12 онлайн бизнес идеи за начинаещи

Стартирането на онлайн бизнес никога не ви е било по-лесно, особено през 2018 г. В този ден, бизнес начинанието ще има много рискове, които трябва да понесете, като например да се наложи да инвестирате във физическа витрина или да намерите офис пространство.


С нашия списък с най-добрите онлайн бизнес идеи можете да премахнете много от тези рискове и да имате по-голяма гъвкавост с начина си на работа. Плюс това, с някои основни ноу-хау за изграждане на уебсайт и добро разбиране на поддръжката на уебсайтове, можете да създадете уебсайт, който ще достигне до повече потенциални клиенти с много малко режийни разходи.

Разкриване на FTC: BuildThis получава такси за реферали от инструменти, изброени на този уебсайт. Но, мненията се основават на нашия опит, а не колко плащат. Ние се фокусираме върху подпомагането на малкия бизнес и физическите лица да създават уебсайтове като бизнес. Моля, подкрепете нашата работа и научете повече в нашето разкриване на печалби.

Contents

Най-добрите онлайн бизнес идеи и как да започнете

Може да се запитате: „Но какви видове онлайн бизнес идеи има? и как да започна? “

Е, ако имате нужда от малко помощ, имаме няколко предложения, в които можете да се осмелите да започнете да печелите този пасивен доход!

По принцип стартирането на онлайн бизнес е същото като стартирането на офлайн бизнес. Има едно общо нещо, което трябва да подготвите – онлайн присъствие (a.k.a. уебсайт).

Уебсайтът е първото нещо, което трябва да разгледате, ако искате да развиете своя уебсайт като бизнес. И, ето някои инструменти, които могат да ви помогнат:

 • Регистратор на домейни – Регистрирайте името на домейна си с доверен регистратор на имена на домейни
 • Уеб хостинг за вашия малък бизнес – Изберете високоефективна и надеждна хостинг компания за вашия уебсайт
 • Най-добрите създатели на уебсайтове – Ако предпочитате редактора за влачене и пускане, алтернативите са създателите на уебсайтове.
 • Купете SSL сертификат – Важно е да защитите вашите клиентски данни с прилагането на SSL
 • Шаблони за фактури – Фактурирайте клиентите си с опростен и безплатен шаблон за фактури

Идея №1. Стартирайте блог

Изпитаният и истински метод за стартиране на онлайн бизнес е чрез блогване.

Само за да ви дам представа колко печелите блог, Pinch of Yum е блог с успешни храни и сайт печели $ 802,144.55 през 12-месечен период.

Ако страстно пишете или имате възможност да пишете изключително добре, уебсайтът за блогове е най-добрият онлайн бизнес, с който можете да започнете.

Щипка Yum

Отличното е, че дори не се нуждаете от много технически или компютърни умения. Платформи като WordPress ви позволяват да създавате и изграждате уебсайт за блогове за нула време.

Можете дори да хоствате уебсайта си с SiteGround или iPage или да потърсите подходящите съставители на уебсайтове, които са оптимизирани за блогове (което е много важно, ако искате да поддържате потребителското си преживяване равностойно).

Използвайки блог, можете да създадете обширно следване за вашата марка, което ще ви позволи да спечелите печалба, като си партнирате с рекламодатели или получавате комисионна от спонсорирано от марката съдържание.

Ето няколко основни стъпки, които ще ви помогнат да започнете с блога си:

Стъпка 1: Изберете ниша

Хората търсят в Интернет само по една причина: да решат проблем. Бъдете да потърсите място, където да се мотаете, да поправите изтичаща тръба или нови рецепти за вечеря, вашият блог трябва да предложи решение.

Стъпка 2: Планирайте структурата на блога си

На следващо място, трябва да имате добра структура на блога. Необходима е за навигация на потребителите и SEO цел. Също така, той може да ви даде идеи относно стратегията ви за съдържание и бъдещото разширяване на блога.

Стъпка 3: Създайте страхотно съдържание

Ако знаете страхотен бърз начин да поправите изтичаща тръба, пишете за това! Изготвянето на страхотно съдържание е лесно, ако сте експерт в своята ниша, в противен случай трябва да направите проучване на ключови думи.

Стъпка 4: Популяризирайте съдържанието си

Когато имате страхотна статия, е време да я популяризирате! Тъй като повечето хора са на платформа за социални медии, можете да споделяте съдържанието си там, където са вашите аудитории.

