Πώς να ξεκινήσετε ένα ταξιδιωτικό blog με WordPress και να κερδίσετε χρήματα

Θέλετε να γίνετε επιχειρηματίας ταξιδιού και να στηρίξετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας με το εισόδημα του ιστολογίου σας?


Εξαιρετική!

Αλλά μην μεταβείτε στη δημιουργία του ταξιδιωτικού σας ιστολογίου στο WordPress ακόμα.

Πρώτον, πρέπει να αναπτύξετε μια επιχειρηματική νοοτροπία προς το ταξιδιωτικό σας blog.

Πριν καταγράψετε μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, θα πρέπει να μπορείτε να εξηγήσετε τι διαφέρει στο ταξιδιωτικό σας ιστολόγιο. Θα πρέπει επίσης να μπορείτε να προσδιορίσετε τα άτομα με τα οποία προσπαθείτε να συνδεθείτε.

Ένας άλλος τρόπος να το πούμε είναι:

Πρέπει να επιλέξετε μια θέση.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δείξω πώς να ξεκινήσετε ένα ταξιδιωτικό ιστολόγιο με το WordPress και να κερδίσετε χρήματα από αυτό.

Ας ξεκινήσουμε.

Πλοήγηση

 • Βήμα 1: Αναβάθμιση του ταξιδιωτικού σας ιστολογίου: Τομέας & φιλοξενία ιστοσελίδων
 • Βήμα 2: Επιλέξτε ένα υπέροχο ταξίδι στο WordPress
 • Βήμα # 3: Επιλέξτε τη σωστή προσθήκη WordPress Travel blog
 • Κερδίστε χρήματα στρατηγική # 1: Ανεξάρτητη γραφή
 • Κερδίστε χρήματα στρατηγική # 2: Περιεχόμενο διαφημιζόμενου
 • Κερδίστε χρήματα στρατηγική # 3: Μάρκετινγκ θυγατρικών
 • Περισσότεροι πόροι

Λίστα εργαλείων 

FTC Disclosure: BuildThis λαμβάνει τέλη παραπομπής από εργαλεία που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Όμως, οι απόψεις βασίζονται στην εμπειρία μας και όχι στο πόσο πληρώνουν. Επικεντρωνόμαστε στην παροχή βοήθειας σε μικρές επιχειρήσεις και ιδιώτες για τη δημιουργία ιστότοπων ως επιχείρησης. Υποστηρίξτε τη δουλειά μας και μάθετε περισσότερα σχετικά με τα κέρδη μας.

Contents

Επιλέγοντας τη σωστή θέση

Η επιλογή μιας θέσης θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από χιλιάδες άλλα ταξιδιωτικά ιστολόγια. Θα καταστήσει δυνατή την προσέλκυση κοινού με στόχευση λέιζερ που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς. Η σημασία της επιλογής εξειδικευμένου ταξιδιωτικού ιστολογίου

Τα περισσότερα ταξιδιωτικά ιστολόγια αποτυγχάνουν να κερδίσουν χρήματα επειδή δεν κολλάνε σε μια θέση. Συχνά τέτοια ιστολόγια καταλήγουν να είναι δευτερεύοντα έργα… ή απλά τυχαία διαδικτυακά περιοδικά ταξιδιού.

Αυτά τα ιστολόγια δεν έχουν μοναδική πρόταση αξίας ή κοινό-στόχο.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα διαδικτυακό ταξιδιωτικό περιοδικό, δεν υπάρχει πρόβλημα αν δεν τα έχετε. Αλλά εάν θέλετε να αποκομίσετε εισόδημα πλήρους απασχόλησης από το ιστολόγιό σας, πρέπει να επιλέξετε μια θέση.

Ξεκινώντας ένα ταξιδιωτικό blog – Παραδείγματα πραγματικής ζωής 

Η Monica από το The Travel Hack εξηγεί:

Δυστυχώς, το «ταξιδιωτικό blogging» είναι μια κορεσμένη θέση, οπότε αν θέλετε να το κάνετε, πρέπει να στοχεύσετε ακόμη περισσότερο τη θέση σας σε μια πιο συγκεκριμένη περιοχή ταξιδιού.

Σκεφτείτε να συνδυάσετε δύο θέσεις όπως:

 • Ταξίδια + μόδα
 • Ταξίδια + μαγείρεμα
 • Ταξίδια + παιδιά
 • Ταξίδια + κριτική ξενοδοχείων μπουτίκ
 • Ταξίδια + γυμναστήριο
 • Ταξίδια + ιαματικά λουτρά
 • Ταξίδια + φεστιβάλ

Βασικά, η Μόνικα προτείνει να παγιώσετε το πάθος σας για ταξίδια με ένα άλλο από τα πάθη σας για να δημιουργήσετε μια εξαιρετικά εξειδικευμένη θέση.

Η θέση του blog της Μόνικα προφανώς ταξιδεύει. Ωστόσο, στοχεύει άτομα που έχουν θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης και προσπαθούν να σχεδιάσουν ταξίδια το Σαββατοκύριακο. Έτσι, η θέση της είναι Σαββατοκύριακο + ταξίδι.

