Веб локације попут АппСумо: Пронађите више понуда у АппСумо алтернативама

АппСумо је веб локација која нуди понуде софтвера. Ово дигитално тржиште постоји већ дуже време и нуди само сталне понуде. Пошто је продаја било које врсте пролазне природе, можете очекивати да ће се већина посла на веб локацијама попут АппСумо често мењати.


Иако је АппСумо једно од најстаријих локација ове природе које не постоји, то не значи да сте заглавили само са једним извором. Данас постоји много ваннабес-а који су покушали пратити на АппСумо моделу – неки успешнији од других.

Уз све већи број софтверских тржишта на којима се појављују, колико добро се ове веб локације слажу са АппСумо? Хајде да дубље заронимо у ове опције и да видимо шта ћемо добити.

* Откривање: Партнерске везе се користе у овом посту. Зарађујемо провизију (без додатних трошкова за вас) ако купујете преко наших веза. Ово помаже да се покрију трошкови рада наших писаца и веб локација.

Абоут АппСумо

веб локација апликацијеАппСумо почетна страница (посетите овде)

АппСумо је посао на тржишту софтвера већ скоро деценију. Основана 2011. године, ова платформа помогла је стотинама програмера и издавача софтвера да зараде парчиће новца.

Доживотне понуде и попусти за софтвер

Преко АппСумо-а нуде се бројне врсте понуда, од којих су најистакнутији доживотни послови. То значи да је куповина тог софтвера или услуге путем платформе једнократни трошак и можете га користити заувек. Осим тога, постоје и годишње понуде, па чак и бесплатне акције.

Уз све већи број тржишта, АппСумо изгледа да иде против оштре конкуренције. У тренутку писања текста, АппСумо је набројао 66 понуда – још увек прилично значајан износ.

АппСумо БровсеТренутне понуде доступне на АппСумо (кликните овде да бисте прегледали ове понуде).

Софтвер доступан на прилично широк спектар категорија, али очигледно да су све популарнија подручја у маркетингу и стварању потенцијалних потенцијала. Понекад постоје и чудни предмети, попут е-књига и другог информативног материјала.

Најбољи део употребе АппСумо-а је да у било ком тренутку можете да имате солидне понуде са софтвером и да не морате да чекате продају Црног петка или Цибер понедељка..

Ко је АппСумо за: Про блогери, придружени трговци, мала предузећа.

Посетите АппСумо

5 најбољих АппСумо алтернатива

1. СтацкСоциал

Стацксоциал почетна страница

Ако сте отишли ​​да потражите АппСумо на сличној локацији као што је СтацкСоциал, ваша прва реакција би вероватно била „ВОВ“. СтацкСоциал покренуо се неколико година након АппСумо-а и од тада снажно расте.

Од времена када су се покренули, компанија Стацксоциал тврди да је зарадила више од 50 милиона долара за купце, уштедјела посетиоце више од 1,5 милијарди долара и набрајала преко четири милиона уговора. По било којој мери, то је прилично велики део софтвера и долара.

На СтацкСоциал-у постоје дословно стотине понуда и платформа је прерасла фазу „само софтвера“. Сада је практично потпуна платформа за е-трговину која такође има понуде за све, од ауто-гаџета до модних додатака.

Иако пуристи можда нису превише задовољни због тога, нема чега да плачете јер СтацкСоциал и даље одржава снагу у основној понуди софтвера. Брза претрага саме ВПН резултирала је са више од 20 опција које можете изабрати.

СтацкСоциал је лако најбоља АппСумо алтернатива до сада. У ствари, он далеко надмашује АппСумо у смислу онога што се нуди у било ком тренутку.

Ко је СтацкСоциал за: Сви

Посетите СтацкСоциал

2. Деалификујте

Деалифи Хомепаге

У поређењу са горе наведеним моћним, Чини се да Деалифи има помало разочаравајући низ понуда. У ствари, када сам посетио сајт, заправо је било доступно само 6 понуда. Чак и ако узмемо у обзир понуде који долазе и одлазе, мање од десет понуда на целој веб локацији изгледа помало неприлагођено.

Поред њихове прилично оштре понуде, Фацебоок страница Деалифи такође има ограничену изложеност са само неколико стотина пратилаца. Деалифи се заправо не претвара да је другачије, ипак са власник који тврди да је веб локацију покренуо из „страсти према интернетском маркетингу и хакирању раста“.

Њихов маркетиншки фокус циља их на трговце и „хакере за раст“, ​​али гледајући први посао који је приказан, нисам био баш уверен. Била је то понуда за апликацију за управљање лозинком.

Ко је Деалифи за: Хакери за раст, трговци, мала предузећа

Посетите Деалифи

3. ПитцхГроунд

ПитцхГроунд Почетна страница

Када компанија која се бави тржиштем има више особља него што је број трансакција склопљена, мало бих се забринуо да сам власник. Нажалост, то је тренутни положај у којем се чини да се ПитцхГроунд нашао.

