Pembangun Kedai Dalam Talian Terbaik untuk Pemula & Perniagaan Kecil pada tahun 2020

* Kemas kini: Harga dan ciri yang dikemas kini dikemas kini untuk tahun 2020; tambah bahagian FAQ.


Jualan runcit dalam talian di seluruh dunia berjumlah $ 2.3 trilion pada tahun 2017 dan pendapatan pada tahun 2021 diunjurkan meningkat menjadi $ 4.88 trilion (sumber). Pada tahun 2019, eCommerce merangkumi lebih daripada 13% daripada semua hasil runcit di seluruh dunia.

Perniagaan runcit dalam talian sangat besar.

Anda akan kehilangan (banyak!) Sekiranya perniagaan anda belum meluaskan jangkauannya dalam talian.

Dengan munculnya pembangun kedai dalam talian, tidak pernah semudah ini membuat kedai dalam talian – walaupun anda hanya pemula tanpa pengalaman pembangunan web.

Terdapat sebilangan besar pembangun laman web eCommerce hebat yang disediakan untuk pemula yang hanya mahukan kedai dalam talian yang mudah dan berfungsi. Kami telah menyempitkannya kepada lima yang terbaik untuk mana-mana pemilik pemula atau peniaga kecil dengan anggaran terhad.

Sekilas: Bandingkan Pembangun Kedai Dalam Talian Terbaik

Bandingkan ciri dan tinjau harga pembangun kedai dalam talian di jadual berikut.

ciri-ciri
Shopify
Komersial Besar
Volusi
Wix
Weebly
Zyro
Apl dan Tema1,200+ aplikasi & 100+ tema470+ aplikasi & 110+ tema70+ aplikasi & 40+ tema260+ aplikasi & 500+ tema270+ aplikasi & 50+ temaTiada aplikasi & 11 tema
SokonganE-mel, sembang langsung & telefonE-mel & telefonSembang langsung & telefonE-melE-mel, sembang langsung & telefonSembang langsung & e-mel
Bayaran transaksi0.5 – 2.0%0%0%2.9%++2.9%++0%
Gerbang Pembayaran100+ Bayaran Bayaran di Seluruh Dunia60+ Bayaran Bayaran di Seluruh DuniaAuthroize.net, Digital River, FirePay, PayPal Pro, StripeTerima kad kredit utamaStripe, Square, PayPal Express, Authorize.netTidak diketahui
Rancangan Terbaik untuk Small BizAsas – $ 29 / blnTambahan – $ 29.95 / blnPeribadi – $ 29 / blnVIP – $ 35 / blnPerniagaan – $ 25 / blneCommerce – $ 14,99 / bln
Apa yang kamu dapatProduk dan storan tanpa had dengan ciri eCommerce yang majuProduk dan lebar jalur yang tidak terhad. Sehingga $ 150k jualan dalam talian setiap tahun10,000 produk dengan lebar jalur 10GB. Sokongan keutamaanStoran 20GB dan lebar jalur tanpa had dengan ciri bergunaProduk tanpa had dengan ciri untuk dijual dalam talianSenaraikan sehingga 100 produk
Sesuai untukPemilik perniagaan eCommerce yang serius yang mencari jack-of-all-trade terbaik.Kedai dalam talian dari semua saiz berdasarkan hasil; alternatif terbaik untuk Shopify.Penjual kecil atau individu yang ingin menjual produk fizikalPengguna Wix sedia ada yang ingin menaik taraf laman web mereka untuk menjadi kedai dalam talian.Pengguna yang mahukan kedai dalam talian yang sederhana dan murah di laman web mereka.Laman web eCommerce permulaan
LawatiShopify.comBigCommerce.comVolusion.comWix.comWeebly.comZyro.com

Pembangun Kedai Dalam Talian Paling Popular – Meninjau Ciri & Harga

1. Perniagaan Besar

Pembangun Kedai Dalam Talian BigCommerce - Pelan PentingBigCommerce – Cuba BigCommerce percuma selama 15 hari (tidak memerlukan kad kredit), klik di sini.

