Преглед на SEMrush: какво е необходимо, за да изпревари вашата конкуренция

За тези от вас, които смятат, че Интернет е просто случайна колекция от уебсайтове, eStores и блогове, изхвърлени там за ваше удоволствие от четенето, помислете отново. Интернет, подобно на реалния свят, е бизнес среда. Вярно е, че обикновеният Джо просто ще забърка в него, но истинският бизнесмен се отнася с него точно както е – конкуренция срещу бизнес съперници за приходи.


Повечето нетни обитатели и дори малките фирми четат новините и се впечатляват от ходовете, които страните по света правят, за да подкрепят трансграничната търговия. Интернет отдавна е трансграничен и ако очаквате да оцелеете онлайн като бизнес, ще ви трябват повече от просто кратки познания за това какво означава терминът Оптимизация на търсачките.

SEMrush предлага 7-дневна безплатна пробна версия за своя софтуерПредлага се 7-дневна безплатна пробна версия.

В магазин за тухли и хоросани ще трябва да оцените точки като местоположение и трафик на клиенти. Това се отнася и за уебсайт. В по-голямата си част трафикът е невидим, така че трябва да знаете какво ще привлече клиентите ви – например чрез списъци с търсачки.

Обобщение на прегледа на SEMrush

Разширен инструмент за анализ на уебсайтове за онлайн бизнеса

Име: SEMrush

Описание: SEMrush е софтуер за бизнес разузнаване, предлагащ цялостни изследвания на данни. Имате нужда от тези данни, за да надминете конкуренцията си.

Операционна система: Уеб-базирана

Категория на приложение: Онлайн маркетинг, SEO

 • Лесно използване

 • надеждност

 • Характеристика

 • Съотношение качество-цена

 • Поддръжка на клиенти

цялостен

4.2

резюме

Semrush се състои в това да ви помогне да пускате на пазара вашето уеб съдържание, но по отношение на набор от функции, той се простира дори повече от това. Вие получавате достъп до почти всеки инструмент, който трябва да се биете с другите за първото място в класацията на Google.

Научете повече:

 • Запознаване със SEMrush
 • Какво предлага SEMrush?
 • SEMrush цени
 • За кого е SEMrush?

Професионалисти

 • Невероятно мощна SEO поддръжка
 • Получавайте в противен случай недостъпна информация за конкурентите

Против

 • Стръмни цени
 • Опитайте SEMrush безплатно
 • Сравнете цените на SEMrush

{
"@context": "http://schema.org",
"@Тип": "преглед",
"itemReviewed": {
"@Тип": "SoftwareApplication",
"име": "SEMrush",
"описание": "SEMrush е софтуер за бизнес разузнаване, предлагащ цялостни изследвания на данни. Имате нужда от тези данни, за да надминете конкуренцията си.",
"изображение": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/semrush-home-review.jpg",
"операционна система": "Уеб-базирана",
"applicationCategory": "Онлайн маркетинг, SEO"
},
"reviewRating": {
"@Тип": "оценка",
"ratingValue": 4.20000000000000017763568394002504646778106689453125,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"автор": {
"@Тип": "човек",
"име": "Тимотей Шим"
},
"reviewBody": "

Semrush се състои в това да ви помогне да пускате на пазара вашето уеб съдържание, но по отношение на набор от функции, той се простира дори повече от това. Вие получавате достъп до почти всеки инструмент, който трябва да се биете с другите за първото място в класацията на Google.

\ Г \ п

Научете повече:

\ Г \ п

  \ Г \ п
 • Запознаване със SEMrush
 • \ Г \ п

 • Какво предлага SEMrush?
 • \ Г \ п

 • SEMrush цени
 • \ Г \ п

 • За кого е SEMrush?
 • \ Г \ п

"
}

Какво е SEMrush

SEMrush е мощен и многофункционален набор от конкурентни разузнавателни данни за онлайн маркетинг, от SEO и PPC до проучвания за социални медии и видео реклама.

