23 Умни начини за осигуряване на приходи от вашия блог

За мен красотата на онлайн бизнеса е, че можете 1) да си прекарвате прехраната навсякъде с интернет връзка и 2) няма ограничение за вашите доходи.


Все пак много хора се борят да печелят пари онлайн и да печелят от това заплата.

Така Джери състави отлично ръководство за как да правим пари блог, включително как да стартирате блог, да изберете ниша и да привлечете трафик към нея.

За да допълнете ръководството на Джери, тази статия ще ви научи на 23 начина да осигурите приходи от този трафик. Точно както е важно да диверсифицирате инвестициите си, така е важно да разнообразите приходите си.

Това е така, ако някакви потоци от доходи отиват на юг, ще имате други да се върнат обратно.

Плюс това, който не може да използва малко (или много) повече пари?

Да започваме:

Contents

1. Напишете електронна книга

Продажбата на електронна книга е класическа техника за монетизиране на блога.

Електронните книги предлагат много предимства:

 • За да ги създадете, всичко, от което се нуждаете, са знанията, които вече имате
 • Платените електронни книги изграждат вашия авторитет като експерт
 • Можете да ги продавате на множество платформи (например Амазонка и Payhip)
 • Те могат да станат чудесни източници на пасивен доход
 • Те могат да направят ефективни допълнения към вашата фуния за продажби като оферти с по-ниска стойност

Много експерти започнаха да правят име за себе си с електронна книга. Ремит Сети, основател на Ще те науча да бъдеш богат и един от най-добрите експерти в онлайн бизнеса, продавани първата му книга за $ 4,95.

Тя беше озаглавена „Ръководство на Ramit 2007 за ритане на задника“.

Изображение 1 Ebook 1

Тази електронна книга доведе до Най-добър продавач на New York Times и 14 различни премиум продукта, които го превърнаха в много богат човек – всички изцяло онлайн и основно продадени чрез неговия блог.

Ето процеса, който следя за писане на електронни книги:

 1. Изберете тема. Пишете за нещо, което публиката ви иска да научи, но не може да бъде научена в една публикация в блога. Мнозина са готови да платят за едно гише на тази информация.
 2. Създайте контур. Това ще ви помогне да организирате идеите си, докато пишете.
 3. Блокирайте всеки ден време за писане. Не бъдете човекът, който стартира електронна книга и никога не я завършва. Блокирайте един час всеки ден, два часа, 15 минути – няма значение колко дълго. Просто го напишете.
 4. Прехвърлете го в добре изглеждащ шаблон за електронна книга. Ето няколко от HubSpot.
 5. Дизайн на корица (аз използвам Canva) или плати на някого да го направи (Fiverr).
 6. Photoshop покрийте върху 3D изображение на електронна книга. Пат Флин събра заедно a страхотно видео как да направите това.

Готово сте! Сега го популяризирайте към съдържанието на сърцето си.

2. Създайте курс

Следващата логична стъпка за повечето блогъри е да създадат курс.

Въпреки че вероятно предлагате тон безплатна стойност в блога си, курс може да изведе приходите ви на съвсем ново ниво.

Не мислите ли, че хората ще плащат за това знание? Помисли отново.

Ето 5 причини, поради които хората биха закупили курса ви:

 1. Те искат резултатите, които вашият блог учи, но по-бързи.
 2. Те искат информация за бонус, която не предлагате в блога.
 3. Те искат да бъдат държани за ръка през процеса.
 4. Те искат по-голям достъп до вас, чрез електронна поща, телефонни разговори или изключителни уебинари.
 5. Те ви се доверяват достатъчно (чрез безплатната стойност, която предоставяте в блога си), за да закупите курса си и знаят, че вероятно ще получат парите си.

Ето едно бързо ръководство за създаване на курсове:

Уверете се, че информацията, която сте заедно пакетирането се откроява над съдържанието на вашия блог. Това е основната причина те да купят курс от вас. Те придобиват още по-голяма стойност, отколкото могат да получат чрез вашия блог.

