Canva Review: najboljše grafično orodje za nekvalificiranega uporabnika

Kaj je Canva?

Canva je še eno brezplačno spletno grafično orodje, ki je izredno preprosto za uporabo in ponuja gorsko nalaganje predlog, ki vam lahko pomagajo. Hiter in preprost način za ustvarjanje vizualnih materialov in pomoč nekvalificiranim v čarobnosti grafičnega oblikovanja.


Registrirajte se Canva hitro in enostavnoRegistracija je hitra in enostavna (obisk).

Povzetek pregleda na Canvi

Freemium spletno grafično orodje za nekvalificirane uporabnike

Ime: Canva

Opis: Canva je odlična za ustvarjanje preprostih vizualnih del. Pogosto pomaga nekvalificiranim v čarobnosti grafičnega oblikovanja.

Operacijski sistem: Spletna

Kategorija aplikacije: Grafično oblikovanje, programska oprema

 • Enostavnost uporabe

 • Predloge & Oblikovanja

 • Lastnosti

 • Vrednost denarja

 • Pomoč strankam

Na splošno

4.5

Povzetek

Canva je enostavna za uporabo zaradi zelo intuitivnega vmesnika povleci in spusti. Prav tako vam ni treba skrbeti, da začnete iz nič, čeprav to lahko storite, če želite. Obstaja veliko predlog, ki jih lahko izbirate za delo z več kategorijami. Sem spadajo infografike, plakati in celo vizitke.

Nauči se več:

 • Je Canva res brezplačna?
 • Moja izkušnja s Canvo
 • Za koga je Canva zasnovana?

Prednosti

 • Model naročnine Freemium
 • Zelo enostavno za uporabo
 • Integrirana z banko slik

Slabosti

 • Omejena funkcionalnost
 • Preizkusite Canva brezplačno
 • Oglejte si neverjetne predloge Canva

{
"@kontekst": "http://schema.org",
"@tip": "Pregled",
"itemReviewed": {
"@tip": "Uporaba programske opreme",
"ime": "Canva",
"opis": "Canva je odlična za ustvarjanje preprostih vizualnih del. Pogosto pomaga nekvalificiranim v čarobnosti grafičnega oblikovanja.",
"slika": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/canva-review-home.jpg",
"operacijski sistem": "Spletna",
"aplikacijaKategorija": "Grafično oblikovanje, programska oprema"
},
"pregledOcena": {
"@tip": "Ocena",
"ocenaVrednost": 4.5,
"najboljša ocena": 5,
"najslabše ocene": 0
},
"avtor": {
"@tip": "Oseba",
"ime": "Timothy Shim"
},
"pregledBody": "

Canva je enostavna za uporabo zaradi zelo intuitivnega vmesnika povleci in spusti. Prav tako vam ni treba skrbeti, da začnete iz nič, čeprav to lahko storite, če želite. Obstaja veliko predlog, ki jih lahko izbirate za delo z več kategorijami. Sem spadajo infografike, plakati in celo vizitke.

\ r \ n

Nauči se več:

\ r \ n

  \ r \ n
 • Je Canva res brezplačna?
 • \ r \ n

 • Moja izkušnja s Canvo
 • \ r \ n

 • Za koga je Canva zasnovana?
 • \ r \ n

"
}

Spoznavanje Canve

Splošni pretok Canve je danes skoraj enak vsem, kar je v tej kategoriji danes. Prijavite se (bodisi s storitvijo Google+ ali e-poštnim naslovom) in nato samo sledite drobtinam. Canva vas bo pozvala, da izberete, katero vrsto grafike poskušate ustvariti, nato pa vam predlaga različne vizualne predloge.

Canva je zelo enostavna za uporabo, celo lažja kot Microsoft Paint.

Ko izberete želeno postavitev in predlogo, sledi prilagoditev. Vse je povleci in spusti, besedilo pa lahko urejamo podobno kot besedilna polja v kateri koli drugi programski opremi za grafično oblikovanje. Priznam, zelo enostaven je za uporabo.

Iz knjižnice Canva lahko izbirate veliko postavitevNa izbiro je veliko postavitev (poiščite več predlog).