Sama ada anda pemilik perniagaan yang serius atau hanya pemula, BigCommerce menawarkan banyak ciri yang sangat mesra pengguna. Perkara penting yang perlu diberi perhatian adalah laman web mereka sedikit membingungkan bagi pengunjung baru.

Kerana kedalaman fitur yang dimiliki BigCommerce, ia dapat memenuhi sebilangan besar pengguna. Mereka membahagikan barisan produk mereka kepada dua segmen utama – Perusahaan dan Keperluan Asas. Kecuali jika anda menjalankan syarikat bernilai berbilion dolar maka kemungkinan lebih tinggi anda ingin melihat bahagian Essentials.

BigCommerce Essentials menawarkan platform all-in-one kepada pengguna yang membantu anda pada setiap peringkat dari pendaftaran hingga operasi laman web anda. Dari templat percuma permulaan untuk membantu anda dengan reka bentuk hingga ke ciri lain yang luas seperti penjualan berbilang saluran, alat pemasaran dan banyak lagi – BigCommerce Essentials mempunyai semuanya.

Mereka juga memiliki dukungan yang sangat luas, dan ini dapat dimanfaatkan dengan lebih banyak cara daripada satu. Selain saluran bantuan biasa, anda juga boleh memanfaatkan kursus berdasarkan permintaan mereka yang membantu mengajar anda perkara penting tentang cara mengembangkan laman web anda.

Anda boleh mencubanya dengan percubaan percuma selama 15 hari, tidak memerlukan kad kredit.

Baca terperinci ulasan BigCommerce di sini.

Ciri Utama BigCommerce

 • Pilihan tema yang luas – Bina kedai dalam talian yang indah dengan tema yang mudah disesuaikan
 • Jual di mana sahaja – Bersepadu dengan eBay, Amazon, Facebook, Square, Google Shopping, dan banyak lagi
 • Sokongan penghantaran dan percukaian – Mengira kadar penghantaran dan cukai secara automatik
 • Alat analitik komprehensif – Analitik kedai terbina dalam dan berintergrasi dengan Google Analitis; eksport data penjualan dan data produk dalam format CSV atau XML
 • Keupayaan Dropshipping – Aplikasi berbeza tersedia untuk perniagaan dropshipping
 • Keupayaan SEO terbaik – Ciri dan sokongan SEO yang kukuh
 • Tanpa bayaran transaksi dalam semua rancangan – Jual dan dapatkan lebih banyak dengan BigCommerce

Harga BigCommerce

 • Standard – $ 29.95 setiap bulan
 • BigCommerce Plus – $ 79.95 setiap bulan
 • Pro – $ 299.95 setiap bulan

2. Shopify

Platform e-dagang Shopify - membina dan mengembangkan perniagaan anda dalam talianShopify – Cuba Shopify percuma selama 14 hari (tidak memerlukan kad kredit), klik di sini.

Penyelesaian sehenti untuk semua pemilik perniagaan, Shopify adalah penyelesaian bagi mereka yang ingin menjalankan kedai eCommerce di laman web mereka. Shopify memberi anda akses ke pembangun kedai dalam talian yang membolehkan anda membina laman web anda dengan tepat seperti yang anda mahukan.

Dengan menggunakan templat Shopify yang telah dibina sebelumnya, cukup mudah untuk membuat kedai eCommerce. Anda boleh memilih dari lebih dari seratus templat yang berbeza. Semua templat profesional kelihatan mudah alih.

Mereka bahkan merangkumi sejumlah ciri seperti SEO, sumber pemasaran, integrasi media sosial, keranjang belanja selamat, dan bahkan menyokong lebih dari 100 pintu masuk pembayaran. Sekiranya anda memerlukan ciri tambahan untuk memperluas kedai anda, anda boleh memilih alat tambah yang sesuai dari kedai aplikasi Shopify – datang dengan percuma dan berbayar.