Съставете логически стъпки за постигане на целите си. Те обикновено се разделят на „модули“. Всеки модул съдържа кратко въведение, основната информация и някакъв начин да помогнете на учениците да предприемат действия.

За да ги накарате да предприемат действия, създайте изтеглени листове за действие, които описват точно какво трябва да направят, за да завършат този модул.

Включете видео. Повечето онлайн курсове включват инструктора да говори пред камера. Ако не ви е приятно да правите това, запишете гласа си и използвайте слайдове за показване на информацията.

Вашите студенти ще получат информацията по два начина: устно и визуално. Това ще им помогне да запазят информацията, да получат по-добри резултати от курса си и да насочат повече хора към нея.

Изпробвайте тези услуги, за да бъдете домакин на вашия курс:

3. Популяризирайте партньорски продукти във вашите постове

Ако вече обсъждате и препоръчвате продукти и услуги на аудиторията си, защо да не спечелите пари от хората, към които се позовавате?

Това не струва на вашите читатели нищо и печелите комисионна всеки път, когато някой от тях купи продукта.

Партньорският маркетинг може да бъде чудесен източник на приходи за малко допълнителна работа. Вижте тези идеи за включване на партньорски продажби във вашите приходи:

Идея №1: Намерете възможности в текущото си съдържание

Първо, прегледайте вече публикуваните от вас статии и потърсете продукти или услуги, които сте споменали. След като ги намерите, просто отидете на всеки уебсайт и потърсете страница „Съдружници“.

След това следвайте инструкциите, за да станете филиал. След като станете такъв, обикновено ще получите уникален идентификационен номер за проследяване, който да поставите в края на всеки URL адрес.

Когато посетител кликне върху този URL адрес с вашия идентификационен номер и купи продукта, ще спечелите пари.

Идея №2: Намерете възможности в продуктите / услугите, които използвате

Направете списък на всеки продукт и услуга, които използвате. Използвам много онлайн софтуер, който е свързан с моя бизнес. Това могат да бъдат големи възможности за партньорски приходи.

Отидете на уебсайта на всеки продукт и вижте дали имат партньорска страница. Ако го направят, запишете се за програмата.

Тъй като все още нямате съдържание за тях, ще трябва да създадете такова. Ето какво предлагам:

 1. Напишете как използвате продукта или услугата. Помага ли ви да оптимизирате работата си? Помага ли ви SEO? Помага ли ви да достигнете до влиятелни блогъри?
 2. Създайте урок за публикации в блога, който учи вашата аудитория как да постигне същите резултати, използвайки този продукт или услуга.
 3. Връзка към продукта или услугата и добавете вашия уникален идентификационен номер за проследяване.
 4. Популяризирайте тази публикация пред вашата аудитория, в социалните медии и всички онлайн центрове, пълни с хора, които може да искат същите тези резултати.

Преподавате на хората полезна безплатна информация и получавате пари в замяна.

Идея № 3: Намерете възможности в продукта / услугите, които искате да използвате

Искате ли да използвате определен продукт, но не можете да си го позволите? Ами ако можете да върнете парите си за сравнително кратко време?

Ако продуктът има партньорска програма, това е реална възможност.

Първо, направете списък на продуктите / услугите, които искате да използвате. След това отидете на техните уебсайтове и вижте дали имат партньорска програма.

Ако го направят, купете продукта и се регистрирайте. След това го използвайте, създайте казус / урок и популяризирайте публикацията пред вашата аудитория, както преди.

Тези публикации могат да останат активни за дълго време, което ви носи пасивен доход за живота на всяка статия.

4. Популяризирайте партньорски продукти в имейл автоматичен отговор

Имейлът е мощен маркетингов инструмент. Това е един от малкото канали хората проверяват всеки ден и са желаещи да бъдат продадени в.

Автоматичният имейл е автоматизирана поредица от имейли, която се изпраща на хората, когато се абонират за вашия имейл списък.

Ето моите любими услуги:

 1. Aweber
 2. MailChimp
 3. ConstantContact

И двете ви позволяват да настроите автоматичен отговор.

