Paras pilvitallennus- ja tiedostojen jakamispalvelu pienyrityksille

Tiedostojenjakosivustoista on tullut yhä suositumpia viime vuosina, ja suosio on levinnyt liiketoiminnan käyttöön. Nämä sivustot tarjoavat nyt yrityksille turvallisen ja kätevän tavan jakaa tiedostoja kumppaneiden ja joskus jopa asiakkaiden kanssa.


Miksi käyttää Cloud Storage / File Sharing -palvelua??

Päivät, jolloin sähköposti oli tarpeeksi tiedostojen siirtämiseen liitteinä, ovat kauan poissa. Jopa nykyäänkin asiakirjat ovat laadukkaampia ja kooltaan suurempia monien tekstinkäsittelylaitteiden kyvyn avulla upottaa muita tiedostoja.

Näistä syistä ja muusta, Pilvitallennuspalvelut ovat nousseet ja kasvavat kuin rikkakasvit. Internet-linjojen laatu ja nopeus ovat tehneet niistä vakavasti kannattavan vaihtoehdon sekä henkilökohtaiseen käyttöön että yritystoimintaan.

Jotkut pilvivarastointi- ja tiedostojakoyritykset ovat jopa lisänneet lisäominaisuuksia joko asettamalla ydinominaisuudet edistyneeseen työnkulun ekosysteemiin tai jopa käyttäneet yrityskohtaisia ​​käyttötarkoituksia, kuten säännösten noudattamista.

Kaikista näistä ominaisuuksista ja ominaisuuksista huolimatta tärkein syy harkita yhden käyttöä on lisätä yrityksesi luotettavuutta. Varmuuskopiot ovat avain, ja mikä tahansa ylimääräinen on vain kakun jäätäminen.

10 parasta tallennustilaa ja tiedostojen jakamista

Kun kyse on yrityksestä eikä koosta, on erityisiä tarpeita, joihin yleensä on vastattava. Ne vaihtelevat hinnasta joukkueyhteistyöhön, ja kaikkia ei löydy jokaisesta palvelusta. Nämä palvelut eivät ole täysin samoja, mutta niitä voidaan käyttää samalla tavoin.

1. pCloud

pCloud for business lisää toimintoja tavalliseen pilvipohjaiseen tiedostojenjakoon antamalla käyttäjille mahdollisuuden helposti voidella tiedostoja ja kansioita kommentteilla. Kaikkia toimia seurataan ja kirjataan myös, jotta järjestelmänvalvojat voivat tarkistaa ne milloin tahansa.

Ehkä kaksi pCloudin avainominaisuutta on kuitenkin se, että se on anteliaampi tarjolla olevassa tallennustilassa ja voit myös maksaa kahdessa eri tilassa. Ensimmäinen on se, mitä useimmat pilvitallennusbrändit toimivat – maksut kuukausittain. Ainutlaatuinen osa on, että voit myös maksaa sen sijaan kertaluontoisen elinikäisen maksun.

Yrityksen ominaisuuksiin kuuluu valkoinen etiketti, jonka voit nimetä uudelleen omaksi, jotta asiakkaat näkevät jaetut tiedostot järjestelmässä, joka näyttää siltä kuin se kuuluu sinulle. Pelkästään se antaa sille yksitellen monissa muissa pilvipalveluiden yrityksissä.

pCloud-hinnoittelu: Alkaa 3,99 dollaria kuukaudessa

Plussat

 • Valkoisen etiketin tiedostojenjakojärjestelmä
 • Runsas säilytystila
 • Elinikäisiä suunnitelmia saatavilla

Haittoja

 • Rajoitettu 30 päivän tiedostohistoria / palautus
 • Muutamia lisäominaisuuksia

Käy pCloudissa

2. Synkronoi yrityksille

Jos olet käyttänyt OneDriveä aiemmin, on todennäköistä, että totut synkronointiin nopeasti. Sovellus integroituu helposti laitteisiin ja näyttää itsensä kansiona järjestelmässäsi. Sieltä tiedostot voidaan tallentaa pilveen ja jakaa helposti sekä työtovereiden että asiakkaiden kesken.

Jakamista varten on hyvä huomata, että tarvitsemasi on vain linkki tiedostoon tai kansioon, jonka haluat jakaa – vastineesi ei tarvitse synkronointitiliä käyttääksesi sitä. Yksittäiset käyttäjät saavat tikun lyhyen pään tilillä 10 dollaria kuukaudessa, mutta Sync on todella suunniteltu yrityksille mielessä.

Yritykset voivat hyötyä alhaisemmista hintaan / käyttäjäkohtaiset suunnitelmat, jotka toimitetaan hallinnollisilla hallintatyökaluilla, joiden avulla voit hallita kaikkia tilejä yhdestä näkökulmasta. Tähän sisältyy käyttäjien lisääminen ja poistaminen, salasanojen palauttaminen, toimintalokien tarkistaminen ja paljon muuta.