Sekiranya kedai dalam talian anda berpusat di AS atau Kanada, anda boleh menggunakan pembayaran Shopify dan penyelesaian penghantaran. Pembayaran Shopify digabungkan sepenuhnya dengan kedai anda. Anda tidak perlu membayar sebarang kos transaksi. Jika tidak, anda akan mengenakan bayaran transaksi sehingga 2% untuk setiap penjualan.

Ketahui lebih lanjut – baca ulasan mendalam kami di Shopify.

Ciri-ciri Utama Shopify

 • Skalabiliti – Pembina kedai dalam talian yang kuat untuk perniagaan kecil dan besar
 • Jual di mana sahaja – Gabungkan dengan Amazon, Facebook, Instagram, dan banyak lagi
 • Reka bentuk depan kedai terbina dalam – 100+ templat profesional untuk laman web eCommerce (percuma & premium)
 • Titik Jualan Shopify – Menyatukan penjualan di kedai dan dalam talian di luar talian
 • Pembayaran Shopify – Terima pembayaran kad kredit tanpa akaun pihak ketiga
 • Sokongan penghantaran – Mengira kadar penghantaran secara automatik dan mencetak label penghantaran USPS
 • Penjana Nama Perniagaan Shopify – Pilih nama perniagaan asal anda dengan bantuan alat automatik
 • Exchange Marketplace – Beli, jual, atau pindahkan kedai Shopify anda dengan mudah
 • Aplikasi dan sokongan komuniti terbesar – Shopify disokong oleh komuniti besar pembangun bebas; Shopify App Store dipenuhi dengan banyak tambahan berguna

Harga Shopify

 • Shopify Lite – $ 9 Bulanan (ciri terhad)
 • Pelan Basic Shopify – $ 29 Sebulan
 • Shopify – $ 79 setiap bulan
 • Advanced Shopify – $ 299 setiap bulan

3. Volusi

VolusiVolusion – Cuba 14 hari secara percuma (tidak memerlukan kad kredit), klik di sini.

Bagi mereka yang ingin membina kedai dalam talian yang kelihatan lancar dan bersih, Volusion menawarkan semua alat yang paling sesuai untuk membina e-commerce yang menarik secara visual yang tidak terlalu berat.

Banyak aspek alat bina web Volusion dapat disesuaikan untuk membantu anda menjual segala jenis produk, namun reka bentuknya ditujukan untuk menjual barang fizikal.

Laman web eCommerce yang dibina dengan Volusion membolehkan pelanggan menavigasi kedai anda dengan mudah dan melihat-lihat produk yang anda jual dengan mudah.

Ciri-ciri Utama Volusion

 • Sokongan pembayaran – Terima pembayaran kad kredit melalui Stripe, Authorize.net, dan lain-lain.
 • Halaman produk – Halaman persembahan produk yang menarik dengan fungsi zoom dan galeri gambar
 • Fungsi troli terbengkalai – Pulihkan lebih banyak jualan
 • Penilaian pengguna – Biarkan pengguna anda menyemak dan menilai produk anda
 • Mesra mudah alih – Semua laman web dan kedai dalam talian dioptimumkan untuk pengguna mudah alih

Harga Volusion

 • Peribadi – $ 29 setiap bulan
 • Profesional – $ 79 setiap bulan
 • Perniagaan – $ 299 setiap bulan

4. Wix

Halaman utama Wix - pembangun laman web dan e-dagangKedai Wix – Klik di sini untuk mencuba secara percuma.

Wix telah berakhir 154 juta pengguna berdaftar di 190 negara dan mereka terus berkembang dengan kadar yang cepat. Bagi perniagaan yang ingin memulakan usaha kecil dalam dunia eCommerce, Wix adalah penyelesaian pembinaan laman web yang hebat kerana anda boleh menyediakan laman web dalam beberapa minit.

