10+ най-добри безплатни теми за WordPress 2020 (включени теми WooCommerce)

Тази статия е написана от Лана Миро.


Независимо дали искате да изпъкнете блог на WordPress, подчертайте лично портфолио или за да представите онлайн магазин, трябва да създадете уебсайт с най-високо качество. Въпреки това, понякога сме наистина недостиг на бюджет и трябва да търсим този или онзи начин за това как да спестим малко пари, докато стартираме сайт.

Уеб разработчиците таксуват много за уеб сайт “до ключ”, някои готови шаблони на уебсайтове имат доста висока цена … Но защо да не опитате безплатни шаблони на уебсайтове?

Подобни решения ви позволяват да се запознаете с този или онзи процес, двигатели, системи и в края на деня да изградите готин сайт, който ще ви помогне да подобрите доходите. Да кажа повече, безплатни шаблони имат почти същата функционалност и блестящ дизайн, който ви дава потенциал да създадете чудесен сайт.

Contents

Мога ли да използвам безплатни теми за WordPress за сайтовете си?

Най-дълго време безплатните теми често се свързват с това, че са нискокачествени и безполезни. Въпреки че това е вярно в някои случаи, не можем да отречем факта, че милиони използват безплатни теми за WordPress за захранване на своите сайтове.

Защо?

Тъй като безплатните теми са супер лесни за използване, прости и основни, което ги прави идеалната платформа за тези, които не са запознати с кодирането или за начинаещи.

Но това не е всичко, някои безплатни шаблони на WordPress всъщност могат да осигурят страхотно потребителско изживяване, което е визуално привлекателно и лесно за използване. За нормален потребител на WordPress, премиум шаблон може да е твърде сложен, тъй като те са склонни да включват твърде много функции, които може да не са ви необходими за обикновен уебсайт.

Още няколко точки за това, защо трябва да отидете на безплатни теми за WordPress:

 • Безплатно е! Което означава, че изобщо не е нужно да харчите нищо. Това е чудесно, ако имате малък бюджет.
 • Не всички безплатни теми са с ниско качество. Рядко ще намерите тема на WordPress с лошо и затруднено кодиране, тъй като всяка тема е тествана с WP стандарти & насоки.
 • Има редица надеждни доставчици на теми. Създателите на големи имена като ThemeGrill, ThemeIsle и Theme Monsters са добре известни със своите качествени теми.
 • Един куп от тях са freemium, което всъщност е безплатна тема с премиум ъпгрейд. Това ви позволява да преминете към премиум тема с по-добри функции и поддръжка по всяко време.

Забележка: Преди да инсталирате някоя тема на WordPress, ето списъкът на най-добрите уеб хостинг за малък бизнес, който трябва да помислите.

Популярни безплатни отзивчиви теми за WordPress

Тук сме подготвили за вас списък с 10+ безплатни теми за WordPress (Общи, WooCommerce и Blog), които ще ви помогнат да се откроите с професионален сайт, какъвто и да е вашият бизнес. Тези теми са лесни за използване и имат широк спектър от функции.

Така че, не губете време и проверявайте всяка от тези теми!

Най-добрите безплатни WordPress теми

Джен + Бен: Тема на WordPress за сватбен плановик

Джен + Бен - тема за сватбен планиращ WordPressДетайли | Демонстрация

Jen + Ben е изчистена тема на WordPress с изчистен и елегантен дизайн. Въпреки факта, че тази тема е безплатна, тя има всички модерни и трябва да има инструменти и функции, за да създаде прекрасен и високофункционален уебсайт, който конвертира. В допълнение, той е проектиран от топ лидери в бранша, което позволява на клиентите да се наслаждават на елегантен дизайн и страхотна функционалност.

Travelop lite: Безплатна тема на WordPress за блог за пътуване

Travelop lite - Публикуващ фото блог WordPress ThemeДетайли | Демонстрация

Бихте ли искали да споделите вашите снимки с пътешествия с публиката? Ако е така, разгледайте по-подробно тази безплатна тема на WordPress, която ви позволява да сбъднете мечтите си без никакъв бюджет. Той има лесни и интуитивни процеси за инсталиране и персонализиране, така че абсолютно няма нужда да бъдете програмист.

PetInn: напълно отзивчива тема на WordPress за животни & домашни любимци благотворителни

PetInn - благоприятна тема за животни и домашни любимци WordPressДетайли | Демонстрация

Petlnn е уникална тема на WordPress, която е разработена за благотворителни агенции и организации за домашни любимци. Той има съвместимост с крос-браузър, което позволява на клиентите да виждат вашия сайт, независимо от системата за търсене, която използват. Освен това, не се колебайте да споделяте своите мисли, спиращи дъха истории или премиерни новини във вграден блог.

Студио за разработка на игри безплатно WordPress тема

Игра Безплатно развитие на студио WordPress ТемаДетайли | Демонстрация

Темата е перфектен инструмент за разпространение на дума за вашето студио за разработка на игри! Той има привличащ вниманието и напълно отзивчив дизайн, предварително зареден блог и много други готини функции, които ще ви помогнат да се откроите със страхотен уебсайт. обогатете публиката с тази тема за студио за разработка на игри безплатна WordPress тема.

Grafique: Тема на WordPress за архитект

Безплатни WordPress тема за архитект LiteДетайли | Демонстрация

Grafique е тема за WordPress без архитект, която ви позволява да покажете вашето архитектурно портфолио по професионален начин. Темата има лесен процес на инсталиране, който ще ви помогне да продължите с темата в мигновено око и без нервни.

