SEMrush pregled: što je potrebno da nadmašite svoju konkurenciju

Za one od vas koji misle da je Internet samo slučajna kolekcija web stranica, e-prodavaonica i blogova bačenih tamo radi vašeg čitanja, razmislite ponovo. Internet je, poput stvarnog svijeta, poslovno okruženje. Istina, prosječni Joe jednostavno će zbrkati u tome, ali pravi poslovni čovjek postupa točno onako kako jest – konkurencija poslovnim rivalima zbog prihoda.


Većina mrežnih stanovnika, pa čak i mala poduzeća, čitaju vijesti i zadivljavaju se potezima koje zemlje širom svijeta podupiru da podrže prekograničnu trgovinu. Internet je odavno prekogranični i ako očekujete da ćete preživjeti na mreži kao posao, trebat će vam više od kratkog znanja o tome što znači pojam optimizacija za tražilice..

SEMrush nudi 7-dnevno besplatno probno razdoblje za svoj softverNa raspolaganju je 7-dnevno besplatno probno razdoblje.

U trgovini od cigle i maltera morat ćete procijeniti točke poput lokacije i prometa kupaca. To se odnosi i na web mjesto. Promet je uglavnom nevidljiv, tako da morate znati što će privući vaše kupce – na primjer, kroz popise pretraživača.

Sažetak pregleda SEMrush-a

Opsežan alat za analizu web stranica za mrežne tvrtke

Ime: SEMrush

Opis: SEMrush je softver za poslovnu inteligenciju koji nudi sveobuhvatno istraživanje podataka. Ti podaci trebaju vam da nadmašite konkurenciju.

Operacijski sustav: Web-based

Kategorija aplikacije: Internetski marketing, SEO

 • Jednostavnost korištenja

 • Pouzdanost

 • Značajke

 • Vrijednost za novac

 • Korisnička podrška

Sve u svemu

4.2

Sažetak

Semrush vam pomaže u plasiranju vašeg web sadržaja, ali u pogledu skupa značajki, to se proteže i dalje od toga. Dobivate pristup gotovo svim alatima potrebnim za borbu s drugima za prvo mjesto na Googleovoj ljestvici.

Saznajte više:

 • Upoznavanje sa SEMrush-om
 • Što nudi SEMrush?
 • SEMrush cijene
 • Za koga je SEMrush?

prozodija

 • Nevjerojatno moćna SEO podrška
 • Dobijte inače nedostupne podatke o konkurentima

kontra

 • Strme cijene
 • Isprobajte SEMrush besplatno
 • Usporedite SEMrush cijene

{
"@kontekst": "http://schema.org",
"@tip": "Pregled",
"itemReviewed": {
"@tip": "Softverska aplikacija",
"Ime": "SEMrush",
"opis": "SEMrush je softver za poslovnu inteligenciju koji nudi sveobuhvatno istraživanje podataka. Ti podaci trebaju vam da nadmašite konkurenciju.",
"slika": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/semrush-home-review.jpg",
"operacijski sustav": "Web-based",
"applicationCategory": "Internetski marketing, SEO"
},
"reviewRating": {
"@tip": "Ocjena",
"ratingValue": 4.20000000000000017763568394002504646778106689453125,
"BestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"Autor": {
"@tip": "Osoba",
"Ime": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

Semrush vam pomaže u plasiranju vašeg web sadržaja, ali u pogledu skupa značajki, to se proteže i dalje od toga. Dobivate pristup gotovo svim alatima potrebnim za borbu s drugima za prvo mjesto na Googleovoj ljestvici.

\ R \ n

Saznajte više:

\ R \ n

  \ R \ n
 • Upoznavanje sa SEMrush-om
 • \ R \ n

 • Što nudi SEMrush?
 • \ R \ n

 • SEMrush cijene
 • \ R \ n

 • Za koga je SEMrush?
 • \ R \ n

"
}

Što je SEMrush

SEMrush je moćan i svestran natjecateljski paket inteligencije za mrežni marketing, od SEO i PPC do istraživanja društvenih medija i video oglašavanja.

Upoznavanje sa SEMrush-om

SEMrush je jedno od najvećih imena danas u pogledu SEO. To je cjelovito alat za analizu web stranica što vam pomaže dati informacije potrebne za izgradnju uspješne web stranice. Pod tim mislim na informacije – i na vlastitoj web stranici kao i na vašu konkurenciju.

