Cum să adăugați cu ușurință legături de ancorare în WordPress și de ce?

0

Profităm de link-uri de ancorare în postările noastre de lungă durată WordPress, pentru a ajuta utilizatorii să sară la subiectul pe care îl caută rapid.


Trebuie doar să aruncați o privire la postul nostru de Registratori de Domeniu, acolo veți vedea exemple de legături de ancorare la rubrica „Navigare rapidă”. Linkurile de ancorare sunt de obicei plasate în cuprins, astfel încât utilizatorul care caută un anumit conținut poate accesa rapid acest lucru.

În plus, este bine și din partea SEO, deoarece Google poate afișa lista de mai jos a site-ului dvs. în rezultatele motorului de căutare.

Nu există nicio știință a rachetelor, așa că dacă ești un începător, nu te simți liber, este un proces super ușor.

În principal, există două moduri de a utiliza legăturile de ancorare: manuală și automată. Vom discuta ambele aici.
Așadar, să mergem mai departe și să începem cu un exemplu live de legături de ancorare. Mai jos este lista subiectelor pe care le vom aborda.

Faceți clic pe un subiect pe care doriți să îl învățați și vă va duce în locație.

Navigare rapidă

Ce este Link / tag Anchor?

O legătură ancoră este un tip de legătură dintr-o postare spre saltul într-o anumită locație din aceeași postare / pagină. Îi conduce pe utilizatori către conținut specific de pe post pentru care sunt interesați cel mai mult. Prin urmare, se dovedește cu adevărat o mână de ajutor pentru utilizatorii care aterizează pe site-ul dvs. web.

Un utilizator mediu durează în jur de două-trei secunde dacă rămâne pe site sau nu. Așadar, acesta a fost timpul pentru a-i face să rămână pe site-ul dvs..

Cel mai bun mod de a-i convinge este să furnizezi conținutul de care sunt interesați. Și aici este un rol imperativ. Făcând clic pe link, utilizatorii pot sări peste celălalt conținut și să sară la partea pe care doresc să o citească.

Beneficiul etichetei Anchor?

Ajutor în organizarea conținutului: Cu ajutorul ancorelor, puteți păstra lucrurile în ordine. De exemplu, ai o postare mai lungă. Folosind o etichetă ancoră, o puteți organiza și îmbunătăți experiența utilizatorului. Mai mult, în loc să împărți conținutul în diferite postări, ancorele permit webmasterului să țină totul la un loc fără a încurca conținutul.

Economisiți timp și fără defilare: Aproape cel mai mare beneficiu pentru audiența dvs. că nu va trebui să deruleze până la sfârșit pentru a citi conținutul pe care l-ați plasat la sfârșitul postării. Și uneori, când defilați rapid, treceți chiar și prin conținutul pe care îl căutați, ceea ce este confuz. Așadar, să sari la conținutul de etichetă ancorare de conținut potrivit sunt cu adevărat utile pentru utilizatori.

Pentru SEO / Motorul de căutare Utilizare: Un alt beneficiu tentant este faptul că motoarele de căutare precum Google utilizează linkuri de ancorare în rezultatele căutării, astfel încât utilizatorii să poată accesa direct acel conținut specific la care faceți legătura. Așadar, este un punct în plus pentru a obține mai mult trafic și a îmbunătăți clasamentul motorului de căutare

link ancor în Google

Este suficient să vorbim acum să trecem la procesul pe care îl puteți adăuga.

Cum să adaugi manual Anchor Link în WordPress:

Procesul manual este de obicei de preferat atunci când doriți să adăugați mai puține legături specifice în articolul dvs. Este format din doi pași.

 1. Legătura ancoră folosind semnul # Este locul în care utilizatorul face clic pentru a sari la conținutul pe care dorește să îl citească
 2. Locul în care doriți ca utilizatorul să aterizeze sau putem spune conținutul principal la care faceți legătura.

Sa incepem

Pasul 1:

Deschideți postarea WordPress în care doriți să utilizați linkuri de ancorare. Acum selectați textul pe care doriți să îl conectați, apoi introduceți butonul de legătură disponibil în editorul WordPress

cum să inserați legătura de ancoră

După ce faceți clic pe butonul Inserare, va apărea o fereastră mică în care de obicei plasați link-uri. De data aceasta pentru link-ul ancor folosiți numărul # și apoi tastați cuvintele cheie legate de secțiunea pe care doriți ca utilizatorul să o aștepte.

Și apoi apăsați butonul Aplicați. Iată câteva sfaturi rapide în timp ce tastați linkul #.

 • Nu folosiți propoziții lungi și complicate.
 • Utilizați cuvinte cheie la care vă conectați.
 • Cifrele nu sunt esențiale, ci doar textul este mai ușor de citit, așa că folosiți asta.

Până acum, ați creat cu succes linkul de ancoră, dar făcând clic pe acesta nu veți face nimic. Acest lucru se datorează faptului că nu ați plasat ID-ul pentru link, astfel încât browserul nu vă va conduce nicăieri.

Pasul 2:

Pasul 2 este de asemenea foarte ușor ca primul pas și implică o linie de cod simplă. În editorul WordPress, în timp ce rămâneți în postarea dvs., derulați în jos în conținutul în care doriți ca utilizatorul să navigheze atunci când faceți clic pe linkul de ancoră creat în primul pas.

De exemplu, dorim ca utilizatorul să navigheze la paragraful prezentat în imaginea de mai jos.

etichetă ancoră

Acum faceți clic pe butonul „Text” dat în editorul WordPress din colțul din dreapta sus.

