11+ Cele mai bune servicii ieftine de gazduire cloud 2020

12

Gazduirea în cloud este cea mai bună modalitate de a face conținutul dvs. accesibil în întreaga lume prin numeroase servere, în loc să utilizați un serviciu CDN (Rețea de distribuție de conținut). Deoarece această infrastructură a fost construită cu mai multe servere și de aceea este puțin costisitoare decât găzduirea partajată. Dacă sunteți în căutarea de găzduire cloud ieftină, continuați să citiți pentru a găsi cea mai bună.


Cloud Hosting este conceput în principal pentru a furniza serviciul maxim și non-stop. Și ghici cum? În hostingul cloud, mai multe servere sunt conectate (paralel) în așa fel încât să acționeze ca unul. Explicația mai simplă, spre deosebire de serviciul de hosting comun care se bazează pe un singur server, hostingul cloud este format din mai mult de un server.

Astfel, acest lucru reduce semnificativ șansele de timp mort, viteză mică și pierdere de date. Folosește resurse mai mari decât găzduirea tradițională, ceea ce îl face mai scump și pentru a obține beneficii de la acest tip de găzduire; trebuie să plătiți mai mulți bani. Dar aici, după eforturile noastre maxime, am întocmit o listă cu cei mai buni furnizori de hosting de cloud ieftine.

Cel mai bun Hosting Cloud ieftin

Diferența dintre cloud și gazduire comună

Așa cum am menționat mai sus, într-un cloud ce găzduiește mai multe servere care sunt conectate la diferite locuri. De exemplu, ați achiziționat un plan de găzduire în cloud și, la un moment dat, o defecțiune a serverului. Acum, ce se va întâmpla? Da, ați obținut-o, dacă vreun server scade, site-ul dvs. va fi încă accesibil. În cadrul găzduirilor partajate, site-ul tău este sigur.

Încă de la început, acest tip de găzduire a fost foarte scump, și numai companiile îl pot utiliza, dar din ultimii 3 – 4 ani, prețurile scad, iar acum sunt disponibile servicii ieftine de hosting. Deci, dacă sunteți în căutarea celui mai bun, dar ieftin furnizor de cloud hosting, acest articol vă va ajuta să găsiți compania potrivită. Pentru că aici acumulăm cea mai recentă listă de cele mai renumite servicii de hosting de cloud care oferă planuri la prețuri mai mici.

Recomandările noastre de top

Gazdă

Potrivit pentru

evaluare

Preț

Kamatera ♥

Toți utilizatorii

Verifica acum

Vultr

Proiecte mici ~ mari

Verifica acum

A2Hosting

Bloggeri, webmasteri

Verifica acum

Cele mai bune furnizori ieftine de găzduire în cloud 2020

Iată, așadar, lista cu cele mai ieftine și ieftine cele mai ieftine servicii de hosting, folosind care puteți economisi bani considerabili. Vă recomandăm să-l alegeți pe cel care vi se potrivește și să vă îndeplinească toate cerințele.

1. Kamatera – Ia 30 de zile de încercare gratuită

Kamatera

Fondată în 1995, Kamatera oferă servicii satisfăcătoare de găzduire în cloud, împreună cu soluții flexibile, precum și scalabile. Cunoscând faptul că performanța este o prioritate maximă pentru fiecare utilizator, Kamatera și-a armat infrastructura cu tehnologii de ultimă generație, cum ar fi unitățile de stare solidă, procesorul Intel Xeon E5 v4 și punctele globale de prezență.

Kamatera este un furnizor specializat de platforme cloud care oferă o gamă largă de produse sub numele său, cum ar fi serverele cloud ieftine, stocarea blocurilor, echilibrele de încărcare, hostingul cloud gestionat și multe altele. Și cea mai de remarcat, pe lângă prețuri rezonabile, compania oferă și un cont de încercare gratuit de 30 de zile.

Viteza este unul dintre factorii majori care joacă un rol semnificativ în îmbunătățirea nu numai a experienței clientului, dar și a clasamentului motorului de căutare. Motivul pentru care Kamatera ar putea fi o alegere ideală pentru dumneavoastră este faptul că acestea au 13 locații de centre de date din întreaga lume, permițându-vă să stocați conținutul site-ului / aplicației în apropierea potențialilor dvs. utilizatori. Deci, indiferent dacă publicul dvs. aparține Americii, Europei sau Asiei, puteți alege cu ușurință cel mai apropiat centru de date.

Infrastructura cloud este un mod perfect de urmat dacă doriți să folosiți scalabilitatea instant. Acest lucru înseamnă că vi se vor oferi resurse suplimentare rapid și veți evita orice posibilă întrerupere. După configurarea unui cont pe Kamatera, puteți instala sau dezinstala sau actualiza sistemul de operare.