Точно като популяризиране на партньорски продукти във вашия блог, популяризирането на тези продукти в имейл автоматичен отговор може да генерира пасивен доход за вас.

Можете да ги популяризирате директно в имейлите или да създадете уроци за публикации в блогове и да ги популяризирате. Така или иначе, има възможност да спечелите пари.

Ето какво предлагам с вашия автоматичен отговор:

 • Започнете първите си няколко имейла с полезно съдържание, което не продава нищо. Това ще ви помогне да установите доверие с нови абонати.
 • Поръсете имейлите за изграждане на взаимоотношения, като питайте абонатите си дали можете да им помогнете с каквото и да било. Това също ще изгради доверие и ще намали отписванията.
 • Когато популяризирате продукта, съсредоточете се върху резултатите, които могат да получат, а не върху самия продукт. Ако сте получили резултати, използвайте го, не забравяйте да ги обясните подробно. Това ще направи продажбата вместо вас.

5. Продавайте промоции по имейл

Ако имате голям имейл списък, това е трафик, който можете да използвате, когато искате. Също така е напълно под ваш контрол.

Можете да предложите да популяризирате съдържанието на други хора във вашия имейл списък в замяна на заплащане. Това изисква малко допълнителни усилия от ваша страна и можете да филтрирате съдържанието, което популяризирате, за да сте сигурни, че е най-добре.

Ето подобна промоция, която Матю Уудуърд оферти:

Матю Уудуърд

Уведомете абонатите си, че може да популяризирате публикации на други хора в тях. Пазете политика на прозрачност.

Ако решите да продължите напред с този, създайте страница в блога си, в която ще обясните услугата, колко струва и трафика, който могат да очакват.

Хората, които посещават блога ви, ще знаят, че това е опция, когато се нуждаят от бърз трафик.

6. Стартирайте услуга за онлайн коучинг

Коучингът от всякакъв вид може да бъде изключително доходоносен.

Джон Мороу, един от най-добрите блогъри там, казва, че дори начинаещият блогър може да таксува $ 90 / час за услуга за коучинг по телефона. И е помогнал на хиляди блогъри!

Коучингът по телефона предлага куп предимства:

 • Можете да създадете интимна връзка с вашите ученици. Това може да продължи цял живот и да привлече постоянен нов бизнес за вас.
 • Помага ви да изградите репутация на авторитет.
 • Започвате да разбирате най-дълбоките, най-дълбоки нужди и фрустрации на вашата аудитория. Тази информация е маркетинг на злато за други продукти, които създавате и продавате.
 • Можете да спрете да предлагате или да продължите да предлагате услугата, когато пожелаете.
 • Тъй като ставате все по-добри и по-известни, можете да увеличите тарифите си, като предлагате същата точна услуга.

За да предложите коучинг по телефона, просто кажете, че ще скачате по телефона с тях в продължение на един час и ще им помогнете при възникнали проблеми.

Ако се интересуват, изпратете на потенциалните си ученици въпросник. Този въпросник трябва да изтръгне най-големите им точки на болка. След като ви го върнат, определете време за разговори.

Във времето между тогава и телефонното обаждане проучете техните болкови точки и разберете как точно да помогнете на новите си ученици да ги решат. Най-лошото, което можете да направите, е да губите времето и парите си за разговора.

Когато прескочите разговора, просто разгледайте всичко, което трябва да направят, за да преодолеят проблемите си. След това им дайте стъпки за действие. Можете дори да им изпратите отделен документ след това.

И накрая, попитайте дали биха искали да настроят още едно обаждане, за да разберат как се справят и да ги преместите на следващия етап, ако желаят.

След това ги фактурирайте.

7. Предложете консултантска услуга „Готово за вас“

Услугата, направена за вас, е подобна на услугата за коучинг. Вие лично помагате на клиентите си да решат проблем (или няколко проблема).

Освен, че вместо те да предприемат предписаните от вас действия, вие предприемате тези действия за тях.

