Parhaat verkkotunnusten rekisteröijät yrityksille

Verkkotunnuksen valitsemiseen liittyy monimutkaisuus.


Ensinnäkin sinun on mietittävä sopiva nimi. Useimmat ihmiset perustavat verkkosivuja, joilla on tietty tarkoitus tai teema. Jos toivot verkkotunnusta, joka on suunnilleen liitetty tähän tarkoitukseen tai teemaan, mahdollisuuksien lukumäärä vähenee entisestään.

Kun olet päättänyt nimestä, sen on myös oltava käytettävissä. Rekisteröityjä nimiä on jo paljon – vuoden 2013 kolmannen vuosineljänneksen jälkeen niitä on ollut yhteensä 359,8 miljoonaa verkkotunnukset, jotka on jo rekisteröity. Oxfordin englanninkielisen sanakirjan toisessa numerossa on täydelliset merkinnät 171,476 sanaa.

Joten jos haluat verkkotunnuksen, sinun on toivottava, että sitä ei ole vielä ostettu tai että omistaja haluaa myydä sen sinulle. Aloita suorittamalla verkkotunnuksen haku jollain seuraavista sivustoista.

Paras paikka etsiä ja ostaa verkkotunnusta

1. Hostinger

Hostinger Domain CheckerKäytä Hostingerin verkkotunnistinta yksilöivien verkkotunnusten löytämiseen.

Hostingeriä ei tunneta hyvin verkkotunnuksen rekisteröijänä. Niillä on kuitenkin erittäin kohtuuhintaisia ​​paketteja, joista osa sisältää ilmaisen verkkotunnuksen. Hostinger Premium ja Business jaetut web-hosting-suunnitelmat (jotka maksavat vain 2,15 dollaria ja 3,45 dollaria kuukaudessa) toimittavat molemmat ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin. Jos ostat vain verkkotunnusta – .online, .xyz, .tech ja .store myydään 0,99 dollarilla / vuosi.

2. Nimihalpa

Namecheap-verkkotunnuksen rekisteröijä - palvelee nyt lähes 2 miljoonaa asiakasta ja hallinnoi yli 9 miljoonaa verkkotunnusta.Namecheap-verkkotunnuksen rekisteröijä – palvelee nyt lähes 2 miljoonaa asiakasta ja hallinnoi yli 9 miljoonaa verkkotunnusta.

Kaksi vuosikymmentä sitten perustettu NameCheap on yksi teollisuuden suurimmista nimistä ja on ICANN-akkreditoitu verkkotunnusten rekisteröijä. Siinä on tehokas yhdistelmä kohtuuhintaisia ​​verkkotunnusten hinnoittelua, upea asiakastuki ja laaja valikoima ylätason verkkotunnuksia (.com, .net, .uk jne.).

Yksi parhaimmista osista NameCheap-lomakkeen ostamisessa on se, että heillä on usein verkkotunnuksia myynnissä. Hinnat putoavat toisinaan jopa 0,50 dollariin. Muista kuitenkin, että verkkotunnusten alennukset ovat usein vain ensimmäisellä rekisteröintivuonna, joten kiinnitä huomiota uusimisprosenteihin!

NameCheap myy myös verkkotunnusten lisäarvoa tarjoavia palveluita, kuten WHOIS-tietosuoja (WhoisGuardin kanssa), joiden PremiumDNS-järjestelmän käyttöaika on 5 dollaria vuodessa ja SSL-sertifikaattien vaihtoehto, joka alkaa 9 dollaria vuodessa.

3. GoDaddy

Godaddy-verkkotunnuksen rekisteröijä - sillä on yli 17 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa.Godaddy-verkkotunnuksen rekisteröijä – sillä on yli 17 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa.

GoDaddy on luultavasti yksi tunnistettavimmista verkkotunnusten rekisteröijistä maailmassa. Pidän tätä täyden palvelun verkkoyrityksenä, koska ne ovat keskitetty palvelupiste kaikelle, mitä tarvitset oman verkkosivusi perustamiseen verkkotunnuksesta verkkotunnukseen.

