В търсене на най-евтиния хостинг на WordPress през 2020 г. (с 3 опции)

Сигурността, възможностите и скоростта на вашия уеб сайт разчитат на инфраструктурата на хоста. Ако сте като 35,4% от повечето собственици на уебсайтове, тогава вероятно искате или притежавате Сайт на WordPress.


Предизвикателството е избора на типа хостинг, който е в рамките на вашия бюджет, без да се жертва качеството. Но какво е „Качествен хостинг“ и кои хостинг доставчици го предлагат на достъпни цени?

Достъпността за вас вероятно не е някакъв промоционален трик. Не искате да купувате хостинг план, който изглежда евтин отпред и след това да плащате нецензурна сума за функции и техническа поддръжка, които трябва да бъдат включени в пакета ви на първо място. Искате последователност. Ниските цени остават ниски след покупката.

Имам добри новини, но първо, нека разберем какво питате.

Видове хостинг планове на WordPress

WordPress е най-използваната CMS и има пазарен дял от 62,7%. Joomla, която е втората най-популярна пътека зад гърба си с 4.4% от пазара.

Не е необходимо много да изберете правилния хостинг доставчик за вашия уебсайт. Трябва да знаете няколко неща като това как работят и дали биха отговаряли на естеството на вашия бизнес.

Обикновено има три вида услуги за хостинг на WordPress, с които можете да отидете – споделени, посветени и облачни.

1- споделен хостинг

Този план е най-популярното хостинг решение на днешния пазар. Това е едновременно достъпно и лесно за поддръжка.

За споделени хостинг планове хостинг доставчиците обикновено съхраняват няколко уебсайта на един сървър. Този план често има ограничения или ограничения за ресурсите, до които можете да получите достъп, включително пространство за съхранение, честотна лента, сигурност и други функции.

Споделеният хостинг е най-евтиният вариант за хора с ограничени бюджети и чудесен за начинаещи с ограничен опит.

2- Специализиран хостинг

С посветен хостинг получавате специален сървър, който да хоства вашия уебсайт. Както подсказва името, няма да можете да споделяте ресурсите на вашия сървър с други потребители.

Специализиран хостинг значително повишава скоростта на уебсайта ви, тъй като няма да споделяте сървърни ресурси с други сайтове. Освен това е много сигурен, тъй като единственият, който използва сървъра.

Специализиран хостинг е отличен вариант, ако очаквате огромно натоварване на трафика на вашия сайт. Споделеният хостинг има ограничение на обема на трафика на уебсайта, с който може да се справи.

Единствените недостатъци на този план са високите разходи и необходимостта от технически знания за управление на специален сървър. Така че или ще наемете ИТ персонал, или ще бъдете достатъчно технически умели, за да поддържате хостинг сървър.

3- Облачен хостинг

Тази хостинг услуга е сравнително нова технология, която комбинира функциите на споделен и посветен хостинг. Можете да го наречете хибрид.

Услугата разпределя физическото натоварване за множество сайтове на различни компютри. Този процес позволява на вашия уебсайт да разполага със сървърните си ресурси, без да се нуждае от специален хардуер. Може да не получите специален хостинг хардуер, но можете да увеличите мащабите си, когато е необходимо.

Ако искате да съчетаете предимствата на споделения и посветен хостинг, облачното хостинг е решението. Въпреки това, има недостатъци

 • Поддръжката може да забави коригирането на възникнали проблеми,
 • Може да се наложи да се справите с проблеми със сигурността и
 • Мащабирането означава, че хостингът оскъпява

Може би се чудите каква е най-добрата опция за вас. Нека да проучим!

Евтин хостинг на WordPress през 2020 г.

Ето три от най-евтините доставчици на хостинг услуги в WordPress през 2020 г. Нашият избор се основава на цените при регистрация и последващи разходи за подновяване.

Тези избори не се основават само на споделен хостинг. Тези хостове ще бъдат подходящи, ако търсите евтини специализирани и облачни хостинг опции.

1. Хостингер

Хостинг WordPress хостингHostinger WordPress хостинг започва от $ 0.96 / месец (щракнете тук, за да научите повече).