Salah satu perkara hebat mengenai Wix adalah mereka memenuhi keperluan mereka yang tidak mempunyai pengetahuan tentang memulakan laman web. Dari menyediakan templat hingga memilih fon, mereka memberi anda semua bantuan yang anda perlukan untuk memiliki laman web.

Walaupun Wix lebih terkenal dengan laman web umum, mereka juga mempunyai alat membina laman web eCommerce yang cukup kuat.

Baca ulasan Wix mendalam kami di sini.

Ciri-ciri Utama Wix Stores

 • Editor yang senang digunakan – Bina kedai anda dengan alat seret dan lepas
 • Wix Logo Maker – Reka logo khas yang sesuai dengan jenama anda
 • Penjana Nama Perniagaan – Pilih nama yang asli dan tidak dapat dilupakan untuk perniagaan anda
 • Mesra mudah alih – Semua laman web dan kedai dalam talian dioptimumkan untuk pengguna mudah alih
 • Blogging tersedia – Tambahkan ciri blog ke laman eCommerce anda dengan mudah
 • Templat kedai dalam talian – Lebih daripada 500+ templat yang boleh disesuaikan di Wix Stores

Harga Kedai Wix

 • Perniagaan Tanpa Had – $ 17 setiap bulan
 • Perniagaan Tanpa Had – $ 25 setiap bulan
 • VIP Perniagaan – $ 35 setiap bulan

5. Weebly

Kedai dalam talian WeeblyKedai Dalam Talian Weebly – Klik di sini untuk mencuba secara percuma.

Weebly menawarkan platform yang kuat untuk membina laman web tetapi masih berpatutan untuk perniagaan yang baru bermula. Di sebelah Wix, Weebly agak serupa dari segi ciri yang mereka tawarkan.

Beberapa ciri hebat yang mereka tawarkan adalah kemampuan untuk membiarkan pelanggan anda mencari dan menapis produk yang mereka mahukan di laman web anda.

Tetapi tentu saja, kelebihan terbesar Weebly adalah harga mereka. Dan dengan harga $ 12 untuk rancangan eCommerce terendah mereka, pastinya lebih mudah, dan kurang menyakitkan di dompet anda, untuk memiliki laman web eCommerce.

Baca ulasan Weebly mendalam kami di sini.

Ciri-ciri Utama Kedai Dalam Talian Weebly

 • Berpatutan – Pembina kedai dalam talian termurah di pasaran, bermula dengan hanya $ 12 / bulan
 • Kalkulator cukai automatik – Keupayaan untuk menetapkan kadar cukai untuk lokasi pelanggan anda
 • Sokongan pembayaran – Terima pembayaran melalui pembekal pihak ketiga atau pihak ketiga
 • Pengurusan stor yang mudah – Alat pengurusan inventori dengan Item Badge dan Square GiftCards
 • Alat SEO sokongan SEO yang baik untuk meningkatkan penglihatan laman web dan produk anda

Harga Weebly

 • Pro – $ 12 setiap bulan
 • Perniagaan – $ 25 setiap bulan
 • Business Plus – $ 38 setiap bulan

6. Zyro

Kedai Dalam Talian Zyro – Mula membina kedai dalam talian anda secara percuma.

Tujuan Zyro adalah untuk menjadikan bangunan laman web mudah didapati oleh orang ramai dan ini termasuk kedai dalam talian. Keupayaan dwi mereka bermaksud bahawa pengguna baru mempunyai jalan kemajuan bahkan ketika memulakan rancangan percuma mereka – dan kemudian, dapat meningkatkan untuk mengkomersialkan laman web mereka. 

Perlu diperhatikan bahawa kesederhanaan ini boleh menjadi pedang bermata dua. Bagi pengguna yang merupakan veteran eCommerce berpengalaman, anda mungkin mendapati apa yang ada di sini agak terhad. Sekiranya anda masih baru, anda mungkin akan mudah menyesuaikan diri.