Navigați la paragraf și apoi tastați această linie de cod

 

In locul titlul secțiunii, plasați același titlu pe care îl utilizați în primul pas, dar fără # prefix. Vezi imaginea de mai jos.

Pentru a vedea dacă ați plasat ancora sau nu, puteți reveni la modul „Vizual” în editorul WordPress. Puteți vedea un mic semn ca acesta

Felicitări! Ați plasat manual link-ul / eticheta de ancorare cu succes. Acum salvați postarea și „Previzualizați-o” pentru a verifica dacă funcționează sau nu.

Rezumat rapid

 • Selectați textul pe care doriți să-l utilizați ca legătură de ancorare. Folosiți linkul de introducere și în loc să furnizați un alt tip de pagină URL un cuvânt cheie cu #. De exemplu # cele mai rapide masini-
 • Acum derulați la secțiunea de conținut unde doriți ca utilizatorii dvs. să sară atunci când fac clic pe linkul de ancorare.
 • Treceți la modul „Text” al editorului WordPress. Apoi puneți acest cod

După exemplul nostru, va fi

Cum să adăugați automat linkuri de ancorare folosind pluginul?

Metoda 1

Utilizarea pluginului wordpress este cea mai simplă modalitate de a adăuga legături de ancora în postările mai lungi. Așa că mergeți la pluginuri WordPress și instalați TinyMCE Advanced. Este unul dintre cele mai bune pluginuri pentru adăugarea de ancoră cu 2M + instalări. După instalarea și activarea pluginului, veți vedea că adaugă câteva funcționalități suplimentare în editorul WordPress

plugin pentru a adăuga link ancoră

Pasul 1:

După ce ați instalat și activat, accesați postarea dvs. și faceți următoarele

 • Selectați textul pe care doriți să-l utilizați ca legătură de ancorare
 • Utilizați butonul insert link

cum să inserați legătura de ancoră

 • Acum, în loc să faceți legătura cu alte pagini / postări, introduceți pur și simplu cuvântul cheie cu # legat de textul la care faceți legătura.

(Până în prezent, este același proces ca și în pasul 1 când am descris adăugarea de legături manuale de ancorare.)

Pasul 2:

În Pasul 2, faceți următoarele

 • Mutați-vă la paragraful în care doriți ca utilizatorii să navigheze atunci când fac clic pe linkul de ancoră pe care l-ați creat Pasul 1.
 • Selectați textul la care doriți să faceți legătura.
 • Apoi, din funcțiile afișate de plugin, faceți clic pe „Insert” și apoi pe „Anchor”

adăugați automat legături de ancoră

 • Tastați numele pe care l-ați dat în Pasul 1, așa cum facem Bali-Indonezia, dar nu folosiți # la introducerea ID-ului.

Felicitări! Ați făcut-o cu succes. Acest plugin economisește mult timp prețios pentru că nu trebuie să lași editorul „Visual” în „Text”. De asemenea, nu trebuie să introduceți nicio linie de cod manual.

Metoda 2:

O altă metodă de a utiliza legături de ancoră pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului este utilizarea unui alt plugin. Face procesul chiar mai rapid decât pluginul menționat mai sus. Cuprins ușor este unul dintre cele mai bune pluginuri care sunt de mare ajutor pentru webmasterii care folosesc pentru a publica articole lungi. Are peste 100K instalări cu un rating destul de bun.

Întoarceți-vă la căutarea secțiunii de pluginuri WordPress Conținut de masă ușor și Instalați și activați-l.

Acest plugin efectuează majoritatea lucrărilor destul de automat. Va crea un tabel de conținut cu linkuri de ancoră ghicind rubrici ca secțiune de conținut în care doriți să vă conduceți publicul. Cu toate acestea, din setările pluginului, îl puteți personaliza în funcție de nevoile dvs..

Să începem

Pasul 1

 • Instalați și activați pluginul
 • Acum navigați la setările pluginului, așa cum se arată mai jos

setare plugin pentru ancoră automată

 • În mod implicit, pluginul este activat pentru pagini, astfel încât în ​​secțiunea „Enable Support” să-l activeze pentru postări.

 • Opțiunea „Insertie automată” vă permite să adăugați automat linkuri de ancorare pentru toate postările. Dar dacă doriți să-l afișați pe postările selectate, debifați această opțiune.

 • Derulați un pic în jos, unde puteți configura setările precum unde să afișați tabelul și când să-l afișați etc.

tabel de legături de ancorare de conținut

 • Setări suplimentare includ aspectul său.
 • În “Avansat” setări, puteți alege ce titlu să includeți sau să excludeți din tabel.
 • După efectuarea setării dorite, nu uitați să apăsați butonul „Salvați modificările”.

Pasul 2

Deci, cum pui un tabel cu conținut în postări?

 • Dacă activați Insertie automata, pluginul va adăuga automat tabelul de conținut pentru toate postările.
 • Pentru a insera tabelul de legături de ancoră manual conținutul către acel post specific.
 • După ce vă aflați în editorul de posturi WordPress, derulați în jos până la sfârșit și veți vedea „Cuprins” unde puteți verifica opțiunea „Inserați tabel de conținut”.
 • Salvați modificările și accesați previzualizarea.

Pluginul arată automat tabelul conținutului în setările dvs..

Concluzie:

Chiar dacă sunteți începători, puteți utiliza legăturile de ancorare aproape fără efort. Mai sus, am menționat mai multe moduri de a putea insera legături de ancora manual și automat. Dacă de obicei publicați articole lungi, utilizarea link-urilor de ancorare este cea mai bună modalitate de a ajuta audiența dvs. să ofere acces rapid la conținut. În plus, vă oferă și un punct plus din punct de vedere al motorului de căutare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map