Постоянен преглед на контактите: функции, цени и сравнения

Днес има толкова много уебсайтове онлайн, че ако сте търговец на електронна търговия или дори някой, който се надява да се свърже и да предостави безплатна информация, вероятно ще сте прав да се притеснявате. В света на push известия и агресивен маркетинг е изключително важно да се свържете с електронната поща. Маркетингът по имейл може да бъде фантастичен начин за привличане на трафик към вашия сайт, ако е направен правилно.


Сред множество други най-добри имейл маркетингови услуги, ConstantContact е име, което се появява постоянно (не е предназначено за каламбур). Освен основната си компетентност в електронния маркетинг, сайтът също се разшири, за да включи и други маркетингови услуги, които са плюс.

Днес ще разгледаме какво предлага постоянен контакт и опитът, който можете да очаквате, ако решите да го направите.

Обобщение на постоянен контакт за преглед

Инструмент за маркетинг на електронна поща за малки фирми

Име: Постоянен контакт

Описание: Постоянен контакт е автоматизирано решение за дигитален маркетинг, което помага на бизнеса (и някои лица) да разширят обхвата си. Той е снабден с всичко, от което някога ще се нуждаете, от създаване на вашето съдържание за достъп до анализ на резултатите.

Операционна система: Уеб-базирана

Категория на приложение: Софтуер за маркетинг по имейл

 • Лесно използване

 • Templates & Дизайн

 • Характеристика

 • Съотношение качество-цена

 • Поддръжка на клиенти

цялостен

4.1

резюме

Този много просто и същевременно изключително пъргав инструмент е идеалното решение за малкия и средния бизнес да повиши своите маркетингови възможности. Лесно управляемият му интерфейс е перфектният баланс на простотата плюс набор от функции. Стойте далеч от прекалено сложните процеси и работете в приятни и модерни работни процеси тук.

Научете повече:

 • Витрина на шаблони за имейл
 • Постоянен контакт срещу MailChimp
 • Истории за успех в постоянен контакт
 • Бележка на Джери Лоу

Професионалисти

 • Безплатен 60-дневен пробен период
 • Лесен списък с контакти importin
 • Впечатляващ списък с добавки

Против

 • Странна система за автоматично реагиране

{
"@context": "http://schema.org",
"@Тип": "преглед",
"itemReviewed": {
"@Тип": "SoftwareApplication",
"име": "Постоянен контакт",
"описание": "Постоянен контакт е автоматизирано решение за дигитален маркетинг, което помага на бизнеса (и някои лица) да разширят обхвата си. Той е снабден с всичко, от което някога ще се нуждаете, от създаване на вашето съдържание за достъп до анализ на резултатите.",
"изображение": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/constantcontact-home-review.jpg",
"операционна система": "Уеб-базирана",
"applicationCategory": "Софтуер за маркетинг по имейл"
},
"reviewRating": {
"@Тип": "оценка",
"ratingValue": 4.0999999999999996447286321199499070644378662109375,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"автор": {
"@Тип": "човек",
"име": "Тимотей Шим"
},
"reviewBody": "

Този много просто и същевременно изключително пъргав инструмент е идеалното решение за малкия и средния бизнес да повиши своите маркетингови възможности. Лесно управляемият му интерфейс е перфектният баланс на простотата плюс набор от функции. Стойте далеч от прекалено сложните процеси и работете в приятни и модерни работни процеси тук.

\ Г \ п

Научете повече:

\ Г \ п

  \ Г \ п
 • Витрина на шаблони за имейл
 • \ Г \ п

 • Постоянен контакт срещу MailChimp
 • \ Г \ п

 • Истории за успех в постоянен контакт
 • \ Г \ п

 • Бележка на Джери Лоу
 • \ Г \ п

"
}

Функции за постоянен контакт

Имайте предвид, че основният фокус на постоянен контакт е в маркетинга на имейли, след като регистрирате акаунт, ще имате възможност да създадете списък с имейли, въведете вашата информация за контакт и след това създайте първия си имейл.