Hinnat GoDaddyssa ovat enemmän tai vähemmän vakiona, mutta heillä on palvelu, jonka avulla voit ostaa erityisiä verkkotunnuksia Huutokauppa. Täältä löydät hienoja verkkotunnuksia, jotka on jo rekisteröity, mutta joiden omistajat ovat valmiita päästämään irti – hintaan. Muita niiden tarjoamia ominaisuuksia ovat WHOIS-tietosuoja, SSL-sertifikaatit ja tietysti web-hosting.

4. Vie hiiri

Hover - Verkkosivun verkkotunnusten rekisteröijäHover – Verkkosivun verkkotunnusten rekisteröijä

Hover keskittyy puhtaasti verkkotunnuksenrekisteröintisivustoon ja voit saada verkkotunnuksen täältä noin 5 dollaria vuodessa. Niiden hinnoittelujärjestelmä on erittäin läpinäkyvä, ja uusimiskustannukset ja muut palvelut kuten siirrot ilmoitetaan samalla sivulla. Tarjoamme alennuksia, jos ostat irtotavarana (yli 10 verkkotunnusta) kerralla. Voit saada normaalit TLD-tunnuksesi täältä, kuten .com tai jopa joitain nTLD-tiedostoja, kuten .io.

Kuten mainittiin, Hover ei tarjoa web-hosting-palvelua, joten sinun on tiedettävä, kuinka osoittaa DNS oikeille palvelimille, jos ostat niitä. Yksi etu on, että niihin sisältyy ilmainen WHOIS-tietosuoja kaikilla verkkotunnuksillaan.

Verkkotunnusten asiantuntijana on myös etuja, koska niillä on hienoja lisäpalveluita, kuten sähköpostin välittäminen verkkotunnuksellesi tai jopa sallii verkkotunnuksen postilaatikon luomisen 20 dollarilla vuodessa.

5. Gandi

Gandi-verkkotunnuksen rekisteröijä - jo toiminnassa jo 20 vuotta.Gandi-verkkotunnuksen rekisteröijä – jo toiminnassa jo 20 vuotta.

Gandi ei pidä erehtyä vastaavan nimisen intialaisen aktivistin kanssa, mutta Gandi on yksi alan pisimmistä verkkotunnusten rekisteröijistä. Heidän vahvuutensa on ollut vaivaton verkkotunnuksen rekisteröintikokemus, ja he eivät yleensä häiritse asiakkaita liikaa häiritsemällä heitä vaihtoehdoilla ja tarjouksilla..

Gandilla on myös yksi suurimmista verkkotunnusten laajennusvalikoimista, joista yli 700 on valittavana. Joko .abogado – .zine on täällä. Heillä on myös luettelo ylätason verkkotunnuksista, joita päivitetään säännöllisesti, sekä artikkeleita, joissa keskustellaan tulevista tulevista TLD-aluetunnuksista.

Hinnat voivat olla kohtuuhintaisia ​​verkkotunnuksen laajennuksesta riippuen, ja joidenkin hinta on vain 0,50 dollaria vuodessa. Verkkotunnuksilla saat ilmaisen WHOIS-tietosuojan ilmaiseksi ja kaksi sähköpostilaatikkoa, joihin sisältyy jopa 1000 aliaksia.

6. Freenom

Freenom - Hanki verkkotunnuksesi ilmaiseksiFreenom – Hanki verkkotunnuksesi ilmaiseksi

Freenom perustettiin ensisijaisesti tietyn verkkotunnuksen laajennuksen (.tk) rekisteröijäksi, joka annetaan ilmaiseksi. Kun etsit verkkotunnusta Freenomista, se näyttää myös muita mahdollisia laajennuksia, jotka voit rekisteröidä niiden alustan kautta muodossa ylösmyynti.

Nykyään ne tarjoavat myytävänä myös muita ilmaisia ​​verkkotunnuslaajennuksia, kuten .ml, .ga, .cf ja .gq, sekä muita laajennuksia. Freenomilla on myös ilmainen DNS-palvelu, jota voit käyttää, jos et aio käyttää omaasi.

Yksi ilmaisten verkkotunnuslaajennusten käytön ongelma on, että niitä käytetään usein väärin ja he ovat saaneet ne aika huono maine vuosien varrella. On myös monia sudenkuoppia, ja sinun tulee lukea hieno painatus huolellisesti, jos aiot saada ilmaisen verkkotunnuksen laajennuksen.

