Spletna mesta, kot je AppSumo: poiščite več ponudb v možnostih AppSumo

AppSumo je spletno mesto, ki ponuja ponudbe programske opreme. Ta digitalna tržnica že dolgo obstaja in ponuja le tekoče ponudbe. Ker je prodaja katere koli vrste prehodna, lahko pričakujete, da se bo večina poslov na spletnih mestih, kot je AppSumo, pogosto spreminjala.


Čeprav je AppSumo eno najstarejših obstoječih spletnih mest, kar še ne pomeni, da ste obtičali le z enim virom. Danes je na voljo veliko ljudi, ki so poskušali spremljati model AppSumo – nekateri bolj uspešni kot drugi.

Kako se pojavlja vse večje število trgov s programsko opremo, kako dobro se ta spletna mesta skladajo s AppSumo? Pognimo se v te možnosti in poglejmo, kaj bomo dobili.

* Razkritje: v tej objavi se uporabljajo partnerske povezave. Če kupujemo preko naših povezav, zaslužimo provizijo (brez dodatnih stroškov za vas). To pomaga pokriti stroške našega pisca in obratovanja spletnega mesta.

O aplikaciji AppSumo

spletno mesto appsumoDomača stran AppSumo (obiščite tukaj)

AppSumo se že skoraj desetletje ukvarja s tržnico programske opreme. Ta platforma, ustanovljena leta 2011, je stotnikom razvijalcev in založnikov programske opreme pomagala zaslužiti koščke denarja.

Vseživljenjska dobava programske ponudbe in popusti

Na voljo je več vrst poslov, ki so na voljo prek AppSumo, med katerimi najbolj izstopajo življenjske posle. To pomeni, da je nakup programske opreme ali storitve prek platforme enkratni strošek in jo lahko uporabljate za vedno. Poleg tega obstajajo tudi letne ponudbe in celo brezplačne ponudbe.

Z naraščajočim številom trgov se zdi, da se AppSumo postavlja proti hudi konkurenci. AppSumo je v času pisanja našteval 66 ponudb – še vedno precej velik znesek.

AppSumo BrskajTrenutne ponudbe so na voljo v AppSumo (za ogled teh ponudb kliknite tukaj).

Programsko opremo, ki je na voljo, razdelijo v precej širok razpon kategorij, vendar so očitno bolj priljubljena področja trženja in ustvarjanja potencialnih strank. Občasno obstajajo nenavadni predmeti, kot so e-knjige in drugo informativno gradivo.

Najboljši del uporabe AppSumo je ta, da se lahko kadarkoli skrijete s solidnimi ponudbami za programsko opremo in vam ni treba čakati na prodajo na črni petek ali spletnega ponedeljka.

Kdo je AppSumo za: Pro blogerji, pridruženi tržniki, mala podjetja.

Obiščite AppSumo

5 najboljših možnosti AppSumo

1. StackSocial

Stacksocial Homepage

Če bi šli iskati AppSumo na podobno mesto, kot je StackSocial, bi bila prva reakcija verjetno “WOW”. StackSocial se je začel izvajati nekaj let po AppSumo in od takrat močno raste.

Od takrat, ko so se začeli, Stacksocial trdi, da je kupcem zaslužil več kot 50 milijonov dolarjev, obiskovalcem prihranil več kot 1,5 milijarde dolarjev in našteval več kot štiri milijone poslov. Vsekakor je precej velik kos programske opreme in dolarjev.

Na strani StackSocial je na voljo dobesedno na stotine pogodb in platforma je prerasla fazo “samo programske opreme”. Zdaj je praktično popolna platforma za e-trgovino, ki ima tudi ponudbe o vsem, od samodejnih pripomočkov do modnih dodatkov.

Čeprav puristi pri tem morda niso preveč veseli, ni prav nič za jokati, saj StackSocial še vedno ohranja svojo moč v osnovni ponudbi programske opreme. Hitro iskanje samega »VPN« je prineslo več kot 20 možnosti.

