У потрази за најјефтинијим ВордПресс хостингом у 2020. години (који садржи 3 опције)

Сигурност, могућности и брзина веб локације се ослањају на инфраструктуру домаћина. Ако сте попут 35,4% већине власника веб локација, вероватно желите или поседујете ВордПресс сајт.


Изазов је одабир врсте веб хостинга који је у оквиру вашег буџета, а да не жртвујете квалитет. Али шта је „Хостинг квалитета“ и који пружаоци хостинга нуде по повољним ценама?

Приступачност за вас вероватно није неки промотивни трик. Не желите да купите план хостинга који на почетку изгледа јефтино, а затим да платите непристојни износ новца за функције и техничку подршку која би прво требало да буде укључена у ваш пакет. Желите доследност. Ниске цене остају ниске после куповине.

Имам добре вести, али прво, хајде да разумемо шта тражите.

Врсте ВордПресс хостинг планова

ВордПресс је најчешће коришћени ЦМС и има тржишни удео од 62,7%. Јоомла, који је други по најпопуларнијим стазама иза себе са 4,4% тржишта.

Није потребно пуно да одаберете правог хостинг провајдера за своју веб локацију. Морате знати неколико ствари попут њиховог рада и да ли би одговарали природи вашег пословања.

Обично постоје три врсте ВордПресс хостинг услуга са којима можете ићи – дељени, наменски и облачни.

1- Дељени хостинг

Овај план је најпопуларније хостинг решење на данашњем тржишту. То је и приступачно и лако се одржава.

За дељене хостинг планове, хостинг провајдери обично смештају неколико веб локација на једном серверу. Овај план често има ограничења или ограничења за ресурсе којима можете приступити, укључујући простор за складиштење, пропусни опсег, безбедност и друге функције.

Дељено гостовање је најјефтинија опција за појединце са ограниченим буџетима и одлично за почетнике са ограниченим искуством.

2- Наменски хостинг

Уз посвећени хостинг, добијате наменски сервер да угости вашу веб локацију. Као што име говори, не можете делити ресурсе свог сервера са другим корисницима.

Намењени хостинг значајно повећава брзину ваше веб странице јер нећете делити ресурсе сервера са другим веб локацијама. Такође је веома сигурна јер једини користите сервер.

Намјенски хостинг одлична је опција ако очекујете велико оптерећење промета на својој веб локацији. Заједнички хостинг има ограничење у обиму веб промета на веб локацији који може да обради.

Једини недостатак овог плана су високи трошкови и потреба за техничким знањем за управљање наменским сервером. Дакле, или ћете запослити ИТ особље или ће вам бити довољно технички да одржава хостинг сервер.

3- Цлоуд хостинг

Ова услуга хостинга је релативно нова технологија која комбинује карактеристике заједничког и наменског хостинга. Можете то назвати хибридом.

Услуга дистрибуира физичко оптерећење за више локација на разним рачунарима. Овај поступак омогућава вашој веб локацији ресурсе сервера без потребе за наменским хардвером. Можда нећете добити наменски хостинг хардвер, али можете повећати своје потребе када је то потребно.

Ако желите да спојите предности дељеног и наменског хостинга, решење у облаку је решење. Међутим, има и недостатака

 • Подршка може да одложи поправљање проблема који се појаве,
 • Можда ћете морати да се бавите безбедносним питањима и
 • Скалирање значи да хостинг постаје скупљи

Можда се питате која би могла бити најбоља опција за вас. Хајде да истражимо!

Јефтини ВордПресс хостинг у 2020. години

Ово су три најјефтинија ВордПресс хостинг хостинга у 2020. години. Наш избор се заснива на ценама приликом пријаве и накнадним трошковима обнове..

Ти се избори не базирају само на дељеном хостингу. Ови домаћини ће вам одговарати ако тражите јефтине наменске опције за хостинг и коришћење облака.

1. Хостингер

Хостингер ВордПресс хостингХостингер ВордПресс хостинг почиње већ од 0,96 УСД месечно (кликните овде да бисте сазнали више).