Mikä on verkkotunnus?

Esimerkki verkkotunnuksesta.Esimerkki – amazon.com on verkkotunnus.

Verkkotunnus on pohjimmiltaan osoite verkkosivustollesi. Näin online-ihmiset siirtyvät mihin sivustosi isännöidään. Ajattele sitä fyysisenä katuosoitteena, jonka avulla ihmiset löytävät tiensä sijaintiin.

Jotkut ihmiset erehtyvät verkkotunnusten nimiin web-isännöinnissä, mutta on tärkeää huomata, että ne eivät ole. Verkkotunnus ja web-hosting ovat kaksi erillistä elementtiä jotka yhdistävät sivuston toiminnan. Esimerkkejä verkkotunnuksista ovat –

Apple.com USA.gov Amazon.com BBC.co.uk

Jokaisen maailman verkkotunnuksen on oltava ainutlaatuinen.

Et voi rekisteröidä verkkotunnusta, joka on jo jonkun muun omistuksessa. Tähän on joitain huomautuksia, ja sinun on ymmärrettävä verkkotunnuksen laajennukset ymmärtääksesi kuinka kaksi samankaltaista verkkotunnusta voi esiintyä..

Verkkotunnuksen laajennukset

Kun luetteloin muutamia esimerkkejä verkkotunnusten nimistä yllä, olet ehkä huomannut, että jokaista nimeä seurasi “.” – jotain. Tätä kutsutaan verkkotunnuksen laajennukseksi. Verkkotunnusten mukana on aina oltava laajennus toimimiseksi.

Kun verkko oli vasta alkamassa, verkkotunnuksen laajennuksia otettiin käyttöön vain muutama. Niitä kutsuttiin korkeimman tason verkkotunnuksiksi (TLD), ja esimerkkejä niistä ovat:

.com .net .org

Verkon kasvuvauhdin takia tarvittiin lisää verkkotunnuksen laajennuksia, ja sieltä syntyi maatunnus-TLD (ccTLD). Niitä käytettiin tunnistamaan tietyistä maista, kuten

.uk. cn .sg

Yhdistyneelle kuningaskunnalle, Kiinalle ja Singaporelle.

Pian muita TLD: itä lisättiin myös erilaisiin tarkoituksiin, kuten

.dev. matkailu .biz .store .guru .inc

Ne nimitettiin uusiksi yleisiksi TLD: ksi (gTLD tai nTLD).

Muista nyt, missä sanoin, että kahta samanlaista verkkotunnusta voi olla? Tämä johtuu verkkotunnuksen laajennuksen luonteesta. Kaikkien verkkotunnusten on jälleen oltava yksilöiviä, ja siksi, jos ostaisit nimesi.com, on täysin mahdollista, että joku muu ostaa sinun nimesi.biz.

Verkkotunnuksen ideat: Kuinka valita täydellinen verkkotunnus

Nyt kun tiedät, mikä muodostaa verkkotunnuksen ja järjestelmän mahdolliset sudenkuopat, kuinka valitset hyvän verkkotunnuksen?

Vaikka teknisesti voit rekisteröidä minkä tahansa verkkotunnuksen niin kauan kuin kelvollinen siihen, on olemassa yleisiä ohjeita parempien verkkotunnusten valitsemiseksi.

1. Pidä verkkotunnuksesi lyhyt ja yksinkertainen

Lyhyillä verkkotunnuksilla on erittäin suuri kysyntä ja ellet ole valinnut nTLD: tä, ei todennäköisesti löydy sopivaa. Monet lyhyet verkkotunnukset on jo rekisteröity, esimerkiksi one.com tai g.cn.

Lyhyempiä verkkotunnuksia on kävijöiden helpompi kirjoittaa ja muistaa. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos et ole globaali brändi, kuten Nike tai Coca Cola.

esimerkkejä:

voice.com 360.com vakuutus.com rise.com pingdom.com goal.com

2. Vältä slängejä

Koska niin monia verkkotunnuksia on jo ostettu, haluamasi löytäminen voi olla turhauttavaa ja työlästä. Yritä kuitenkin välttää slängin käyttämistä, kuten korvata ”sinä” merkinnällä ”u” tai ”oikea” sanalla ”riitti”, koska tämä tekee todennäköisemmäksi, että vierailijat tekevät kirjoitusvirheitä.

