BlueHost vs HostGator 2020 [Viteză, autonomie și caracteristici revizuite]

0

Sunteți confuz care să alegeți dintre BlueHost și HostGator?


Comparatie BlueHost vs HostGator

Deoarece aceștia doi sunt cunoscuți ca furnizorii de găzduire WordPress și de încredere pentru a crea un site web folosind orice CMS-uri importante, cum ar fi Joomla, Drupal sau WordPress. Acesta este motivul pentru care oamenii par confuzi când vine vorba de selectarea unuia dintre ei. Ambele gazde oferă planuri de găzduire aproape la aceleași prețuri și includ toate caracteristicile esențiale, cum ar fi cPanel, instalator cu 1 clic, cea mai recentă versiune PHP și conturi de e-mail etc..

Fapte rapide – BlueHost vs HostGator Review

Atât BlueHost cât și HostGator sunt deținute de EIG (Endurance International Group). Grupul a achiziționat, de asemenea, multe alte nume mari din industria de hosting și este în parteneriat cu WordPress.com, SiteLock și Comodo, etc..

  • BlueHost a fost achiziționat de EIG în 2010.
  • HostGator a fost achiziționat de EIG în 2012.

Prezentare rapidă BlueHost vs. HostGator

BlueHost este listat ca unul dintre furnizorii recomandati pe Wordpres.org. Compania este foarte renumită datorită prețurilor economice și de aceea a găzduit peste 2 site-uri web. De asemenea, oferă diverse opțiuni scalabile, cum ar fi hosting, dedicat și hosting VPS.

Pe de altă parte, HostGator este, de asemenea, un jucător mare și are peste 500 de angajați. Acum gestionează peste 8 milioane de nume de domeniu și 400.000 de clienți din întreaga lume. Mai mult, oferă și numeroase soluții de găzduire cu un preț foarte rezonabil.

BlueHost

HostGator

Așadar, aici venim cu comparația BlueHost vs HostGator pentru a vă ușura decizia. Și suntem siguri că la sfârșitul articolului veți putea rezolva această confuzie și veți găsi cea mai bună.

Comparatie BlueHost vs HostGator: Cine va câștiga bătălia?

Reputatie

Există un amestec de reacții ale utilizatorilor cu privire la acești doi furnizori, dar vedem că BlueHost are o reputație puțin mai bună decât HostGator. Pot exista motive posibile ca de exemplu BlueHost este recomandat oficial de WordPress și, de asemenea, de mulți bloggeri influenți.

De asemenea, BlueHost are o reputație excelentă în rândul bloggerilor și webmasterilor care doresc doar să înceapă un blog. În timp ce, pe de altă parte, mulți se plâng că HostGator încearcă să confunde newbies-urile prin tactica lor de urări.

A fost o perioadă în care HostGator a considerat unul dintre marii furnizori de servicii, dar acum mulți utilizatori nu sunt mulțumiți de calitatea lor, în special de asistența clienților. În timp ce există o fluctuație ignorabilă a calității serviciilor BlueHost. Așadar, mergem pentru BlueHost când vine vorba de reputație.

Câștigător: BlueHost

Uptime

Trebuie să vă asigurați că site-ul dvs. web nu coboară destul de des, deoarece acest lucru poate distruge reputația site-ului dvs. Adevărul virulent este că timpul de oprire nu poate fi eliminat în întregime. Dar acest lucru poate fi diminuat prin găzduirea site-urilor de la furnizorii de hosting de calitate.

BlueHost oferă un timp de funcționare solid. Contul pe care îl utilizăm performează în mod competent. Până în prezent, nu ne-am confruntat cu niciunul dintre incidente, când durata medie a acestora scade sub 99,9%. Iată statisticile Uptime luate de robotul Uptime care monitorizează o o.

BlueHost Uptime

UptimeTest Gazduire BlueHost

La polul opus, HostGator performează de asemenea foarte bine și reușește să efectueze 100% Optime în unele luni, dar le lipsește consistența.