Због почетних трошкова и накнадних цена, Хостингер се сматра јефтинијим од осталих хостинг провајдера.

Поред ниских техничких захтева, Хостингер је савршен и за веома буџет. Не може бити приступачнији од 0,99 УСД месечно.

Могућности хостинга за ВордПресс

Истражимо шта добијате.

Побољшана сигурност

Свака веб локација коју хостира Хостингер заштићена је БитНининим свеобухватним планом заштите који нуди одбрану од свих аутоматизованих и цибер напада.

Кликните на ВордПресс Инсталација

Прошли су дани када се подешавање вашег ВордПресс-а показало прекомпликовано и дуготрајно. Сада морате само да попуните једноставан образац, унесете своје податке и инсталирате ВП у једном клику. Не треба више од неколико минута.

Изграђен за перформансе

Хостингер постиже ненадмашну брзину пуњења коришћењем

 • ХТТП / 2,
 • ПХП7.4,
 • НГИНКС и
 • Унапред инсталирани ВП додатци за кеширање,

Остале Хостингер функције укључују дневне или недељне резервне копије, бесплатне домене и ССЛ сертификате, неограничене ФТП налоге, Цроњобс и Бандвидтх и још много тога.

Корисничка подршка Хостингер-а

ВордПресс Хостингера подршка је доступна да вам помогне у свим вашим питањима и недоумицама. Доступна тренутна подршка за разговор уживо 24 × 7. Ваш душевни мир је загарантован јер услуга пружа стручњаке који су у стању приправности да исправе било које од проблема у вези са вашом веб страницом.

Хостингер Цене

Хостингер ВордПресс Цене хостинга

План јединственог програма ВордПресс износи 0,99 УСД месечно. Овај план се обнавља у износу од 2,15 УСД месечно након прве исплате.

Премиум ВордПресс износи 2,89 УСД месечно и 3,49 УСД месечно када обновите. Бусинесс ВордПресс започиње са почетном ценом од 3,99 УСД, док следећа плаћања иду за 7,95 УСД.

Предности хостингера укључују:,

 • Ниске и приступачне цене
 • Ефикасна и поуздана услуга купцима
 • Високо поуздан за брзину и продужење рада
 • Нуди одличне карактеристике

Недостаци Хостингера укључују:,

 • Цене се повећавају након првог термина
 • Нема бесплатног имена домена за кориснике Сингле ВордПресс Хостинг плана
 • Не подржава аутоматско ажурирање

2. Блуехост

БлуеХост ВордПресс хостингБлуеХост ВордПресс хостинг почиње са 2,75 УСД месечно (кликните овде да бисте сазнали више).

Блуехост се разликује од мноштва других хостинг провајдера. За разлику од других, не морате да плаћате трогодишњи или петогодишњи план да бисте стигли на јефтини хостинг план док користите услугу.

Ако размишљате о петогодишњем заједничком плану хостинга, онда је Блуехост опција за вас. Услуга нуди три врсте ВП хостинга.

 • Заједнички ВП хостинг: Релативно је сигуран, лак за кретање и прилично брз. Платформа такође нуди аутоматска ажурирања, бесплатна имена домена (само прве године) и бесплатни ССЛ сертификат.
 • Управљани хостинг: Помаже ако вам управљање веб локацијама постане заморно. Ова функција помаже у управљању свиме са једне надзорне табле.
 • Хостинг е-трговине: Покреће ВооЦоммерце, овај додатак за е-трговину пружа сигурне приступнике плаћања и потпуно прилагодљиве интернетске продавнице, између осталог.

Функције Блуехост ВордПресс-а

 • Аутоматска ажурирања за ВордПресс: Ова функција осигурава да се ваш налог ажурира и чува што редовније.
 • Аутоматска инсталација ВП-а: Блуехост инсталира најсигурнију и најновију верзију ВордПресс-а за вашу веб локацију након што се претплатите на план.
 • ВордПресс сценско окружење: Ова опција омогућава тестирање промјена пре него што их учините доступним на вашој веб локацији.