3. Vältä erikoismerkkejä

Tämä palaa edellä olevaan kohtaan slängin välttämisestä. Numeroiden (1, 2, 3 jne.) Tai symbolien, kuten väliviivojen (-) käyttäminen sanojen välillä voi auttaa sinua löytämään verkkotunnuksen helposti, mutta niitä on vaikea kirjoittaa, ja kävijät ovat alttiimpia tekemään virheitä. Nämä tekijät aiheuttavat helposti sekaannusta ja voivat johtaa turhautumiseen potentiaalisten kävijöiden keskuudessa.

4. Käytä verkkotunnuksesi strategisia sanoja

Tämä voi jälleen olla vaikeata, mutta yrityksesi luonteeseen liittyvän avainsanan käyttäminen voi olla hyödyllistä. Se toimii assosiatiivisesti ihmisille, jotka sen kuulevat, ja voi myös antaa sinulle jalansijaa myös SEO: n suhteen.

Esimerkiksi BostonLocksmith-tyyppinen verkkotunnus voi olla hyödyllinen lukkosepän palveluksessa Bostonin alueella.

5. Ole varovainen aluekohdistuksessa

Vaikka annoin yllä olevan Boston-esimerkin, olisi viisasta huolehtia siitä, miten sitä käytetään. Verkkoyritykset, esimerkiksi verkkokaupat, ovat usein rajattomia, ja aluekohdistuksen avainsanan käyttäminen verkkotunnuksessa ei olisi yhtä tehokasta. Itse asiassa se voi usein olla harhaanjohtava ja saattaa johtaa potentiaalisen liiketoiminnan menettämiseen.

6. Valitse oikea verkkotunnuksen laajennus

Verkkotunnusten laajennukset vaihtelevat suuresti ja tulevat eri hinnoilla, vaikka ne olisi ostettu uusia. Itse asiassa on olemassa joitain verkkotunnuksen laajennuksia, kuten .tk, jotka ovat täysin ilmaisia. Käytä niitä varoen, koska ilmaisia ​​verkkotunnusten laajennuksia on usein käytetty väärin ja monet ovat saaneet erittäin huonon maineen.

Henkilökohtaisesti suosittelen hyvämaineisten TLD-tunnusten käyttöä tai ainakin ccTLD-tunnuksia, etenkin jos olet liikeyrityksessä.

7- Kokeile verkkotunnuksen generaattoria

Jos et todellakaan voi päättää hyvästä verkkotunnuksesta ja sinulla on loppunut ideoita tai ystäviä kysyä, on toinen vaihtoehto. Kokeile yhtä monista ilmaisen verkkotunnuksen generaattoreista, jotka kelluvat Internetin ympärillä (katso alla). Vaikka et löydä ihanteellista verkkotunnusta, osa ehdotuksista voi antaa sinulle uuden näkökulman ja inspiraatiota.

Alla on joitain ilmaisia ​​verkkotunnusten generaattoreita, joita voi hyödyntää.

Ilmaisia ​​verkkotunnusten generaattoreita, joita voit käyttää

Katsotaanpa joitain verkkotunnusten ehdotusvälineitä, jotka saattavat auttaa sinua yksinkertaistamaan tätä prosessia hieman.

1. Lean Domain -haku

LeanDomainSearch - ilmainen verkkotunnusgeneraattori verkkosivustollesiLeanDomainSearch

LeanDomainSearch voi olla hyödyllinen auttamaan niitä, joilla on aivohäiriöitä tai joilta on loppunut nimet. Se on ilmainen verkkotunnuksenseurantatyökalu, jonka avulla voit kirjoittaa joitain termejä, joihin haluat liittää, ja sitten pyyhkii pois joukon yhdistelmiä, jotka saattavat olla käyttökelpoisia..

Sanon ehkä, koska monet heistä eivät ole todella järkeviä ja ovat periaatteessa roskaa. Oudot asia on kuitenkin se, että tämä valtava luettelo voi antaa sinulle inspiraatiota hienosäätää hakutermejäsi ja yrittää uudelleen. Se on vähän hyödyllistä.

