15 (бесплатних) генератора фавицон-а које ми апсолутно препоручујемо

Дакле, ви сте спремни да покренете блог или веб локацију. Обавили сте истраживање које градитељ веб локација треба да користите. Одлучили сте се за стварно цоол име за своју веб локацију. К врагу, можда ћеш бити готов и само желиш да започнеш са уновчавањем свог блога.


Али чекај, пре него што то учиниш. Ево мало теста. Учитајте свој блог у прегледач, а затим учитајте било који други веб сајт.

Приметите нешто другачије?

Осим што су очигледно две различите веб локације, приметићете да већина веб локација има ове мале иконе на картици. Ово су навике – кратке за икону фаворита – и вјеровали или не, имати један је заправо врло важан за вашу марку.

Шта је фавицон и где да их набавим

Шта су заправо фавицонс? То су малене мале иконе које се појављују пре УРЛ странице, листе обележивача, траке адреса веб локације, прегледача са картицама и других елемената интерфејса..

Фавицон обично има следеће величине: 16 × 16, 32 × 32, 48 × 48, 64 × 64, 128 × 128. Већина прегледача користи .ИЦО формат, али неки користе и * .ГИФ и * .ПНГ.

Није тако тешко створити фавицон, а са ових 15 бесплатних фавицон генератора које ми апсолутно препоручујемо, имат ћете професионални фавицон за своју веб локацију у било којем тренутку!

1. Фавицон генератор

фавицон_генФавицон Генератор

Вероватно најлакши генератор за употребу, Фавицон Генератор омогућава вам да креирате фавицон који је спреман за употребу једноставним постављањем слике на њихово веб место. Овај бесплатни генератор фавицон може увести ГИФ, ЈПЕГ и ПНГ формате слика директно са вашег рачунара и претворити га у .ИЦО формат. Када то учините, само пренесите фавицон датотеку у коријенску фасциклу веб локације.

Посетите Фавицон Генератор

2. Фавицон.цц

фавицон_ццФавицон.цц

За креативније склоне можете да креирате фавицон користећи Фавицон.цц. Онлине бесплатни фавицон генератор и креатор, сајт је одличан за креирање фавицон-а на месту где можете и анимирати. Можете да увезете слике као што локација подржава формате слика ЈПГ, ЈПЕГ, ГИФ, ПНГ, БМП, ИЦО и ЦУР.

Посетите Фавицон.цц

3. Динамички погон – Фавицон генератор

динамички погонДинамички погон – Фавицон генератор

Дио веб алатки Динамиц Дриве-а, Динамиц Дриве – Фавицон Генератор је још један једноставан и лак за употребу бесплатан генератор фавицон-а. Можете да отпремите слике које су у ГИФ-у, ЈПГ-у, ПНГ-у и БМП-у да бисте генерисали икону фавицон. Такође имају додатну могућност креирања иконе радне површине 32 × 32 и иконе 48 × 48 КСП.

Посетите Динамиц Дриве – Фавицон Генератор

4. Генфавицон

генфавицонГенфавицон

Генфавицон вам омогућава да направите фавицон у само три једноставна корака. Оно што је сјајно у вези са Генфавицон-ом је то што можете да одаберете величину иконе када креирате. Након што отпремите слику у било ЈПЕГ, ГИФ или ПНГ, можете одабрати величину (16 × 16, 32 × 32, 48 × 48, 128 × 128) свог фавицон-а. Такође можете прегледати свој фавицон кликом на „Цаптуре“ & Прегледај “.

Посетите Генфавицон

5. Фавицонгенератор

фавицонгенраторФавицонгенератор

Фавицонгенератор је генератор непотребних икона који користи веома основни интерфејс, чинећи га једноставним за кориснике. Овај бесплатни генератор фавицон-а је оно што вам је потребно за претварање ПНГ, ЈПГ или ГИФ слика у .ицо формат. Веб локација нема много опција и захтева савршено квадратну слику (100 пиксела к 100 пиксела), али је врло једноставан за употребу ако сте лењи да размишљате о стварању фавицон-а.

Посетите Фавицонгенератор

6. Продрав

провдравПродрав

Иако већина фавицон генератора подржава уобичајене датотеке са сликама, веома мали број вас омогућава коришћење датотека са фотографијама. Продрав не подржава само уобичајене ЈПГ, ГИФ, ПНГ и БМП датотеке, већ подржавају и ТИФ формате датотека. Бесплатни алат за фавицон може да генерише икону у више величина (16 × 16, 32 × 32, 48 × 48, 128 × 128), а може их и произвести на различитим нивоима оштрине, тако да можете да упоредите који изгледа боље за вашу веб локацију.