Остале карактеристике укључују; бесплатно име домена у години (са пет паркираних домена и 25 помоћних), ССЛ сертификатом, ССД-ом од 50 ГБ итд..

БлуеХост Подршка муштеријама

Блуехост пружа 24-часовна подршка за ВП хостинг. Доступне су и за ливе цхат и за позиве.

Блуехост Прицинг

Цене заједничког хостинга

Планови / цена
Цена пријаве
Редовно (12 месеци)
Обнова (24-месечно)
Обнављање (36 месеци)
Основни$ 2,95 / месечно$ 8,99 / месечно$ 8,49 / месец$ 7,99 / месечно
Плус$ 5,45 / месечно$ 12.99 / месечно$ 11.99 / месечно10,99 УСД / месечно
Цхоице Плус$ 5,45 / месечно$ 16.99 / месечно$ 15.99 / месечно$ 14.99 / месечно
Про$ 13,95 / месечно$ 25.99 / месечно$ 24.99 / месечно$ 23.99 / месечно

Цене управљаних хостинга

 • План израде – 19,95 УСД месечно
 • Раст – 29,95 УСД месечно
 • Скала – 49,95 месечно

Цијене хостинга е-трговине

 • Стартер пакет – 6,95 долара месечно
 • Плус – 8,95 УСД месечно
 • Про – 12,95 УСД месечно

Предности Блуехоста

 • Блуехост нуди једну од најповољнијих цена на тржишту
 • Услуга подржава аутоматско ажурирање
 • Релативно је сигуран

Недостаци Блуехоста

 • Непоуздана корисничка подршка
 • Скупе продаје
 • Повећане цене обнове

3.Књига са именима

НамеЦхеап ВордПресс хостингНамеПхеап Управљани ВордПресс хостинг почиње са 3,88 УСД месечно (кликните овде да бисте сазнали више).

Услуга има једну од најјефтинијих цена за почетну и обнову, зато је и направила ову листу. Намецхеап нуди сјајне домене и јефтин веб хостинг за приступачне цене.

Намецхеап има услуге заједничког хостинга и управљања хостингом који имају бројне функције.

 • Дељени хостинг: Понуду је подржала Намецхеап-ова Хостинг гаранција, с неограниченим широкопојасним приступом, 99,9% продуженим радним временом и бесплатним ССЛ сертификатом..
 • Управљани хостинг: Ово је најбржа ВордПресс опција за хостинг. Долази са сигурном копијом и алатом за враћање.

Иако управљани ВордПресс хостинг није најјефтинија доступна опција, корисници га воле. Око 52% успешних ВордПресс хостинг хостинга верује да то вреди додатног новца.

Намецхеап ВордПресс Карактеристике

 • Стопостотна гаранција: Све веб хостинг услуге имају највиши облик гаранције и пружају одличне могућности.
 • Најновија технологија сервера: Намецхеап користи револуционарну Делл Сервер технологију за побољшање ефикасности. САН велике брзине пружа 100% продуженог времена.
 • Вебсите Буилдер: Брзо се можете надоградити на свом присуству на мрежи.

Остале карактеристике укључују бесплатне ССЛ цертификате, корисничку подршку 24 сата дневно, потпуну контролу веб локација са цПанелом, једноставну надоградњу, дневне копије итд..

НамеЦхеап Подршка муштеријама

Намецхеап нуди 24/7 подршка муштеријама путем ливе цхат-а. На располагању је и огромна база знања за самостално учење.

Намецхеап Хостинг Прицинг

Цене заједничког хостинга

НамеЦхеап хостинг планови и цене

 • Звјездани план – 1,44 УСД мјесечно (за почетна и обнављања)
 • Стеллар Плус – 2,44 УСД месечно
 • Стеллар Бусинесс – 4,44 УСД месечно

Добијате 50% попуста кад платите прву годину.

