20 задължителни инструменти за вашия онлайн бизнес (+ бонусни инструменти)

Като собственик на малък бизнес, разрастването на бизнеса ви означава да го направите по-ефективен и да намерите инструменти, които могат да помогнат да замените стотиците членове на персонала, които нямате и не можете да си позволите да наемете.


За щастие на собственика на онлайн бизнеса има редица неща, които ще помогнат за всичко – от уеб хостинг до управление на времето до фактуриране до имейл маркетинг. Спестихме ви време и усилия да преследвате тези инструменти; разгледахме някои от най-популярните инструменти там и избрахме топ 20 задължителни инструменти.

В нея Списък с най-добрите 20 инструменти на Forbes, Tanya Prive сподели:

„Ограниченото време, работна ръка и бюджети могат да бъдат фактор, тъй като натоварването започва да се трупа и сметките започват да се трупат. Със солиден екип и правилни инструменти обаче скоро ще сте на път да постигнете своя бизнес потенциал . “

20 задължителни инструменти за вашия бизнес

1 – База за търсене

Основа на търсенето

Публикация в блога на Inc 12 готини уеб инструменти за малък бизнес разглежда Demandbase като наистина ценен инструмент за собствениците на уебсайтове.

Demandbase разглежда по-отблизо онези, които посещават сайта ви, като взема IP и ги сравнява в множество източници на информация, като Dun & Bradstreet и LexisNexis. Базата данни не само ви казва за кои компании вероятно работят посетителите на вашия сайт, но ще ви създаде информация за контакт за ръководителя на компанията, за да можете да продавате допълнително услугите си. Това е чудесен начин за предлагане на пазара на демографски, който вече се интересува от вашия продукт.

2 – мастилена пчела

Inky Bee

В публикация в блога на Съветник за блогове, HostScore основателят Джери Лоу предлага да се използва Inky Bee за връзка с други блогъри.

Мрежата с други блогъри е от ключово значение за получаването на думата за вашия собствен блог. Някои неща в маркетинга на блогове не са се променили от началото на блоговете и работата в мрежа с други блогъри е едно от тях. Начинът, по който се свързваме помежду си обаче се промени и Inky Bee е чудесен инструмент, който ви помага лесно да се свързвате, спестява ви време и ви свързва с блогъри със сходни интереси.

3 – Основен тракер

главна проверка

Това е един инструмент, за който може да не сте чували преди, но Основен тракер ще ви помогне да следите натоварения си график на път. В поглед 40 малки предприятия и онлайн инструменти, без които те не могат да живеят, Майкъл П. Догърти от Bespoke Row казва, че това е неговото любимо средство. Човек лесно може да разбере защо. Това е лесен за използване инструмент за управление на проекти, който ще накара всички в екипа, участващи в онлайн среда в реално време. Настройте график за това кога трябва да приключите задачите, позволете на другите да качват актуализации и да оставят бележки и да взаимодействат с клиентите от едно и също табло.

 4 – Dropbox

Това лесно решение за онлайн съхранение е идеално за следене на най-важните ви документи. Ако немислимото се случи и компютърът ви се срине или избухне пожар в домашния ви офис, можете да възстановите всичките си данни на разстояние Dropbox. Компанията предлага няколко решения, включително безплатна опция с 2 GB място за съхранение. Можете също да използвате Dropbox за споделяне на файлове със сътрудници.

капка

5 – пай от Appy

апликатен пай

Апи пай е платформа, която позволява на предприятията да проектират собствено приложение и да качват в iTunes или Google Play. Клиентите могат да изтеглят приложението и след това можете да изпращате ежедневни push известия. Appy Pie е в процес на добавяне на възможност за продажба на продукти и чрез приложението.

6 – Hootsuite

Hootsuite има двойно предназначение за собственика на малкия бизнес. Първо, на таблото за Hootsuite можете да видите какви теми са в тенденция във вашата бизнес ниша. За какво говорят хората? Как можете да използвате това в публикация в блог или в предлаганите от вас продукти? Ако хората говорят за смъртта на филмова звезда, имате ли продукти, свързани с тази звезда, които бихте могли да представите на страницата си с продукти? Можете също да използвате Hootsuite, за да планирате публикации в социалните медии за вашия собствен бизнес.

