10 примера за уебсайтове на Wix, които абсолютно обожаваме

Създаването на собствен уебсайт може да бъде трудно. Особено ако не сте от типа на рекламното послание. За щастие, създателите на уебсайтове като Wix предлагат набор от шаблони, които можете да използвате, за да създадете някои доста ефектни уеб дизайни.


Ако сте абсолютно начинаещ, когато става дума за създаване на уебсайт, не се притеснявайте! Wix има стотици красиви шаблони за избор и с малко работа. Той ще има уебсайта ви да изглежда супер гладък и професионален.

Какво предлага Wix?

 • Цени от: 8,50 щ.д. / мес
 • Планове: Connect, Combo, Unlimited, електронна търговия, VIP
 • Тестът ни за скорост: A / Uptime тест: 99,96%
 • PRO: Изграждане от нулата, отличен уеб редактор.

Wix-шаблониИма повече от 500 готови шаблона за Wix (вижте всички шаблони тук).

Wix преглед Посетете онлайн

Разбира се, ако това е вдъхновението, което търсите, ние ви покриваме! Тази публикация следва от предишната ми публикация в уебсайтове в Weebly.

Закръглихме 10 от най-страхотните примери за уебсайтове на Wix, проектирани и създадени с помощта на същите инструменти, които имате.

Забележка: Имаме популярно ръководство за това как да използвате Wix, разберете повече, за да създадете първия си уебсайт на Wix.

Вижте тези страхотни примери за уебсайтове в реалния живот, създадени с Wix! кажи на приятел

Уебсайтове за храни, създадени с Wix

1. Кафе за седем грама

Пример за уебсайт на Wix - кафене със седем грамаИзточник: Кафе със седем грама

Използвайки широкоекранен сайт с една страница, Seven Grams Caffé изкушава посетителите със своите домашно приготвени печива и занаятчийско кафе в една снимка, напояваща устата.

Използвайки прост и елегантен уеб дизайн, Seven Grams Caffé поставя храната си на преден план с препоръките, подканите в социалните медии, контактите и галериите с изображения, разположени на няколко скрола по-долу.

2. Кръст

Уебсайт за храни, създаден с Wix - CrustzИзточник: Crustz

Тази сладкарница, базирана в Куала Лумпур, знае как да се справи с вашия вкус с дизайна на уебсайта им. Веднага щом заредите страницата, ще бъдете посрещнати със снимка на техния магазин и тяхната гама от сладки сладкиши на дисплей.

С лесна и чиста подредба на уебсайта, посетителите могат лесно да получат достъп до галерията си, информацията за контакт, списъка на сладкиши и други с модерно меню в горната част.

Уебсайт за електронна търговия, създаден с Wix

3. МААПИЛИМ

уебсайт за електронна търговия, създаден с Wix - MAAPILIMИзточник: MAAPILIM

MAAPILIM предлага ръчно изработени мъжки продукти за подстригване, които са минималистични и елегантни. Техният уебсайт магазин озвучава същата философия с помощта на просто изображение, което показва техните продукти и един бутон „Пазарувайте сега“, който подканва посетителите да проверят инвентара си.

Изчистеният дизайн и изскачащото меню означава, че посетителите могат лесно да намерят пътя си около сайта с малко безпроблемна работа.

Портфолио уебсайтове, създадени с Wix

4. Линда Францози

Портфолио уебсайтове, създадени с wix - Линда ФранцозиИзточник: Линда Францози

Ако искате да създадете подобен на резюме сайт или да представите своето портфолио, сайтът на Линда Францози показва как можете да изработите красив и професионален сайт, като използвате шаблоните и инструментите на Wix.

Използвайки паралакс оформление, посетителите могат да разгледат нейните умения и компетенции, клиентите, с които е работила и дори нейното портфолио. Сайтът също така показва таланта си в управлението на съдържанието и визуалния дизайн с визуално привлекателно оформление, но все още лесно за навигиране.

