Πώς να ξεκινήσετε ένα φωτογραφικό blog χρησιμοποιώντας το WordPress (και 4 τρόποι δημιουργίας εσόδων)

Οι άνθρωποι ξεκινούν φωτογραφικά ιστολόγια για έναν από αυτούς τους δύο λόγους:


# 1. Όταν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα ιστολόγια φωτογραφίας τους για να δημιουργήσουν δυνητικούς πελάτες για τις επιχειρήσεις και τις υπηρεσίες φωτογραφίας τους.

Ή

# 2: Όταν είναι απλώς φωτογράφοι χόμπι και θέλουν να μοιραστούν τα δημιουργικά τους με τον κόσμο. Φυσικά, ενώ το κάνουν, θέλουν να βγάλουν λεφτά από αυτό το δευτερεύον έργο τους.

Πριν σας δείξω τα βήματα για να δημιουργήσετε ένα blog φωτογραφίας WordPress, είναι σημαντικό να καταλάβετε γιατί θέλετε να ξεκινήσετε το blog φωτογραφίας σας. Αυτή η εικόνα θα επηρεάσει τα πάντα για το ιστολόγιο φωτογραφιών σας, από την επιλογή του θέματος έως τις διαφορετικές μεθόδους δημιουργίας εσόδων.

Ας ξεκινήσουμε καθορίζοντας τους κύριους στόχους του ιστολογίου φωτογραφίας σας.

Πλοήγηση

 • Προσδιορίστε τον στόχο του ιστολογίου φωτογραφιών σας
 • Επιλέγοντας μια θέση
 • Βήμα 1: Επιλέξτε ένα όνομα τομέα και έναν κεντρικό υπολογιστή ιστού
 • Βήμα 2: Επιλέξτε ένα θέμα WordPress
 • Βήμα # 3: Εγκαταστήστε σχετικές προσθήκες
 • Τέσσερις αποτελεσματικοί τρόποι δημιουργίας εσόδων από το blog φωτογραφιών σας

Λίστα εργαλείων 

FTC Disclosure: BuildThis λαμβάνει τέλη παραπομπής από εργαλεία που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Όμως, οι απόψεις βασίζονται στην εμπειρία μας και όχι στο πόσο πληρώνουν. Επικεντρωνόμαστε στην παροχή βοήθειας σε μικρές επιχειρήσεις και ιδιώτες για τη δημιουργία ιστότοπων ως επιχείρησης. Υποστηρίξτε τη δουλειά μας και μάθετε περισσότερα σχετικά με τα κέρδη μας.

Contents

Οι στόχοι σας για την έναρξη ιστολογίου φωτογραφίας

Για να καθορίσετε τους στόχους σας στο blog blog, απαντήστε σε αυτήν την απλή ερώτηση:

«Τι θέλω να επιτύχω με το blog μου;»

Μερικές τυπικές απαντήσεις θα ήταν:

 • Δημιουργήστε περισσότερους δυνητικούς πελάτες ή πελάτες για την ανεξάρτητη φωτογραφία μου
 • Πουλήστε τις φωτογραφίες μου
 • Δημιουργήστε μια παθητική πηγή εισοδήματος
 • Προσελκύστε μαθητές για το μάθημα φωτογραφίας μου

Και ούτω καθεξής…

Το να έχετε πολλαπλούς στόχους είναι επίσης καλό. Για παράδειγμα, είναι εντάξει να ξεκινήσετε ένα blog φωτογραφίας με στόχο να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες για την επιχείρησή σας και επίσης να διδάξετε σε άλλους φωτογράφους μαθήματα φωτογραφίας και ανεξάρτητου.

Αυτό δεν είναι παρά διαφοροποίηση του εισοδήματος του ιστολογίου σας.