Aveți voie să folosiți orice versiune a aproape fiecărui sistem de operare, cum ar fi Ubuntu, CentOS, Debian, FreeBSD și OpenSUSE. Mai mult, serverul lor acceptă, de asemenea, toate edițiile MS Windows. Pe de altă parte, Kamatera include un panou de control ușor de utilizat, care vă permite să gestionați funcțiile și setările de rețea etc.

Când vine vorba de configurarea unui server, Kamatera a proiectat un proces simplu, puteți selecta numărul de resurse precum vCPU, RAM, spațiu de stocare și locația din centrul de date. De asemenea, puteți alege sistemul de operare preferat dintr-o listă uriașă.

Compania face, de asemenea, mult mai ușor să adăugați unele servicii opționale, cum ar fi cPanel și copii de rezervă extinse. În plus, atunci când proiectul dvs. începe să crească, nu va trebui să migrați nicăieri în altă parte, deoarece adăpostesc o infrastructură specifică destul de mare. Puteți folosi până la 20 vCPU, 256 GB RAM și stocare în terabyți.

Kamatera menține chat-ul live, asistența telefonică și sistemul de e-mail pentru a avea grijă de întrebările clienților lor. Având disponibilitatea mai multor canale de asistență este util pentru noii care vor experimenta cloud hosting pentru prima dată. Concluzionând, putem spune că Kamatera este, fără îndoială, un furnizor de încredere în cloud care nu numai că prezintă o soluție scalabilă, dar oferă și cele mai recente servicii care beneficiază de infrastructură, într-o gamă de prețuri la prețuri accesibile..

2. Vultr

vultr

Vultr este un furnizor de hosting de cloud foarte ieftin, care oferă planuri cloud începând de la 2,50 USD pe lună. Planurile Vultr sunt foarte similare cu DigitalOcean, de fapt, oferă planuri cloud mai accesibile. Planul cel mai de bază include stocarea SSD de 20 GB, 512 RAM, 1 nucleu de procesor și lățimea de bandă de 500 GB doar la 2,50 USD / lună. Iar următorul pachet oferă SSD de 25 GB, 1CPU, 1024 RAM și lățime de bandă de 1000 GB doar la 5 dolari. Așadar, Vultr se află printre furnizorii super hosting ieftin de cloud.

Vultr are o gamă largă de centre de date. În prezent, acestea oferă 15 locații diferite la nivel mondial, astfel încât să puteți alege locația centrului de date în funcție de publicul țintă. Compania oferă o mulțime de aplicații de instalare cu un singur clic, cum ar fi WordPress, Joomla, PrestaShop, etc. Dacă dezvoltați un joc, atunci utilizați serverele cloud Vultr, acestea vor îndeplini cu siguranță așteptările dvs..

Compania a strâns securitatea și a adăugat un strat de protecție împotriva atacurilor DDOS. Sistemele lor monitorizează rețeaua în mod continuu și detectează activitatea rău intenționată cât mai curând posibil. În plus, puteți instala sistemul de operare oricare doriți să vă placă Windows, Ubuntu, CentOS și multe altele. Panoul este plin de opțiuni cu un clic, cum ar fi repornirea, reinstalarea, instalarea aplicației, etc.

Serviciile de asistență Vultr nu sunt la fel de fiabile pe cât ar trebui. Nu sunt consecvente, uneori răspunsul este rapid, dar alteori trebuie să aștepți aproape o oră. Puteți să le trimiteți un bilet de ajutor, deoarece nu oferă asistență prin telefon sau chat live. În secțiunea FAQ, puteți obține ajutor cu privire la facturare și aspecte tehnice. De asemenea, mențin un forum comunitar care este plin de diferite subiecte.

Credem că ar trebui să își îmbunătățească serviciile de asistență și cel puțin să ofere chat live care va fi foarte util. Compania oferă un timp de funcționare de 100% și, în orice moment, compania nu reușește să obțină această garanție, atunci va fi responsabilă de emiterea creditului SLA..

3. CloudWays

cloudways

Cloudways este gestionat gazduire cloud ieftin furnizor. Puteți începe cu ei cheltuind doar 10 USD / lună. Planul lor de găzduire acceptă toate aplicațiile legate de e-commerce, bloggeri, designeri, agenții digitale și dezvoltatori. În prezent, aceștia oferă proba gratuită, astfel încât să nu pierdeți timp și să apucați contul de probă cât mai curând posibil.

La fel ca multe alte companii, Cloudways a acordat priorități și serviciilor de asistență. Acestea oferă soluțiile solicitate prin chat și bilete. De asemenea, un magazin de cunoștințe este disponibil pe diferite subiecte, inclusiv întrebări frecvente. Toate serviciile de asistență sunt furnizate fără restricții de timp, astfel încât să puteți comunica cu echipa tehnică oricând.

