Pregled konstantnih kontakata: značajke, cijene i usporedbe

Danas je na mreži toliko web stranica da biste, ako ste prodavač e-trgovine ili se čak netko nadao da će kontaktirati i pružiti besplatne informacije, vjerojatno biste bili u pravu zabrinuti se. U svijetu push-notifikacija i agresivnog marketinga ključno je pristupanje putem e-pošte. Marketing putem e-pošte može biti fantastičan način za privlačenje prometa na vašu web lokaciju ako se izvrši pravilno.


Među nizom drugih najboljih usluga marketinga putem e-pošte, ConstantContact je ime koje se pojavljuje stalno (bez namjere). Osim svoje temeljne kompetencije u marketingu putem e-pošte, web mjesto se također proširilo i na ostale usluge povezane s marketingom koje su plus.

Danas ćemo razmotriti što nudi Constant Contact i iskustvo koje možete očekivati ​​ako ga odlučite pokrenuti.

Sažetak pregleda stalnog kontakta

Alat za marketing e-pošte za male tvrtke

Ime: Stalni kontakt

Opis: Constant Contact je automatizirano rješenje za digitalni marketing koji pomaže tvrtkama (i nekim pojedincima) da prošire svoj domet. Opremljen je značajkama koje će vam ikada trebati, od stvaranja vašeg outreach sadržaja do analize rezultata.

Operacijski sustav: Web-based

Kategorija aplikacije: Softver za e-poštu marketinga

 • Jednostavnost korištenja

 • Predlošci & Oblikovati

 • Značajke

 • Vrijednost za novac

 • Korisnička podrška

Sve u svemu

4.1

Sažetak

Ovaj vrlo jednostavno, a opet vrlo okretni alat, savršeno je rješenje za male i srednje tvrtke kako bi pojačale svoje marketinške mogućnosti. Njegovo lako navigacijsko sučelje savršen je balans jednostavnosti i skupa značajki. Držite se dalje od pretjerano složenih procesa i radite u lijepim i modernim tijekovima rada ovdje.

Saznajte više:

 • Izložba predložaka e-pošte
 • Konstantni kontakt vs MailChimp
 • Priče o uspjehu u stalnom kontaktu
 • Bilješka Jerrya Lowa

prozodija

 • Besplatno probno razdoblje od 60 dana
 • Jednostavan popis kontakta importin
 • Impresivan popis dodataka

kontra

 • Čudan sustav automatskog odgovora

{
"@kontekst": "http://schema.org",
"@tip": "Pregled",
"itemReviewed": {
"@tip": "Softverska aplikacija",
"Ime": "Stalni kontakt",
"opis": "Constant Contact je automatizirano rješenje za digitalni marketing koji pomaže tvrtkama (i nekim pojedincima) da prošire svoj domet. Opremljen je značajkama koje će vam ikada trebati, od stvaranja vašeg outreach sadržaja do analize rezultata.",
"slika": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/constantcontact-home-review.jpg",
"operacijski sustav": "Web-based",
"applicationCategory": "Softver za e-poštu marketinga"
},
"reviewRating": {
"@tip": "Ocjena",
"ratingValue": 4.0999999999999996447286321199499070644378662109375,
"BestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"Autor": {
"@tip": "Osoba",
"Ime": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

Ovaj vrlo jednostavno, a opet vrlo okretni alat, savršeno je rješenje za male i srednje tvrtke kako bi pojačale svoje marketinške mogućnosti. Njegovo lako navigacijsko sučelje savršen je balans jednostavnosti i skupa značajki. Držite se dalje od pretjerano složenih procesa i radite u lijepim i modernim tijekovima rada.

\ R \ n

Saznajte više:

\ R \ n

  \ R \ n
 • Izložba predložaka e-pošte
 • \ R \ n

 • Konstantni kontakt vs MailChimp
 • \ R \ n

 • Priče o uspjehu u stalnom kontaktu
 • \ R \ n

 • Bilješka Jerrya Lowa
 • \ R \ n

"
}

Značajke stalnog kontakta

Imajući na umu da je osnovni fokus stalnog kontakta u marketingu e-pošte, nakon što registrirate račun imat ćete priliku kreirati popis e-pošte, unesite svoje podatke za kontakt i potom stvorite svoju prvu e-poštu.

Podaci o kontaktima su obavezni i za one od vas koji su novi u marketingu e-pošte to je područje koje treba uzeti u obzir. Mnoge zemlje danas imaju stroge zakone koji se tiču ​​privatnosti podataka i osobnih podataka. Imajte na umu ove zakone i pobrinite se da ih poštujete prije nego što pošaljete bilo kakve marketinške e-poruke!