Информацията за връзка е задължителна и за тези от вас, които са нови в маркетинга по имейл, това е област, която трябва да се отбележи. Днес много държави имат строги закони по отношение на поверителността на личните данни и личните данни. Моля, имайте предвид тези закони и се уверете, че сте в съответствие с тях, преди да изпратите маркетингови имейли!

1. Създаване на списък

Вашият списък на абонати е сърцето на вашата имейл маркетингова кампания и се състои от всички имейл адреси, до които искате да се свържете. Въвеждането им един по един би било нова форма на безумие, така че Постоянният контакт има няколко лесни начина за попълване на списъка ви.

Най-бързият и лесен метод е да ги качите под формата на файл, директно да ги импортирате от списъка с контакти на Gmail или дори да ги извлечете от Microsoft Outlook. Ако качвате списъка във файл, обърнете внимание, че постоянният контакт разпознава стойности, разделени със запетая (CSV), Excel и обикновен текстов формат.

Всеки запис е редактируем и можете да зададете маркериСлед като направите това, можете да получите достъп до записите си за контакт чрез диспечера на контакти. Това ви позволява да редактирате информация там, но също така ви позволява да добавяте това, което системата нарича „Тагове“. Предполагам, че това може да бъде полезно при някакво групиране на контакти в списъците, но редактирането на записи един по един е изключително досадно.

2. Пускане на имейл маркетинговите Ви кампании

Визуалният редактор за постоянен контакт е лесен за използванеВизуалният редактор е лесен за използване, а шаблоните са в изобилие.

След като подредите списъка си с имейли, ще бъдете готови да започнете маркетингова кампания по имейл.

За да ви помогне в този постоянен контакт има много голямо хранилище от шаблони, за да започнете. Още по-добре е, че има визуален редактор, който можете да използвате, за да модифицирате всеки от тези шаблони според вашите нужди. Всъщност можете да получите визуализация на някои от тези шаблони, преди да се регистрирате за постоянен контакт.

3. Шаблони на имейли за постоянен контакт

* Кликнете върху изображението, за да го увеличите.

Основен шаблон за бюлетин за постоянен контактОсновен шаблон за бюлетин.

Шаблони за постоянна връзка с имейл за маркетинговата кампания „Черен петък“Шаблони по имейл за маркетинговата кампания „Черен петък“.

Шаблони за електронна поща с постоянна връзка за фитнес центрове / фитнес зали.Имейл шаблони за фитнес центрове / фитнес зали.

Имейл шаблони за ресторанти и барове.

Шаблони по имейл за бизнес с имоти.

Шаблони по имейл за коледни продажби.

Шаблони по имейл за конференции.

Имейл шаблони за мода / бутици.

Научете повече: Вижте всички шаблони за електронна поща в Constant Contact.

Всеки от шаблоните включва цялата основна информация, необходима, за да може вашият имейл да отговаря на повечето стандартни разпоредби. Това включва включването на физически адрес за вашия бизнес, задължителната връзка за отписване, както и друга полезна информация.

Ако имате собствена медия, като лога или патентовани изображения, те могат да бъдат качени в системата и да се използват и във вашите бюлетини. Разрешено ви е до 2 GB място за съхранение, така че е малко вероятно скоро да изтече.

Планирайте имейлите си за автоматизирано издаване.

След като посочите, редактирате и сте доволни от създадената от вас кампания за електронна поща, можете да я запазите и да я изпратите незабавно или да я планирате за по-късен, автоматизиран срок и дата за доставка. Постоянният контакт следва австралийското западно стандартно време (AWST), така че ще трябва да го направите преобразувайте вашето местно време следвайки правилното планиране на имейлите.

Единственият малък недостатък, който се почувствах важен е, че не изглежда да има начин, по който системата да може да бъде конфигурирана да отговаря автоматично на отговори на потребителите. Това, което Константният Контакт счита за автоматичен отговор, е по-скоро като задействащ ефект, който се случва в предварително зададени моменти, за да се пусне поредица от имейли.

4. Проверка на резултатите от вашите кампании

Непрекъснати актуализации на доставчиците на контакти за вашите маркетингови кампанииПолучавайте незабавни актуализации на вашите маркетингови кампании.

След всяка кампания можете да видите резултатите от нея в раздела Отчитане.

