SiteGround Review 2020: Este într-adevăr cel mai bun gazdă WordPress?

0

SiteGround este unul dintre cele mai bune servicii de găzduire web pentru 2020, care a fost început în 2004. Ei au făcut un nume bun, în ciuda concurenței intense. Aproape toată lumea, folosind serviciile de găzduire SiteGround, fie că sunt experți sau începători, pare foarte grozav de către aceștia. Acest revizuirea site-ului vă va oferi informații despre caracteristicile pe care le oferă, planurile și tot ceea ce trebuie să știți înainte de a cumpăra.


Acestea sunt pe raftul de top pentru a oferi suport, uptime, viteză etc. și au o reputație excelentă în industria de gazduire web. De asemenea, au servere în multe zone geografice pentru confort și accesibilitate ușoară pentru clienții săi.

Cu multă experiență în industrie (mai mult de zece ani), SiteGround oferă diferite produse precum Shared, Cloud, Dedicated, VPS și WordPress Hosting.

Acestea furnizează unitățile SSD pe toate planurile sale de a face serviciile mai rapide.

Tehnologia avansează pe care compania o are;

 • Drivere SSD pentru servere de găzduire
 • SuperCacher
 • NGINX tehnologie web server
 • Protocolul HTTP / 2
 • Containere Linux

De ce recomand SiteGround?

Deoarece genul de servicii pe care le oferă în comparație cu prețul sunt remarcabile; în special serviciile de funcționare și asistență. În plus, deoarece WordPress este cea mai utilizată platformă, SiteGround oferă câteva caracteristici unice legate de WordPress care se dovedesc foarte utile. Există multe alte motive, pe care le voi descrie mai jos. Deci, să facem un tur

Această recenzie a site-ului vă va oferi informații complete despre serviciile companiei. După ce o citiți, veți putea decide că este bine sau nu pentru dvs.?

Revizuirea siteGround 2020 – Haideți să comparăm caracteristicile, planurile și prețurile

Să discutăm mai întâi câteva caracteristici principale și beneficii cu privire la acest serviciu de găzduire cel mai bun.

Uptime

Timpul de funcționare este foarte crucial pentru site-ul dvs. web, deoarece timpul de funcționare este timpul în care site-ul dvs. este operațional sau putem spune accesibil pentru vizitatori.

Durata de viață a site-ului dvs. afectează direct vizitatorii precum Dacă un vizitator, de cele mai multe ori, site-ul dvs. a găsit site-ul în jos (inaccesibil), apoi, la un moment dat, el / ea va părăsi site-ul web pentru a nu mai reveni..

Așadar, trebuie să găzduiești site-ul tău pe gazduire care oferă un serviciu de excepție al serverului.

Tehnologia containerelor Linux fiind utilizat de către companie, care este cunoscută drept resurse eficiente. Ei monitorizează serverele mai frecvent decât monitorizarea generală pentru a afla problemele înainte de transformarea acestora în probleme grave.

Mai mult, o altă avansare tehnologică a companiei este tehnica de izolare a contului. w \ Cu aceasta, dacă un cont de găzduire este afectat și scăzut din cauza unor probleme cum ar fi o creștere a traficului lor tehnica izolării contului nu va lăsa celălalt cont să fie afectat.

uptime-2

Termenul de utilizare oferit de SiteGround este de 99,99%. Conform experienței noastre, timpul de funcționare în unele luni este de 99,99%. Cel mai puțin timp pe care îl experimentăm este de 99,97%, ceea ce arată clar că nu lăsă niciodată site-ul tău jos. Timpul de funcționare 100% este posibil, de asemenea, dacă utilizați hosting dedicat, dar este foarte scump.

Multe alte companii care pretind 99,99% uptime, dar ideea este că, l-au livrat? Da, unele companii o livrează, dar planurile lor de găzduire sunt costisitoare, în timp ce unele companii se concentrează doar pe revendicarea în loc să livreze.

Deci, concluzia noastră este că SiteGround oferă un timp de funcționare bun și competitiv în comparație cu multe alte companii. Bravo! Pentru uptime pe care le livrează clienților.