1. Stvaranje popisa

Popis pretplatnika srce je vaše marketinške kampanje e-pošte i sastoji se od svih adresa e-pošte na koje želite doći. Upisivanje njih jedan po jedan bio bi novi oblik ludosti, tako da stalni kontakt ima nekoliko jednostavnih načina da popunite svoj popis.

Najbrži i najjednostavniji načini su da ih prenesete u obliku datoteke, da ih izravno uvezite s popisa kontakata u Gmailu ili čak izvadite iz Microsoftovog Outlooka. Ako popis učitavate u datoteku, imajte na umu da Stalni kontakt prepoznaje vrijednosti odvojene zarezima (CSV), Excel i obični tekstualni formati.

Svaki je zapis moguće uređivati ​​i možete dodijeliti OznakeKada to učinite, možete pristupiti svojim zapisima kontakata putem Upravitelja kontakata. To vam omogućuje uređivanje podataka tamo, ali vam omogućuje i dodavanje onoga što sustav naziva “Oznake”. Pretpostavljam da bi ovo moglo biti korisno za nekako grupiranje kontakata unutar popisa, ali uređivanje zapisa jedan po jedan izuzetno je zamorno.

2. Pokretanje marketinških kampanja putem e-pošte

Vizualni uređivač Constant Contact jednostavan je za upotrebuVizualni uređivač jednostavan je za upotrebu, a predložaka ima u izobilju.

Nakon što sredite svoj popis e-pošte, bit ćete spremni krenuti u marketinšku kampanju e-pošte.

Da bismo vam pomogli u ovom stalnom kontaktu, postoji vrlo veliko spremište predložaka za početak. Što je još bolje, postoji vizualni uređivač koji možete koristiti za izmjenu bilo kojeg od tih predložaka prema vašim potrebama. Zapravo možete dobiti pregled nekih od tih predložaka prije nego što se prijavite za stalni kontakt.

3. Predlošci e-pošte sa stalnim kontaktima

* Kliknite na sliku za povećanje.

Osnovni predložak biltena o konstantnom kontaktuOsnovni predložak biltena.

Predlošci e-pošte sa stalnim kontaktima za marketinšku kampanju Crni petakPredlošci e-pošte za marketinšku kampanju Crni petak.

Predlošci e-pošte za stalne kontakte za fitness / teretane.Predlošci e-pošte za fitness centre / teretane.

Predlošci e-pošte za restorane i barove.

Predlošci e-pošte za poslovne subjekte.

Predlošci e-pošte za božićnu prodaju.

Predlošci e-pošte za konferencije.

Predlošci e-pošte za mode / butike.

Saznajte više: Pogledajte sve predloške e-pošte na stalnom kontaktu.

Svaka od predložaka sadrži sve osnovne podatke potrebne kako bi vaša e-pošta bila u skladu s većinom standardnih propisa. To uključuje uključivanje fizičke adrese za vaše poslovanje, obveznu vezu za odjavu i neke druge korisne informacije.

Ako imate svoje vlastite medije, poput logotipa ili vlasničkih slika, oni se mogu prenijeti u sustav i koristiti u vašim biltenima. Omogućeno vam je do 2 GB prostora za pohranu, tako da je malo vjerojatno da ćete ga uskoro potrošiti.

Zakažite svoje adrese e-pošte za automatsko puštanje.

Nakon što imenujete, uredite i budete zadovoljni kampanjom e-pošte koju ste dizajnirali, možete je spremiti i poslati ili odmah ili zakazati za kasnije automatizirano vrijeme i datum isporuke. Stalni kontakt slijedi australsko zapadno standardno vrijeme (AWST), tako da ćete to morati pretvorite svoje lokalno vrijeme slijedom toga za ispravno zakazivanje e-poruka.

Jedna mala mana koja mi se učinila važnom je ta što se čini da ne postoji način na koji bi sustav mogao biti konfiguriran za automatsko odgovaranje na odgovore korisnika. Ono što Stalni kontakt smatra automatskim odgovorom više je kao efekt pokretanja koji se događa u unaprijed postavljeno vrijeme kako bi se pustio niz e-poruka.

4. Provjera rezultata vaših kampanja

Neposredna ažuriranja pružatelja usluga u vezi s vašim marketinškim kampanjamaBrzo ažurirajte svoje marketinške kampanje.

Nakon bilo koje kampanje, rezultate možete vidjeti na kartici Izvještavanje.

