Parhaat aloittelijoiden ja pienyritysten verkkokaupan rakentajat vuonna 2020

* Päivitykset: Päivitetty hinnoittelu ja ominaisuudet päivitetty vuodelle 2020; lisätty UKK-osio.


Verkossa tapahtuva vähittäismyynti kaikkialla maailmassa on 2,3 triljoonaa dollaria vuonna 2017, ja liikevaihdon ennustetaan kasvavan vuonna 2021 4,88 biljoonaan dollariin (2021).lähde). Verkkokaupan osuus vuonna 2019 on yli 13% kaikista vähittäistuotoista maailmanlaajuisesti.

Verkkokaupan liiketoiminta on erittäin valtavaa.

Kaipaat (paljon!), Jos yrityksesi ei ole laajentanut online-tavoitettaan.

Verkkokaupan rakentajien tullessa verkkokaupan luomiseen ei ole koskaan ollut näin helppoa – edes että olet vain aloittelija, jolla ei ole verkkokehityskokemusta.

On olemassa joukko hienoja verkkokauppasivustojen rakentajia, jotka palvelevat aloittelijoita, jotka haluavat vain yksinkertaisen ja toimivan verkkokaupan. Olemme rakentaneet sen viiteen parhaaseen, joka sopii kaikille aloittelijoille tai pienyritysten omistajille, joiden budjetti on rajoitettu.

Lyhyesti: Vertaa parhaita verkkokaupan rakentajia

Vertaa ominaisuuksia ja tarkista verkkokaupan rakennusten hinnat seuraavassa taulukossa.

ominaisuudet
Shopify
BigCommerce
Volusion
Wix
Weebly
Zyro
Sovellukset ja teemat1 200+ sovellusta & Yli 100 teemaa470+ sovellusta & 110+ teemaaYli 70 sovellusta & Yli 40 teemaaYli 260 sovellusta & Yli 500 teemaaYli 270 sovellusta & Yli 50 teemaaEi sovelluksia & 11 teemaa
TukiSähköposti, live chat & puhelinSähköposti & puhelinLive chat & puhelinSähköpostiSähköposti, live chat & puhelinLive chat & sähköpostit
Palvelumaksu0,5 – 2,0%0%0%2,9%++2,9%++0%
Maksuyhdyskäytävät100 + maksuportit maailmanlaajuisesti60+ maksuportit maailmanlaajuisestiAuthroize.net, Digital River, FirePay, PayPal Pro, StripeHyväksy tärkeimmät luottokortitStripe, Square, PayPal Express, Authorize.netTuntematon
Paras suunnitelma pienyrityksillePerus – 29 dollaria kuukaudessaPlus – 29,95 dollaria kuukaudessaHenkilökohtainen – 29 dollaria kuukaudessaVIP – 35 dollaria kuukaudessaLiiketoiminta – 25 dollaria kuukaudessaverkkokauppa – 14,99 dollaria kuukaudessa
Mitä saatRajoittamaton määrä tuotteita ja säilytystilaa edistyneillä verkkokaupan ominaisuuksillaRajoittamaton määrä tuotteita ja kaistanleveys. Jopa 150 000 dollaria online-myyntiä vuodessa10 000 tuotetta 10 Gt: n kaistaleveydellä. Ensisijainen tuki20 Gt tallennustila ja rajoittamaton kaistanleveys hyödyllisillä ominaisuuksillaRajoittamaton määrä tuotteita, joita voi myydä verkossaLuettelo enintään 100 tuotetta
SopivaVakava verkkokauppayrityksen omistaja, joka etsii parhaita jack-of-all-trades.Kaikkikokoiset verkkokaupat tulojen perusteella; parhaat vaihtoehdot Shopifylle.Pieni tai yksittäinen myyjä, joka haluaa myydä fyysisiä tuotteitaNykyinen Wix-käyttäjä, joka haluaa päivittää verkkosivustonsa verkkokauppaksi.Käyttäjät, jotka haluavat verkkosivustolleen yksinkertaisen ja halvan verkkokaupan.Aloittajan verkkokauppasivustot
VieraillaShopify.comBigCommerce.comVolusion.comWix.comWeebly.comZyro.com

Parhaiten arvioidut verkkokaupan rakentajat – arvosteluominaisuudet & hinnoittelu

1. BigCommerce

BigCommerce-verkkokaupan rakentaja - välttämätön suunnitelmaBigCommerce – Kokeile BigCommercea ilmaiseksi 15 päivän ajan (luottokorttia ei tarvita), napsauta tätä.