Националната федерация за независим бизнес (NFIB) предлага това като a Топ 6 онлайн инструменти, които трябва да използват собствениците на малък бизнес и изброява следното „Има и други услуги, подобни на Hootsuite, но открихме, че ги очертава всички на почти всяко ниво.“ – Kari DePhillips, The Factory Factory, Питсбърг ”

Hootsuite

7 – вълна

вълна

Продължаването на фактурите, дължимите сметки, получените плащания и дори заплащането за малък бизнес може да изглежда натрупващо на моменти. Wave е цялостно решение за собственика на малкия бизнес и софтуерът живее в онлайн среда. Quickbooks Pro онлайн е друга възможност, но Wave е малко по-достъпен за малкия човек, тъй като е безплатен.

Малък бизнес блогърът Грег Лам имаше някои интересни впечатления за плюсовете и минусите на този софтуер. Въпреки че той намира за ограничаващ бизнеса си, за някой, който управлява бизнеса си като едноличен собственик без много разходи всеки месец, този софтуер вероятно ще работи добре. Една от най-добрите части на статията му обаче е в самия край, където той предлага списък на различни програми за онлайн счетоводство, които собствениците на бизнес могат да използват.

8 – Schedulicity

schedulity

Ако ръководите бизнес, където се срещате с клиенти онлайн или лично, ще искате да проверите Schedulicity за автоматизирано планиране.

Този софтуер позволява на клиента да посети сайт и да види кои дни и часове имате на разположение за срещи. Например, ако предлагате коучинг един на един, въвеждате часовете, които сте на разположение, и уведомявате клиентите си, че могат да отидат на сайта, за да насрочат среща. Schedulicity ще ви изпрати по имейл, когато имате уговорена среща, ще покаже този конкретен интервал от време като резервиран и дори ще изпрати автоматизирани напомняния на вашия клиент преди срещата.

9 – MailChimp

MailChimp

Ако управлявате онлайн бизнес, ще искате да стартирате бюлетин, за да поддържате връзка с посетителите на вашия сайт. Бюлетинът служи за много цели, включително ви позволява да уведомявате абонатите за специални продажби или нови продукти. В статията на WHSR 15 перли на уеб хостинг мъдрост, Луана Спинети отбелязва:

„Инсталирайте софтуер за бюлетин на вашия ограничен уеб хостинг акаунт и той ще започне да изяжда вашия диск и честотна лента. За съжаление, няма много какво да се направи по въпроса и най-малкият наличен скрипт за бюлетин – OpenNewsletter – все още е 640Kb и ще трябва да отчитате и всички съхранени проблеми. “

MailChimp е идеалното решение. можете да започнете с безплатен акаунт и с увеличаване на базата на вашите абонати, лесно се придвижвайте към платена сметка. MailChimp предлага готови шаблони за новини или можете да създадете персонализиран външен вид за вашия бизнес.

Забележка: Ако търсите алтернатива на MailChimp, трябва да прочетете нашия постоянен преглед на контактите.

10 – Google Drive

Google Drive предлага удобен начин да следите документите си. Можете да споделяте със сътрудници. Една от по-добрите функции на Диск е, че можете да зададете файла само за четене или да позволите на другите да редактират файла. Средата поддържа документи за обработка на текстове, както и такива, базирани на база данни. Освен това можете да изтеглите шаблони, създадени от други, които вече имат формули. Да речем, че искате база данни, която да ви помогне да проследявате отработените часове на вашите служители. Те могат да влязат в шаблона, да добавят часовете си и да запишат. Просто решение за много различни задачи за споделяне.

11 – SlideShare

SlideShare

SlideShare ви позволява да качите презентация и да достигнете до нови клиенти чрез формат на PowerPoint. в Използване на SlideShare за достигане до нови клиенти, Говорих за този нарастващ пазар, който вече получава около 120 милиона гледания на месец. Едно от най-големите предимства за добавянето на този онлайн инструмент към вашия бизнес маркетингов модел е, че автоматично ще подобрите класацията на уебсайта си в търсачките.

12 – Google Webmaster Tools

Ако искате да подобрите разположението на вашия сайт в търсачките и да подобрите неговата използваемост, най-доброто нещо, което можете да направите е да използвате Google Инструменти за уеб администратори. Освен че ще видите как вашия сайт се нарежда в Google, ще научите и важна информация за демографията на посетителите на вашия уебсайт. Например, ако откриете, че повечето от посетителите ви идват на вашия сайт между часовете на обед и три следобед. всеки петък, тогава можете да предлагате продажби през това време или други стимули, които да спомогнат за увеличаване на процента на реализация. От друга страна, ако посетителите напуснат втората, те кацнат на определена страница, тази страница вероятно трябва да бъде преправена и да стане лепкава.