Η σελίδα για μένα λέει - Το Travel Hack αφορά τα διαλείμματα του Σαββατοκύριακου και τις προσιτές περιπέτειες.Η σελίδα της Monica για εμένα λέει: “Το Travel Hack αφορά τα διαλείμματα του Σαββατοκύριακου και τις προσιτές περιπέτειες.”

Γνωρίζω ότι η ιδέα του συνδυασμού δύο θέσεων θα φαίνεται λίγο περίεργη στην αρχή, αλλά υπάρχουν πολλά επιτυχημένα blogs ταξιδιού που το έχουν κάνει.

Πάρτε για παράδειγμα, «Το Travel BiteBlog.

Στο The Travel Blog, η blogger Rachelle Lucas συνδυάζει φαγητό με ταξίδια.

το-ταξίδι-δάγκωμαΤο ιστολόγιο της Rachelle λέει: «Καλώς ήλθατε στο The Travel Bite, ένα blog φαγητού και ταξιδιού για να εμπνεύσετε ενεργές γαστρονομικές διακοπές!

Όπως και η Μόνικα και η Ρέιτσελ, εσείς πρέπει επίσης να μεταβείτε από το να ταξιδέψετε σε ένα συγκεκριμένο είδος ταξιδιώτη (blogger).

Λοιπόν, πώς να δημιουργήσετε ένα ταξιδιωτικό blog?

Σκεφτείτε έξω από το κουτί.

travels-of-adam-berlin

Σκεφτείτε να συνδυάσετε δύο θέσεις.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ειδικευτείτε στην κάλυψη ταξιδιών + φεστιβάλ.

Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να ειδικευτείτε στην κάλυψη των φεστιβάλ τροφίμων. Ή ίσως γκέι φεστιβάλ.

Ένα εξαιρετικά επιτυχημένο παράδειγμα τέτοιας εξειδίκευσης σε μια θέση είναι αυτό του ταξιδιωτικού blogger Adam από Ταξίδια του Αδάμ (σωστή εικόνα).

Εάν η παραπάνω ανταλλαγή ιδεών δεν βοηθά, χρησιμοποιήστε μερικές προτάσεις από την Jessica από Παγκόσμια ταξίδια κοριτσιών:

 • Ταξίδια προϋπολογισμού
 • Ατομικά ταξίδια
 • Γυναικεία ταξίδια
 • Ταξιδιωτική φωτογραφία
 • Ταξίδια περιπέτειας
 • Πολυτελή ταξίδια
 • Ταξίδια σε όλο τον κόσμο
 • Ταξιδεύοντας για δουλειά
 • Προορισμοί τροφίμων
 • Μουσικοί προορισμοί
 • Εκδρομή εκτός δρόμου
 • Οδηγοί πόλεων ή χωρών

Ίσως αναρωτιέστε:

«Δεν θα περιορίσω την εμβέλεια του κοινού μου κολλώντας σε μια θέση; Μετά από όλα, μου αρέσουν όλοι οι τύποι και οι μορφές ταξιδιού; “

Λοιπόν, η απάντηση είναι: ΟΧΙ.

Δεν θα.

Ενώ η επιλογή μιας θέσης σάς αναγκάζει να ανταποκριθείτε σε ένα στενό τμήμα στο ευρύ κοινό που αγαπάει τα ταξίδια, είναι επίσης ο μόνος τρόπος για να συνδεθείτε στενά με αυτό το τμήμα και να γίνετε πόροι που πηγαίνουν στον προγραμματισμό των ταξιδιών τους.

Μόλις συνδεθείτε με μια σειρά από λάτρεις των ταξιδιών, θα αγοράσουν πράγματα βάσει της πρότασής σας. Σας εμπιστεύονται όταν προτείνετε:

 • Ταξιδιωτικά εργαλεία
 • Πακέτα εκδρομών
 • Ξενοδοχεία
 • Εστιατόρια
 • Πτήσεις

Όσο περισσότεροι αυτοί οι χρήστες εμπιστεύονται τις προτάσεις σας, τόσο υψηλότερο θα είναι το εισόδημά σας.

Έτσι, προτού προχωρήσετε στη φάση εγκατάστασης του ιστολογίου, αφιερώστε ένα λεπτό και συμπληρώστε το ακόλουθο πρότυπο:

Είμαι ταξιδιωτικός blogger που καλύπτει ___________ ταξίδια. Θέλω να συνδεθώ με άτομα που _____________.

Με αυτό, είστε έτοιμοι να αρχίσετε να εργάζεστε στο ταξιδιωτικό σας blog στο WordPress. Ας δούμε τώρα μια απλή διαδικασία 3 βημάτων για τη δημιουργία ενός ταξιδιωτικού ιστολογίου με το WordPress.

