Граматички преглед: Да ли је граматика вредна?

Када је Граммарли први пут наишла на мој радар, то је било уз нешто друго на путу попратних информација. Када сам сазнао шта је то намењено, страх ми је прелазио на ум док сам замишљао лик драконског школског пара да надгледа сваку моју реч.


Међутим, и као писац и као уредник сигурно могу видети предност коју она доноси у столу у многим случајевима. Иако нисам сасвим сигуран да би то одговарало свим мојим потребама, осјећам да дефинитивно постоји тржиште за овако нешто.

Резиме граматичког прегледа

Опремљени алат за писање за одрасле и студенте који раде професионално.

Име: Грамматично

Опис: Граматика је користан алат који свако може користити да би побољшао своје писање. Доступан је и у мрежи и у формату који се може инсталирати, радећи неометано док куцате.

Оперативни систем: Виндовс, мацОС

Категорија апликације: Писање

[ Више ]

 • Лакоћа коришћења

 • Карактеристике

 • Вредност за новац

 • Корисничка подршка

 • Тачност / поузданост

Све у свему

4.7

Резиме

Граммарли нуди флексибилно решење за брзо проналажење и исправљање грешака у писању. Граммарли Фрее нуди основне корекције писања по цени од 0 УСД; Граммарли Премиум, који долази са много више функција, релативно је приступачан од 11,66 УСД / месечно.

Укратко, Граммарли је веома свестран и може да уклопи широк спектар публике. Неки од кључних би укључивали руководиоце предузећа, блогере, студенте (чак и до постдипломаца), младе писце, продајно особље и још много тога.

Сазнајте више

 • Планови и цене
 • Фрее вс Премиум
 • Почетак: Како се користи?

Прос

 • Граматика је доступна свуда
 • Аутоматско исправљање је занимљиво
 • Ради више од правописа
 • Прилагодите свој речник
 • Лагани предлози за корекцију
 • Доступна је бесплатна бесплатна верзија

Цонс

 • Цхроме проширење у бета верзији
 • Није погодно за специјализовани рад
 • Понекад пропусте исправке
 • Планови & Цене
 • Испробајте граматику бесплатно

{
"@контекст": "хттп://сцхема.орг",
"@тип": "Преглед",
"итемРевиевед": {
"@тип": "Софтверска апликација",
"име": "Грамматично",
"Опис": "Граматика је користан алат који свако може користити да би побољшао своје писање. Доступан је и у мрежи и у формату који се може инсталирати, радећи неометано док куцате. \ Р \ н",
"слика": "//буилдтхис-22а6.ккцдн.цом/вп-цонтент/уплоадс/граммарли-ревиев-хоме.јпг",
"урл": "/ го / граматички",
"Оперативни систем": "Виндовс, мацОС",
"апплицатионЦатегори": "Писање"
},
"ревиевЦатинг": {
"@тип": "Оцена",
"оценаВалуе": 4.70000000000000017763568394002504646778106689453125,
"бестЦатинг": 5,
"најгоре оцењивање": 0
},
"аутор": {
"@тип": "Особа",
"име": "Тимотхи Схим"
},
"ревиевБоди": "

Граммарли нуди флексибилно решење за брзо проналажење и исправљање грешака у писању. Граммарли Фрее нуди основне корекције писања по цени од 0 УСД; Граммарли Премиум, који долази са много више функција, релативно је приступачан од 11,66 УСД / месечно.

\ р \ н

Укратко, Граммарли је веома свестран и може да уклопи широк спектар публике. Неки од кључних би укључивали руководиоце предузећа, блогере, студенте (чак и до постдипломаца), младе писце, продајно особље и још много тога.

