10 Weebly уебсайтове, които ще ви накарат да се успокоите

Що се отнася до създателите на уебсайтове, Weebly е несъмнено един от най-добрите за начало. Платформата захранва повече от 40 милиона уебсайтове и не можете да сбъркате с това.


Независимо дали искате да създадете уебсайт или да създадете цял уебсайт за електронна търговия, системата за плъзгане и пускане на Weebly го прави изключително лесна платформа за изграждане на страхотно изглеждащ уебсайт.

Ето бърз преглед на това, което можете да получите.

Какво предлага Weebly?

Цени от: $ 8 / месец
Планове: Starter, Pro, Business, Performance

Тест за скорост: A / тест за необичайно време: 99,96%

PRO: Лесен за използване, подходящ за начинаещи.

Weebly предлага 50+ шаблона на уебсайтове в тяхното хранилище (вижте ги тук).Weebly предлага 50+ шаблона на уебсайтове в тяхното хранилище (вижте всички шаблони тук).

Weebly преглед посещение онлайн

В тази статия ще споделим с вас най-добрите уебсайтове на Weebly, които ви носят вдъхновение и мотивация да създадете свой собствен.

Не взимайте просто думата си за това, разгледайте тези 10 уебсайта Weebly, които са страхотно проектирани с помощта на темите и редактора на платформата.

Weebly Websites: Примери за сайтове за електронна търговия

1. Кутиите братове

The Box BrosThe Box Bros

Създаването на наистина красив сайт за електронна търговия определено е възможно с Weebly и The Box Bros е един такъв пример. Началната им страница използва просто оформление, но я попълва с красиви снимки на техните продукти и видео в горната част на страницата.

Навигационната лента е поставена в горната част, така че посетителите да имат лесен достъп до техния онлайн магазин или да се свържат с тях за повече информация.

2. Indy Plush

Indy PlushIndy Plush

Indy Plush използва шаблон за решетка, за да демонстрира своите добре проектирани плюши. Посетителите имат достъп до всички категории продукти на първа страница, докато представените продукти са изброени в стил на решетката по-долу. Indy Plush избягва използването на сложни дизайни, така че потребителите да могат да видят продуктите веднага.

Можете лесно да пресъздадете дизайна на Indy Plush със системата за плъзгане и пускане на Weebly, която показва колко интуитивна е тяхната платформа.

Weebly Websites: Примери за туристически сайтове

3. Касто ваканции

Casto ваканцииCasto ваканции

Casto Vacations е наградена луксозна туристическа агенция и подобно на The Box Bros, те се възползваха от лесната за използване платформа на Weebly, за да създадат зашеметяващ сайт за пътуване. Посетителите се отнасят с изумителен видеоклип, който представлява компилация от всички дестинации, които туристическата компания предлага.

Превъртете надолу и можете да разгледате техните услуги, публикация в блога и други, изложени в красив шаблон за стил на решетка.

4. C MY градове

C Моите градовеC Моите градове

Предоставяйки на пътниците местно докосване до ваканциите си, C MY Cities предлага персонализирани екскурзоводи с местни жители, които са в интимни отношения с вътрешностите на страната. Самият сайт използва изчистен дизайн с цялата информация, налична на първа страница.

Посетителите могат да превъртат надолу, за да видят техните услуги, страните, в които са достъпни, и дори самите екскурзоводи. Това е прост и професионално изглеждащ уебсайт, който е постигнат с помощта на инструментите за уеб дизайн на Weebly

Weebly Websites: Примери за сайтове за дизайн и творчески агенции

5. Щепсел & Играй

Plug & Play дизайнщепсел & Играйте дизайн

Креативните агенции, които знаят как да владеят мощния шаблон на Weebly, могат да доведат до доста зашеметяващи творения. Британската агенция за уеб дизайн Plug & Play определено използваха тяхното силно око в дизайна, за да създадат страница, която удивява посетителите.

Основната им страница подчертава портфолиото им за редица свои клиенти. Те дори са включили в долната част раздел „Нека говорим“, за да могат потенциалните клиенти да се свържат с тях.

6. Страница осемдесет

Страница осемдесетСтраница осемдесет

Page Eightyfour е творческа агенция за една жена, ръководена от Джаг Награ, която използва шаблона на слайдшоу на Weebly, за да покаже портфолиото си и странното си чувство за изкуство. Резултатът е наистина красив сайт, който е едновременно уникален и привличащ вниманието.

Сайтът се възползва от множество дизайнерски елементи като ефект на превъртане на паралакс и анимирани решетки. Това показва, че ако сдвоите страхотна художествена посока с шаблоните на Weebly, резултатът може да бъде наистина невероятен.

Weebly Websites: Примери за сайтове за храни и ресторанти

7. Кафе за закуска на Кеке

Закуска на КекеЗакуска на Кеке

Заредете закуска на Keke’s закуска и ще се насладите на снимка на техните вкусни предложения. Използване на техните лакомства за закуска (палачинки, торти, вафли и др. (Тъй като фона поддържа фокуса върху тяхната специалност).

Бутоните за социални медии са поставени в долната част, за да можете лесно да разгледате вкусното им меню и да ги следвате на техните страници в социалните медии.

8. Нашата таблица

Нашата таблицаНашата таблица

Страхотното лого, отличното име на домейн и красивите изображения с висока резолюция могат да направят уебсайта ви да изглежда абсолютно полиран и професионален. Нашата таблица проверява всички кутии, когато са направили своя сайт и резултатът е страхотен сайт, който свързва фермери и производители с общности, които искат свежа и вкусна продукция.

Старият плосък дизайн придава на сайта игрива вибрация, като все още е сериозен и привлекателен за посетителите.

Weebly Websites: Примери за блогове

9. Седло и велур

Седло и велурСедло и велур

Блогът на сайта не трябва да е супер сложен и труден за правене. Седло и велур показват, че с Weebly можете да създадете излъскан блог, който е лесен за навигация и зашеметяващ за гледане. Семейната двойка Джонатан и Рейчъл стартира блога като място за споделяне за нещата, които са страстни.

10. Автомобили за проекти

Проектни автомобилиПроектни автомобили

Project Cars стартира като прост блог от базираните в Лондон Mad Studios за публикуване на актуализации за състезателната игра. Когато играта се превърна в успех, те обновиха блога изцяло, използвайки инструментите на Weebly, за да създадат по-излъскан и визуално зашеметяващ блог, където феновете могат да проверяват за актуализации или да купят самата игра.

Блогът показва, че можете да започнете с основен и „barebones“ блог и да го превърнете в нещо много по-излъскано по-късно.

Още примери за теми в Weebly

В заключение

Проектирането на сайт или блог от нулата може да бъде обезсърчително изживяване. Не е нужно да е с Weebly! Използвайки Weebly, можете да извадите тежката част от уеб дизайна от уравнението и да се съсредоточите върху вашия бизнес.

Ако търсите алтернативи, ето някои от най-добрите създатели на уебсайтове, които може да ви подхождат.

Въпреки това, въз основа на сайтовете в Weebly, които сме изброили по-горе, можете да имате зашеметяващ изглеждащ сайт за нула време!

Искате ли да видите още примери за уебсайтове, изградени на конкретни създатели на уебсайтове? Можете да разгледате нашия пример за уебсайтове на Wix.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map