Un lucru pe care trebuie să-l știți este că folosesc infrastructura DigitalOcean, Amazon, Google, Vultr și KYUP pentru a-și servi clienții. Înseamnă că au o mulțime de centre de date, deoarece compania însăși susține că are 25+ centre de date. Clonarea nu a fost niciodată ușoară înainte; Cloudways oferă o funcție de clonare cu un singur clic. Clonarea face copia conținutului dvs. pe care îl puteți utiliza pentru restaurare.

Dacă aveți o echipă, dar nu doriți ca aceștia să vadă informațiile cruciale ale site-ului sau nu doriți să le oferiți controlul deplin asupra resurselor, atunci nu vă faceți griji CloudWays a făcut un consiliu de control al echipei, care include diferite roluri cu acces restricţii.

Unele companii precum GoDaddy nu oferă niciodată firewall-ul implicit, dar Cloudways creează automat un firewall și monitorizează serverele pentru ca orice rău intenționat să vă păstreze în siguranță. Mai mult, compania susține că ține servere la zi cu protocoale de securitate și patch-uri.

Compania și-a oferit propria tehnologie artizanală numită ThunderStack. Este un instrument de memorie cache care funcționează pe NGINX, Apache și Memcached, etc. În plus, oferă kit de dezvoltare Git, SSH & SSF și instalarea cu 1 clic a SSL. Nu am testat instalarea SSL, dar suntem siguri că este simplă și ușoară. Puteți începe cu ele, deoarece oferă un pachet de funcții precum Cron Job, Gruparea proiectelor, HTTP / 2 și o lungă listă de funcții.

Prețurile planului sunt fantastice; puteți prelua funcțiile frumoase și utile în doar 10 dolari, care include 1 GB RAM, 1 procesor de bază, spațiu web de 25 GB și lățime de bandă de 1 TB. De asemenea, efectuează migrația site-ului pentru dvs. fără niciun cost.

4. Host1Plus | Heficed

Host1Plus Cloud Gazduire

Căutarea de hosting de încredere în cloud cu flexibilitate este aici Host1plus. Timpul de funcționare și timpul de încărcare sunt prioritatea tuturor celor care caută găzduire web. Cu Host1plus nu trebuie să vă faceți griji pentru acestea. Deoarece cu acestea, site-ul dvs. web nu depinde doar de serverul unic. Compania realizează diverse copii ale site-ului și le stochează pe mai multe servere și, astfel, timpul de funcționare maxim.

Bine că au centre de date diferite pentru cele mai bune performanțe pentru a servi clienții la nivel global. Timpul de încărcare este foarte imperativ, deoarece nimeni nu vrea să rămână cu un site web și să aștepte până când pagina se încarcă complet. Vizitatorul va părăsi pur și simplu site-ul dvs., deci o pierdere mare. Nu contează de unde aparține publicul dvs. din cauza ofertei Host1Plus, care vă oferă posibilitatea de a alege centrul de date, care vă permite să selectați cea mai apropiată locație, astfel încât să reduceți timpul de încărcare a site-ului..

Cel mai mult ne place în ceea ce privește hostingul cloud este scalabilitatea ușoară. O mare varietate de planuri îți pot îndeplini cerințele cu ușurință și, în orice moment, poți, de asemenea, să crești sau să reduci plafonul pentru resurse. Este un element important pentru toți utilizatorii de găzduire cloud și ajută, de asemenea, la reducerea costurilor. Host1plus oferă atât servere bazate pe Linux cât și pe Windows. Primul și elementul de bază „LIN1” oferă procesor cu 1 core, stocare de 20 GB cu 512 MB RAM, care este excelent pentru a gestiona proiectele la nivel inițial. Mai mult, toate planurile includ backup gratuit, 1 IPv4 gratuit, procesoare Intel Xeon, API Decent și multe alte funcții.

Acestea oferă CentOS, Debian, Fedora și Ubuntu. Și dacă sunteți un iubitor de cPanel și nu știți despre funcționarea liniei de comandă, atunci devine dificil să instalați aplicații web precum WordPress. Deci, dacă doriți cPanel, atunci va costa 15 dolari. Există o mulțime de tutoriale disponibile pe internet pentru a instala aplicațiile web folosind comenzi, nu este mare lucru.

Nu știți ce să faceți sau cum să rezolvați problema. Simțiți-vă liber să primiți ajutor de la ei. Nu oferă chat live, dar răspunsul este destul de rapid pe sistemul de bilete. Și cel mai important sunt foarte prietenoși. Pentru a urmări resursele pe care le furnizează statistici complete, astfel încât utilizatorul să poată acționa în funcție de situație. Așadar, nu pierdeți timpul, deoarece oferă și perioade de încercări de 14 zile.