Това не работи в някои отрасли, като лично обучение. Но със сигурност може да работи в онлайн маркетинг, уеб дизайн и всяка друга ниша, където няма значение кой върши работата.

Тъй като вършите работата, можете да таксувате много повече за услуга, направена за вас, отколкото коучинг по телефона. Също така най-вероятно ще работите с тях за по-дълъг период от време, така че месечните задържания (плащания) са често срещани.

Услугите, направени за вас, могат да варират от 100 долара на месец до над 10 000 долара на месец. Зависи от това колко ценна е вашата услуга и колко авторитет имате в пространството. И също колко голям е бюджетът на клиента ви.

Излишно е да казвам, че това може бързо да увеличи приходите ви и да го поддържа устойчив.

8. Инсталирайте зона за членство

Зоните за членство могат да бъдат чудесни източници на пасивен доход.

Всичко, което трябва да направите, е да заключите премиум съдържание зад бариера за членство и сте готови. След това решавате дали хората да плащат еднократна такса или месечна периодична такса.

Ето няколко услуги, които можете да използвате:

Един от спадовете на зоните за членство е, че те обикновено трябва да бъдат поддържани и актуализирани, за да поддържат хората ангажирани (и плащащи).

Ако нямате време да направите това сами, можете да използвате част от приходите си, за да наемете някой, който да го направи вместо вас.

9. Стартирайте частен форум

Частният форум е подобен на зона за членство.

Това е просто платена общност, която е достъпна само за изключителни членове.

Например, StackThatMoney е популярен форум за премиум партньорски маркетинг. Те таксуват $ 99 / месец.

STM

Обикновено форумът е по-малко ценен от зоната за членство, тъй като най-вече се основава на генерирано от потребители съдържание. И повечето области за членство съдържат и форуми.

Обикновено трябва да таксувате по-малко, за да управлявате платен форум, но също така извършвате по-малко поддръжка, отколкото зона за членство.

10. Проучвания на домакини от други фирми / сайтове

Ако имате уебсайт, някои компании ще ви платят за домакин на анкети на вашия уебсайт.

Те получават ценна маркетингова информация, а вие получавате малко резервни пари.

Просто направете търсене с Google за компании от вашата ниша и вижте дали предлагат платна партньорска програма за проучване.

11. Инсталирайте магазин за електронна търговия

Магазините за електронна търговия са точно като Amazon. Те събират огромно количество продукти, които хората могат да закупят онлайн.

Ако имате блог, по-специално WordPress, можете да инсталирате магазин за електронна търговия директно на съществуващия си сайт.

Тези магазини могат или да продават вашите собствени продукти, където получавате пълния приход, или могат да бъдат съставени от партньорски продукти (или и двете).

Следните приставки могат да ви помогнат да инсталирате магазин за електронна търговия на вашия уебсайт WordPress:

12. Създайте и продайте свой собствен физически продукт

Повечето блогъри не смятат да създават и продават свой собствен физически продукт, но това е опция.

Някога искахте ли да станете изобретател? Ето вашия шанс.

Силата се крие в публиката, която притежавате. Ако имате аудитория, която ви слуша, можете да продадете почти всичко, защото те се доверяват на вашата преценка и опит.

Да речем, че сте хранителен блогър и сте измислили нов кухненски предмет, който прави нарязването на ябълки процес в две стъпки. Можете да го проектирате, произвеждате и патентовате. След това можете да използвате съществуващата си аудитория, за да скочите старт на продажбите, да докажете, че има търсене на продукта и да го получите в магазините.

Това не е конвенционален маршрут, но може да е правилният за вас.

13. Привличайте филиали за вашите продукти / услуги

Имате ли електронна книга? Курс? Треньорска услуга?

Е, можете да привлечете пасивно нов бизнес, като създадете своя собствена партньорска програма и привличате други хора, които да промотират вашия продукт.