Цене управљања ВордПресс хостингом

НамеЦхеап Управљање ВордПресс хостинг ценама

 • ЕасиВП Стартер – 3,88 УСД (1 УСД за први месец)
 • ЕасиВП Турбо – 7,88 УСД (први месец кошта 2 УСД)
 • ЕасиВП Суперсониц – 11,88 УСД (3 УСД за први месец)

Предности Намецхеап-а

 • Намецхеап пружа ефикасне представнике за ћаскање
 • Нуди поуздане услуге хостинга
 • Пријатељски кориснички интерфејс и дизајн

Недостаци Намецхеап-а

 • Подршка уживо зависи само од плана на који се претплатите
 • Не нуди телефонску подршку
 • Постављање ССЛ сертификата некима је тешко

Критеријуми за избор ВордПресс хостинга

Пре него што одлучите који ВордПресс хостинг хостинг желите да одаберете, желели бисте размотрити неколико ствари. Поузданост, брзина и сигурност су главни фактори на које треба обратити пажњу приликом одабира услуге хостинга.

Морате имати на уму захтеве, цене, могућности, простор на диску или складишту, као и корисничку подршку.

Погледајмо ближе.

1. Захтеви

ВордПресс домаћин који сте изабрали мора да испуњава следеће критеријуме. Требало би да подржава:

 • ПХП верзија 7.3 или новија
 • МиСКЛ верзија 5.6 или новија, или МариаДБ верзија 10.1 или новија
 • ХТТПС

Иако је било који сервер који подржава ПХП и МиСКЛ прихватљив, ВордПресс препоручује коришћење Апацхе или Нгинк. Увек запамтите да тражите домаћина за ове захтеве пре него што се обавезујете на било шта.

2. Цене

Иако се цене сваког хостинг провајдера разликују од јефтиних до скупих, неки од њих нуде попусте или промотивне цене за нове претплатнике. Након тога, корисници обнављају своје услуге хостинга по редовној цени.

Већина пружатеља услуга хостинга оглашава опције цена које се примењују ако плаћате три до пет година. Обично је реч о најбољем начину за јефтин ВордПресс хостинг, јер он смањује трошкове хостинга у следеће три или више година.

Међутим, предузећа која плаћају месечно или годишње могу се суочити са ризиком повећања цена од своје друге или треће године претплате.

3. Карактеристике

Већина хостинг провајдера нуди сличне функције попут,

 • 99,9% продужења странице,
 • Хостинг Дасхбоард и цПанел,
 • Бесплатни ССЛ сертификати,
 • Имена домена и
 • Рачуни е-поште

Неке од њих пружају редовне резервне опције, док се неке одлучују за седмичне или месечне резервне копије. Неки провајдери обрађују корисничку подршку путем телефона и ливе цхат-а.

Неки домаћини нуде додатне функције уз накнаду. Обично ће пружаоци услуга хостинга тражити да платите додатни простор за складиштење ако вам је потребно. Такође продају приватност имена домена, израду сигурносних копија веб локације, сигурност сајта, као и друге функције и додатке.

4. Диск или простор за складиштење

У зависности од цене или плана претплате, различите хостинг услуге нуде од 10ГБ до преко 100ГБ простора за складиштење. Неки чак имају неограничен простор на ССД диску за своје кориснике.

5. Подршка муштеријама

Без обзира колико сте спретни за руковање веб страницама, у неком тренутку ће вам требати помоћ. Када настану такве ситуације, желите да вам корисничка подршка брзо измиче.

78,3% корисника каже да је подршка највећа брига за њихове ВордПресс странице и требало би им бити приоритет.

Сјајни домаћини имају ефикасну и брзу подршку купаца. Веб домаћини које смо препоручили пружају подршку путем више канала.

Последње мисли

Није тајна, ВордПресс је неспорни шампион система за управљање садржајем. Широко се користи за све врсте пословних, личних и институционалних веб локација. Подржава неколико хостинг локација, укључујући Хостингер, Блуехост и Намецхеап.

Хостингер има једну од најбољих цена триа и најефикаснију корисничку подршку. Блуехост погодује дугорочним плановима и одличан је за е-трговину, док Намецхеап нуди неке од најбољих и најповољнијих домена.

Можете профитабилно радити са било којом од ове три опције, зависно од ваших пословних планова и буџета. Само напред и направите свој избор.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map