10 най-добри доставчици на дропшипинг, налични през 2020 г.

Dropshipping може да бъде много доходоносен бизнес, ако се прави правилно. Изграждане на вашия дропшипинг магазин правилно, избор на правилните ниши за продукти и намиране на най-добрите дропшипинг доставчици всички фактори за вашия успех. Толкова популярен е този метод за изпълнение на поръчката, който съставлява почти една трета на онлайн магазините.


Съчетаването на най-добрите дропшипинг продукти с вашата ниша идва чрез изследвания и експерименти, но как ще решите кой е най-добрият доставчик за вашия дропшипинг бизнес? За щастие, това е ред, в който не е задължително да избирате – можете да работите с повече от един доставчик.

Най-популярни Dropshipping компании

1. AliExpress

AliExpress - най-добрият доставчик на дропшипингС над 100 милиона продукта AliExpress е един от най-големите доставчици на дропшипинг (Опитайте го тук!)

Цена: Безплатно

AliExpress няма нужда от въвеждане в Азия, тъй като е рожба на Alibaba, базирана в Китай компания за електронна търговия. Основната разлика е, че Alibaba обикновено прави на едро, докато AliExpress обслужва клиентите на дребно. Считайте го за Амазонка на Изтока.

Предлага се от 2010 г., има ясното предимство, че е базиран в региона, който мнозина считат за фабрика в света. Това означава бърз достъп до почти всички видове потребителски стоки на разумни цени. Ако вашите посетители са в регионите на САЩ или ЕС, доставката може да отнеме известно време и да добавите малко повече режийни разходи към поръчките.

Дропшипинг с AliExpress може да бъде един по няколко начина. Първият е традиционният метод, което означава, че след като получите поръчка, трябва ръчно да въведете данните на купувача и транзакцията в системата AliExpress.

Следващият начин е чрез използване Oberlo, приложение, което може да се намери на пазара на приложения за създаване на уебсайтове на Shopify. Това ви позволява да свържете вашия магазин Shopify директно към системата AliExpress, така че всичко да е автоматизирано.

Посетете AliExpress

2. DHgate

DHgate - онлайн пазарСъс седалище в Пекин, Китай, DHgate е онлайн пазар за потребителски продукти на дребно и на едро.

Цена: Безплатно

DHgate е друг онлайн базиран в Китай пазар, но не е толкова голям, колкото Alibaba. Поради това сайтът извършва както на едро, така и на дребно в една платформа. Днес той не само свързва хората с доставчици в Китай, но и източници от Виетнам, Япония и Турция.

Една от уникалните характеристики на DHgate е, че той има цифрови търговски центрове (DTC) в няколко страни по света. Това са физически обекти, където продавачите могат да проверяват продуктите, преди да вземат решения за партньорство. В момента той има DTC в САЩ, Унгария, Австралия, Испания, Русия, Турция, ОАЕ и Перу.

Можете да работите директно с DHgate или да използвате приложение, ако сте на платформата Shopify. Те нямат собствено приложение, но работят, въпреки че се казва едно ShopMaster.

3. Оберло

Доставчик на Oberlo - дропшипOberlo е приложение Shopify, което ви помага безпроблемно да се интегрирате с доставчици на дропшипинг (Вижте!)

Цена: Starter Plan е безплатен

Вместо да е онлайн пазар като AliExpress или DHgate, Oberlo е интегратор на онлайн пазара, който е специално разработен за дропшипъри, които да използват в Shopify. Това изящно приложение ви позволява да зареждате продукти от множество платформи и действа като централно табло.

Това прави целия процес на дропшипинг полъх, от намирането на продукти до изброяването им на вашия сайт Shopify. Въпреки че AliExpress е основен източник на Oberlo, той също така работи с интегрирана група доставчици с марка като Пазар на доставки на Oberlo. Това са най-вече от Европа, Северна Америка и Китай.