Olitpa vakava yrityksen omistaja tai vain aloittelija, BigCommerce tarjoaa paljon ominaisuuksia, jotka ovat erittäin käyttäjäystävällisiä. Tärkeä asia on kuitenkin huomata, että heidän verkkosivustonsa voi olla hieman hämmentävä uusille kävijöille.

BigCommerce-ominaisuuksien syvyyden vuoksi se pystyy palvelemaan suurta määrää käyttäjiä. He jakavat tuotelinjansa kahteen pääsegmenttiin – Enterprise ja Essentials. Ellei sinulla ole usean miljardin dollarin yritystä, todennäköisyys on suurempi, kun haluat tarkastella Essentials-osaa..

BigCommerce Essentials tarjoaa käyttäjille all-in-one-alustan, joka auttaa sinua kaikissa vaiheissa kirjautumisesta sivustosi toimintoihin. Aloittamattomista malleista suunnittelun avuksi muihin laajoihin ominaisuuksiin, kuten monikanavaiseen myyntiin, markkinointityökaluihin ja muuhun – BigCommerce Essentials tarjoaa kaiken.

Heillä on myös erittäin laaja tuki, ja tätä voidaan hyödyntää useammalla kuin yhdellä tavalla. Tavallisten ohjekanavien lisäksi voit hyötyä myös heidän tilauskursseistaan, jotka auttavat sinua opettamaan sivustoosi kasvamisen tärkeyttä..

Voit kokeilla heitä 15 päivän ilmaisella kokeilukerralla. Luottokorttia ei tarvita.

Lue tarkka BigCommerce-arvostelu täältä.

BigCommerce-ominaisuudet

 • Laaja teemavalikoima – Luo kaunis verkkokauppa helposti räätälöitävällä teemalla
 • Myy kaikkialla – integroi eBay, Amazon, Facebook, Square, Google Shopping ja muut
 • Lähetys- ja verotustuki – Laske toimitus- ja verokannat automaattisesti
 • Kattavat analyyttiset työkalut – sisäänrakennettu myymäläanalytiikka ja integroitava Google Analyticsin kanssa; viedä myyntitietoja ja tuotetietoja CSV- tai XML-muodossa
 • Dropshipping -ominaisuudet – Erilaisia ​​sovelluksia on saatavana dropshipping-liiketoimintaan
 • Parhaat SEO-ominaisuudet – Solid SEO -ominaisuudet ja tuki
 • Ei transaktiomaksuja kaikissa suunnitelmissa – myy ja ansaitse enemmän BigCommerce-palvelulla

BigCommerce-hinnoittelu

 • Vakio – 29,95 dollaria kuukaudessa
 • BigCommerce Plus – 79,95 dollaria kuukaudessa
 • Pro – 299,95 dollaria kuukaudessa

2. Shopify

Shopify verkkokauppaalusta - rakenna ja kasvattaa yritystäsi verkossaShopify – Kokeile Shopifea ilmaiseksi 14 päivän ajan (luottokorttia ei tarvita), napsauta tätä.

Shopify on yhden luukun ratkaisu kaikille yritysomistajille, ja se tarjoaa ratkaisun niille, jotka haluavat ylläpitää verkkokauppaa verkkokaupassaan. Shopify antaa sinulle pääsyn verkkokauppaan, jonka avulla voit rakentaa sivustosi juuri haluamallasi tavalla.

Verkkokaupan luominen on melko helppoa käyttämällä valmiita Shopify-malleja. Voit valita yli sadasta eri mallista. Kaikki ammattimaiset mallit ovat mobiiliystävällisiä.