În prezent, se descurcă bine, după cum puteți vedea imaginea de mai jos, care dovedește că sunt 100% în ultimele 7 zile. Dar când vine vorba de 30 de zile de monitorizare timpul mediu de funcționare devine 99,98%. Și dacă vorbim despre perioada de dinainte de 30 de zile, atunci ne confruntăm și cu 2 perioade de oprire, prima 1 durează 1 minut, iar cea de-a 2-a menține site-ul jos timp de 3 minute.

Deși acestea sunt perioade de imobilizare minore, dar, în ansamblu, aceasta devine o perioadă de oprire gravă.

HostGator Uptime

Gazduire UptimeTest HostGator

Da, există întotdeauna posibilități de întrerupere cu fiecare furnizor de găzduire, dar în conformitate cu statisticile noastre uptime BlueHost vs HostGator, BlueHost este câștigătorul evident.

Câştigător: BlueHost

BlueHost

HostGator

Viteză

Urăști să aștepți? Nimănui nu-i place ca browser-ul lor să țină doar încărcarea paginii și, eventual, încărcarea site-ului cu conținut spart. Dacă serverele necesită un timp mai mare pentru a încărca pagina, aceasta înseamnă o viteză mică și, prin urmare, determină o scădere a traficului. Și atunci când nu există trafic, care este scopul menținerii site-ului web. După uptime, viteza este următorul element imperativ pe care trebuie să îl iei în considerare.

Ambele companii sunt foarte apropiate unele de altele atunci când comparăm statisticile de viteză

BlueHost Speed ​​Test

Pingdom BlueHost Speed ​​Test

Testul de viteză HostGator

Pingdom HostGator Speed ​​Test

Rezumatul statisticilor explică faptul că ambele încarcă în mare parte pagina sub 1 secundă. Dar uneori site-ul care este găzduit pe Serverele HostGator durează între 800 – 1500 ms. Durata este încă respectabilă, dar scăderea timpului de încărcare înseamnă încărcare rapidă a site-ului, deci cea mai bună pentru site-ul dvs..

Site-ul găzduit pe serverul BlueHost are mai multe dimensiuni de pagină decât HostGator, dar încă se încarcă mai rapid decât HostGator.

Câştigător: BlueHost

Testul de impact al sarcinii

Făcând testul de încărcare, puteți judeca calitatea serverelor. Pentru a verifica dacă ambele companii oferă găzduire web durabilă și fiabilă, folosim un instrument celebru cunoscut sub numele de LoadImpact.

Cu ajutorul acestui instrument, trimitem utilizatori virtuali pe ambele site-uri găzduite pe serverele HostGator și BlueHost.

Verificați mai jos statistici pentru a găsi cea mai bună gazdă web.

Statisticile HostGator arată că până la 30 de utilizatori virtuali rezultatele sunt destul de satisfăcătoare, iar timpul de încărcare rămâne în cea mai mare parte sub 630ms. Dar după acel server arată un comportament instabil și timpul de încărcare a crescut până la 16 sec.

Statistica HostGator LoadImpact

Server LoadImpact Test HostGator

BlueHost LoadImpact Statistics

Conform statisticilor BlueHost, inițial serverul lor durează aproape 950ms, dar după aceea, serverele joacă destul de bine reducând timpul de încărcare. Observând, puteți vedea că timpul de încărcare în mare parte a site-ului rămâne sub 900ms și există doar rare ocazii când a lovit 1 sec. Puteți vedea, de asemenea, consistența în linia timpului de încărcare.

Deci, înseamnă că sever-urile BlueHost pot gestiona eficient traficul chiar și atunci când există un număr mai mare de utilizatori activi.

LoadImpact Test BlueHost Hosting

Câştigător: BlueHost

Servicii suport

Cum rămâne cu politica de suport pentru gazda web? Oferă suport tehnic 24/7? Acesta este un domeniu care este cel mai important atât pentru începători cât și pentru experți.

Ambele companii oferă 24/7 chat live, telefon, e-mail, sistem de ticketing și o bază de cunoștințe cu articole complete. Dar sunt amândoi repede?

