Parhaat yritysmarkkinointipalvelut yrityksille vuonna 2020

Monet meistä käyttävät sähköpostia, mutta mielessämme se laskeutuu takaosaksi jotain, joka on vain itsestäänselvyys ja jota meillä on käytettävissään. Kuten kaikki digitaaliset markkinoijat tietävät, sähköpostimarkkinointi on kuitenkin heidän perustaansa.


Se ei kuitenkaan koske vain sähköpostimarkkinoijia, vaan melkein mitä tahansa työroolia, joka integroi digitaalisen markkinoinnin toiminnot. Tämä laajentaa soveltamisalaa sisällyttämään paljon enemmän ihmisiä, kuten verkkosivustojen tai blogin omistajat, myyntihenkilökunta ja muut.

Sisällysluettelo

Email Marketing Guide

 • Tarvitsetko sähköpostimarkkinointia?
 • Suosittelen parhaita sähköpostimarkkinointiympäristöjä
 • Ihanteelliset ominaisuudet, jotka parhaimmilla sähköpostimarkkinointijärjestelmillä pitäisi olla
 • Viimeiset ajatukset: Kenen kanssa?

Palveluntarjoajat arvostelivat

 • Jatkuva yhteyshenkilö
 • GetResponse
 • MailChimp
 • Aweber
 • SendinBlue
 • SendPulse

Ilmoittaminen: BuildThis.io vastaanottaa lähetysmaksuja joiltakin yrityksiltä, ​​jotka mainitsimme tällä verkkosivustolla. Täältä voit rahoittaa verkkosivustojemme toimintaa ja ansaita palkkioita kokonaan.

Jos olet jo nyt epävarma siitä, kuinka tämä elementti sopii sinulle, yksinkertaistamme asioita yhdellä kysymyksellä …

Tarvitsetko sähköpostimarkkinointia?

Jos tarvitset myyntitapahtumia, verkkosivustojen liikennettä tai tee jotain muuta, joka edellyttää sinun tavoittamista niin monelle ihmiselle kuin pystyt nopeasti, sinun on tehtävä sähköpostimarkkinointia.

Jollei sinulla ole suoraa pääsyä ihmisiin tai et ole suoraan yhteydessä heihin tuolloin tai jos et vain pysty tavoittamaan heitä milloin tahansa, sähköpostimarkkinointi auttaa pitämään sinut yhteydessä heihin..

Käsittelemällä yksi posti, joka muuttaa muutamia asetuksia ja yhdellä napsautuksella, voit tavoittaa ja koskettaa henkilöä ajasta, tiedon laajuudesta tai saatavuudesta riippumatta.

Katsotaanpa joitain sähköpostimarkkinoinnin yksityiskohtaisemmista eduista.

Mitä sähköpostimarkkinointi voi tehdä sinulle?

Sähköpostimarkkinoinnilla on arvioitu sijoitetun pääoman tuotto (ROI), joka on 3 800%, mikä tarkoittaa, että keskimäärin jokainen sähköpostimarkkinointiin sijoitettu dollari tuottaa 38 dollaria. Taloudellisten näkökulmien lisäksi sähköpostimarkkinoinnissa on monia muita hyödyllisiä näkökohtia, kuten;

Laajennettu ulottuvuus

Verkkosivuston kävijät tulevat ja menevät, mutta kun he ovat poissa, monet eivät koskaan palaa. Keräämällä sähköpostitietoja kävijöiltäsi voit tavoittaa heidät tulevaisuudessa uudelleen. Lähetä sähköpostilistalla koko luettelo arvokasta sisältöä, jonka muuten hän voi kaipaamaan. Voit saada lisää liikennettä, kun jotkut päättävät seurata takaisin sivustoosi linkkejä heille lähetettyjen tietojen perusteella.

Myynnin kasvu

Sähköpostin tulosten on havaittu ylittävän sekä sosiaalisen että orgaanisen hakuliikenteen. Itse asiassa, tilastot osoittavat että sosiaalisen median sitoutumisaste on vain 0,58% verrattuna sähköpostin 3,71%: n napsautussuhteeseen (CTR). Myynti kasvaa joko verkossa tai myymälässä johtuen siitä, mitä käyttäjä lukee sähköpostiviestissä, esimerkiksi saamalla erikoistarjouksen tai yksinoikeuden.