Посетите Продрав

7. Логастер.цом

логастерЛогастер.цом

Са преко 5 000 000 различитих логотипа креираних испод појасева, Логастер је бесплатни генератор фавицон-а за оне који желе да додају „лични додир“ при креирању фавицон-а. Започети са Логастером је довољно једноставно. Само кликните на дугме „Креирај логотип“, напишите име своје компаније и изаберите врсту активности. Тада ће вам бити постављен избор предложака логотипа за избор који можете прилагодити.

Посетите Логастер.цом

8. Фавицон.про

Фавицон.проФавицон.про

Фавицон.про је још један одличан бесплатни генератор фавицон-а који можете користити да бисте брзо и лако креирали фавицон за своју веб страницу. Имају све основне функције генератора икона који вам омогућавају да отпремите своје слике у ПНГ, ЈПГ или ГИФ формату и претворите их у иконе. Још једна сјајна ствар код Фавицон.про-а је да они садрже и детаљни водич за креирање иконе и за постављање на вашу веб локацију. Како је то феноменално!

Посетите Фавицон.про

9. Антифавицон

антифавицонАнтифавицон

Антифавицон се мало разликује од осталих генератора икона по томе што уопште не користи слике за стварање фавицон-а. Уместо тога, он ствара фавицон у потпуности кроз текст. Алат има два текстуална поља у која можете да упишете да бисте креирали икону. Поред тога, можете прилагодити и боје текста и његову позадину. Иако су могућности ограничене, овај бесплатни генератор фавицон-а је добар избор за појединце који немају вештине дизајнирања.

Посетите Антифавицон

10. РеалФавицонГенератор.нет

реалфавицонгенРеалФавицонГенератор.нет

РеалФавицонГенератор је изненађујуће моћан алат у поређењу са другим фавицон генераторима. Помоћу ове алатке можете да направите фавицон на свим доступним платформама. Поред тога, добијате и могућност тестирања саме иконе. Само упишите своју веб локацију, кликните на дугме „Провери фавицон“ и он ће вам пренети повратне информације о вашем фавицон-у. Можете проверити како ваш фавицон изгледа на различитим прегледачима или оперативном систему и поправити све што недостаје.

Посетите РеалФавицонГенератор.нет

11. Фавиц-о-Матић

фавицоматицФавиц-о-Матиц

Фавиц-о-Матиц тврди да је „крајњи генератор фавицон-а“ и то чине пружајући две једноставне опције. Учитајте слику и претворите је у једну .ИЦО датотеку или направите фавицон за све доступне платформе, укључујући иОС и Андроид апликације. У напредним подешавањима можете чак и да прилагодите величину, боју позадине и више за свој фавицон.

Посетите Фавицоматиц.цом

12. Фавикон

фавиконФавикон

Треба вам једноставан фавицон генератор? Фавикон је твој одговор. Овај једноставан генератор икона омогућава обрезивање и преузимање слике у облику .ИЦО датотеке. Осим тога, с Фавиконом не можете много. Ако требате да избаците једноставан фавицон, онда је овај бесплатан алат дефинитивно за вас.

Посетите Фавикон

13. Фавицонит

фавицонитФавицонит

Фавицонит је још један алат за једноставно коришћење за креирање фавицон-а, икона додирних јабука, као и ХТМЛ заглавља за више платформи и уређаја. Кораци су довољно једноставни, само пренесите слику и остатак ће вам бити потребан. Овај бесплатни генератор фавицон-а такође олакшава преименовање ваше иконе. Можете да кликнете на дугме „Напредно“ да бисте приступили додатним опцијама за прилагођавање.

Посетите Фавицонит

14. Ксицонедитор

кицонедиторКсицонедитор

Желите да креирате своју икону од почетка? Ксицонедитор је одличан ако желите да направите фавицон који је у потпуности направљен по мери. Ова веб локација садржи алат типа, алат за четкице, алат за оловке, гумицу за брисање и друго што вам омогућава да бесплатно направите заиста јединствени фавицон. Такође можете да увезете своју икону и обрежете је доступним алатима и прегледате је пре преузимања фавицон-а.

Посетите Ксицонедитор

15. Фавицонр

фавицонрФавицонр

Фавицонр може да генерише иконе користећи ЈПГ, ГИФ и ПНГ датотеке, слично осталим алаткама на овој листи. Друго што може да уради је креирање фавицон-а са прозирном позадином помоћу прозирне датотеке ГИФ или ПНГ. Са Фавицонр-ом нема никаквих алата који чине прављење фавицонс-а правом ствари са овом алатком.

Посетите Фавицонр.цом

Тхе Врап Уп

Да бисте створили фавицон не захтева пуно напора, али имати дефинитивно помаже. Имати свој јединствени и прилагођени фавицон показује да сте озбиљни у вези са својом робном марком и веб страницом. Осим тога, ови бесплатни генератори фавицон-а су једноставни за употребу и не штети их испробати!

Ако мислите да нам недостаје нешто сјајно, добро, само нас обавестите. Ми ћемо додати на листу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map