Το ιστολόγιο φωτογραφίας του Ryan Brenizer είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα ενός τέτοιου ιστολογίου που επιλύει πολλούς σκοπούς:

 • Χρησιμεύει ως χαρτοφυλάκιο της Ryan – και ως εκ τούτου δημιουργεί δυνητικούς πελάτες για την επιχείρησή του.
 • Αθλητίζει μια ενότητα αναθεώρησης εξοπλισμού όπου η Ryan ελέγχει μερικά επιλεγμένα προϊόντα – επιτρέποντας έτσι στη Ryan να κερδίσει κάποιο παθητικό εισόδημα με το μάρκετινγκ συνεργατών.
 • Βοηθά επίσης στην προσέλκυση μαθητών για εργαστήρια φωτογραφίας του Ryan.

ryan-brenizerRyan BrenizerΤο ιστολόγιο φωτογραφίας

Μπορείτε επίσης να εστιάσετε σε πολλά κανάλια εισοδήματος. Λοιπόν, καταγράψτε όλους τους στόχους του ιστολογίου σας προτού προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Αυτοί οι στόχοι θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τις σωστές μεθόδους δημιουργίας εσόδων.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να κάνουμε προτού ξεκινήσετε με τη ρύθμιση του ιστολογίου σας είναι να ολοκληρώσετε τη θέση σας.

Διαλέξτε μια θέση πριν ξεκινήσετε ένα Blog φωτογραφίας

Εάν είστε επαγγελματίας φωτογράφος, έχετε ήδη μια θέση. Έτσι, μπορείτε να προχωρήσετε στην επόμενη ενότητα όπου βλέπουμε τα βήματα εγκατάστασης.

Αλλά αν είστε απλώς ένας φωτογράφος χόμπι, περισσότερο, ένας γενικός φωτογράφος χόμπι, πρέπει να επιλέξετε μια θέση. Η επιλογή μιας θέσης για το ιστολόγιο φωτογραφίας σας θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε το σωστό κοινό στο ιστολόγιό σας.

Επιλέγοντας μια θέση σας επιτρέπει:

1. Προσφέρετε σχετικό περιεχόμενο

Μόλις ολοκληρώσετε μια θέση, μπορείτε να εστιάσετε στα θέματα που ενδιαφέρουν το κοινό-στόχο σας. Για παράδειγμα, ένα blog φωτογραφίας τρόπου ζωής θα καλύπτει διαφορετικά πράγματα από ένα blog ταξιδιωτικής φωτογραφίας.

2. Συνεργαστείτε με τις σωστές εταιρείες

Η επιλογή μιας θέσης σάς βοηθά να επιλέξετε τα σωστά προϊόντα ή υπηρεσίες για έλεγχο στο ιστολόγιό σας. Αυτό είναι σημαντικό γιατί οι ανάγκες ενός πορτραίτου blogger φωτογραφίας διαφέρουν από τις ανάγκες ενός φωτογράφου ηλεκτρονικού εμπορίου.

Θυμηθείτε: Μόνο όταν προωθείτε τα σωστά προϊόντα μπορείτε να δημιουργήσετε πωλήσεις και έσοδα συνεργατών.

3. Τοποθετήστε τον εαυτό σας στην αγορά

Το να κολλήσετε σε μια θέση σας βοηθά να γίνετε πόροι μετάβασης σε αυτό τελικά.

Αυτό μας φέρνει στο ερώτημα πώς μπορείτε πραγματικά να επιλέξετε μια θέση για το blog φωτογραφίας σας.

Λοιπόν … ως επί το πλείστον, η επιλογή της θέσης σας θα εξαρτηθεί από τα ενδιαφέροντά σας, τη γνώση του τομέα ή την εμπειρία σας.

Ωστόσο, εδώ θα βρείτε μερικές δημοφιλείς ιδέες ιστολογίου φωτογραφίας:

 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
 • Ακίνητα
 • Φύση
 • ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
 • Γάμος
 • Εκδήλωση
 • Τροφή
 • Μαύρο και άσπρο
 • Αστικός
 • Πανοράματα
 • Των ζώων
 • Αθλητισμός
 • Καλές τέχνες
 • Ένα χρώμα
 • Εναέρια πλάνα

(Μπορείτε να βρείτε πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα ορισμένων από αυτές τις θέσεις σε αυτό το άρθρο του Josh.)

Τώρα με την κατανόηση του κύριου σκοπού του ιστολογίου σας καθώς και της ανάγκης επιλογής θέσης, είμαστε έτοιμοι να εξετάσουμε τα βήματα εγκατάστασης του ιστολογίου.

