Stalni pregled stikov: značilnosti, cene in primerjave

Danes je na spletu toliko spletnih mest, da če bi bili prodajalec e-trgovine ali celo kdo upajo, da se lahko obrnete in posredujete brezplačne informacije, bi se verjetno imeli prav. V svetu potisnih obvestil in agresivnega trženja je ključnega pomena, da se obrnete po e-pošti. Trženje po e-pošti je lahko fantastičen način za privabljanje prometa na vaše spletno mesto, če je opravljeno pravilno.


ConstantContact je med množico drugih najboljših e-poštnih marketinških storitev ime, ki se pojavlja nenehno (brez namena). Poleg svoje temeljne kompetenc v trženju po e-pošti se je spletno mesto razširilo tudi na druge storitve, povezane s trženjem, ki so plus.

Danes si bomo ogledali, kaj ponuja stalni stik in izkušnje, ki jih lahko pričakujete, če se odločite, da jim pomagate.

Povzetek stalnega stika

Orodje za trženje e-pošte za mala podjetja

Ime: Stalni stik

Opis: Constant Contact je avtomatizirana digitalna marketinška rešitev, ki podjetjem (in nekaterim posameznikom) pomaga razširiti doseg. Opremljen je s čimerkoli, kar boste kdaj potrebovali, od ustvarjanja vsebine za doseg podatkov do analize rezultatov.

Operacijski sistem: Spletna

Kategorija aplikacije: Programska oprema za trženje e-pošte

 • Enostavnost uporabe

 • Predloge & Oblikovanje

 • Lastnosti

 • Vrednost denarja

 • Pomoč strankam

Na splošno

4.1

Povzetek

To zelo preprosto in hkrati zelo okretno orodje je odlična rešitev za mala in srednje velika podjetja, da povečajo svoje tržne zmožnosti. Njegov enostavno vodljiv vmesnik je popolno ravnovesje enostavnosti in nabora funkcij. Tu se izogibajte preveč zapletenim procesom in delajte v lepih, racionaliziranih delovnih tokovih.

Nauči se več:

 • Predstavite predloge e-poštnih sporočil
 • Nenehni stik proti MailChimp
 • Zgodbe o uspehu v stiku
 • Opomba Jerryja Lowa

Prednosti

 • Brezplačno preizkusno obdobje 60 dni
 • Enostaven seznam uvoznikov
 • Impresiven seznam dodatkov

Slabosti

 • Čuden sistem samodejnega odziva

{
"@kontekst": "http://schema.org",
"@tip": "Pregled",
"itemReviewed": {
"@tip": "Uporaba programske opreme",
"ime": "Stalni stik",
"opis": "Constant Contact je avtomatizirana digitalna marketinška rešitev, ki podjetjem (in nekaterim posameznikom) pomaga razširiti doseg. Opremljen je s čimerkoli, kar boste kdaj potrebovali, od ustvarjanja vsebine za doseg podatkov do analize rezultatov.",
"slika": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/constantcontact-home-review.jpg",
"operacijski sistem": "Spletna",
"aplikacijaKategorija": "Programska oprema za trženje e-pošte"
},
"pregledOcena": {
"@tip": "Ocena",
"ocenaVrednost": 4.0999999999999996447286321199499070644378662109375,
"najboljša ocena": 5,
"najslabše ocene": 0
},
"avtor": {
"@tip": "Oseba",
"ime": "Timothy Shim"
},
"pregledBody": "

To zelo preprosto in hkrati zelo okretno orodje je odlična rešitev za mala in srednje velika podjetja, da povečajo svoje tržne zmožnosti. Njegov enostavno vodljiv vmesnik je popolno ravnovesje enostavnosti in nabora funkcij. Tu se izogibajte preveč zapletenim procesom in delajte v lepih, racionaliziranih delovnih tokovih.

\ r \ n

Nauči se več:

\ r \ n

  \ r \ n
 • Predstavite predloge e-poštnih sporočil
 • \ r \ n

 • Nenehni stik proti MailChimp
 • \ r \ n

 • Zgodbe o uspehu v stiku
 • \ r \ n

 • Opomba Jerryja Lowa
 • \ r \ n

"
}

Stalne kontaktne funkcije

Upoštevajte, da je glavni cilj stalnega stika v trženju e-pošte, ko boste registrirali račun, boste lahko ustvarili seznam e-poštnih sporočil, vnesli svoje kontaktne podatke in nato ustvarili svoj prvi e-poštni naslov.

Kontaktni podatki so obvezni in za tiste, ki ste novi pri trženju po e-pošti, se je to potrebno seznaniti. Mnoge države imajo danes stroge zakone glede zasebnosti podatkov in osebnih podatkov. Upoštevajte te zakone in se prepričajte, da jih upoštevate, preden pošljete kakršno koli tržno e-pošto!