Serviciile de asistență BlueHost sunt mai rapide decât HostGator. Ori de câte ori avem nevoie de ajutor sau de unele informații, pornim un chat live și ne conectăm sub 5 – 7 minute.

Dar când vorbim Chatul HostGator Live este îngrozitor. Începeți un chat live pentru a obține rapid răspunsul. Dar în medie durează aproape 10 – 40 de minute și chiar uneori trebuie să aștepți aproape o oră. Să presupunem că doriți mai multe resurse sau site-ul dvs. întâmpină unele erori și că aveți nevoie de ajutor imediat, dar ei doar dorm. Este un semn că „Fără grijă pentru clienți”.

Câștigător: BlueHost

BlueHost

HostGator

Funcții de găzduire HostGator vs BlueHost

Spatiu de depozitare

Deci, cât de mult aveți nevoie de spațiu de stocare pentru a stoca conținutul site-ului? De obicei, un site simplu de tip informațional nu avea nevoie de mult spațiu. Oferta BlueHost 50GB stocarea în planul de bază în timp ce HostGator a etichetat stocarea lor ca fiind “nelimitat”.

Nelimitat înseamnă că nu există nicio limită, dar când compania crede că site-ul dvs. consumă mai multe resurse, atunci vă vor anunța să actualizați planul. De obicei, atunci când un furnizor spune nelimitat sau nelimitat, înseamnă aproape 100 GB. Dar utilizatorii HostGator pot încărca conținut până la 200 GB cu ușurință și, după aceea, este posibil să fie nevoie să facă upgrade.

Câștigător: HostGator

Lățime de bandă

Lățimea de bandă este transferul de date atunci când fiecare vizitator vă vizitează site-ul. De asemenea, putem spune că numărul de vizitatori pe care site-ul dvs. îl poate deține. Dacă nu aveți lățimea de bandă, nimeni nu poate să vă viziteze site-ul.

Însă nu există griji, deoarece BlueHost și HostGator oferă o lățime de bandă neschimbată pe toate planurile.

Câștigător: Tie

Conturi de e-mail

Un cont de e-mail cu numele mărcii pare mai profesionist și vă oferă mai mult control.

Iată de ce să selectați un furnizor care vă permite să creați un număr de conturi de e-mail. BlueHost permite până la 5 conturi de e-mail și 100 MB stocare e-mail pe fiecare cont. Aceasta este o sumă suficientă, deoarece majoritatea site-urilor web la nivel individual au una sau două adrese de e-mail pentru a rămâne în legătură cu vizitatorii lor.

HostGator oferă numărul nelimitat de conturi de e-mail pe toate planurile lor care le oferă o victorie clară asupra BlueHost în această rundă. Aici rețineți că ambii furnizori de găzduire acceptă e-mail web, POP și IMAP.

Câștigător: HostGator

BlueHost

HostGator

Panou de control

Un panou de backend complicat nu numai că s-a oprit, dar și pierde timpul prețios. Nu contează că, dacă compania oferă propriul său panel fabricat sau standard standard cPanel, dar ideea este, ar trebui să fie ușor de înțeles.

Ambii furnizori oferă cPanel care este foarte comun pe piață datorită naturii sale intuitive.

Panoul de control BlueHost

Panoul de control BlueHost Panoul de bord

Panoul de control HostGator

Panoul de control HostGator Panoul de bord

Deci, dacă utilizați în prezent cPanel, trecerea la BlueHost sau HostGator nu provoacă nicio confuzie. Sincer, BlueHost cPanel este mai colorat și include instrumente WordPress. Deoarece ambele oferă cPanel, deci este o legătură.

Câștigător: Tie

[Notă: Personal iubim panoul de control BlueHost mai mult decât HostGator.]

BlueHost

HostGator

Instalator de aplicații

Am terminat zilele când trebuie să înveți comenzi pentru a instala aplicația web (script), cum ar fi WordPress. Acum au prezentat toți cei mai buni furnizori de hosting WordPress 1-clic pe instalator care permite instalarea rapidă. Este doar câteva clicuri.

