Cele mai bune alternative GoDaddy 2020: [# 1 este incredibil + reducere de 47%]

0

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune alternative GoDaddy, înseamnă că nu sunteți mulțumit de serviciile companiei. Și cum poate fi cineva mulțumit? Pentru că nu sunt consecvente în serviciile lor.


Clienții se plâng frecvent de sprijinul clienților, timpul de funcționare și viteza lor. GoDaddy este o organizație foarte mare care are aproape 4.000 de angajați și care oferă o gamă largă de produse.

Mai mult, compania a înregistrat până acum o cantitate substanțială (77 mln) de domenii – ceea ce o face cel mai mare registrator de nume de domeniu din lume. Dar nu este un mod de a face afaceri.

De ce alternative GoDaddy?

BBB înseamnă "Mai bine Biroul de afaceri", un loc unde puteți raporta reclamații cu privire la companii. Mai mult, gradarea ridicată la BBB arată compania care se ocupă profesional cu clienții și clienții sunt mulțumiți de serviciile companiei. Dar există aproape 981 raport de reclamații la BBB care arată că GoDaddy nu se concentrează pe satisfacția clienților.

Un alt motiv este că compania nu respectă valorile etice și folosește reclame sexuale, care sunt într-adevăr irelevante pentru promovarea serviciilor. Nu înțeleg de ce folosesc tipuri de anunțuri sexuale? Haide, este o companie de găzduire și registrator de domenii. În plus, la începutul anului 2011, CEO-ul Bob Parsons din Zimbabwe a ucis un elefant sălbatic, care arată, de asemenea, că compania nu are grijă de practicile etice.

Următorul motiv foarte mare pentru a spune la revedere lui Godaddy este factura SOPA. Un proiect de lege care este împotriva libertății internetului și aproape toate companiile împotriva acestui lucru, dar GoDaddy l-a susținut inițial. Când tone de clienți au părăsit serviciile companiei, atunci compania se îndreaptă împotriva SOPA doar de dragul activității sale. Dar lucrul este că nu putem avea încredere în GoDaddy. Care este același fel de factură prevăzută data viitoare? Va suporta GoDaddy din nou?

Nu prea vechi, atunci când serviciile companiei s-au compromis odată cu serviciile de găzduire, e-mail și domeniu ale acesteia au scăzut. De cele mai multe ori serverele au scăzut, serviciile de asistență proaste devin tradiția lor și nu se concentrau asupra calității.

Mai mult, au construit propriul panou de control pentru gestionarea site-ului. Da, nu este un motiv mare să găsești o gazdă similară cu GoDaddy, dacă nu aflăm că panoul personalizat personalizat GoDaddy este într-adevăr complex și cam dezordonat..

Ei încearcă să se îmbunătățească într-un mod mai bun, dar acum există mulți alți furnizori de hosting și companii de domeniu care sunt mai fiabile și de încredere. Aici vom discuta despre unele dintre cele mai de vârf și alternative de calitate la Godaddy.

Cele mai bune alternative Godaddy 2020 pentru gazduire web de încredere și cumpărare de domenii

1. Gazduire InMotion – 56% reducere + Gazduire de încredere decât GoDaddy

InMotion GoDaddy Alternative

Iată InMotion cu panoul său personalizat și ușor de utilizat, care servește clienților oferind planuri de găzduire individuale la nivel de afaceri. Compania care oferă zone de viteză maximă pentru a-și face serviciile mai rapide decât altele. Nu numai acest lucru, integrare simplă de aplicații google, instalator cu 1 clic pentru peste 310 aplicații, securitate premium, controler spam, diverse limbi pentru codare și multe altele.

Toate planurile de găzduire indiferent dacă este share sau VPS sau dedicat sunt alimentate de hostingul SSD (unități de stare solidă), care sunt cunoscute pentru viteza mare de citire și scriere. Pe de altă parte, GoDaddy nu include unități SSD pe planurile sale și se bazează puternic pe unitățile mecanice tradiționale.