1. Ustvarjanje seznama

Vaš seznam naročnikov je srce vaše e-poštne marketinške kampanje in je sestavljen iz vseh e-poštnih naslovov, na katere želite doseči svoj naslov. Vnos enega za drugim bi bila nova oblika norosti, zato ima stalni stik več preprostih načinov za zapolnitev seznama.

Najhitrejši in najpreprostejši načini so, da jih naložite v obliki datoteke, jih neposredno uvozite z Gmailovega seznama stikov ali jih celo izvlečete iz Microsoft Outlooka. Če seznam nalagate v datoteko, upoštevajte, da stalni stik prepozna vrednosti, ločene z vejicami (CSV), formate Excela in navadnega besedila..

Vsak zapis je mogoče urejati in oznakam lahko dodeliteKo končate, da lahko do svojih zapisov o stikih dostopate prek upravitelja stikov. To vam omogoča, da tam urejate informacije, hkrati pa vam omogoča, da dodate tisto, kar sistem imenuje “Oznake”. Predvidevam, da bi to lahko koristilo pri nekako razvrščanju stikov po seznamih, vendar je urejanje zapisov drug za drugim izredno mučno.

2. Vodenje oglaševalskih akcij za trženje e-pošte

Vizualni urejevalnik Constant Contact je preprost za uporaboVizualni urejevalnik je enostaven za uporabo, predloge pa v izobilju.

Ko boste uredili svoj seznam e-poštnih sporočil, boste pripravljeni začeti kampanjo za trženje po e-pošti.

Za pomoč pri tem stalnem stiku je na voljo zelo veliko shranjevanje predlog, ki ga lahko začnete. Še bolje je, da obstaja vizualni urejevalnik, s pomočjo katerega lahko spremenite katero koli od teh predlog, ki ustrezajo vašim potrebam. Pravzaprav lahko dobite predogled nekaterih teh predlog, preden se prijavite za stalni stik.

3. Predloge za e-poštno sporočilo s stalnim stikom

* Kliknite sliko za povečavo.

Osnovna predloga glasila Constant ContactOsnovna predloga za glasilo.

Predloge za neprekinjene stike po e-pošti za tržno kampanjo Črni petekPredloge za e-pošto za tržno kampanjo Črni petek.

Predloge za stalno stike po e-pošti za fitnes centre / telovadnice.Predloge za e-pošto za fitnes centre / telovadnice.

Predloge za e-pošto za restavracije in bari.

Predloge po e-pošti za podjetja z nepremičninami.

Predloge po e-pošti za božično prodajo.

Predloge za e-pošto za konference.

Predloge za e-pošto za modele / butike.

Več o tem: Oglejte si vse predloge za e-poštno sporočilo pri stalnem stiku.

Vsaka od predlog vsebuje vse osnovne podatke, potrebne za to, da je vaša e-pošta v skladu z večino standardnih predpisov. To vključuje vključitev fizičnega naslova za vaše podjetje, obvezno povezavo za odjavo in nekatere druge koristne informacije.

Če imate svoje medije, kot so logotipi ali lastniške slike, jih je mogoče naložiti v sistem in uporabiti tudi v glasilih. Dovoljeno vam je do 2 GB prostora za shranjevanje, zato je malo verjetno, da vas bo kmalu zmanjkalo.

Načrtujte svoja e-poštna sporočila za samodejno izdajo.

Ko poimenujete, uredite in ste zadovoljni z e-poštno oglaševalsko akcijo, ki ste jo zasnovali, jo lahko shranite in takoj pošljete ali pa načrtujete za poznejši in samodejni čas dobave in datum. Stalni stiki sledijo avstralskemu zahodnemu standardnemu času (AWST), tako da boste morali pretvorite lokalni čas po tem, da pravilno razporedite e-poštna sporočila.

Ena majhna pomanjkljivost, ki se mi je zdela pomembna, je ta, da se zdi, da ni nobenega načina, kako bi lahko sistem konfiguriral za samodejno odzivanje na odgovore uporabnikov. Kar stalni stik šteje za samodejni odziv, je bolj kot sprožilni učinek, ki se zgodi v vnaprej nastavljenih časih, da se sprosti vrsta e-poštnih sporočil.

4. Preverjanje rezultatov oglaševalskih akcij

Stalni stiki ponudnikov takojšnje posodobitve vaših marketinških kampanjTakoj posodobite svoje marketinške kampanje.

Po kateri koli kampanji si lahko rezultate ogledate na zavihku Poročanje.