Synkronoi hinnoittelu: Liiketoimintasuunnitelmat alkavat 10 dollaria kuukaudessa

Plussat

 • Täysin yhteensopiva Microsoft Officen kanssa
 • Rajoita jaettujen tiedostojen latauksia (vain näkymä)
 • 365 päivän tiedostojen palautus

Haittoja

 • Rajoitettu SLA, 99,9% käyttöaika
 • Live chat -tuki vain yrityssuunnitelmissa

Siirry synkronointiin

3. OneDrive for Business

Ei ole epäilystäkään siitä, että Microsoft on kuningas sekä käyttöjärjestelmissä että yrityssovelluksissa. Tämän voimakkaan ekosysteemin takia voi olla uskomattoman houkuttelevaa työskennellä OneDrive for Business -sovelluksen kanssa, varsinkin kun se on integroitu niin hyvin moniin Microsoftin tuotteisiin, kuten Windows ja Office.

OneDrive for Business -sovelluksen avulla voit tallentaa dokumentteja ja muita tiedostoja pilveen ja työskennellä niistä riippumatta siitä, missä olet. Se mahdollistaa myös keskeiset liiketoimintaominaisuudet, kuten jakamisen ja yhteistyön, kaikki suojattu salauksella, joka vastaa useimpien organisaatioiden tietoturvatarpeita.

OneDrive yrityksille hinnoitteluun: Alkaen 5 dollaria kuukaudessa

Plussat

 • Microsoftin ekosysteemien integrointi
 • Suhteellisen halpa

Haittoja

 • Ei ehkä integroitu hyvin muihin kuin Microsoftin tuotteisiin

Käy OneDrivessä

4. Dropbox yrityksille

Jos Dropbox-asiakasversio tarjoaa enimmäkseen vain tallennustilaa pilvessä, Dropbox yrityksille on erilainen peto. Perustuen säilytysominaisuuksiinsa, Dropbox for Business lisää tärkeän osan yhteistyöstä.

Se tarjoaa yrityskäyttäjille yhden näkökulman, joka järjestää kokonaiset työtilat yhdistämällä sisällön ja työkalun. Voit synkronoida ja työskennellä paikallisten tiedostojen, pilvipohjaisen sisällön ja Dropboxin paperitiedostojen kanssa helposti ja jakaa ne joukkueesi kanssa.

Dropbox yritysten hinnoitteluun: Alkaen 12,50 dollaria / käyttäjä / kuukausi

Plussat

 • Runsas säilytystila
 • Erittäin turvallinen

Haittoja

 • Minimaaliset työnkulun ominaisuudet

Käy Dropboxissa

5. Google Drive

Siellä missä Microsoft hallitsee käyttöjärjestelmää ja Officea, Google hallitsee verkkoa ja mobiililaitteita. Sellaisena se on vakava haastaja pilvitilan suhteen, etenkin laajojen ja ketterien G-sovellusohjelmien kanssa.

Google Drive toimii hyvin siinä ekosysteemissä, ja sitä voidaan käyttää tiedostojen tallennuksen lisäksi myös tiimityöskentelyyn ja asiakirjoihin liittyvään yhteistyöhön. Se makeuttaa edelleen sopimusta verkkotyökalujen avulla, joiden avulla voit työskennellä kaikkien niiden tiedostojen kanssa mistä tahansa selaimesta, jolla on Internet-yhteys – tai jopa offline-tilassa.

Google Drive yritystoiminnan hinnoitteluun: Alkaen 5,40 dollaria / käyttäjä / kuukausi

Plussat

 • G Suite -integraatio
 • Hyvät yhteistyöominaisuudet

Haittoja

 • Voi olla liian Google-keskeinen

Käy Google Drivessa

6. FileCloud

FileCloud on se, missä isot pojat leikkivät ja tarjoavat täyden valikoiman Cloud Storage -ratkaisuja yrityskäyttäjille. Sitä ei ollut suunniteltu keskivertokuluttajalle, ja jopa asteikon alhaisessa päässä se auttaa luomaan turvallisen tiedostojen jakamisympäristön koko palvelimelle.

Se auttaa yrityksiä rakentamaan oman ekosysteeminsä tiedostojenjakopalvelimista ja niihin liittyvistä asiakastileistä antamalla niille täyden hallinnan ja tiedon omistamisen. Tämä on elintärkeää joissain organisaatioissa ja jopa joissain maissa noudattaa yrityksiä koskevaa tietosäännöslakia. Tietysti voit myös halutessaan hyödyntää heidän palvelimiaan.

FileCloud-hinnoittelu: Alkaen 4,20 dollaria / käyttäjä / kuukausi

Plussat

 • Voi valita itsenäisen palvelimen käytön
 • Useat määräykset yhteensopivia

Haittoja

 • Ei kuluttajien vaihtoehtoa

Käy FileCloudissa

7. Jaa tiedosto

Citrixin ShareFile on toinen yrityskohtainen pilvitallennusjärjestelmä, joka yhdistää monia isoille yrityksille tärkeitä ominaisuuksia. Tähän sisältyy paitsi tiedostojen jakaminen ja yhteistyöominaisuudet, myös runsaasti hallintalaitteita hallinnan parantamiseksi.

