Pregled SEMrush: Kaj je potrebno, da prehitevate svojo konkurenco

Tisti od vas, ki mislite, da je internet le naključna zbirka spletnih strani, e-trgovin in spletnih dnevnikov, ki so jih tam odložili, v vaš bralski užitek, premislite še enkrat. Internet je, tako kot resnični svet, poslovno okolje. Res je, povprečen Joe bo v njem preprosto blatil, toda pravi poslovnež do njega ravna tako, kot je – konkurenca poslovnim tekmecem za prihodke.


Večina neto prebivalcev in celo mala podjetja berejo novice in se navdušujejo nad potezami držav po vsem svetu, ki podpirajo čezmejno trgovino. Internet je že dolgo čezmejen in če pričakujete, da boste v spletu preživeli kot podjetje, boste potrebovali več kot samo kratko znanje o tem, kaj pomeni izraz optimizacija iskalnikov.

SEMrush ponuja 7-dnevno brezplačno preskusno različico svoje programske opremeNa voljo je 7-dnevna brezplačna preizkusna različica.

V trgovini z opekami in maltami boste morali oceniti točke, kot so lokacija in promet strank. To velja tudi za spletno stran. Promet je večinoma neviden, zato morate vedeti, kaj bo pritegnilo vaše stranke – na primer s seznami iskalnikov.

Povzetek pregleda SEMrush

Obsežno orodje za analizo spletnih strani za spletna podjetja

Ime: SEMrush

Opis: SEMrush je programska oprema za poslovno inteligenco, ki ponuja obsežne raziskave podatkov. Te podatke potrebujete, da prehitevate konkurenco.

Operacijski sistem: Spletna

Kategorija aplikacije: Spletni marketing, SEO

 • Enostavnost uporabe

 • Zanesljivost

 • Lastnosti

 • Vrednost denarja

 • Pomoč strankam

Na splošno

4.2

Povzetek

Semrush je namenjen temu, da vam pomaga pri trženju spletnih vsebin, a glede nabora funkcij sega še dlje od tega. Dobite dostop do skoraj vsakega orodja, ki ga potrebujete za boj z drugimi za prvo mesto na Googlovi lestvici.

Nauči se več:

 • Spoznavanje SEMrush
 • Kaj ponuja SEMrush?
 • SEMrush cene
 • Za koga je SEMrush?

Prednosti

 • Neverjetno močna podpora za SEO
 • Pridobite sicer nerazpoložljive podatke o tekmecih

Slabosti

 • Strme cene
 • Poskusite brezplačno SEMrush
 • Primerjajte SEMrush cene

{
"@kontekst": "http://schema.org",
"@tip": "Pregled",
"itemReviewed": {
"@tip": "Uporaba programske opreme",
"ime": "SEMrush",
"opis": "SEMrush je programska oprema za poslovno inteligenco, ki ponuja obsežne raziskave podatkov. Te podatke potrebujete, da prehitevate konkurenco.",
"slika": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/semrush-home-review.jpg",
"operacijski sistem": "Spletna",
"aplikacijaKategorija": "Spletni marketing, SEO"
},
"pregledOcena": {
"@tip": "Ocena",
"ocenaVrednost": 4.20000000000000017763568394002504646778106689453125,
"najboljša ocena": 5,
"najslabše ocene": 0
},
"avtor": {
"@tip": "Oseba",
"ime": "Timothy Shim"
},
"pregledBody": "

Semrush je namenjen temu, da vam pomaga pri trženju spletnih vsebin, a glede nabora funkcij sega še dlje od tega. Dobite dostop do skoraj vsakega orodja, ki ga potrebujete za boj z drugimi za prvo mesto na Googlovi lestvici.

\ r \ n

Nauči se več:

\ r \ n

  \ r \ n
 • Spoznavanje SEMrush
 • \ r \ n

 • Kaj ponuja SEMrush?
 • \ r \ n

 • SEMrush cene
 • \ r \ n

 • Za koga je SEMrush?
 • \ r \ n

"
}

Kaj je SEMrush

SEMrush je močan in vsestranski paket konkurenčne inteligence za spletno trženje, od SEO in PPC do raziskav družbenih medijev in video oglaševanja.

Spoznavanje SEMrush

SEMrush je eno največjih imen danes na področju SEO. Je popoln orodje za analizo spletnih strani ki vam pomaga dati informacije, ki jih potrebujete za izdelavo uspešnega spletnega mesta. S tem mislim na informacije – tako na svoji strani kot tudi na konkurenco.