Îți este frică de pierderea datelor? Nu vă faceți griji InMotion oferă o facilitate de backup gratuită chiar și pe planurile sale de bază, care salvează automat datele și le puteți restaura ori de câte ori aveți nevoie, doar prin câteva clicuri. Deci, de ce să plătiți bani în plus către GoDaddy pentru backup de date.

Godaddy oferă doar 30 de zile în timpul cărora le puteți testa serviciile și dacă nu v-ați satisfăcut cu acestea, aveți doar 30 de zile pentru a trimite cerere de rambursare. InMotion vă oferă însă 90 de zile garanție înapoi.

Un alt pas foarte susținător al companiei este că puteți rezerva numele de domeniu. Da, în timp ce achiziționați un plan de găzduire prin InMotion puteți alege un domeniu gratuit la o dată ulterioară. Dar la GoDaddy trebuie să alegeți numele în momentul cumpărării (uneori nu avem numele în minte). Așa că, în grabă, ai achiziționat domeniul de care nu ai nevoie.

Echipa de suport InMotion este foarte informată, rapidă și disponibilă 24/7. În timp ce, pe de altă parte, oamenii se plâng de serviciile de asistență GoDaddy. Am testat GoDaddy recent și vedem că se îmbunătățesc, dar totuși răspunsul nu este la fel de rapid ca InMotion.

Vedeți caracteristicile comparative:

Caracteristici

In miscare

Hai tăticu

Planuri (foarte de bază)

Lansa

Economie

website

2

1

Domeniu gratuit

da

da

Spatiu pe disc

Nelimitat

100GB

SSD

da

Nu

Lățime de bandă

Nelimitat

Nelimitat

Zonele de viteză maximă

da

Nu

Backup gratuit

da

Nu

Adrese de email

Nelimitat

100

Chat live

da

Nu

Credit publicitar

$ 250 de

Nu

Banii inapoi garantat

90 de zile

30 de zile

Accesați InMotion

2. SiteGround – Excelent pentru găzduire de încredere

găzduire web siteground

SiteGround este o altă alternativă foarte decentă a GoDaddy. SiteGround oferă tehnologie bine concepută, suport și planuri de găzduire web mai rapide.

Centrele de date ale companiei sunt situate pe trei continente diferite SUA, Europa și Asia-Pacific pentru a face posibilă livrarea rapidă a conținutului. Deși GoDaddy utilizează și această abordare și folosind servere localizate la nivel global, dar o cantitate imensă de reclamații și statisticile noastre nu sunt satisfăcătoare. Pe de altă parte, SiteGround îndeplinește clar standardele industriei.

De asemenea, Compania folosește unitățile SSD împreună cu diverse tehnologii fabuloase de sine stătătoare. SiteGround oferă SuperCacher, HTTP / 2, NGINX, CDN gratuit și PHP 7. SuperCacher a introdus în cache conținutul site-ului în trei straturi diferite. În primul rând, conținutul static, apoi Memcached, iar la final, acesta a memorat în cache conținutul dinamic. Dar găzduirea GoDaddy încă nu este acceptată la cel mai recent PHP și nu utilizează tehnologii speciale precum SSD, viteza serverului NGINX etc..

GoDaddy nu folosește o abordare pro-activă pentru a găsi problemele dacă, atunci, de ce există atât de mult zgomot împotriva lor. Pe de altă parte, monitorizarea SiteGround intern previne eroarea și monitorizează serverele în mod proactiv. Așa că nu numai că rezolvă eroarea, dar încearcă din greu să elimine cauzele înainte de a se transforma într-o situație gravă.

O altă opțiune atractivă este mecanismul de izolare a contului. În acest caz, dacă un cont este afectat de orice virus sau malware, acesta nu îi va afecta pe ceilalți. Fiecare cont este izolat total de ceilalți. Înseamnă că sunteți complet securizat.