A sustine

support-copy

În primul rând, Haideți să vedem acest videoclip,

Ce se întâmplă dacă s-ar întâmpla ceva greșit și nu știi ce să faci? Apoi, aveți nevoie de servicii de asistență pentru a rezolva problema. Dar dacă echipa de asistență nu vă răspunde corect sau corect. Acest lucru va crea o situație mai groaznică; veți pierde și vizitatori și venituri. Deci, în cazul SiteGround, nu trebuie să vă faceți griji pentru asistență.

Echipa lor de asistență este foarte activă și este întotdeauna disponibilă pentru a vă ajuta. Echipa lor de asistență este foarte informativă, instruită și răspunzătoare pentru a rezolva problemele dvs. în cel mai scurt timp și pentru a ghida clienții cât mai repede posibil. Mai mult, ei mențin profilurile echipei lor pe site-ul web pentru a crea un mediu de încredere.

Există trei modalități de a le contacta 24/7 prin bilete, chat live și telefon. Am o experiență bună cu ei și aș dori să dau 9 la 10. Așadar, atunci când vine vorba de sprijin, nu trebuie să vă faceți griji și să achiziționați SG hosting fără niciun dubiu.

Viteză

Viteza de încărcare a site-ului dvs. web este un alt factor important și foarte important, deoarece Google a menționat deja că îl consideră un semnal de clasare. Înseamnă că site-ul dvs. ar trebui să fie încărcat în câteva secunde, cum ar fi maxim 2 ~ 3 sec. Indiferent de planul de găzduire pe care îl utilizați SiteGround va oferi o viteză excepțională și rapidă a serverului.

Am o experiență bună și i-am găsit mulțumiți în ceea ce privește viteza. Există o serie de instrumente gratuite de testare a vitezei disponibile pe internet pentru a verifica viteza site-ului precum GTMetrix și Pingdom. Am experimentat viteză mare nu numai o dată, ci o verificăm mai des și am constatat că acestea sunt consistente în viteză.

Deci, întrebarea este ce fac pentru cea mai mare viteză pe care nu o fac alții? În primul rând, folosesc unități SSD chiar și pe Hosting Shared pentru ca operațiunea să fie executată mai rapid în comparație cu discurile tradiționale.

speed-copy

În plus, folosesc tehnologia SuperCacher, care este disponibilă cu toate planurile, cu excepția planurilor

Lansare. Tehnologie SuperCacher este format din trei straturi; primul strat copiază conținutul static precum imagini, scripturi etc. și pune-le în memoria RAM, astfel încât data viitoare aceste conținuturi să se încarce din memoria RAM, care este foarte rapid în comparație cu încărcarea de pe hard disk-urile serverului.

Cel de-al doilea strat caachează interogările din baza de date și le stochează în memoria RAM ca urmare a faptului că, dacă este necesară din nou aceeași interogare, atunci rezultatele apar imediat. Ultimul este stratul dinamic care ascunde toate paginile site-ului dvs. web, care va scădea cu siguranță timpul de încărcare a conținutului.

O altă tehnologie pe care o oferă este CloudFlare CDN în cPanel care este utilizat pentru a memora în cache conținutul site-ului dvs. pe diferitele centre de date peste granițele geografice. Astfel încât, atunci când un vizitator se apropie de site-ul dvs. web, acesta încarcă conținut de la cel mai apropiat centru de date la utilizator.

CloudFlare este cel mai bun serviciu gratuit atunci când vine vorba de optimizarea site-ului dvs. pentru o viteză incredibilă. Dacă problema dvs. principală este legată de viteza site-ului sau de o viteză scăzută cu alte companii de hosting, atunci ar trebui să încercați acest lucru cu siguranță.

Backup gratuit

Considerați că backup-urile de pe site sunt un factor important? Ce veți face dacă site-ul dvs. a fost hacked sau compromis? Pentru a vă salva conținutul, trebuie să aveți un serviciu de rezervă.

Există diverși dezvoltatori și programatori care creează Teme și pluginuri care vă vor ajuta să atingeți funcțiile dorite pe site-ul dvs. Web. Dar uneori, un plugin sau o temă ar putea distruge site-ul dvs. și l-ar putea face complet inaccesibil.

Pentru a depăși această situație, este nevoie de salvare. Pentru un serviciu de rezervă premium, bloggerii / webmasterii trebuie să cheltuiască 5 ~ 30 de dolari pe lună. Dar SiteGround, spre deosebire de multe alte gazde, oferă backup zilnic gratuit pentru toate planurile.