Ne sisältävät jopa joukon ominaisuuksia, kuten SEO, markkinointiresurssit, sosiaalisen median integrointi, turvalliset ostoskärryt ja jopa tuki yli 100 maksuporttia. Jos tarvitset lisäominaisuuksia myymälän laajentamiseksi, voit valita sopivan lisäosan Shopify-sovelluskaupasta – tule sekä ilmaiseksi että maksaa.

Jos verkkokauppasi sijaitsee Yhdysvalloissa tai Kanadassa, voit käyttää Shopify-maksua ja toimitusratkaisua. Shopify-maksu on täysin integroitu kauppaan. Sinun ei tarvitse maksaa mitään transaktiomaksua. Tai muuten, veloitat jopa 2% transaktiomaksuja jokaisesta myynnistä.

Lisätietoja – lue perusteellinen arvostelu Shopifesta.

Shopify-ominaisuudet

 • Skaalautuvuus – Tehokas verkkokaupan rakentaja pienille ja suurille yrityksille
 • Myy kaikkialla – integroi Amazoniin, Facebookiin, Instagramiin ja muihin
 • Sisäänrakennettu kaupan etuosa – yli 100 ammattimaista mallia verkkokaupan verkkosivustoille (ilmainen & Premium)
 • Shopify-myyntipiste – Yhdistä offline-myymälä- ja online-myynti
 • Shopify-maksu – Hyväksy luottokorttimaksut ilman kolmansien osapuolien tilejä
 • Lähetystuki – Laske lähetyshinnat automaattisesti ja tulosta USPS-lähetysetiketit
 • Shopify-yrityksen nimigeneraattori – Valitse alkuperäinen yrityksesi nimi automatisoidun työkalun avulla
 • Exchange Marketplace – Osta, myy tai siirrä Shopify-myymäläsi helposti
 • Suurimmat sovellukset ja yhteisötuki – Shopify-palvelua tukee suuri riippumattomien kehittäjien yhteisö; Shopify App Store on täynnä tonnia hyödyllisiä lisäosia

Shopify-hinnoittelu

 • Shopify Lite – 9 dollaria kuukaudessa (rajoitetut ominaisuudet)
 • Shopify-perussuunnitelma – 29 dollaria kuukaudessa
 • Shopify – 79 dollaria kuukaudessa
 • Advanced Shopify – 299 dollaria kuukaudessa

3. Tunne

VolusionVolusion – Kokeile 14 päivää ilmaiseksi (luottokorttia ei tarvita), napsauta tätä.

Niille, jotka haluavat rakentaa sujuvan ja puhtaan verkkokaupan, Volusion tarjoaa kaikki työkalut, jotka soveltuvat parhaiten visuaalisesti houkuttelevan verkkokaupan rakentamiseen, joka ei ole liian salamainen.

Monet Volusionin web-rakennustyökalujen näkökohdat voidaan säätää auttamaan sinua myymään kaikenlaista tuotetta, mutta niiden suunnittelu on suunnattu fyysisten tuotteiden myyntiin.

Volusionilla rakennetun verkkokauppasivuston avulla asiakkaat voivat helposti liikkua myymälässäsi ja selata kaikkia myymiäsi tuotteita helposti.

Volusion-ominaisuudet

 • Maksutuki – Hyväksy luottokorttimaksut Stripen, Authorize.netin ja muiden kautta.
 • Tuotesivu – houkutteleva tuoteesittelysivu zoom-toiminnolla ja kuvagallerialla
 • Hylätty ostoskoritoiminto – kerätä lisää myyntiä
 • Käyttäjien arviot – Anna käyttäjien arvioida ja arvioida tuotteitasi
 • Mobiiliystävällinen – kaikki verkkosivustot ja verkkokaupat on optimoitu matkaviestinkäyttäjille

Volusion hinnoittelu

 • Henkilökohtainen – 29 dollaria kuukaudessa
 • Professional – 79 dollaria kuukaudessa
 • Liiketoiminta – 299 dollaria kuukaudessa

4. Wix

Wix-kotisivu - verkkosivustojen ja verkkokaupan rakentajaWix Stores – Napsauta tätä ja kokeile ilmaiseksi.