Εδώ είναι τα τρία βήματα που πρέπει να κάνετε για να δημιουργήσετε ένα blog φωτογραφίας με το WordPress.

Πώς να ξεκινήσετε ένα blog φωτογραφίας

Βήμα 1: Επιλέξτε ένα όνομα τομέα και φιλοξενία

Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου blog φωτογραφιών είναι να επιλέξετε ένα όνομα τομέα. Το όνομα τομέα σας είναι η ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Συνιστώ πάντα να χρησιμοποιείτε το δικό σας όνομα ως όνομα τομέα, επειδή λειτουργεί ως τέλεια άσκηση επωνυμίας. Αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό αν το ιστολόγιο φωτογραφιών σας είναι επίσης το βιογραφικό σας στο διαδίκτυο, το οποίο πιθανότατα είναι.

Μόλις επιλέξετε ένα όνομα τομέα, κάντε κράτηση σε έναν από τους αξιόπιστους καταχωρητές τομέα όπως το Namecheap.

Το Namecheap προσφέρει εξαιρετικές τιμές και εκπληκτική υποστήριξη πελατών. Δεν χρειάζεται να κοιτάξετε περισσότερο από αυτήν την υπηρεσία για να κάνετε κράτηση του ονόματος domain σας.

Γρήγορη σημείωση: Οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας σάς επιτρέπουν επίσης να καταχωρείτε ονόματα τομέα.

Ωστόσο, θα συνιστούσα να αγοράσετε τον τομέα και τη φιλοξενία ξεχωριστά, επειδή, σε κάποιο σημείο, το ιστολόγιό σας μπορεί να αναπτυχθεί τόσο πολύ ώστε να θέλετε να μεταβείτε σε άλλη φιλοξενία. Η μεταφορά τομέα είναι πολύ πιο εύκολη όταν δεν συνδυάζεται με τη φιλοξενία.

Εντάξει… οπότε μόλις αποκτήσετε το όνομα τομέα, το επόμενο βήμα σας είναι να αγοράσετε φιλοξενία για τον ιστότοπό σας.

Η διεύθυνση ιστού ή το όνομα τομέα σας θα εμφανίσει τον ιστότοπό σας μόλις τον φιλοξενήσετε. Υπάρχουν πολλοί πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων που θεωρείτε.

Αλλά πρέπει να πάτε Φιλοξενία InMotion επειδή:

 1. Είναι πολύ εύκολο να εγκαταστήσετε και να διαχειριστείτε το WordPress στο InMotion.
 2. Είναι εξαιρετικά οικονομικό με το πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress που ξεκινά από μόλις 2,95 $ / μήνα για αρχάρια ιστολόγια.
 3. Είναι εξαιρετικά γρήγορο, χάρη στην τεχνολογία SSD.

Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη κριτική μου στο Web Hosting Secret αποκάλυψε. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να δείτε το my Οδηγός φιλοξενίας WordPress εδώ.

Βήμα 2: Επιλέξτε ένα θέμα blogging φωτογραφιών WordPress

Μόλις ξεκινήσετε, δεν μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα δωρεάν θέμα. Όταν ρυθμίσετε αυτό το θέμα, θα συνειδητοποιήσετε τις δυνατότητες που χρειάζεστε περισσότερο. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να είναι πολύ χρήσιμες όταν αγοράζετε ένα premium θέμα.

Εδώ είναι δύο όμορφα δωρεάν θέματα blogging φωτογραφιών WordPress.

Δωρεάν θέμα # 1 – Φωτογραφία τέλεια

τέλεια φωτογραφίαΔιαδήλωση & Κατεβάστε

Το Photo Perfect είναι ένα ευαίσθητο θέμα blogging φωτογραφιών στο WordPress που προβάλλει φωτογραφίες χρησιμοποιώντας στυλ τοιχοποιίας.