13 – Инфографика

“Според Социална научноизследователска мрежа, около 65% от хората са визуални учащи. При подобна статистика можете да видите защо инфографиката набира популярност. “ Добавянето на инфографика може да направи две неща за вашия малък бизнес. Първо, това може да направи това, което предлагате, много по-ясно за зрителя. Второ, ако тази инфографика е ценна, посетителите ще я прикрепят към Pinterest, ще я споделят във Facebook и ще чуят за нея. Това означава, че потенциалният ви обхват нараства експоненциално от броя на приятелите, които всеки човек има в своя социален медиен кръг.

14 – Wix

Начална страница на Wix

Wix е един от нашите препоръчани създатели на уебсайтове на пазара. Това е и един от най-иновативните създатели на уебсайтове на пазара.

Лесно е да създадете уебсайт с Wix. Тя има над 500 красиви шаблона. С функциите за насочване и пускане с плъзгане и пускане можете бързо да създадете страхотен уебсайт за минути.

Можете също така да увеличите своя уебсайт, като интегрирате полезни приложения във вашия уебсайт. Можете да се потопите на пазара на приложенията им. Има над 260 приложения за избор. Можете да разгледате както безплатни, така и платени приложения, за да имате точно предвид.

15 – обувки

shoeboxed

Случва ли ви се някога да вземете кутия хартия, докато сте в магазина и веднага загубите касовата бележка? Доста трудно е да проследите този разход, макар и незначителен, когато не можете да намерите квитанцията за него. Това е където Shoeboxed влиза в игра за поддържане на отговорност от собственика на малкия бизнес. Това е приложение, което изтегляте на вашия смарт телефон. След това можете да направите снимка на разписката си и Shoeboxed прави останалото, като запазва копие от разписката и проследява разходите за вас. Използвана усърдно, програмата ще гарантира, че никога няма да пропуснете поредното приспадане на разходите за вашите данъци.

16 – Безплатно конферентно обаждане

Като собственик на онлайн бизнес, вие вероятно правите голяма част от комуникацията си по телефона или чрез електронна поща. Има случаи, когато би било полезно всички хора, работещи по даден проект, да се обаждат по телефон. Именно там Безплатно разговори за конференция влиза в игра. Съберете всички по телефона и системата дори ще запише обаждането за бъдеща справка. Можете също да използвате тази система за информационен тип разговор за вашите клиенти. „Стаите“ ще съдържат до 1000 обаждащи се наведнъж. Като модератор можете да разрешавате въпроси от конкретни потребители или да ги мълчите, докато говорите по определена тема.

17 – Когато е добро

Ако някога сте се опитвали да организирате време за среща за повече от трима души, знаете какъв кошмар може да е да разберете ден и час, които да работят за всички. Кога е добро е чудесно средство да разберете кога всеки може да се срещне онлайн или по телефона. Всеки човек поставя в свободното си време и системата избира такова, което работи за всички.

18 – Ключова дума шпионин

keywordspy

Един от най-добрите начини да се поучите от вашата конкуренция е като шпионирате за тях – добре, техните ключови думи така или иначе. Този инструмент за анализ разглежда кои ключови думи работят най-добре за вашите конкуренти, така че можете да научите от това, което правят. В блога Салата за трафик, Райън Крус казва за използването на ключови думи шпионин: „Моето общо правило е, че ако хората рекламират (харчат заплащане за кликване) за тази конкретна ключова дума или фраза, то това е добра ключова дума за насочване, тъй като има търговско намерение.“

19 – Служба за помощ на Mojo

mojohelpdesk

Пазарът на онлайн бизнес е силно конкурентен. Дори и да сте единствената игра в този град по света днес, можете да сте сигурни, че някой ще забележи успеха ви и ще копира това, което правите. След като покриете всичко останало (оптимизиране за SEO, добри целеви страници, стабилна конверсия и т.н.), обслужването на клиентите е единственият начин да изпреварите конкуренцията. Mojo Helpdesk е един от начините да поддържате връзка с клиентите си и да се уверите, че всички проблеми, които биха имали, бързо и успешно се решават. Въпреки че има много платформи за обслужване на помощ, тази постоянно получава високи отзиви. Най- GetApp общност прегледа този софтуер и му даде пет от пет звезди.

