NameCheap vs GoDaddy Review 2020 (Care este mai bine pentru tine?)

1

Sunteți blocat în NameCheap vs GoDaddy battle pentru a decide de unde să cumpărați nume de domeniu? Aceasta este cea mai confuză situație când urmează să configurați un blog sau un site web ca un începător. Cu toate că, există multe alte registre de domeniu de unde puteți cumpăra un nume de domeniu, dar jucătorii dominanți și bine reputați sunt NameCheap și GoDaddy.


Să începem!

Aceste două companii sunt renumite și foarte renumite datorită activității lor de înregistrare a domeniilor. Ambele sunt un registrator de domeniu acreditat de ICANN. Deci, cine a câștigat în comparație NameCheap și GoDaddy?

GoDaddy susține că gestionează peste 77 de milioane de domenii, în timp ce NameCheap are peste 10 milioane de domenii sub conducerea lor. Numai că doar numerele nu vă pot ajuta să concluzionați care este cel mai bun.

După ce am experimentat ambele servicii ale companiei, lucrăm pentru a scrie această comparație aprofundată NameCheap și GoDaddy, care vă va ajuta cu siguranță să luați o decizie fără niciun fel de pericol.

NumeCheap vs Recenzie comparativă GoDaddy

Comparație NameCheap vs GoDaddy 2020

Care dintre ele este cel mai bun furnizor de înregistrare și gazduire?

Am împărțit această comparație în mai multe părți pentru a explica fiecare caracteristică / produs pe care le oferă astfel de prețuri, rate de reînnoire, certificat SSL, Freebies, Planuri de găzduire, Interfață și asistență pentru clienți.

Prețuri: cine oferă domenii la cel mai mic preț?

Eticheta de preț este factorul de bază înainte de a lua o decizie de cumpărare sau nu. Aproape toate companiile oferă domeniu în câțiva dolari, dar în anul următor, aceștia încasează destul de mulți bani comparativ cu primul an. Atât NameCheap, cât și GoDaddy sunt faimoase datorită ofertelor lor de preț redus pentru clienții noi.

Aceasta este cea mai bună tactică pentru a atrage mai mulți clienți, oferindu-le o reducere exclusivă și cea mai mare pentru primul an.

Iată structura costurilor GoDaddy pentru numele de domeniu. Aceste prețuri sunt pentru primul an când veți achiziționa un domeniu nou cu un cont nou și pot să fluctueze, deoarece acestea oferă promoții din când în când.

Preturi GoDaddy

 • .Com pentru 0,99 USD / an
 • .Org pentru 8,99 USD / an
 • .Net pentru 11,99 USD / an
 • .Info pentru 2,99 USD / an
 • .Biz pentru 7,99 USD / an

Accesați GoDaddy

NumeCheap Prețuri

 • .Com pentru 8,88 USD / an
 • .Org pentru 12,48 USD / an
 • .Net pentru 7,88 USD / an
 • .Info pentru 0,88 USD / an
 • .Biz pentru 11,88 USD / an

Accesați NameCheap

După cum vedeți GoDaddy oferă reduceri promoționale mai mari. Așadar, dacă doriți un domeniu timp de un an, mergeți cu siguranță la GoDaddy sau consultați următoarele alternative GoDaddy.

Câștigător: GoDaddy

Notă: Dacă ați planificat să cumpărați un domeniu pentru mai mult de un an, alegerea NumeCheap ar fi o opțiune excelentă. Pentru că GoDaddy cere mai mulți bani pentru reînnoirile. NameCheap este cel mai bun pentru alergarea pe termen lung, deoarece ratele lor de reînnoire sunt aceleași ca și cum plătiți pentru noul nume de domeniu.

Ratele de reînnoire

Aproape toate companiile oferă reduceri promoționale precum GoDaddy, deoarece oferă „.com” în doar 0,99 USD pentru primul an. Însă jocul începe începând cu al doilea an, când taxele sunt ridicate pentru următorii ani. GoDaddy percepe mai mulți bani după cum sa menționat mai devreme decât ratele normale de reînnoire, în comparație cu NameCheap.

Cu NameCheap, trebuie să plătiți aceiași bani ca și cum ați plătit pentru noua achiziție de domeniu. Pentru extensia .com TLD, prețul de reînnoire este de 10,69 USD, dar GoDaddy percepe 14,99 USD.