\ р \ н

Сазнајте више

\ р \ н \ р \ н

  \ р \ н
 • Планови и цене
 • \ р \ н

 • Фрее вс Премиум
 • \ р \ н

 • Почетак: Како се користи?
 • \ р \ н

\ р \ н"
}

Прос: Шта сам волео у вези граматике

1. Граматика је доступна (готово) свуда

Коришћење граматике у Цхроме-у Граматички сам радио с многим алатима других произвођача којима сам приступао преко Цхроме-а Вритебок

Грамматично није само интернетска алатка која омогућава отпремање документа на проверу. Нуди велику флексибилност захваљујући способности да се интегрише са другим апликацијама. У основи Граммарли-а је оригинална интернетска верзија. Овде можете отпремити документ за проверу или га једноставно направити на мрежи и проверити га у току док куцате. Поред тога, ту су и Граммарли за Виндовс, Мицрософт Оффице и Цхроме.

Верзија Виндовс (или Мац) је локализовани формат на мрежи Граммарли. То значи да је у суштини иста ствар, али преузети на радну површину. Потом га покрећете као и било који други програм на рачунару. У суштини, то је као алтернатива МС Ворд-у.

Граммарлијев Оффице додатак омогућава му да ради у програму Мицрософт Ворд и Оутлоок. Мислим да је ово одличан потез јер има пуно нас који не могу да се партиципирају са овим апликацијама било лично или из разлога посла.

Коначно, имате Грамматично проширење за Цхроме што му омогућава да раде на различитим веб локацијама на мрежи. Иако је то случај са Гоогле документима и другим апликацијама других произвођача.

Ово је далеко један од најширег домета на који је алат за корекцију текста гледао тако далеко да сам наишао. Већина ће имати апликацију коју сте присиљени да користите и радиће само у том мало ограниченом простору.

2. Аутоматска исправка је занимљива

С већином софтвера за исправљање текста који захтевају да проверите шта су означили као нетачно, функција за аутоматско исправљање на Граммарли-у је освежавајућа. То је попут масовно умањене верзије аутоматске исправке текста за мобилне уређаје.

Иако ово долази са неколико грешака (због недостатка боље речи), ипак је нов порт дуготрајне мобилне имплементације.

3. Ради за више од правописа

Исправљање текста у граматички - приказу контролне табле корисника Док куцате, листа предлога за исправке вашег текста ће расти

Једна од главних предности коју видим у Граммарли-у је да делује не само за правопис, већ и за многа друга подручја. Граматички процењује ваш писани текст на основу неколико области – Тачност, Јасност, Ангажман и испорука.

Тацност & Јасноћа

Исправност је више са техничке стране, што значи да је Граммарли’с цатцхалл за ствари попут правописа, граматике и слично. Јасноћа има више везе с тим што вам помаже да осигурате да не будете плијен навикама, попут претпоставке да ваша публика зна на шта се односи..

Ангажовање

Ангажовање се више бави корисничким искуством. На пример, ако бисте често понављали употребу речи, Граммарли ће то вероватно означити пажњом у складу са клаузулом о ангажовању. Разлог је тај што бисте задржали своју публику ангажованом, требате користити разне речи, чак и ако имају слично значење.

Испорука

Достава вам помаже код полирања. Ово је фактор који разликује писце од добрих писаца. Добар писац зна како да инстиктима постави прави тон у чланцима, а Грамматично то опонаша у Достављању.

Граматично за плагијаризам Проверавати

Многи од нас су криви за то раније – копирамо делове текста и затим га уређујемо у сопствене речи. Међутим, у прошлости су направљене грешке, а понекад чак и немамо појма како да променимо текст и на крају оставимо превише оригиналног у.

Чување од плагијата једна је од најважнијих ствари које било који писац треба да уради – без обзира на ваш стварни посао. Граммарли ради скенирање текста на мноштво веб садржаја и омогућава вам да знате да ли превише копирате.

Сматрајте је уграђеном заштитном заштитом.

4. Прилагодите свој вокабулар

За оне којима ће можда бити потребно да често користе нестандардне речи у свом тексту, Граммарли такође даје могућност креирања додатног речника. Истина је да је ова функција доступна у многим способним процесорима текста МС Ворд, тако да није нешто о чему би се заиста требало викати.

Ипак, функција је ту и већ чујем како инжењери и програмери међу нама одахну са олакшањем.

