Стални преглед контаката: Карактеристике, цене и поређења

Данас има толико веб страница на мрежи да ако сте продавац е-трговине или чак неко ко се нада да ће се обратити и пружити бесплатне информације, вероватно бисте били у праву да бринете. У свету пусх нотификација и агресивног маркетинга, критично је бити у могућности да посегнете путем е-поште. Маркетинг путем е-поште може бити фантастичан начин за привлачење промета на вашу веб локацију ако се изврши правилно.


Међу мноштвом других најбољих услуга маркетинга путем е-поште, ЦонстантЦонтацт је име које се стално појављује (без намере). Поред своје основне компетенције у маркетингу путем е-поште, веб локација се такође проширила и на остале услуге повезане са маркетингом које су плус.

Данас ћемо размотрити шта вам нуди Цонстант Цонтацт и искуство које можете очекивати ако га одлучите покренути.

Резиме сталног прегледа прегледа

Алат за маркетинг е-поште за мале компаније

Име: Стални контакт

Опис: Цонстант Цонтацт је аутоматизовано дигитално маркетиншко решење које помаже предузећима (и неким појединцима) да прошире свој домет. Опремљен је свим оним што вам је икада потребно, од креирања садржаја до анализе и анализе резултата.

Оперативни систем: Интернет базиран

Категорија апликације: Софтвер за маркетинг путем е-поште

 • Лакоћа коришћења

 • Предлошци & Дизајн

 • Карактеристике

 • Вредност за новац

 • Подршка муштеријама

Све у свему

4.1

Резиме

Овај врло једноставан, а опет изузетно спретан алат је савршено решење за мала и средња предузећа како би побољшали своје маркетиншке могућности. Његов лако навигациони интерфејс је савршен баланс једноставности и скупа функција. Држите се даље од претјерано сложених процеса и радите у лијепим и модерним радним токовима овдје.

Сазнајте више:

 • Излог предложака е-поште
 • Константни контакт вс МаилЦхимп
 • Приче о успеху у сталном контакту
 • Напомена Јерри Лов-а

Прос

 • Бесплатни пробни период од 60 дана
 • Једноставан увоз увозних листа
 • Импресивна листа додатака

Цонс

 • Чудан систем аутоматског одговора

{
"@контекст": "хттп://сцхема.орг",
"@тип": "Преглед",
"итемРевиевед": {
"@тип": "Софтверска апликација",
"име": "Стални контакт",
"Опис": "Цонстант Цонтацт је аутоматизовано дигитално маркетиншко решење које помаже предузећима (и неким појединцима) да прошире свој домет. Опремљен је свим оним што вам је икада потребно, од креирања садржаја до анализе и анализе резултата.",
"слика": "//буилдтхис-22а6.ккцдн.цом/вп-цонтент/уплоадс/цонстантцонтацт-хоме-ревиев.јпг",
"Оперативни систем": "Интернет базиран",
"апплицатионЦатегори": "Софтвер за маркетинг путем е-поште"
},
"ревиевЦатинг": {
"@тип": "Оцена",
"оценаВалуе": 4.0999999999999996447286321199499070644378662109375,
"бестЦатинг": 5,
"најгоре оцењивање": 0
},
"аутор": {
"@тип": "Особа",
"име": "Тимотхи Схим"
},
"ревиевБоди": "

Овај врло једноставан, а опет изузетно спретан алат је савршено решење за мала и средња предузећа како би побољшали своје маркетиншке могућности. Његов лако навигациони интерфејс је савршен баланс једноставности и скупа функција. Држите се даље од претјерано сложених процеса и радите у лијепим и модерним радним токовима овдје.

\ р \ н

Сазнајте више:

\ р \ н

  \ р \ н
 • Излог предложака е-поште
 • \ р \ н

 • Константни контакт вс МаилЦхимп
 • \ р \ н

 • Приче о успеху у сталном контакту
 • \ р \ н

 • Напомена Јерри Лов-а
 • \ р \ н

"
}

Значајке сталног контакта

Имајући на уму да је основни фокус сталног контакта у маркетингу е-поште, када будете регистровали налог, имаћете прилику да креирате листу е-поште, унесете своје контакт податке и затим направите свој први емаил.