Stalni kontakt ima lako čitljiv grafikon vaših rezultata i uključuje vitalne statistike, kao što su stopa klikova i otvorena stopa. Ako se odlučite integrirati Google Analytics, bit će dostupno više informacija. Osim rezultata jedne kampanje, rezultate možete uskladiti i u raznim kampanjama.

5. Stalni kontakti i integracije

Na tržištu stalnih kontakata dostupno je na stotine dodataka.Na tržištu postoje stotine dodataka.

Constant Contact ima otvorenu listu od preko 300 aplikacija i drugih modula koje možete integrirati u svoj glavni račun. One se kreću od jednostavnih aplikacija za uvoz e-pošte, poput vaših Google ili Outlook računa, pa sve do rada sa Zoho-om i Azureplus-om za upravljanje odnosima s klijentima i automatizirano upravljanje potencijalnim kupcima i predviđanje prodaje..

Aplikacije su navedene na tržištu gdje se mogu sortirati na sličan način kao WordPress dodaci, po imenu, ocjenama, recenzijama ili čak kada su dodane. Te aplikacije nude neviđenu mogućnost da neizmjerno povećate vaš marketing e-pošte.

6. Upravljanje događajima

To je nešto što većina alata za marketing elektroničke pošte još uvijek nije uključena. Kao dodatni modul vašem računu možete se prijaviti za upravljanje događajima u programu Constant Contact. To vam omogućuje da pošaljete e-poštu pozivnicu za događaj i da korisnik nazove svoje odgovore. Ti se odgovori podnesu u sustavu i možete pratiti registracije iz udobnosti nadzorne ploče.

Ovo je vrlo jednostavna značajka koja bi mogla biti toliko korisna mnogim tvrtkama. U stvari, čak možete tražiti donacije za određene događaje putem e-pošte koja se može povezati na prilagođenu stranicu o donacijama. Nažalost, za to postoji dodatna mjesečna naknada.

7. Dodatni resursi i podrška

Kao jedno od glavnih imena u igri za marketing putem e-pošte, Constant Contact želi da uspijete u svojim kampanjama. U tu svrhu ima veliko spremište mrežnih resursa za koje možete zatražiti pomoć. Sve što trebate učiniti je odabrati industriju u kojoj se nalazite i dobit ćete ideje za kampanje i čak prijedloge koji bi predlošci bili prikladni za vaše potrebe..

Osim toga, sustav također nudi bazu znanja koja sadrži odgovore na brojna uobičajena pitanja s kojima su se susreli prošli korisnici. Ovo uključuje oba članaka kao i video tutorijale. Ako to još uvijek nije riješilo sve probleme s kojima se susrećete, postoji i opsežan sustav podrške.

Stalni kontakt dolazi s chatbotom, podrškom za e-poštu, aktivnom zajednicom korisnika kao i telefonskim linijama s izravnim pozivom iz SAD-a, Kanade, Meksika i Velike Britanije. Postoji još jedna linija koja podržava pozive s drugih međunarodnih područja. Telefonska podrška nije 24/7, ali je podržano vrijeme izdašno.

Za one koji stvarno žele pomoć, Constant Contact nudi i ograničenu pomoć vikendom putem svog Twitter računa.

Stalne kontakt cijene

Konstantni kontakt nudi dvije glavne varijante; E-pošta i e-pošta Plus. E-pošta je osnovna verzija za jednog korisnika i ne dopušta automatizaciju e-pošte, marketing događaja, internetske donacije, ankete i ankete ili upotrebu kupona..

Osim toga, sve ostalo se naplaćuje po stupnju, ovisno o veličini vašeg popisa e-pošte. Cijene se kreću u rasponu od 500 pretplatnika do 20 USD mjesečno, pa sve do 50 000 pretplatnika po 335 USD mjesečno. Oni koji imaju još veće popise moraju se s njima izravno baviti cijenama.

Ako se odlučite za značajku upravljanja dodatnim događajima, budite spremni platiti dodatnih 45 USD mjesečno, ovisno o veličini vaše marketinške liste.

Za nove korisnike Constant Contact dolazi s probnim razdobljem od 60 dana tijekom kojeg ćete moći uživati ​​u svim prednostima računa Plus Plus. Jedina je razlika što ste tijekom probnog razdoblja ograničeni na veličinu popisa od 100.