20 – CrashPlan

crashplan

CrashPlan е облачно резервно копие. Програмата работи във фонов режим на вашия компютър, като непрекъснато архивира важни файлове в случай на компютърна катастрофа. Ако немислимото се случи, няма да загубите важни проекти или информация за връзка с клиента. Вместо това просто преинсталирате тези данни от архивираните си файлове в облака на CrashPlan.

Бонус инструменти

Plerdy

Наръчни инструменти – многофункционално SaaS решение за подобряване на процента на конверсия и UX на уебсайтове. За да постигнете максимално ниво на конверсия, трябва да анализирате цял куп важни статистически данни. Необходимо е да знаете източници на трафик, дълбочина на превъртане, да разберете кои елементи на уебсайта потребителите кликват най-често и да следите използваемостта.

The Heatmaps, PopUp умни форми и SEO-проверка са 3-те продукта, които могат да ви помогнат да постигнете целта. Въз основа на събраната информация можете да разработите план за действие за увеличаване на конверсията с помощта на всичко това в една CRO платформа.

Qwilr

Qwilr е инструмент, който улеснява създаването и превръщането на бизнес документи в красиви и интуитивни уеб страници, което от своя страна дава на потребителите достъп до анализи и други полезни инструменти. Преразгледайте старите си палуби и PDF файлове на PowerPoint и сънувайте креативни, вдъхновяващи комуникации, които изглеждат професионални и лесни за правене.

Проверете го като опитате Генератор на документи на Qwilr – Това е безплатен инструмент, който автоматично генерира пакет от персонализирани предложения, казуси, фактури и брошури за бизнеса за няколко минути. Просто отговорете на няколко въпроса и документите са съобразени с вашия бизнес и марка.

Moosend

Ако използвате магазин за електронна търговия, определено трябва да проверите Moosend, една от най-забавните, фантастични и полезни платформи там. Или може би го проверете независимо, като виждате, че целта на Moosend е да помага на компаниите да растат и да удрят тази пощенска кутия всеки път.

С усъвършенстван анализ, функции за автоматизация на маркетинга, които са направо от бъдещето, и лъскав редактор на влакове с плъзгане и пускане с предварително изработени шаблони за бюлетин които не изискват никакъв код, за да работят, Moosend предлага инструмент за автоматизация на маркетинга, който може да ви накара да се почувствате като за лечение, независимо от вашата ниша.

Mailigen

Mailigen ви помага да създавате човешки връзки чрез автоматизация на маркетинг по имейл. Екипът зад инструмента знае, че човешкото око харесва красота и простота. Ето защо естетично проектираните имейли на Mailigen се отварят и ви помагат да оставите трайно впечатление.

От анализ на данни по имейл и A / B възможности за тестване до множество различни интеграции – Mailigen разполага с всичко това.

Omnisend

Когато онлайн търговците на дребно завършват от прости електронни имейл кампании до цялостно изживяване на omnichannel, те се обръщат към Omnisend. За разлика от други платформи за автоматизация на маркетинга, които в момента са на пазара, Omnisend ви позволява да добавите няколко маркетингови канала в рамките на един и същ работен процес на автоматизация. Изпращане на имейл маркетинг, SMS, Facebook Messenger и известия чрез натискане на уеб – ще получите всичко в тази платформа за автоматизация на маркетинга „всичко в едно“.

Дълбоката интеграция с платформите за електронна търговия означава, че можете да настроите работни процеси за автоматизация, целеви страници, изскачащи изскачащи прозорци без никакви умения за развитие. Тази интеграция ви позволява също да събирате ценни данни за поведението на клиентите при пазаруване и да ги използвате за по-добра персонализация и сегментиране, като в крайна сметка ви носи повече продажби и по-високи приходи. За онлайн инструмент, който ще ви спести време и ще ви помогне да спечелите повече приходи, Omnisend определено си струва да разгледате.

Buddy Punch

buddypunch

Що се отнася до ръководенето на бизнес, точното проследяване на времето на служителите ви е от решаващо значение. Ако търсите софтуер за проследяване на време, който е прост, но мощен и прави цялото повдигане за вас, тогава Buddy Punch може да бъде вашето решение.