Iată comparația ratelor de reînnoire:

GoDaddy Renwals

 • .Com pentru 14,99 USD / an
 • .Org pentru 17,9 USD / an
 • .Net pentru 11,69 USD / an
 • .Info pentru 2,99 USD / an
 • .Biz pentru 7,99 USD / an

Accesați GoDaddy

NumeChein Renewals

 • .Com pentru 10,69 USD / an
 • .Org pentru 12,48 USD / an
 • .Net pentru 12,88 USD / an
 • .Info pentru 2,99 USD / an
 • .Biz pentru 7,99 USD / an

Accesați NameCheap

Deci, dacă aveți scopul de a deține un domeniu mai mult de un an, cu siguranță, ar trebui să îl cumpărați de la NameCheap. Dacă cumpărați de la GoDaddy, atunci puteți economisi bani pentru primul an, dar mai târziu, va trebui să plătiți mai mulți bani decât NameCheap.

Câștigător: NameCheap

Freebies

Da, adorăm freebies-urile și tuturor celorlalți, dar știți că un număr limitat de oferte gratuite ale companiei oferă. În NameCheap vs. GoDaddy, NameCheap a câștigat cursa.

NameCheap oferă gratuit WhoisGuard pentru primul an și mai târziu, cu taxă, doar 2,88 USD. WhoisGuard este conceput pentru a vă proteja confidențialitatea. Acesta vă protejează numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și le păstrează în secret pentru a evita spamul, deturnarea domeniului sau orice situație nedorită.

Pe de altă parte, G o Daddy nu include niciun fel de freebie. Încasează 7,99 USD pentru protecția confidențialității și 14,99 USD pentru confidențialitate și protecția afacerilor (include o protecție suplimentară), ceea ce este mult mai mare decât NameCheap.

Câștigător: NameCheap

Certificat SSL

Să vorbim acum despre certificatul SSL. Practic, este un protocol de securitate pentru a proteja informațiile importante ale clientului, precum numerele cardurilor de credit, parola și numele de utilizator etc..

Aici am obținut un alt avantaj din cauza înregistrării unui domeniu cu NameCheap. Încasează doar 9 dolari / an, dar vă recomandăm să vă abonați mai mult de un an, deoarece va scădea prețul la 8,95 USD / an. Este aplicabil pentru un singur site.

În timp ce GoDaddy percepe 55,99 USD / an pentru primul an și 69,99 USD la reînnoire. De asemenea, poate fi utilizat pentru securizarea unui site.

Câștigător: NameCheap

Perioadă de grație

Perioada de grație este durata în care compania deține numele dvs. de domeniu expirat. Diferite extensii de domeniu au o perioadă de grație diferită. Compania vă va trimite mai multe e-mailuri atunci când domeniul dvs. expiră și după ce a expirat pentru a-l reînnoi.

Dacă vorbim despre NameCheap, ei recomandă reactivarea numelui de domeniu expirat în termen de 27 de zile. Aici rețineți că această perioadă de grație este aplicabilă pe .com, .net, .org, .info și .biz.

În timp ce GoDaddy a primit un rol aici, acestea oferă 41 de zile. La exact 42 de zile, acestea îți vor anula domeniul. Această perioadă de grație se aplică pe .com, .net, .info, .biz, .cc, .org, etc.

Câștigător: GoDaddy

 • Ați putea dori, de asemenea, să citiți: Alternative NameCheap și concurenți pentru cumpărarea domeniului

Procesul de achiziție & Upsell

Upsell este o strategie în care compania oferă diferite produse conexe pentru a-și crește vânzările. Este o strategie bună din punct de vedere al afacerii, dar prea multe schimbări pot abandona potențialii clienți.

Să vorbim prima dată despre GoDaddy. Nu le pasă dacă clienții sunt derutați sau enervați datorită strategiei lor de a face, doar își fac apariția de la ani.

Dacă sunteți nou și nu experimentați niciodată procedura de cumpărare, atunci aveți grijă, deoarece în timp ce cântați ar trebui să treceți la următorii pași după vizualizarea întregii pagini.

Când introduceți numele de domeniu și faceți clic pe „căutare”, atunci în pagina următoare veți vedea mai multe urări care, la început, vă rătăcesc. Apoi, după trecerea acestui pas în pagina următoare, există o listă de produse conexe precum protecția confidențialității, găzduire, constructor de site-uri și servicii de e-mail.

