Web lokacije poput AppSumo: pronađite više ponuda u AppSumo alternativama

AppSumo web mjesto je koje nudi ponude na softveru. Ovo digitalno tržište postoji već dugo vremena i nudi samo aktualne ponude. Budući da je prodaja bilo koje vrste prolazne prirode, možete očekivati ​​da će se većina ponude na web lokacijama poput AppSumo često mijenjati.


Iako je AppSumo jedno od najstarijih mjesta ove prirode koje ne postoji, to ne znači da ste zaglavili samo sa jednim izvorom. Danas postoji mnogo wannabes-a koji su pokušali pratiti na AppSumo modelu – neki uspješniji od drugih.

Uz sve veći broj softverskih tržišta na kojima se pojavljuju, koliko se dobro slažu ove web stranice protiv AppSumo? Idemo dublje zaroniti u te mogućnosti i vidjeti što ćemo dobiti.

* Otkrivanje: U ovom postu koriste se partnerske veze. Zarađujemo proviziju (bez dodatnih troškova za vas) ako kupujete putem naših veza. To pomaže u pokrivanju troškova rada naših autora i web mjesta.

O AppSumo-u

web mjesto aplikacijeAppSumo početna stranica (posjetite ovdje)

AppSumo je posao na tržištu softvera već gotovo cijelo desetljeće. Osnovana 2011. godine, ova je platforma pomogla stotinama programera i izdavača softvera da zarade komade novca.

Doživotne ponude i popusti za softver

Preko AppSumo-a nude se brojne vrste ponuda, od kojih su najistaknutiji doživotne ponude. To znači da je kupovina tog softvera ili usluge putem platforme jednokratni trošak i možete ga koristiti zauvijek. Osim toga, postoje i godišnje ponude, pa čak i besplatni.

Uz sve veći broj tržišta, izgleda da se AppSumo suočio s jakom konkurencijom. U vrijeme pisanja usluge AppSumo je nabrojao 66 ponuda – još uvijek prilično značajan iznos.

AppSumo BrowseTrenutne ponude dostupne su na AppSumo (kliknite ovdje da biste pregledali ove ponude).

Softver dostupan na prilično širok raspon kategorija, ali očigledno je da su sve popularnija područja u marketingu i stvaranju novih potencijala. Tu su, naravno, i neobični predmeti, poput e-knjiga i drugog informativnog materijala.

Najbolji dio korištenja AppSumo je taj što možete uhvatiti solidne ponude s softverom u bilo kojem trenutku i ne morate čekati prodaju u petak ili na Cyber ​​Monday.

Tko je AppSumo za: Pro blogeri, pridruženi trgovci, mala poduzeća.

Posjetite AppSumo

5 najboljih AppSumo alternativa

1. StackSocial

Stacksocial početna stranica

Ako ste otišli potražiti AppSumo na sličnu web lokaciju kao što je StackSocial, vaša bi prva reakcija vjerojatno bila “WOW”. StackSocial pokrenuo se nekoliko godina nakon AppSumo-a i od tada snažno raste.

Od vremena kada su se pokrenuli, Stacksocial tvrdi da je zaradila više od 50 milijuna dolara za kupce, spasila posjetitelje preko 1,5 milijardi dolara i navela više od četiri milijuna posla. Po bilo kojoj mjeri, to je prilično velik paket softvera i dolara.

Na StackSocialu postoje doslovno stotine ponuda i platforma je prerasla fazu „samo softvera“. Sada je praktički puna platforma za e-trgovinu koja također ima ponude za sve, od auto-naprava do modnih dodataka.

Iako puristi možda nisu previše sretni zbog toga, nema čega zaplakati jer StackSocial i dalje održava snagu u osnovnoj ponudi softvera. Brzo pretraživanje same VPN rezultiralo je više od 20 opcija za odabir.

StackSocial je lako najbolja alternativa AppSumo-u koju sam do sada pronašao. U stvari, to daleko nadmašuje AppSumo u pogledu onoga što se nudi u bilo kojem trenutku.

Tko je StackSocial za: Svatko

Posjetite StackSocial

2. Dealizirati

Isključivanje početne stranice

U usporedbi s gore spomenutim moćnim ponudama, Čini se da Dealify ima pomalo razočaravajući niz ponuda. Zapravo, kad sam posegnuo na mjestu, zapravo je bilo dostupno samo 6 ponuda. Čak i uzimajući u obzir ponude koje dolaze i prolaze, manje od deset ponuda na cijeloj web stranici djeluje pomalo neugodno.

Osim prilično oštre ponude, Facebook stranica Dealify također ima izloženost sa svega nekoliko stotina pratilaca. Dealify se zapravo ne pretvara da je u suprotnom s tim vlasnik koji tvrdi da je web mjesto pokrenuo iz “strasti za internetskim marketingom i sjeckanjem rasta”.

Njihov marketinški korak ciljao ih je na trgovce i „hakere za rast“, ali nisam gledao prvi posao koji je prikazan, nisam baš bio uvjeren. Bila je to ponuda na aplikaciji za upravljanje lozinkom.

Tko je isključen za: Hakeri za rast, trgovci, mala poduzeća

Posjetite Dealify

3. PitchGround

PitchGround početna stranica

Kad tvrtka koja se bavi tržištem ima više osoblja od broja poslova koje je sklopila, malo bih se zabrinuo da sam vlasnik. Nažalost, to je trenutni položaj u kojem se PitchGround, čini se, našao.

Na ovoj sam web-lokaciji prvi put pronašao dok sam radio osnovna istraživanja o AppSumo – PitchGround oglas se neprestano prikazivao na Googleu govoreći “Mogli biste i bolje”. To znači da njihov marketinški tim aktivno cilja na korisnike AppSumo-a. Možda bi trebalo više vremena potrošiti na ponude za vlastite korisnike.