Oberlo предлага и други полезни функции като анализ на тенденциите в продажбите, многоезична поддръжка и дори разширение за Chrome. Основният план е безплатен, но с увеличаването на броя на продуктите, които продавате, в крайна сметка може да се наложи да влезете в платен план (който започва от $ 29,90 на месец).

4. Spocket

Spocket - дропшипинг доставчик САЩSpocket ви помага да намерите доставчици на дропшипинг, базирани в региона на САЩ и ЕС (Научете повече)

Цена: От $ 12 / месец

Въпреки че Spocket може да разполага с по-ограничен брой продукти и доставчици, това прави отклонение от разчитането на доставчици, базирани в Китай. От техническа гледна точка доставчиците на спокети са налични в 28 държави, но според собственото им приемане фокусът остава на шепа, а именно САЩ, Великобритания, Канада, Австралия и Германия.

Това ги прави малко хит и пропускат за много дропшипъри, които може би се надяват на глобален обхват. Ако обаче вашето намерение е да изберете и обслужвате много специфични пазари, тогава Spocket може да бъде добър избор за вас.

Spocket има много ограничен стартов план, който можете да изпробвате безплатно за период от 14 дни. След това трябва да плащате 12 долара на месец, за да останете на същия план – или повече за по-добър план за продажба на повече продукти. Тази платформа е предназначена за използване с WooCommerce.

Научете повече за нашия пример на Spocket тук.

5. SaleHoo

Saleshoo - доставчици на едро и дропшипингSalesHoo е платформата, където можете да намерите доставчици на едро и дропшипинг.

Цена: От $ 67 / год

SaleHoo е едно от най-уникалните предложения в този списък, тъй като е специално проектиран за дропшипъри от самия бивш дропшипър. Той има собствен пазар на доставчици, които поддържат както дропшипинг, така и търговци на едро. Всеки от тях се преглежда директно от собствения персонал на SaleHoo, така че е по-вероятно да бъде надежден от този на платформите, които работят с огромен брой търговци на дребно.

Платформата SaleHoo работи като търсачка, което ви позволява бързо да разгледате общи търсения до конкретни категории и след това продукти, за които да избирате. Можете също да говорите директно с доставчиците чрез техния сайт – чудесен начин да получите повече информация и да изградите доверие.

За съжаление, SaleHoo няма безплатна версия и има само два плана – годишен или пожизнен. За сериозния дропшипър планът за целия живот обаче предлага добро предложение за съотношение цена-качество. И двата плана са подкрепени с гаранция за връщане на парите.

6. Доба

Цена: От $ 29 / месец

Doba е друг продуктов пазар и претендира да хоства доставчици с общо над два милиона продукта. Системата тук ви позволява да намерите източници за продукти и след това да ги експортирате заедно за включване в списъка на вашия магазин.

Този източник очевидно не е толкова обширен като AliExpress или дори DHgate и по-малко интегриран от приложения като Oberlo. Функциите на място са полезни, но в крайна сметка служат повече като удобство за дропшипърите, които все още ще трябва да предприемат значителни действия по своите цели.

Абонаментите за Doba не се различават по обем, но по-скъпите планове имат по-разширени функции. Въпреки че това може да е норма, дори броят на наличните продукти е по-ограничен в техните планове за стартиране – които излизат от $ 29 на месец.

7. Отпаднали

Ценообразуване: От $ 47 / месец

Dropified е интеграторска платформа, която ви дава достъп до дропшипинг продукти както на AliExpress, така и на eBay. Това е добра комбинация от Изток отговаря на Запад и предлага на дропшипърите добра гама от продукти от целия свят.

Функциите, включени тук, са насочени към безпроблемни операции и включват подбор на продукти и зареждане, управление на поръчките и автоматизация, свързана с поддръжката на продукти (напр. Актуализации на цените, инвентар и т.н.). Освен сайтове за електронна търговия, можете да работите и с Dropified във Facebook, така че всъщност няма нужда да създавате магазин за дропшипинг, за да започнете да продавате.

