Pregled svežih knjig: Paket v oblaku s funkcijami

Kot lastnik majhnega podjetja menim, da orodja, kot so FreshBooks, mnogim ljudem ponujajo prepotrebno rešilno linijo. Medtem ko je mogoče oporekati, da lahko osnovno računovodstvo in izdajanje računov opravite sami, po ceni, ki jo začne FreshBooks – zakaj bi se trudili ročno?


Kljub temu pa, kot pri vsakem orodju, obstajajo prednosti in slabosti, zato se pojdimo globlje v FreshBooks, da vidimo, kaj v resnici prinese tabela, razen samo številk.

Povzetek recenzije FreshBooks

Spletno spletno računovodsko orodje za skoraj vsa velika in mala podjetja

Ime: FreshBooks

Opis: FreshBooks je še ena v dolgi vrsti računovodskih sistemov, ki temeljijo na oblaku, katerih namen je nadomestiti tradicionalne metode knjigovodstva. Zaradi svoje praktičnosti in moči je izjemno privlačen predlog za sodobna podjetja, ki želijo z avtomatizacijo zmanjšati stroške in število zaposlenih.

Operacijski sistem: Spletna

Kategorija aplikacije: Programska oprema za računovodstvo

 • Enostavnost uporabe

 • Lastnosti

 • Natančnost & Zanesljivost

 • Vrednost denarja

 • Pomoč strankam

Na splošno

4.6

Povzetek

FreshBooks je zelo čisto zasnovano, a vseeno opremljeno orodje za računovodstvo v oblaku. Kljub temu, da je namenjen računovodstvu, mu poenostavljeni uporabniški vmesnik in jasne kategorizacije omogočajo skoraj uporabnost skoraj vsem.

Z lahkoto lahko rečem, da je to uporabno širokemu krogu uporabnikov in da zlahka ustreza podjetjem majhnih do srednjih velikosti. Če vas zanima, lahko na zahtevo celo ustvarijo načrte po meri za večja podjetja.

Nauči se več

 • Načrti in cene FreshBooks
 • Funkcije, zaradi katerih FreshBooks izstopa
 • Razsodba: Je FreshBooks za vas?

Prednosti

 • Odličen postopek na krovu
 • Preprost vmesnik, ki ga poganja GUI
 • Rešitev računa od konca do konca
 • Visoka stopnja avtomatizacije
 • Zelo skladen sistem
 • Dobro se združuje z bančnimi računi
 • Obsežno število dodatkov
 • Podpora strankam v živo

Slabosti

 • Hitro se lahko poceni
 • Način pošiljanja računov
 • Člani ekipe stanejo dodatno
 • Načrti in cene
 • Preizkusite FreshBooks brezplačno

{
"@kontekst": "http://schema.org",
"@tip": "Pregled",
"itemReviewed": {
"@tip": "Uporaba programske opreme",
"ime": "FreshBooks",
"opis": "FreshBooks je še ena v dolgi vrsti računovodskih sistemov, ki temeljijo na oblaku, katerih namen je nadomestiti tradicionalne metode knjigovodstva. Zaradi svoje praktičnosti in moči je izjemno privlačen predlog za sodobna podjetja, ki želijo z avtomatizacijo zmanjšati stroške in število zaposlenih.",
"slika": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/freshbooks-review-home.jpg",
"operacijski sistem": "Spletna",
"aplikacijaKategorija": "Programska oprema za računovodstvo"
},
"pregledOcena": {
"@tip": "Ocena",
"ocenaVrednost": 4.5999999999999996447286321199499070644378662109375,
"najboljša ocena": 5,
"najslabše ocene": 0
},
"avtor": {
"@tip": "Oseba",
"ime": "Timothy Shim"
},
"pregledBody": "

FreshBooks je zelo čisto zasnovano, a vseeno opremljeno orodje za računovodstvo v oblaku. Kljub temu, da je namenjen računovodstvu, ga poenostavljeni uporabniški vmesnik in jasne kategorizacije zlahka uporabljajo skoraj vsi.

\ r \ n

Z lahkoto lahko rečem, da je to uporabno širokemu krogu uporabnikov in da zlahka ustreza podjetjem majhnih do srednjih velikosti. Če vas zanima, lahko na zahtevo celo ustvarijo načrte po meri za večja podjetja.