Nu numai WordPress ambele gazde web oferă numeroase scripturi precum Joomla, Drupal și PrestaShop, etc. pentru a efectua instalațiile cu ușurință.

Câștigător: Tie

Versiunea PHP

PHP este cel mai cunoscut limbaj de programare și acoperă aproape 82% site-uri web. Deci, cât de important este să selectați o companie care acceptă cea mai recentă versiune PHP?

Răspunsul este simplu, ultima versiune PHP, cum ar fi 7.0, 7.1, poate îmbunătăți semnificativ viteza site-ului. Aici puteți afla mai multe despre PHP.

Atât HostGator, cât și BlueHost acceptă cel mai recent versiuni. Cu toate acestea, puteți downgrade la orice versiune veche, cum ar fi 5.6 sau 5.4.

Câștigător: Tie

BlueHost

HostGator

Domenii parcate

Este posibil să nu simțiți necesitatea domeniilor parcate chiar de la început, dar odată ce sunteți faimos, atunci acesta va utiliza pentru a asigura și marca și traficul. De exemplu, aveți domeniu abc.com și primiți trafic notabil. Deci, dacă cineva creează un nume de domeniu similar cu tine, cum ar fi abc.net? Este posibil să existe o șansă ca el să obțină unii dintre vizitatorii dvs. potențiali.

Domeniul parcat vă protejează de astfel de incidente. Cu Planul de bază BlueHost poți să parchezi 5 domenii. Înseamnă că dacă cumpărați abc.net puteți indica numele dvs. de domeniu (abc.com) și ori de câte ori vizitatorul deschide abc.net se va redirecționa automat către site-ul dvs. (abc.com).

Dar HostGator nu a oferit nicio facilitate pentru parcarea domeniilor în planul lor Hatchling (de bază). Așadar, dacă parcarea domeniului este o caracteristică obligatorie în cazul dvs., atunci planul Hatchling de la HostGator nu este o alegere bună.

Câștigător: BlueHost

Migrarea site-ului automat

Migrarea site-ului s-a dovedit o opțiune convenabilă atunci când v-ați gândit să vă mutați blogul / site-ul web de la furnizorul existent la altul. Pot fi mai multe motive pentru migrare, cum ar fi lipsa de opțiuni scalabile. Celălalt motiv ar putea fi faptul că furnizorul existent nu mai este un furnizor de calitate.

Așadar, dacă doriți să migrați de la vechiul furnizor la HostGator, atunci doar completați formularul de transfer și vor transfera toate lucrurile cum ar fi baze de date, conținut și scripturi etc., la cost zero. Nu uitați că sunteți eligibil pentru migrare automată în primele 30 de zile de la înregistrare. Iar după 30 de zile, un administrator nu vă va ajuta.

Pe de altă parte, veți fi șocat să vedeți asta BlueHost percepe 149,99 USD pentru migrarea site-ului auto. Deci, dacă doriți să vă mutați site-ul pe serverele BlueHost, atunci mai bine faceți-vă singuri. Există o mulțime de tutoriale disponibile pe internet.

Câștigător: HostGator

Să criptăm SSL

La început, SSL a fost partea importantă pentru site-urile care se ocupă de datele cu caracter personal ale clienților, cum ar fi nume, adresă, numere de cărți de credit, etc..

Dar acum devine o parte obligatorie a fiecărui site web și bloguri, indiferent dacă aveți, blogul bazat pe conținut sau un site de comerț electronic datorită anunțului recent al Google. Deoarece motoarele de căutare (Google) oferă unele avantaje de clasare site-urilor cu SSL.

BlueHost cPanel este prezentat cu opțiunea Let’s Encrypt în toate planurile lor. Aceasta permite utilizatorului să activeze SSL în doar câteva clicuri. Dar HostGator nu a introdus până acum un astfel de caracteristică automată și utilă (să ne criptăm). Desigur, aceștia oferă și SSL pe toate planurile lor, dar trebuie să efectuați anumite lucrări tehnice pentru activarea acestui lucru și să plătiți taxe suplimentare.

