10 най-добри дизайнерски теми за шопиране, които стимулират вашата реализация

Тази статия е написана от Лана Миро.


Имате ли нужда от онлайн магазин, за да започнете да продавате днес? Сигурен съм, че вече сте чували за Shopify.

Shopify е водещата платформа за електронна търговия и най-добрият строител на онлайн магазини, която позволява на предприемачите да създават свои собствени онлайн магазини или дропшипинг бизнес. Използва се лесно, така че можете да създадете свой собствен магазин, дори и да нямате подходящ опит. Без съмнение, това е идеално решение за тези, които искат да ръководят собствен онлайн магазин без никакви излишни и големи финансови разходи.

Едно от предимствата на Shopify е невероятно красива готова изработка Shopify теми. Въпреки че естетиката има значение, трябва ясно да разберете, че вашият уебсайт трябва да продаде продукт. Така че, важно е да изберете тема, която е изработена за продажба.

Имали ли сте някога възможност да видите уебсайт, който има красив дизайн и функционалност, но в същото време не е ресурсът на нови клиенти за компанията? С други думи, един от основните показатели за ефективност е преобразуването на уебсайтове.

Лично бих оставил всеки уебсайт за електронна търговия, който има:

 • Ярки елементи, мигащи банери, големи ярки бутони;
 • Няма логическа, интуитивна структура;
 • Грешно описание на продукта / наличност / цена;
 • Сложната система на регистрация;
 • Бавна скорост на зареждане на уеб страница.

Вашият онлайн магазин е лицето на вашата марка. Това трябва да накара посетителите ви да почувстват, че са добре дошли гости и да насърчи да проучат продуктите, които предлагате.

По-долу бих искал да споделя моите любими 10 Shopify теми, за да стимулирам реализацията. Освен това обърнете внимание на няколко полезни съвета за вашия онлайн магазин, които включих под всяка тема.

Преглед на 10 най-добри дизайнерски теми за шопиране, които увеличават вашата реализация

1. Халба

Wrapbread – Модна многостранична тема Clean Shopify

Wrapbread е чудесен пример за бестселъра Shopify тениска тениска. Той е изработен специално за тези, които произвеждат и продават тениски. Тази тема съчетава красив дизайн, удобна за потребителя навигация и редица дизайнерски елементи, за да стимулира продажбите. Можете лесно да персонализирате началната си страница с такива готови секции като банери, списък с колекции, статии в блогове, представен продукт, въртележка за продукти, бюлетин и др. Използвайте Instagram емисия за привличане, за да привлечете повече клиенти. Показва последните 6 или 12 изображения от Instagram с позоваване на публикацията.

Основните функции:

 • 100% отзивчив дизайн
 • Паралакс ефект
 • Многоезичен
 • Форма за контакти
 • Валидно семантично кодиране

Уверете се, че хората разбират как да навигирате в сайта ви и къде да намерите правилните продукти, контакти, страница за поръчка. Следвайте тези прости принципи:

 • Навигационните елементи трябва да са видими, посетителят не трябва да се скита из страницата, търсейки ги;
 • Винаги показвайте на потребителя къде се намира и как да се върне към предишната страница;
 • Ако имате широка гама от продукти, по-добре е да добавите филтри, за да може клиентът бързо да избере желания продукт.

2. Multifly

Multifly – Многофункционален онлайн магазин Shopify Theme

Следващата тема за стимулиране на реализацията ви е Multifly, многофункционален онлайн магазин Shopify. Не е необходимо да ограничавате въображението си – Shopify visual builder е включен, за да получите колкото се може повече различни оформления. Темата идва със 7 красиви кожи за различни видове бизнес. С функциите и инструментите на Multifly ще можете да увеличите аудиторията си наведнъж. Нещо повече, на разположение са професионалната 24/7 поддръжка и подробна онлайн документация, за да извлечете максимума от темата.