Стъпка 5: Осигуряване на приходи от блог

Как да осигурите приходи от блог е важен фактор, ако искате да започнете да приемате сериозно блога си. Търсенето на спонсорирано съдържание, създаването на собствена електронна книга или одобряването на продукти на рекламодатели са няколко популярни начина.

Примери за стартиране на онлайн бизнес с стъпка по стъпка ръководство:

 • Как да стартирате блог за пътуване с WordPress и да печелите пари
 • Как да започнете блог за храна с WordPress
 • Как да започнете фотографски блог с помощта на WordPress (и 4 начина за осигуряване на приходи)

Идея №2. Присъединете се към Партньорски маркетинг

Партньорският маркетинг съществува отдавна и това е един от най-лесните начини да печелите пари онлайн.

По същество печелите пари, като получавате комисионна за продукти, които сте продали от други компании, или чрез техния собствен сайт или чрез платформи като Амазонка или иБей.

Партньорска програма на Amazon

Също така, партньорски мрежи като Комисия, или ShareASale предлагат разнообразие от продукти и услуги. Можете да се присъедините към тези партньорски мрежи, за да разширите своя избор.

Освен това много големи марки предлагат партньорски програми и е доста лесно да започнете. Всичко, което трябва да направите, е просто да се регистрирате като филиал и да продадете продукта или услугите на тази компания с помощта на специална реферална връзка, след което ще получите комисионна за всеки продаден продукт или услуга..

Най-добрата част? Можете да направите това, без дори да вдигнете пръст!

Ето няколко съвета за вас, преди да започнете партньорски маркетинг онлайн бизнес:

1. Изследователски партньорски програми

Прекарайте известно време за проучване на правилните партньорски програми. Искате да се уверите, че програмите са надеждни и имат добра репутация при изплащане на комисионна.

2. Как получавате плащане

Има различни начини да получите заплащане в партньорски маркетинг като CPS, CPL, CPC и CPA. Проверете внимателно, преди да започнете, за да сте сигурни, че програмата е печеливша и способна да генерира достатъчно възвръщаемост на инвестицията.

3. Ден на изплащане

Зависи от всяка партньорска програма, някои можете да получите плащането си в същия ден, а някои може да се нуждаят от 1 – 13 работни дни в зависимост от вашата страна. Също така, проверете с партньорската програма как получавате плащането? Това става чрез PayPal или чек.

4. Видове поддръжка

Разберете каква поддръжка на клиенти можете да получите, ако се присъедините към партньорската програма. Можете ли да говорите с някого по телефон или в чат или трябва да изчакате 24 часа отговор по имейл?

Пазарът на партньорски програми може да бъде доста сложен и за да намерите подходящата програма, ще ви отнеме малко проучване. Ако искате да научите повече за партньорския маркетинг, ето един удобен често задаван въпрос, който можете да проверите.

Идея №3. Отворете магазин за електронна търговия

Друга популярна идея за стартиране на онлайн бизнес е отварянето на магазин за електронна търговия.

През 2017 г. общите продажби на електронна търговия на дребно по целия свят възлизат на 2.3 трилиона долара, а приходите се очаква да нараснат до 4.88 трилиона долара през 2021 г..

статистика за продажби в електронната търговияПродажбите на електронна търговия на дребно в целия свят от 2014 г. до 2021 г. (източник)

С платформи като Shopify, BigCommerce или WooCommerce, никога не ви е било по-лесно да стартирате онлайн магазин.

Не само, че са лесни за настройване, но е и изключително евтино да отворите магазин за електронна търговия, тъй като не е нужно да се притеснявате за високата текуща цена на физическия магазин. Просто трябва да сте сигурни, че работата на онлайн магазина протича безпроблемно, магазинът ви ще расте постепенно.

Ако се притеснявате за неща като доставка или складиране, можете да използвате методи като дропшипинг (повече за това по-късно), за да управлявате инвентара си.

Вземете за пример онлайн магазина WooCommerce, има някои общи, но важни съвети, които трябва да знаете, за да стартирате магазин за електронна търговия. Тези съвети се отнасят не само за WooCommerce, но и за други платформи.

Важни съвети за отваряне на онлайн бизнес в електронната търговия:

1. Изберете правилната платформа за електронна търговия

Правилната платформа за вашия онлайн магазин е важна.

Защо?

Тъй като в сравнение с воденето на блог, има много неща, които трябва да вземете предвид за магазин за електронна търговия, като шлюз за плащания, конфигурации на продукти, добавки за добавки, такса за транзакции и т.н..