Hienosäädä toimintosi

Koska sähköpostimarkkinointi perustuu tilastoihin, on mahdollista kerätä nämä tiedot ja analysoida niitä. Tätä tietoa voidaan sitten käyttää edelleen parantamaan sähköpostikampanjoitasi tehokkuuden lisäämiseksi. Opi esimerkiksi käyttäjän käyttäjäryhmän tykkäykset, epämieluisuudet ja kiinnostuksen kohteet ja lähetä heille asiaankuuluvaa materiaalia.

Suosittelen parhaita sähköpostimarkkinointiympäristöjä

Nykyään on saatavana kirjaimellisesti sähköpostimarkkinointijärjestelmiä, ja sinun on vaikea olla lyömättä niitä kivillä (jos heitetään). Aivan kuten liiketoiminnan isäntäympäristöt – oikean sähköpostimarkkinointijärjestelmän valitseminen voi olla vaivalloista, joten olen testannut ja valinnut kuusi parasta sähköpostimarkkinointipalvelua.

Monilla sähköpostimarkkinointijärjestelmillä on samanlaisia ​​ominaisuuksia, mutta melkein kaikilla niistä on ilmainen kokeilu. Suosittelen, että kirjaudut sisään ja testaat ne ennen sisäänostoa vain nähdäksesi onko järjestelmä sopiva sinulle.

1. Jatkuva yhteyshenkilö

ConstantContact sähköpostimarkkinointiohjelmisto - kokeile ilmaiseksi napsauttamalla tätä

Verkkosivusto: https://www.constantcontact.com

Pysyvä yhteyshenkilö on yksi tunnetuimmista nimistä sähköpostimarkkinointijärjestelmäliiketoiminnassa. Markkinoilla yli vuosikymmenen ajan se on kehittynyt ajan myötä ja palvelee nykyään yli 650 000 asiakasta. Perustuen ydinosaamiseensa sähköpostimarkkinoinnissa, he ovat menestyneet hyvin ominaisuuksien edessä.

Sen lisäksi, että niillä on tehokas ja helppokäyttöinen järjestelmä, he ovat lisänneet monia ominaisuuksia, jotka ovat arvokkaita, kuten tapahtumien hallinta, sosiaalisen kampanjan kyky ja jopa käyttäjän kyselytyökalut. Nämä ovat kaikki-yhdessä-top-the-line-ratkaisu, joka on menossa kavereihin.

Tuki on kattava myös live-chatin, sähköpostin ja suuren yhteisöfoorumin muodossa. Mikä parasta, voit ilmoittautua heidän kanssaan kuukauden ilmaiseksi kokeilujakseksi heidän palveluidensa testaamiseksi. Koeajanjakson jälkeen hinnat vaihtelevat sinulla olevien sähköpostiyhteysten lukumäärän mukaan.

Myös – lue Timothyn perusteellinen jatkuva yhteyshenkilö WHSR: ssä.

Aloitushinta: Ilmainen kokeilu alkaa sitten 20 dollaria kuukaudessa

Paras: Pienistä suuriin yrityksiin ja yrityksiin, joilla on kapeat vaatimukset, kuten tapahtumien hallinta

2. GetResponse

GetResponse-sähköpostimarkkinointiohjelmisto - kokeile ilmaiseksi napsauttamalla tätä

Verkkosivusto: https://www.getresponse.com

GetResponse tarkistaa kaikki oikeat ruudut sähköpostimarkkinointijärjestelmää varten. Voit lähettää postitusluettelon heidän palvelimilleen ja käsitellä sitten markkinointiviestejä, jotka lähetetään luetteloon. Jopa automatisoinnista huolehditaan, ja tiedonkeruutarpeisiisi on kattava analytiikkaohjelmisto.

Heillä on tällä hetkellä noin 350 000 tilaajaa 183 maassa ympäri maailmaa, ja se myy itsensä yhtenä helpoimmin käytettävästä markkinoilla. Saatavuus on erittäin korkea 27-kielisen lokalisoinnin ansiosta, joten melkein kuka tahansa mistä tahansa voi käyttää sitä. Jos sinulla on ongelmia, tukea on saatavana live-chatin, puhelimen ja sähköpostin kautta (tietysti!).