Основните функции:

 • Количка Ajax
 • Включен PSD
 • Бърз преглед на продукта
 • Добавяне към списъка с желания
 • Формуляр за регистрация

Формата за регистрация е чудесна алтернатива на плъзгача. По-ефикасно е да поставите този формуляр в горната част на страницата, така че да спестите голям процент абонати на имейл. Освен това за потребителите е по-лесно да намерят формуляра, без да превъртат страницата надолу и да прескачат голямо количество информация. Забележете, важно е да запазите формулярите за регистрация прости и кратки. Дългите форми могат да бъдат разсейващи и безполезни. Можете също така да включите формуляри за регистрация на главната страница, за да привлечете вниманието на клиентите веднага след като посетят вашия уебсайт.

3. Shopy Fashion

Shopy Fashion Shopify Theme

Shopy тема е първокласно Shopify решение с перфектно потребителско изживяване. Темата се предлага с 13+ предварително направени оформления, 9 страници с списък, 4 страници с галерия, MegaMenu, Ajax филтър и други страхотни функции. Създаването на отзивчиви и привличащи вниманието плъзгачи никога не е било по-лесно. Това е абсолютно нов начин за предаване на вашите идеи. Темата е изработена поради най-новите тенденции в уеб дизайна, за да стимулирате продажбите си. Персонализирайте дизайна на уебсайта си и не забравяйте за малко свободно място. Важно е широкоекранното изображение, минимум текст и призив за действие.

Много функции:

 • Google богати фрагменти
 • Магазин в Instagram
 • страници в блога
 • RTL
 • Паралакс ефект

Има много бизнес ниши, когато телефонните разговори имат значение. Следователно, сайтът без информация за контакт може да имплантира съмнение предвид вашите потенциални клиенти. Сигурен съм, че не можете да се доверите на бизнес, който крие страницата му за контакти. Не забравяйте за други контакти като адрес и имейл. Ако офисът ви не е лесен за намиране, поставете карта или снимки на околността. Това уверява клиента, че сте истинска и доверена компания.

4. Simpleaf

Simpleaf – Магазин за органична козметика Shopify Theme

Ако вашият бизнес е свързан със здравни и козметични продукти, Simpleaf е вашият перфектен избор. Темата се отличава с елегантен дизайн и включва красиви банери, които можете да използвате за показване на най-популярните си продукти. , Вашите клиенти също могат лесно да разглеждат всички категории и да филтрират продукти по цена, производител или марка. Сигурен съм, че ще оцените възможностите и свободата на персонализиране. Освен това е налична секция за бюлетин, която да предлага нови продукти и промоции на вашите клиенти чрез имейл.

Основните функции:

 • Социални опции
 • Мултивалута
 • Паралакс ефект
 • Форма за търсене
 • Създаване на блог

Освен висококачествени изображения, вашият онлайн магазин трябва да предоставя информативно описание на продуктите. Преди да направят покупка, хората почти винаги искат да знаят повече подробности за продукта, който ги интересува. И ако описанията са добре написани и изглеждат страхотно визуално, посетителите ще имат по-голяма вероятност да закупят стоките. Голямото описание обаче не винаги е добра идея (повече снимки и по-малко текст!). Затова е по-добре да се покаже само кратко описание, заедно с атрактивни изображения.

5. Бионика

Bionika – Магазин за органична козметика Shopify Theme

Bionika е друг ефективен магазин за био козметика Shopify тема. Можете лесно да персонализирате оформлението на която и да е страница, като използвате редактора на Drag-n-Drop и проектирайте всеки детайл на вашия сайт чрез административния панел. Освен това темата е готова за превод, което е идеално, ако се опитвате да достигнете до международна аудитория. Такива дизайнерски елементи и функции като опции за сортиране, абонамент за бюлетин, марки, плъзгач и други ще бъдат полезни за привличане на повече клиенти и стимулиране на вашите продажби.