5. Oceanul digital

găzduire în cloud digitalocean

Digital Ocean este o companie de renume care primește multă apreciere din partea utilizatorilor săi. Digital Ocean este o opțiune excelentă, în special pentru dezvoltatori. Puteți crea „picăturile” într-un minut și puteți obține accesul complet la managementul său, inclusiv selectarea sistemului de operare. Acestea oferă o gamă largă de planuri începând de la 5 USD / lună. Puteți achiziționa un plan pentru abonamentul lunar sau puteți trece la abonament orar.

Planul foarte de bază include stocare SSD de 25 GB, transfer de date de 1 TB, 1 GB de memorie și 1 procesor Core doar la 5 USD / lună, nu este cel mai ieftin serviciu de găzduire în cloud? Dacă spațiul web este o problemă pentru dvs., atunci nu vă îngrijorați că volumul de stocare SSD scalabil este disponibil și. Puteți achiziționa mai mult spațiu de stocare la 0,10 USD / GB. De asemenea, compania oferă planuri la nivel de întreprindere. Aceste planuri sunt bogate în resurse, cum ar fi stocarea, memoria RAM și procesorul, etc.

În opinia noastră, o modalitate excelentă de a experimenta hostingul cloud este să cumperi o parte din planul lor de cloud ieftin, cum ar fi 5 USD / lună. După ce experimentați când simțiți că aveți suficientă înțelegere și sunteți gata să începeți o muncă serioasă, atunci există o soluție ușor scalabilă. Vă va permite să utilizați mai multe resurse în cel mai scurt timp.

Serverele sunt disponibile cu 99,99% uptime cu numărul de centre de date. Dacă nu reușesc în vreo lună, vor emite creditul. Compania a menținut centre de date în San Francisco (2), Toronto (1), New York (3), Londra (1), Amsterdam (2), Frankfurt (1), Bangalore (1) și Singapore (1). Există, de asemenea, tone de aplicații de instalare cu un singur clic precum WordPress, Magento, Joomla, Drupal, Ruby on Rails și Horizon, etc..

Digital Ocean oferă sistemul de ticketing pentru asistență. De asemenea, construiesc o bază de cunoștințe vastă, unde puteți obține ajutor instantaneu. În cadrul comunității, puteți folosi diferite tutoriale și pune întrebări. Acestea nu oferă asistență prin telefon sau chat live.

Căutați un serviciu similar ca DO? Iată câteva alternative DigitalOcean.

6. InterServer

InterServer Cloud

O scalabilitate ușoară este frumusețea găzduirii cloud și ceea ce obțineți de la Interserve. Gândește-te că site-ul tău câștigă o cantitate imensă de trafic. Deci, pentru a gestiona un astfel de tip de vizitatori, aveți nevoie de o găzduire web scalabilă. Planul pornește de la 6 USD / lună. și include 1 GB RAM, 25 GB spațiu web și 1000 GB (1 TB) lățime de bandă. De asemenea, puteți face un plan conform cerințelor dvs. Aceasta o face o alegere rentabilă.

Găzduind site-ul dvs. pe Interserve, veți obține mai multe avantaje precum unitățile SSD, o garanție de uptime de 99,9%, până la 16 opțiuni de sistem de operare, etc. Puteți selecta între serverul Linux și Windows. Aici rețineți că, dacă doriți cPanel, atunci trebuie să plătiți o sumă suplimentară de 10 USD. Mai mult, compania are mai multe centre de date pentru a asigura disponibilitatea maximă a serviciilor cu viteză maximă. Timpul de încărcare a paginii este de asemenea satisfăcător, dar uneori vedem că este nevoie de aproape 765ms pentru a încărca paginile. Dar acest lucru s-a întâmplat rar.

Serviciile de asistență sunt disponibile 24/7. Dar trista veste este că nu oferă chat live. Credem că chat-ul live este cel mai bun mod de a rezolva problemele mai rapid. Așadar, dacă doriți asistență rapidă, atunci le puteți contacta telefonic. De asemenea, există sisteme de e-mail și bilete disponibile pentru a ajuta clienții. În plus, compania menține, de asemenea, un forum comunitar și o mulțime de sfaturi.

Serverele acceptă mai multe limbi precum PHP, Perl și Python, etc. Celelalte funcții importante includ backup, instantanee, manager DNS, IPV6 și multe altele. De asemenea, oferă servicii de migrare gratuite. Ei nu oferă nicio perioadă de încercare pe care ne-o dorim dacă o fac, atunci va fi excelent pentru noii utilizatori. Concluzionând, putem spune că Interserver nu oferă nicio caracteristică unică, dar serviciile lor sunt demne de utilizat atunci când vine vorba de găzduire web bine caracterizată, dar cu prețuri reduse.