Διαθέτει εικόνα πλήρους πλάτους στην αρχική σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υποδοχή για να εμφανίσετε την καλύτερη φωτογραφία σας. Όχι μόνο αυτό, όταν οι χρήστες τοποθετούν το δείκτη του ποντικιού σε οποιαδήποτε από τις εμφανιζόμενες εικόνες, έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στην αντίστοιχη ανάρτηση ιστολογίου ή να κάνουν προεπισκόπηση της εικόνας σε ένα μεγάλο lightbox.

Δωρεάν Θέμα # 2 – Photomania

φωτο-μανίαΔιαδήλωση & Κατεβάστε

Το Photomania είναι ένα άλλο αποτελεσματικό θέμα blogging φωτογραφιών για το WordPress.

Η λειτουργία αναζήτησης της αρχικής σελίδας το καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλο για εσάς εάν θέλετε να επιτρέψετε στους αναγνώστες σας να αναζητούν (και να αγοράζουν) τις φωτογραφίες σας. Η δυνατότητα αγοράς δεν είναι ενσωματωμένη, αλλά υπάρχουν δωρεάν πρόσθετα που θα σας βοηθήσουν να το προσθέσετε. Επίσης, αυτό το θέμα έρχεται με ένα τεράστιο ρυθμιστικό στην αρχική σελίδα.

Αυτές ήταν λοιπόν οι δωρεάν επιλογές.

Αλλά αν μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα premium θέμα, κάντε με κάθε τρόπο.

Βρείτε παρακάτω 3 από τα πιο εκπληκτικά θέματα premium φωτογραφιών blogging WordPress.

Πληρωμένο Θέμα # 1 – Divi

Το Divi from Elegant Themes είναι ένα θέμα WordPress πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε οποιονδήποτε ιστότοπο WordPress. Περιλαμβάνονται φωτογραφικά ιστολόγια.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της αναζήτησης ενός θέματος όπως το Divi είναι ότι περισσότερο από ένα θέμα, είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας θεμάτων. Έρχεται με διάφορα στοιχεία που μπορείτε να κάνετε μεταφορά και απόθεση στη σελίδα σας και να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας με τον τρόπο που τον φαντάζεστε. Επιπλέον, μπορείτε να ενημερώσετε τη σχεδίαση του ιστότοπού σας όπως θέλετε.

Και όπως θα γνωρίζετε, τα ρυθμιστικά είναι ένα πολύ επιθυμητό χαρακτηριστικό σε ένα blog φωτογραφίας, επειδή προσφέρουν φανταστικούς τρόπους προβολής της εργασίας. Εδώ είναι που η Divi σκοράρει ολόκληρους βαθμούς.

Η ενότητα ρυθμίσεων του Divi σάς επιτρέπει να τοποθετείτε ρυθμιστικά οπουδήποτε στον ιστότοπο. Μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε το ύψος και το πλάτος των ρυθμιστικών. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τα κινούμενα σχέδια και τα χρώματα αιωρήματος για τα ρυθμιστικά.

Τιμολόγηση: Το Divi έρχεται ως μέρος της συμμετοχής Elegant Themes που ξεκινά από 69 $ ετησίως. Λαμβάνετε 87 θέματα και 6 προσθήκες ως μέρος αυτής της συνδρομής.

Αν σας αρέσει το Divi και είστε βέβαιοι ότι θα το χρησιμοποιήσετε για πάντα, μπορείτε να σκεφτείτε να πάρετε για το πακέτο ζωής τους με εφάπαξ χρέωση 249 $.

Εδώ είναι παράδειγμα ενός απλού αλλά όμορφου blog φωτογραφίας που δημιουργήθηκε με το Divi.

δείγμα diviΔιαδήλωση & Κατεβάστε

Πληρωμένο θέμα # 2 – Beluga

Το Beluga είναι ένα όμορφο θέμα φωτογραφιών blogging WordPress που σχεδόν σημειώνει κάθε σημείο στη λίστα επιθυμιών κάθε φωτογραφίας blogger.

Το Beluga έρχεται επίσης με ένα εργαλείο δημιουργίας σελίδων, αλλά σε αντίθεση με το Divi, έχει μόνο περιορισμένο αριθμό επιλογών – αρκεί για να δημιουργήσει ένα φανταστικό blog φωτογραφίας.