Постоянният контакт има лесна за четене графика на вашите резултати и включва жизненоважни статистически данни като честота на кликване и отворена честота. Ако решите да интегрирате Google Analytics, ще има повече информация. Освен резултатите от една кампания, можете да сравнявате резултатите си в различни кампании.

5. Приложения за постоянен контакт и интеграции

На пазара на постоянните контакти има стотици добавки.На пазара има стотици добавки.

Постоянният контакт има откриващ списък от над 300 приложения и други модули, които можете да интегрирате в основния си акаунт. Те варират от обикновените приложения за импортиране на имейл, като например за вашите акаунти в Google или Outlook, чак до работата с Zoho и Azureplus за управление на взаимоотношенията с клиенти и автоматизирано управление на водещи клиенти и прогнозиране на продажбите.

Приложенията са изброени на Marketplace, където могат да бъдат сортирани по подобен начин на WordPress приставки, по име, оценки, рецензии или дори когато са били добавени. Тези приложения предлагат безпрецедентната възможност за неимоверно мащабиране на вашия имейл маркетинг.

6. Управление на събития

Това е нещо, което повечето инструменти за маркетинг по имейл все още не са включени. Като допълнителен модул към вашия акаунт можете да се регистрирате за управление на събития в Constant Contact. Това ви позволява да изпратите имейл на покана за събитие и да накарате потребителя да попълни своите отговори. Тези отговори се подават в системата и можете да проследявате регистрациите направо от комфорта на таблото за управление.

Това е много проста функция, която може да бъде толкова полезна за много фирми. Всъщност можете дори да поискате дарения за определено събитие чрез имейла, който може да свърже към страница за дарения по поръчка. За съжаление, за това има допълнителна месечна такса.

7. Допълнителни ресурси и поддръжка

Като едно от водещите имена в имейл маркетинговата игра, Constant Contact иска да успеете в кампаниите си. За тази цел той разполага с голямо хранилище от онлайн ресурси, за които можете да се обадите за помощ. Всичко, което трябва да направите, е да изберете каква индустрия сте, и ще получите идеи за кампании и дори предложения за това какви шаблони биха били подходящи за вашите нужди.

Освен това системата предлага и база от знания, която съдържа отговорите на много често срещани проблеми, с които се сблъскват миналите потребители. Това включва както статии, така и видео уроци. Ако това все още не е решило проблемите, пред които сте изправени, има и обширна система за поддръжка.

Постоянният контакт идва с помощта на чатбот, поддръжка по имейл, активна общност на потребителите, както и телефонни линии за директни разговори от САЩ, Канада, Мексико и Великобритания. Има и друга линия, която поддържа обаждания от други международни зони. Поддръжката по телефона не е денонощна, но поддържаното време е щедро.

За тези, които наистина са отчаяни за съдействие, Констант Контакт предлага и ограничена помощ през почивните дни чрез своя акаунт в Twitter.

Постоянно ценообразуване при контакт

Постоянният контакт предлага два основни варианта; Имейл и имейл плюс. Имейлът е основна версия за един потребител и не позволява автоматизиране на имейли, маркетинг на събития, онлайн дарения, анкети и анкети или използването на талони.

Освен това, всичко останало се определя на ниво подреждане, в зависимост от размера на списъка с имейли. Цените варират от ниския край на 500 абонати при $ 20 на месец до 50 000 абонати при $ 335 на месец. Тези, които имат още по-големи списъци, трябва да се справят с тях директно за ценообразуване.

Ако изберете функцията за управление на добавки за събития, бъдете готови да плащате допълнително поне 45 долара на месец, в зависимост от размера на вашия маркетинг списък.

За нови потребители, постоянен контакт идва с 60-дневен пробен период, през който ще можете да се възползвате от всички предимства на акаунт в имейл плюс. Единствената разлика е, че сте ограничени до размер на списъка от 100 по време на пробния Ви период.