7. A2Hosting [99,99% Uptime]

stocare a2hosting

A2Hosting și-a câștigat reputația masivă de-a lungul anilor, servind acum mii de clienți din întreaga lume. Nu are doar o infrastructură de 300% mai rapidă, dar de înaltă performanță și ultra fiabile pentru a vă derula site-urile / aplicațiile fără probleme. Acestea sunt, de asemenea, una dintre cele mai bune gazde SSD care oferă servicii rapide în flăcări. Puteți personaliza planul în funcție de nevoile dvs., iar acest lucru va preveni eventualele taxe suplimentare.

Și, desigur, servicii de asistență, multe gazduire cloud ieftin nici măcar nu oferă opțiunea Live Chat. A2Hosting umple acest gol și oferă servicii de asistență 24/7/365. Ei servesc clienții prin Live Chat, Telefon, bilet și bază de cunoștințe. De asemenea, ar trebui să vizitați blogul lor, deoarece au publicat diferite articole, care sunt foarte utile pentru diferite aspecte. Un lucru pe care vrem să-l spunem, echipa lor de asistență este cunoscută și prietenoasă.

Prin A2 QuickInstaller, un utilizator poate instala cu ușurință și rapid orice CMS major. Împreună cu instalarea oricărui CMS, puteți configura instrumente de dezvoltare web, cum ar fi Node.js, etc. Tehnologia îmbunătățită, cum ar fi serverele rapide și SSD-urile, pentru o încărcare mai rapidă a paginilor, crește dramatic performanțele site-ului dvs..

Planul de 5 dolari numit „intrare”, care include RAM de 512 MB DDR3, lățime de bandă de 2 TB, stocare de 20 GB, 1 procesor Core și CentOS 7 cu Webuzo. De asemenea, puteți implementa suplimente la costuri suplimentare.

Gazduirea lor Cloud este complet personalizată și aveți controlul asupra selecției sistemului de operare Linux. La pagina de cumpărături, puteți selecta versiunea CentOS, Fedora, Debian, etc. Compania oferă, de asemenea, panoul de control ușor de utilizat, unde puteți gestiona fișiere, baze de date și alte funcții vitale. Și dacă doriți cPanel, atunci îl veți folosi după obținerea licenței la tarife accesibile.

Dacă sunteți dezvoltator, atunci recuperarea în caz de catastrofe este o opțiune excelentă pentru dvs. În calitate de dezvoltator, veți fi conștienți că scrierea codurilor este o lucrare complicată și, uneori, puteți întâlni erori care vor fi greu de detectat sau, uneori, o eroare care poate provoca daune grave. Deci, înainte de a implementa orice modificări în codare, ar trebui să luați o copie de rezervă pe care o puteți utiliza pentru a restaura versiunea anterioară.

În plus, A2Hosting oferă 99,9% garanție de funcționare a serverului și Failover de înaltă disponibilitate. Conceptul principal din spatele tehnologiei cloud este disponibilitatea ridicată. Atunci când un server nu reușește, site-ul dvs. trece automat la un alt server operațional fără nicio perioadă de oprire, acesta este cunoscut sub numele de Valabilitate ridicată.

Împreună cu toată această companie solicită, de asemenea, garanție înapoi înapoi. Dar veți primi fondul complet în termen de 30 de zile și după ce acesta va rambursa fondul pentru serviciile neutilizate.

Ați putea dori, de asemenea, să citiți: 10 cele mai ieftine servicii de găzduire de server VPS

8. BlueHost [Cel mai bun pentru bloggeri]

blue-host

BlueHost este una dintre companiile noastre favorite atunci când vine vorba de cloud and WordPress hosting. De asemenea, sunt pe raftul de sus al firmelor de găzduire recomandate de WordPress. Cu o astfel de reputație excelentă, compania îi îngrijește pe toți clienții săi și oferă un plan cloud la doar 6,95 USD / lună (Plan inițial), care începe în general de la 9,99 USD / lună.

Dacă aveți deja un cont de găzduire partajat cu aceștia și doriți să vă bucurați de hostingul cloud, atunci nu vă faceți griji în legătură cu migrația automată, veți putea trece la cel mai nou pachet în cel mai scurt timp. Acestea oferă gazduire cloud complet gestionată, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji pentru corecții de securitate, actualizări, acces la port și probleme de genul acesta.

Întotdeauna guvernează industria în serviciile de asistență și oferă asistență 24/7 la telefon, chat live și bilete. Ele evidențiază, de asemenea, principalele subiecte precum WordPress, domenii, cont și panoul de control etc., astfel încât dacă aveți o problemă legată de acestea, puteți găsi cu ușurință răspunsul dvs. Tutoriale video sunt o modalitate excelentă de învățare, iar BlueHost oferă și o bază de cunoștințe și un stoc de tutoriale video.