Подаци за контакт су обавезни и за оне од вас који су нови у маркетингу е-поште ово је подручје које треба узети у обзир. Многе земље данас имају строге законе који се тичу приватности података и личних података. Имајте на уму ове законе и уверите се да их поштујете пре него што пошаљете било какве маркетиншке е-поруке!

1. Прављење листе

Листа претплатника је срце ваше маркетиншке кампање за е-пошту и састоји се од свих адреса е-поште на које желите да се обратите. Унос једног по једног био би нови облик лудости, тако да константни контакт има неколико једноставних начина да попуните своју листу.

Најбржи и најлакши методи су да их учитате у облику датотеке, да их директно увезите са Гмаил листе контаката или чак извадите из Мицрософт Оутлоока. Ако преносите списак у датотеку, имајте на уму да Стални контакт препознаје вредности одвојене зарезима (ЦСВ), Екцел и обичан текстуални формат.

Сваки запис је могуће уређивати и можете доделити ознакеКада то завршите, можете да приступите евиденцијама контаката преко Менаџера контаката. Ово вам омогућава да измените информације тамо, али вам такође омогућава да додате оно што систем назива „Ознаке“. Претпостављам да би ово могло бити корисно у некако групирању контаката унутар листа, али уређивање записа по један је изузетно заморно.

2. Покретање кампања за маркетинг путем е-поште

Стални контакт визуелни уредник је једноставан за употребуВизуални уређивач је једноставан за употребу, а предложака је у изобиљу.

Након што средите своју листу е-поште, бићете спремни да кренете у маркетиншку кампању путем е-поште.

Да бисмо вам помогли у овом сталном контакту, постоји веома велико спремиште предложака за почетак. Што је још боље, постоји визуелни уређивач који можете користити да бисте модификовали било који од ових образаца према вашим потребама. У ствари, можете да прегледате неке од тих образаца пре него што се пријавите за стални контакт.

3. Шаблоне е-поште за сталне контакте

* Кликните на слику за увећање.

Основни образац за сталне контактеОсновни образац за билтен.

Шаблоне за стални контакт за е-пошту за маркетиншку кампању Црни петакПредлошци е-поште за маркетиншку кампању Црног петка.

Шаблоне е-поште за сталне контакте за фитнес центре / теретане.Предлошци е-поште за фитнес центре / теретане.

Предлошци е-поште за ресторане и барове.

Предлошци е-поште за предузећа са имовином.

Предлошци е-поште за божићну продају.

Предлошци е-поште за конференције.

Предлошци е-поште за моде / бутике.

Сазнајте више: Погледајте све предлоге е-поште на сталном контакту.

Свака од предложака садржи све основне информације неопходне да би се ваша адреса е-поште ускладила са већином стандардних прописа. Ово укључује укључивање физичке адресе за ваше предузеће, обавезну везу за одјаву као и неке друге корисне информације.

Ако имате своје медије попут логотипа или власничких слика, они се могу пренијети у систем и користити у вашим билтенима. Дозвољено вам је до 2 ГБ простора за складиштење, тако да је мало вероватно да ћете га ускоро потрошити.

Закажите своје поруке е-поште за аутоматско пуштање.

Након што именујете, измените и будете задовољни кампањом коју сте дизајнирали е-поштом, можете је сачувати или је одмах послати или заказати за касније аутоматизовано време и датум испоруке. Стални контакт следи аустралијско западно стандардно време (АВСТ), тако да ћете морати претворите своје локално вријеме након тога да правилно закажете е-пошту.

Једна мала мана која ми се чинила важном је та што се чини да не постоји начин на који би систем могао бити конфигуриран да аутоматски одговара на одговоре корисника. Оно што Цонстант Цонтацт сматра аутоматским одговором више личи на активирајући ефекат који се дешава у унапред подешено време да се пусти низ е-порука.

4. Провера резултата ваших кампања

Непосредне информације о добављачима константно ажурирају ваше маркетиншке кампањеБрзо ажурирајте своје маркетиншке кампање.

Након било које кампање, резултате можете видети на картици Извештавање.

