ФресхБоокс Ревиев: Цлоуд-Аццоунтинг са значајним пакетима

Као власник малог предузећа, осећам да алати попут ФресхБоокс-а нуде пријеко потребну линију живота многим људима. Иако је могуће дискутабилно да се основно рачуноводство и издавање рачуна може самостално обавити, по цени коју ФресхБоокс почиње – зашто се трудити да то радите ручно?


Ипак, као и код сваког алата, постоје предности и недостаци, па покушамо дубље заронити у ФресхБоокс да видимо шта заиста доноси на стол, осим само бројева.

Преглед књига ФресхБоокс

Алат за рачуноводство на мрежи са значајкама за готово сва велика и мала предузећа

Име: ФресхБоокс

Опис: ФресхБоокс је још један у дугачком низу рачуноводствених система заснованих на облаку који имају за циљ замену традиционалних метода књиговодства. Његова погодност и моћ чине га изузетно атрактивним предлогом за модерна предузећа која желе да аутоматизмом смање трошкове рада и броја запослених.

Оперативни систем: Интернет базиран

Категорија апликације: Књиговодствени софтвер

 • Лакоћа коришћења

 • Карактеристике

 • Тачност & Поузданост

 • Вредност за новац

 • Подршка муштеријама

Све у свему

4.6

Резиме

ФресхБоокс је врло чисто дизајниран, али још увек упакован алат за рачуноводство у облаку. Иако је намењен рачуноводству, његово поједностављено корисничко сучеље и јасне категоризације чине га готово сваким корисним.

Лако могу рећи да је ово употребљива широкој публици корисника и да лако може да стане на посао од малих до средњих величина. Ако сте заинтересовани, они могу чак и да направе прилагођене планове за веће компаније на захтев.

Сазнајте више

 • ФресхБоокс планови и цене
 • Функције које издвајају ФресхБоокс
 • Пресуда: Да ли су ФресхБоокс за вас?

Прос

 • Одличан процес укрцавања
 • Једноставан интерфејс вођен ГУИ
 • Решење за крајњи крај налога
 • Висок степен аутоматизације
 • Високо усаглашен систем
 • Добро се интегрише са банкарским рачунима
 • Велики број додатака
 • Жива корисничка подршка

Цонс

 • Могу брзо да скупе
 • Начин на који се шаљу рачуни
 • Чланови тима коштају додатно
 • Планови и цене
 • Испробајте ФресхБоокс бесплатно

{
"@контекст": "хттп://сцхема.орг",
"@тип": "Преглед",
"итемРевиевед": {
"@тип": "Софтверска апликација",
"име": "ФресхБоокс",
"Опис": "ФресхБоокс је још један у дугачком низу рачуноводствених система заснованих на облаку који имају за циљ замену традиционалних метода књиговодства. Његова погодност и моћ чине га изузетно атрактивним предлогом за модерна предузећа која желе да аутоматизмом смање трошкове рада и броја запослених.",
"слика": "//буилдтхис-22а6.ккцдн.цом/вп-цонтент/уплоадс/фресхбоокс-ревиев-хоме.јпг",
"Оперативни систем": "Интернет базиран",
"апплицатионЦатегори": "Књиговодствени софтвер"
},
"ревиевЦатинг": {
"@тип": "Оцена",
"оценаВалуе": 4.5999999999999996447286321199499070644378662109375,
"бестЦатинг": 5,
"најгоре оцењивање": 0
},
"аутор": {
"@тип": "Особа",
"име": "Тимотхи Схим"
},
"ревиевБоди": "

ФресхБоокс је врло чисто дизајниран, али још увек упакован алат за рачуноводство у облаку. Иако је намењен рачуноводству, његово поједностављено корисничко сучеље и јасне категоризације чине га готово сваким корисним.

\ р \ н

Лако могу рећи да је ово употребљива широкој публици корисника и да лако може да стане на посао од малих до средњих величина. Ако сте заинтересовани, они могу чак и да направе прилагођене планове за веће компаније на захтев.

\ р \ н

Сазнајте више

\ р \ н

  \ р \ н
 • ФресхБоокс планови и цене
 • \ р \ н

 • Функције које издвајају ФресхБоокс
 • \ р \ н

 • Пресуда: Да ли су ФресхБоокс за вас?
 • \ р \ н

"
}

Прос: Шта ми се допало о ФресхБоокс-има

1. Одличан процес укрцавања

Процес укрцавања је једноставанУкрцавање је тако једноставно као 1, 2, 3.

Када се први пут пријавите на ФресхБоокс, прво што ћете приметити је колико је то искуство бешавно. Када им доставите своју е-пошту, мораћете да је верификујете и одатле ћете бити одмах унети у њихов поступак укрцавања..

Одговори на низ питања помоћи ће вам да поставите свој рачун и будете спремни за употребу. Ово помаже ФресхБоокс-у да успостави неке основе, као што је валута у којој обављате трансакције, који делови система који користите (фактурирање, рачуноводство итд.) Или чак основни изглед образаца.