SiteGround oferă o copie de rezervă gratuită pe toate planurile sale, dar după cum știți taxa GoDaddy pentru backup. SiteGround a modernizat recent infrastructura și a susținut că acum sunt de 7 ori mai repede decât înainte. Când comparați ambele companii, veți fi cea mai bună alternativă GoDaddy pentru a vă găzdui site-urile web.

Caracteristici

SiteGround

Hai tăticu

Planuri (foarte de bază)

Lansare

Economie

website

1

1

Domeniu gratuit

da

da

Spatiu pe disc

10GB SSD

100GB-Spinning

SSD

da

Nu

Lățime de bandă

10.000 de vizite / lună.

Nelimitat

SuperCacher

da

Nu

Backup gratuit

da

Nu

Adrese de email

Nelimitat

100

Chat live

da

Nu

Credit publicitar

$ 250 de

Nu

Banii inapoi garantat

30 de zile

30 de zile

Accesați SiteGround

3. BlueHos t

bluehost similar cu godaddy

BlueHost este deținut de cunoscutul grup EIG și răspunde eficient nevoilor clienților săi. Chiar este o problemă de susținere sau de performanță BlueHost care se bazează cu succes. Mai mult, dacă veți folosi WordPress, vă veți bucura să auziți că este recomandat oficial de WordPress.org.

GoDaddy și BlueHost oferă aproape aceleași tipuri de funcții, dar există o diferență imensă de calitate a serviciilor. Testele de viteză și Uptime pe care le-am efectuat sunt în favoarea BlueHost.

Dacă am comparat serviciile de asistență ale ambelor companii, câștigătorul este BlueHost. Echipa de asistență este în cunoștință de cauză și are experiență pentru a face față problemelor. De asemenea, compania menține un stoc de videoclipuri, tutoriale, întrebări frecvente și articole diverse.

GoDaddy a protejat fiecare resursă a contului de găzduire? Nu, compania nu utilizează niciun fel de tehnică pentru a aloca eficient resursele serverului pentru fiecare utilizator. Dar BlueHost protejează resursele fiecărui utilizator. Dacă un cont consumă mai multe resurse decât limite, atunci temporar va trece la un alt server.

Dacă aveți de gând să creați un site de comerț electronic atunci cum oamenii cunosc cunoștințele dvs.? Această alternativă a GoDaddy oferă 150 de dolari pentru a face reclamă site-ului dvs. pe motoarele de căutare cunoscute. Acest lucru va permite ca afacerea să fie familiară oamenilor în cel mai scurt timp. Dar GoDaddy nu oferă niciun credit publicitar pe niciunul din planul său de găzduire.

Dacă vă aflați în situația de a cheltui puțin mai mulți bani decât planul de găzduire GoDaddy, aici este o ofertă minunată. Alegeți planul „Plus” BlueHost care include credit de marketing de 200 USD, stocare nelimitată, lățime de bandă, subdomenii & domenii parcate, conturi de e-mail și pot găzdui site-uri web nelimitate pe un singur cont de găzduire.

Caracteristici

BlueHost

Hai tăticu

Planuri (foarte de bază)

De bază

Economie

website

1

1

Domeniu gratuit

da

da

Spatiu pe disc

50GB

100GB

SSD

Nu

Nu

Lățime de bandă

necontorizat

Nelimitat

Protecția resurselor

da

Nu

Backup gratuit

Nu

Nu

Adrese de email

5

100

Chat live

da

Nu

Credit publicitar

Nu

Nu

Banii inapoi garantat

30 de zile

30 de zile

Accesați BlueHost

4. A2Hosting – Serviciu de gazduire de mare viteză

a2hoting

O altă alternativă excelentă GoDaddy este A2Hosting oferind suport și performanță deosebită. De asemenea, compania oferă un instrument creat în interior, precum acceleratorul de site optimizat A2, care va crește performanța, indiferent de CMS pe care doriți să îl operați. Uneori, o intensitate bruscă a traficului încetinește viteza mortală a site-urilor sau poate provoca inaccesibilitatea vizitatorilor. Pentru a face față acestui tip de situații, puteți achiziționa instrumente Performance Plus pentru doar 1,45 USD. Acesta va dubla resursele de găzduire precum CPU și RAM pentru a menține disponibilitatea site-ului în momentul creșterii traficului.