\ r \ n

Nauči se več

\ r \ n

  \ r \ n
 • Načrti in cene FreshBooks
 • \ r \ n

 • Funkcije, zaradi katerih FreshBooks izstopa
 • \ r \ n

 • Razsodba: Je FreshBooks za vas?
 • \ r \ n

"
}

Pros: Kaj mi je bilo všeč pri FreshBooksu

1. Odličen postopek na krovu

Postopek vkrcanja je preprostVkrcanje na ladjo je tako enostavno kot 1, 2, 3.

Ko se prvič prijavite na FreshBooks, boste najprej opazili, kako brezhibna je izkušnja. Ko jim pošljete e-poštno sporočilo, ga boste morali preveriti in od tam boste takoj prišli v postopek vkrcanja..

Če boste odgovorili na vrsto vprašanj, boste lažje postavili račun in bili pripravljeni na uporabo. To FreshBooksu pomaga, da vzpostavi nekatere osnove, na primer valuto, v kateri poslujete, katere dele sistema boste uporabljali (izdajanje računov, računovodstvo itd.) Ali celo osnovno postavitev obrazcev.

Izkušnja je osvežujoča in ne zdi se vam, kot da bi vam postavili kopico vprašanj, katerih cilj ni videti na koncu. To je vsekakor tok, skozi katerega želite, da gre nov uporabnik.

2. Enostaven vmesnik, ki ga poganja GUI

FreshBooks ima prijazno in enostavno berljivo postavitev.Kot vidite, je postavitev prijazna in lahko berljiva.

Če ste sploh kaj takega kot jaz in drhteti, ko se omenja izraz “računovodstvo”, je to še ena pozitivna točka v prid FreshBooka. Celoten vmesnik je seveda zelo preprost in preprost.

Najboljše od vsega je to, da je ljudem lažje. Namesto strogega, blagega videza, po katerem je znana večina računovodskih programskih programov, FreshBooks prevzame dober, svež dizajn. Njegove pastelne barve in lahko berljive vrste in velikosti pisav so tako uporabniku prijazne.

3. Rešitev končnih računov

Mnogim novim lastnikom podjetij je računovodstvo lahko izziv, tudi če imate nekaj kratkih izkušenj s tem. K sreči ga lahko razdelimo na ločena področja, ki so na nek način povezana.

FreshBooks pomaga uporabnikom, da jasno vidijo področja, ki jih potrebujejo za delo, nato pa bo to storil samodejno. To pomaga uporabnikom, da bodo stvari enostavne, hkrati pa ponuja celovit računovodski paket.

4. Visoka stopnja avtomatizacije

Zahvaljujoč temu, da je servisno usmerjen sistem, FreshBooks veliko bolj pomaga pri avtomatizaciji, kot si morda mislite. Na primer, razmislite o uporabi enega od njegovih obrazcev za izdajanje računov. To vam omogoča, da zaračunate strankam in vse, kar morate storiti, je, da izpolnite vrstice.

FreshBooks bo zbral vse, pomagal vam bo poslati račun, upošteval terjatve do računov in podobno. Na strani odhodkov gre v bistvu za isto stvar. Izpolnite vrstice in naložite potrebno dokumentacijo, kot so potrdila. Vse ostalo se samodejno spremlja za vas.

Na koncu dneva si lahko ogledate, kaj se dogaja s financami vašega podjetja, vse, kar morate storiti, se pomerite v razdelku Poročila in izberite, kaj želite videti.

5. FreshBooks je zelo skladen sistem

V poslovnih financah je ena najbolj strašnih besed skladnost. Zaradi zapletenosti poslovanja in vlade je velik del obeh koncev namenjen temu, da je vse zakonito – kar pomeni skladnost.

Z veseljem boste vedeli, da je FreshBooks zasnovan tako, da ustreza mnogim predpisom, vključno s Izdelava davčne digitalnosti (MTD), PCI, PSD2, GDPR, in več. To pomeni, da boste ne glede na to, v kateri državi prebivate, v redu s pomočjo knjig FreshBooks upravljali svoje račune.