Това са нещата, които ще повлияят на работата на магазина ви в дългосрочен план.

2. Вземете име на домейн и хостинг платформа

Ако ще създадете магазин в WooCommerce, ще трябва да имате собствен хостинг за електронна търговия (като InMotion хостинг и SiteGround). Това ще ви позволи да имате по-голям контрол над магазина си в сравнение с други платформи.

Другото, от което се нуждаете, е име на домейн.

Докато някои хостинг компании предлагат безплатна регистрация на домейни, ако хоствате с тях, лесно можете да регистрирате предпочитаното от вас име на домейн в NameCheap или GoDaddy и да се свържете с вашите платформи за електронна търговия.

3. Инсталирайте и настройте платформата

Изграждането на магазин за електронна търговия с WooCommerce е супер лесно.

Ще трябва да го направите изтеглете приставката на вашия табло за управление на WordPress администратор, като го добавите като нов плъгин. Активирайте приставката и след това трябва да видите страницата с настройките.

И това е! Готови сте да започнете да изграждате магазин за електронна търговия.

Докато WooCommerce изисква ръчно да настроите нейната платформа, те са безплатни за използване. Готовите такива като Shopify или BigCommerce ще изискват да платите такса, за да я използвате.

4. Конфигурирайте и добавете продукти

В зависимост от начина, по който настроите вашия онлайн магазин, може да има крива на обучение за използване и запознаване с всяка платформа.

Продажба на прости продукти?

Може да се наложи да знаете достатъчно, за да добавите подробности като цена, код на SKU, количество, начин на доставка и наличност на склад.

Продажбата на по-сложни неща може да изисква да настроите варианти или атрибути на продуктите и да помислите за неща като свързани продукти за продажба или кръстосана продажба или свързване на шлюзове за плащане към вашия онлайн магазин.

За щастие, повечето платформи се предлагат с безплатна пробна версия, така че можете да имате практически опит с тях.

5. Инсталирайте добавки

Всички платформи за електронна търговия се предлагат с добавки, които могат да ви помогнат да развиете своя онлайн магазин и да подобрите продажбите.

BigCommerce има софтуер за универсален канал, който ви позволява да промотирате и продавате продуктите си безпроблемно на пазари като Amazon, eBay, Etsy и други канали.

Shopify ви позволява да продавате на платформи за социални медии като Pinterest, Facebook, Instagram и Messenger, докато WooCommerce има най-много плъгини, които можете да използвате и много от тях са безплатни.

Стартирането на магазин за електронна търговия е най-добрата онлайн бизнес идея, ако имате страхотни продукти или искате да разширите продажбите си. Както споменахме по-рано, тъй като глобалните продажби на електронна търговия се увеличават, не бива да пропускате това!

Идея №4. Създайте приложение

Възрастта на смартфоните е, а търсенето на нови и иновативни приложения е по-голямо от всякога. Всеки ден се изтеглят и използват безброй приложения на пазара на Android и iOS. При толкова много потенциални клиенти, правенето на приложение може да бъде доходоносен пазар.

Тези от вас, които са програмисти или разработчици, отделяйки време за разработване и продажба на приложение за смарт устройства ще си струва времето, ако искате да печелите пари онлайн. Общите разходи за създаване на приложение са много минимални, тъй като не е нужно да се притеснявате за неща, като разходи за доставка или съхранение.

Нещо повече, ако приложението ви се представя добре, можете дори да примамвате други марки да рекламират в приложението си за чудесен източник на пасивен доход.

Платформи за изграждане на мобилни приложения, за да започнете:

Ако нямате опит с кодирането, ето производителите на приложения на пазара, които да помогнат за разработването на мобилни приложения:

1. Appery.io

Appery.ioИзползвайте производителя на мобилни приложения Appery.io за стартиране на онлайн бизнес

Облачен базирано създаване на мобилни приложения за Android, IOS и Windows Phone. Appery.io използва визуалния редактор за плъзгане и пускане на компонентите за изграждане на потребителския интерфейс. Можете да се свържете незабавно с всеки REST API и да го използвате в приложението си.

2. AppMakr

Това е платформа „Направи си сам“, която позволява на всеки да създава приложения за IOS, Android и HTML5. Не се изискват познания за кодиране. Можете да създадете толкова приложения, колкото искате AppMakr за неограничени актуализации и брой функции.