Те предлагат широк спектър от функции, включително проследяване на PTO и начисления, изчисления за извънреден труд и по-усъвършенствани функции като разпознаване на лица, за да се предотврати пробиването на приятели. Те разполагат с широки инструменти за отчитане на заплати, които са адаптивни, за да отговарят на нуждите на вашия бизнес.

Buddy Punch осигурява лесна интеграция с топ софтуер за счетоводство, като Quickbooks и Paychex, заедно с други персонализирани системи за фактуриране или фактуриране – Предоставяне на управление с възможност за синхронизиране на часовете на служителите при поискване.

Заедно с всичко това, Buddy Punch е онлайн базиран, така че всеки с интернет връзка ще може да получи достъп до него. Независимо дали от тяхното лесно за използване приложение или уеб браузър, както администраторите, така и служителите имат възможност да изберат кое предпочитание за гледане е най-подходящо за тях.

Automizy

automizy

Свързах се с нашите приятели от Automizy, за да включат техния инструмент в тази статия, Мор Местер ни отговори със следното,

Automizy е за улесняване на живота ви като маркетолог / собственик на малък бизнес, като ви дава възможност да се справите ефективно с маркетинговия си имейл. Можете лесно да внедрите нашето решение, а функциите ви помагат да постигнете желания резултат с по-малко борба. В нашата система не е необходимо да използвате няколко списъка с имейли, тъй като се основава на маркиране на вашите контакти и използване на сегментиране. В резултат на това няма да има дублиране в електронната ви имейл база данни, което означава, че плащате по-малко.

Можете да използвате сегменти за изпращане на персонализирани групови имейли до абонатите си въз основа на вашите данни. Нашата влачене & drop editor ви позволява да създавате красиви и отзивчиви имейли, които вашите абонати ще харесат. Можете да предоставите на своите абонати напълно персонализирано изживяване с Automizy. Просто проектирайте своята капка кампания в нашия визуален редактор на работния процес, който ви помага да сегментирате аудиторията си въз основа на ангажираността им с вашите имейли.

Проследявайте ефективността и създавайте отчети за своите групови и автоматизирани кампании с помощта на нашата модерна анализа.

Също така ще пуснем актуализирана версия на нашия ИИ след около шест месеца. Ще ви позволи:

 • изпращайте имейли, когато абонатите ви всъщност са във входящата си поща,
 • напишете по-добри теми за темата (за да увеличите отворения курс),
 • разделяне на тестови имейли в автоматизирани кампании (за увеличаване на реализациите).

Toggl

Toogl

Вашето време е ценно и Toggl ви помага да следите колко време харчите за всяка задача. Toggl предлага както безплатни, така и платени опции. Просто издърпайте инструмента нагоре онлайн, влезте и проследете времето си по клиент, проект или завършена задача. Ако имате клиенти, които ви плащат по час, използването на Toggl за проследяване на времето, прекарано за всяка задача, също може да направи фактурирането по-лесно.

Време доктор

Време доктор

Time Doctor улеснява наблюдението на вашите работници. Тя може да проследи как вашите работници прекарват времето си – работят ли върху работата или губят време за нещо друго?

Tope Longe, специалистът по маркетинг на съдържание в Time Doctor, сподели с нас как Time Doctor успя да подобри вашата продуктивност при организиране,

Време доктор е софтуер за проследяване на времето за проследяване и увеличаване на производителността на работното място. Полезно е както за физически лица, така и за компании, точното проследяване на работното време и общата производителност. Позволява ви да събирате данни за проследяване на времето за работните навици на служителя си и предоставя проста анализа, за да определите как ключовите области, в които могат да бъдат направени подобрения на производителността.

Той има множество функции за подобряване на производителността на вашия екип, като мониторинг на уебсайтове и приложения, изскачащ контрол на разсейване, за да помогне на потребителите да останат на задачите, възможностите за заплати и многобройната интеграция с приложения на трети страни.

Time Doctor има и отсъстващи и закъснели доклади, за да помогне на служителите да работят през най-пиковите си часове и да им улеснят комуникацията с нуждите от почивка. Като незадължителна функция тя може да отнема екрани на всеки няколко минути като начин да потвърди, че служителите работят.

Върхът на Айсберг

Това са само няколко любими инструмента за малкия онлайн онлайн. Когато става въпрос за повишаване на ефективността на малкия бизнес, има неограничени възможности за инструменти, които могат да се използват.

Оригиналната статия е публикувана за първи път на Блог WHSR; сега се управлява и актуализира от персонала на BuildThis.io.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map