2. Shopify-yrityksen nimigeneraattori

Käytä Shopify-yrityksen nimigeneraattoria etsiäksesi haluttua verkkotunnustaShopify-yrityksen nimigeneraattori

Shopify-yrityksen nimigeneraattori toimii samanlaisella konseptilla kuin LeanDomainSearch, mutta jos kokeilet sitä, huomaat pian, että se on erilainen peto. Sen sijaan, että hakutermejä yhdistetään satunnaisesti, tämä näyttää olevan hieman älykkäämpi.

Sen tarkoituksena ei ole auttaa sinua löytämään verkkotunnus, vaan yrityksen nimi ja sellaisenaan lisäys hakuehtojen lisäksi. Esimerkiksi kun etsin Tech Magazinea, yksi palautetuista tuloksista oli ‘Mantis Tech Magazine’. Voit silti käyttää niitä verkkotunnushakuihin.

3. Käynnistyksen nimen tarkistus

Käynnistyksen nimen tarkistus

Startup Name Check on Peter Thaleikisin luoma ilmainen ja helppo työkalu. Käynnistysnimen tarkistus auttaa validoimaan verkkotunnuksia kolmella eri aluetunnuksella (.com, .io, .co) ja käyttäjätunnuksilla useilla alustoilla – kuten Facebook, Twitter ja Instagram.

4. Rintakuva nimi

Rintakuva nimi - Verkkotunnuksen ehdotustyökalu, joka toimii eri kielilläRintakuva nimi

Rintakuva nimi on vieläkin monimutkaisempi kuin molemmat yllä mainitut työkalut, ja sen avulla voit mukauttaa joitain hakutermejä. Voit esimerkiksi valita priorisoida aloitus- tai lopeussanat tai rajoittaa verkkotunnuksen pituuksia. Voit jopa valita, että se toimii eri kielillä!

Sinulla on myös mahdollisuus pyytää järjestelmää ilmoittamaan sinulle, mitkä hakutuloksista ovat jo käytössä muutamassa ylätason verkkotunnuksessa. Sivusto näyttää hiukan kuin Internetin varhaisimpien päivien jäännös sen vanhentuneella käyttöliittymällä, mutta sillä on käytössään. Jos esimerkiksi lopetat välilehden, jolla se on avoinna, selaaminen uudelleen antaa sinulle mahdollisuuden jatkaa sinne, josta lopetit.

Yksi erittäin mielenkiintoinen osa Rintakuva-nimestä on, että sillä on oma opasosa, joka sisältää muutama ohjevideo. En olisi uskonut tämän todella välttämättömäksi, mutta he ovat ilmeisesti idiootin vakiinnuttaneet järjestelmän.

5. Verkkotunnuksen pulmapeli

Voit käyttää monimutkaista verkkotunnusgeneraattoriaVerkkotunnuksen pulmapeli

Tämä ilmainen verkkotunnusgeneraattori on vielä monimutkaisempi, ja minusta tuntuu siltä, ​​että se on hieman hämmentävä, etenkin ensimmäistä kertaa käyttäjille. Vaihtoehtoja on paljon ja voit saada siitä vain vähän tai niin paljon apua, jos haluat. Tärkeää on, että verkkotunnuksia koskevien ehdotusten tekemisen lisäksi Domain Puzzler antaa sinulle tiedon myös niiden saatavuudesta.

Otetaan esimerkiksi, kun lisäsin neljä avainsanaa. Järjestelmä antoi minulle neljä näiden yhdistelmää, mutta ilmoitti myös, että .com-variantit olivat jo valmiina. Voit valita haun melkein mistä tahansa TLD: stä .comista jopa .matka- ja .aero-tiedostoihin.

6. NimiPoika

Paras ilmainen verkkotunnusgeneraattoriNameBoy

Tätä sivua ylläpitää BlueHost ja se väittää olevansa yksi vanhimmista olemassa olevista verkkotunnusten tuottajista. Voit kirjoittaa avainsanayhdistelmän, ja generaattori tuhlaa joukon yhdistelmiä, joista voit valita ala LeadDomainSearch-tyylin..