Стални контакт има лако читљив графикон ваших резултата и укључује виталне статистике, као што су стопа кликова и отворена стопа. Ако се одлучите за интеграцију Гоогле аналитике, биће доступно више информација. Осим резултата једне кампање, резултате можете да упоређујете и у различитим кампањама.

5. Сталне контактне апликације и интеграције

На тржишту константних контаката доступно је на стотине додатака.На тржишту постоји стотине додатака.

Цонстант Цонтацт има отворену листу од преко 300 апликација и других модула које можете интегрисати у свој главни налог. Они се крећу од једноставних апликација за увоз е-поште, попут ваших Гоогле или Оутлоок налога, па све до рада са Зохо-ом и Азуреплус-ом за управљање односима са клијентима и аутоматизовано управљање руковођењем и прогнозирање продаје..

Апликације су наведене на Маркетплацеу где се могу сортирати на сличан начин као ВордПресс додаци, по имену, оцени, критикама или чак када су додане. Ове апликације нуде невиђену могућност да неизмерно повећате ваш маркетинг путем е-поште.

6. Управљање догађајима

То је нешто што већина алата за маркетинг е-поште још увек није укључена. Као додатни модул на свој налог, можете се пријавити за управљање догађајима у програму Цонстант Цонтацт. Ово вам омогућава да пошаљете позивницу за догађај е-поштом и да корисник назове своје одговоре. Ти одговори се добијају у систему и можете пратити регистрације из удобности контролне табле.

Ово је веома једноставна функција која би могла бити корисна многим предузећима. У ствари, чак можете тражити донације за одређени догађај путем е-поште која се може повезати на прилагођену страницу донација. Нажалост, за то постоји додатна месечна накнада.

7. Додатни ресурси и подршка

Као једно од главних имена у игри за маркетинг путем е-поште, Цонстант Цонтацт жели да успете у својим кампањама. У ту сврху има велико спремиште мрежних ресурса за које можете затражити помоћ. Све што требате учинити је да одаберете у којој сте индустрији и добићете идеје за кампању и чак предлоге о томе који би предлошци били погодни за ваше потребе..

Поред тога, систем поседује и базу знања која садржи одговоре на многа уобичајена питања са којима су се прошли корисници суочили. Ово укључује оба чланака као и видео туторијале. Ако то још увек није решило све проблеме са којима се суочавате, постоји и опсежан систем подршке.

Стални контакт долази са цхатботом, подршком путем е-поште, активном заједницом корисника као и телефонским линијама за директни позив из САД-а, Канаде, Мексика и Велике Британије. Постоји још једна линија која подржава позиве из других међународних области. Подршка за телефон није 24/7, али је подржано време издашно.

За оне који стварно желе помоћ, Цонстант Цонтацт такође нуди ограничену помоћ викендом путем свог Твиттер налога.

Сталне контакт цене

Константни контакт нуди две главне варијанте; Емаил и Емаил Плус. Е-пошта је основна верзија за једног корисника и не дозвољава аутоматизацију е-поште, маркетинг догађаја, интернетске донације, анкете и анкете или употребу купона.

Поред тога, све остало се наплаћује на нивоу нивоа, у зависности од величине ваше листе е-поште. Цене се крећу од најнижих 500 претплатника до 20 УСД месечно, па све до 50 000 претплатника по 335 УСД месечно. Они који имају још веће листе морају се директно бавити њима због формирања цена.

Ако се одлучите за додатну функцију управљања догађајима, будите спремни да плаћате додатних 45 УСД месечно, у зависности од величине ваше маркетиншке листе.

За нове кориснике, Стални контакт долази са пробним периодом од 60 дана током кога ћете моћи да уживате у свим предностима налога Плус Плус. Једина разлика је што сте ограничени на величину листе од 100 током пробног периода.