Освен изграждането на приложение, можете да създавате и уебсайтове за клиенти. Нарича се като изграждане на приложение, не е нужно да сте експерт по HTML или PHP, за да създавате уебсайтове за клиенти. Ето списък на платформи за изграждане на уебсайтове, които можете да използвате.

Идея №5. Бъдете консултант по социални медии

Докато големите корпорации и големите марки могат да си позволят да наемат персонал на пълен работен ден, който да координира своите акаунти в социалните медии (Twitter, Facebook, Instagram и т.н.), повечето малки фирми са склонни сами да го управляват..

Въпреки това, повечето собственици на бизнес нямат време или капацитет да се справят със своите социални медии, докато все още управляват по-големи отговорности за компанията.

Това е мястото, където влизате, като предлагате бъде консултант по социални медии за по-малките предприятия.

Средната ставка за мениджър / маркетинг на свободна практика е около 25,25 долара на час, като най-високата сума е 150 долара на час, а най-ниската е 4 долара на месец. Колкото по-добри сте, толкова по-висока може да бъде вашата такса на тези платформи на свободна практика. (източник)

Като консултант по социални медии можете да им помогнете да планират своите маркетингови схеми, да стратегизират съдържание, подходящо за тяхната целева аудитория, и да подобрят цялостното си планиране на социални медии.

Ето няколко неща, за да започнете като консултант в социалните медии:

 1. Бъдете истински човек и полезен на другите
 2. Анализирайте данните, за да куратирате перфектното съдържание за всяка платформа
 3. Използвайте инструменти като IFTTT, Bufferapp, Hootsuite и др., За да ви помогнат при автоматизиране и планиране на задачите
 4. Разгледайте и потърсете различни видове възможности за социални медии
 5. Разгърнете уменията си да се откроявате от тълпата – писане, дизайн и редактиране на снимки

Всъщност, ако имате собствен уебсайт или блог, трябва да научите това просто ръководство за маркетинг на социални медии за начинаещи, които да управляват вашите собствени акаунти в социалните медии.

Идея №6. Фрилансер за наем

Работата на свободна практика не е нищо ново за онлайн света и е чудесен начин да спечелите някакъв пасивен доход, ако сте експерт в определена област. По-малките фирми са склонни да търсят фрийлансъри, които да им помогнат с еднократни проекти, тъй като е много по-икономично от наемането на персонал на пълен работен ден.

Страхотното в работата на свободна практика е, че не е нужно да сте обвързани с никоя област. Платформи като Fiverr предлагат работа на свободна практика за всякакви области, включително писмено съдържание, графичен дизайн, програмиране, за равномерно въвеждане на данни.

Важно е обаче да управлявате правилно работния си процес, тъй като предприемането на няколко проекта наведнъж може да бъде непосилно за някои.

Идея №7. Бъдете дизайнер на теми за WordPress

С все повече и повече хора, които стартират свои собствени уебсайтове WordPress, търсенето на качествени WordPress теми също се увеличи значително. За тези, които имат талант за дизайн и HTML кодиране, има голямо търсене на хора, които могат да създадат по желание и атрактивни теми за уебсайт на WordPress.

Сайтове като TemplateMonster е чудесен пример за това как можете да генерирате хубав пасивен доход за себе си, като продавате специални и уникални теми за хората. Ако не искате да създадете уебсайт, можете дори да използвате пазар като ThemeForest, за да продавате вашите дизайни на WordPress теми.

Идея №8. Използване или работа с рекламодатели

Ако вече имате уебсайт или блог, тогава вече имате страхотна платформа, която можете да използвате за генериране на пасивен доход. Като продавате част от пространството на вашата страница на рекламодателите, можете да печелите пасивно, когато вашата аудитория или посетител щракне върху рекламите на вашия уебсайт.

Използвайки рекламодатели, приходите ви обикновено се отчитат по метода цена на кликване (CPC) и честота на кликване (CTR), като нивото на вашите приходи ще се основава на трафика на уебсайта Ви. По принцип, колкото повече хора кликват върху рекламите на вашата страница, толкова повече пари ще получите.

Един от по-популярните начини да печелите пари чрез рекламни кликвания е да използвате Google Adsense или други подобни рекламодатели, като RSS емисии и директни банери.

Идея №9. Предлагайте уебинари и онлайн курсове

Търсенето на преподаватели, независимо дали са онлайн или офлайн, винаги е било голямо. Ако сте експерт или знаещ в специализирана област, предлагането на онлайн урок или електронни курсове може да бъде отличен начин за генериране на допълнителни приходи през свободното време.