Valitettavasti suurin osa yhdistelmistä vaikuttaa erittäin omituiselta, enkä ole varma siitä, voitko käyttää niitä. Haluan liittää tämän toiseen ‘ideageneraattoriin’, jossa joudut tekemään joitain pohjatyöhön itse, kun olet lukenut ehdotukset.

Sivusto toimii ilmeisesti BlueHostin ylläpitämänä, joten siellä on mainontaa ja paljon linkkejä, jotka yrittävät päästä sinut kyseiselle sivustolle kirjautumaan heidän kanssaan.

Esittely: Kuinka ostaa verkkotunnusta

Verkkotunnuksen varsinainen rekisteröintiprosessi on jotain, joka tulisi suorittaa helposti muutamalla yksinkertaisella vaiheella. Perusmuoto on: etsi, valitse ja osta. Vaikka jotkut verkkotunnuksia myyvien sivustojen käyttämistä termeistä voivat vaihdella, prosessin tulisi olla samanlainen.

1. Etsi haluamasi nimi

Rekisteröi verkkotunnus HostingerissäSiirry Hostingerin verkkotunnistimeen. 1) Kirjoita haluamasi verkkotunnus hakupalkkiin; 2) Napsauta ”Check It”.

Suurimmalla osalla rekisterinpitäjiä on osa verkkotunnuksia varten. Sieltä pitäisi löytää hakukenttä, johon voit kirjoittaa haluamasi verkkotunnuksen. Suosittelen, että kirjoitat täydellisen verkkotunnuksen, mukaan lukien TLD.

Suorita verkkotunnushaku siirtymällä Hostinger-verkkotunnistimeen.

2. Valitse käytettävissä olevasta luettelosta

Rekisteröi verkkotunnus Hostingerissä3) Tarkista, onko verkkotunnuksesi saatavilla; 4) Napsauta “Lisää ostoskoriin” ostaaksesi.

Kun olet kirjoittanut haluamasi verkkotunnuksen, järjestelmä tekee haun ja tarkistaa, onko se käytettävissä. Riippumatta siitä, onko se saatavana vai ei, sinulle näytetään usein luettelo samasta verkkotunnuksen nimestä useilla muilla laajennuksilla, joita haluat sen sijaan.

Jos mikään näistä vaihtoehdoista ei houkuttele sinua, palaa vaiheeseen 1 ja toista toimenpide, kunnes löydät vaihtoehdon, josta olet tyytyväinen ja joka on käytettävissä. Joidenkin sivustojen avulla voit etsiä useita verkkotunnuksia kerrallaan.

3. Viimeistele ostosi

Rekisteröi verkkotunnus Hostingerissä5) Valitse haluamasi rekisteröintikausi (ajanjakso – 1/2/3 vuosi), valitse tarvittaessa hosting-suunnitelma (alkaen 0,80 dollaria kuukaudessa); 6) Napsauta “Checkout Now” jatkaaksesi tilausta.

Kun olet valinnut verkkotunnuksen, jonka haluat ostaa, sivusto kysyy usein, onko olemassa lisäosia, joita haluaisitkin. Ota huomioon, mitä he tarjoavat, koska jotkut heistä tarjoavat sinulle paremman yksityisyyden.

Sinun on myös valittava ostoaika, mikä tarkoittaa, kuinka kauan haluat tämän rekisteröinnin olla. Verkkotunnukselle voi rekisteröidä vähintään yhden vuoden. Kun tämä on tehty, sinun tarvitsee vain maksaa ostoksestasi ja verkkotunnuksesi hallintaa koskevat tiedot lähetetään sinulle sähköpostitse.

Kuinka paljon minun pitäisi maksaa verkkotunnuksesta?

Verkkotunnukset ovat aivan kuten kaikki muut tuotteet, joita voit ostaa kaupoista. Hinta vaihtelee sen mukaan, kun ostat sen ja mistä ostat sen. Esimerkiksi sivustoilla voi olla aika ajoin myynti verkkotunnuksia.

Toinen tekijä, joka vaikuttaa verkkotunnuksen hintaan, on laajennus. Eri verkkotunnuksen laajennuksilla on erilaiset osto- ja uusimishinnat. Esimerkiksi .win-aluetunnus voi maksaa vain 1,74 dollaria rekisteröinnistä ja 2,23 dollaria uusimisesta vuosittain.