5. Лагани предлози за корекцију

Ако се можете сећати, на почетку овог чланка предвиђао сам услугу корекције језика попут строге школске матице. Срећом, Граммарли уопће није таква. У ствари, био сам прилично задивљен изузетно поједностављеним сугестијама које су дали.

За просечног корисника то би било врло лако пратити, па чак и разумети. То је један од главних разлога зашто сматрам да Граммарли може бити добра за разне апликације. Ако сте радни професионалац, рецимо, могли бисте да га употребите за побољшање писања у покрету, користећи та брзо прилагодљива прилагођавања.

Лично, мислим да степен коректности и једноставности његових објашњења чине Граматику такође погодном као средство за учење језика. Размислите о студенту који би се могао суочити са језичким тешкоћама;

Коришћењем Граммарли-а за уписивање других задатака (историја, литература итд.), Могли бисте истовремено побољшати своје знање енглеског језика. Наравно, то није савршено решење, али постоји могућност уколико се друге методе покажу мање успешним.

6. Постоји ограничена бесплатна верзија

Граматично за Цхроме је у одређеној мери бесплатан. Ово је сјајно за оне који траже јединствено проширење које може поднијети основне исправке на широком распону веб платформи за уређивање текста. Иако је бесплатна верзија веома ограничена, функционалност је и даље присутна без нуле.

Граматички планови и цене - слободан план на располагањуИспробајте Граматику по цени од 0 долара.

Против: Оно што ми се није допало у вези с Граматиком

1. Цхроме проширење је и даље у бета верзији

Граматички употребите у Гоогле документу Граммарли се заиста не игра добро са Гоогле документима, јер се обојица боре да би исправили исправке.

Морам признати да ово није ствар саме Граммарли, већ више за хватање оних који се пријаве и одмах морају да је плате. Бета режим значи да вјероватно још увијек постоје грешке које лебде око алата Граммарли Цхроме.

Искрено, додатак попут Граммарли-а да ради у окружењу које је широко као Цхроме (ви у суштини гледате компатибилност са целим Интернетом) није лако. С обзиром на тај изазов, Граммарли за Цхроме већ делује прилично добро.

Током своје процене проширења Цхоме приметио сам три главна питања за која бих желела да су већ отклоњена. Први је да још увек није спреман ВордПресс, што значи да за блогере морате да користите домаћу апликацију.

Друго је то што чини се да Бета има проблема у сарадњи са Гоогле документима. ГДОЦ има сопствену проверу правописа и сматрам да се сукобљава са Граммарли-ом када правим исправке. Ово није ништа озбиљно, али сигурно се показало неугодно.

Најзад, већина исправки заснованих на трећим странама, на које је Граммарли активна, има ограничену употребу. Функционише у врло основном режиму и ако желите сву снагу Граммарли сугестија, ипак ћете морати да је вратите у матичном окружењу, као што је апликација.

2. Није погодан за специјализовани рад

Када кажем специјализовани рад, не мислим се на нишне улоге као што су Инжињери или слично, већ више у контексту правог уредника. Постоји још тога што треба написати и уредити оно што Граммарли нуди у овом тренутку.

Да, тачно је да Граммарли технички може помоћи, посебно ако је писац нов и неискусан. Међутим, како се повећавате, Граматика губи искуство и способност да помогне својим писцима је ограничена.

Неке идеје о ономе што недостаје могу бити способност кадрирања тема, постављање угла на причу и тако даље. То никако није озбиљан негативан резултат, јер је вероватно да су такве области изван досега Граммарли-ових програмера, већ само запажање разлика у улози.

3. Понекад недостају исправке

Постоје случајеви када Граммарли некако пропусти марку

Можда је мој највећи проблем са Граммарли-јем то што може бити недоследан ритам. Током мојих тестова на разним платформама, нашао сам у том облику времена да време једноставно не функционира. Иако су ови случајеви ретки од онога што сам видео, они које пропусти могу бити дебели.