След като имате собствен продукт, това е ефективен начин да увеличите продажбите и да ги поддържате. Ето един от начините да го направите:

Първо, качете продукта си в Clickbank или Udemy (ако е курс). След това направете търсене с Google за тези низове за търсене:

 • „Вашата ниша“ + „блог“
 • „Вашата ниша“ + „сайт“

Намерете колкото се може повече сайтове и се свържете с всеки от тях, питайки дали биха искали да направят комисионна на вашия продукт.

След това отидете на Alltop.com, направете търсене на вашата ниша и отново намерете колкото се може повече сайтове.

Alltop

След това посегнете към тях, както преди.

Можете дори да създадете маркетингов комплект, който да дадете на всеки един. Този комплект би ги научил на най-добрите начини да промотират вашия продукт и да печелят пари. Става печеливша и за двама ви.

14. Стартирайте услуга за обучение на хора

Точно като онлайн коучинг, личният коучинг може да ви спечели солидна почасова ставка.

Този тип коучинг може да бъде по-ефективен и за вашите ученици, тъй като работите заедно в по-интимна среда. Ако вашите ученици получат резултати от вашия коучинг, те ще разпространят вашите услуги и ще помогнат за разрастването на вашия бизнес за вас.

Просто предлагайте услугата на вашия уебсайт, популяризирайте я на аудиторията си и я популяризирайте в местния си район. Вашият блог ще служи като доказателство за вашата експертиза.

15. Настройте фуния за продажби и платен трафик

След като разполагате с продукт или услуга, всичко, което трябва да направите, за да увеличите приходите, е да се уверите, че трафикът ви се преобразува и увеличава този трафик.

Един от най-добрите начини за преобразуване на трафика е чрез фуния за продажби. Търговската фуния разхожда потенциалните купувачи през процеса на покупка и завършва с окончателната продажба.

Всяка фаза е логична стъпка към вашия платен продукт или услуга.

Една от най-добрите фунии за продажби, за която знам, е от Ryan Deiss at Цифров маркетинг.

Ето 4 основни стъпки:

 1. Предложете оловен магнит
 2. Предложете пътуване
 3. Предложете своя основен продукт
 4. Предложете максимизатор на печалбата

Търговската фуния за повечето блогъри е автоматичен имейл.

Оловен магнит

Оловен магнит примамва посетителите да се включат във вашата търговска фуния.

Това е безплатен ресурс, който раздавате в замяна на имейл адреса на кандидат и разрешение да се свържете с тях.

Някои от най-добрите оловни магнити са:

 • Безплатни електронни книги
 • уебинари
 • Въпросници
 • мисловни карти
 • Безплатни мини курсове

След това предоставяте безплатния ресурс автоматично, след като някой се включи в списъка ви, обикновено в добре дошъл имейл.

Tripwire

След водещия магнит предлагате трипътен проводник.

Tripwire е нискотарифна оферта, която е почти неразбираща. Този продукт може да бъде изключително евтин ($ 1 – 3 $). Целта е да превърнете абонатите си от перспективи в купувачи.

Това променя основните отношения между двама ви и привиква читателите ви да ви виждат като търговец на дребно.

Главен продукт

След пътуването, вие продавате основния си продукт. Това е продуктът, който повечето хора имат – обикновено електронна книга, курс, треньорска услуга, услуга, направена за вас и т.н..

Максимизатор на печалбата

И накрая, предлагате максимализатор на печалбата. Това е добавка към основния ви продукт.

Ако вашият основен продукт е електронна книга, вашият максимизатор на печалбата може да бъде услуга за коучинг по телефона. За услуга за коучинг по телефона, това може да бъде услуга, направена за вас – и така нататък.

Смисълът на фунията за продажби е да започне с много ниска цена, но ценна оферта и да доведе до по-високи разходи / по-високи стойности, които естествено следват един друг.

Ако използвате имейл автоматичен отговор, аз също предлагам да им изпратите полезно безплатно съдържание от вашия блог, за да спомогнете за изграждането на връзка с вашите перспективи и за изграждането на вашия авторитет.