Wix on ohi 154 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää 190 maassa, ja ne kasvavat edelleen nopeasti. Yrityksille, jotka haluavat aloittaa pieninä verkkokauppamailmaissa, Wix on loistava web-rakennusratkaisu, koska sinulla on sivusto valmiina muutamassa minuutissa.

Yksi Wixin hienoista asioista on, että ne palvelevat niitä, joilla ei ole mitään tietoa verkkosivuston perustamisesta. Mallien tarjoamisesta fonttien valintaan ne lusikalla antavat sinulle kaiken tarvitsemasi ohjeen verkkosivustolle.

Vaikka Wix tunnetaan enemmän yleisestä verkkosivustosta, heillä on myös vankka verkkokauppasivustojen rakennustyökalu, joka on melko tehokas.

Lue perusteellinen Wix-arvostelu täältä.

Wix Storesin tärkeimmät ominaisuudet

 • Helppo käyttää editoria – Luo myymäläsi vetämällä ja pudottamalla -työkalulla
 • Wix Logo Maker – Suunnittele omaan tuotemerkkiisi sopiva logo
 • Business Name Generator – Valitse yrityksellesi alkuperäinen ja ikimuistoinen nimi
 • Mobiiliystävällinen – kaikki verkkosivustot ja verkkokaupat on optimoitu matkaviestinkäyttäjille
 • Blogging available – Lisää blogin ominaisuuksia verkkokauppasivustollesi helposti
 • Verkkokauppamallit – Yli 500+ muokattavaa mallia Wix-kaupoissa

Wix Stores hinnoittelu

 • Business Unlimited – 17 dollaria kuukaudessa
 • Business Unlimited – 25 dollaria kuukaudessa
 • Liiketoiminnan VIP – 35 dollaria kuukaudessa

5. Weebly

Weebly-verkkokauppaWeebly-verkkokauppa – Napsauta tätä ja kokeile ilmaiseksi.

Weebly tarjoaa tehokkaan alustan verkkosivuston rakentamiseen, mutta on silti edullinen yrityksille, jotka vasta alkavat. Wixin vieressä Weebly on melko samanlainen tarjoamiensa ominaisuuksien suhteen.

Jotkut heidän tarjoamistaan ​​hienoista ominaisuuksista on mahdollisuus antaa asiakkaasi etsiä ja suodattaa haluamiaan tuotteita verkkosivustoltasi.

Mutta tietysti Weeblyn suurin etu on heidän hinnoittelu. Ja 12 dollarilla alhaisimmasta verkkokauppasuunnitelmastaan ​​on verkkokauppasivuston pitäminen ehdottomasti helpompaa ja vähemmän tuskallinen..

Lue perusteellinen Weebly -katsaus täältä.

Weebly-verkkokaupan tärkeimmät ominaisuudet

 • Edullinen – Halvin verkkokaupan rakentaja markkinoilla, hinta alkaa vain 12 dollaria / kk
 • Automaattinen verolaskin – Mahdollisuus asettaa verokantoja asiakkaasi sijainneille
 • Maksutuki – Hyväksy maksut Square tai kolmansien osapuolien tarjoajien kautta
 • Helppo myymälän hallinta – Varastonhallintatyökalu esinemerkeillä ja neliölisillä lahjakorteilla
 • Hyvä SEO-tuki SEO-työkaluja sivustosi ja tuotteiden näkyvyyden parantamiseksi

Weebly hinnoittelu

 • Pro – 12 dollaria kuukaudessa
 • Liiketoiminta – 25 dollaria kuukaudessa
 • Business Plus – 38 dollaria kuukaudessa

6. Zyro

Zyro Online Store – Aloita verkkokaupan rakentaminen ilmaiseksi.

Zyron tavoitteena on saattaa verkkosivustojen rakentaminen helposti joukkojen saataville, mukaan lukien verkkokaupat. Heidän kaksoisominaisuutensa tarkoittaa, että uusilla käyttäjillä on etenemispolku jopa aloittaessaan ilmaisilla suunnitelmillaan – ja he voivat myöhemmin päivittää markkinoimaan verkkosivujaan.. 