Tutor.com или TutorVista са сайтове, където можете да предоставите онлайн услуги за преподаване. Udemy и усвоим, от друга страна, са страхотни платформи за създаване на видео курсове и печелене на пари, като преподават хора по целия свят. Дигиталният маркетинг, уеб писането, Excel, финансовият анализ и обучението на домашни любимци са някои от най-популярните теми.

Идея №10. Предлагайте SEO услуги

Постъпленията на търсачките и платформите като Google Analytics могат да бъдат объркващи за повечето хора. Много малки и средни фирми често пренебрегват предимствата на оптимизацията за търсачки (SEO) и как подобряват работата на уебсайта им..

Ако знаете как да заобиколите SEO и техните практики, създаването на SEO консултантска агенция може да бъде чудесен начин да използвате своя набор от умения. Можете да предлагате услуги като интерпретация и четене на техните аналитични данни по правилния начин, структуриране на съдържание за увеличаване на трафика или правилно използване на ключови думи за подобряване на класирането в търсачките.

Можете да погледнете на хора като AJ Ghergich за примери как да създадете своя собствена агенция за SEO консултанти.

Идея №11. Дропшипинг бизнес

Друг чудесен път за предприемачите да започнат своя бизнес е да създадат дропшипинг бизнес.

Не сте запознати с термина? Е, това е основно вид бизнес, в който продавате продукти на клиенти, НО целият инвентар и доставка се обработват от производителя от ваше име.

Кейт е успешен дропшипър. Тя направи 32 000 долара + месечни приходи от бизнеса си с аниме дропинг. Логиката на Кейт казва, че много дропшипъри могат да правят пари, като обединяват различни предмети от различни дропшипъри въз основа на обща тема и по този начин създават специална база за пазаруване. – Crazylister

Дропшипинг бизнесОнлайн магазин за аниме на Kate’s Anime.

Тъй като бизнес моделът е различен от магазина за електронна търговия, цената включва и стартиране на бизнес с дропшипинг.

Сайтове като Shopify предлага лесен и прост начин да започнете работа с дропшипинг бизнес, но ако имате нужда от малко помощ, ето няколко съвета:

Съвети за стартиране на онлайн бизнес с дропшипинг:

1. Изследвания за печеливша ниша

Не можете да изберете произволни продукти за продажба. За да увеличите максимално ефективността, трябва да определите печелившата ниша за вашия магазин.

Използвайте инструменти като Google Keyword Planner или SEMrush, за да оправдаете избора си, като проучите търсенето на пазара, трудността на ключовите думи и конкурентите..

2. Изберете доставчик

Що се отнася до намирането на доставчици, не можете да сбъркате с AliExpress. Лесно и удобно е да използвате AliExpress с вашия магазин за дропшипинг.

За да започнете, Shopify всъщност препоръчва AliExpress като основен източник в статията им за всичките ви нужди от дропшипинг.

3. Изберете подходяща платформа

Има много платформи за електронна търговия за вашия дропшипинг бизнес. Но Shopify е една от най-добрите платформи, с които можете да започнете бързо.

Shopify се интегрира с пазари като AliExpress и Oberlo, за да импортирате продукти директно във вашия магазин и да ги поръчате за вашите клиенти.

4. Инсталиране и конфигуриране

Тя е различна от WooCommerce, можете веднага да конфигурирате своя магазин за дропшипинг, когато сте се регистрирали с Shopify.

Просто изберете красива тема на витрината, за да започнете. Въпреки че не е необходима инсталация, все пак трябва да преминете през кривата на обучение, за да използвате платформата.

5. Стартирайте и популяризирайте магазина си

Когато основната настройка е извършена, е време да стартирате и популяризирате бизнеса си с дропшипинг.

Анализирайте аудиторията си, популяризирайте магазина си в социалните медии и пишете оригинално съдържание, свързано с вашите продукти, са няколко начина за популяризиране на вашия магазин.

Тези, които искат бизнес модел с нисък риск, определено трябва да обмислят да се впускат в дропшипинг бизнес, тъй като разходите, с които ще трябва да се справите, са плащането за продуктите (които продавате на клиентите си) и настройката на магазина.

Всички други разходи, като доставка, управление на запасите и създаване на продукт, ще се поемат от производителя вместо това.