Επειδή το Beluga διαθέτει δυνατότητα ζωντανής προεπισκόπησης, μπορείτε να προβάλετε τον ιστότοπο καθώς τον δημιουργείτε.

ΜπελούγκαΔιαδήλωση & Κατεβάστε

Ένα άλλο εξαιρετικά χρήσιμο χαρακτηριστικό Beluga είναι ο ενσωματωμένος ρυθμιστής που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα ρυθμιστικά για προσθήκη στο ιστολόγιό σας.

Άλλες αξιοσημείωτες λειτουργίες περιλαμβάνουν μια απίστευτα φιλική προς το χρήστη διεπαφή για την προσθήκη περιεχομένου, τη διαχείριση άλμπουμ (ώστε να μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε τις φωτογραφίες σας εύκολα) και απεριόριστη κύλιση.

Αυτό το θέμα είναι μια απόλυτη κλοπή στα 79 $.

Πληρωμένο Θέμα # 3 – Περίγραμμα

Το Border είναι ένα εκπληκτικό θέμα blog φωτογραφιών στο WordPress που συνοδεύεται από ένα τεράστιο ρυθμιστικό αρχικής σελίδας με γρήγορη φόρτωση. Εάν δεν θέλετε το ρυθμιστικό, μπορείτε να ακολουθήσετε τις άλλες επιλογές εμφάνισης όπως Τοιχοποιία ή Πλέγμα μικρογραφιών. Όλες οι διατάξεις διατηρούν την εστίαση στις εικόνες.

Το Border σάς επιτρέπει επίσης να πουλάτε τις φωτογραφίες σας μέσω του προτύπου καταστήματός του.

Ένα πράγμα που μου αρέσει απόλυτα για το Border είναι ότι έχει μια όμορφη ισορροπία μεταξύ σχεδιασμού και περιεχομένου. Έτσι, δεν μπορείτε απλώς να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με τους αναγνώστες σας, αλλά μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τις ιστορίες τους με στυλ:

σύνοροΔιαδήλωση & Κατεβάστε

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό είναι η συμπερίληψη του προτύπου σελίδας έργου. Εάν το ιστολόγιο φωτογραφίας σας είναι επίσης το βιογραφικό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρότυπο έργου για να επισημάνετε ειδικά έργα.

Το πρότυπο έργου εμφανίζει λεπτομέρειες όπως ο πελάτης, η ιστορία του έργου και όλες οι εικόνες από αυτό το άλμπουμ έργου.

δείγμα περιγράμματοςΔιαδήλωση & Κατεβάστε

Στην τιμή των 75 $, αυτό το θέμα έχει πουλήσει πάνω από 4000 αντίγραφα. Και μπορείτε να το αγοράσετε χωρίς να φοβάστε κανέναν κορεσμό, επειδή μόλις προσθέσετε τις φωτογραφίες σας σε αυτό το θέμα, θα έχετε στην πράξη το σχέδιο!

Μετά από θέματα, θα χρειαστείτε μερικές προσθήκες για να προσθέσετε επιπλέον λειτουργικότητα στο ιστολόγιό σας. Ας δούμε μερικές χρήσιμες προσθήκες.

Βήμα # 3: Εγκαταστήστε σχετικές προσθήκες στα ιστολόγια φωτογραφίας WordPress

Μία από τις μεγαλύτερες λειτουργίες που χρειάζονται τα ιστολόγια φωτογραφίας WordPress είναι αυτή για την προσθήκη γκαλερί και ρυθμιστικών. Παρόλο που προτείνω πρόσθετα για αυτά, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να ακολουθήσετε ένα θέμα που σας δίνει αυτό το υλικό ενσωματωμένο.

Φωτογραφίες από την Supsystic

συστικόςΔιαδήλωση & Λεπτομέριες

Αυτή η προσθήκη σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε εικόνες από τη συλλογή πολυμέσων του ιστότοπού σας και να δημιουργείτε όμορφη εικόνα στροβιλοδρόμιο, polaroid, και γκαλερί με πλήρες πλάτος. Όλα τα στυλ συνοδεύονται από προκατασκευασμένα πρότυπα, οπότε δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε από το μηδέν.