Stalni kontakt protiv šimpanze putem pošte

Značajke / Cijene
CTCT Basic
CTCT Plus
MailChimp Basic
Besplatni planovi?NeNeDa
0 – 500 pretplatnika17.00 $ / mj38.25 $ / mjBesplatno
Za 2.000 pretplatnika38.25 $ / mj59.50 $ / mj50,00 $ / mj
Za 10 000 pretplatnika80,75 $ / mj106,25 $ / mj$ 75.00 / mj
Za 25 000 pretplatnika191,25 $ / mj191,25 $ / mj$ 150.00 / mj
Višestruki administratoriNeDaDa
Praćenje toplinske karte klikaDaDaNe
SMS marketingDaDaNe
Jednostavna segmentacija korisnikaDaDaNe
Upravljanje događajimaDaDaNe
Facebook / Instragram MarketingNeNeDa
FakturiranjeDaDaNe
Popust na neprofitne organizacije20 – 30% popusta20 – 30% popustaNe
Besplatna proba60 dana60 danaNe
Posjetite onlineStalni kontaktMailChimp

* Napomena: Besplatni plan usluge MailChimp dostupan je za manje od 2000 pretplatnika i 12 000 poruka e-pošte mjesečno

Posjetite stalni kontakt

Uspješne priče

Prošlog desetljeća Vin Bin dokazuje svoju stručnost nudeći klijentima sofisticiranu paletu vina, zanatskih piva, alkoholnih pića, zanatskih sireva i gurmanske hrane. Roditelj Rick Lombardija, ovo specijalizirano prodavaonica, izraslo je iz snage i učinio je svoju strast uspješnim poslom..

Rick je neprestani kontakt jedno od oruđa koje koristi i za njega je zaslužan što je veliki dio njegovog uspjeha. Sustav mu je ponudio pristupačan način za izgradnju odnosa s kupcima i njihovo dovođenje u Vin Bin. Rick i mnogi drugi poput njega utjecali su na marketing putem e-pošte kako bi osnažili svoje poslovanje i povećali rast.

Saznajte više: Pročitajte priče o uspjehu u tvrtki Constant Contact.

Zaključak

S više od 650.000 korisnika koji su opsluživali više od 15 godina, Constant Contact postao je lider u marketingu malih poduzeća. Nude poseban spoj stručnog znanja, učinkovite temeljne kompetencije kao i jak sustav podrške.

Osobno, nakon što sam prije koristio nekoliko platformi za e-mail marketing, Constant Contact se osjeća prilično dobro. Ima sve pogodnosti (i više) koje bi nudila profesionalna web lokacija, a istovremeno ima pojednostavljeno korisničko sučelje koje neće pretjerano zastrašiti. Jednom kad se uložite u taj čvrsti sustav podrške, rekao bih da je to pravi pobjednik.

Bilješka Jerrya Lowa

Za WHSR bilten koristim MailChimp. Prije otprilike godinu dana, Constant Contact mi nudi besplatni račun. Nisam se prebacio iz nekoliko razloga:

 1. Jeftiniji trošak na duže staze – MailChimp je 5 – 10% jeftiniji od konkurencije.
 2. Zadovoljan sam graditeljem e-pošte MailChimp – Dakle, nisam raspoložen za isprobavanje drugih (zašto popraviti nešto kad nije pokvareno?).
 3. I najviše od toga, uložio sam ogromne napore i novac kako bih savladao korištenje MailChimpa i postavio svoj trenutni sustav za automatizaciju e-pošte. Troškove prebacivanja novaca u novac mogu uštedjeti sa besplatnog računa.

Rečeno je da je Constant Contact, po mom mišljenju, lako jedan od prva tri kandidata u marketinškim alatima e-pošte.

Oni su poput napredne verzije MailChimpa.

Cijena stalnog kontakta je nešto viša, ali dobit ćete ono što plaćate. Neke marketinške značajke, kao što su snimanje SMS-om, upozorenja o prodaji u stvarnom vremenu, društveni CRM, jednostavna segmentacija korisnika i fakturiranje (kojeg ne možete dobiti na MailChimp-u), mogu biti od vitalne važnosti za organizaciju velikih poduzeća. Za početak preporučujem čitanje priča o uspjehu na web lokaciji Constant Contact da biste saznali više.

Saznajte više: Posjetite stalni kontakt na mreži

Napomena: Ovaj je pregled prvi put objavljen na web mjestu naše sestre Otkrivena tajna web hostinga.

Otkrivanje FTC-a: BuildTh prima naknade za preporuku iz alata navedenih na ovoj web stranici. Ali, mišljenja se temelje na našem iskustvu, a ne koliko plaćaju. Usredotočeni smo na pomaganje malim poduzećima i pojedincima da izgrade web stranice kao posao. Podržite naš rad i saznajte više u našem objavljivanju zarade.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map