6. Dobro se povezuje z bančnimi računi

FreshBooks se dobro vključuje z bančnimi računi.Dodajanje vašega bančnega računa je tako enostavno kot iskanje in izbiranje.

Morda je ena izmed najboljših lastnosti FreshBooks-a ta, da se lahko poveže neposredno na bančni račun vašega podjetja. Tako boste lažje preverili (in tudi avtomatizirali) večino svojih računov sami.

Ko denar prihaja ali odhaja, vam ne bo treba porabiti nobenega časa za posodabljanje podatkov. To se spet vrača v svojo avtomatizacijo – kar lahko storijo številne storitve v oblaku. Vendar pa ni veliko takih, ki bi se lahko povezali s tako velikim številom finančnih institucij.

Kot dober primer tega sem poskušal dodati malezijski bančni račun (od domače banke tukaj) in bil sem presenečen, ker so ga dejansko imeli v svoji bazi.

7. Obsežno število dodatkov

Obsežno število dodatkovFreshBooks vam omogoča povezovanje in sinhronizacijo informacij na različnih platformah.

Če ste kdaj uporabljali katero koli spletno storitev, se boste zavedali, da mnoge od njih ponujajo „osnovno storitev“ skupaj z možnostmi integracije, ki pomagajo razširiti funkcionalnost. FreshBooks to tudi stori, poleg tega pa lahko dodate številne dodatne funkcije.

Kot zamisel, kako to deluje, lahko dodate zmožnost sprejemanja plačil s kreditnimi karticami, nastavitve in razporeda sestankov in še veliko več. Vse, kar morate storiti, je najti pravi dodatek od 100 ali približno toliko, ki jih ponuja FreshBooks.

To je enostavno in se lahko izkaže za zelo koristno pri prilagajanju vašim poslovnim potrebam.

8. Podpora strankam v živo

Ker je FreshBooks storitev v oblaku, imajo osrednji nadzor nad številnimi stvarmi. To jim omogoča, da ponujajo zelo učinkovito storitev za stranke, podobno kot druge izdelke v oblaku. Za pomoč lahko na primer preberete njihovo bazo znanja.

Če to ne deluje, kliknite ikono klepeta desno iz vašega računa FreshBooks in lahko odprete meni za klepet v živo. Prosite za pomoč in prejeli boste! Čeprav je res, da lahko traja nekaj časa, odvisno od obremenitve strank v tistem trenutku, boste sčasoma nagovorili nekoga, ki vam lahko neposredno pomaga.

Slabosti: Kaj mi ni bilo všeč FreshBooks

1. Lahko hitro drago

S tako odličnim seznamom funkcij in stvari, ki so mi všeč pri tem, ne preseneča, da FreshBooks prihaja za ceno. Primerjam jih z nekaj drugimi računovodskimi aplikacijami, ki temeljijo na oblaku, in zdi se, da so na koncu.

To postane eksponencialno slabše, ko vaše podjetje raste, saj njihove cene temeljijo na številu strank, ki jih je mogoče plačati. Menim, da to ni povsem pošten način ravnanja z zadevami, saj vsa podjetja ne delujejo enako.

Na primer, lahko vodite podjetje, ki potrebuje stalen pretok novih odjemalcev, s tem ukrepom se boste z njihovo hitrostjo prebijali mimo njihovega programa Lite, saj omogoča le 5 odjemalcev.

Po drugi strani nekatera podjetja uspevajo ponavljajočim se strankam in prav ta bodo pridobila največjo korist. V resnici bi se nekateri morda celo obdržali po načrtu Lite za več let, ne da bi jim bilo treba nadgraditi.

2. Položiti račune

Primer računa FreshBooks.Ljudje si danes preprosto želijo preprosto klikniti na povezave.

Iz nekega razloga pošiljanje računa v FreshBooks-u resnično ne pošlje računa. To pomeni, da se od stranke FreshBooks e-poštnemu sporočilu pošlje e-poštno sporočilo, ki mu sporoči, da ima račun pripravljen za ogled.

Čeprav to ni najslabši način, lahko opazim, da so nekatere stranke navdušene nad klikom na povezave, ki prihajajo v e-poštnem sporočilu. Kibernetska varnost je v teh dneh resnična bolečina in vam ni treba, da kličete svoje stranke eno za drugo, da bi jim zagotovili, da je v redu, če kliknete to povezavo!