După cum știm, serverele GoDaddy nu sunt atât de de încredere din cauza problemelor excesive de oprire. Aici consultați evaluarea și reclamațiile clienților. Ce se întâmplă dacă o companie garantează să ofere o autonomie incredibilă de 99,9%? Da A2 Gazduire oferă 99,9% garanție și nu lăsați niciodată site-ul dvs. jos, chiar dacă sunteți pe un plan de bază și ieftin. Disponibilitatea securității corespunzătoare, a copiei de rezervă a puterii și a personalului de monitorizare personală a serverelor face posibilă disponibilitatea serverelor 24/7.

Găzduirea A2 a conceput, de asemenea, instrumente destinate exclusiv fanilor WordPress. Au dezvoltat un plugin numit „A2 Optimized”. Acest plugin configurează automat site-ul dvs. din perspective de securitate și performanță. În timp ce GoDaddy încă nu este în modul de a oferi instrumente speciale pentru a-și face serviciile de încredere.

Dacă nu sunteți la curent cu măsurile de securitate, atunci nu vă faceți griji, nu lăsați echipa A2 să se descurce KernelCare, duble straturi de firewall, apărare Brute Force, scanare și monitorizare vă vor păstra site-ul în siguranță și în siguranță.

A2 Gazduire este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru a stabili un site de comerț electronic. Planurile de găzduire armată SSD oferă instalare cu 1 clic pentru Magento, PrestaShop, OpenCart etc. În plus, planurile includ integrarea PayPal și certificatul SSL gratuit pentru tranzacții sigure.

În afară de toate aceste tehnologii distincte, compania facilitează și clienții prin backup gratuit, cea mai recentă versiune de PHP, protecție ID și o mulțime de freebies (credit publicitar, discount Tesla Themes, instrument ușor de depunere motor de căutare și multe altele.).

Caracteristici

A2Hosting

Hai tăticu

Planuri (foarte de bază)

Lite

Economie

website

1

1

Domeniu gratuit

Nu

da

Spatiu pe disc

Nelimitat

100GB

SSD

da

Nu

Lățime de bandă

Nelimitat

Nelimitat

Optimizator auto A2

da

Nu

Backup gratuit

da

Nu

Adrese de email

25

100

Chat live

da

Nu

Credit publicitar

$ de 50

Nu

Banii inapoi garantat

Oricând (dar rambursarea completă în termen de 30 de zile)

Accesați A2Hosting

30 de zile

5. HostGator

hostgator web gazdă

Orice tipuri de găzduire doriți aici este HostGator care oferă multe cu prețuri mici. Planurile de găzduire partajate, gestionate WordPress, Cloud, Reseller, VPS și dedicate sunt considerate cele mai bune alternative ale GoDaddy. De asemenea, compania deține EIG, aceeași companie care a achiziționat multe alte nume faimoase. Iată-l.

Sunteți nou și sunteți îngrijorați de designul site-ului dvs. Iată soluția la HostGator, deoarece oferă 4500 de șabloane gratuite pentru site-ul dvs. web. De asemenea, puteți modifica aceste șabloane în funcție de dorința dvs. Crezi că GoDaddy are un stoc de șabloane atât de mare? Nah!

Chat în direct, sistem de bilete, telefonul este întotdeauna la dispoziția dvs. De asemenea, puteți pune întrebări pe forumuri. Compania menține, de asemenea, galeria video pe diferite subiecte, cum ar fi Webmail, WordPress, phpMyAdmin, etc. Uneori, Live Chat devine puțin răspunzător. Dar totuși au prins marginea de GoDaddy care nici nu oferă Live Chat.