Постоянен контакт срещу шимп

Характеристики / Цени
CTCT Basic
CTCT Plus
MailChimp Basic
Безплатни планове?НеНеда
0 – 500 абонати$ 17.00 / месец$ 38.25 / месецБезплатно
За 2000 абонати$ 38.25 / месец$ 59.50 / месец$ 50.00 / месец
За 10 000 абонати$ 80.75 / месец$ 106.25 / мес$ 75.00 / месец
За 25 000 абонати$ 191.25 / мес$ 191.25 / мес$ 150.00 / мес
Множество администраториНедада
Топлинна карта за проследяване на кликваниядадаНе
SMS маркетингдадаНе
Лесна сегментация на потребителитедадаНе
Организиране на събитиядадаНе
Facebook / Instragram MarketingНеНеда
фактуриранедадаНе
Отстъпка за нестопански организации20 – 30% отстъпка20 – 30% отстъпкаНе
Безплатен пробен период60 дни60 дниНе
Посетете онлайнПостоянен контактMailChimp

* Забележка: Безплатен план на MailChimp е достъпен за под 2000 абонати и 12 000 имейла на месец

Посетете постоянен контакт

Истории за успеха

През изминалото десетилетие The Vin Bin доказва своя опит, като предлага на клиентите сложно разнообразие от вина, занаятчийски бири, спиртни напитки, занаятчийски сирена и гурме храни. Детето на Рик Ломбарди, този специализиран магазин е нараснал от сила в сила и е превърнал страстта си в процъфтяващ бизнес.

Постоянният контакт е един от инструментите, които Рик използва и той го кредитира като голяма част от неговия успех. Системата му предлагаше достъпен начин да изгради връзки с клиенти и да ги доведе до Вин Бин. Рик и много други като него се възползват от електронния маркетинг, за да разширят бизнеса си и да увеличат растежа.

Научете повече: Прочетете истории за успех в Константа Контакт.

заключение

С повече от 650 000 клиенти, обслужвани за 15 години, Констант Контакт се превърна в лидер в маркетинга на малкия бизнес. Те предлагат специална комбинация от експертни знания, ефективна основна компетентност, както и силна система за подкрепа.

Лично, използвайки няколко платформи за имейл маркетинг преди, Constant Contact се чувства доста добре. Той разполага с всички удобства (и повече), които професионален сайт би предлагал, като в същото време разполага с опростен потребителски интерфейс, който няма да ви сплаши прекалено. След като влезете в тази солидна система за подкрепа, бих казал, че това е истински победител.

Бележка на Джери Лоу

Използвам MailChimp за WHSR бюлетин. Преди около година, Constant Contact ми предлага безплатен акаунт. Не преминах поради няколко причини:

 1. По-евтини разходи в дългосрочен план – MailChimp е с 5 – 10% по-евтин от конкурентите си.
 2. Доволен съм от създателя на имейл на MailChimp – Следователно не съм в настроение да изпробвам други (защо да коригирам нещо, когато не е счупено?).
 3. И най-вече, изразходвах огромни усилия и пари, за да овладея използването на MailChimp и да настроя сегашната си система за автоматизация на електронна поща. Цената на прехвърлянето на теглото на парите, които мога да спестя от безплатната сметка.

Това каза, според мен постоянният контакт лесно е един от трите най-добри претенденти в инструментите за маркетинг по имейл.

Те са като напредналата версия на MailChimp.

Цената на Constant Contact е малко по-висока, но ще получите това, което плащате. Някои маркетингови функции, като SMS марекиране, сигнали за продажби в реално време, социален CRM, лесно сегментиране на потребителите и фактуриране (които не можете да получите в MailChimp), могат да бъдат жизненоважни за организацията на голям бизнес. Като за начало препоръчвам да прочетете истории за успех на сайта на Constant Contact, за да научите повече.

Научете повече: Посетете постоянен контакт онлайн

Забележка: Този отзив беше публикуван за първи път на нашия сестра сайт Тайната уеб хостинг разкри.

Разкриване на FTC: BuildThis получава такси за реферали от инструменти, изброени на този уебсайт. Но, мненията се основават на нашия опит, а не колко плащат. Ние се фокусираме върху подпомагането на малкия бизнес и физическите лица да създават уебсайтове като бизнес. Моля, подкрепете нашата работа и научете повече в нашето разкриване на печалби.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map