Așadar, în cazul oricărei probleme grave, puteți restabili rapid întregul site. Au făcut o copie a datelor dvs. pe un StartUp, dar pe toate celelalte planuri superioare au făcut 30 de copii. Înseamnă că nu vă mai faceți griji cu privire la pierderea de date.

Gazduit WordPress găzduit

O altă ofertă foarte atrăgătoare care poate orienta clienții către SiteGround’s WP Hosting Hosting. Aici rețineți că acest lucru nu este oferit de alte câteva companii de hosting și costă de obicei mai mult decât tradiționalul de găzduire.

Deci, ce înseamnă prin Gazduire WordPress Gestionată?

Pentru un începător, va dura timp să știți cum să asigurați site-ul wordpress corect? Cum se fac actualizări și copii de rezervă zilnic? Cum să mențineți viteza?

Soluția este Gazduit WordPress Gestionat. În acest sens, compania gestionează toate aceste aspecte precum securitatea, viteza, copiile de rezervă etc. Acum nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic, doar concentrați-vă pe conținutul dvs., deoarece toate celelalte devin durerea de cap a companiei..

Securitate

Trebuie să vă asigurați site-ul web, deoarece problema principală a zilei este acum. Hackerii caută întotdeauna găurile de securitate și în fiecare an mii de site-uri web hacked de hackeri doar pentru că oamenii nu acordă prea multă atenție securității site-ului. Puteți vedea videoclipul cum SiteGround protejează site-urile și blogurile dvs. Te rog să arunci o privire;

Pentru probleme de securitate, compania efectuează backup-uri zilnice, monitorizează identificarea găurilor de securitate, actualizări, oferă plugin-uri etc. nu va fi afectat.

În fiecare an adaugă multe reguli în firewall pentru a proteja WordPress și celelalte platforme. Echipa de securitate a companiei eliberează din când în când numeroase patch-uri de securitate pentru a asigura securitatea corespunzătoare.

În plus, sistemul lor de Prevenire Spam filtrează toate e-mailurile primite și care ies, deoarece este foarte ușor să răspândiți vulnerabilitățile prin e-mailuri. Așadar, la sfârșit, dacă vreo vulnerabilitate afectează contul de găzduire după înșelarea tuturor straturilor de securitate (ceea ce este aproape imposibil), atunci compania vă oferă o facilitate gratuită de backupuri zilnice pe toate planurile; în acest caz, puteți restabili cu ușurință în doar câteva clicuri.

cPanel 

SiteGround și-a făcut panoul personalizat pentru a vă gestiona contul de găzduire web, credeți sau nu, panoul personalizat este foarte ușor de utilizat la fel ca cPanel. Vor sâcâie cPanel în curând în viitor.

CPanel-ul oferit de companie este foarte simplu de a gestiona cu ușurință contul de găzduire. Care este rolul cPanel? Folosind cPanel, puteți gestiona e-mailuri, domenii, subdomenii, manager de fișiere, statistici diferite, conturi FTP, baze de date de backup și multe altele. Au făcut panoul mai prietenos pentru o înțelegere ușoară.

Mai mult, puteți personaliza cPanel. Compania este partenerul unor instrumente ale unor terți precum Softaculous, SpamExperts, etc., pentru a îmbunătăți experiența clientului. Compania a dezvoltat unele instrumente proprii unice precum actualizări automate, SuperCacher, etc., pentru a face serviciile mai fiabile. De asemenea, puteți transfera site-ul web de la o altă găzduire la SiteGround fără costuri.

Fără taxe ascunse

Acum, în această secțiune a recenziei SiteGround, voi discuta despre faptul că aceștia percep taxe ascunse?

Ei bine, sunt foarte transparenti si arata foarte clar fiecare detaliu despre planurile lor. Când faceți clic pe lista de comparație sau în detaliile planului, lista comparativă arată toate planurile în care toate taxele și procentele sunt foarte clare. Puteți capta informațiile doar trecând mouse-ul pe orice conținut din listă.

