Паметне технике оптимизације веб страница за побољшање органског саобраћаја

Овај чланак написао Брандон Гравес.


Сви који се баве интернетом желе да повећају промет на својој веб локацији / блогу. Доноси им пословне прилике. Каже се да нема промета, нема посла. Нема користи од сјајних производа и услуга ако не остварите промет на својој веб локацији.

садржавана слика

Органски саобраћај је можда најбољи начин да се веб локација рангира на водећим светским претраживачима. Заправо, неплаћени промет долази из претраживача. Међутим, покретање органског промета на веб странице / блогове није игра детета. За то је потребно пуно стрпљења, посвећености и активне примјене паметних СЕО трикова. Ако тражите ефикасне начине и стратегије за побољшање органског саобраћаја на својој веб локацији, само следите следеће савете:

1. Учините своју веб страницу релевантнијом и употребљивијом

Када посетиоци на ВВВ-у траже информације, производе, услуге итд., Претраживачи траже веб локације или веб странице које су ажурне, сигурне, релевантне и корисније за посетиоце. Помаже им да имају позитивно искуство и лако и брзо пронађу потребне ствари. Ако ваша веб локација садржи застареле информације или има проблема са употребљивошћу, претраживачи ће је занемарити током приказивања резултата на основу термина за претрагу, које уносе посетиоци.

Због тога, пре свега, морате да преуредите веб локацију како бисте је учинили професионалном, привлачном и релевантном за циљану публику. У том погледу можете предузети следеће кораке:

 • Проверите да ли је ваша веб локација ажурна и професионална. Користите најновији софтвер, антивирусни, висококвалитетни сервер, фиревалл, итд. Да бисте га исправно покренули и одржавали уживо 24 * 7.
 • Уверите се да ваша веб локација нема проблема са корисничким сучељем / УКС-ом,
 • Компатибилан са свим модерним веб прегледачима,
 • Осигурајте да ваша веб локација одговара на све мобилне уређаје и
 • Проверите да ли се ваша веб локација брже учитава.

2. Усредсредите се на СЕО локацију на лицу места

Честа ажурирања Гоогле алгоритма су повећали значај СЕО на лицу места. Ако овде не успете, СЕО рангирање ваше веб локације ће се смањити пре или касније. На бројне начине можете побољшати своје СЕО вежбање на лицу места и очекивати да ће на вашу веб страницу доћи више органског саобраћаја. Откријте одговарајуће кључне речи испод своје нише. Ако је могуће, користите кључне речи са дугим репом да бисте покрили све више и више тема везаних за ваше пословање. Направите скупно оптимизиран, смислен, релевантан и садржај без грешака. Редовно их преносите на веб локацију / блог и правилно се оптимизујте користећи најновије СЕО трикове. Тражилице увек траже ново учитани садржај како би посетиоцима приказали најактивније резултате.

Ако правите веб локацију користећи популарне програмере веб локација као што је Веебли, они имају све елементе спремне да ураде на лицу места СЕО.

Напомена: Ево водича за почетнике за СЕО ако желите да сазнате више.

3. Уклоните све неисправне везе

елиминирати-све-разбијене-линкса

Са сталним приливом новог садржаја веб странице свакодневно постају све веће и веће. Дакле, појединцима постаје врло тешко одржавати такве веб странице. Након неколико дана / недеља / месеци, садржај на веб локацији може се уклонити или застарети што може довести до неисправних веза. Изузетно је херкулејски задатак да ручно пронађете и исправите ове покварене везе.

Заправо, неисправна веза је непостојећи веб ресурс који се назива и мртва веза. Када неко покуша да приступи непостојећим веб страницама, сервер приказује ХТТП код 404. Доступност превише покварених веза на вашој веб страници може умањити њен квалитет, омаловажавати претраживаче и посетиоце и изазвати нагли пад промета на веб локацији. Стога морате провјерити и уклонити неисправне везе на вашој веб страници користећи онлине ресурси и алати.