Brz pogled na web stranicu PitchGround pokazao je ukupno 27 ponuda – od kojih je samo 5 bilo aktivno u vrijeme nastanka ovog članka. Ostatak je označen kao “rasprodat”. Osim toga, posjetitelji stranice stalno se označavaju da se prijave za obavijesti o ugovorima putem niza vrlo neugodnih skočnih prozora.

Tko je PitchGround za: Mala poduzeća, trgovci, profesionalni blogeri

Posjetite PitchGround

4. DealFuel

DealFuel početna stranicaDealFuel početna stranica

Umjesto da se fokusira samo na vlasnike web stranica ili tvrtke, DealFuel nudi širok raspon vrlo korisnog višenamjenskog softvera, pa čak i resursa. Neki primjeri za to su bezvrijedna sredstva za čišćenje računala, ili čak paketi letaka za poslovnu upotrebu, od kojih se neki daruju besplatno.

S 21 stranice ponude koje biste mogli odabrati, pregledavanje web stranice može potrajati neko vrijeme. Oni su ovo olakšali, iako na više načina sortiranja ponuda u ponudi. Posebno treba napomenuti da DealFuel ima posebne kategorije koje pokrivaju WordPress i dodatke – izvrsno za mnoge vlasnike web lokacija vani.

Na prvi pogled, ovo je još jedna mala operacija koju vodi ključna skupina ljudi koja je uspjela izgraditi uspješnu stranicu. Da, bilo koji drugi vlasnici web mjesta koji koriste svoje ponude za izradu vlastitih web stranica nadahnjuju?

Za koga je DealFuel: Vlasnici web mjesta WordPress, mala poduzeća, redovni tražitelji posla

Posjetite DealFuel

5. Bavite se ogledalom

Početna stranica DealMirrorNapravite Mirro početnu stranicu

Deal Mirror je u velikoj mjeri fokusiran na ponude softvera koji pomažu da se web stranice rastu. Postoje brojne ponude koje pokrivaju kategorije u rasponu od marketinga do socijalne analitike. Nažalost, čini se da u vrijeme pisanja ponude imaju ograničenu ponudu.

Iako su oni koje sam pronašao bili prilično korisni, čini se da postoji nešto malo dubine u onome što je dostupno ovdje. Ipak, lijepo je što razumiju poteškoće pri pokretanju novijih web lokacija i stvorili su kategoriju pod nazivom “Ponude ispod 20 dolara”.

Ponude ovdje dolaze i sa garancija zadovoljstva, i vratit će vam kupnju koju želite, bez ikakvih pitanja.

Tko ima ogledalo za: Pro blogeri, mala i srednja poduzeća

Posjetite DealMirror

Kako funkcioniraju softverske tržnice

Radni model je relativno jednostavan.

Marketplaces se obraća programerima, izdavačima ili davateljima usluga i dogovaraju uvjete “ugovora”. Ti su poslovi često jedinstveni za tržište tako da stvaraju uvjerljiv faktor prodaje.

Marketplaces tada preuzimaju posao da posao učine što privlačnijim za svoje posjetitelje. U međuvremenu, za svaku prodaju koja je učinila da čovjek u sredini (na pijaci) zakupi, ponekad znatan iznos.

Primjeri AppSumoPrimjer – Ogromne uštede pronađene u AppSumo, uštede do 96% na marketinškom softveru kao što su Boost i drugi.

Ova tri korner-strategija koristi svim uključenim. Izvor softvera dobiva slobodan pristup tržištu inače neiskorištenom segmentu kupaca, a tržište zarađuje dio svake prodaje. Konačno, kupac dobiva veliku ponudu s popustom.

Većina tržišta se bavi i podružnicama, tako da ćete vjerojatno naići na web stranice koje nude ponude koje obuhvaćaju više od jednog tržišta. To dodatno pomaže da se tržišta šire svako na Internetu.

Zapravo, ako ste zainteresirani, sami možete pokrenuti pridruženo web mjesto i utjecati na ponude koje nude ta tržišta.

Zaključak: Jesu li tržišta za prodaju korisna?

Do sada ste vjerojatno shvatili da je većina web stranica s tim ugovorima zapravo usmjerena na vlasnike web stranica koji žele povećati rast. Sadržaj i SEO su vitalna jezgra svake web stranice ili bloga, ali širenje dosega je drugačija stvar.

Popularne kategorije za softverske ponude uključuju:

 • Izgradnja web stranica
 • Tečajevi i vodiči
 • SEO Upravljanje
 • Prodaja i vodeća generacija
 • Marketing i Outreach

Web stranice s ponudama korisne su na više načina. Prvo je očito – ušteda u troškovima. Ponude pronađene na većini ovih web mjesta često su jedinstvene u svojoj ponudi. Iskoristite za primjer priliku da kupite doživotnu licencu za aplikaciju, a ne da morate plaćati godišnje ponavljajuće naknade.

Drugo je malo suptilnije. Uzmimo slučaj vlasnika pridružene web lokacije koji je želio da neka aplikacija pomogne u stvaranju potencijalnih korisnika. Osim što na tržnici tražite posao za ono što želite, možete i pregledati alternativne ponude da biste vidjeli možete li naići na nešto bolje ili nudi dobar iznos za vaš novac.

Također ponovno imajte na umu da se ovi poslovi redovito mijenjaju, tako da uvijek možete provjeriti kako biste dobili nove ideje o tome koji bi softver mogao najbolje funkcionirati za vaše poslovanje..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map