Heidän suunnitelmansa on erotettu tietokannassa olevien sähköpostiviestien lukumäärästä, mutta kaikki GetResponse-järjestelmien keskeiset edut ovat kaikkien suunnitelmien käytettävissä. Tähän sisältyy ilmaisia ​​malleja, reagoivia sähköposteja (joten mobiililaitteiden katselusta huolehditaan myös!) Ja sähköpostien segmentointia tehokkaamman markkinoinnin aikaansaamiseksi.

Aloitushinta: Ilmainen 30 päivän kokeiluversio, jota seuraa 15 dollaria kuukaudessa 1000 tilaajalle

Paras: Pienet ja suuret yritykset

3. MailChimp

Mailchimp-sähköpostimarkkinointiohjelmisto - kokeile ilmaiseksi napsauttamalla tätä

Verkkosivusto: https://mailchimp.com/

Muistan MailChimpin erittäin hyvin, koska se on yksi ensimmäisistä sähköpostimarkkinointityökaluista, joita olen koskaan käyttänyt. Sitä on erittäin helppo käyttää ja se on ollut olemassa vuosisadan vaihdosta lähtien (kyllä, niin kauan!). Nykyään se on pudonnut hiukan tutkalta useimmille kovaa sähköpostimarkkinointia tarjoaville, mutta on edelleen erittäin suosittu verkkosivustojen omistajien ja pienyritysten keskuudessa.

Yksi keskeisistä syistä tähän on, että MailChimpillä on ilmainen suunnitelma, kuten jotkut mallit verkkosivustojen rakentajat seurata. Pelkästään tämä tekee siitä erittäin houkuttelevan pienen budjetin yrityksille, jotka pyrkivät edelleen hyödyntämään sähköpostimarkkinoinnin voimaa.

Vaikka tarjolla on ilmainen suunnitelma, MailChimp ei houkuttele ominaisuuksia ja sillä on laajat raportointimahdollisuudet sekä tehokas visuaalinen mallieditori sähköposteihisi. MailChimpillä on myös lukemattomia integrointimahdollisuuksia, ja se tarjoaa kunnollisen all-in-one-ratkaisun.

Aloitushinta: VAPAA

Paras: Blogit, yrittäjät ja pienyritykset

4. AWeber

Aweber-sähköpostimarkkinointiohjelmisto - kokeile ilmaiseksi napsauttamalla tätä

Verkkosivusto: https://www.aweber.com

Tom Kulzerin vuonna 1998 perustama AWeber voidaan pitää alan edelläkävijänä ja palvelee nykyään noin 100 000 asiakasta. Se toimii ensisijaisesti sähköpostimarkkinointijärjestelmänä ja tarjoaa hyvän integroinnin kohtuulliseen määrään muita ohjelmistoja.

Se on silti vankka ratkaisu, varsinkin jos sinulla on perustarpeita etkä halua häiriintyä sotkua kuin ‘meillä on kaikki!’ -Järjestelmän tarjontaa. Voit tuoda useita tiedostomuotoja heidän tietokantaansa ja seurata markkinointikampanjoitasi jatkuvana, mikä on erittäin hyödyllistä.

Yksi vahva kohta AWeberissä on laaja sähköpostimallivalikoima, joka on tavallaan hienoa, jos olet uusi peli. Sillä on myös erittäin kattava asiakastukiominaisuus, joka on voittanut viimeisen kolmen vuoden ajan Yhdysvaltain kansallisen asiakasjärjestön Stevie-palkinnoista.

Aloitushinta: 30 päivän ilmainen kokeiluversio, sitten 19 dollaria kuukaudessa

Paras: Blogit, pienyritykset ja yrittäjät

5. Lähetä sininen

SendinBlue-sähköpostimarkkinointiohjelmisto - kokeile ilmaiseksi napsauttamalla tätä

Verkkosivusto: https://www.sendinblue.com

Kun yritin ensin päästä SendinBlueen, ihmettelin vähän, että minun piti päästä reCaptcha vain päästäkseen sivustoon. Ainoa syy, jonka vuoksi ajattelin, oli se, että käytän ultralaajuista näyttöä, joka on ehkä saanut merkinnän ei-perinteisille näyttökooille.

Kuten MailChimp, myös SendinBlue tarjoaa ilmaisen tilauspaketin, mutta se on tavallaan rajoitettu lähettämisellesi. Ilmainen sopimus on vain 300 sähköpostille päivässä, mikä on mielestäni enemmän kuin jatkettu kokeilu kuin mikään todellinen ilmainen palvelu. Kun olet ohittanut tämän heidän tilaussuunnitelmissa, lähetysten määrä kasvaa paljon (kuten heidän hinnat).