Sebagai perkhidmatan baru, ada masalah gigi, tetapi pasukan Zyro telah bekerja keras untuk menyelesaikan masalah. Yang anda perlukan hanyalah berhubung dengan mereka dan sokongan mereka akan mengatasi yang lain.

Walau apa pun, dengan akaun percubaan selamanya, apa yang salah?

Ciri Utama Zyro:

 • Pembina kedai dalam talian yang senang digunakan
 • Templat yang telah dirancang sebelumnya
 • Alat perniagaan yang berguna seperti pembuat logo disertakan
 • Laman web yang dioptimumkan untuk SEO
 • Tiada bayaran transaksi dikenakan
 • Sokongan penjualan pelbagai saluran

Harga Zyro:

 • eCommerce – $ 14.99 setiap bulan
 • eCommerce + – $ 21,99 setiap bulan

Adakah Pembina Kedai Dalam Talian Sesuai untuk Anda?

Lebih daripada 40% laman web pada penyelesaian yang dihoskan di 1,000,000 laman web BuiltWith menggunakan pembangun kedai dalam talian: Shopify, Shopify Plus, dan BigCommerce (sumber: Dibina Dengan).

Pembuat e-commerce atau kedai dalam talian adalah perisian yang direka untuk menawarkan penyelesaian lengkap untuk anda membina laman web dan menjual secara dalam talian.

Perisian ini sangat berat dalam mendirikan kedai dalam talian seperti pembuatan laman web, penyediaan bahagian depan kedai, pengiraan inventori, pengiraan yuran penghantaran, pengurusan inventori, pelaporan penjualan, integrasi pintu masuk pembayaran, reka bentuk etalase, dan lain-lain; supaya anda dapat fokus menjalankan perniagaan anda.

Pembina kedai dalam talian biasanya sesuai untuk orang bukan berteknologi dan pakar. Yang anda perlukan adalah belajar bagaimana menggunakan ciri-ciri yang telah diprogramkan – sama seperti menggunakan MS Words atau penyunting web WYSIWYG.

Walau bagaimanapun, seperti semua perkara baik dalam kehidupan, pembangun kedai dalam talian mempunyai bahagian negatif mereka.

Mari lihat kebaikan dan keburukan menggunakan pembangun kedai dalam talian:

Kelebihan dari Pembina Kedai Dalam Talian

Kelebihan umum menggunakan pembangun kedai dalam talian termasuk:

 • Tidak memerlukan pengekodan – Buat dan edit kedai dalam talian anda dengan mudah menggunakan penyeret dan lepas. Sebagai perbandingan, anda memerlukan kemahiran pengembangan web yang canggih untuk membina kedai dalam talian dari awal menggunakan penyelesaian sumber terbuka (iaitu laman web PrestaShop atau Magento)
 • Sokongan teknikal selepas jualan – Platform seperti BigCommerce dan Shopify dilengkapi dengan sokongan purna jual yang luas, bantuan (biasanya) hanya tinggal satu e-mel.
 • Kedai siap sedia dan direka dengan indah (lihat beberapa templat percuma terbaik di sini)
 • Dilindungi dengan ciri keselamatan terbina dalam dan sijil SSL yang dikongsi
 • Kembangkan perniagaan anda di pelbagai saluran dan platform dengan mudah (Facebook, Instagram, Pinterest, Amazon, dll.)
 • Mudah dibayar dalam pelbagai mata wang melalui gerbang pembayaran berganda
 • Beberapa pembangun kedai membolehkan anda mengurus penjualan dalam talian dan luar talian di satu tempat (iaitu. Shopify Pos)
 • Sokongan laman web berterusan (termasuk keselamatan dan peningkatan perisian) tanpa kos tambahan

