Pregled dodatka Sucuri Security WordPress

Iznova i iznova ponavljajući mantru „Misli svoj posao“ veći dio moje profesionalne karijere, uvijek sam apelirao na tvrtke da se usredotoče i ostave nišne potrepštine u rukama stručnjaka. Danas pogledamo dodatak Sucuri Security WordPress koji pruža niz sigurnosnih opcija u jednom paketu.


Sam Sucuri je zaštitna tvrtka sa sjedištem u Delaveru koja se razvila s vremenom i održava raspodijeljeni tim sigurnosnih stručnjaka širom svijeta. Iako relativno mlada od sigurnosnih tvrtki, izgradila je nevjerojatan ugled među vrhunskim tvrtkama koje žive na Internetu (figurativno govoreći).

Sažetak pregleda sažetaka

Kompletni WordPress dodatak za sigurnost

Ime: Sucuri

Opis: Sucuri je sigurnosni paket koji štiti vašu web stranicu od DDoS napada ili hakera. Međutim, alat freemium manje je sveobuhvatan u usporedbi s drugima. Neke značajke zahtijevaju plaćanje dok njihovi konkurenti nude besplatno.

Operacijski sustav: Web-based

Kategorija aplikacije: Sigurnost, WordPress

 • Jednostavnost korištenja

 • Pouzdanost

 • Značajke

 • Vrijednost za novac

 • Korisnička podrška

Sve u svemu

4.1

Sažetak

Za razliku od većine običnih sigurnosnih dodataka, Sucuri Security osmišljen je kao cjelovita usluga što znači da se brine za vas prije napada, plus čak vam može savjetovati najbolji način da riješite stvari ako nešto pođe po zlu. Besplatna je upotreba, ali ima vrhunske značajke za one koji traže krajnju sigurnost.

Saznajte više:

 • Kako djeluje kaljenje Sucuri?
 • Sucuri mogućnosti hakiranja
 • Sucuri cijene
 • Vrijedi li Sucuri?

prozodija

 • Freemium model pretplate

kontra

 • Ograničena funkcionalnost
 • Visoki troškovi nekih osnovnih značajki poput vatrozida
 • Saznajte više o Sucuri WP dodatku
 • Posjetite Sucuri

{
"@kontekst": "http://schema.org",
"@tip": "Pregled",
"itemReviewed": {
"@tip": "Softverska aplikacija",
"Ime": "Sucuri",
"opis": "Sucuri je sigurnosni paket koji štiti vašu web stranicu od DDoS napada ili hakera. Međutim, alat freemium manje je sveobuhvatan u usporedbi s drugima. Neke značajke zahtijevaju plaćanje dok njihovi konkurenti nude besplatno.",
"slika": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/sucuri-home-review.jpg",
"operacijski sustav": "Web-based",
"applicationCategory": "Sigurnost, WordPress"
},
"reviewRating": {
"@tip": "Ocjena",
"ratingValue": 4.0999999999999996447286321199499070644378662109375,
"BestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"Autor": {
"@tip": "Osoba",
"Ime": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

Za razliku od većine običnih sigurnosnih dodataka, Sucuri Security osmišljen je kao cjelovita usluga što znači da se brine za vas prije napada, plus čak vam može savjetovati najbolji način da riješite stvari ako nešto pođe po zlu. Besplatna je upotreba, ali ima vrhunske značajke za one koji traže krajnju sigurnost.

\ R \ n

Saznajte više:

\ R \ n

  \ R \ n
 • Kako djeluje kaljenje Sucuri?
 • \ R \ n

 • Sucuri mogućnosti hakiranja
 • \ R \ n

 • Sucuri cijene
 • \ R \ n

 • Vrijedi li Sucuri?
 • \ R \ n

\ R \ n

"
}

Upoznavanje dodatka za Sucuri Security WordPress

Dodatak se može naći u bazi podataka WordPress dodatakaDodatak možete pronaći na WordPress dodatak baza podataka.

Instalacija dodatka Sucuri ne razlikuje se od bilo kojeg drugog WordPress dodatka. Možete ga pronaći pretragom na ploči dodataka ili izravno prenijeti kao paket u vaš direktorij dodataka. Nakon toga treba ga aktivirati i konfigurirati.

Zapovjedni centar Sucuri Security je nadzorna ploča koja vam omogućava pregled velikih slika stanja vaše web lokacije. Ovdje će se prikazati popisi i zapisi dnevnika koji govore o svemu što se događalo u zadnje vrijeme, pa sve do preporuka.

Sucuri je sjajan za čuvanje vaše web stranice od zaštite.