Z optimizacijo spletnega mesta na podlagi podatkov iz SEO boste lahko oblikovali ključne besede in strategije, ki bodo prinesle promet, ki ga potrebujete za preživetje.

SEMrush nadzorna ploščaVaš osrednji živčni sistem – nadzorna plošča

Prva stvar, na katero boste naleteli v SEMRush-u, je nadzorna plošča, ki prikazuje pregledni zaslon. Od tod, si lahko ogledate promet in ključne besede na spletnem mestu ter dostop do drugih razdelkov. To me pripelje do prve pomembnejše točke, ki jo zajema SEMrush, ki je informacija.

Kaj ponuja SEMrush

SEMrush vam ponuja izčrpne informacije o vašem spletnem mestu kot tudi o konkurenci ‘.

S pomočjo SEMrush lahko pridobite izčrpne informacije ne samo o svojem spletnem mestu, temveč o katerem koli drugem spletnem mestu, vključno s konkurenco.

Dobili boste priložnost, da se naučite ključne besede, kje so uvrščene, kakšen obseg prometa dobi vsaka ključna beseda in celo stroške nakupa različnih ključnih besed prek Googla.

Poleg tega je močna funkcija, ki jo ponuja SEMrush, raziskave ključnih besed. Preden sploh ustvarite kakršno koli vsebino za svoje spletno mesto, preverite SEMrush in lahko boste ugotovili, kako vroča je ključna beseda. To pomeni, kako priljubljena je, kako težko bo razvrstiti to ključno besedo in celo videti, kako se drugi ukvarjajo v istem prizadevanju.

SEMrush - Poznavanje povratnih povezav na vašem spletnem mestu je pomemben del vaše SEO strategijePoznavanje povratnih povezav na vašem spletnem mestu je pomemben del vaše SEO strategije

Pomembno je tudi spremljati svoj položaj na lestvici ključnih besed. To je tekoča naloga in se lahko samodejno prek SEMrush. Samo nastavite svoje parametre in iz sistema boste prejemali redna poročila.

Zadnje ključno področje, ki ga je treba izpostaviti, je, da se je SEMrush nadaljeval s časom in se jasno razlikoval, saj ve, kaj Google dela v smislu: mobilni promet. To je relativno novejša razsežnost, ki jo mnogi še vedno ignorirajo, tudi ob eksploziji pametnega prometa.

S tem, ko boste lahko primerjali namizje in mobilno analitiko, boste lahko ključne besede pristopili na dvojni strani. Optimizirajte za oboje in pripravljeni boste na uspeh.

SEMrush cene

SEMrush načrti in ceneNi poceni, vendar je to cena, ki si jo lahko privoščite, da je ne boste plačali?

SEMrush ponuja 3 vrste načrtov,

 • Pro – začne se od 99,95 USD na mesec
 • Guru – začne se od 199,95 USD na mesec
 • Poslovanje – začne se od 399,95 USD na mesec

Poleg funkcij analitike lahko uporabniki Guruja in Business dostopajo do starejših podatkov baze podatkov.

Trenutno SEMrush uporablja več kot milijon ljudi. Lahko poskusite, saj boste na orodju dobili 7-dnevno brezplačno preskusno različico.

Zaključek

Osebno se mi zdi, da je SEMrush zastrašujoče močno orodje, ki bi ga morala uporabljati vsa podjetja, ki so odvisna od spleta. V SEO obstajajo baze znanja, obstajajo vaje, obstajajo celo strokovnjaki, ki lahko opravijo delo namesto vas. Toda SEMrush je čista moč na dosegu roke in ne otežuje preveč dela.

Edina manjša tehnična težava z njo je spor. SEMrush se začne pri 99,95 USD na mesec pri svoji najbolj osnovni ravni cen. Vendar je na tej strani kovanca čista moč tega, kar ponuja. Osebno bi bilo moje vprašanje – ali si lahko privoščite, da NE plačate te cene?

Za začetek: Pridobite 7-dnevno brezplačno preskusno različico

Razkritje FTC: BuildThis prejema pristojbine za napotnice od orodij, navedenih na tej spletni strani. Toda mnenja temeljijo na naših izkušnjah in ne na tem, koliko plačajo. Osredotočeni smo na pomoč malim podjetjem in posameznikom pri izdelavi spletnih strani kot podjetja. Podprite naše delo in izvedejte več v našem razkrivanju zaslužka.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map