StackSocial je enostavno najboljša alternativa AppSumo, ki sem jo zasledila do zdaj. Pravzaprav daleč presega AppSumo glede na to, kaj je v danem trenutku na voljo.

Kdo je StackSocial za: Vsi

Obiščite StackSocial

2. Izključite

Izključite domačo stran

V primerjavi z zgoraj naštetimi zmogljivimi ponudniki se zdi, da ima Dealify nekoliko razočarajočih ponudb. V bistvu sem, ko sem prišel na spletno stran, dejansko na voljo le 6 ponudb. Tudi če upoštevamo ponudbe, ki prihajajo in odhajajo, se zdi, da imajo manj kot deset poslov na celotnem spletnem mestu nekoliko zanemarljive.

Na strani Facebook Dealify je poleg njihove precej blage ponudbe omejena tudi le nekaj sto spremljevalcev. Dealify se v resnici ne pretvarja, da je drugače, vendar s lastnik, ki trdi da je spletno stran začel iz “strasti do spletnega trženja in taksnega razvoja.”

Njihovi marketinški predstavniki so namenjeni tržnikom in “hekerjem za rast”, toda glede na prvo ponudbo, ki je na ogled, nisem bil zelo prepričan. Bila je ponudba v aplikaciji za upravljanje gesla.

Kdo je izključen je za: Hekerji za rast, tržniki, mala podjetja

Obiščite Izključi

3. PitchGround

Domača stran PitchGround

Kadar ima tržno podjetje več zaposlenih, kot je število poslov, ki jih ima, bi me malo skrbelo, če bi bil lastnik. Na žalost je to trenutno stališče, v katerem se je PitchGround znašel.

To spletno mesto sem prvič našel, ko sem delal nekaj temeljnih raziskav o AppSumo – oglas PitchGround se je v Googlu nenehno prikazal, rekoč “Lahko bi naredil boljše”. To pomeni, da njihova marketinška skupina aktivno cilja na kupce AppSumo. Morda bi morali porabiti več časa za ponudbe virov za lastne uporabnike.

Hiter pogled na spletno mesto PitchGround je pokazal skupno 27 poslov – od tega je bilo 5 dejavnih v času nastanka tega članka. Preostanek je bil označen kot „razprodan“. Poleg tega se obiskovalci spletnega mesta nenehno znajdejo, da se prijavijo na obvestila o pogodbi s serijo zelo nadležnih pojavnih oken.

Kdo je PitchGround za: Majhna podjetja, tržniki, profesionalni blogerji

Obiščite PitchGround

4. DealFuel

Domača stran DealFuelDomača stran DealFuel

Namesto da bi se osredotočil samo na lastnike spletnih mest ali podjetja, DealFuel ponuja široko paleto zelo uporabne večnamenske programske opreme in celo virov. Nekaj ​​primerov tega je Junk Cleaners za osebne računalnike ali celo pakete letakov za poslovno uporabo, od katerih se nekateri celo podeljujejo brezplačno.

Z 21 stranmi ponudb, ki jih lahko izbirate, lahko brskanje po spletnem mestu traja kar nekaj časa. To so olajšali, čeprav na več načinov razvrščajo ponudbe. Posebej je treba opozoriti, da ima DealFuel posebne kategorije, ki pokrivajo WordPress in vtičnike – super za številne lastnike spletnih mest.

Na prvi pogled je to še ena majhna operacija, ki jo vodi ključna skupina ljudi, ki ji je uspelo zgraditi uspešno spletno mesto. Navdihujoče za vse druge lastnike spletnih mest, ki uporabljajo svoje ponudbe za pripravo lastnih spletnih mest, da?

