul de hosting de la ei. Iar după primul an, va trebui să plătiți 15,99 USD pentru reînnoire. Nu este prea mare, deoarece majoritatea companiilor cer aproape 16 USD la reînnoirea domeniului.

SiteGround nu oferă nume de domeniu gratuit. Acestea oferă nume de domeniu în doar 14,95 USD, iar în anul următor, trebuie să plătiți aceeași sumă în scopul reînnoirii. Deci, cu SiteGround, puteți economisi aproape un dolar la fiecare reînnoire. De asemenea, ține cont de faptul că plătești 14,95 USD la începutul în care BlueHost nu percepe nimic.

Câștigător: BlueHost

Ar trebui să vizitați cea mai bună listă de înregistratori de domenii dacă nu doriți prețurile de domeniu SiteGround și BlueHost.

BlueHost și SiteGround Prețuri de găzduire

Ambele companii oferă 3, 3 planuri de găzduire. În planul de bază BlueHost puteți găzdui 1 domeniu, în timp ce nu există nicio limită pentru numărul de vizitatori. BlueHost practică aceeași strategie ca majoritatea companiilor din industria de găzduire, adică durata de abonare este mai mare, cu atât costul este mai mic..

Deci, cu BlueHost, puteți prelua planul de bază în 3,95 USD / lună. numai dacă v-ați abonat la serviciile lor cel puțin 3 ani. Acest lucru este hilar pentru că atunci când perioada de rambursare s-a încheiat, atunci ai rămas cu ele. Iar pentru o perioadă scurtă de 1 an, planul de găzduire devine costisitor.

Tabel de prețuri Bluehost

Pe de altă parte, SiteGround nu practică astfel de tactici. Ei oferă planul lor de bază (StartUp) în 3,95 USD / lună. chiar dacă v-ați abonat pentru un an. Acest lucru este bun și nu veți rămâne niciodată cu ele pentru o perioadă mai lungă. Deci, înseamnă că sunt mai ieftine decât BlueHost.

De asemenea, spre deosebire de BlueHost Siteground oferă un număr nelimitat de conturi de e-mail, subdomenii și domenii parcate.

SiteGround planifică costurile

Câștigător: SiteGround

BlueHost

SiteGround

Concluzie

Din comparația SiteGround și BlueHost de mai sus, se vede clar că SiteGround este câștigătorul. Puținele lucruri care pot împiedica clienții să selecteze SiteGround sunt spațiul de stocare și numărul de vizite / lună. Dar cu adevărat nu este o problemă pentru site-urile web bazate pe conținut.

Pentru un site nou, StartUp-ul lor este potrivit. Avem un alt blog bazat pe conținut de mai bine de 3 ani, consumând în continuare nu mai mult de 800 MB. Și lățimea de bandă este suficientă și pentru site-urile web recent create.

În afară de acestea, acestea sunt uimitoare, cum ar fi 99,99% Uptime, Blazing asistență rapidă pentru clienți și timp de încărcare scăzut, etc. Mai mult, mulți alți utilizatori recenzie arată un răspuns pozitiv la BBB.

SiteGround este recomandarea noastră de top

De ce recomandăm SiteGround peste BlueHost?

 • Servicii uimitoare de asistență, uptime solid și timp de încărcare
 • SiteGround ia multe inițiative pentru a-și face serviciile mai rapide, cum ar fi SSD, NGINX, HTTP / 2 și pluginul de memorie cache intern..
 • Oferiți izolarea contului și securitate la nivel înalt împotriva crizelor și vulnerabilităților.
 • Oferă tehnologie de ultimă oră în industrie precum metoda Container Linux, servere cu 256 GB RAM, Intel Xeon E5-2690v3, etc..
 • De asemenea, dezvoltă un sistem de backup rapid și monitorizare proactivă a serverului intern.

SiteGround

BlueHost nu este o alegere proastă, dar SiteGround este o opțiune mai potrivită în viitor, dacă cerințele site-ului dvs. crește, atunci puteți trece cu ușurință la planul superior și să vă bucurați de serviciile lor non-stop..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map