Искуство је освежавајуће и нема вам осећај као да вам се поставља гомила питања без икаквог крајњег циља. Ово је дефинитивно ток кроз који желите да прође нови корисник.

2. Једноставно, ГУИ-вођено сучеље

ФресхБоокс има пријатан и једноставан за читање изглед.Као што видите, изглед је једноставан и једноставан за читање.

Ако сте ишта попут мене и дрхтали када се спомиње израз ‘рачуноводство’, онда је ово још једна позитивна тачка у корист ФресхБоок-а. Цео интерфејс је, наравно, врло једноставан и јасан.

Најбоље од свега, то је створено да олакша људе. Уместо штедљивог, благ изглед по којем је познат већина рачуноводствених софтвера, ФресхБоокс поприма добар, свеж дизајн. Његове пастелне боје и лако читљиви типови фонта и величине су тако пријатни за употребу.

3. Решење за крајњи крај рачуна

Многим новим власницима предузећа рачуноводство може бити изазов чак и ако сте имали кратко искуство у томе. Срећом, она се може рашчланити на одвојена подручја која су на неки начин повезана.

Оно што ФресхБоокс чини јесте да помогне корисницима да јасно виде подручја на којима требају радити, тада ће бацк-енд интеграција бити аутоматски. Ово омогућава да ствари буду једноставне за кориснике, истовремено нудећи свеобухватан рачуноводствени пакет.

4. Висок степен аутоматизације

Захваљујући томе што је сервисно оријентисан систем, ФресхБоокс много више помаже код аутоматизације него што можда мислите. На пример, размислите о употреби једног од његових образаца за фактурирање. Ово вам омогућава да наплаћујете клијентима и све што требате је да попуните ставке поруџбина.

ФресхБоокс ће објединити све, помоћи вам да пошаљете фактуру, водите рачуна о потраживањима на рачунима и тако даље. На страни расхода то је у основи иста ствар. Попуните ставке поруџбина и отпремите потребну документацију попут признаница. Све остало се аутоматски прати за вас.

На крају дана, да бисте добили снимак о ономе што се догађа са финансијама ваше компаније, све што требате је да одете на одељак „Извештаји“ и изаберете шта желите да прегледате..

5. ФресхБоокс је високо компатибилан систем

У пословним финансијама једна од најстрашнијих речи је сагласност. Захваљујући ситницама бизниса и власти, велики део оба краја посвећен је осигуравању да све буде легитимно – што значи и поштовање закона.

Бићете сретни када знате да је ФресхБоокс направљен да буде у складу са многим прописима, укључујући Израда пореза на дигиталном нивоу (МТД), ПЦИ, ПСД2, ГДПР, и више. То значи да без обзира у којој земљи живите, биће вам у реду користећи ФресхБоокс за руковање рачунима.

6. Добро се интегрише са банкарским рачунима

ФресхБоокс се добро интегрише са банкарским рачунима.Додавање банковног рачуна једноставно је попут претраживања и избора.

Можда је једна од најбољих карактеристика ФресхБоокс-а та што се може директно повезати са банковним рачуном ваше компаније. То вам олакшава да сами верификују (а такође и аутоматизују) већину рачуна.

Нећете морати да трошите време на ажурирање података када новац уђе или уђе. Ово се опет враћа ка аутоматизацији – што многи облачни сервиси могу да ураде. Међутим, нема много оних који су у стању да се интегришу са тако великим бројем финансијских институција.

Као добар пример тога покушао сам додати малезијски банковни рачун (од домаће банке овде) и изненадио сам се да су га заиста имали у својој бази података.

7. Велики број додатака

Велики број додатакаФресхБоокс вам омогућава да повежете и синхронизујете информације на различитим платформама.

Ако сте икада користили било које интернетске услуге, схватићете да многи од њих нуде „основну услугу“ заједно са интеграционим могућностима које помажу у проширењу функционалности. ФресхБоокс то такође ради и можете да додате на тоне додатних функција.

Као идеју како то функционише, можете додати могућност прихватања плаћања кредитном картицом, постављање и заказивање састанака и још много тога. Све што требате учинити је пронаћи прави додатак од 100 или тако много тога, што ФресхБоокс нуди.

Лако је и може се показати као прилично корисно у прилагођавању ваших пословних потреба.

8. Подршка корисницима уживо

Будући да је ФресхБоокс услуга у облаку, они имају централну контролу над многим стварима. Ово им омогућава да нуде врло ефикасну услугу купцима, слично као и други производи засновани на облаку. На пример, за почетак можете да почнете да читате њихову базу знања.

Ако то не успије, кликните на икону за цхат директно са вашег рачуна ФресхБоокс и можете приказати мени за ћаскање уживо. Затражите помоћ и добићете! Иако је истина да може потрајати неко време, зависно од оптерећења њиховог купца у том тренутку, на крају ћете добити разговор са неким ко вам може директно помоћи.

Против: Оно што ми се није свидјело у вези са ФресхБоокс-ом

1. Може брзо добити скупо

Са тако сјајном списком функција и стварима које волим у вези с тим, није изненађујуће да ФресхБоокс долази по цену. Упоређивао сам их са неколико других рачуноводствених апликација заснованих на облаку и чини се да помало изгледају.

