Canva pregled: najbolji grafički alat za nestručnog korisnika

Što je Canva?

Canva je još jedan freemium internetski grafički alat koji je izuzetno jednostavan za korištenje i nudi planinsko mnoštvo predložaka koji vam mogu pomoći. To bi trebao biti brz i jednostavan način stvaranja vizuala i pomoći onima nekvalificiranim u čarima grafičkog dizajna.


Registrirati Canvu je brzo i jednostavnoRegistracija je brza i jednostavna (posjetiti).

Sažetak pregleda Canva

Freemium online grafički alat za nekvalificirane korisnike

Ime: Canva

Opis: Canva je sjajna za stvaranje jednostavnih vizuala. Često pomažu onima nekvalificiranim u magiji grafičkog dizajna.

Operacijski sustav: Web-based

Kategorija aplikacije: Grafički dizajn, softver

 • Jednostavnost korištenja

 • Predlošci & Dizajni

 • Značajke

 • Vrijednost za novac

 • Korisnička podrška

Sve u svemu

4.5

Sažetak

Canva je jednostavna za upotrebu zahvaljujući vrlo intuitivnom sučelju za povlačenje i ispuštanje. Također, ne morate brinuti ni početi ispočetka, iako to možete učiniti ako želite. Postoji tona predložaka koje možete odabrati za rad sa više kategorija. Tu spadaju infografika, plakati, pa čak i posjetnice.

Saznajte više:

 • Je li Canva stvarno besplatna?
 • Moje iskustvo s Canvom
 • Za koga je Canva dizajnirana?

prozodija

 • Freemium model pretplate
 • Vrlo jednostavan za korištenje
 • Integriran s bankom slika sa slikom

kontra

 • Ograničena funkcionalnost
 • Isprobajte Canva besplatno
 • Pogledajte nevjerojatne Canva predloške

{
"@kontekst": "http://schema.org",
"@tip": "Pregled",
"itemReviewed": {
"@tip": "Softverska aplikacija",
"Ime": "Canva",
"opis": "Canva je sjajna za stvaranje jednostavnih vizuala. Često pomažu onima nekvalificiranim u magiji grafičkog dizajna.",
"slika": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/canva-review-home.jpg",
"operacijski sustav": "Web-based",
"applicationCategory": "Grafički dizajn, softver"
},
"reviewRating": {
"@tip": "Ocjena",
"ratingValue": 4.5,
"BestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"Autor": {
"@tip": "Osoba",
"Ime": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

Canva je jednostavna za upotrebu zahvaljujući vrlo intuitivnom sučelju za povlačenje i ispuštanje. Također, ne morate brinuti ni početi ispočetka, iako to možete učiniti ako želite. Postoji tona predložaka koje možete izabrati za rad s više kategorija. Tu spadaju infografika, plakati, pa čak i posjetnice.

\ R \ n

Saznajte više:

\ R \ n

  \ R \ n
 • Je li Canva stvarno besplatna?
 • \ R \ n

 • Moje iskustvo s Canvom
 • \ R \ n

 • Za koga je Canva dizajnirana?
 • \ R \ n

"
}

Upoznavanje s Canvom

Danas je opći protok Canve približno isti kao i sve što je u njenoj kategoriji. Prijavljujete se (putem Google+ ili adrese e-pošte), a zatim samo slijedite kruške. Canva će vas zatražiti da odaberete vrstu grafike koju pokušavate stvoriti, a zatim vam predlaže razne vizualne vizualne predloge.

Canva je vrlo jednostavna za upotrebu, čak i lakša od Microsoft Paint-a.

Nakon što odaberete željeni izgled i predložak, dolazi prilagodba. Sve je povučeno i ispušteno, a tekst se može uređivati ​​poput tekstnih okvira u bilo kojem drugom softveru za grafički dizajn. Priznajem, vrlo je lagan za upotrebu.

Iz knjižnice Canva možete odabrati mnogo izgledaMnogo je izgleda koje možete odabrati (saznajte više predložaka).