5. Френски Knot Studios

Сватбен уебсайт, създаден с Wix - French Knot StudiosИзточник: Френски възел-студия

French Knot Studios знае как да привлече вниманието ви с умелото си използване на цвят и слайдшоу, изпълнено със зашеметяващи изображения. Планировчикът на бутикови събития, сватбен дизайн и студио за стайлинг стратегически постави социалните бутони в горната част на сайта, така че посетителите да могат да проверят страницата си в Instagram и Pinterest с едно кликване.

Дори страницата им с портфолио е структурирана по начин, който дава подробности за снимките под нейната миниатюра.

6. Музика на животните

Портфолио уебсайт, създаден с Wix - Animal MusicИзточник: Музика на животните

Един от по-впечатляващите сайтове за портфолио, Animal Music предлага всичко в забележителни дизайни, като цялата начална страница се използва като една голяма витрина за техните големи портфолио.

С почти никакъв текст наоколо, посетителите са бомбардирани с видеоклипове, изображения и други, създавайки уебсайт, който е наистина уникален за тяхната марка. Те дори са се постарали да залепят бутоните на социалните медии отстрани, така че хората да могат да следят страницата им по всяко време.

7. Лиам Ринат

Лиам РинатИзточник: Лиам Ринат

Много дизайнери са използвали шаблона на Wix, за да създадат доста зашеметяващи и красиви страници. Добавете Лиам Ринат към списъка с много уникално проектиран личен сайт, който е подходящ за „Visual Storyteller“.

Само с три бутона за навигация хората могат да изберат да проверят портфолиото му, да се свържат с него или да се върнат на началната страница. Минималните бутони означават, че фокусът на сайта е единствено върху Rinat и нищо друго.

8. Соня Ван Дуелмен

Соня Ван ДуелменИзточник: Соня Ван Дуелмен

Sonja Van Duelmen използва сайта си, за да направи изявление и това е: Аз съм арт директор. Целият й сайт е само една голяма страница с портфолио, която показва нейната блестяща работа, използвайки различните стилови шаблони на решетка, Ajax, зидария, въртележки и плъзгачи.

Умният уеб дизайн и ефективното използване на паралакса ефекта правят изглежда, че сайтът има повече дълбочина и пространство, отколкото изглежда.

Уеб дизайн уебсайт, създаден с Wix

9. Кафява сова Creative

Уебсайт за уеб дизайн, създаден с Wix - Brown Owl CreativeИзточник: Кафява сова Creative

Brown Owl Creative показва какво можете да направите с Wix в ръцете на страхотни дизайнери. Сайтът на цял екран показва усещането за креативност на агенцията за уеб дизайн, използвайки дизайни, вдъхновени от ретро шрифтове и бутони.

Те дори добавиха допълнителна подробност за промяната на иконата на мишката към показалец, подобен на Windows 98, когато задържите курсора на мишката върху секцията с възможност за кликване.

Уебсайтове за фотография, създадени с Wix

10. Хилари О’Лири

Създаване на уебсайт за фотографии с Wix - Hilary O’LearyИзточник: Хилари О’Лири

Фотограф със седалище в Южна Африка, Хилари О’Лири се възползва изцяло от шаблоните на Wix за създаване на зашеметяващ уебсайт, който показва нейните също толкова зашеметяващи снимки на африканската дива природа.

Използвайки превъртащия се ефект на паралакса, тя успява да привлече вниманието на посетителите си с прости (но красиви) дизайни, заедно с мощните си изображения на африканската дива природа.

11. Тайланд Фам

Тайланд ФамИзточник: Тайланд Фам

Много дизайнери са склонни да прекаляват с дизайна на уебсайта си, но Thai Pham върви в пълна противоположност, използвайки обикновена Wix Pro Gallery, за да създаде своя уебсайт. Той умело поставя акцента върху своите фотографии, което показва способността му да улавя красиви моменти.