3. Člani ekipe stanejo dodatno

Večina načrtov spletnega računovodstva bo imela dodatnega nadomestila za glavnega uporabnika in vsaj enega računovodjo. To vsaj omogoči lastniku podjetja in osebi, odgovorni za upravljanje financ, dostop do sistema.

Da, lahko to storite tudi v FreshBooksu, vendar bodite pripravljeni doplačati. Cena, ki jo plačate ob prijavi, je samo za vas. Vsakdo, ki mu želite omogočiti dostop do svojih računov, je član ekipe – in stane dodatnih 10 USD na mesec.

Načrti in cene FreshBooks

Struktura cen v FreshBooks je zelo jasna. Skoraj vse pomembne bistvene značilnosti so vključene v vse načrte, z nekaj dodatnimi ugodnostmi, ki so poleg dražjih načrtov. Lite začne od 15 dolarjev na mesec in sega vse do Premium pri 50 dolarjih na mesec. Obstaja tudi možnost izdelave načrta po meri.

Lastnosti
Lite
Plus
Premium
Odjemalci za plačilo550500
Prilagojeni računiNeomejenoNeomejenoNeomejeno
Odhodki VpisiNeomejenoNeomejenoNeomejeno
PredlogiNeNeomejenoNeomejeno
Samodejni uvoz bankDaDaDa
Poročila o dvojnem vpisuNeDaDa
StrankeNeDaDa
Samodejni opomniki za zamudo pri plačiluNeDaDa
Napredna plačilaNe20 USD / mesečno20 USD / mesečno
Člani ekipe10 USD / osebo10 USD / osebo10 USD / osebo
Cena15 USD / mesečno25 USD / mesečno50 USD / mesečno

*Opomba: FreshBooks ima popust do 70%. Za najboljšo natančnost cen si oglejte uradno spletno stran: https://www.freshbooks.com/

Če nameravate uporabljati FreshBooks za daljše razmike, vam bo izbira za plačilo letno prinesla nekaj popusta. To znaša približno 10% nižje od tiste, ki bi bila prvotna cena – vse seveda plačano.

Najpomembnejše, kar morate razumeti pri cenah FreshBooks-a, je, da vsak načrt nastavi število strank, ki jih je mogoče plačati, s katerimi lahko upravljate s sistemom. To pomeni, da boste morali, tudi če 20 strankam napolnite vsak denar, plačati nadgradnjo s programa Lite na Plus.

To je treba resno razmisliti, kajti koliko boste plačali, je močno odvisno od tega, kako deluje vaše podjetje.

Razsodba: Je FreshBooks zame?

Čas je za brutalno poštenost. FreshBooks je daleč eno najboljših računovodskih orodij, ki temeljijo na oblaku, ki sem jih že dolgo srečal. Zasnovan je in deluje izredno dobro za mala podjetja, kot je moje.

Na žalost je to težko zahtevati, saj so tudi njihove cene razmeroma visoke. Prav tako menim, da je njihovo zaračunavanje na podlagi plačljivih strank malo težavno zaužitje tablet, še posebej, če načrt Lite omogoča le 5 strankam.

Za koga je namenjen FreshBooks?

Preizkusite FreshBooks brezplačno. Lahko imate neomejen dostop do FreshBooksov 30 dni.Preizkusite FreshBooks brezplačno. Lahko imate neomejen dostop do FreshBooksov 30 dni. (obisk)

Čeprav FreshBooks morda ni zame, lahko zlahka vidim, da mala in srednje velika podjetja koristijo od tega sistema. To še posebej velja zaradi njihove široke ponudbe združljivosti bank in visoke stopnje skladnosti.

Poskusite brezplačno: Obiščite FreshBooks na spletu

Razkritje: BuildThis prejema pristojbine za napotnice od orodij, navedenih na tem spletnem mestu. Toda mnenja temeljijo na naših izkušnjah in ne na tem, koliko plačajo. Osredotočeni smo na pomoč malim podjetjem in posameznikom pri izdelavi spletnih strani kot podjetja. Podprite naše delo in izvedejte več v našem razkrivanju zaslužka.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map