Основните функции:

 • Съвместимост между браузъри
 • Създаване на блог
 • Гугъл карта
 • Форма за търсене
 • Бърза скорост на зареждане

Времето за зареждане на вашия уебсайт и ефективността му са изключително важни. Чували ли сте, че забавянето с 1 секунда при зареждането на сайта намалява реализацията със 7%, а нивото на удовлетвореност на клиентите – с 16%? Съвременните потребители стават все по-малко търпеливи. Така че, уверете се, че уебсайтът ви се зарежда достатъчно бързо.

6. Модно момиче

Модно момиче – магазин за дамски дрехи, готов за употреба, Shopify Theme

Ако търсите добре структуриран уебсайт за вашия онлайн магазин за мода, темата Fashion Girl е добра уловка. Вашите клиенти могат лесно да добавят артикули в количката и да пристъпят към касата, както и да разберат кои продукти са нови или в продажба. Освен това можете лесно да промените текста благодарение на интегрирането на шрифтове на Google и да подобрите класирането си в търсачките благодарение на SEO оптимизацията. Темата е лесна за инсталиране и използване без умения за кодиране.

Основните функции:

 • Форма за контакти
 • Количка Ajax
 • Бърз преглед на продукта
 • Продукт въртележка
 • Раздели за колекция

Представете си, че разглеждате уебсайт и не знаете къде да търсите първо. Например банерът вдясно агитира вашето участие в кампанията, изскачащ прозорец предлага да се абонирате за бюлетина и основният екран ви кани да отидете в каталога на новата колекция. Вниманието ви буквално се разкъсва.

Не претоварвайте посетителя си с многобройни призиви за действие (CTA). Нека на един екран има само една CTA, за да сте сигурни, че клиентът ще извърши необходимите действия.

7. BeStore

BeStore – Premium Fashion Shopify Theme

BeStore е друга премия тема Shopify за изграждане на изключително функционален и атрактивен уебсайт, свързан с модата. Темата е оптимизирана за бързо зареждане и включва 9+ предварително подготвени оформления, 3 страници с продукти, премиум приставки и мощен административен панел. Освен това ще се насладите на няколко премиум модула като MegaMenu, търсачка, галерия, автоматично преоразмеряване на изображението и много много, за да ви помогне да увеличите продажбите. В случай, че се появят някакви проблеми, ще получите помощ от екипа за поддръжка 24/7.

Основните функции:

 • Отзивчиво оформление
 • Рамка за зареждане 3
 • RTL
 • Търсене в Ajax
 • списък с желания

Уверете се, че вашият уебсайт работи за обещаващата аудитория с таблети и айфони. Броят на покупките и други подобни транзакции, извършвани от мобилни потребители, непрекъснато нараства и тази тенденция вече не може да бъде игнорирана. Потенциалните купувачи вече не е необходимо да отделят време за превъртане, за да намерят точния продукт в каталога и след това да се опитват да намерят малък бутон, за да направят поръчка. Отзивчивият дизайн прави възможно закупуването на желания продукт възможно най-бързо. В резултат на това ще видите растежа на конверсията, което е много важно за всеки бизнес.

8. Бижута от Муза

Muse бижута мода отзивчив Shopify тема

Запознайте се с Музата, многофункционална отзивчива тема Shopify. Темата ви предлага четири магазина, готови за употреба с функционалност на секциите. Независимо дали притежавате магазин за бижута, магазин за мода или магазин за чанти, Muse е отлично решение за насърчаване на вашия бизнес. Сред ключовите предимства са 100% отзивчивият дизайн, превключвателят на цветовете на темите, бързият преглед на продукта, въртележка на продукта и много други. Освен това ще можете да използвате функция Lookbook, която също е отличен маркетингов инструмент.