Dropified сегрегира своите планове както по обем на продукта, така и по функции, така че новаците в долния им план могат да свикнат с основните функции, преди да преминат към по-добри неща. Цените обаче не са евтини и варират от 47 долара на месец до 167 долара на месец.

8. Марки по целия свят

Ценообразуване: $ 299 / год

Worldwide Brands твърди, че предлага достъп не само до най-големия избор от продукти на едро, но и да предлага най-доброто качество на доставчиците. Въпреки че последното може да е възможно, предишното е твърде съмнително твърдение. И все пак, ако сте на пазара от 1999 г., това е напълно възможно.

Сайтът е изцяло насочен към галерия с продукти и доставчици, така че тук няма много звънци. Това е просто масивен набор от ресурси, който можете да използвате, за да намерите неща, които можете да добавите към своето портфолио от продукти на дропшип.

Worldwide Brands казва, че е полезно за магазините на eBay и Amazon, но тъй като това е директория, тя ще работи с всеки дропшипинг носител, като например вашия собствен сайт за електронна търговия. За достъп до базата им на доставчици те начисляват еднократна такса от 299 долара.

9. Търговия на едро2b

Wholesale2b - пазар за свързване на доставчици с дропшипъри

Ценообразуване: От $ 29.99 / мес

Wholesale2b е различен звяр от повечето марки, изброени дотук. Въпреки че действа като пазар за свързване на доставчици с дропшипъри, той предлага на потребителите много повече, ако са готови да платят цената.

Основните потребители, които просто искат да получат достъп до базата данни на доставчици на дропшипинг, могат да направят това тук и просто ръчно да прехвърлят желаните от тях продукти в собствените си канали за продажба. Въпреки това, Wholesale2b направи тяхната база данни толкова по-достъпна благодарение на възможностите за интеграция за широк спектър от платформи като Shopify, BigCommerce, ECWID и WooCommerce.

Освен това има планове за тези, които искат да продават само в eBay, Amazon или собствените си сайтове. Всеки от тези планове обаче се огражда, така че ако възнамерявате да използвате повече от един канал за продажби, ще трябва да се регистрирате за множество планове в Wholesale2b – което може да натрупа значително разходи.

10. MegaGoods

Ценообразуване: От $ 14.99 / мес

От всички източници, които сме изброили тук, MegaGoods е единственият, който има повече фокусна ниша на продуктите, отколкото да изброява всичко под слънцето. Основните интересни области са в потребителската електроника и ще можете да намерите всичко, свързано с автомобилното аудио до игралното оборудване.

Освен това, вместо да действа като посредник, MegaGoods притежава действително всички продукти, които изброява, така че всичко идва от един и същ източник. Dropshipping с тях е като работа с една, масивна компания, която е предназначена да изпраща само за дропшипъри.

Тук получавате 30-дневен пробен достъп до тяхната база данни, след което следва да се плаща месечна такса услуга от 14,99 долара. Това е една от най-шумните, най-мръсните дропшипинг системи наоколо, но със сигурност няма да ви предостави много по пътя на инструментите за автоматизация.

Посетете MegaGoods

Заключение: Избор a-obilje за Dropshippers

Както вероятно можете да разберете от този списък, за Dropshippers няма решение за един размер. В този случай е добре, тъй като можете да изберете доставчиците на дропшипинг, които искате, които да отговарят най-добре на начина, по който осъществявате бизнеса си.

Цените също варират значително и ако управлявате прилично печеливш дропшипинг бизнес, в повечето случаи таксите стават незначителни. Някои от тези доставчици също са доста добре установени, така че не бива да се притеснявате при работата с някой от тях.

Онези, които работят с Shopify, изглежда, показват много по-висока склонност към автоматизация и за това, което трябва да предложат, начисляват много скромна такса. И все пак въпросът е, че ще имате избор – много възможности за избор.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map