De asemenea, acestea arată în secțiunea de asistență prioritățile pe care vi le-ați acordat conform planului pe care îl alegeți. De asemenea, sunt afișate timpul de funcționare al serviciilor pe parcursul întregii luni și ani pe site-ul lor web. Deci, simțiți-vă liber în timp ce achiziționați și citiți informațiile înainte de a alege un plan.

Limitarea utilizării SiteGround

Așadar, am împărtășit toate caracteristicile pe care le oferă, dar așteaptă să existe și unele dezavantaje, să vorbim despre.

Vizitatori limitați

Spre deosebire de alte companii de găzduire, planurile SiteGround (Shared and WP Managed) sunt limitate la un anumit număr de vizitatori pe lună. Numărul de vizitatori variază de la un plan la altul.

Planul de bază este planul StartUp care permite 10.000 de vizitatori pe lună. Aceasta este o cantitate mică de vizitatori, dar acest număr de vizite este potrivit pentru un blog foarte nou și site-uri web mici.

Dacă aveți de gând să începeți un nou blog, atunci va fi o alegere excelentă pentru a începe cu SG. Așadar, în timp ce achiziționați planul, alegeți-l cu înțelepciune conform cerințelor dvs., nu mergeți pentru planuri mai mari.

Puteți cumpăra planul „StartUp” la doar 3,95 USD pe lună din cauza reducerii de 60% folosind linkul nostru exclusiv, în timp ce acest plan costă în mod normal 9,95 USD.

costisitor

SiteGround este un pic scump când îl comparăm pe baza stocării, a site-urilor web pentru a fi găzduite și a vizitatorilor permise pe lună. Multe alte companii de găzduire oferă mai mult spațiu de stocare, cum ar fi 50 GB sau 100 GB pe planurile lor de bază, dar SiteGround a oferit doar 10 GB.

Pe lângă unele companii, li se oferă lățime de bandă nelimitată la prețuri relativ mici. Dacă prețurile contează într-adevăr în cazul dvs., există multe alte companii de hosting, cum ar fi InMotion (Gazduirea noastră recomandată WordPress) altfel SiteGround este o alegere solidă.

Deci este clar că prețurile sunt puțin ridicate, dar sunt foarte eficiente în furnizarea vitezei, a Uptime-ului, a securității și a asistenței, ceea ce le face costisitoare.

Depozitare limitată

Dacă am comparat spațiul de stocare cu celelalte companii de găzduire, atunci este puțin mai mic. Dar stocarea poate să nu fie o problemă în cazul tipului descriptiv blog / site-ul web.

Prin natura descriptivă, înseamnă că blogul dvs. bazat în principal pe conținutul textului, atunci spațiul oferit de companie în „Planul StartUp” este suficient.

Dar poate fi o problemă dacă îl utilizați pentru a încărca software-uri și conținutul similar care consumă mai mult spațiu. Deci, dacă sunteți un începător, atunci planul StartUp este potrivit pentru aproape toate tipurile de site-uri web și când traficul dvs. crește, atunci treceți la planul superior.

Prezentare generală a planurilor de gazduire SiteGround

Să vorbim despre planurile de găzduire SG. În prezent, SiteGround oferă trei planuri StartUp, GrowBig și GoGeek, în categoria de hosting de tip wordpress.

Așadar, voi împărtăși doar informații detaliate despre aceste planuri (găzduire partajată). Pachetele partajate și WP Hosting sunt potrivite pentru toate CMS-uri majore, cum ar fi WordPress, Joomla, Drupal, etc., precum și pentru site-uri de trafic mediocre. Dacă site-ul dvs. primește mult trafic, VPS sau serverul dedicat va fi potrivit pentru dvs..

Lansare

Este un plan foarte de bază, care este disponibil în prezent la 3,95 USD / lună datorită reducerii de 60% în timp limitat. Acest plan este potrivit pentru un blog de dimensiuni medii sau un site web de afaceri, deoarece acest plan permite doar 10.000 de vizite pe lună.

site-ul plan comun de pornire

În timp ce achiziționați acest plan, rețineți că puteți găzdui un singur site web pe acesta. Caracteristicile esențiale sunt:

 • Servere activate HTTP / 2
 • E-mailuri nelimitate & DBS
 • Suport tehnic 24/7
 • 10 GB stocare SSD
 • 10k vizitatori lunari
 • Haideți să cripțăm SSL-urile
 • Backup zilnic gratuit
 • Configurare gratuită & Transfer
 • Builder gratuit de site-uri web
 • cPanel & Acces SSH
 • CDN gratuit CloudFlare
 • Nelimitat DB-ul meu SQL
 • Garanție de 30 zile înapoi

GrowBig

Pe măsură ce blogul sau site-ul dvs. crește, puteți trece la cel mai înalt, cum ar fi pachetul GrowBig. Acest plan vă permite să găzduiți mai multe site-uri web. Acest plan este potrivit și atunci când aveți mai multe site-uri web cu trafic mediu și include tehnologia SuperCacher cu trei niveluri.

Pachetul de găzduire GoBig Siteground

Planul permite 25000 de vizite pe lună. În mod regulat, acest plan este disponibil la 14,95 dolari, dar acum datorită reducerii de 45%, îl puteți apuca la doar 7,95 USD. Acest plan include toate caracteristicile esențiale, inclusiv cele premium:

 • Asistență tehnică pe baza priorității
 • Tehnologie exclusivă SuperCasher
 • 20 GB stocare de date
 • Bun pentru vizitatori lunari de 25k
 • Puteți găzdui mai multe site-uri web
 • Suport tehnic Premium 24/7
 • Viteza fulgerător a serverului
 • Baza de date MySQL nelimitată
 • Migrarea site-ului gratuit
 • Un an SSL Wildcard gratuit
 • Instalatori de aplicații gratuite
 • Backup-uri zilnice
 • 30 Copii de rezervă

GoGeek

Dacă aveți bani și căutați găzduire de înaltă performanță, alegeți „GoGeek”. Acest plan este destinat site-urilor de trafic intens, deoarece aceasta permite 100.000 de vizite pe lună.

Acest plan vine și cu tehnologia SuperCacher în trei straturi. Potrivit companiei, pe fiecare server există puțini utilizatori care împărtășesc resursele.

În mod obișnuit, acest plan costă 29,95 USD, dar acum este disponibil cu 60% reducere, astfel încât suma devine 11,95 USD. Acesta este motivul pentru care nu pierdeți doar un clic pe link și apucați-l înainte de a ajunge prea târziu.

Pachetul de găzduire GoGeek Siteground

Acest plan include caracteristici esențiale și premium, precum:

 • Puteți găzdui site-uri web nelimitate
 • Conformitate PCU gratuită
 • Opțiune de declanșare pentru WordPress și Joomla
 • Trafic și baze de date neschimbate
 • cPanel și SSH
 • Conturi de e-mail gratuite
 • Asistență tehnică prioritară 24/7
 • SuperCacher pentru viteză mai mare
 • 1 an SSL gratuit WildCard
 • 30 Copii de rezervă
 • 1-Faceți clic pe Git Repo Creation
 • Builder gratuit de site-uri web
 • 30 GB spațiu web bazat pe SSD
 • Sistem de backup gratuit zilnic
 • Opțiune de rambursare a banilor de 30 de zile

Instrumente geeky de înregistrare pentru Joomla și WordPress care vă permit să testați modificările înainte de a prezenta materialul online.

Conformitate PCI gratuită: Acest certificat asigură standardele de securitate necesare în cazul în care site-ul dvs. web acceptă cardurile de credit și ajută la menținerea unui mediu securizat.

Concluzie

Dacă sunteți în căutarea de găzduire web cu viteză mare, uptime și asistență rapidă, atunci achiziționați SiteGround fără niciun dubiu. Lucrul de reținut este găzduirea prețurilor și limitarea pachetelor.

În afară de prețuri și restricții, acestea oferă o mulțime de caracteristici gratuite. Dacă aveți un site web cu trafic masiv, atunci SiteGround este cel mai bun.

Conform punctului nostru de vedere, prețurile sunt potrivite pentru că livrează atât de mult. Așadar, dacă prețul nu contează pentru tine, atunci mergi pe SiteGround.

În plus, în prezent, acestea oferă 60% reducere la planul StartUp, astfel încât prețurile sunt aproape egale cu alte planuri low-cost ale companiei de găzduire, trebuie doar să faceți clic pe linkul de mai jos și să obțineți reducerea uriașă.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map