Запознаване със SEMrush

SEMrush е едно от най-големите имена днес по отношение на SEO. Това е пълно инструмент за анализ на уебсайтове което помага да ви даде необходимата информация за изграждането на успешен уебсайт. Под това имам предвид по отношение на информация – както на вашия собствен сайт, така и на вашата конкуренция.

Оптимизирайки уебсайта си въз основа на SEO данни, ще можете да изработите ключови думи и стратегии, които ще привлекат трафика, необходим за оцеляване.

SEMrush контролен панелВашата централна нервна система – контролния панел

Първото нещо, което ще срещнете в SEMRush, е вашият контролен панел, показващ екран за преглед. Оттук, можете да видите трафика на уебсайта и ключовите думи, както и достъпа до други секции. Това ме отвежда до първия основен елемент, който SEMrush обхваща, а това е информация.

Какво предлага SEMrush

SEMrush ви предлага изчерпателна информация за вашия уебсайт, както и за конкурентите.

Чрез SEMrush можете да получавате изчерпателна информация не само на собствения си сайт, но и на всеки друг съществуващ уебсайт – включително вашата конкуренция.

Ще имате възможност да научите ключови думи, къде са класирани, какъв обем на трафика получава всяка ключова дума и дори разходите за закупуване на различни ключови думи чрез Google.

В допълнение, мощна функция, която SEMrush предлага, е изследване на ключови думи. Преди дори да създадете каквото и да е съдържание за вашия сайт, проверете SEMrush и ще можете да кажете колко гореща е тази ключова дума. Това означава колко популярна е, колко трудно ще бъде класирането на тази ключова дума и дори да видите как правят другите в същото това начинание.

SEMrush - Познаването на връзките към вашия сайт е важна част от вашата SEO стратегияПознаването на връзките към вашия сайт е важна част от вашата SEO стратегия

Напред, също е важно да следите собствената си позиция в класирането на ключовите думи. Това е текуща задача и може да се автоматизира чрез SEMrush. Просто задайте параметрите си и ще получавате редовни отчети от системата.

Последната ключова област, която трябва да подчертаем, е, че SEMrush е в крак с времето и ясно се разграничава, като знае какво прави Google по отношение на мобилен трафик. Това е сравнително по-ново измерение, което много хора все още игнорират, дори и при експлозията на трафик, базиран на смартфони.

Като ви позволявате да сравнявате десктоп с мобилна анализа, ще можете да подходите с ключови думи на двоен фронт. Оптимизирайте и за двете и ще бъдете готови за успех.

SEMrush цени

SEMrush планове и цениНе е евтино, но това е цена, която можете да си позволите да не плащате?

SEMrush предлага 3 вида планове,

 • Pro – започва от $ 99.95 на месец
 • Гуру – започва от 199,95 долара на месец
 • Бизнес – започва от $ 399.95 на месец

Освен функциите за анализи, потребителите на Guru и Business имат достъп до по-стара информация в базата данни.

В момента над 1 милион души използват SEMrush. Можете да го опитате, тъй като ще получите 7-дневна безплатна пробна версия на инструмента.

заключение

Лично аз намирам, че SEMrush е плашещо мощен инструмент, който всички бизнеси, които зависят от мрежата, трябва да използват. В SEO има бази от знания, има уроци, има дори експерти, които могат да свършат работата вместо вас. Но SEMrush е чиста сила на една ръка разстояние и не усложнява твърде много работата.

Единственият лек технически проблем с него е спор. SEMrush започва от 99,95 щ.д. на месец при най-основния си ценови ред. И все пак от обратната страна на тази монета е чистата сила на това, което предлага. Лично моят въпрос би бил – можете ли да си позволите да НЕ плащате тази цена?

За да започнете: Вземете 7-дневната безплатна пробна версия

Разкриване на FTC: BuildThis получава такси за реферали от инструменти, изброени на този уебсайт. Но, мненията се основават на нашия опит, а не колко плащат. Ние се фокусираме върху подпомагането на малкия бизнес и физическите лица да създават уебсайтове като бизнес. Моля, подкрепете нашата работа и научете повече в нашето разкриване на печалби.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map