Pentru găzduire, GoDaddy vă poate atrage datorită planurilor lor low-cost. Dar recomandăm InMotion Hosting și B lu ehost, deoarece sunt unul dintre cei mai buni furnizori de hosting. G o Daddy este ieftin, dar nu merită să vă găzduiți site-urile profesionale. Răspunsul lent al serverului, sub media serviciilor de asistență și ratele ridicate de reînnoire, reprezintă tradițiile GoDaddy.

Acum, dacă vorbim despre tactica de susținere a NameCheap, procedura de înscriere este destul de simplă și curată. Da, oferă unele produse conexe, dar totuși o pagină îngrijită. Așadar, dacă sunteți un cumpărător de domeniu nou, atunci achiziționați-l de la NameCheap, deoarece credem că procesul nu vă va frustra. Mai mult, dacă aveți nevoie de explicație la orice pas, puteți face acest lucru pornind un chat live.

După cum știm fiecare companie care utilizează capcane înfiorătoare, dar unele companii au făcut ca acest proces să fie confuz și, în final, noul client să ajungă să cumpere câteva funcții nedorite. Înainte de a termina comanda, asigurați-vă că debifați toate ofertele nedorite. Procedura de cumpărare a NameCheap este mult mai simplă decât GoDaddy.

Câștigător: NameCheap

Reînnoire automată

Reînnoirea automată este o opțiune care ajută la efectuarea plății automat în momentul expirării domeniului dvs. Dacă nu ți-ai reînnoit domeniul, atunci site-ul tău se deconectează.

Opțiunea „Auto-reînnoire” vă va ajuta foarte mult când ați uitat sau din cauza unui alt motiv nu ați reînnoit manual domeniul. Pentru aceasta, trebuie doar să păstrați suficienți bani în contul cardului de credit atașat și să activați opțiunea de reînnoire.

Așa că data viitoare când va veni momentul, compania deduce suma de reînnoire fără nicio scădere.

Câștigător: Tie

Interfața panoului de control

Un panou de control al domeniului vă oferă posibilitatea de a configura toate domeniile, subdomeniile, e-mailurile, transferul și funcția DNS etc. Un panou de control slab proiectat pierde timpul prețios al utilizatorului.

Cum a fost experiența despre panourile lor de control? Deoarece este cel mai apreciat factor în alegerea unui registrator de domeniu. Un tablou de bord ușor de navigat, oferă o experiență ușor de utilizat. Deci, cine este câștigătorul între concursul NameCheap și GoDaddy?

Prezentare generală a panoului de control NameCheap

Recent, NameChea p își actualizează panoul de administrare a domeniilor și acum noul panou este foarte neted și perfect. În tabloul de bord al NameCheap, puteți gestiona cu ușurință mai multe domenii și puteți efectua orice sarcină necesară, cum ar fi reînnoirea domeniului, editarea serverului de nume și puteți verifica și detaliile certificatului SSL. Pentru schimbarea DNS / Name Server, trebuie doar să faceți clic pe numele de domeniu pentru care doriți să adăugați înregistrări noi și să introduceți înregistrări NS acolo.

Panoul de control al domeniului GoDaddy

GoDaddy are, de asemenea, un panou de administrare a domeniului foarte bun, ușor de navigat și prietenos pentru începători. La fel ca NameCheap, chiar în tabloul de bord, puteți reînnoi nume de domeniu, adăuga setări WHOIS Guard, Editare domeniu și setări DNS în câteva minute. În general, ambele companii oferă panoul de control prietenos și declararea una este cea mai bună decât alta ar fi inadecvată.

Câștigător: Tie

Relații Clienți

Nu contează dacă cumpărați un plan de găzduire sau un nume de domeniu, asistența pentru clienți este întotdeauna importantă, deoarece uneori aveți nevoie de ajutor în unele întrebări dificil de înțeles. Am constatat că timpul de răspuns al GoDaddy este lent peste suportul de e-mail.

Am cumpărat un domeniu de la GoDaddy. Acestea iau de obicei o zi pentru a răspunde la e-mailul dvs. și sunt inconsistente. Uneori răspunsul lor vine în decursul unei zile și alteori chiar au uitat să răspundă după ce au trecut câteva zile.