Поради първоначалната цена и последващото ценообразуване, хостингерът се счита за по-евтин от останалите доставчици на хостинг услуги.

Освен ниските си технически изисквания, Хостингер е перфектен и за строг бюджет. Не получава по-достъпни от $ 0,99 на месец.

Функции на хостинг WordPress

Нека проучим какво получавате.

Подобрена сигурност

Всеки уебсайт, хостван от Hostinger, е защитен от плана за защита на всички в едно BitNinja, който предлага защита срещу всички автоматизирани и кибератаки.

1-Щракнете върху инсталиране на WordPress

Изминаха дните, когато настройката на вашия WordPress се оказа твърде сложна и отнема много време. Сега всичко, което трябва да направите, е да попълните опростен формуляр, да въведете данните си и да инсталирате WP с едно щракване. Това не отнема повече от няколко минути.

Изградена за изпълнение

Хостингерът постига ненадмината скорост на зареждане чрез използването на

 • HTTP / 2,
 • PHP7.4,
 • NGINX и
 • Предварително инсталирани кеширащи WP приставки,

Други функции на Hostinger включват ежедневни или седмични резервни копия, безплатни домейни и SSL сертификати, неограничени FTP акаунти, Cronjobs и Bandwidth и други.

Поддръжка на клиенти на хостингер

WordPress на хостингера е налична поддръжка за да помогнете с всичките си въпроси и проблеми. Поддръжката за чат на живо на разположение 24 × 7. Спокойствието ви е гарантирано, защото услугата предоставя експерти, които са в режим на готовност, за да коригират всички проблеми, свързани с вашия уеб сайт.

Hostinger Ценообразуване

Цени за хостинг на WordPress

Планът за единна WordPress отива за $ 0,99 на месец. Този план се подновява с $ 2.15 на месец след първото плащане.

Premium WordPress е $ 2,89 на месец и $ 3,49 на месец при подновяване. Бизнес WordPress започва с първоначално ценообразуване от $ 3,99, докато следващите плащания отиват за $ 7,95.

Предимствата на хостингера включват:,

 • Ниски и достъпни цени
 • Ефективно и надеждно обслужване на клиентите
 • Високо надежден за скорост и продължителност
 • Предлага отлични функции

Недостатъците на хостингера включват:,

 • Цените се увеличават след първия мандат
 • Без безплатно име на домейн за потребители на един план за хостинг на WordPress
 • Не поддържа автоматични актуализации

2. Bluehost

BlueHost WordPress хостингBlueHost WordPress хостинг започва от $ 2.75 / месец (щракнете тук, за да научите повече).

Bluehost се различава от много други хостинг доставчици. За разлика от други, не е нужно да плащате за три или петгодишен план, за да влезете в евтиния хостинг план, когато използвате услугата.

Ако мислите да отидете с 5-годишен споделен хостинг план, тогава Bluehost е опцията за вас. Услугата предлага три вида WP хостинг.

 • Споделен WP хостинг: Той е сравнително сигурен, лесен за навигация и доста бърз. Платформата също така предоставя автоматични актуализации, безплатни имена на домейни (само за първата година) и безплатен SSL сертификат.
 • Управляван хостинг: Помага, ако управлението на уебсайтовете ви стане досадно за вас. Тази функция помага да управлявате всичко от едно табло.
 • Хостинг за електронна търговия: Осъществено от WooCommerce, този плъгин за електронна търговия осигурява сигурни шлюзове за плащане и напълно адаптивни онлайн магазини, наред с други неща.

Функции на Bluehost WordPress

 • Автоматични актуализации на WordPress: Тази функция гарантира, че вашият акаунт се поддържа актуализиран и защитен възможно най-редовно.
 • Автоматична инсталация на WP: Bluehost инсталира най-сигурната и най-нова версия на WordPress за вашия уебсайт, след като се абонирате за план.
 • Сценична среда на WordPress: Тази опция дава възможност за тестване на промените, преди да ги направите достъпни на вашия сайт.