Накрая се нуждаете от трафик, за да влезете във вашата фуния за продажби. Ако вече имате много трафик, идващ към вашия сайт, трябва да сте добре.

Ако не го направите, един от най-добрите начини да изпробвате фунията си е да изпращате платен трафик. Любимият ми източник е Реклами във Facebook, защото те са лесни за започнете с.

16. Продава рекламно пространство

Продажбата на рекламно пространство е класически начин за осигуряване на приходи от почти всеки тип уебсайт.

Напоследък ходите ли на големи новинарски сайтове, като New York Times или Business Week? Те са ПАКЕТИРАНИ с реклами и те получават тон приходи от тях.

Някои хора намират рекламите, особено в блоговете, за лепкави. Виждат ги спам.

Независимо дали това е общото чувство или не, си струва да се опитате да проверите дали:

 1. Приходите от вашите други продукти / услуги намаляват
 2. Вашите проценти на конверсия намаляват

Ако приходите ви не намаляват, а вашите проценти на конверсия остават същите, тогава просто сте увеличили приходите, без да жертвате другите важни показатели. Booyah!

И обикновено можете да изберете рекламите, които се показват на вашия сайт. Можете да изберете такива, които всъщност могат да осигурят стойност на вашата аудитория.

Можете да продавате рекламно пространство по много начини, но два от най-лесните са Google Adsense и на Прост плъгин за Ads Ads Manager за WordPress.

17. Предлагайте услуга за писане на свободна практика

Това е услуга блогъри в почти всяка ниша може да предложи.

Съдържанието на вашия блог показва на хората 4 неща:

 1. Вие разбирате онлайн публикуването
 2. Можете да пишете добре
 3. Свикнали сте да следвате процес на писане
 4. Имате знания във вашата област

Това са качества, от които се нуждае всеки писател на свободна практика. Съдържанието на вашия блог автоматично казва на потенциалните клиенти, че имате тези черти.

Бизнесът жадува за съдържание. Това е почти необходимост в онлайн света, но компаниите винаги се оплакват, че не могат да намерят добри писатели, които да се придържат.

Има нужда и можете да я попълните.

Просто създайте страница „Наемете ме“ на вашия уебсайт, обяснете, че можете да пишете статии, подобни на това, което е в блога ви, посочете цената си и кажете на хората как да се свържат с вас.

18. Домакин платен уебинар

Уебинарите са чудесни начини за предаване на голям обем информация за час или по-малко.

Повечето от тях се раздават безплатно, но ако имате информация за първокласно качество за споделяне, можете да таксувате хората да ви слушат (почти като платен семинар на живо).

Изпробвайте тези услуги, за да хоствате вашия семинар:

19. Домакин съвет за работа

Съветите за работа съвпадат на търсещите работа с работодателите. Те могат да предлагат концерти на пълен работен ден, непълно работно време или договорна работа.

Например, ProBlogger’s борда за работа свързва блогъри с компании, които искат да наемат някого, който да създава съдържание за тях.

Ако имате власт в своето пространство и можете да сравните търсещите работа с работодателите, можете да домакинствате борд за работа и да печелите пари всеки път, когато работодател иска да публикува откриване на работа.

Можете също да таксувате търсещите работа за достъп до дъската.

Проблем на борда на задачитеПроблем на борда на задачите

20. Продайте парче софтуер

Това отнема значителен първоначален капитал и / или техническо ноу-хау, но много от най-добрите блогъри навън преминаха в продажба на собствен софтуер.

Този софтуер се съчетава естествено със съдържанието на блога им. Помага на техните читатели да постигнат това, на което преподават по-бързо и по-ефективно.

Copyblogger направи това с множество продукти:

Copyblogger

21. Приемете дарения

Хората оценяват колко време и усилия блогърите влагат във всяка статия.

Не е лесно да си блогър и читателите могат да видят това.

Много от тях ще са готови да ви дарят, дори и да е малка сума, за да ви помогне да стартирате сайта и да продължите да произвеждате съдържание.

Можете да създадете обикновен бутон „Дари“ на Paypal и да го добавите към вашия блог, като следвате това ръководство от Вишну.