На овом мјесту први пут сам пронашао док сам радио неко основно истраживање о АппСумо – ПитцхГроунд оглас се непрестано приказивао на Гооглеу говорећи: “Можеш боље”. То значи да њихов маркетиншки тим активно циља на кориснике АппСумо-а. Можда би требало више времена утрошити на понуде за сопствене кориснике.

Брзи поглед на ПитцхГроунд страницу показао је укупно 27 уговора – од којих је само 5 било активних у време настанка овог чланка. Остатак је означен као “распродат”. Поред тога, посетиоци сајта се непрестано означавају да се пријаве за обавештења о уговорима путем серије врло неугодних поп-уп прозора.

Ко је ПитцхГроунд за: Мала предузећа, трговци, професионални блогери

Посетите ПитцхГроунд

4. ДеалФуел

ДеалФуел Почетна страницаДеалФуел Почетна страница

Уместо да се фокусира само на власнике веб локација или предузећа, ДеалФуел нуди широк спектар врло корисног вишенаменског софтвера, па чак и ресурса. Неки примери тога би били Јунк Цлеанерс за рачунаре или чак пакети флајера за пословну употребу, од којих се неки поклањају бесплатно.

Са 21 странице понуде које можете бирати, прегледавање странице може вам потрајати неко време. Они су ово олакшали, иако на више начина сортирања понуда у понуди. Посебно треба напоменути да ДеалФуел има посебне категорије које покривају ВордПресс и додатке – одлично за многе власнике сајтова вани.

На први поглед, ово је још једна мала операција коју води основна група људи која је успела да изгради успешну локацију. Да, надахнуће за све остале власнике сајтова који користе своје споразуме за израду сопствених веб локација, да?

За кога је ДеалФуел: Власници ВордПресс сајтова, мала предузећа, редовни тражиоци уговора

Посетите ДеалФуел

5. Позовите огледало

Почетна страница ДеалМиррорДеал Мирро Хомепаге

Деал Миррор је у великој мери фокусиран на понуде за софтвер који помаже веб локацијама да расту. Имају низ понуда које покривају категорије у распону од маркетинга до социјалне аналитике. Нажалост, чини се да у време писања текста имају ограничену понуду.

Иако су ови које сам пронашао били прилично корисни, чини се да постоји мало недостатка дубине у ономе што је овде доступно. Ипак је лепо што разумеју потешкоће при покретању новијих веб локација и створили су категорију под називом „Понуде испод 20 долара“.

Понуде овде такође долазе са гаранција задовољства, и они ће вам рефундирати било коју куповину коју желите, без питања.

Ко је склопио огледало за: Про блогери, мала и средња предузећа

Посетите ДеалМиррор

Како функционишу софтверске тржнице

Радни модел је релативно једноставан.

Тржишта се обраћају програмерима, издавачима или добављачима услуга и договарају услове „посла“. Ови послови су често јединствени за тржиште тако да стварају убедљив фактор продаје.

Маркетплацес тада преузимају посао да посао учине што привлачнијим за своје посетиоце. У међувремену, за сваку продају која је учинила да човек на средини (пијаца) направи снижење – понекад значајан износ.

Примери АппСумоПример – Огромне уштеде пронађене у АппСумо-у, уштеде до 96% на маркетиншком софтверу као што су Боост и други.

Ова три углата стратегија користи свим укљученим. Извор софтвера добија слободан приступ тржишту иначе искоришћеном сегменту купаца и тржиште зарађује део сваке продаје. Коначно, купац добија велику погодност с попустом.

Већина тржишних места такође ради са повезаним компанијама, тако да ћете вероватно наићи на веб локације које нуде понуде које обухватају више од једног тржишта. То додатно помаже да се тржишта шире свако на Интернету.

У ствари, ако сте заинтересовани, сами можете покренути придружени сајт и искористити понуде које нуде ове тржнице.

Закључак: Да ли су тржишта куповине корисна?

До сада сте вероватно схватили да је већина тих веб локација заправо усмерена на власнике веб локација који желе да повећају раст. Садржај и СЕО су витално језгро сваког вебсајта или блога, али ширење активности на мрежи је другачија ствар.

Популарне категорије за софтверске понуде укључују:

 • Изградња веб страница
 • Курсеви и водичи
 • СЕО Манагемент
 • Продаја и водећа генерација
 • Маркетинг и Оутреацх

Веб локације са понудама корисне су на више начина. Прво је очигледно – уштеда трошкова. Понуде пронађене на већини ових веб локација често су јединствене у својој понуди. Узмите за пример прилику да купите доживотну лиценцу за апликацију, а не да плаћате годишње понављајуће накнаде.

Друго је мало суптилније. Узмимо случај власника придружене странице који је желио да нека апликација помогне у стварању потенцијалних потенцијалних корисника. Осим што тражите тржиште за оно што желите на пијаци, можете и прегледати алтернативне понуде да бисте видели да ли можете да нађете нешто боље или да нуди добру вредност за ваш новац..

Такође поново имајте на уму да се ови послови редовно мењају, тако да увек можете проверити нове идеје о томе који софтвер можда најбоље делује за ваше пословање..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map