Câștigător: BlueHost

BlueHost

HostGator

Copia de rezerva a datelor

A avea copii de rezervă este ultima speranță când totul a fost încurcat și nu veți vedea nicio soluție. Prin restaurarea unei copii de rezervă, site-ul dvs. trece la o poziție când ați creat ultima copie de rezervă. De aceea este necesară crearea copiei de rezervă. Există multe servicii gratuite și plătite pentru copierea de rezervă a întregului sau a elementelor selectate ale unui site web.

O opțiune de creare a copiilor de rezervă oferită de compania de găzduire împreună cu planul oferit de obicei în panoul de control și nu este necesar să instalați niciun plugin.

BlueHost oferă servicii de rezervă gratuite și plătite. Puteți configura serviciul pentru a crea copii de rezervă zilnice, săptămânale și lunare. Mai mult, dacă doriți să descărcați backup pe computer, atunci puteți face acest lucru prin FTP. De asemenea, nu există nicio taxă pentru a restabili copia de rezervă.

HostGator face o treabă proastă aici. Compania spune că oferă o copie de rezervă gratuită și, da, au dreptate, dar de câte ori doriți să restaurați backup, aceștia percep 15 USD. Serios ?? Yah! Suntem serioși. Deci, ce vom face cu serviciile gratuite care pot face doar backup, dar nu vor permite restaurarea gratuită?

Câștigător: BlueHost

Prețuri

Prețul este un alt element foarte important de luat în considerare în special pentru cei care au fonduri limitate. Ar trebui să vă asigurați că veți obține valoare pentru banii dvs. Ambele companii oferă planuri de găzduire partajate, WordPress, VPS și dedicate.

Nume de domeniu gratuit

Numele de domeniu este o adresă web a oricărui blog sau site-uri web. Fără aceasta, nu puteți configura un blog. Mulți dintre furnizorii de găzduire oferă acest lucru gratuit dacă cumpărați un plan de găzduire. BlueHost oferă, de asemenea, un nume de domeniu gratuit, împreună cu web hosting. Nu trebuie să plătiți nici măcar un ban pentru primul an.

HostGator nu a oferit clienților numele de domeniu gratuit. Acesta va fi puțin mai mult pentru primul an decât BlueHost.

Câștigător: BlueHost

BlueHost

HostGator

domenii & Garda de confidențialitate

Ce se întâmplă dacă doriți să achiziționați doar numele de domeniu? Cu toate că există și alți cei mai buni registratori de domeniu, însă BlueHost și HostGator sunt, de asemenea, o considerație excepțională. Există o ușoară diferență între prețurile lor.

BlueHost percepe 11,99 USD pentru un domeniu .com în timp ce HostGator îl oferă în 12,95 USD. Dar povestea nu s-a terminat încă. După un an, BH a costat 15,99 USD, în timp ce HG cere 15 USD pentru reînnoire. Așadar, dacă mergeți pentru BH, atunci puteți economisi aproape un dolar o dată, dar să plătiți mai mult la reînnoire, comparativ cu HG.

Protecția confidențialității domeniului este un supliment care ascunde informațiile dvs. private, cum ar fi adresa de e-mail, etc., pentru a vă salva de e-mailurile și companiile de marketing dăunătoare. Dar iată că nu este un complement obligatoriu. Așadar, dacă doriți să activați acest lucru, atunci BlueHost îl oferă în 11,88 USD, în timp ce oferta HostGator este în 12,95 USD.

Pentru primul an veți economisi aproape 2 USD atunci când achiziționați un domeniu și protecție de confidențialitate de la BlueHost și la reînnoire, veți economisi câțiva centi. Deoarece diferențele sunt minore, aceasta este o legătură clară.

Câștigător: Tie

Web hosting

BlueHost oferă 3 planuri de găzduire web în categorie comună. În acest moment nu există nicio diferență de costuri, ambele prețuri ale furnizorului sunt aceleași, cu excepția planurilor de bază. În planul lor de bază, BlueHost oferă 1 nume de domeniu gratuit, 50 GB stocare (mai mult decât suficient) și lățime de bandă neschimbată. Puteți găzdui un singur domeniu pe acest plan. Acest lucru este foarte potrivit dacă doriți să găzduiți un mic blog personal.