HostGator este, de asemenea, o opțiune foarte decentă pentru dezvoltatori. Compania oferă o mulțime de limbi, astfel încât dezvoltatorii să își poată construi propriile modele personalizate.

Nu numai acest lucru, creditul de publicitate de 200 USD, migrația gratuită a site-ului, 99,9% garanție de disponibilitate, backup-ul gratuit de date și resursele nemodificate au făcut serviciile lor irezistibile.

Dacă doriți să mergeți cu HostGator, atunci în opinia noastră, ar trebui să alegeți „Baby Plan”. Pentru că include multe alte funcții utile, dar costă cu câțiva dolari mai mult decât „planul de eclozare”.

Caracteristici

HostGator

Hai tăticu

Planuri (foarte de bază)

hatchling

Economie

website

1

1

Domeniu gratuit

Nu

da

Spatiu pe disc

necontorizat

100GB

SSD

Nu

Nu

Lățime de bandă

necontorizat

Nelimitat

Backup gratuit

da

Nu

Adrese de email

Nelimitat

100

Chat live

da

Nu

Credit publicitar

$ 200 de

Nu

Banii inapoi garantat

45 de zile

30 de zile

Accesați HostGator

6. DreamHost

găzduire dreamhost

Cu găzduirea a peste 1,5 milioane de site-uri și compania câștigătoare a premiilor serviciilor pentru clienți din 2016. Să vorbim despre ce au obținut, care este mai bun decât GoDaddy?

Deși planurile lor sunt scumpe în comparație cu GoDaddy, dar oferă o calitate la care visau utilizatorii.

În primul rând, li se oferă garanția de 100% Uptime. Înseamnă că, prin viața contului de găzduire, site-ul dvs. va fi întotdeauna disponibil pentru clienți și vizitatori. Mai mult, în schimb, compania echipei de asistență se bazează pe propriile capacități ale personalului și oferă propria sa echipă de asistență.

Aceștia bat toate companiile în politica sa de rambursare, oferind garanție de înapoiere de 97 de zile. IT înseamnă că sunt foarte încrezători în serviciile lor. În plus, planul de găzduire DreamHost este livrat cu niște freebies minunat, cum ar fi certificatele SSL / TLS, creditele pentru reclame și protecția confidențialității.

CloudFlare este o opțiune foarte remarcabilă pentru livrarea rapidă a conținutului site-ului. GoDaddy nu include nicio integrare CloudFlare. Dacă doriți servicii CloudFlare, atunci trebuie să integrați manual site-ul dvs. vizitând site-ul oficial CloudFlare, care poate fi o durere de cap pentru o persoană nouă. Dar aici la Dream Host există o integrare automată CloudFlare pe care o puteți activa doar cu un clic.

Compania care oferă panoul său de control rulat manual. Dar nu vă faceți griji că s-au construit ca prietenoase. Este foarte simplu și ușor de utilizat. Toate opțiunile sunt afișate clar dacă este vorba de gestionarea e-mailului sau de baze de date pe care le puteți naviga cu ușurință la fiecare opțiune.

Oferind 1 domeniu gratuit, spațiu de stocare nelimitat pe unități de stare solidă, PHP 5, Perl, Python, Rails acceptate și tot ceea ce doriți într-un plan de găzduire. Dacă sunteți serios și doriți profesional să începeți să lucrați online, DreamHost vă va îndeplini cu siguranță așteptările.