Τεράστιο ρυθμιστικό IT

τεράστιο-ρυθμιστικόΔιαδήλωση & Λεπτομέριες

Πρόκειται για το πρόσθετο ρυθμιστικού WordPress με τις περισσότερες λήψεις. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε απεριόριστα ρυθμιστικά και να τα προσθέσετε σε αναρτήσεις, σελίδες και περιοχές widget. Μπορείτε να προσαρμόσετε το ύψος και το πλάτος ενός ρυθμιστικού, τον χρόνο παύσης, το στυλ πλοήγησης, το εικονίδιο φόρτωσης μεταξύ άλλων επιλογών.

Πουλήστε μέσα

Εάν η κύρια μέθοδος δημιουργίας εσόδων ιστολογίου είναι η πώληση των φωτογραφιών σας, θα λατρέψετε αυτό το πρόσθετο. Το Sell Media σάς επιτρέπει να πουλάτε και να χρεώνετε τέλη για εμπορικές, συντακτικές και προσωπικές χρήσεις των φωτογραφιών σας.

Το Sell Media χρησιμοποιεί το PayPal για τη συλλογή πληρωμών.

Διαδήλωση & Λεπτομέριες 

Οκνηρό φορτίο

Τα ιστολόγια Photopgraby τείνουν να έχουν εκατοντάδες φωτογραφίες και έτσι καθυστερούν πολύ λόγω της φόρτωσης όλων των εικόνων. Το πρόσθετο Lazy Load είναι μια εξαιρετική λύση σε αυτό το πρόβλημα.

Το Lazy Load επιταχύνει έναν ιστότοπο φορτώνοντας μόνο εκείνες τις εικόνες που είναι ορατές στον χρήστη στην περιοχή αναδίπλωσης του προγράμματος περιήγησης. Οι εικόνες κάτω από την περιοχή αναδίπλωσης φορτώνονται καθώς ο χρήστης κάνει κύλιση.

Το Lazy Load δεν έχει ρυθμίσεις για διαμόρφωση. Απλώς ενεργοποιήστε την προσθήκη και θα πρέπει να είστε καλοί.

Διαδήλωση & Λεπτομέριες

Yoast SEO

Το SEO Image παίζει μεγάλο ρόλο στην κατάταξη ενός ιστότοπου. Αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό για εσάς, επειδή για εσάς, οι εικόνες δημιουργούν το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του ιστολογίου σας. Το Yoast SEO συμβάλλει στη βελτιστοποίηση εικόνων με ετικέτες alt και τίτλους, έτσι ώστε οι μηχανές αναζήτησης να καταλάβουν τι είναι οι φωτογραφίες σας.

Μια γρήγορη συμβουλή βελτιστοποίησης εικόνας είναι η χρήση περιγραφικών ονομάτων.

Έτσι, αντί να χρησιμοποιείτε προεπιλεγμένα ονόματα αρχείων εικόνας όπως IMG-12847340304e9558, θα πρέπει να γράψετε βελτιστοποιημένα ονόματα αρχείων όπως φωτογραφία γάμου της Νέας Ορλεάνης ή φωτογραφίες γάμου της Νέας Ορλεάνης

Διαδήλωση & Λεπτομέριες

Εκτός από αυτά τα πρόσθετα, θα πρέπει επίσης να εξετάσετε ένα εργαλείο συμπίεσης εικόνας όπως Optimizilla.

Στην ιδανική περίπτωση, δεν πρέπει ποτέ να ανεβάζετε μια πρωτότυπη εικόνα στο ιστολόγιό σας, επειδή ένα πρωτότυπο αρχείο μπορεί να έχει τεράστιο μέγεθος. Πάρα πολλές τέτοιες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης μπορούν να καταστρέψουν την ταχύτητα του ιστότοπού σας.

Έτσι, πριν ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας, εκτελέστε τις μέσω του Optimizilla και μειώστε τα μεγέθη τους χωρίς να υποβαθμίσετε την ποιότητά τους.