Други функции включват; безплатно име на домейн за една година (с пет паркирани домена и 25 под-такива), SSL сертификат, 50 GB SSD съхранение и т.н..

BlueHost Поддръжка на клиенти

Bluehost осигурява 24-часова поддръжка за WP хостинг. Те са достъпни както за разговори на живо, така и за разговори.

Цени на Bluehost

Цени за споделен хостинг

Планове / Цена
Цена за регистрация
Редовно (12-месечно)
Подновяване (24-месечно)
Подновяване (36 месеца)
Основен$ 2.95 / месец$ 8.99 / месец$ 8.49 / месец$ 7.99 / месец
плюс$ 5.45 / месец$ 12.99 / месец$ 11.99 / месец$ 10.99 / месец
Избор Плюс$ 5.45 / месец$ 16.99 / месец$ 15.99 / месец$ 14.99 / месец
професионалист$ 13.95 / месец$ 25.99 / месец$ 24.99 / месец$ 23.99 / месец

Цени за управление на хостинг

 • План за изграждане – $ 19,95 на месец
 • Расте – 29,95 долара на месец
 • Скала – 49,95 на месец

Цени за хостинг на електронната търговия

 • Starter Pack – 6,95 долара на месец
 • Плюс – 8,95 долара на месец
 • Pro – 12,95 долара на месец

Предимства на Bluehost

 • Bluehost предлага една от най-достъпните цени на пазара
 • Услугата поддържа автоматични актуализации
 • Той е сравнително сигурен

Недостатъци на Bluehost

 • Ненадеждна поддръжка на клиенти
 • Скъпи продажби
 • Повишени цени за подновяване

3. Име на капитала

WordPress хостинг на NameCheapWordPress хостинг на NameCheap управлява от $ 3.88 / месец (щракнете тук, за да научите повече).

Услугата има една от най-евтините цени за първоначално и подновяване, затова направи този списък. Namecheap предлага страхотни домейни и евтин уеб хостинг на достъпни цени.

Namecheap има услуги за споделен хостинг и управляван хостинг, които имат множество функции.

 • Споделен хостинг: Офертата е подкрепена от хостинг гаранцията на Namecheap, с неметална широколентова връзка, 99,9% време на работа и безплатен SSL сертификат, сред функции.
 • Управляван хостинг: Това е най-бързата опция за хостинг на WordPress. Той се предлага със сигурно архивиране и инструмент за възстановяване.

Въпреки че управляваният хостинг на WordPress не е най-евтината налична опция, потребителите го обичат. Около 52% от управляваните WordPress хостинг потребители смятат, че си струва допълнителните пари.

Namecheap WordPress Характеристика

 • Сто процента гаранция: Всички уеб хостинг услуги имат най-високата форма на гаранция и предлагат отлични възможности.
 • Най-новите технологии на сървъра: Namecheap използва революционната технология Dell Server за повишаване на ефективността. Високоскоростният SAN осигурява 100% време за работа.
 • Уебсайт строител: Можете бързо да надградите лесно онлайн присъствието си.

Други функции включват безплатни SSL сертификати, денонощна поддръжка на клиенти, пълен контрол на уебсайта с cPanel, лесно надграждане, ежедневно архивиране и т.н..

NameCheap Поддръжка на клиенти

Характеристиката на имената е 24/7 поддръжка на клиенти чрез чат на живо. Налична е и обширна база знания за самостоятелно изучаване.

Цени за хостинг на имена

Цени за споделен хостинг

Планове и цени за хостинг на NameCheap

 • Звезден план – 1,44 долара на месец (както за първоначално, така и за подновяване)
 • Stellar Plus – 2,44 долара / месец
 • Звезден бизнес – $ 4,44 / месец

Получавате 50% отстъпка, когато плащате за първата година.