Kekurangan Pembina Kedai Dalam Talian

Kelemahan umum menggunakan pembangun kedai dalam talian termasuk

 • Menurunkan margin perniagaan anda – Banyak pembangun kedai dalam talian mengenakan yuran transaksi setiap penjualan (mis. Caj Shopify 0,5 – 2,0%)
 • Beberapa pembangun kedai dalam talian hadir dengan masalah SEO (struktur URL, akses .htaccess, dll) yang tidak dapat anda perbaiki
 • Kehidupan dan kematian kedai anda bergantung pada platform. Sekiranya platform tidak berfungsi, begitu juga dengan kedai anda

Cara Memilih: Pembangun Laman Web eCommerce mana yang sesuai untuk anda?

Terdapat pelbagai pembangun kedai dalam talian yang tersedia di internet dan memilih platform yang tepat untuk anda bergantung pada apa yang anda dan perniagaan anda perlukan.

Ia seperti membeli-belah kereta. Tujuan utamanya adalah untuk membawa anda dari titik A ke B, tetapi ada lebih banyak lagi ketika anda memilihnya. Dengan platform kedai dalam talian, tujuan utama adalah untuk menunjukkan produk yang anda jual, memasukkannya ke dalam keranjang belanja, dan memberi anda wang. Tetapi seperti membeli kereta, ada lebih banyak lagi.

Apabila memilih pembangun laman web eCommerce terbaik untuk perniagaan anda, faktor-faktor berikut harus dipertimbangkan terlebih dahulu:

1. Berapakah anggaran anda?

Belanjawan anda akan menentukan apa yang anda mampu perolehi. Sekiranya anda mempunyai anggaran yang lebih besar, anda boleh mendapatkan kereta yang lebih besar. Perkara yang sama berlaku untuk pilihan kedai dalam talian dan eCommerce. Anggaran yang lebih besar pasti akan menjadikan anda platform yang lebih menarik yang menawarkan lebih banyak ciri terbina dalam. Sebaliknya, yang berpatutan akan lebih mudah dan mudah.

 • Pembangun kedai tanpa bayaran transaksi: BigCommerce, Volusion
 • Pembina kedai paling murah: Weebly

2. Keramahan pengguna?

Semasa mencari pembangun kedai dalam talian, anda perlu memahami perbezaan antara sesuatu yang berfungsi dan sesuatu yang mesra pengguna. Pembangun tertentu akan menumpukan perhatian pada reka bentuk berbanding ciri atau sebaliknya. Sekiranya anda tidak keberatan membaca panduan dan manual pengguna, anda mungkin lebih suka mempunyai lebih banyak ciri dan pilihan. Sebilangan mungkin menginginkan reka bentuk yang ringkas dan ringkas berbanding ciri yang tidak jelas.

 • Pembangun kedai yang paling mesra perniagaan: Shopify, BigCommerce

3. Adakah anda memerlukan sokongan tambahan?

Mendapat sokongan selalu hebat, terutamanya apabila anda dapat menghubungi seseorang untuk meminta pertolongan. Malangnya, ia juga boleh menjimatkan wang. Walaupun ada yang baik dengan bantuan standard atau melakukan semuanya sendiri, jika anda memerlukan bantuan tambahan, anda mungkin ingin mempertimbangkan untuk mempunyai pembangun di retainer.

 • Pembangun kedai dengan komuniti sokongan terbaik: Shopify

4. Adakah anda memerlukan penjualan / inventori luar talian?

Dengan platform eCommerce, anda dapat menguruskan pesanan dan inventori anda. Walau bagaimanapun, beberapa platform akan membolehkan anda menyegerakkannya dengan penjualan luar talian anda juga. Anda bahkan boleh menggunakannya sebagai sistem pesanan luar talian sehingga inventori / pembayaran anda dapat berjalan lancar di antara kedai dalam talian dan luar talian.