On kuitenkin huomattava, että tämä hyvin yksinkertaisuus voi olla kaksiteräinen miekka. Käyttäjille, jotka ovat kokeneita verkkokaupan veteraaneja, saatat löytää täältä saatavana olevan rajoittavan. Jos olet kuitenkin uusi, mukaudut todennäköisesti helposti.

Uuden palveluna esiintyy hammashoitoon liittyviä ongelmia, mutta Zyro-tiimi on työskennellyt ahkerasti ongelmien ratkaisemiseksi. Tarvitset vain yhteydenpidon heihin, ja heidän tuki hoitaa loput.

Joka tapauksessa, ikuisesti kokeilemalla tiliä, mikä voi mennä pieleen?

Zyron tärkeimmät ominaisuudet:

 • Helppo käyttää verkkokaupan rakentajaa
 • Esisuunniteltuja malleja
 • Mukana toimittavia hyödyllisiä yritystyökaluja, kuten logonvalmistaja
 • SEO-optimoidut sivustot
 • Ei transaktiomaksuja
 • Monikanavainen myynnin tuki

Zyro-hinnoittelu:

 • verkkokauppa – 14,99 dollaria kuukaudessa
 • verkkokauppa + – 21,99 dollaria kuukaudessa

Onko verkkokaupan rakentaja sinulle oikea?

Yli 40% BuiltWithin suosituimpien 1 000 000 sivuston isännöidyn ratkaisun verkkosivustoista käyttää verkkokauppojen rakentajia: Shopify, Shopify Plus ja BigCommerce (lähde: BuiltWith).

Verkkokaupan tai verkkokaupan rakentaja on ohjelmisto, joka on suunniteltu tarjoamaan sinulle täydellinen ratkaisu verkkosivun rakentamiseen ja myyntiin verkossa.

Ohjelmisto tekee raskaan nostamisen verkkokaupan perustamisessa, kuten verkkosivustojen luominen, kaupan etuosan asennus, varaston laskeminen, toimitusmaksujen laskenta, varaston hallinta, myyntiraportointi, maksuyhdyskäytävien integrointi, myymäläsuunnittelu jne .; jotta voit keskittyä yrityksen johtamiseen.

Verkkokaupan rakentaja sopii yleensä muille kuin asiantuntijoille. Tarvitset vain oppia käyttämään näitä esiohjelmoituja ominaisuuksia – aivan kuten MS Wordsin tai WYSIWYG-web-editorin käyttäminen.

Kuten kaikilla elämän hyvillä asioilla, verkkokauppojen rakentajilla on kuitenkin myös kohtuullinen osuus ala-puolistaan.

Katsotaanpa verkkokaupan rakentajan käytön etuja ja haittoja:

Plussaa Verkkokaupan rakentaja

Verkkokaupan rakentajan käytön yleisiä etuja ovat:

 • Koodausta ei tarvita – Luo ja muokkaa verkkokauppaa helposti vedä ja pudota -editorilla. Verrattuna tarvitset edistyneitä web-kehitystaitoja rakentaaksesi verkkokaupan tyhjästä käyttämällä avoimen lähdekoodin ratkaisua (esim. PrestaShop tai Magento verkkosivusto)
 • Tekninen tuki myynnin jälkeisestä tuesta – BigCommerce- ja Shopify-kaltaisilla alustoilla on laaja myynninjälkeinen tuki, ohjeet ovat (yleensä) vain yhden sähköpostin päässä.
 • Valmis, kauniisti suunniteltu myymälä (katso joitain parhaista ilmaisista malleista täältä)
 • Suojaudu sisäänrakennetuilla turvaominaisuuksilla ja jaetuilla SSL-varmenteilla
 • Kasvata yritystäsi useilla kanavilla ja alustoilla helposti (Facebook, Instagram, Pinterest, Amazon jne.)
 • Maksat helposti eri valuutoissa useiden maksuväylien kautta
 • Jotkut myymälärakentajat antavat sinun hallita sekä online- että offline-myyntiä yhdessä paikassa (esim. Shopify Pos)
 • Jatkuva verkkosivustojen tuki (mukaan lukien tietoturva ja ohjelmistopäivitykset) ilman lisäkustannuksia