Joskus sivustot alentavat myös verkkotunnusten hintoja sen perusteella, kuinka kauan teet alkuperäisen rekisteröinnin. Yhden vuoden rekisteröinti on vakio, mutta ne saattavat pudottaa hintaa, jos rekisteröit vähintään kaksi vuotta samanaikaisesti.

Tämän takia ei ole oikeasti standardia siitä, kuinka paljon verkkotunnus maksaa sinulle. Onneksi paljon lentolippujen kaltaisia ​​paikkoja on TLD-List, jossa voit kerätä nämä tiedot nopeasti ostaaksesi halutun verkkotunnuksen halvimmalla hinnalla.

Yleisenä suuntaviivana, suurin osa aluetunnuksista maksaa noin 10–15 dollaria vuodessa. Jos ostat ikäisen verkkotunnuksen, se maksaa sinulle paljon enemmän iästä ja avainsanoista riippuen. Ilmainen verkkotunnus on tietysti ilmainen, mutta usein on paljon hienoja kirjoituksia, jotka sinun on oltava tietoinen.

Hyvän verkkotunnuksen rekisteröijän valitseminen?

Nykyään voit ostaa verkkotunnuksen käytännössä mistä tahansa Internetistä. Ne ovat käytettävissä kaikkialla paikassa omistettuihin verkkotunnussivustoihin web-hosting-yrityksiin. Kaikki paikat eivät kuitenkaan ole samoja, ja on joitain asioita, jotka voit ottaa huomioon ennen verkkotunnuksesi rekisteröimistä jostain.

Hyvällä verkkotunnusten rekisteröinnillä (sivustot, joilla on lupa myydä verkkotunnuksia) on usein samanlaisia ​​ominaisuuksia, jotka antavat heille etulyöntiaseman kilpailun suhteen. Ihannetapauksessa haluat löytää rekisteröijän, joka on ICANN-akkreditoitu, jolla on avoimet hinnoittelu- ja uusimismaksut, joka tarjoaa hyvää asiakastukea ja mikä tärkeintä, sillä on järjestelmä, jonka avulla voit hallita verkkotunnustasi helposti.

ICANN-akkreditointi

Määrättyjen nimien ja numeroiden Internet Corporation, tai ICANN, on tärkeä voittoa tavoittelematon elin, joka seuraa ja säätelee koko verkkotunnusteollisuutta. Varmista aina, että mistä tahansa aiot ostaa verkkotunnuksen, on ICANN akkreditoitu.

Näiden rekisterinpitäjien on noudatettava ICANN-määräyksiä, ja niitä on annettuja ohjeita jotka varmistavat, että akkreditoitujen rekisterinpitäjien kautta ilmoittautuneita suojataan. Kaikki yritykset, jotka myyvät verkkotunnuksia, eivät ole ICANN-akkreditoituja.

Hinnoittelu ja uusiminen

Pidän verkkotunnuksia palveluina eikä tavaroina, koska sinun on maksettava uusimismaksut verkkotunnuksen säilyttämiseksi. Tämän vuoksi on tärkeää varmistaa, että rekisteröijällä, jolta ostatte verkkotunnusta, on läpinäkyvä hinnoittelu- ja uudistusrakenne.

Kuten tavalliset kulutustavarat, verkkotunnukset myydään usein, ja jotkut rekisterinpitäjät voivat tarjota halpoja verkkotunnuksia koskevia sopimuksia. Huomaa, että tätä myyntiä sovelletaan usein vain uusiin verkkotunnusten rekisteröintiin ja vain niin kauan kuin ostat niitä. Uusiminen tapahtuu normaalilla hinnalla.

Esimerkki hyvästä verkkotunnuksen liiketoimintakäytännöstä – Kun NameCheap toteuttaa mainosta TLD: ssä, yritys ilmoittaa uusimishinnan selvästi tilaussivullaan..

Pidä aina silmällä ostamasi verkkotunnuksen sekä hinta että uusintahinta. Eri rekisteröijillä on myös erilainen hinnoittelu, joten tee ostoksia ennen päätöksentekoa.