Константни контакт вс шимпанза за пошту

Карактеристике / цене
ЦТЦТ Басиц
ЦТЦТ Плус
МаилЦхимп Басиц
Бесплатни планови?НеНеда
0 – 500 претплатника$ 17,00 / месечно$ 38,25 / месецбесплатно
За 2.000 претплатника$ 38,25 / месец$ 59,50 / месечно50,00 УСД / месечно
За 10.000 претплатника$ 80,75 / месец$ 106,25 / месец75,00 УСД / месечно
За 25.000 претплатника$ 191,25 / месец$ 191,25 / месец150,00 УСД / месечно
Вишеструки администраториНедада
Праћење мапе топлоте помоћу кликададаНе
СМС МаркетингдадаНе
Лака сегментација корисникададаНе
Управа догађајададаНе
Фацебоок / Инстраграм МаркетингНеНеда
ФактурирањедадаНе
Попуст за непрофитне организације20 – 30% попуста20 – 30% попустаНе
Бесплатна реклама60 дана60 данаНе
Посетите на мрежиСтални контактМаилЦхимп

* Напомена: Бесплатни план услуге МаилЦхимп доступан је за мање од 2.000 претплатника и 12.000 порука е-поште месечно

Посетите стални контакт

Успешна прича

У последњој деценији Вин Бин доказује своју стручност нудећи клијентима софистицирану палету вина, занатских пива, алкохолних пића, занатских сирева и гурманске хране. Родитељска кућа Рицка Ломбардија, ове специјалистичке продавнице, израсла је из снаге у снагу и учинила његову страст успешним бизнисом.

Стални контакт је једно од оруђа које користи Рицк и за њега је заслужан да је велики део његовог успеха. Систем му је понудио приступачан начин да изгради односе са клијентима и доведе их у Вин Бин. Рицк и многи други попут њега утјецали су на маркетинг путем е-поште како би оснажили свој посао и повећали раст.

Сазнајте више: Прочитајте приче о успеху у компанији Цонстант Цонтацт.

Закључак

Са више од 650.000 купаца опслужених током 15 година, Цонстант Цонтацт је постао лидер у маркетингу малих предузећа. Они нуде посебан спој стручног знања, ефикасне основне компетенције као и снажан систем подршке.

Лично се, користећи неколико платформи за маркетинг путем е-поште пре, осећа као добро. Има све погодности (и више) које би професионална веб локација понудила, а истовремено има поједностављени кориснички интерфејс који неће превише застрашивати. Једном када узмете у обзир тај солидан систем подршке, рекао бих да је то прави победник.

Напомена Јерри Лов-а

Користим МаилЦхимп за ВХСР билтен. Пре отприлике годину дана, Цонстант Цонтацт ми нуди бесплатан рачун. Нисам се пребацио из неколико разлога:

 1. Јефтинији трошкови на дужи рок – МаилЦхимп је 5 – 10% јефтинији од конкуренције.
 2. Задовољан сам градитељем е-поште МаилЦхимп – Дакле, нисам расположен за испробавање других (зашто поправити нешто када није покварено?).
 3. И највише од свега, уложио сам огромне напоре и новац да бих савладао коришћење МаилЦхимп-а и подесио свој тренутни систем за аутоматизацију е-поште. Трошкове пребацивања новца који могу да уштедим са бесплатног рачуна.

Речено је да је Цонстант Цонтацт, по мом мишљењу, лако један од прва три кандидата за алате за маркетинг путем е-поште.

Они су попут напредне верзије МаилЦхимпа.

Цене сталног контакта су нешто веће, али добићете оно што плаћате. Неке маркетиншке карактеристике, као што су мапирање СМС-ом, упозорења о продаји у реалном времену, друштвени ЦРМ, једноставна сегментација корисника и фактурирање (које не можете добити на МаилЦхимп-у), могу бити од виталне важности за организацију великих предузећа. За почетак препоручујем читање прича о успеху на веб локацији Цонстант Цонтацт да бисте сазнали више.

Сазнајте више: Посетите Стални контакт на мрежи

Напомена: Овај преглед је први пут објављен на сестриној веб локацији Откривена тајна веб хостинга.

Откривање ФТЦ-а: БуилдТхис прима накнаде за препоруку од алата наведених на овој веб локацији. Али, мишљења су заснована на нашем искуству, а не колико плаћају. Усредсређени смо на помагање малим предузећима и појединцима да граде веб локације као посао. Подржите наш рад и сазнајте више у нашем објављивању зараде.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map