Miinukset verkkokauppa Builder

Verkkokaupan rakentajan käytön yleisiä haittoja ovat

 • Liikevoittomarginaalin alentaminen – monet verkkokauppojen rakentajat veloittavat transaktiomaksun myyntiä kohti (ts. Shopify-maksu 0,5 – 2,0%)
 • Joillakin verkkokaupan rakentajilla on SEO-ongelmia (URL-rakenne, .htaccess-käyttöoikeus jne.), Joita et voi korjata
 • Kaupan henki ja kuolema käyttöjärjestelmästä riippuen. Jos alusta lakkaa toimimasta, niin myös myymäläsi

Kuinka valita: Mikä verkkokauppasivuston rakentaja sopii sinulle?

Internetissä on saatavana useita verkkokauppojen rakentajia ja sinulle sopivan alustan valitseminen riippuu siitä, mitä sinä ja yrityksesi todella tarvitset siitä.

Se on kuin autoostosta. Sen päätarkoitus on viedä sinut pisteestä A pisteeseen B, mutta siihen on enemmän kuin yrität valita. Verkkokaupan alustalla päätarkoitus on näyttää myymäsi tuote, laittaa se ostoskoriin ja antaa sinulle rahaa. Mutta aivan kuten auton ostaminen, siihen on myös enemmän.

Kun tulee valita yrityksellesi paras verkkokauppasivuston rakentaja, seuraavat tekijät on otettava huomioon etukäteen:

1. Mikä on budjettisi?

Budjettisi päättää, mitä sinulla on varaa saada. Jos sinulla on suurempi budjetti, voit hankkia isomman auton. Sama pätee verkkokaupoihin ja verkkokauppaan. Suurempi budjetti tuo sinulle ehdottomasti mielenkiintoisempia alustoja, jotka tarjoavat enemmän sisäänrakennettuja ominaisuuksia. Toisaalta edulliset hinnat ovat yksinkertaisempia ja selkeämpiä.

 • Kaupparakentaja ilman transaktiomaksuja: BigCommerce, Volusion
 • Halvin kaupan rakentaja: Weebly

2. Käyttäjäystävällisyys?

Verkkokaupan rakentajaa etsiessäsi sinun on ymmärrettävä ero toiminnallisuuden ja muun käyttäjäystävällisyyden välillä. Tietyt rakentajat keskittyvät suunnitteluun ominaisuuksien yli tai päinvastoin. Jos et halua käydä läpi ohjeita ja käyttöoppaita, saatat mieluummin käyttää muita ominaisuuksia ja vaihtoehtoja. Jotkut saattavat haluta yksinkertaisen ja selkeän suunnittelun epäselvien ominaisuuksien yli.

 • Liiketoimintaystävällisimpiä kauppojen rakentajia: Shopify, BigCommerce

3. Tarvitsetko lisätukea?

Tuen saaminen on aina hienoa, varsinkin kun voit soittaa jollekin apua. Valitettavasti se voi myös maksaa rahaa. Vaikka jotkut saattavat olla hienoja, jos sinulla on standardisoitua apua tai tekemällä kaikki itse, jos tarvitset lisäapua, kannattaa ehkä harkita kehittäjän pidättämistä.

 • Kaupan rakentaja, jolla on paras tukiyhteisö: Shopify

4. Tarvitsetko offline-myyntiä / mainosjakaumaa?

Verkkokaupan alustoilla voit hallita tilauksiasi ja mainosjakaumaasi. Jotkin alustat kuitenkin sallivat sinun synkronoida sen myös offline-myynnin kanssa. Voit jopa käyttää joitain offline-tilausjärjestelmänä, jotta varastosi / maksusi toimivat saumattomasti verkko- ja offline-kaupan välillä.