Цени за управление на хостинг на WordPress

Цени за хостинг на WordPress, управлявани от NameCheap

 • EasyWP Starter – $ 3,88 ($ 1 за първия месец)
 • EasyWP Turbo – 7,88 $ (първи месец струва $ 2)
 • EasyWP Supersonic – $ 11,88 ($ 3 за първия месец)

Предимства на Namecheap

 • Namecheap осигурява ефективни представители на чата
 • Той предлага надеждни хостинг услуги
 • Приятен потребителски интерфейс и дизайн

Недостатъци на Namecheap

 • Поддръжката на живо зависи само от плана, за който се абонирате
 • Не предлага поддръжка по телефона
 • Конфигурирането на SSL сертификати е трудно за някои

Критерии за избор на хостинг на WordPress

Преди да решите какъв план за хостинг на WordPress да изберете, искате да разгледате няколко неща. Надеждността, бързината и сигурността са основни фактори, на които трябва да внимавате, когато избирате хостинг услугата.

Ще трябва да отбележите изискванията, цените, функциите, диска или пространството за съхранение, както и поддръжката на клиентите също.

Нека разгледаме по-отблизо.

1. Изисквания

Избраният от вас хост на WordPress трябва да отговаря на следните критерии. Той трябва да поддържа:

 • PHP версия 7.3 или по-нова
 • MySQL версия 5.6 или по-нова, като алтернатива, MariaDB версия 10.1 или по-нова
 • HTTPS

Докато всеки сървър, който поддържа PHP и MySQL, е приемлив, WordPress препоръчва използването Apache или Nginx. Винаги не забравяйте да попитате вашия домакин за тези изисквания, преди да се ангажирате с нещо.

2. Ценообразуване

Докато цените на всеки доставчик на хостинг услуги варират от евтини до скъпи, някои от тях предлагат отстъпки или промоционални цени за нови абонати. След това потребителите подновяват хостинг услугите си редовно.

Повечето доставчици на хостинг услуги рекламират опции за ценообразуване, които се прилагат, ако плащате за три до пет години. Обикновено това е най-добрият начин да получите евтин хостинг на WordPress, тъй като намалява разходите за хостинг през следващите три или повече години.

Въпреки това предприятията, които плащат месечно или годишно, могат да се изправят пред риска от увеличение на цените от втората или третата година на абонамента си.

3. Характеристики

Повечето хостинг доставчици предлагат подобни функции като,

 • 99,9% продължителност на сайта,
 • Хостинг табло и cPanel,
 • Безплатни SSL сертификати,
 • Имена на домейни и
 • Имейл акаунти

Някои от тях предоставят редовни опции за архивиране, докато някои избират седмично или месечно архивиране. Някои доставчици се справят с поддръжката на клиенти чрез телефон и чат на живо.

Някои домакини предлагат допълнителни функции срещу заплащане. Обикновено хостинг доставчиците ще ви помолят да платите допълнително съхранение, ако имате нужда. Те също така продават поверителност на имена на домейни, архивиране на сайта, сигурност на сайта, както и други функции и добавки.

4. Диск или място за съхранение

В зависимост от цената или абонаментния план, различни хостинг услуги предлагат от 10GB до над 100GB пространство за съхранение. Някои дори имат неограничено SSD дисково пространство за своите потребители.

5. Поддръжка на клиенти

Независимо от това колко сте опитни в работата с вашия сайт, в един момент ще ви е необходима помощ. Когато възникнат подобни ситуации, искате поддръжка на клиенти, която да ви избави бързо.

78,3% от потребителите казват, че поддръжката е най-голямата грижа за техните WordPress сайтове и трябва да бъде приоритет.

Страхотните домакини имат ефективна и отзивчива поддръжка на клиенти. Уеб хостовете, които препоръчахме, осигуряват поддръжка чрез множество канали.

Заключителни мисли

Не е тайна, WordPress е безспорният шампион на системите за управление на съдържанието. Той се използва широко за всички видове бизнес, лични и институционални уебсайтове. Той поддържа няколко хостинг сайтове, включително Hostinger, Bluehost и Namecheap.

Hostinger има едно от най-добрите цени на триото и най-ефективната поддръжка на клиенти. Bluehost благоприятства дългосрочните планове и е чудесен за електронната търговия, докато Namecheap предлага някои от най-добрите и достъпни домейни.

Можете да изгодно да работите с някоя от тези три опции в зависимост от бизнес плановете и бюджета си. Продължете напред и направете своя избор.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map