4. Блог редовито

Гоогле даје велику важност свим оним веб локацијама које се редовно ажурирају свежим и јединственим садржајем. Блог је једноставан начин да ваша веб локација буде свежа и ажурирана. Дакле, само приложите корпоративни блог на своју веб локацију и почните га редовно ажурирати свежим садржајем.

До покренути блог није тешко као што се чини, морате имати стратегију и упорност. Ако се то догоди, претраживачи претраживача ће редовно посећивати вашу веб локацију, додавати ново додате странице у своје индексе и полако ћете расти органски саобраћај на вашој веб локацији..

5. Потражите могућности госта за блогање под вашом нишом

Блоггинг за госте је још једна од важних ствари које бисте требали активно обављати да бисте стекли пуно предности. У том процесу, особа шаље јединствени садржај блогерима (испод своје нише) на објављивање. Ако власници блога објављују његове постове, то помаже обема странама. Власници блогова бесплатно добијају квалитетан садржај и могу га искористити за боље пословање на мрежи и остварити више прихода. С друге стране, сарадници проширују досег на велики део циљане публике и доносе пословне прилике у вредности од милион долара.

6. Имајте дефинитивну стратегију за интерно повезивање

Интерно повезивање важне СЕО праксе у којој професионалци за дигитални маркетинг везују једну страницу на другу страницу у истој домени у навигацијске сврхе. Помаже им да стекну већу репутацију у очима различитих претраживача и посетилаца, побољшају индексирање и индексирање веб страница, смањену стопу напуштања странице и увелике повећају кликове на веб локацији. Дакле, усвојите интерно повезивање као део свог СЕО напори и уживајте у њеним предностима.

7. Будите активни на важним веб локацијама друштвених медија

будите активни на важним друштвеним медијима

Увек имајте на уму да Гоогле сматра репутацију друштвених медија веб локацијама. Гоогле преферира веб локацију са пристојним присуством на различитим каналима друштвених медија и приказани су у њеним резултатима. Дакле, морате промовисати своју веб локацију или њене странице на свим важним каналима друштвених медија. Само додајте све више и више људи на странице друштвених медија вашег сајта и дистрибуирајте садржај међу њима. Охрабрите их да максимално деле ваш садржај. Све ово помоћи ће вам да добијете више органског промета на својој веб локацији.

8. Активно комуницирајте са својом публиком

Ако активно комуницирате са циљаном публиком, то ће вам помоћи да знате шта ваша публика мисли, осећа и са чим се бори са сарадњом са вашим брендом. У зависности од резултата, можете извршити потребне промене и подстаћи људе да се баве вашом марком током дужег временског периода. За комуникацију са циљаном публиком можете користити различите системе, као што су Емејл Маркетинг, Тражите повратне информације, системе за коментаре, форуме, РСС линкове, веб локације са питањима и одговорима итд.

9. Строго анализирајте своју СЕО вјежбу

Није важно колико добро обављате СЕО активности да бисте повећали промет на својој веб локацији, увек остају нека подручја побољшања и исправке. Због тога морате редовно пратити перформансе ваше СЕО вежбе и истраживати подручја даљег побољшања. Учините све то како бисте осигурали да сваки дан добијете приличну количину органског промета.

Закључак

Сталан проток органског промета на вашој веб локацији је неопходан ако желите да остварите довољне приходе и пребаците пословање на веб страницу на нови ниво. Ово је неколико корисних савета за повећање органског промета на веб локацијама / блоговима. Само их спроведите и имаћете користи у будућности.

Брандон Гравес је плодан дигитални маркетинг и ВордПресс експерт који ради са ХиреВПГеекс. Стално пише о најновијем веб дизајну и сервисима за развој ВордПресса псд у ВордПресс претворбу, Претварање ХТМЛ у ВордПресс итд. Пратите га даље Гоогле Плус да бисте добили тренутна ажурирања.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map