Отново това показва, че в ръцете на добри рекламни послания можете да създавате зашеметяващи уебсайтове в Wix с най-простия дизайн.

Лични уебсайтове, създадени с Wix

12. Карли Клос

Личен уебсайт, създаден с Wix - Karlie KlossИзточник: Карли Клос

Видяхте как Карли Клос много рекламира Wix и лесно да разберете защо. Нейният уебсайт е чудесен пример за това колко мощни са шаблоните и инструментите, които Wix може да предложи.

Създаден изцяло от Kloss, сайтът подчертава всички важни детайли с най-новата си работа, представена на началната страница, заедно с нейните бутони, проекти и кампании в социалните медии и инициативата си Kode с Klossy.

13. Серхио Агуеро

Серхио АгуероИзточник: Серхио Агуеро

Официалният уебсайт на шампиона в Манчестър Сити, Серхио “Кун” Агуеро, е също толкова забележителен като футболните му умения. Използвайки зашеметяващ шаблон на Wix, уебсайтът на Aguero предоставя на феновете си цялата необходима информация за футболната суперзвезда, която включва неговата история, статистика и присъствие в социалните медии.

Плюс това неговият уебсайт може да се види и на два езика, английски или на родния му Espanŏl. По този начин феновете му от Аржентина и от цял ​​свят могат да прочетат подготовката му за Световната купа или Шампионската лига

Работа с Wix шаблони

Едно важно нещо, което трябва да вземете под внимание, когато използвате шаблона на Wix е, че не можете да промените нов шаблон за създаден от вас Wix сайт. След като изберете шаблон и добавите към него съдържание, не можете да промените друг шаблон.

Ако искате да използвате различен шаблон, трябва да създадете нов сайт с новия шаблон. След създаването на новия сайт трябва да го направите прехвърлете плана и домейна си до новосъздадения сайт. Ако вашето име на домейн е регистрирано при регистратори на домейни на трети страни, трябва да се уверите, че DNS записът е актуализиран правилно до новия сайт.

Често задавани въпроси на уебсайтовете на Wix

Какви уебсайтове използват Wix?

Wix дава право на всякакви уебсайтове по целия свят, вариращи от професионални портфейли като Karlie Kloss до бизнес сайтове като Real Graphene USA. Wix е вторият най-популярен строител на уебсайтове в света по пазарен дял, като потребителите управляват над 300 000 домена.

Колко струва Wix?

Цените за Wix варират от 4,50 долара на месец до 24,50 долара на месец за стандартни уебсайтове. Сайтовете за електронна търговия струват повече и варират от ниско ниво от $ 17 на месец до $ 35 на месец. Персонални планове са достъпни и при поискване.

Научете повече за плановете и цените на Wix.

Какви са недостатъците на Wix?

В зависимост от вашите нужди плановете на Wix могат да станат доста скъпи с течение на времето и вие сте ограничени главно да поддържате ресурси само от екосистемата на Wix. Wix също не позволява износа на уебсайтове, така че прехвърлянето на друг хост ще бъде трудно, ако решите да се преместите в бъдеще.

Wix по-добър ли е от WordPress?

Wix е създател на уебсайтове, а WordPress е система за управление на съдържанието. Wix е по-лесен за използване, но няма дългосрочен потенциал на WordPress.

Притежава ли Wix вашето съдържание?

Wix не притежава вашето съдържание, но поради собствения си дизайн, той не позволява на потребителите да експортират своите уебсайтове.

Обобщавайки

Това са само няколко от хилядите невероятни и професионално изработени уебсайтове на Wix сред природата. Лудото количество дизайни и шаблони, които са достъпни в Wix, означава, че нито един сайт няма да бъде същият.

Ако се чувствате вдъхновени от невероятния уеб дизайн, защо не започнете да го правите днес?

* Превод: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map