Planul Starter include 1 site web pe care îl puteți găzdui, 1 domeniu gratuit, spațiu de stocare de 100 GB, lățime de bandă neschimbată, 2 GB RAM și 2 procesoare core. Acestea includ, de asemenea, 50 USD pentru servicii de marketing și servicii de cache local. Puteți apuca toate acestea la 6,95 USD / lună. Însă vă recomandăm să selectați planul „Performanță”, care costă 8,95 USD / lună, dar aveți o mulțime de funcții în schimb. Planul de performanță include următoarele caracteristici distinctive: site-uri web nelimitate pentru găzduire, stocare nelimitată, 4 GB RAM, procesor 4 core și credit de marketing de 200 USD.

Cu BlueHost nu vă faceți griji cu privire la pierderea de date, vă copiază datele pe alte 3 servere, astfel încât, în cazul oricărei probleme, cealaltă copie va începe să funcționeze automat fără nicio întrerupere. BlueHost oferă, de asemenea, opțiunea de scalare care vă permite să creșteți resursele fără a reporni. Funcția de deconectare automată transferă site-ul dvs. pe un alt server în caz de defecțiune hardware automat. Pe lângă toate acestea, BH oferă 30 zile garanție înapoi.

9. DreamHost

hosting hosting cloudhost

Având multă experiență, DreamHost și-a croit drum spre a fi listat pe cei mai buni furnizori de hosting WordPress. Acestea oferă toate tipurile de găzduire partajate, administrate, VPS, dedicate și Cloud. Serviciile cloud de companie sunt ieftine și demne de utilizat.

DreamHost acceptă o diversă platformă open source precum MongoDB, Redis, Python, Perl și altele. Cu ajutorul OpenStack, se poate crea un server personalizat. Deoarece compania oferă upgrade-uri ușor scalabile, cum ar fi memoria, stocarea și procesorul, etc. Cu DreamHost, veți avea acces complet la root. Obțineți o gamă completă de software / sistem de operare și versiunea sa. Serverele lor sunt capabile să ruleze sistemul de operare Linux, BSD și Windows.

Aceștia servesc clienți cu o tehnologie de ultimă oră, ceea ce a făcut serviciile cloud simple și ușor de utilizat. Un tablou de bord sofisticat îi ajută pe utilizatori să efectueze sarcini precum crearea de instantanee, administrarea rețelei și alocarea stocării. În plus, toate planurile sunt livrate cu spațiu de stocare Ceph, care vă salvează datele mai frecvent (de 3 ori), astfel încât să le puteți prelua în caz de incident.

Factorul care contează cu adevărat este serviciile de asistență. Prin Live Chat și e-mail, puteți beneficia de servicii de asistență. De asemenea, există o mare parte din soluții sub baza lor de cunoștințe. Acestea clasifică soluții precum Subiecte generale (PHP. Security Hosting etc.), Suport pentru produse (hosting dedicat, VPS Hosting, e-mailuri etc.), precum și suport pentru produse cloud. Puteți participa la forumul lor de discuții prin trimiterea problemei dvs. și veți primi răspunsurile dvs. Forumul are în prezent 26.440 de membri înregistrați. Compania a menținut un blog de stare, unde puteți obține statutul serviciului lor pentru a afla că acesta este operațional sau nu.

Planul lor pornește de la 512 MB RAM, 1 procesor Core, 80 GB stocare SSD și 100 GB stocare bloc la 4,50 USD / lună. Considerăm că acest preț este destul de accesibil datorită includerii accesului complet la rădăcină, API și alegerea diferitelor sisteme de operare, SSD, backup-uri cloud și backup automat pentru WordPress, etc..

10. Linode

linode

Linode este încă un serviciu de găzduire cloud care are 400.000 de clienți și oferă servicii fiabile pentru dezvoltatori, designeri, bloggeri, etc. Acestea oferă, de asemenea, planuri SSD. Centrele de date sunt situate în trei regiuni diferite din Asia Pacific, America de Nord și Europa.

Clonarea Linode permite utilizatorului să efectueze o copie completă a conținutului și să o lege cu funcția de reîncărcare IP, astfel încât, în cazul oricărei căderi, să treacă automat la celălalt server cu aceeași configurație.

Scalarea este esențială mai ales atunci când aveți nevoie de mai multe resurse, iar acestea acceptă funcția de scalare. Multe companii încă nu oferă acest lucru. Să presupunem că achiziționați un plan fără opțiune de scalare și, în viitor, doriți doar spațiu de stocare suplimentar, atunci nu veți avea de ales în loc să cumpărați planul superior care are multe resurse suplimentare de care nu aveți nevoie cu adevărat. Așadar, scalarea va oferi numai funcția dorită pe planul dvs. existent.

NodeBalancer este o tehnică care ajută compania să distribuie încărcătura. Dacă încărcarea crește la un server, aceasta va afecta performanța tuturor utilizatorilor. Deci, Linode împarte sarcina între diverse servere pentru a evita orice neajuns de servicii.