Optimiziranjem web stranice na temelju SEO podataka moći ćete sastaviti ključne riječi i strategije koje će donijeti promet potreban za opstanak.

SEMrush upravljačka pločaVaš središnji živčani sustav – upravljačka ploča

Prvo na što ćete naići u SEMRush-u je vaša upravljačka ploča koja prikazuje zaslon pregleda. Odavde, možete vidjeti promet web mjesta i ključne riječi te pristup ostalim odjeljcima. Ovo me dovodi do prve glavne stavke koju pokriva SEMrush, a to su informacije.

Što nudi SEMrush

SEMrush vam nudi sveobuhvatne informacije o vašoj web stranici kao i konkurentima ‘.

Kroz SEMrush možete dobiti sveobuhvatne informacije ne samo o svojoj vlastitoj web stranici, već io bilo kojoj drugoj web stranici koja postoji, uključujući vašu konkurenciju.

Dobit će vam priliku da naučite ključne riječi, gdje su rangirane, koliki je promet svake ključne riječi, pa čak i trošak kupovine raznih ključnih riječi putem Googlea.

Uz to, snažna značajka koju SEMrush nudi je istraživanje ključnih riječi. Prije nego što uopće proizvedete bilo koji sadržaj za svoju web lokaciju, provjerite SEMrush i moći ćete reći koliko je ta ključna riječ zgodna. To znači koliko je popularna, koliko će biti teško rangirati tu ključnu riječ i čak vidjeti kako se drugi ponašaju u tom istom nastojanju.

SEMrush - Poznavanje povratnih veza na vašoj web stranici važan je dio vaše SEO strategijePoznavanje povratnih veza na vašoj web stranici važan je dio vaše SEO strategije

Krenuvši dalje, presudno je i pripaziti na vlastiti položaj u rangiranju ključnih riječi. To je tekući zadatak i može se automatizirati putem SEMrush-a. Samo postavite svoje parametre i dobit ćete redovna izvješća iz sustava.

Posljednje ključno područje koje treba istaknuti jest SEMrush koji je išao u korak s vremenom i jasno se razlikuje znajući što Google radi u pogledu mobilni promet. Ovo je relativno novija dimenzija koju mnogi još uvijek ignoriraju, čak i uz eksploziju prometa temeljenog na pametnim telefonima.

Ako vam omogućite da usporedite radnu površinu i mobilnu analitiku, moći ćete pristupiti ključnim riječima s dvostruke strane. Optimizirajte i jedno i drugo. Bit ćete spremni za uspjeh.

SEMrush cijene

SEMrush planovi i cijeneNije jeftino, ali je li to cijena koju si možete priuštiti da ne platite?

SEMrush nudi 3 vrste planova,

 • Pro – počinje od 99,95 USD mjesečno
 • Guru – počinje od 199,95 USD mjesečno
 • Posao – počinje od 399,95 USD mjesečno

Osim analitičkih značajki, Guru i Business korisnici mogu pristupiti podacima starijih baza podataka.

Trenutno preko 1 milijuna ljudi koristi SEMrush. Možete ga isprobati jer ćete na alatu dobiti besplatno probno razdoblje od 7 dana.

Zaključak

Osobno smatram da je SEMrush zastrašujuće moćan alat koji bi trebale koristiti sve tvrtke koje ovise o webu. Postoje baze znanja u SEO-u, postoje udžbenici, postoje čak i stručnjaci koji mogu napraviti posao za vas. Ali SEMrush je čista snaga na dohvat ruke i ne pretjerano komplicira posao.

Jedini manji tehnički problem u vezi s tim je prijepor. SEMrush kreće od 99,95 USD mjesečno po osnovnom cjenovnom razredu. Ipak, na toj je strani novčić velika snaga onoga što nudi. Osobno bi moje pitanje bilo – možete li priuštiti da NE platite tu cijenu?

Za početak: nabavite besplatno probno razdoblje od 7 dana

Otkrivanje FTC-a: BuildTh prima naknade za preporuku iz alata navedenih na ovoj web stranici. Ali, mišljenja se temelje na našem iskustvu, a ne koliko plaćaju. Usredotočeni smo na pomaganje malim poduzećima i pojedincima da izgrade web stranice kao posao. Podržite naš rad i saznajte više u našem objavljivanju zarade.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map