Asiakaspalvelu

Hyvä asiakastuki on pakollinen kaikille yrityksille, ja tämä koskee myös verkkotunnusten rekisteröijiä. Ennen kuin tilaat tuotteita rekisterinpitäjältä, yritä ottaa yhteyttä heidän tukihenkilöstöönsä nähdäkseen kuinka reagoivia ja avuliaita he ovat. Yrityksillä, jotka vastaavat nopeasti, on todennäköisemmin parempi tukijärjestelmä olemassa olevien ongelmien ratkaisemiseksi.

Verkkotunnusten hallinta

Verkkotunnusten ostamisen ja uusimisen sallimisen lisäksi rekisteröijien on toimitettava sinulle järjestelmä, joka mahdollistaa verkkotunnuksesi hallinnan. Tähän sisältyy verkkotunnuksen DNS-asetukset tai muut toiminnot, kuten siirtäminen toiselle rekisterinpitäjälle.

Joillakin rekisterinpitäjillä on kauheat järjestelmät, ja tilisi käsittely voi olla vaikeaa. Suosittelen, että kirjaudut tiliäsi kiinnostavaan rekisterinpitäjään tutkimaan heidän järjestelmäänsä vähän ennen kuin teet ostoksen. Kirjoitin kerran rekisterinpitäjältä, jolla oli niin kauhea järjestelmä, että se oli käytännössä käyttökelvoton.

Verkkotunnusten väärinkäyttö

Kaksi samanlaista verkkotunnuksen nimeä yhdellä silmäyksellä voivat olla erehtyneet toisiinsa, ellet kiinnitä huomiota verkkotunnuksen laajennukseen. Tätä järjestelmää hyödyntää usein verkkotunnuksen kyykky jotka kaappaavat verkkotunnuksia tai rekisteröivät samanlaisia ​​verkkotunnuksia humalassa, että lailliset yritykset ostavat kyseisiä verkkotunnuksia heiltä.

Citibank.tk

Yksi esimerkki tästä on, jos huijari rekisteröi verkkotunnuksen, kuten Citibank.tk, ja yrittää välittää sen todelliseksi Citibank-verkkosivustoksi. Jotkut vierailijat saattavat harhauttaa sivustoa ja kirjoittaa henkilökohtaiset tiedot sinne vahingossa. Vaikka verkkotunnusten kyykkyt eivät perustaa huijaussivustoja, ne rikkovat usein tavaramerkkejä, usein tarkoituksenaan myydä ne kohtuulliseen hintaan tavaramerkkien omistajille..

SteveJob.com

SteveJob.com-verkkotunnuksen tapaus on toinen esimerkki. Verkkotunnus omisti aiemmin eteläkorealaisen, joka menee nimellä Steve Jobs Kim. Hän käytti verkkotunnusta julkaisemalla tekniikkaan liittyviä uutisia ja artikkeleita. Tapaus ratkaistiin joulukuussa 2019 – missä Steve Jobs Archive, LLC, on Steve Jobsin lesken, Laurene Powell Jobsin, hallinnoima luottamuslaitos., voitti oikeuden omistaa verkkotunnus.

Joissain tapauksissa yhtäläisyydet voivat olla täysin viattomia, kuten esimerkiksi kanadalaisen teini-ikäisen Mike Rowen tapauksessa, joka rekisteröi verkkotunnuksen MikeRoweSoft verkkosuunnitteluyritykseen. Microsoftia (yritystä) ei huvittu ja haastaa oikeuteen, lopetusilmoitusten antaminen.

Johtopäätös: Hyvä verkkotunnus on enemmän kuin luulet arvoinen

Vaikka tämän oppaan tarkoituksena on antaa sinulle parempi käsitys mistä ja miten saada verkkotunnuksesi, huomaat, että olen lisännyt osiot verkkotunnuksen valintaprosessista sekä muut pienet tiedot.

Verkkotunnuksen nimi on paljon muutakin kuin halpa nimitunniste, riippumatta siitä, haluatko perustaa pienen blogin tai pienyrityksen, joka haluaa laajentua digitaalisesti. Pohjimmiltaan se edustaa sinua digitaalimaailmassa ja sillä on kaikki seuraavat seuraukset.

Se on rakennettava ja vaalittava, samoin kuin oma maine todellisessa maailmassa. Valitse, osta ja suojaa verkkotunnuksesi huolellisesti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map