 • Pembangun kedai dengan sistem POS terbina dalam: Shopify

5. Apakah ciri asas kedai dalam talian?

Pembangun kedai dalam talian yang baik harus menawarkan ciri asas yang anda perlukan untuk laman web eCommerce, seperti sijil SSL, fungsi troli, ciri SEO laman web, pelaporan penjualan dan inventori, pemulihan kad, dan pemalam transaksi. Beberapa akan menawarkan lebih banyak ciri dan plugin tetapi pertukaran bermaksud harus berurusan dengan antara muka yang lebih rumit.

 • Pembina kedai dalam talian dengan ciri terbaik: BigCommerce

Soalan Lazim di Pembangun Laman Web eCommerce

Bolehkah saya menggunakan domain saya sendiri dengan pembangun kedai dalam talian?

Ya, anda boleh melakukannya dengan kebanyakan pembangun kedai dalam talian. Kelima-lima platform yang kami cadangkan dalam artikel ini membolehkan pengguna menghubungkan nama domain mereka dengan mudah.

Adakah saya perlu membeli sijil SSL khas untuk kedai dalam talian saya?

Sebilangan besar pembangun kedai dalam talian dilengkapi dengan sijil SSL yang dikongsi secara percuma – oleh itu anda tidak memerlukan kos atau kerja tambahan dari akhir anda. Anda boleh membeli dan memasang sijil SSL peribadi anda di kedai anda. Memiliki sijil SSL adalah mustahak bukan sahaja untuk keselamatan dalam talian pelanggan anda tetapi juga untuk kedudukan Google anda. Google telah menyatakan dengan jelas bahawa Penyulitan HTTPS adalah isyarat peringkat pada bulan Ogos 2014.

Berapa banyak kos transaksi yang perlu saya bayar kepada pembangun kedai dalam talian?

Tidak semua pembangun kedai dalam talian mengenakan yuran transaksi – BigCommerce, misalnya, tidak mengenakan yuran transaksi dalam semua rancangan mereka. Walau bagaimanapun, jika ya, yuran biasanya berkisar antara 0,5% – 3% – bergantung pada rancangan yang anda gunakan.

Berikut adalah dua contoh:

Bayaran Transaksi Shopify
Basic Shopify: 0 – 2% untuk pintu masuk pembayaran luaran
Shopify: 0 – 1% untuk pintu masuk pembayaran luaran
Advanced Shopify: 0 – 0,5% untuk pintu masuk pembayaran luaran

Untuk penggunaan semua kad kredit utama (kad debit dan kredit Visa, Mastercard, American Express, JCB, Discover, dan Diners Club), anda perlu menyiapkannya dengan pergi ke bahagian terima kad kredit dan memilih pembayaran Shopify.

Bayaran Transaksi Weebly
Weebly menambah caj perkhidmatan 2.9% + yuran transaksi $ 0.30 untuk Stripe, Authorize.net, dan PayPal. Pada pelan permulaan dan pro mereka, Weebly mengenakan bayaran tambahan 3% tetapi anda boleh memilih rancangan perniagaan untuk mengelakkan bayaran tambahan.

Sekiranya saya menggunakan pembina laman web eCommerce percuma?

Tidak. Kami tidak mengesyorkan menggunakan pembina laman web eCommerce percuma kerana cenderung sangat asas. Ketika membina laman web eCommerce, anda mendapat apa yang anda bayar, dan selalunya masa, apa yang anda bayar adalah kemampuan menggunakan alat dan ciri yang diperlukan untuk kedai dalam talian.

Apa itu kedai dalam talian drop-pengiriman?

Dropshipping adalah model perniagaan di mana anda boleh menjual produk fizikal tanpa barang sebenar dengan anda. Apabila ada pesanan dari pelanggan, pemilik kedai hanya perlu menghubungi pembekal. Pesanan kemudian akan dihantar oleh pembekal kepada pelanggan secara langsung. Lihat kajian kes terbaru kami dan ketahui bagaimana anda boleh memulakan perniagaan dropshipping menggunakan Shopify.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map