 • Kaupparakentaja sisäänrakennetulla POS-järjestelmällä: Shopify

5. Mitkä ovat verkkokaupan perusominaisuudet?

Hyvän verkkokaupan rakentajan tulisi tarjota verkkokauppasivustolle tarvittavat perusominaisuudet, kuten SSL-sertifikaatit, ostoskoritoiminnot, verkkosivuston SEO-ominaisuudet, myynti- ja varastoraportointi, kortin palautus ja tapahtumalaajennukset. Jotkut tarjoavat lisää ominaisuuksia ja laajennuksia, mutta vaihto tarkoittaa sitä, että joudut käsittelemään monimutkaisempaa käyttöliittymää.

 • Verkkokaupan rakentaja, jolla on parhaat ominaisuudet: BigCommerce

Usein kysyttyjä kysymyksiä verkkokauppasivustojen rakentajista

Voinko käyttää omaa verkkotunnustani verkkokaupan rakentajan kanssa?

Kyllä, voit tehdä sen useimpien verkkokauppojen rakentajien kanssa. Kaikkien viiden alustan, joita suosittelemme tässä artikkelissa, avulla käyttäjät voivat yhdistää verkkotunnuksensa helposti.

Pitääkö minun ostaa erityinen SSL-varmenne verkkokauppaani?

Suurimmalla osalla verkkokauppojen rakentajia on ilmainen jaettu SSL-varmenne – siksi mitään lisäkustannuksia tai töitä ei vaadita alusta alkaen. Voit kuitenkin ostaa ja asentaa yksityisen SSL-varmenteen myymälääsi. SSL-sertifikaatin saaminen on välttämätöntä asiakkaidesi verkkoturvallisuuden lisäksi myös Google-sijoituksellesi. Google on todennut selvästi, että HTTPS-salaus on ranking-signaali elokuussa 2014.

Kuinka paljon transaktiomaksut minun on maksettava verkkokaupan rakentajalle?

Kaikki verkkokauppojen rakentajat eivät peri transaktiomaksuja – esimerkiksi BigCommerce ei veloita transaktiomaksuja kaikissa suunnitelmissaan. Jos ne kuitenkin tapahtuvat, maksut vaihtelevat yleensä välillä 0,5% – 3% – riippuen käyttämästäsi suunnitelmasta.

Tässä on kaksi esimerkkiä:

Shopify-transaktiomaksut
Basic Shopify: 0 – 2% ulkoisille maksuyhdyskäytäville
Shopify: 0 – 1% ulkoisille maksuyhdyskäytäville
Advanced Shopify: 0 – 0,5% ulkoisille maksuyhdyskäytäville

Kaikkien tärkeimpien luottokorttien (Visa, Mastercard, American Express, JCB, Discover ja Diners Club pankki- ja luottokortit) käyttöä varten sinun on määritettävä se menemällä hyväksymään luottokorttiosasto ja valitsemalla Shopify-maksut.

Weebly-transaktiomaksut
Weebly lisää 2,9% palvelumaksun + 0,30 dollarin transaktiomaksu Stripelle, Authorize.netille ja PayPalille. Aloitus- ja pro-suunnitelmistaan ​​Weebly veloittaa ylimääräiset 3%, mutta voit valita liiketoimintasuunnitelman välttääksesi lisämaksun.

Pitäisikö minun käyttää sen sijaan ilmaista verkkokauppasivustojen rakentajaa?

Ei. Emme suosittele ilmaisen verkkokauppasivustojen rakentamisen käyttöä, koska ne ovat yleensä perustietoja. Verkkokaupan verkkosivuston rakentamisessa saat mitä maksat ja usein aikaa, mitä maksat on kyky käyttää työkaluja ja ominaisuuksia, joita tarvitaan verkkokauppaan.

Mikä on drop-ship-verkkokauppa?

Dropshipping on liiketoimintamalli, jossa voit myydä fyysisiä tuotteita ilman, että sinulla on todellisia tuotteita mukanasi. Kun asiakkaat saavat tilauksen, myymälän omistajien on vain otettava yhteyttä toimittajaan. Tämän jälkeen toimittaja toimittaa tilauksen suoraan asiakkaille. Tutustu viimeaikaiseen tapaustutkimukseemme ja opi, kuinka voit aloittaa tippatavaraliiketoiminnan Shopifyn avulla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map