Nenehni stik ima enostavno pregledljiv graf vaših rezultatov in vključuje ključne statistike, kot so stopnja klikov in odprta cena. Če se odločite za integracijo Google Analytics, bo na voljo več informacij. Poleg rezultatov posameznih oglaševalskih akcij lahko rezultate ujemate tudi v različnih akcijah.

5. Stalne stične aplikacije in integracije

Na trgu stalnih stikov je na voljo na stotine dodatkov.Na trgu je na voljo na stotine dodatkov.

Stalni stik ima odmeven seznam več kot 300 aplikacij in drugih modulov, ki jih lahko vključite v svoj glavni račun. Te segajo od preprostih aplikacij za uvoz e-poštnih sporočil, kot so računi za Google ali Outlook, vse do sodelovanja z Zoho in Azureplus za upravljanje odnosov s strankami in samodejno upravljanje svinčenih izdelkov in napoved prodaje.

Aplikacije so navedene na tržnici, kjer jih je mogoče razvrstiti na podoben način kot vtičnike WordPress po imenu, ocenah, ocenah ali celo, ko so bili dodani. Te aplikacije ponujajo izjemno zmogljivost za neizmerno povečanje vašega trženja e-pošte.

6. Upravljanje dogodkov

To je večina, ki ga večina orodij za trženje e-pošte še ni zares vključila. Kot dodaten modul k računu se lahko prijavite za upravljanje dogodkov v programu Constant Contact. S tem lahko pošljete povabilo na dogodek in uporabnik izpolni svoje odgovore. Ti odgovori so vloženi v sistem in registracije lahko spremljate kar iz udobja nadzorne plošče.

To je zelo preprosta funkcija, ki bi lahko bila tako koristna mnogim podjetjem. Dejansko lahko dobite donacije za določen dogodek tudi prek e-pošte, ki se lahko navezuje na stran o donacijah po meri. Žal za to obstaja dodatna mesečna pristojbina.

7. Dodatni viri in podpora

Kot eno izmed najboljših imen v igri za trženje po e-pošti vam Constant Contact želi uspeh v vaših akcijah. V ta namen ima veliko skladišče spletnih virov, ki jih lahko pokličete na pomoč. Vse, kar morate storiti, je, da izberete, v kateri panogi se ukvarjate, in dobili boste ideje o kampanji in celo predloge o tem, katere predloge bi bile primerne za vaše potrebe.

Poleg tega sistem vsebuje tudi bazo znanja, ki vsebuje odgovore na številna pogosta vprašanja, s katerimi se soočajo pretekli uporabniki. To vključuje tako članke kot tudi video vadnice. Če s tem še vedno niste rešili nobenih težav, s katerimi se srečujete, obstaja tudi obsežen sistem podpore.

Nenehni stiki so na voljo s pomočjo chatbota, e-poštne podpore, aktivne uporabniške skupnosti, pa tudi z direktnimi klicnimi telefonskimi linijami iz ZDA, Kanade, Mehike in Velike Britanije. Obstaja še ena linija, ki podpira klice z drugih mednarodnih področij. Telefonska podpora ni 24/7, vendar je podprti čas velikodušen.

Za tiste, ki resnično obupajo po pomoči, podjetje Constant Contact ob vikendih ponuja tudi omejeno pomoč ob vikendih.

Stalne kontaktne cene

Stalni stik ponuja dve glavni različici; E-pošta in e-pošta Plus. E-pošta je osnovna različica za enega uporabnika in ne dovoljuje avtomatizacije e-pošte, trženja dogodkov, spletnih donacij, anket in anket ali uporabe kuponov.

Poleg tega je vse ostalo cenovno določeno glede na velikost vašega seznama e-poštnih sporočil. Cene se gibljejo od najnižjih 500 naročnikov do 20 USD na mesec do 50.000 naročnikov pri 335 USD na mesec. Tisti, ki imajo še večje sezname, se morajo z njimi ukvarjati neposredno zaradi določanja cen.

Če se odločite za funkcijo dodatnega upravljanja dogodkov, bodite pripravljeni plačati vsaj 45 USD na mesec, odvisno od velikosti vašega seznama trženja.

Za nove uporabnike je Constant Contact na voljo 60-dnevno preskusno obdobje, v katerem boste lahko uživali vse prednosti računa Plus Plus. Edina razlika je v tem, da ste v preizkusnem obdobju omejeni na 100 seznamov.