То постаје експоненцијално горе како ваше предузеће расте будући да се њихова цена заснива на вашем броју клијената који се може наплатити. Осјећам да то није сасвим фер начин бављења стварима, јер не раде сва предузећа на исти начин.

На пример, можете покренути посао коме је потребан стални проток нових клијената, овом мером ћете лаганом брзином пухати мимо њиховог Лите плана, јер омогућава само 5 клијента за наплату.

С друге стране, нека предузећа успевају вишекратним купцима и управо ће они добити највећу корист. У ствари, неки ће можда и успети да се обруше по Лите плану вековима без потребе за надоградњом.

2. Начини за доставу рачуна

Пример фактуре ФресхБоокс.Људи данас само воле да кликају на линкове.

Из неког разлога, слање фактуре у ФресхБоокс-у заправо не шаље фактуру. То значи да се е-маил с ФресхБоокс-а шаље вашем клијенту – што му говори да има фактуру спремну за преглед.

Иако није најгори начин обављања ствари, видим да неки клијенти заносно кликају на линкове који долазе у имејлу. Цибер-сигурност је ових дана права мука и не желите да позивате своје клијенте један по један да бисте их уверили да је у реду да кликну на ту везу!

3. Трошкови додатних чланова чланова тима

Већина рачуноводствених планова на мрежи има додатак за главног корисника плус најмање једног рачуновођу. То бар омогућава власнику предузећа и особи задуженој за управљање финансијама да приступају систему.

Да, то можете учинити и у ФресхБоокс-у, али будите спремни платити додатни износ. Цена коју плаћате приликом пријаве је само за вас. Сви који желите да приступите својим рачунима су чланови тима – и кошта додатних 10 УСД месечно.

ФресхБоокс планови и цене

Структура цена у ФресхБоокс-у је врло јасна. Скоро све важне основне карактеристике укључују све планове, уз неколико додатних погодности које долазе заједно са скупљим плановима. Лите почиње од 15 УСД месечно и то се протеже све до Премиум-а од 50 УСД месечно. Такође постоји опција за креирање прилагођеног плана.

Карактеристике
Лите
Плус
Премиум
Клијенти за наплату550500
Прилагођене фактуреНеограниченоНеограниченоНеограничено
Трошкови уносаНеограниченоНеограниченоНеограничено
ПредлозиНеНеограниченоНеограничено
Аутоматизирани увоз банакададада
Извештаји о двоструком уносу рачунаНедада
Клијенти задржавањаНедада
Аутоматизирани подсетници о кашњењуНедада
Напредне исплатеНе$ 20 месечно$ 20 месечно
Чланови тима$ 10 по особи$ 10 по особи$ 10 по особи
Цена$ 15 / месечно$ 25 / месец50 УСД месечно

*Белешка: ФресхБоокс има попуст до 70% попуста. За најбољу тачност у ценама погледајте званичну веб страницу: хттпс://ввв.фресхбоокс.цом/

Ако планирате користити ФресхБоокс на дуже временске периоде, одлучивање за плаћање годишње ће вам донети попуст. То износи отприлике 10% попуста од првобитне цене – наравно, све плаћено унапред.

Најважнија ствар коју треба схватити о ценама ФресхБоокс-а је да сваки план поставља број клијената који се могу наплатити и којима можете да управљате системом. То значи да чак и ако 20 купаца наплаћујете ситницу, мораћете да надоградите са Лите на Плус план.

То је нешто што треба озбиљно размотрити, јер колико ћете платити зависиће увелико од вашег пословања.

Пресуда: За мене су ФресхБоокс?

Време је за бруталну искреност. ФресхБоокс је далеко један од најбољих рачуноводствених алата заснованих на облаку на које сам наишао већ одавно. Дизајниран је и делује изузетно добро за мала предузећа попут мог.

Нажалост, то је тежак позив, јер су и њихове цене релативно високе. Такође осећам како је начин на који они наплаћују на основу наплативих клијената мало тешку пилулу коју могу прогутати, посебно када Лите план дозвољава само 5 клијената.

За кога су дизајниране ФресхБоокс-ове?

Испробајте ФресхБоокс бесплатно. Можете имати неограничен приступ ФресхБоокс-у током 30 дана.Испробајте ФресхБоокс бесплатно. Можете имати неограничен приступ ФресхБоокс-у током 30 дана. (посета)

Дакле, иако ФресхБоокс можда није за мене, лако могу видети да мала и средња предузећа имају огроман корист од овог система. Ово је нарочито тачно с обзиром на њихов широки распон компатибилности са банкама као и висок степен усаглашености.

Пробајте бесплатно: Посетите ФресхБоокс на мрежи

Откривање: БуилдТхис прима накнаде за препоруку од алата наведених на овој веб локацији. Али, мишљења су заснована на нашем искуству, а не колико плаћају. Усредсређени смо на помагање малим предузећима и појединцима да граде веб локације као посао. Подржите наш рад и сазнајте више у нашем објављивању зараде.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map