Ali je Canva brezplačna?

Tukaj je nekaj, kar se razlikuje med brezplačnimi in plačljivimi uporabniki.

1.000.000 slik je za plačane račune. Brezplačni računi so bolj omejeni1.000.000 slik je za plačane račune. Brezplačni računi so bolj omejeni.

Za tiste, ki uporabljajo brezplačno različico, ima Canva na voljo nekoliko bolj omejene predloge, ki jih lahko izbirate, in svojo skupinsko ekipo omeji na 10 članov. Še pomembneje pa je, da vam sploh ne ponuja nobenih slik. Vse slike, ki jih želite uporabiti, bodo morale biti lastne ali z dovoljenjem za uporabo. Prodajal pa vam bo slike v vrednosti 1 USD na kos.

Tisti, ki se odločijo za plačani račun Pro, bodo dobili 30-članski račun ekipe in dostop do tega, kar Canva trdi, je baza 300.000 slik. Prav tako vam lahko pomaga spremeniti velikost zasnov. Drugi poudarki vključujejo sprejem pisav po meri, barvne palete in možnost shranjevanja predlog.

O da, z 9,95 USD / uporabnika / mesec za Canva Pro prejmete tudi prednostno podporo.

Moja izkušnja s Canvo

Ker Canva ponuja možnost oblikovanja brošur, sem radovedna in preizkusila to. Zanimalo me je, ker za tiskanje brošur pogosto potrebujejo datoteke višje ločljivosti, da se po tisku lepo izkažejo. Dobro je bilo opozoriti, da sistem, ko sem preizkusil predlogo brošure, ponuja možnost, da datoteko prenesete kot PDF za tiskanje.

Na Canvi obstaja podpora za tiskane brošureObstaja podpora za tiskanje brošur (glej več Canva za delo).

Preverila sem se pri svojem oblikovalskem prijatelju in on se je strinjal, da je brošura poenostavljena (navsezadnje je oblikovalec), a zagotovo uporabna v tisku. To je kritična točka, ki jo morajo opozoriti tisti, ki razmišljajo o uporabi Canve kot poslovnega orodja.

Poleg prenosa kopij končnega izdelka jih lahko delite tudi neposredno na Twitterju ali Facebooku. Osebe iz orodja lahko pošljete tudi po e-pošti, da jih povabite k sodelovanju pri oblikovanju nečesa, kar delate.

Zaključek

Nekaj ​​ljudi, s katerimi sem se prijavljal in se pogovarjal o Canvi, mi je dalo kar zanimivo perspektivo. Ena izmed njih je učiteljica in omenila je, da je za ustvarjanje preprostih vizualnih slik, s katerimi lahko otroke učimo, veliko uporabiti. Moj prijatelj oblikovalec, po drugi strani, ni imel o tem ničesar velikega, razen ene stvari – da ni porabil ogromnih virov, ki jih dela Photoshop.

Po mojem delu sem bil večino svoje poklicne kariere bodisi pisatelj ali urednik in imam kar nekaj izkušenj s postavitvami in grafiko, čeprav jih sam ne produciram. Zaradi tega sem se hitro naveličal tekati naokoli v drobnih krogih s Canvo.

Čeprav je uporaba neizmerno enostavna, sem ugotovil, da se je za vrsto izvoda, ki ga potrebujem v tiskanju, izkazal za preveč poenostavljen. Po drugi strani je odličen za ustvarjanje takojšnjih vizualnih grafik, če nimate nič proti, da boste predloge delili z verjetno več tisoč drugimi ljudmi.

Menim, da je to nekaj, kar bi bilo koristno z majhnega podjetja ali osebnega stališča, verjetno prvega bolj kot drugega.

Poskusite brezplačno: Obiščite spletno mesto Canva

Razkritje FTC: BuildThis prejema pristojbine za napotnice od orodij, navedenih na tej spletni strani. Toda mnenja temeljijo na naših izkušnjah in ne na tem, koliko plačajo. Osredotočeni smo na pomoč malim podjetjem in posameznikom pri izdelavi spletnih strani kot podjetja. Podprite naše delo in izvedejte več v našem razkrivanju zaslužka.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map