Se tarkistaa suurimman osan perinteisistä sähköpostimarkkinointijärjestelmän vaihtoehdoista, mutta siinä on myös tapahtumaviestintäominaisuus. Tämä antaa sinulle lisäominaisuuksia, kuten tilausvahvistusten, kuittien ja muiden vastaavien sähköpostien lähettämisen tuotemerkkisi kanssa. Tämä on huomionarvoista, koska kaikki sähköpostimarkkinointijärjestelmät eivät tue sitä.

Aloitushinta: VAPAA

Paras: Blogit, yrittäjät, pienyritykset

6. Lähetä pulssi

SendPulse-sähköpostimarkkinointiohjelmisto - kokeile ilmaiseksi napsauttamalla tätä

Verkkosivusto: https://sendpulse.com/

Yhtiö käynnisti startupina, jonka tavoitteena oli toimittaa massapostitusten räjähdyksiä, ja sai pian ansaitun suosion markkinoijien keskuudessa. Tällä hetkellä yrityksestä on tullut markkinoinnin automaatioalusta, jolla on paljon tarjottavaa verkkomainonnan suhteen.

Käyttäjät voivat nyt Lähetä joukko sähköposteja, SMS, Web Push -ilmoitukset.

SendPulse-tiimi pyrkii pysymään digitaalisen markkinoinnin kehityksen kärjessä ja on julkaissut Facebook-viestin chatbotin. Chatbot voidaan suunnitella toimimaan ensimmäisenä asiakastuen rivinä sekä pyytämään yhteystietoja jatkojohtamisen tukemiseksi.

Sähköpostimarkkinointipalveluiden lisäksi SendPulse tarjoaa monien muiden ominaisuuksien lisäksi sähköpostimallimallieditorin, mukautetut tilauslomakkeet, transaktiosähköpostit ja tilastotiedot sähköpostimarkkinointikampanjoistasi.

Aloitushinta: VAPAA

Paras: Blogit, pienyritykset, markkinoijat

Siirry SendPulse-sivulle

Ihanteelliset ominaisuudet Parhaiden sähköpostimarkkinointijärjestelmien pitäisi olla

1. Suunnittelukyky

Koska markkinointisähköpostiviestien tarkoituksena on kiinnittää vastaanottajien huomio, visuaalinen näkökulma on melko tärkeä. Tämä tarkoittaa, että houkutteleva, tiivis ja hyödyllinen kopio joutuisi vetoamaan heihin.

Varo sähköpostimarkkinointipalvelua, jonka avulla sinulla on hyvä hallita sähköpostimarkkinointikampanjoidesi visuaalisia näkökohtia. Tämä sisältää hyvän mallilevityksen, vahvan komponenttipaketin ja tehokkaat laajennukset laajennetun toiminnallisuuden lisäämiseksi.

Esivalmistetut sähköpostimallit MailChimp-kirjastossaEsimerkki – MailChimp: Esisuunnitellut sähköpostipohjat eri tarpeiden tyydyttämiseksi.

2. CRM-integrointi

Myynti ja markkinointi ovat symbioottisia, joten CRM-alustasi tulisi toimia hyvin valitsemasi sähköpostimarkkinointijärjestelmän kanssa. Tämä säästää paljon hikeä ja kyyneleitä molemmilta joukkueilta ja auttaa luomaan paljon paremman analyysipotentiaalin.

Esimerkiksi integroituna hyvin, sähköpostimarkkinointitietosi voivat auttaa automaattisen myyntikampanjan syntymistä ja päinvastoin. Vielä parempi, koska ne on integroitu ja tietokoneistettu, nämä toiminnot voidaan käsitellä reaaliajassa, mikä antaa yritykselle lisäetu ketteryydestä.

Integrointi vakioyhteyteenEsimerkki – jatkuva yhteyshenkilö: integroi suosittujen CRM: n, kaupan rakentajien ja sosiaalisen median kanssa asiakkaiden yksityiskohtien hakemiseksi ja segmenttien luomiseksi.

3. Data-analyysi

Kun olet juuri maininnut analytiikan edut yllä, on tärkeää, että kaikki sähköpostimarkkinointijärjestelmät on varustettu analytiikkatyökaluilla. Tämä on korvaamaton jokaiselle markkinoijalle, koska se auttaa sinua ymmärtämään markkinointikampanjoidesi perusteella saatavia tietoja.