Ето стъпка по стъпка ръководство за стартиране на онлайн бизнес с дропшипинг:

 • Как да започнете онлайн магазин за дропшипинг на Shopify

Идея №12. Станете Vlogger / YouTuber

Консумацията на съдържание се промени драстично през последните няколко години и една от най-бързо развиващите се платформи са видеоцентричните сайтове като YouTube и Snapchat. Въпреки че в интернет има места за богати на текст статии, по-често потребителите ще се ориентират повече към богати медии, като например видеоклипове.

Това дава възможност за възход на Vloggers и YouTubers, които са в състояние да печелят милиони долари годишно от своята аудитория чрез създаване на видео базирано съдържание.

Един от YouTubers – Тоби Търнър е една от най-високите печеливши звезди на YouTube канали. От vlogs, анимация до подкасти, Тоби печели $ 3,3 милиона за съдържанието, което създава. – NewMediaRockstars

Тоби ТърнърYouTube каналът на Тоби Търнър – над 6.2 милиона абонати

И стартирането на vlog или YouTube канал може да е много евтино, тъй като всичко, от което се нуждаете, е камера (или вашия iPhone, или основна SLR камера) и сте готови да започнете!

Плюс това не е нужно просто да правите видеоклипове в YouTube. Има и други ефективни платформи за видео съдържание като Instagram, Snapchat Stories и Facebook Live Video, които можете да използвате за изграждане на аудитория и популяризиране на вашата марка.

Често задавани въпроси за онлайн бизнеса

Кой онлайн бизнес е най-добрият?

Тези, които изброих тук в тази статия – блогове, партньорски маркетинг, онлайн магазин, маркетинг на социални медии, дизайнери на теми или уебсайтове – тези онлайн бизнеси имат най-висок процент на успех в моите изследвания.

Как да започна интернет бизнес?

Същото като стартиране на офлайн бизнес – вие намирате и попълвате нуждите на потребителите. Единствената разлика между интернет бизнес с офлайн бизнес – е, че се свързвате с клиентите си по различен начин (онлайн срещу лично).

Ето нашето ръководство за създаване на уебсайт, за да започнете.

Необходим ли е уебсайт за онлайн бизнес?

Не, уебсайтът не е задължителен, за да започнете да продавате онлайн. Но в крайна сметка ще ви трябва такава за маркетингови и комуникационни цели.

Как да започна успешен бизнес на Shopify?

Публикувахме няколко подробни справочника за бизнеса на Shopify, прочетете: Как да създадете онлайн магазин с помощта на Shopify и Как да стартирате успешен дропшипинг бизнес с Shopify.

Какъв бизнес мога да започна с по-малко от 20 000 долара?

Всички фирми, които споменах тук, могат да бъдат стартирани с по-малко от 20 000 долара.

Защо повечето онлайн фирми се провалят?

Три основни причини, поради които повечето онлайн фирми се провалят:
1- Те не са в състояние да насочат достатъчно целеви трафик към своя уебсайт / онлайн портал,
2- Те не предлагат уникални / качествени продукти с марково изживяване и
3- Те не се адаптират към промените достатъчно бързо и губят нови конкуренти.

Какво хората купуват най-много онлайн?

По това време на писане на най-продавани в Amazon са продукти в следните категории: 1- Играчки & Игри, 2- електроника, 3- камера & снимка, 4- видеоигри и 5- книги. Според изследвания от Startup Bros, продукти, които се продават лесно между 21 и 200 долара, най-лесно се продават в Amazon.

Коя платформа трябва да използвам, за да започна онлайн бизнеса си?

Препоръчвам самостоятелно домакин на WordPress за тези, които стартират уебсайт или блог; BigCommerce и Shopify са най-доброто, ако искате да продавате свои собствени продукти.

Къде да хоствам първия си уебсайт за онлайн бизнес?

За начинаещи препоръчваме InMotion хостинг и хостингер.

заключение

Ние надраскахме повърхността само за няколко онлайн бизнес идеи, но тези, които споменахме по-горе, са някои от изпитаните начини, които можете да започнете.

Ако търсите повече вдъхновение, разгледайте:

Важното е да се отбележи, че по-често тези онлайн бизнеси могат да бъдат чудесни, за да получат допълнителни пари на страната, но не и като постоянен източник на доходи.

Това не означава, че не можете да го превърнете в основния си бизнес, както някои предприемачи. Може да се направи, но ще отнеме известно време, преди да видите значителни печалби от вашия онлайн бизнес, което ще оправдае извършването на този преход.

Както при всеки бизнес, ако искате да видите резултати, просто трябва да вложите време и усилия в него. Преди да го знаете, ще имате успешен онлайн бизнес в ръцете си!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map