Caracteristici

DreamHost

Hai tăticu

Planuri (foarte de bază)

De bază

Economie

website

Nelimitat

1

Domeniu gratuit

da

da

Spatiu pe disc

Nelimitat

100GB

SSD

da

Nu

Lățime de bandă

Nelimitat

Nelimitat

Backup gratuit

da

Nu

Adrese de email

Nelimitat

100

Chat live

da

Nu

Credit publicitar

$ de 100

Nu

Banii inapoi garantat

97 zile

Accesați DreamHost

30 de zile

7. GreenGeeks

greengeeks

Iată GreenGeeks care urmărește protejarea mediului și utilizarea proiectelor de energie regenerabilă pentru abilitarea utilajelor sale. Pentru compania de îmbunătățire a performanței care utilizează PHP7, SSD și CDN pentru a face site-urile lor rapide.

La fel ca celelalte companii celebre, GreenGeeks oferă și live chat, telefon, e-mail, tutoriale video și o bază de cunoștințe pentru a-și ajuta clienții. Ușor drag and Drop Builder permite utilizatorului să construiască site-ul fără limbaje de programare.

În prezent, compania oferă doar un singur plan de hosting comun. Dar acel plan unic de găzduire este foarte atractiv datorită costurilor reduse și a multor funcții etichetate „Nelimitat”. Ca și cum puteți găzdui site-uri web nelimitate, puteți crea subdomenii nelimitate, lățime de bandă și stocare nelimitate și multe altele.

De asemenea, compania oferă un pachet de marketing împreună cu instrumente de prezentare a site-ului și optimizare a motoarelor de căutare. Planul lor unic și unic de găzduire este, de asemenea, compatibil cu site-ul de comerț electronic, oferind directoare protejate prin parolă, instrumente de criptare, SSL și diferite căruțe.

În ceea ce privește securitatea utilizatorului și performanța site-ului sunt cerințele de bază. Așadar, Detectarea Bruteforce Automată, Spam Assassin, 24/7 Monitorizare și copii de siguranță vă păstrează protejat de securitate. Pentru o încărcare mai rapidă a paginilor, compania oferă diverse tehnici de memorie în cache, inclusiv cache-ul de date la cald și servicii încorporate de cache.

Caracteristici

GreenGeeks

Hai tăticu

Planuri (foarte de bază)

De bază

Economie

website

Nelimitat

1

Domeniu gratuit

da

da

Spatiu pe disc

Nelimitat

100GB

SSD

da

Nu

Lățime de bandă

Nelimitat

Nelimitat

Backup gratuit

da

Nu

Adrese de email

Nelimitat

100

Chat live

da

Nu

Credit publicitar

Nu

Nu

Banii inapoi garantat

30 de zile

30 de zile

Accesați GreenGeeks

8. WebHostin gHub

webhostinghub

Webhostinghub are doar experiența în planurile de găzduire partajate și oferă trei planuri precum Spark, Nitro și Dynamo. Acestea vă oferă un domeniu gratuit împreună cu achiziționarea unui plan de găzduire sau vă puteți transfera domeniul existent fără a plăti nicio taxă. În plus, vă vor transfera site-ul dvs. fără nicio perioadă de oprire.

Acestea oferă constructor de site-uri BOLDGRID, care vine complet gratuit cu planurile de găzduire. Temele aparțin diferitelor categorii, cum ar fi muzică, afaceri, blog, fotografie, etc. Așadar, puteți alege șabloanele dorite, editați-l și obțineți online.

WHH care oferă asistență pentru clienți 24/7 din SUA. Clienții pot comunica cu echipa de asistență la telefon, chat live și skype. De asemenea, compania menține un centru de ajutor, care este plin de tutoriale și articole.

Acestea oferă o sumă diferită de credit publicitar pentru fiecare plan de găzduire. În planul de găzduire foarte de bază suma este de 75 USD, iar 175 $ pentru Nitro și 250 $ pentru planul de găzduire Dynamo. Compania simplifică procesul de instalare WordPress ca în timpul procesului de checkout, puteți selecta WordPress, apoi planul de găzduire vine cu WordPress preinstalat.