Prvo što će dodatak učiniti jest izvršiti skeniranje jezgre vaše cjelovitosti. Dodatak zna koje bi datoteke trebale biti tamo i njihove sastave, pa čak i ako ste osobno napravili bilo kakve izmjene bilo koje datoteke web mjesta, poput .httaccess, dodatak će pokazati upozorenje. To je sve dobro znati, a ako ste sigurni da ste izvršili neke izmjene, upozorenja se mogu odbaciti.

Skener se pokreće svakodnevno, a vi možete postaviti vremenski raspon koji će se prikazivati ​​kada vam odgovara. Ovo je koristan zadatak konfiguriranja i zaborava koji trebate izvršiti samo jednom.

Kako djeluje Sucuri otvrdnjavanje

Sucuri-02Sucuri kaljenje mogućnosti pomažu u uklanjanju ranjivosti.

Sucuri ima vlastiti hardverski firewall kojim se možete odlučiti za pokretanje prometaSucuri ima vlastiti hardverski firewall kojim se možete odlučiti za pokretanje prometa.

Osim toga, još jedan veći dio dodatka je mogućnost da poboljšate svoju web lokaciju, što Sucuri naziva “otvrdnjavanjem”. To vam omogućuje odabir između nekoliko opcija koje razine sigurnosti želite u određenim područjima.

Na primjer, želite li pokrenuti promet putem vatrozida poslužitelja Sucuri? Neke opcije poput usluge vatrozida dolaze po cijeni.

Sucuri Hosting

Imajte na umu da mnogi dobri domaćini danas već nude neke od tih usluga u partnerstvu sa sigurnosnim stručnjacima.

Sucuri partnerstvo s popularnim hosting tvrtkama kao što su InMotion Hosting, A2 Hosting, GoDaddy itd.

Ako vam ovo nije novo, a još uvijek tražite dobre mogućnosti hostinga, pogledajte naš opsežni popis recenzije web domaćina prvi.

Mogućnosti hakiranja Sucuri Posta

Dostupne su i opcije hakiranja postaDostupne su i opcije hakiranja posta

Jedna značajka koju Sucuri Security nudi je ta što činjenica da ako ste već naišli na probleme, to ne ide samo “oh oh, previše loše”. Dodatak ima odjeljak koji nudi popis mjera koje se mogu poduzeti ako ste bili hakirani. Na primjer, možete resetirati sigurnosne ključeve, lozinke ili čak čitave dodatke.

Saznajte više: Saznajte kako Sucuri čisti WordPress hack

Sucuri cijene

Sucuri radi na freemium modelu i trenutno nudi 2 osnovne usluge,

 • Sucuri Firewall planovi – započnite s 10 USD mjesečno
 • Sucuri Platforma za sigurnost web mjesta – započnite od 16,67 dolara mjesečno

Razliku o uslugama i cijenama možete pronaći ovdje.

Sucuri se trenutno instalira na preko 300 000 WordPress web lokacija, od kojih su neka prilično jaka i ugledna. Zapravo, Yoast, jedan od uspješnijih WordPress SEO dodataka štiti svoje web mjesto Sucuri. Pa i iThemes i WPBeginner.

Sucuri – Kompletna sigurnost web stranice, CDN, DDoS zaštita.

Zaključak – vrijedi li Sucuri?

Da budem iskren, nakon što sam prošao kroz Sucuri Security za WordPress, osobno se osjećam pomalo podmuklo. Iako dolazi od ugledne zaštitarske kompanije i nudi proizvod jednostavan za korištenje, ne osjeća se toliko sveobuhvatno kao neke druge ponude vani.

Ne postoji pravi „wow“ faktor.

U stvari, nedostaju neke sigurnosne značajke koje očekujem od dobrog WordPress sigurnosnog dodatka, poput dvofaktorske provjere identiteta za prijavu. Ostale značajke poput vatrozida zahtijevaju plaćanje, a Sucuri nije baš najjeftiniji s cijenama počevši od 10 USD mjesečno. Još je gore što druge ugledne tvrtke nude neke od tih usluga besplatno.

Napokon, osjećam se malo nelagodno što sigurnosni dodatak toliko dugo ide između ažuriranja. U trenutku pregleda prošlo je 4 mjeseca otkako je dodatak ažurirao (pogledajte prvu sliku iznad). Iako to možda nije tako velika stvar za uobičajene stvari, rekao bih da je sigurnosni dodatak doživotan.

Posjetite za više: Sucuri Security WordPress dodatak

Otkrivanje FTC-a: BuildTh prima naknade za preporuku iz alata navedenih na ovoj web stranici. Ali, mišljenja se temelje na našem iskustvu, a ne koliko plaćaju. Usredotočeni smo na pomaganje malim poduzećima i pojedincima da izgrade web stranice kao posao. Podržite naš rad i saznajte više u našem objavljivanju zarade.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map