Сайтове като AppSumo: Намерете повече оферти в AppSumo Алтернативи

AppSumo е сайт, който предлага сделки за софтуер. Този дигитален пазар съществува отдавна и предлага само текущи сделки. Тъй като продажбите от всякакъв тип са преходни по своя характер, можете да очаквате, че повечето от сделките в сайтове като AppSumo ще се променят често.


Въпреки че AppSumo е един от най-старите съществуващи сайтове от този характер, което не означава, че сте останали само с един източник. Днес има много wannabes, които са се опитали да проследят модела на AppSumo – някои по-успешни от други.

С появата на все по-голям брой софтуерни пазари, колко добре се подреждат тези уебсайтове срещу AppSumo? Нека да се потопим по-дълбоко в тези опции и да видим какво получаваме.

* Оповестяване: В тази публикация се използват партньорски връзки. Печелим комисионна (без допълнителни разходи за вас), ако купувате чрез нашите връзки. Това помага за покриване на разходите за писане и експлоатация на сайта.

Всичко за AppSumo

уебсайт AppsumoНачална страница на AppSumo (посетете тук)

AppSumo работи в областта на софтуерния пазар вече почти десетилетие. Основана през 2011 г., тази платформа е помогнала на стотици разработчици и софтуерни издатели да печелят парчета пари.

Професионални сделки и отстъпки за цял живот

Има редица видове сделки, предлагани чрез AppSumo, най-забележителните от които са доживотните сделки. Това означава, че закупуването на този софтуер или услуга чрез платформата е еднократен разход и можете да го използвате завинаги. Освен това има и годишни оферти и дори безплатни.

С нарастващия брой пазарни пазари изглежда, че AppSumo върви срещу твърдата конкуренция. Към момента на писането AppSumo изброи 66 сделки – все още доста значителна сума.

AppSumo ПрегледАктуални оферти, налични в AppSumo (кликнете тук, за да разгледате тези оферти).

Те разделят наличния софтуер в доста широк спектър от категории, но очевидно по-популярните области са в маркетинга и генерирането на олово. Разбира се, има и странни артикули, като електронни книги и други информационни материали.

Най-добрата част от използването на AppSumo е, че можете да се захващате за солидни сделки за софтуер по всяко време и не е нужно да чакате за продажба на Черен петък или Кибер понеделник.

Кой е AppSumo за: Про блогери, партньорски маркетолози, малки фирми.

Посетете AppSumo

5 най-добри алтернативи на AppSumo

1. StackSocial

Стаксоциална начална страница

Ако сте отишли ​​да потърсите AppSumo към подобен сайт като StackSocial, първата ви реакция вероятно би била „WOW“. StackSocial стартира няколко години след AppSumo и оттогава се разраства силно.

От момента, в който стартираха, Stacksocial твърди, че е спечелила над 50 милиона долара за клиенти, спестила посетители над 1,5 милиарда долара и изброи над четири милиона сделки. По всяка мярка, която е доста голям парче софтуер и долари.

Налице са буквално стотици сделки, достъпни на StackSocial и платформата е надхвърлила фазата на „просто софтуер“. Вече е практически пълна платформа за електронна търговия, която също има сделки за всичко – от автоматични джаджи до модни аксесоари.

Макар че пуристите може да не са твърде щастливи от това, всъщност няма какво да плачем, тъй като StackSocial все още поддържа силата си в основните софтуерни предложения. Бързото търсене само на „VPN“ доведе до повече от 20 възможности за избор.

StackSocial е лесно най-добрата алтернатива на AppSumo, която открих до момента. Всъщност тя далеч надминава AppSumo по отношение на това, което се предлага в даден момент.

Кой е StackSocial за: Всеки

Посетете StackSocial

2. Деактивирайте

Деактивирайте началната страница

В сравнение с изброените по-горе мощни дължими, Dealify изглежда има малко разочароващ набор от сделки. Всъщност, когато попаднах на сайта, всъщност бяха налични само 6 сделки. Дори да се вземат предвид сделки, които идват и отиват, като имаш по-малко от десет сделки на целия сайт, изглежда малко пренебрежително.

Освен доста оскъдното им предлагане, страницата Dealify Facebook също има ограничена експозиция само с няколкостотин последователи. Dealify всъщност не се преструва, че е иначе, с собственик, който претендира че той започна сайта от „страст към онлайн маркетинг и хакерство за растеж“.

Техните маркетингови стъпки са насочени към маркетолозите и „хакерите за растеж“, но като гледам първата сделка на показ, не бях много убеден. Това беше предложение за приложение за управление на парола.

Кой е деактивиран е за: Хакери за растеж, маркетолози, малък бизнес

Посетете Dealify

3. PitchGround

PitchGround начална страница

Когато дадена пазарна компания има повече персонал от броя на сделките, с които е активна, бих се притеснил малко, ако бях собственик. За съжаление това е настоящата позиция, в която PitchGround изглежда се е оказал.

За първи път открих този сайт, когато правех основни проучвания за AppSumo – рекламата PitchGround постоянно се показваше в Google, казвайки: „Можете да направите по-добре“. Това означава, че техният маркетинг екип активно се насочва към потребителите на AppSumo. Може би трябва да се отдели повече време за оферти за собствени потребители.

