Pregled dodatkov za Sucuri Security WordPress

Vedno znova in znova ponavljam mantro “Misli svoj posel” večino svoje poklicne kariere, vedno pozivam podjetja, naj se osredotočijo in pustijo nišne potrebe v rokah strokovnjakov. Danes si ogledamo vtičnik Sucuri Security WordPress, ki ponuja številne možnosti varnosti v enem samem paketu.


Sam Sucuri je varnostno podjetje s sedežem v Delawareu, ki se je razvilo s časom in vzdržuje razporejeno ekipo varnostnih strokovnjakov po vsem svetu. Čeprav je varnostna družba razmeroma mlada, si je ustvarila zaviden ugled med vrhunskimi podjetji, ki živijo na internetu (figurativno gledano).

Povzetek pregleda Sucuri

Izpolnite varnostni vtičnik WordPress

Ime: Sucuri

Opis: Sucuri je varnostni paket, ki ščiti vaše spletno mesto pred napadi DDoS ali hekerji. Vendar je orodje freemium v ​​primerjavi z drugimi manj obsežno. Nekatere funkcije zahtevajo plačilo, medtem ko njihovi konkurenti ponujajo brezplačno.

Operacijski sistem: Spletna

Kategorija aplikacije: Varnost, WordPress

 • Enostavnost uporabe

 • Zanesljivost

 • Lastnosti

 • Vrednost denarja

 • Pomoč strankam

Na splošno

4.1

Povzetek

Za razliko od večine navadnih varnostnih vtičnikov je Sucuri Security zasnovan kot celovita storitev, kar pomeni, da skrbi za vas, preden se napad zgodi, poleg tega pa vam lahko celo svetuje, kako najlažje rešite stvari, če gre kaj narobe. Je brezplačna za uporabo, vendar ima vrhunske funkcije za tiste, ki iščejo končno prepričljivo.

Nauči se več:

 • Kako deluje utrjevanje Sucuri?
 • Možnosti taksista Sucuri
 • Sucuri cene
 • Ali je Sucuri vreden tega?

Prednosti

 • Model naročnine Freemium

Slabosti

 • Omejena funkcionalnost
 • Visoki stroški nekaterih osnovnih funkcij, kot je požarni zid
 • Preberite več o vtičniku Sucuri WP
 • Obiščite Sucuri

{
"@kontekst": "http://schema.org",
"@tip": "Pregled",
"itemReviewed": {
"@tip": "Uporaba programske opreme",
"ime": "Sucuri",
"opis": "Sucuri je varnostni paket, ki ščiti vaše spletno mesto pred napadi DDoS ali hekerji. Vendar je orodje freemium v ​​primerjavi z drugimi manj obsežno. Nekatere funkcije zahtevajo plačilo, medtem ko njihovi konkurenti ponujajo brezplačno.",
"slika": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/sucuri-home-review.jpg",
"operacijski sistem": "Spletna",
"aplikacijaKategorija": "Varnost, WordPress"
},
"pregledOcena": {
"@tip": "Ocena",
"ocenaVrednost": 4.0999999999999996447286321199499070644378662109375,
"najboljša ocena": 5,
"najslabše ocene": 0
},
"avtor": {
"@tip": "Oseba",
"ime": "Timothy Shim"
},
"pregledBody": "

Za razliko od večine navadnih varnostnih vtičnikov je Sucuri Security zasnovan kot celovita storitev, kar pomeni, da skrbi za vas, preden se napad zgodi, poleg tega pa vam lahko celo svetuje, kako najlažje rešite stvari, če gre kaj narobe. Je brezplačna za uporabo, vendar ima vrhunske funkcije za tiste, ki iščejo končno prepričljivo.

\ r \ n

Nauči se več:

\ r \ n

  \ r \ n
 • Kako deluje utrjevanje Sucuri?
 • \ r \ n

 • Možnosti taksista Sucuri
 • \ r \ n

 • Sucuri cene
 • \ r \ n

 • Ali je Sucuri vreden tega?
 • \ r \ n

\ r \ n

"
}

Spoznavanje vtičnika Sucuri Security WordPress

Vtičnik lahko najdemo v zbirki podatkov vtičnikov WordPressVtičnik je na voljo v WordPress vtičniška baza podatkov.

Namestitev vtičnika Sucuri se ne razlikuje od nobenega drugega vtičnika WordPress. Najdete ga lahko z iskanjem na plošči vtičnikov ali neposredno naložite kot paket v vaš imenik vtičnikov. Po tem ga je treba aktivirati in nato konfigurirati.

Komandno središče Sucuri Security je nadzorna plošča, ki vam omogoča velik prikaz stanja vašega spletnega mesta. Tukaj bodo prikazani zasloni s seznami in dnevniki, ki povedo vse, kar se je v zadnjem času dogajalo vse do priporočil.

Sucuri je odličen za zaščito vaše spletne strani pred napadi.