Je li Canva besplatna?

Ovdje dolazi do neznatnih razlika između besplatnih i plaćajućih korisnika.

1.000.000 slika je za plaćene račune. Besplatni računi su ograničeniji1.000.000 slika je za plaćene račune. Besplatni računi su ograničeniji.

Za one koji koriste besplatnu verziju, Canva ima na raspolaganju malo više ograničenih predložaka za izbor, a svoj suradnički tim ograniči na 10 članova. Što je još važnije, to vam uopće ne nudi nikakve slike. Sve slike koje želite koristiti morat će biti vaše ili licencirane za upotrebu. Prodavat će vam slike po 1 USD po komadu.

Oni koji se odluče za plaćeni Pro račun, dobit će tim s 30 članova, plus pristup onome što Canva tvrdi je baza podataka od 300 000 slika. Također vam može pomoći da promijenite veličinu dizajna. Ostali istaknuti sadržaji uključuju prihvaćanje prilagođenih fontova, paleta boja i mogućnost spremanja predložaka.

O da, uz 9,95 USD / mjesečno za Canva Pro, također dobivate prioritetnu podršku.

Moje iskustvo s Canvom

Budući da Canva nudi opciju dizajniranja brošura, postala sam znatiželjna i isprobala sam to. Zanimalo me jer ispis brošura često zahtijeva datoteke veće razlučivosti da bi se lijepo ispisale nakon ispisa. Bilo je dobro napomenuti da nakon što sam testirao predložak brošure sustav nudi opciju za preuzimanje datoteke kao PDF za ispis.

Na Canvi postoji podrška za brošure za tisakPostoji podrška za tiskanje brošura (vidi više Canva za rad).

Provjerio sam s mojim prijateljem dizajnerom i on se složio da je brošura bila pojednostavljena (ipak je on, uostalom, dizajner), ali definitivno upotrebljiva u tisku. Ovo je kritična točka koja treba napomenuti za one koji razmišljaju o upotrebi Canve kao poslovnog alata.

Osim preuzimanja kopija vašeg gotovog dizajna, možete ih dijeliti i izravno na Twitteru ili Facebooku. Možete i poslati e-poštu osobama iz alata da biste ih pozvali na suradnju u dizajnu bilo čega na čemu radite.

Zaključak

Nekoliko ljudi s kojima sam se susretao i razgovarao s Canvom pružili su mi vrlo zanimljivu perspektivu. Jedna od njih je učiteljica i spomenula je da je odlično koristiti za stvaranje jednostavnih vizualnih prikaza kako biste pomogli podučavati djecu. Moj prijatelj dizajner, s druge strane, nije imao ništa sjajno reći o tome osim jedne stvari – da nije potrošio ogromne resurse koje Photoshop čini.

Sa svoje strane, većinu svoje profesionalne karijere bio sam ili pisac ili urednik i poprilično imam iskustva s izgledima i grafikama, čak i ako ih sam ne produciram. Zbog toga sam se brzo dosadio trčati u malenim krugovima s Canvom.

Iako je neizmjerno jednostavan za korištenje, ustanovio sam da se za vrstu izvoda koji mi je potreban u ispisu pokazao previše jednostavnim. S druge strane, izvrsno je za stvaranje instant slika, sve dok vam ne smeta što dijelite predloge s vjerojatno tisućama drugih.

Osjećam da je to nešto što bi bilo vrijedno s malog poduzeća ili osobnog stajališta, vjerojatno više nego drugo.

Pokušajte besplatno: posjetite Canvu online

Otkrivanje FTC-a: BuildTh prima naknade za preporuku iz alata navedenih na ovoj web stranici. Ali, mišljenja se temelje na našem iskustvu, a ne koliko plaćaju. Usredotočeni smo na pomaganje malim poduzećima i pojedincima da izgrade web stranice kao posao. Podržite naš rad i saznajte više u našem objavljivanju zarade.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map