Nenehni stik proti Šimpanzi po pošti

Lastnosti / cene
CTCT Basic
CTCT Plus
MailChimp Basic
Prosti načrti?NeNeDa
0 – 500 naročnikov17,00 USD / mesečno38,25 $ / mesečnoprost
Za 2.000 naročnikov38,25 $ / mesečno59,50 $ / mesečno50,00 USD / mesečno
Za 10.000 naročnikov80,75 USD / mesečno106,25 USD / mesec75,00 USD / mesečno
Za 25.000 naročnikov191,25 USD / mesečno191,25 USD / mesečno150,00 USD / mesečno
Več administratorjevNeDaDa
Toplotni zemljevid za sledenje klikomDaDaNe
SMS marketingDaDaNe
Enostavna segmentacija uporabnikovDaDaNe
Upravljanje dogodkovDaDaNe
Facebook / Instragram MarketingNeNeDa
RačunanjeDaDaNe
Popust za neprofitne organizacije20 – 30% popusta20 – 30% popustaNe
Brezplačen preizkus60 dni60 dniNe
Obiščite spletno stranStalni stikMailChimp

* Opomba: Brezplačni načrt MailChimp je na voljo za manj kot 2000 naročnikov in 12.000 e-poštnih sporočil na mesec

Obiščite stalni stik

Zgodbe o uspehu

V zadnjem desetletju Vin Bin dokazuje svoje strokovno znanje, saj kupcem ponuja izpopolnjeno paleto vin, obrtnih piv, žganih pijač, obrtnih sirov in gurmanske hrane. Ta posebna trgovina Rick Lombardi, ki je nastala iz moči v moč, je postala njegova strast uspešen posel.

Rick je bilo eno od orodij, ki ga uporablja, zato mu gre pripisovati, da je velik del njegovega uspeha. Sistem mu je ponudil cenovno dostopen način, da vzpostavi odnose s strankami in jih pripelje v Vin Bin. Rick in številni drugi, kot je on, so vplivali na trženje po e-pošti, da bi omogočili svoje poslovanje in povečali rast.

Več o tem: preberite zgodbe o uspehu na spletni strani Constant Contact.

Zaključek

Z več kot 650.000 strankami, ki so jih oskrbovali v 15 letih, je Constant Contact postal vodilni na področju trženja malih podjetij. Ponujajo posebno mešanico strokovnega znanja, učinkovite osrednje kompetence in močan podporni sistem.

Osebno se je Constant Contact že prej posluževal nekaj platform za trženje e-pošte. Ima vse pripomočke (in več), ki bi jih ponujalo profesionalno spletno mesto, hkrati pa ima poenostavljen uporabniški vmesnik, ki ne bo preveč zastraševal. Ko upoštevate trdni sistem podpore, bi rekel, da je to pravi zmagovalec.

Opomba Jerryja Lowa

Uporabljam MailChimp za WHSR Newsletter. Pred približno letom dni mi Constant Constant ponuja brezplačen račun. Nisem preklopil zaradi več razlogov:

 1. Cenejši na dolgi rok – MailChimp je za 5 – 10% cenejši od svojih konkurentov.
 2. Zadovoljen sem z graditeljem e-pošte MailChimp – zato nisem pripravljen preizkusiti drugih (zakaj popraviti nekaj, ko ni pokvarjeno?).
 3. Najbolj pa sem porabil ogromno truda in denarja za obvladovanje uporabe MailChimp-a in za nastavitev svojega trenutnega sistema za avtomatizacijo e-pošte. Stroške prenosa tehtnosti denarja, ki ga lahko prihranim iz brezplačnega računa.

Po mojem mnenju je konstantni stik po mojem mnenju eden najboljših treh kandidatov v orodjih za trženje elektronske pošte.

So kot napredna različica MailChimpa.

Cene stalnih stikov so nekoliko višje, vendar boste dobili tisto, kar boste plačali. Nekatere marketinške funkcije, kot so na primer urejanje SMS, opozorila o prodaji v realnem času, socialni CRM, enostavna segmentacija uporabnikov in izdajanje računov (česar ne morete dobiti na MailChimp), bi lahko bile bistvene za organizacijo velikih podjetij. Za začetek priporočam branje zgodb o uspehu na spletnem mestu Constant Contact, če želite izvedeti več.

Več o tem: Obiščite stalne stike v spletu

Opomba: Ta pregled je bil prvič objavljen na našem sestrskem spletnem mestu Odkrita skrivnost spletnega gostovanja.

Razkritje FTC: BuildThis prejema pristojbine za napotnice od orodij, navedenih na tej spletni strani. Toda mnenja temeljijo na naših izkušnjah in ne na tem, koliko plačajo. Osredotočeni smo na pomoč malim podjetjem in posameznikom pri izdelavi spletnih strani kot podjetja. Podprite naše delo in izvedejte več v našem razkrivanju zaslužka.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map