Ако бисте своју веру ставили у алат као што је Граммарли, могло би доћи до последица да га пустите да ради своје ствари без провере. Можете ли да замислите слику е-поште која је послана вашем шефу на важном пројекту који је испуњен грешкама?

Како се користи граматички?

Грамматично почетну страницу Граммарли можете да користите у Цхроме-у. Бесплатно је! (посета)

Како се користи Граммарли - Додавање алата на различите платформеГраммарли Аддон ради на главним СааС платформама, мрежама друштвених медија и сервисима е-поште.

Граматички делује на два главна начина – као додатак на или преко своје матичне веб странице. Међутим, сви раде на сличне начине:

 1. Направите нови документ и почните да додајете текст
 2. Док идете даље, Граммарли ће подвући речи или изразе којима је потребна корекција
 3. Подвлаке различитих боја представљају различите категорије корекција
 4. Водичи за дане предлоге ће се појавити на менију са десне стране документа
 5. Да бисте извршили корекције, можете да покажете мишем изнад подвучене фразе да бисте видели шта Граммарли жели да промени.
 6. Ако желите да прихватите промену, једноставно кликните на њу.

Пробајте бесплатно: Посетите Граммарли онлине

Граматички планови и цене

Функције / Планови
бесплатно
Премиум
Посао
УпотребаЗа појединцеЗа појединцеЗа тим
Граматикададада
Доследностдада
Читљивостдада
Вокабулардада
Откривање тонадада
Број лиценцидада
табла руководиоцадада
Централно наплатедада
Ценабесплатно$ 11,66 / месец$ 12,50 / месечно

За годишње претплате, Граммарли је релативно приступачан од 11,66 УСД месечно. Ако бисте се пријавили на краће услове, цене су прилично веће. Рекао бих да ако бисте га заиста искористили као алат, цена је лако оправдана за дугорочно ангажовање.

Сматрајте то искуством са додатком вредности које вам може помоћи не само у вашем раду, већ и на индивидуалној основи за саморазвој. У том контексту, годишња претплата не изгледа све скупо, зар не??

Граммарли Фрее вс Премиум

Граматично бесплатно нуди основну провјеру правописа и неки облик рада у областима попут јасноће, ангажмана и испоруке. Премиум мод покрива то, али укључује и друга подручја. На пример, у техничкој исправности, поред правописа и граматике, Граммарли ће такође гледати на течност и доследност у интерпункцији. Оно што је најважније, Граммарли Премиум укључује чек за плагијаризам.

Закључак: Да ли вам граматички одговара?

До сада сте вероватно схватили да иако је Граммарли прилично препуна значајки, то није нужно право решење за све. Ако тешко комуницирате за посао, заиста нема пуно смисла поред могућег само-побољшања.

Ипак, колико је нас заиста толико изолирано да не можемо користити нешто попут Граммарлија? Рекао бих да је ово снажна помоћ не само за професионално радне одрасле особе, већ као што је већ споменуто у образовном контексту.

Ко је граматички добар за?

Као водич за кориснике који не желе да проведу пуно времена побољшавајући своје језичке вештине, Граммарли може показати непроцењиву предност. Исто тако, за оне који желе побољшати свој језик, Граматика је довољно јасна да не буде наметљива док даје лако разумљива упутства.

Наведено се чак односи и на оне који су написали своју каријеру, посебно на младе писце. Међутим, старији писци попут мене имају тенденцију да су мало тврдоглавији, па ћете можда наћи промене које Граммарли жели понекад учинити прилично неугодним.

Укратко, Граммарли је веома свестран и може да уклопи широк спектар публике. Неки од кључних би укључивали руководиоце предузећа, блогере, студенте (чак и до постдипломаца), младе писце, продајно особље и још много тога.

Пробајте бесплатно: Посетите Граммарли онлине

Откривање: БуилдТхис прима накнаде за препоруку од алата наведених на овој веб локацији. Али, мишљења су заснована на нашем искуству, а не колико плаћају. Усредсређени смо на помагање малим предузећима и појединцима да граде веб локације као посао. Подржите наш рад и сазнајте више у нашем објављивању зараде.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map