Με αυτό, θα πρέπει να έχετε ένα λειτουργικό blog blog έτοιμο. Ας δούμε τώρα τρόπους για να αρχίσουμε να κερδίζουμε χρήματα από αυτό.

Εναλλακτικές πλατφόρμες για την έναρξη ενός blog φωτογραφίας

Εάν πιστεύετε ότι το WordPress δεν είναι αυτό που ψάχνετε, ακολουθούν μερικές εναλλακτικές λύσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη,

Πλατφόρμες
Τι προσφέρει
Μάθετε περισσότερα

wix

Wix

Μοναδική οθόνη γκαλερί για την προβολή των φωτογραφιών σας με τόνους αποθηκευτικού χώρου.Διαβάστε: Wix Review
Αγοράστε

Αγοράστε

Πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου All-in-One για να μετατρέψετε το ιστολόγιο φωτογραφιών σας σε ηλεκτρονικό κατάστημα.Διαβάστε: Αξιολόγηση Shopify
Γουέμπλι

Γουέμπλι

Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και συντήρηση. Ιδανικό για αρχάριους και ιδιοκτήτες ιστότοπων που δεν θέλουν να ξοδέψουν πολύ χρόνο στο διαδίκτυο.Διαβάστε: Αξιολόγηση Weebly

4 αποτελεσματικοί τρόποι δημιουργίας εσόδων από το φωτογραφικό σας blog

Μόλις ρυθμίσετε το ιστολόγιο, θα συνειδητοποιήσετε ότι η ρύθμιση ήταν στην πραγματικότητα το πιο εύκολο μέρος της διαδικασίας. Η πραγματική πρόκληση είναι η δημιουργία εσόδων.

Αλλά όπως ανέφερα νωρίτερα, όταν δημιουργείτε έναν ιστότοπο με σαφείς στόχους, η δημιουργία ενός σχεδίου δημιουργίας εσόδων δεν είναι ποτέ πρόβλημα.

Εδώ είναι 4 από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές δημιουργίας εσόδων από το blog φωτογραφίας που μπορείτε να ξεκινήσετε με:

# 1: Δημιουργήστε δυνητικούς πελάτες για τη φωτογραφική σας επιχείρηση

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος δημιουργίας εσόδων από ένα blog φωτογραφιών είναι να το μετατρέψετε σε μηχάνημα δημιουργίας δυνητικών πελατών για τη φωτογραφική σας επιχείρηση.

Ένα πολύ ωραίο παράδειγμα ενός blog φωτογραφίας που δημιουργεί επιχειρηματικούς ηγέτες είναι Δωρεάν φωτογραφία. Η δωρεάν φωτογραφία είναι το πλευρικό έργο του Ryan McGuire όπου δημοσιεύει συχνά δημοσιεύσεις φωτογραφιών. Έχει επίσης κυκλοφορήσει αυτές τις φωτογραφίες δωρεάν ακόμη και για εμπορικές χρήσεις.

Συνδέεται με τον κύριο επιχειρηματικό ιστότοπό του, Σχεδίαση κουδουνιών, από αυτό το πλευρικό έργο. Αυτό το έργο φωτογραφικού blog είναι αρκετά ενδιαφέρον γιατί ο Ryan είναι κυρίως σχεδιαστής ιστοσελίδων και προσφέρει υπηρεσίες σχεδιασμού και όχι φωτογραφίας.

(Χόμπι, ακούς;)

Έχει προσθέσει ακόμη και ένα κουμπί δωρεάς για να υποστηρίξει αυτό το έργο (Έχει προσθέσει ακόμη και ένα κουμπί δωρεάς για να υποστηρίξει αυτό το έργο (σύνδεσμος “Αγορά μου καφέ;”).

Εκτός από τη δημιουργία δυνητικών πελατών για την επιχείρησή του στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, ο Ryan υποστηρίζει επίσης το Shutterstock σε αυτό το ιστολόγιο.

Έχει προσθέσει ακόμη και ένα κουμπί δωρεάς για να υποστηρίξει αυτό το έργο.