Бърз поглед през сайта PitchGround показа общо 27 сделки – само 5 от които бяха активни към момента на създаване на тази статия. Остатъкът беше отбелязан като „разпродаден“. Освен това, посетителите на сайта постоянно се знаят, за да се регистрират за известия за сделката си чрез поредица от много досадни изскачащи прозорци.

Кой PitchGround е за: Малък бизнес, маркетолози, професионални блогъри

Посетете PitchGround

4. DealFuel

Начална страница на DealFuelНачална страница на DealFuel

Вместо да се фокусира само върху собствениците на уебсайтове или фирми, DealFuel предлага широка гама от много полезен многоцелеви софтуер и дори ресурси. Някои примери за това биха били Junk Cleaners за персонални компютри или дори пакети с флаери за бизнес употреба, някои от които дори се раздават безплатно.

С 21 страници на сделки за избор, разглеждането на сайта може да ви отнеме известно време. Те улесниха това, макар и с множество начини за сортиране на офертите, които се предлагат. От особено значение е, че DealFuel има специални категории, обхващащи WordPress и Plugins – чудесно за много собственици на сайтове там.

На пръв поглед това е поредната малка операция, управлявана от основна група хора, която е успяла да изгради успешен сайт. Да, вдъхновяващи за всички други собственици на сайтове, които използват своите сделки, за да развият свои собствени сайтове, да?

За кого е DealFuel: Собственици на WordPress сайтове, малък бизнес, редовно търсещи сделки

Посетете DealFuel

5. Сделка огледало

Начална страница на DealMirrorНаправи страница за Mirro

Deal Mirror е много фокусиран върху сделки за софтуер, който да помогне на уебсайтовете да се развиват. Те имат редица предложения, които обхващат категории, вариращи от маркетинг до социална анализа. За съжаление, по време на писането, те изглежда имат ограничени оферти.

Докато тези, които намерих, бяха доста полезни, изглежда, че има малко липса на дълбочина в това, което е достъпно тук. И все пак е хубаво, че разбират трудностите на стартирането на по-новите сайтове и създадоха категория с надпис „Сделки под 20 долара“.

Сделките тук също идват с a гаранция за удовлетвореност, и те ще възстановят всички покупки, които искате, без зададени въпроси.

За кого се занимава огледалото е за: Про блогери, малък и среден бизнес

Посетете DealMirror

Как работят софтуерните пазари

Работещият модел е сравнително прост.

Пазарите се свързват с разработчици, издатели или доставчици на услуги и договарят условията на „сделка“. Тези сделки често са уникални за пазара, за да създадат убедителен фактор на продажбите.

След това Marketplaces поемат работата да направят сделката възможно най-привлекателна за своите посетители. Междувременно за всяка продажба, която направи човекът по средата (пазара), прави намаление – понякога значителна сума.

Примери за AppSumoПример – огромни спестявания, открити в AppSumo, спестявайте до 96% в маркетингов софтуер като Boost и други.

Тази три стратегия на корнерите е от полза за всички участващи. Източникът на софтуера получава свободен достъп до пазара до иначе неизползван клиентски сегмент и пазарът печели част от всяка продажба. Накрая купувачът получава страхотна сделка с отстъпка.

Повечето пазарни сделки също работят с филиали, така че вероятно ще попаднете на сайтове, които предлагат сделки, обхващащи повече от един пазар. Това допълнително помага на пазарите да се разширяват всеки в Интернет.

Всъщност, ако се интересувате, вие сами можете да създадете партньорски сайт и да се възползвате от сделките, предлагани от тези пазари.

Заключение: Полезни ли са пазарните сделки?

Досега вероятно сте разбрали, че по-голямата част от тези сайтове за сделки всъщност са насочени към собствениците на уебсайтове, които искат да разширят растежа си. Съдържанието и SEO са жизненоважното ядро ​​на всеки уебсайт или блог, но разширяването на обхвата е различен въпрос.

Популярните категории за софтуерни сделки включват:

 • Изграждане на уебсайтове
 • Курсове и ръководства
 • SEO управление
 • Продажби и олово поколение
 • Маркетинг и аутрич

Уебсайтовете за сделки са полезни по повече начини, отколкото един. Първото е очевидно – спестяване на разходи. Сделките, открити в повечето от тези сайтове, често са уникални в предлагането им. Вземете за пример възможността да закупите доживотен лиценз за дадено приложение, а не да се налага да плащате годишни периодични такси.

Втората е малко по-фина. Да вземем случая със собственик на партньорски сайт, който искаше някакво приложение да помогне при генерирането на олово. Освен да търсите сделка за това, което искате на пазар, можете също да разгледате алтернативни оферти, за да видите дали можете да попаднете на нещо по-добро или което предлага добра стойност за парите ви.

Също така имайте предвид отново, че тези сделки се променят редовно, така че винаги можете да проверявате отново, за да получите нови идеи какъв софтуер може да работи най-добре за вашия бизнес.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map