Compania utilizează o abordare transparentă; acest lucru va ajuta utilizatorii să monitorizeze statisticile și să acționeze asupra blocajelor. Aveți acces complet la grafice și alte informații, astfel încât să vă fie ușor să detectați problemele. Mai mult, veți obține detalii complete despre procesoare, utilizare, conexiune și starea serverului la o singură pagină. Acest tip de informații te fac proactiv și poți evita probleme grave.

Planurile încep de la 10 USD / lună, care include 2 GB RAM, 1 CPU Core, unități SSD de 24 GB și 2 TB de transfer de date. De asemenea, puteți angaja serviciile lor pe oră. Și dacă sunteți nemulțumit de ele, atunci aveți 7 zile pentru a obține fondul complet.

Aveți o mulțime de opțiuni pentru a contacta echipa de asistență în caz de problemă. Acestea oferă e-mail, bilet, telefon, fax și chat comunitar. Mai mult decât atât, puteți raporta separat probleme de securitate și alte probleme, astfel încât va deveni preocuparea companiei de a o gestiona și de a oferi o soluție permanentă. Așadar, nu pierdeți timpul să nu fim online cu ei.

11. Atlantic.Net

Gazda Atlantic Cloud

Iată Atlantic.net care oferă o gamă foarte largă de planuri, dar nu este la fel de ieftin cloud hosting ca alte menționate în listă. Compania clasifică planul pe baza resurselor precum planul de optimizare a memoriei sunt cele care sunt proiectate în principal pentru cei care au nevoie de mai multă memorie RAM. După cumpărare, nu vor dura mult timp și vor pregăti serverul în termen de 30-45 de secunde. După cum știm cu toții că unitățile SSD devin principala cerință a utilizatorilor. Mai mult, viteza este unul dintre factorii SEO, iar Atlantic.net a adăugat această necesitate serverelor sale.

De asemenea, iau copii de rezervă ale datelor dvs. automat o dată pe zi, plătind un bănuț pentru această caracteristică. Veți primi o adresă IP cu planul și dacă doriți mai multe, atunci acestea vor percepe 2,19 USD / lună sau 0,003 USD / oră. Planul lor general bazat pe Linux vine cu 1 GB RAM, 40 GB stocare, transfer de date 3TB și 1 procesor de bază care costă doar 10 USD / lună. De asemenea, puteți cumpăra planuri bazate pe Windows cu aceleași specificații în 15 USD / lună. Acestea oferă trafic de ieșire de 10 TB pentru trafic de intrare gratuit și nelimitat. Dacă depășiți limita traficului de ieșire, se vor percepe 0,02 USD pe GB.

În prezent, au 6 centre de date active și își propun să lanseze unul nou în Singapore. Mai mult, este permisă oricând scalabilitatea și cPanel. Nu au oferit cPanel gratuit pe care trebuie să îl cumpărați, care a costat 14,97 USD / lună. În plus, aceștia prezintă găzduirea cu API-ul RESTful, care vă ajută să gestionați aplicația web, resursele, sistemul de operare și dezvoltarea aplicațiilor, etc. Atlantic susține că oferă un timp de serviciu impresionant de 99,99% pentru toate planurile..

Compania îndeplinește toate standardele industriei legate de serviciile de asistență. Considerăm că serviciile de asistență sunt mai importante atunci când vine vorba de cloud hosting, deoarece este un pachet de găzduire mult manual. Dacă un utilizator are nevoie de ajutor în orice moment, furnizorul de găzduire ar trebui să fie proactiv în această privință. Experții Atlantic sunt întotdeauna acolo la telefon, chat live și poștă pentru a vă ajuta. De asemenea, puteți obține ajutor publicând problema pe forumul comunității.

  • Top 7 cei mai buni furnizori de servicii de găzduire SSD
  • 10 cele mai rapide furnizori de găzduire web

12. GoDaddy

servere de cloud godaddy

Nu numai hostingul comun sunt, de asemenea, unul dintre furnizorii de hosting de cloud ieftine. Planul lor de bază include 20 GB spațiu web, 512 MB RAM, 1 core și 1TB transfer de date. Spre deosebire de găzduirea partajată, acestea oferă servere echipate SSD pentru performanțe mai rapide. În prezent, compania oferă 30 de zile de încercare gratuită cu 99,9% Uptime pe serverele din SUA.

Compania oferă API prietenoasă și curată, care vă permite să alocați stocarea, dezvoltarea hardware și aplicația, etc. Aveți două opțiuni de backup pentru date, Snapshot și Backup. Cu Snapshot, vă puteți salva datele în orice moment, în timp ce backup-ul automat salvează progresul automat după fiecare două zile.

