Canva Review: Най-добрият графичен инструмент за неквалифициран потребител

Какво е Canva?

Canva е поредният безплатен онлайн графичен инструмент, който е изключително лесен за използване и предлага планински набор от шаблони, които могат да ви помогнат. Предполага се, че това е бърз и лесен начин за създаване на визуализации и подпомагане на неквалифицираните в магията на графичния дизайн.


Регистрирайте Canva бързо и лесноРегистрацията е бърза и лесна (посещение).

Резюме на рецензията в Canva

Freemium Онлайн графичен инструмент за неквалифицирани потребители

Име: Canva

Описание: Canva е чудесен за създаване на прости визуализации. Често помага на неквалифицираните в магията на графичния дизайн.

Операционна система: Уеб-базирана

Категория на приложение: Графичен дизайн, софтуер

 • Лесно използване

 • Templates & дизайни

 • Характеристика

 • Съотношение качество-цена

 • Поддръжка на клиенти

цялостен

4.5

резюме

Canva е лесен за използване благодарение на много интуитивния си интерфейс за плъзгане и пускане. Освен това не е нужно да се притеснявате да започнете от нулата, въпреки че можете да го направите, ако искате. Има много шаблони, от които можете да избирате да работите с няколко категории. Те включват инфографика, плакати и дори визитки.

Научете повече:

 • Canva наистина безплатно?
 • Моят опит с Canva
 • За кого е предназначена Canva?

Професионалисти

 • Модел за абонамент на Freemium
 • Много лесен за използване
 • Интегриран с банка за снимки със снимки

Против

 • Ограничена функционалност
 • Опитайте Canva безплатно
 • Вижте невероятни шаблони на Canva

{
"@context": "http://schema.org",
"@Тип": "преглед",
"itemReviewed": {
"@Тип": "SoftwareApplication",
"име": "Canva",
"описание": "Canva е чудесен за създаване на прости визуализации. Често помага на неквалифицираните в магията на графичния дизайн.",
"изображение": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/canva-review-home.jpg",
"операционна система": "Уеб-базирана",
"applicationCategory": "Графичен дизайн, софтуер"
},
"reviewRating": {
"@Тип": "оценка",
"ratingValue": 4.5,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"автор": {
"@Тип": "човек",
"име": "Тимотей Шим"
},
"reviewBody": "

Canva е лесен за използване благодарение на много интуитивния си интерфейс за плъзгане и пускане. Освен това не е нужно да се притеснявате да започнете от нулата, въпреки че можете да го направите, ако искате. Има много шаблони, от които можете да избирате да работите с няколко категории. Те включват инфографика, плакати и дори визитки.

\ Г \ п

Научете повече:

\ Г \ п

  \ Г \ п
 • Canva наистина безплатно?
 • \ Г \ п

 • Моят опит с Canva
 • \ Г \ п

 • За кого е предназначена Canva?
 • \ Г \ п

"
}

Запознаване с Canva

Общият поток на Canva е почти същият като всичко в неговата категория онлайн в днешно време. Регистрирате се (чрез Google+ или имейл адрес) и след това просто следвате галетата. Canva ще ви подкани да изберете какъв тип графика се опитвате да създадете, след което ще ви предложи различни визуални шаблони.

Canva е много лесен за използване, дори по-лесен от Microsoft Paint.

След като сте избрали оформлението и шаблона, които искате, след това идва персонализирането. Всичко е плъзгане и пускане и текстът може да се редактира подобно на текстови полета във всеки друг софтуер за графичен дизайн. Ще призная, много е лесен за използване.

Има много възможности за избор от библиотеката на CanvaИма много оформления за избор (разберете още шаблони).

Canva безплатно?

Ето къде се получава лек диференциал между безплатни и плащащи потребители.

1 000 000 изображения са за платени акаунти. Безплатните акаунти са по-ограничени1 000 000 изображения са за платени акаунти. Безплатните акаунти са по-ограничени.

За тези, които използват безплатната версия, Canva разполага с малко по-ограничени шаблони, от които можете да избирате, и да ограничите екипа си за сътрудничество до 10 членове. Още по-важното е, че изобщо не ви предлага изображения. Всички изображения, които искате да използвате, ще трябва да бъдат ваши собствени или лицензирани за използване. Той обаче ще ви продаде изображения по 1 долар на парче.

Тези, които изберат платен Pro акаунт, ще получат 30-членен акаунт в екип, плюс достъп до това, което Canva твърди, е база данни от 300 000 изображения. Той може също да ви помогне да промените размера на дизайна си. Други акценти включват приемането на персонализирани шрифтове, цветни палитри и възможността за запазване на шаблони.

О да, с $ 9.95 / потребител / месец за Canva Pro, вие също получавате приоритетна поддръжка.

Моят опит с Canva

Тъй като Canva предлага опция за дизайн на брошури, аз се заинтересувах и изпробвах това. Интересувах се, тъй като при отпечатването на брошури често се изискват файлове с по-висока разделителна способност, за да се окажат добре след отпечатване. Добре беше да се отбележи, че след като тествах шаблона на брошурата, системата предлага опция за изтегляне на файла като PDF файл за печат.

В Canva има поддръжка за брошури за печатИма поддръжка за брошури за печат (виж повече Canva за работа).

Проверих с мой дизайнерски приятел и той се съгласи, че брошурата е опростена (в края на краищата той е дизайнер), но определено използваема в печата. Това е критичен момент, който трябва да се отбележи за тези, които мислят да използват Canva като бизнес инструмент.

Освен да изтегляте копия от вашия завършен дизайн, можете да ги споделяте и директно в Twitter или Facebook. Можете също да изпращате имейли на хора от инструмента, за да ги поканите за сътрудничество в дизайна на каквото и да работите.

заключение

Няколко души, с които проверих и разговарях за Canva, ми дадеха доста интересна гледна точка. Единият от тях е учител и тя спомена, че е чудесно да се използва за създаване на прости визуализации, за да помогнете на децата да учат. Моят приятел дизайнер, от друга страна, нямаше нищо чудесно да каже за това, освен за едно нещо – че не изразходва огромните ресурси, които прави Photoshop.

От моя страна, през по-голямата част от професионалната си кариера съм бил или писател или редактор и имам доста голям опит с оформления и графики, дори да не ги създавам сам. Поради това бързо се отегчих да тичам наоколо в мънички кръгове с Canva.

Въпреки че е изключително лесен за използване, открих, че за вида на изхода, който ще се нуждая от печат, се оказа твърде опростен. От друга страна, той е чудесен за създаване на незабавни визуализации, стига да нямате нищо против, че ще споделяте шаблони с вероятно хиляди други хора.

Чувствам, че това е нещо, което би било ценно от малък бизнес или лична гледна точка, вероятно първата повече от втората.

Опитайте безплатно: Посетете Canva онлайн

Разкриване на FTC: BuildThis получава такси за реферали от инструменти, изброени на този уебсайт. Но, мненията се основават на нашия опит, а не колко плащат. Ние се фокусираме върху подпомагането на малкия бизнес и физическите лица да създават уебсайтове като бизнес. Моля, подкрепете нашата работа и научете повече в нашето разкриване на печалби.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map