22. Предлагайте говорни ангажименти

Тъй като вашият обхват и авторитет нарастват, вероятно ще бъдете помолени да говорите на събития.

Тези събития могат да бъдат във вашия местен район или дори в целия свят. Хората ще ви платят, за да сте там и да се обърнете към аудиторията си.

За да сте сигурни, че хората знаят, че сте отворени за говорни ангажименти, създайте страница в блога си, която подробно описва как точно да се свържат с вас за говорно ангажиране и какви разговори давате.

23. Facebook Retargeting

И накрая, всички тези съвети за осигуряване на приходи за блогове не са нищо без трафик и реализации.

Често вашият най-голям конвертиращ трафик ще са хората, които вече са посетили сайта ви и са ви запознати. Ако можете да търгувате директно с тях, да ги върнете на вашия сайт и да ги конвертирате, можете значително да увеличите приходите си.

Един от най-добрите начини за това е чрез Facebook Retargeting Ads. Тези реклами се изпращат до група хора, посетили сайта ви през последните 30-180 дни.

Тези хора ви познават и са готови да купуват от вас.

Ето как да настроите реклама за пренасочване във Facebook:

Първо, отидете на своя Facebook Ads Manager, който обикновено е на www.facebook.com/ads/manager/. След това кликнете върху Инструменти -> пиксели:

Facebook Ads 1 1

Ще създадете персонализирана аудитория. Това е групата хора, към които можете да се насочите във вашите реклами във Facebook.

Кликнете върху бутона с надпис „Създайте персонализирана аудитория“. Този прозорец ще се появи:

Facebook Ads 3

За трафик на уебсайт го задайте на всеки, който посещава вашия уебсайт.

Facebook Ads 4Променете обхвата на 180 дни. Така ще се уверите, че вашата персонализирана аудитория е възможно най-голяма. След това поставете отметка „Включване на миналия трафик на уебсайта.“

И накрая, дайте име на каквото искате, включете описание, ако искате, и кликнете върху „Създаване на аудитория“.

След това щракнете върху Действия -> Вижте Pixel Code:

Това ще изведе кода (пиксела), който ще трябва да вградите във вашия уебсайт. Този код ще проследява всички посетители, които идват на вашия уебсайт и след това препредават тези данни обратно във Facebook.

Facebook Ads 5

Ако имате сайт на WordPress, вграждането му е просто. Първо инсталирайте Плъгин за проследяващ код Manager.

След като го инсталирате, влезте в приставката и кликнете върху „Добавяне на нов проследяващ код“. След това поставете кода си така:

Facebook Ads 6

И изберете тези опции:

Facebook Ads 7

След това кликнете върху „Запазване“.

Може да отнеме няколко дни, докато вашата персонализирана аудитория ще се попълни, но когато това стане, можете да създавате реклами, насочени директно към тези хора.

Когато създавате рекламите си, просто променете „Аудитория“ на персонализираната аудитория, която сте създали по-рано:

Facebook Ads 8

Вече можете да предлагате на пазара вашето съдържание, продукти, услуги – всичко, което искате – на хора, които са по-склонни да купуват от случайни посетители.

Това е и част от най-евтиния трафик, който можете да закупите.

Увеличете приходите си

Това са някои от най-мощните техники за осигуряване на пари в блога. Надявам се, че ще ви помогнат да започнете да печелите пари онлайн, да увеличите приходите си и да живеете удивителен начин на живот, независимо от местоположението.

Не забравяйте, не забравяйте да разнообразите приходите си. След като влезете един поток, започнете да работите върху следващия. Когато е настроен, работете върху следващия.

Това ще помогне на доходите ви да растат експоненциално и ще хеджира вашите залози в случай, че някой се провали.

И ако сте харесали публикацията, не забравяйте да я споделите с последователите си ��

Статия, написана от Майкъл Карп; първоначално се появи на Блог WHSR; сега тя се управлява и актуализира от служителите на BuildThis.io.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map