Caracteristici

WebHostingHub

Hai tăticu

Planuri (foarte de bază)

Scânteie

Economie

website

2

1

Domeniu gratuit

da

da

Spatiu pe disc

Nelimitat

100GB

SSD

da

Nu

Lățime de bandă

Nelimitat

Nelimitat

Backup gratuit

Nu

Nu

Adrese de email

Nelimitat

100

Chat live

da

Nu

Credit publicitar

$ 75 la

Nu

Banii inapoi garantat

90 de zile

30 de zile

Accesați WebHostingHub

Rezumatul general al alternativelor GoDaddy

Am considerat mai sus cele mai bune alternative GoDaddy și depășirea problemelor cu care te confrunți în timp ce găzduiești serviciile lor.

Pentru că fiecare companie care livrează mai mult decât GoDaddy și, pe deasupra, alte persoane au, de asemenea, Live Chat pentru FIX orice problemă .

Dar dacă enumerăm alternativele mai concis, atunci alegem I n Motion, SiteGround și B lu eHost. DreamHost este, de asemenea, o opțiune foarte bună, dar scumpă de la alții din listă.

Să facem acest lucru simplu prin compararea caracteristicilor acestor trei furnizori de servicii de hosting de top.

Caracteristici

In miscare

SiteGround

BlueHost

Planuri

Lansa

Lansare

De bază

website

2

1

1

Domeniu gratuit

1

1

1

Spatiu pe disc

Nelimitat

10GB

50GB

SSD

da

da

Nu

Lățime de bandă

Nelimitat

10.000 de vizite / lună.

necontorizat

Backup gratuit

da

da

Nu

Adrese de email

Nelimitat

Nelimitat

5

Credit publicitar

$ 250 de

Nu

Nu

Companie artizanală tehnologie

Zonele de viteză maximă

SuperCacher

Alocarea resurselor

Politica de rambursare

90 de zile

30 de zile

30 de zile

Preț

$ 5,99 / mo

$ 3,95 / mo

$ 2,95 / lună

Accesați InMotion

Accesați SiteGround

Accesați BlueHost

Să dezvăluim această discuție, iar sugestia noastră este să mergi la InMotion. Pentru că oferă tone de funcții, după cum puteți vedea tabelul.

Dar aceasta nu înseamnă că alte companii se află mult în spatele InMotion.

După cum menționăm „Cel mai bun” la titlu, ceea ce înseamnă că toate sunt bune.

Dar, de dragul unei mai multe concizii și pentru cei care sunt noi în lumea online, scoatem totul dintr-o singură companie.

Cele mai bune alternative pentru GoDaddy pentru a cumpăra domenii

Fără îndoială, GoDaddy este cel mai mare registrator de domenii și oferă domeniu la tarife ieftine. GoDaddy oferă un nou domeniu .com aproape gratuit (0,99 USD pentru primul an), dar reînnoirea este foarte scumpă.

Trebuie să plătiți aproape la reînnoire 15,17 USD. Dar știați că există câteva alternative grozave care oferă nume de domeniu la tarife mai mici. Iată câteva dintre marile nume;

NameCheap

(10.69 $ / an)

 • Cel mai popular și bine reputat nume din industrie
 • Reînnoirile 10,69 USD pentru .com TLD
 • Încasează 0,18 USD taxa ICANN
 • 2,88 USD / an pentru paza WHOIS
 • GRATUIT Listare de domenii pe piață
 • Panou de control personalizat, ușor de utilizat

Cumpără domeniu de la NameCheap

(Recomandat)

NameSilo

(8.99 $ / an)

 • Nu sunt foarte populare în comparație cu NameCheap
 • Reînnoirile la același preț 8,99 USD pentru .com TLD
 • Fără comision ICANN
 • Paza WHOIS GRATUITĂ
 • Vânzare GRATUITĂ Domeniu pe piața NumeSilo
 • Panoul de control prietenos

Cumpără domeniu de la NameSilo

Folosiți codul promoțional "HostingSprout" pentru economii de 1 dolar

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map