Live Chat este disponibil numai de luni până vineri în anumite ore. Deși, le puteți contacta la telefon 24/7. Dar nu toată lumea dorește să contacteze la telefon, majoritatea utilizează Live Chat, unde își pot scrie problemele confortabil.

Pe de altă parte, serviciile de asistență NameCheap sunt destul de fiabile și sunt disponibile 24/7. Nu au oferit servicii de asistență prin telefon, dar le puteți contacta prin chat live, care este foarte bun. Deși prin trimiterea biletului uneori repoziția este târzie, dar chat-ul live este foarte mult și ușor accesibil.

Nu suntem doar cei care au o experiență de asistență proastă cu GoDaddy, dar există o mulțime de utilizatori care se plâng de serviciile lor de asistență. Deci, într-o comparație NameCheap vs GoDaddy bazată pe experiența noastră, NameCheap este câștigătorul.

Câștigător: NameCheap

Planuri de gazduire web

Ambele companii sunt cunoscute drept unul dintre cei mai buni registratori de domenii, dar ulterior oferă și planuri de găzduire ieftine. Ambele ofera aproape aceeasi operare si viteza serverelor. Dar dacă sunteți nou, atunci NameCheap este bun pentru dvs., deoarece oferă 24/7 suport pentru chat live. Mai mult, NameCheap oferă cel mai mic cost de găzduire la 9,88 USD / an în timp ce GoDaddy percepe 59,88 USD / an. Da, N ameChe ap oferă un plan de găzduire pentru un an sub 10 USD

Planul de gazduire NameCheap include, de asemenea, scaner malware, backup (de două ori pe săptămână), constructor de site-uri gratuite și spațiu de stocare accelerat SSD. Încă nu s-a încheiat, puteți găzdui 3 domenii din planul „Valoare” (de bază), ceea ce este cu adevărat o opțiune atractivă pentru începători și pentru cei cu buget foarte limitat..

Dar GoDaddy are mult mai multă sete de bani. Încasează 23,88 USD / an pentru întoarcere & restaurați, 17,88 USD pentru scanare malware, Niciun constructor gratuit de site-uri și aveți voie să găzduiți un singur site web în planul Economic (de bază)..

Dacă doriți să găzduiți site-ul dvs. din aceste două, aici construim un tabel de comparație care vă va ajuta să alegeți cel mai potrivit.

Caracteristici

NameCheap

Hai tăticu

Domeniu gratuit

da

da

Site-uri

3

1

Depozitare

Accelerare de 20 GB-SSD

100 GB-Fără SSD

Lățime de bandă

Nelimitat

Nelimitat

Politica de rambursare

14 zile

30 de zile

1-Faceți clic pe Installer

da

da

Asistență 24/7 (Live Chat)

da

Nu

Preț

$ 9.88 / an

Accesați NameCheap

$ 59.88

Accesați GoDaddy

Recomandarea noastră pentru găzduire

Dacă doriți găzduire web doar de dragul de a obține experiență, găzduirea ieftină ar putea fi o opțiune considerabilă. Vă recomandăm să aruncați o privire peste lista furnizorilor de hosting ieftine WordPress.

Pentru site-uri profesionale sau de afaceri, am dori să vă recomandăm utilizarea InMotion Hosting. De asemenea, există câteva companii de hosting bine reputate, uite aici lista celor mai bune companii de hosting web WordPress.

Cumpărați acum InMotion Hosting!
lorem ipsum dolor

Deci, Cine este câștigătorul în competiția NameCheap și GoDaddy?

Ei bine, după cum vedeți câștigătorul este NameCheap. Da, GoDaddy este, de asemenea, o alegere bună pentru cumpărarea domeniilor, dar de ce să plătiți rate mari de reînnoire? Ambele sunt companii cunoscute și nu sunt implicate în activități frauduloase.

Vă recomandăm să achiziționați un domeniu de la NameCheap, deoarece ratele de reînnoire sunt destul de mici în comparație cu GoDaddy și pentru serviciul de găzduire, trebuie să mergeți pentru InMotion Hosting. Mai mult, veți primi, de asemenea, WhoisGuard gratuit pentru primul an și panou de control bine mobilat pentru o gestionare ușoară de la NameCheap.

Vă rugăm să nu ezitați să împărtășiți această comparație Namecheap vs Godaddy pe rețelele de socializare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map