A venit un moment în care GoDaddy a suferit atacul hackerilor și a majorității serviciilor reduse, inclusiv e-mail, domeniu și, într-o oarecare măsură, „găzduire”. De asemenea, compania suferă din cauza actelor sale nefavorabile de susținere a SOPA și a reclamei sexuale. Acum, compania se îmbunătățește mult și oferă servicii consecvente.

Dacă ați blocat și nu știți cum să rezolvați problema, atunci nu vă faceți griji că oferă asistență prin telefon și chat. De asemenea, un centru de ajutor și forumuri comunitare cu un număr enorm de membri activi vă vor ajuta cu siguranță.

O altă opțiune foarte bună pentru a controla resursele printr-un tablou de bord web este OpenStack. Această platformă open source vă permite să alocați ușor procesarea și alte resurse. GoDaddy oferă tone de aplicații legate de CMS, comerț electronic, infrastructură, instrumente pentru dezvoltatori și multe altele. Trebuie doar să atingeți un clic și instalarea să fie făcută în cel mai scurt timp.

Un lucru pe care trebuie să-l știți este că nu oferă niciun plan personalizat. Înseamnă că nu aveți permisiunea de a reduce sau de a crește resursele în funcție de nevoile dvs. Vă recomandăm GoDaddy numai pentru proiecte mici și scopuri de testare.

13. Cloud HostGator

găzduire cloud hostgator

HostGator se străduiește întotdeauna să ofere găzduire ieftină pentru WordPress și oferă servicii de cloud fiabile relativ cu planuri low-cost. Am folosit și planurile lor de găzduire partajate, care ne-au surprins cu adevărat. Dar avem probleme cu serviciile de asistență Live Chat. Compania ar trebui să o îmbunătățească și să răspundă clientului în mod prioritar. Pe de altă parte, compania menține un centru de asistență, care cuprinde asistența telefonică, împreună cu sistemul Ticket, Live Chat, tutoriale video și forumuri.

În general, compania este bună și mereu atrăgătoare datorită reducerilor atractive. În prezent, sunt disponibile trei planuri de găzduire în cloud numite Hatchling, Baby și Business. Planul Hatchling poate fi apucat la doar 4,95 USD pe lună și un domeniu este permis cu 2 GB RAM și procesor cu 2 nuclee. Puteți găzdui domenii nelimitate pe planul Baby and Business. Nu există nicio limită în ceea ce privește utilizarea spațiului de stocare și a lățimii de bandă, dar ar trebui să folosiți cu înțelepciune.

O scalabilitate ușoară vă permite să creșteți resursele, lovind câteva clicuri, fără timp de oprire, pe măsură ce afacerea dvs. crește. Au șlefuit bine tabloul de bord și l-au făcut destul de simplu. Puteți monitoriza cu ușurință utilizarea, viteza de descărcare, tendințele de conținut pe care oamenii le văd mai ales pe site-ul dvs. și alte statistici.

HostGator oferă un instrument de cache integrat pentru lac care ajută la încărcarea conținutului static mai repede decât în ​​mod normal. În plus, fiecare plan include cPanel și Mirroring Data. Data Mirroring este o tehnică care distribuie trei copii ale datelor dvs. pe diverse dispozitive amplasate în diferite locații pentru siguranță. Deci, dacă un întreg centru de date se reduce din cauza unor probleme grave cum ar fi focul, totuși puteți accesa datele dvs. de pe alte servere situate într-o altă locație.

Nu puteți prelua avantajele adresei IP dedicate din planul de eclozare. Pentru IP dedicat, trebuie să treceți la planul Baby și să îl achiziționați pentru un cost suplimentar de 4 dolari / lună. Google face încet că este necesar ca popoarele să utilizeze certificatul SSL pentru a face site-urile lor mai sigure. Toate planurile HostGator includ SSL partajat gratuit, în timp ce planul de afaceri deține SSL privat. HostGator este un furnizor de găzduire excelent și bugetar, și puteți cumpăra un cloud hosting ieftin, cu funcții excelente.

Concluzie

Principalul lucru pe care vrem să-l spunem că nu vă puteți baza în totalitate pe servicii ieftine. Pentru a găzdui proiectele dvs. pe termen lung, selectați câțiva dintre cei mai buni furnizori de hosting de cloud, cum ar fi Vultr. Dacă aveți nevoie de un plan cloud pe termen mai lung, atunci cu siguranță, ar trebui să-l selectați fără nicio vagitudine.

Facem tot posibilul pentru a înrola companiile care au pachete ieftine de hosting ieftin, dar într-o oarecare măsură, de încredere. În opinia noastră, Host1Plus este cel mai bun pentru dezvoltatori și utilizatori avansați.

Așa că mai sus sunt furnizorii de hosting ieftin cloud care oferă servicii fiabile la prețuri rezonabile. Alegeți-l pe cel mai bun în funcție de nevoia site-ului / aplicației.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map