Za koga je DealFuel: Lastniki spletnih mest WordPress, mala podjetja, redni iskalci poslov

Obiščite DealFuel

5. Deal Mirror

Domača stran DealMirrorPonudite Mirro domačo stran

Deal Mirror je zelo osredotočen na ponudbe programske opreme za pomoč pri rasti spletnih strani. Imajo številne ponudbe, ki zajemajo kategorije od trženja do socialne analitike. Žal se zdi, da imajo v času pisanja ponudbe omejene ponudbe.

Medtem ko so bili tisti, ki sem jih našel, dokaj uporabni, se zdi, da je nekaj, kar je na voljo tukaj, nekoliko pomanjkljivo. Kljub temu je lepo, da razumejo težave pri zagonu novejših spletnih mest in so ustvarili kategorijo z oznako »Ponudbe pod 20 USD«.

Ponudbe tukaj prihajajo tudi s garancija zadovoljstva, in vrnili vam bodo vse nakupe, ki jih želite, brez vprašanj.

Komu je namenjeno ogledalo: Pro blogerji, mala in srednje velika podjetja

Obiščite DealMirror

Kako delujejo tržnice programske opreme

Delovni model je razmeroma preprost.

Marketplaces se obrnejo na razvijalce, založnike ali ponudnike storitev in se dogovarjajo o pogojih “dogovora”. Ti posli so pogosto edinstveni za trg, da ustvarijo prepričljiv prodajni dejavnik.

Marketplaces nato prevzamejo nalogo, da posel čim bolj privlačijo za svoje obiskovalce. Medtem se za vsako prodajo, ki jo naredi človek na sredini (trg), odreže – včasih velik znesek.

Primeri AppSumoPrimer – Ogromni prihranki, ki jih najdete pri AppSumo, prihranite do 96% v marketinški programski opremi, kot so Boost in drugi.

Ta tri vogalna strategija koristi vsem vpletenim. Vir programske opreme dobi prost dostop do trga sicer neizkoriščenega segmenta kupcev in trg zasluži del vsake prodaje. Nazadnje kupec dobi veliko ponudbo s popustom.

Večina prodajnih mest deluje tudi s podružnicami, tako da boste verjetno naleteli na spletna mesta, ki ponujajo ponudbe za več kot eno tržnico. To nadalje pomaga, da se tržnice razširijo po internetu.

Če vas zanima, lahko sami vzpostavite partnersko spletno mesto in izkoristite ponudbe teh trgov.

Zaključek: Ali so tržne ponudbe koristne?

Do zdaj ste verjetno že ugotovili, da je večina lokacij s temi pogodbami dejansko usmerjena v lastnike spletnih strani, ki si želijo širiti rast. Vsebina in SEO sta bistveno jedro vsakega spletnega mesta ali spletnega dnevnika, vendar je razširitev dosega drugačna stvar.

Priljubljene kategorije za programske ponudbe vključujejo:

 • Gradnja spletnih strani
 • Tečaji in vodniki
 • Upravljanje SEO
 • Prodaja in vodenje generacije
 • Trženje in doseg

Spletna mesta za obravnavo so koristna na več načinov. Prvo je očitno – prihranek pri stroških. Ponudbe, najdene na večini teh spletnih mest, so pogosto edinstvene v njihovi ponudbi. Vzemite za primer priložnost, da za vlogo kupite doživljenjsko licenco, namesto da bi morali plačevati letne ponavljajoče se pristojbine.

Drugi je nekoliko bolj subtilen. Vzemimo primer lastnika pridruženega spletnega mesta, ki je želel, da kakšna aplikacija pomaga pri ustvarjanju potencialnih strank. Poleg iskanja ponudbe za tisto, kar želite na tržišču, lahko brskate tudi po nadomestnih ponudbah in preverite, ali lahko naletite na kaj boljšega ali nudi dobro ceno za vaš denar.

Ponovno upoštevajte tudi, da se ti posli redno spreminjajo, tako da lahko vedno preverite, ali imate nove ideje o tem, katera programska oprema bi lahko najbolje delovala za vaše podjetje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map