Prva stvar, ki jo bo vtičnik naredil, je, da izvede temeljno skeniranje celovitosti vašega spletnega mesta. Vtičnik ve, katere datoteke bi morale biti tam in njihove sestave, zato tudi če ste osebno spremenili katero koli datoteko spletnega mesta, kot je .httaccess, bo vtičnik pokazal opozorilo. To je vse dobro, kar veste, in če ste prepričani, da ste kaj sprejeli, lahko opozorila zavrnete..

Optični bralnik se izvaja vsak dan in nastavite lahko čas, ko se bo to izteklo. To je koristno opravilo za konfiguriranje in pozabi, ki ga morate opraviti samo enkrat.

Kako deluje Sucuri utrjevanje

sucuri-02Možnosti utrjevanja Sucuri pomagajo odstraniti ranljivosti.

Sucuri ima svoj požarni zid strojne opreme, s katerim se lahko odločite za vodenje prometaSucuri ima svoj požarni zid strojne opreme, s katerim se lahko odločite za vodenje prometa.

Poleg tega je še en večji del vtičnika možnost za poostritev vašega spletnega mesta, kar Sucuri imenuje “utrjevanje”. Tako lahko izbirate med več možnostmi, kakšno raven varnosti želite imeti na določenih območjih.

Bi na primer želeli voditi promet prek požarnih zidov strežnika Sucuri? Nekatere možnosti, kot je storitev požarnega zidu, pridejo po ceni.

Sucuri gostovanje

Upoštevajte pa, da mnogi dobri gostitelji spleta že ponujajo nekatere od teh storitev v sodelovanju s strokovnjaki za varnost.

Sucuri partnerstvo s priljubljenimi gosti gosti, kot so InMotion Hosting, A2 gostovanje, GoDaddy itd.

Če ste novi pri tem in še vedno iščete dobre možnosti gostovanja, si oglejte naš obsežen seznam pregledi spletnega gostitelja najprej.

Možnosti taksista po Sucuri objavi

Na voljo so tudi možnosti pošiljanja sporočilNa voljo so tudi možnosti pošiljanja sporočil

Ena značilnost, ki jo ponuja Sucuri Security, je ta, da če že naletite na težave, ne gre samo “o, preveč slabo”. Vtičnik vsebuje razdelek, ki ponuja seznam ukrepov, ki jih je mogoče sprejeti, če ste bili vdrli. Na primer, lahko ponastavite varnostne ključe, gesla ali celo celotne vtičnike.

Preberite več: Ugotovite, kako Sucuri čisti čistilni program WordPress

Sucuri Cene

Sucuri deluje na modelu freemium in trenutno ponuja 2 primarni storitvi,

 • Načrti Sucuri Firewall – začnite od 10 dolarjev na mesec
 • Platforma za zaščito spletnih mest Sucuri – začnite od 16,67 dolarja na mesec

Razliko v storitvah in cenah najdete tukaj.

Sucuri je trenutno nameščen na več kot 300.000 WordPress spletnih mestih, od katerih so nekatera precej močna in ugledna. Pravzaprav je Yoast, eden uspešnejših WordPress SEO vtičnikov, zaščitil svoje spletno mesto s Sucuri. Tako storite iThemes in WPBeginner.

Sucuri – Celotna varnost spletnega mesta, zaščita pred CDN, DDoS.

Zaključek – ali je Sucuri vreden tega?

Če sem iskren, se po tekmi Sucuri Security za WordPress osebno počutim premalo. Čeprav prihaja iz uglednega varnostnega podjetja in ponuja preprost za uporabo izdelek, se ne zdi tako izčrpen kot nekatere druge ponudbe tam.

Ni pravega “vau” faktorja.

Dejansko manjkajo nekatere varnostne funkcije, ki bi jih pričakoval od dobrega varnostnega vtičnika WordPress, na primer dvofaktorsko preverjanje pristnosti za prijave. Druge funkcije, kot je požarni zid, zahtevajo plačilo, Sucuri pa ni ravno najcenejši, saj se cene začnejo pri 10 USD mesečno. Še huje je, da druga ugledna podjetja nekatere od teh storitev ponujajo brezplačno.

Nazadnje se mi zdi malo neprijetno, da varnostni vtičnik med posodobitvami tako dolgo gre. V času pregleda je minilo 4 mesece od posodobitve vtičnika (oglejte si prvo sliko zgoraj). Čeprav to za običajne stvari morda ni tako veliko, bi rekel, da je varnostni vtičnik življenjska doba.

Obiščite več: Sucuri Security WordPress Vtičnik

Razkritje FTC: BuildThis prejema pristojbine za napotnice od orodij, navedenih na tej spletni strani. Toda mnenja temeljijo na naših izkušnjah in ne na tem, koliko plačajo. Osredotočeni smo na pomoč malim podjetjem in posameznikom pri izdelavi spletnih strani kot podjetja. Podprite naše delo in izvedejte več v našem razkrivanju zaslužka.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map