HostGator oferă spații de stocare și lățime de bandă neschimbate în planul lor de eclozare, dar restricționat la un singur nume de domeniu. Spre deosebire de BlueHost, acestea nu vă oferă un domeniu gratuit pentru primul an la achiziționarea contului de găzduire.

Pe lângă planul de bază, dacă vorbim despre planurile Plus (BlueHost) și Baby (HostGator), ambele sunt destul de similare. Puteți găzdui domenii nelimitate. Este cea mai potrivită pentru utilizatorii care plănuiau să creeze mai multe site-uri web în viitorul apropiat, fără a cheltui bani în plus. După cum vedeți, nu există nicio diferență proeminentă între planurile superioare decât cele de bază, așa că vom lega această secțiune ca mai sus.

Câștigător: Tie

BlueHost

HostGator

Politica de rambursare

Politica de rambursare poate fi, de asemenea, descrisă drept garanția de returnare a banilor. O companie se poate strădui doar să-și satisfacă toți clienții. Nu există nicio garanție că dacă un utilizator este pe deplin mulțumit și la fel și celălalt. Aici intră în joc politica de rambursare și vă economisește banii.

După înscrierea cu BlueHost, puteți solicita rambursarea în primele 30 de zile. Deci, dacă simțiți că serviciile lor nu sunt satisfăcătoare, atunci cu siguranță recuperați-vă banii. Aici amintiți-vă că după cele 30 de zile nu sunteți eligibil să solicitați restituirea.

În timp ce HostGator urmărește politica de rambursare a celor 45 de zile, deci înseamnă că aveți mai multe zile pentru a testa serviciile lor înainte de a lua o decizie dacă solicitați rambursarea sau nu?

Deci, să decideți între BlueHost sau HostGator în ceea ce privește garanția de returnare a banilor, nu este chiar atât de greu să o alegeți pe cea mai bună. Nu este destul de ușor?

Câștigător: HostGator

Concluzie

Așadar, este timpul să trageți o concluzie între BlueHost și HostGator. Când vorbim despre alte aspecte, cum ar fi SSL-ul gratuit, atunci BlueHost are avantajul și asupra HostGator. Mai mult, BlueHost include, de asemenea, backup gratuit, parcare de domeniu, nume de domeniu gratuit și panou de control bine mobilat în planul său de bază.

Pe de altă parte, HostGator oferă multe alte funcții, precum conturi de e-mail nelimitate, subdomenii, stocare mai mare pentru e-mailuri și 4500 de șabloane de site-uri gratuite. Dar, ar trebui să ia în considerare despre SSL-ul gratuit de la Let’s Encrypt, deoarece este important pentru SEO.

Puteți obține SSL-ul gratuit de la CloudFlare. Folosim deja SSL gratuit de CloudFlare pe unele bloguri, iar partea cea mai favorabilă este că nu trebuie să înveți nicio chestie tehnică pentru implementarea acesteia. Iată un ghid complet pentru a activa SSL-ul gratuit al CloudFlare pe site-urile web WordPress.

În total, planurile BlueHost sunt bine concepute și asigură disponibilitatea maximă a serviciilor lor rapide, așa că vom propune BlueHost.

Suntem siguri că recenzia vă clarifică totul și nu mai există confuzie pe care să o selectați între BlueHost și HostGator?

BlueHost

HostGator

Dacă credeți că uităm să acoperim orice caracteristică majoră care ar trebui comparată, vă rugăm să ne informați în comentarii. Vom fi mult mai fericiți să citim sugestiile și feedback-ul dvs..

Dacă aveți încă nevoie de ajutor și confuz despre HostGator vs BlueHost, nu ezitați să contactați. Suntem întotdeauna aici pentru a vă ajuta să găsiți cea mai bună gazdă web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map