Se auttaa automatisoimaan työnkulkua, joka voidaan räätälöidä kunkin organisaation erityistarpeisiin. Ohjaimet voivat tarkkailla asiakirjojen kulkua ja kuunnella reaaliajassa antamalla palautetta tai jopa suorittamalla hyväksyntöjä tai tekemällä muutoksia.

Ainutlaatuisesti järjestelmä tukee juridisesti sitovien sähköisten allekirjoitusten tunnistamista koko järjestelmässä ja reaaliaikaista seurantaa sekä korkean tason salausta kaiken suojaamiseksi.

ShareFile-hinnoittelu: Alkaen 10 dollaria / käyttäjä / kuukausi

Plussat

 • Rajoittamaton tallennustila
 • Kattava tiedostojen jakaminen

Haittoja

 • Voi olla kallista

Käy ShareFilessä

8. Laatikko

Yhdysvalloissa toimiva Box on toinen liiketoimintakeskeinen pilvitallennusjärjestelmä, joka on erittäin suunnattu sisällön hallintaan. Se ei toimi vain yrityksen ekosysteemissä, mutta laajentaa myös yhteistyö- ja jakamisominaisuuksia kumppaneille ja asiakkaille.

Järjestelmä on erittäin turvallinen ja noudattaa paljon hallintotapaa koskevia vaatimuksia, mukaan lukien globaalit säädökset, kuten GDPR, HIPPA ja muut. Varastoinnin ja yhteistyön lisäksi Boxilla on myös vakaa raportointijärjestelmä koko työnkulun käsittelemiseksi.

Laatikon hinnoittelu: Alkaen 5,80 dollaria / käyttäjä / kuukausi

Plussat

 • Vahvasti liiketoimintaan suuntautunut
 • Erittäin yksityiskohtainen työnkulun hallinta

Haittoja

 • Jokainen suunnitelma tarvitsee vähintään 3 käyttäjää

Käy Box

9. Hightail

Yrittäessään levittää itseään laajalle käyttäjäyleisölle, Hightaililla on erilaisia ​​suunnitelmia, jotka sopivat sekä yksilöille että yrityksille. Sen sijaan, että keskittyisi energiansa pilvivarastoon tai suurten tiedostojen lähettämiseen, se yrittää tehdä molemmat omituisin tuloksin.

Esimerkiksi, vaikka se mahdollistaa suurten tiedostojen lähettämisen, tämän ominaisuuden tarkka käyttö ei ole tarkalleen varma, koska maksullisissa suunnitelmissa on myös rajaton tallennustila. Yksinkertainen linkkijakauma toimisi hyvin sen sijaan, että sinulla olisi kyseenalainen vaihtoehto lähettää yli 100 Gt: n tiedostoja.

Hightail hinnoittelu: Maksetut suunnitelmat alkaen 12 dollaria kuukaudessa

Plussat

 • Saatavana useita suunnitelmia
 • Keskittynyt tiedostojen jakamiseen

Haittoja

 • Ei paljon yhteistyöominaisuuksien tapaan

Käy Hightail

10. SugarSync

Jos hightaililla on monikäyttöisiä tavoitteita, SugarSync on hyvin ainutlaatuinen. Sen sijaan, että tarjoaisi todellisia liiketoimintaetuja, tämä tarjoaja keskittyy tarjoamaan hämmästyttäviä määriä säilytystilaa vaihtelevilla hinnoilla.

Se käyttäytyy hyvin kuin useiden pilvitallennuspalveluiden synkronointi ja säilytys, joilla on joitain perusmuokkaus- ja yhteistyöominaisuuksia. Hyvä asia on, että se on erinomainen siinä, mitä monet yritykset voisivat tehdä paremmin – yksinkertaisuudella.

SugarSync-hinnoittelu: Alkaen $ 7.90 kuukaudessa

Plussat

 • Helppo käyttää
 • Korkea turvallisuus

Haittoja

 • Minimaaliset työnkulun tukitoiminnot

Käy SugarSyncissä

Johtopäätös: Kuinka elintärkeä on pilvisäilytys yrityksellesi?

Kuten voitte todennäköisesti kertoa näiden pilvitallennus- ja tiedostonjako-tarjoajien luettelosta, kunkin palveluntarjoajan tarjoamien palveluiden laajuudessa on suuri ero. Jotkut ovat huippuosaajia kuluttajatasolla, kun taas toiset menevät koko hogin palvelemaan yrityskäyttäjiä.

Avaintekijä valittaessa täydellinen palveluntarjoaja itsellesi tai yrityksellesi on sama kuin se on aina – harkitse huolellisesti tarpeitasi. Esimerkiksi tästä, vaikka Box tarjoaa erittäin yksityiskohtaisia ​​ominaisuuksia, kaikkien yritysten ei tarvitse noudattaa monia säädöksiä. Tällaisissa tapauksissa kuluttajaystävällisempi vaihtoehto voi olla parempi valinta, kuten Googlen ekosysteemi.

Listaa tarkalleen, mitä luulet yrityksesi tarvitsevan ennen valinnan tekemistä, saatat säästää itsellesi ton surun, kun kohtaat useita ominaisuuksia, joita et käytä, ja maksat silti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map