Adveland: Тема на WordPress за атракционния парк

Тема на WordPress за увеселителен парк в AdvelandДетайли | Демонстрация

Adveland е ярка безплатна тема на WordPress със страхотен дизайн и богат брой функции от най-висок клас. Съвместимостта му с кросбуузър ще ви помогне да изглеждате да представяте бизнеса си пред всички клиенти, независимо от браузъра, който използват. Освен това клиентите винаги могат да ви зададат въпрос благодарение на контактна форма.

Shapely: Тема за WordPress безплатна страница

Shapely - Тема за WordPress с една страницадетайли |Демонстрация

Shapely е страхотна тема на WordPress с удобен за мобилни устройства и готов за ретината дизайн. Темата също идва с удобна за потребителя документация и лесен процес на инсталиране. За да го направите по-кратко, е чисто удоволствие да работите с тази тема.

Безплатни теми за WooCommerce

Безплатна WooCommerce тема в магазин

Магазин - WordPress Темадетайли | Демонстрация

Storefront е гъвкава тема на WooCommerce, която ще представлява вашия онлайн магазин от най-добрата възможна страна. Той идва с цял куп съвременни функции, които ще ви помогнат да изградите чудесен онлайн магазин, който преобразува.

Безплатна WooCommerce тема в магазина за дрогерии

Магазин за дрога Безплатна тема за WooCommerceДетайли | Демонстрация

Темата има удобен за мобилен дизайн дизайн и голям потенциал да превърнете вашия онлайн магазин за дрогерии в един от най-добрите в нишата. За да кажа повече, благодарение на тази тема на WooCommerce можете да спестите солидна сума пари, само защото е безплатна. Въпреки този факт, той има страхотна функционалност и привличащ вниманието дизайн.

Безплатна тема за безплатна WooCommerce

eStore - Безплатна WooCommerce WordPress темадетайли | Демонстрация

eStore е страхотна безплатна тема на WooCommerce, която ви позволява да създадете високофункционален онлайн магазин. Той е оптимизиран за SEO, има съвместимост с крос-браузър, цял куп персонализирани джунджурии и редица други страхотни инструменти и функции. Не се колебайте да проверите демонстрацията му!

Tyche Безплатна тема за електронна търговия

Tyche - Безплатна тема за електронна търговиядетайли | Демонстрация

Имате нужда от стилна тема за популяризиране на вашия онлайн магазин? Проверете тази безплатна тема за електронна търговия, която ще ви впечатли с един поглед. Тук имате елегантен плъзгач на уебсайт, закачлив дизайн и много функции на WooCommerce.

Тема за магазини за домашни любимци WooCommerce тема (Premium)

WooCommerce Theme за домашни любимциДетайли | Демонстрация

Търсите тема, която ще ви помогне да се откроите с онлайн магазина за домашни любимци? Разгледайте тази безплатна тема на WooCommerce с богата гама инструменти на WooCommerce. Ще ви отнеме никакви усилия да го персонализирате според вашия вкус и цели.

Безплатни теми за WordPress Blog

Безплатна WordPress тема на блога

детайли | Демонстрация

Ако търсите чиста и красиво проектирана тема на блога на WordPress, Cenote може да е този за вас. Той има различни опции за топография, цвят и оформление, за да създаде уникален спиращ дъха блог. Тази отзивчива проектирана тема беше направена с SEO приятелски настроен вид, който ви позволява лесно да създавате всякакъв тип блогове.

Безплатна тема за блог на WordPress за Amadeus

детайли | Демонстрация

Amadeus е безплатна тема на WordPress, предназначена за блогъри и писатели. Той се предлага с пълноценно меню за лесна навигация и персонализирани функции като изображения на заглавки на паралакса, персонализирани джаджи, най-добри шрифтове за блогове с пълноцветни и други. Тази елегантно проектирана тема на блога на WordPress е 100% отзивчива, SEO приятелски и превод.

Безплатна тема за блог на WordPress с асцендент

Асцендент - Многофункционална WordPress темадетайли | Демонстрация

Ascendant е чиста многофункционална тема на WordPress, която може да се използва най-добре за уебсайтове за блогове и всеки друг тип бизнес. Можете лесно да го персонализирате според вашите нужди и да подчертаете дизайна с богат избор от шрифтове на Google. За да кажа повече, клиентите могат да се наслаждават на вашия сайт, използвайки всяко цифрово устройство, тъй като Ascendant отговаря на всеки размер на екрана.

Обобщение: Безплатни теми за WordPress

В обобщение, тези безплатни теми за WordPress ви позволяват да се откроявате със страхотен уебсайт, дори без никакъв бюджет. По този начин, имате професионално решение с $ 0.00 на цена. Не е ли готино? За да кажа повече, тези теми имат чудесна функционалност, която ви позволява да впечатлите аудиторията.

Между другото, коя тема ви хареса най-много? Или може би имате безплатен преден бегач сред безплатния WordPress & Теми за WooCommerce? Не се колебайте да споделите мислите си в секцията за коментари по-долу. И останете на линия за още! Късмет!

Лана Миро се влюбва в красивия уеб дизайн. Обича да споделя опита си и да изследва нещо интересно. Тя също така си сътрудничи с TemplateMonster. за подпомагане на всеки да намери най-добрите си решения за собствените си онлайн проекти.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map