Epäsuositut sähköpostit voivat ajaa potentiaaliset asiakkaat pois, joten on erittäin tärkeää, että pidät sormeasi asiakkaiden pulssilla. Tapa tehdä tämä on analysoimalla tietoja ja optimoimalla kampanjasi näiden tietojen perusteella.

Markkinointitietosi voivat kertoa sinulle;

 • Mikä on tai ei toimi
 • Minkä lähettämäsi sisältö on houkuttelevampaa
 • Mitä laitteita asiakkaasi yleensä käyttävät
 • Mitkä väestötiedot kiinnostavat

… ja enemmän.

Analytics ja raportointi vakioyhteydessäEsimerkki – jatkuva yhteyshenkilö: visuaaliset kuvaajat ja taulukot, jotka osoittavat käyttäjille, kuinka kampanjat ovat menestyneet toisiinsa nähden, ja kaivaa syvemmälle jokaiseen raporttiin avoimia hintoja ja napsautussuhteita.

4. Vaatimustenmukaisuus

Kiitos asetuksista, kuten GDPR ja Tietosuojalaki, monet sähköpostimarkkinoijat ovat päätyneet siihen, että niiden sisältö on merkitty roskapostiksi. Tämä on selvästi haitallista, joten haluat sähköpostimarkkinointijärjestelmän, joka pystyy analysoimaan sisältösi. Tämä auttaa tarkistamaan, että se on säännösten mukainen ja että myös linkkisi (tärkeät!) Ovat kunnossa.

GDPR MailChimpissäEsimerkki – MailChimp: Sisäinen GDRP-kenttä lomakemuodostimessa kerätäksesi käyttäjän suostumusta.

5. Automaatio

Yritykset työskentelevät yleensä etukäteen, ja sähköpostimarkkinointijärjestelmät, joissa on automatisointiominaisuuksia, voivat olla hyödyllisiä. Oletetaan esimerkiksi, että sinulla on verkkokauppaa, mutta henkilöstösi on poissa lomien aikana.

Suunnittele ja automatisoi kampanjat etukäteen myyntihuippujaksojen hyödyntämiseksi silloinkin, kun ihmiset eivät ole lähellä. Muut automaatioominaisuudet voivat sisältää raportoinnin, kuponkijakelun, sähköpostivastaukset ja vastaavat.

6. Skaalautuvuus ja kustannukset

Tänään lähetät 1 000 sähköpostia, mutta entä kun yrityksesi kasvaa ja lähettää 50 000? Kuinka skaalautuva on sähköpostimarkkinointijärjestelmä, jota katsot, ja kuinka paljon se maksaa, kun laajennat heidän kanssaan?

Valitse mieluiten ratkaisu, joka voi mukautua yrityksesi kanssa laajentuessasi ja hyödyntääksesi sitä, että tarpeesi voivat muuttua ajan myötä. Tarjoaako järjestelmä, jota etsit, joustavuuden käsitellä tällaista muutosta? Sen ei tarvitse tarjota näitä lisäominaisuuksia suoraan, mutta voiko se toimia esimerkiksi muiden kolmansien osapuolien järjestelmien kanssa?

7. Asiakaspalvelu

Yrityksen omistajana tiedät, että jokaisen yrityksen ytimessä on asiakaspalvelusi. Se on totta myös ostettaessa palveluun. Selvitä, millaista tukea saat sähköpostimarkkinointijärjestelmää tarjoavalta yritykseltä ja jos siellä on tarpeeksi suuri yhteisö tukemaan sitä myös.

Viimeiset ajatukset: Paras sähköpostimarkkinointipalvelu

Jälleen – melkein kaikilla markkinoiden sähköpostimarkkinointijärjestelmillä on ilmainen kokeilu. Suosittelen kirjautumista ja testaamista heille ennen sisäänostoa.

Koska nämä ovat suositukseni, ehdotan kuitenkin, että jos olet suuri yritys, kannattaa tutkia tarkemmin Constant Contact- ja GetResponse-palveluita. Jos sinulla on blogi, pieni sivusto tai jotain muuta, tutustu vapaasti mihin tahansa kuudesta suositellustani sähköpostimarkkinointijärjestelmästä..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map