Ένα άλλο καλό παράδειγμα ενός blog φωτογραφίας που δημιουργεί επιχειρηματικούς ηγέτες είναι Κορίτσι με μια κάμερα. Το Girl With A Camera είναι το φωτογραφικό blog του φωτογράφου Ashley Baxter. Συνδέεται με τον ιστότοπο χαρτοφυλακίου της Ashley.

gwac

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί σχετικά με το φωτογραφικό blog της Ashley είναι ότι αν και είναι κυρίως ένα blog φωτογραφιών, η Ashley γράφει επίσης περιεχόμενο για να υποστηρίξει το έργο της.

Εάν το ιστολόγιο φωτογραφίας είναι επίσης το βιογραφικό σας, γράψτε λίγο για τις φωτογραφίες σας. Αυτό θα βοηθήσει τους πιθανούς πελάτες να τους κατανοήσουν καλύτερα. Επίσης, οι μηχανές αναζήτησης λατρεύουν τους ιστότοπους κατάταξης που δεν έχουν γυμνό περιεχόμενο.

# 2: Πουλήστε τις φωτογραφίες σας

Η πώληση των φωτογραφιών σας είναι ένας εξαιρετικός τρόπος δημιουργίας εσόδων από ένα blog φωτογραφίας.

Έχουμε ήδη δει μια προσθήκη που θα σας βοηθήσει.

Το θέμα Border διαθέτει επίσης μια πλήρη ενότητα καταστήματος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε την πώληση.

Επειδή έχετε ήδη μια θέση, μπορείτε επίσης να αρχίσετε να απευθύνεστε σε σχεδιαστές ιστοσελίδων και εταιρείες που δημιουργούν ιστότοπους στη θέση σας. Τέτοιες εταιρείες χρειάζονται πάντα όμορφες εικόνες για να προσθέσουν στους ιστότοπους των πελατών τους. Και έτσι θα μπορούσαν να είναι οι πρώτοι πελάτες σας.

# 3: Πουλήστε τα προϊόντα σας

Μία από τις πιο κερδοφόρες τακτικές δημιουργίας χρημάτων στο διαδίκτυο είναι να πουλήσετε το δικό σας προϊόν. Αυτή είναι επίσης η πιο προσοδοφόρα επιλογή, επειδή έχετε όλα τα κέρδη. Λοιπόν, δείτε αν μπορείτε να αναπτύξετε τα προϊόντα σας.

Η φωτογράφος και blogger, η Emily Lucarz προσφέρει διάφορες δράσεις και εργαστήρια στο Photoshop ιστολόγιο.

Η φωτογράφος και blogger, η Emily Lucarz προσφέρει διάφορες δράσεις και εργαστήρια Photoshop στο blog της (πηγή).Η φωτογράφος και blogger, η Emily Lucarz προσφέρει διάφορες δράσεις και εργαστήρια Photoshop στο blog της (πηγή).

# 4. Αγορά θυγατρικών προϊόντων

Εάν δεν έχετε χρόνο ή εύρος ζώνης για να αναπτύξετε τα δικά σας προϊόντα, μπορείτε να εγγραφείτε σε προγράμματα συνεργατών άλλων προϊόντων και να τα ελέγξετε στο ιστολόγιό σας. Κάθε φορά που ένας επισκέπτης αγοράζει με βάση την πρότασή σας, θα λαμβάνετε προμήθεια συνεργατών.

Μπορείτε να αρχίσετε να ελέγχετε:

 • Κάμερες
 • Εξοπλισμός σκοποβολής
 • Photoshop δράσεις
 • Βιβλία και μαθήματα φωτογραφίας

Για περισσότερες ιδέες για προϊόντα, ανατρέξτε στις κατηγορίες Κάμερα και Εξοπλισμός και Πόροι σε αυτό ιστολόγιο. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες ιδέες για προϊόντα Alltop.

Αλλά θυμηθείτε να επιλέξετε μόνο τα προϊόντα που σας ενδιαφέρει η θέση σας.

Ξεκινώντας ένα blog φωτογραφίας – Τυλίξτε το…

Αυτό είναι ό, τι πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε και να δημιουργήσετε έσοδα από έναν ιστότοπο φωτογραφιών blogging WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map