Основните функции:

 • Google шрифтове
 • Мултивалута
 • Социални опции
 • Валиден семантичен код
 • Емисия в Instagram

Не чакайте клиента да намери правилния продукт – препоръчайте продукта веднага. След като клиентът забележи, че някой продукт е популярен, той може да се заинтересува от него и да извърши преобразуване. Освен това можете да покажете какво често разглеждат другите и какво препоръчват, ако имате система за оценка и обратна връзка.

9. m.a.l.l.

търговски център. – Магазин за дрехи Shopify Theme

Аз лично харесвам тази тема Shopify за продажба на мъжки и дамски дрехи и аксесоари. Той е прост, елегантен и функционален в същото време. Темата включва вграден плъзгач, изображение с текстово наслагване, списък за колекция и модули на колоните на продуктите. С бърз преглед на продукта ще можете лесно да разглеждате продукти и дори да купувате близки или подобни стоки. Функцията за карта е реализирана, за да уведомите клиентите си къде се намира вашият физически магазин, ако имате такъв.

Основните функции:

 • Банери
 • Включен PSD
 • Напълно отзивчиво оформление
 • Създаване на блог
 • документация

Не забравяйте да включите информация за доставка и връщане на продукти. Тези два параметъра показват надеждността на компанията. Едно от най-популярните притеснения на купувача е „Какво ще стане, ако продуктът не отговори на моите очаквания?“. Убедете клиентите, че можете да имате доверие. Посочете следната информация на вашия сайт:

 • С какви услуги за доставка изпращате стоките;
 • Начин на доставка: до склад, до врата и др .;
 • Политика за връщане с подробни инструкции за това как стоките могат да бъдат разменени или върнати.

10. Праскова на Виктория

Праскова на Victoria’s – плодови подаръци Shopify Theme

Последната тема на Shopify в моя списък е свежа и ярка праскова на Виктория. Храната винаги е чудесна идея, така че ако вашият бизнес е свързан с магазин или ресторант, това е вашето вкусно решение. Можете да проектирате професионално уебсайта си с атрактивни банери, да променяте цветове, шрифтове и фонове, да организирате продуктите си в категории, да създавате въртележки за продукти и т.н. Това е въпрос на минути. Помислете за удобната навигация и експериментирайте с включен модул MegaMenu.

Основните функции:

 • Shopify визуален строител
 • Бърз преглед на продукта
 • Brands
 • Cross-браузър
 • Форма за контакти

Простият процес за качване е много важен, ако искате да засилите конверсията си. Колкото повече полета трябва да попълни потенциалният ви купувач, за да закупи, толкова по-малки са шансовете, че той ще извърши покупката. Избягвайте да изисквате повече данни, отколкото е необходимо за извършване на поръчка. Поискайте име и имейл или добавете опция за вход през социалните мрежи. Клиентите ви ще оценят най-простия възможен процес на плащане.

заключение

Добрата навигация, висококачествените изображения, модерен дизайн, прилично описание на продуктите и свързаните с тях продукти – това са всички основи на вашия онлайн магазин. Но това не е всичко, което трябва да се вземе предвид при изграждането на успешен уебсайт за електронна търговия.

Трябва да обърнете специално внимание на десетки дизайнерски елементи, за да стимулирате продажбите си. Това са формуляр за поръчка, интеграция със социални мрежи, отзиви на клиенти, рейтинги, новопристигащи, промоционални оферти, коментари, филтри и много други.

Да не говорим за принципите на маркетинговия дизайн, които включват визуална йерархия, семантични акценти и др. Уверете се, че ще вземете решение не само за добре изглеждаща тема Shopify, но и за тази, за да увеличите реализацията си. Въпреки че качеството на вашите продукти има значение, дизайнът на вашия магазин е първото нещо, което посетителите виждат. Направете правилния избор на вашата тема Shopify!

Лана Миро се влюбва в красивия уеб дизайн. Обича да споделя опита си и да изследва нещо интересно. Тя също така си сътрудничи с TemplateMonster. за подпомагане на всеки да намери най-добрите си решения за собствените си онлайн проекти.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map