Πώς να ξεκινήσετε ένα ταξιδιωτικό ιστολόγιο – Ο αναλυτικός οδηγός

Βήμα 1: Ενεργοποιήστε τον ιστότοπο με ένα όνομα τομέα και φιλοξενία

Μπορείτε να ονομάσετε το ιστολόγιό σας ό, τι θέλετε, αλλά είναι καλύτερο να αποφύγετε όρους όπως περιπλανώμενοι, ταξιδιώτες, περιπετειώδεις, ταξίδια και άλλα επειδή η αγορά είναι γεμάτη από ιστολόγια με ονόματα που περιέχουν αυτούς τους όρους.

Μια εύκολη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε το δικό σας όνομα ως όνομα τομέα του ιστότοπού σας.

Πού να καταχωρήσετε το όνομα τομέα σας?

Μόλις μηδενίσετε ένα όνομα, μεταβείτε στο Namecheap και καταχωρίστε το. Το Namecheap είναι ένας από τους καλύτερους καταχωρητές ονομάτων τομέα που προσφέρουν ανταγωνιστικές τιμές και κάποια εξαιρετική υποστήριξη πελατών.

Ποια υπηρεσία φιλοξενίας θα χρησιμοποιήσετε?

Μετά το όνομα τομέα, θα πρέπει να αγοράσετε μια φιλοξενία ιστού. Εγώ έχω εξέτασε περισσότερες από 50 εταιρείες φιλοξενίας στο WHSR. Με βάση αυτό, για τις ανάγκες σας, θα συνιστούσα να πάτε και με τα δύο Φιλοξενία InMotion, SiteGround (premium φιλοξενία) ή eHost (επιλογή προϋπολογισμού).

Αυτοί οι οικοδεσπότες ιστού προσφέρουν διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress και φροντίζουν για θέματα όπως ενημερώσεις ιστότοπων και συντήρηση και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Αυτό θα ελευθερώσει όλο το χρόνο σας για να επεξεργαστείτε το περιεχόμενό σας.

Εκτός αυτού, τα αρχικά τους σχέδια (στο eHost) είναι εξαιρετικά οικονομικά ξεκινώντας από μόλις 2,75 $ / μήνα.

Βήμα 2: Επιλέξτε ένα υπέροχο ταξίδι στο WordPress

Μόλις επιλέξετε ένα όνομα τομέα και φιλοξενία, το επόμενο βήμα σας είναι να επιλέξετε ένα θέμα WordPress για το ταξιδιωτικό σας blog.

Δωρεάν θέματα WordPress

Ακολουθούν δύο υπέροχα δωρεάν θέματα με τα οποία μπορείτε να ξεκινήσετε:

Το ελάχιστο

Θα μπορούσα εύκολα να ονομάσω το The Minimal ένα από τα πιο μελετημένα και ισορροπημένα δωρεάν ταξιδιωτικά θέματα WordPress.

Έχει καθαρή τυπογραφία και διαθέτει ένα όμορφο ρυθμιστικό αρχικής σελίδας. Επίσης ανταποκρίνεται, πράγμα που σημαίνει ότι φαίνεται υπέροχο και σε tablet και κινητές συσκευές.

Το μινιμαλιστικό έρχεται γεμάτο με μερικά πολύ χρήσιμα widget όπως το widget πρόσφατων δημοσιεύσεων, το δημοφιλές widget δημοσιεύσεων, το widget βιογραφικού συγγραφέα, καθώς και το widget συνδέσμων κοινωνικών μέσων.

Εάν έπρεπε να κάνετε την εγκατάσταση και τοποθέτηση αυτών των γραφικών στοιχείων με τρόπο που έχει νόημα, θα χρειαστείτε εύκολα πολλές ώρες. Αυτό το θέμα χρησιμοποιεί αυτά τα γραφικά όμορφα και έχει κάθε ένα από αυτά στα τέλεια μέρη.

Επίσης, υπάρχουν δύο μενού, επομένως έχετε μεγαλύτερο έλεγχο της πλοήγησης του ιστότοπού σας.

Είναι πολύ πιθανό ότι όταν εγκαθιστάτε τη δωρεάν έκδοση αυτού του θέματος, θα σας αρέσει τόσο πολύ που ίσως θέλετε να κάνετε αναβάθμιση στην επαγγελματική έκδοση.

Η επαγγελματική έκδοση κοστίζει $ 59,00 και συνοδεύεται από 6 όμορφες διατάξεις σελίδων εκτός από ορισμένες άλλες επαγγελματικές δυνατότητες.

το ελάχιστοΔιαδήλωση & Λεπτομέριες

Νομάς

Το θέμα Nomad WordPress είναι μια άλλη όμορφη επιλογή που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Είναι ευαίσθητο και διαθέτει ένα λεπτό ρυθμιστικό στην αρχική σελίδα. Έχει επίσης έως και 4 άρθρα που εμφανίζονται ακριβώς κάτω από το ρυθμιστικό.

Μου αρέσει η παροχή της υποδοχής διαφήμισης στην κεφαλίδα του θέματος. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να προωθήσετε προσφορές από τους συνεργάτες σας.

Επίσης, διαθέτει μια περιοχή με widget που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσφέρετε επιπλέον πληροφορίες στον αναγνώστη σας.

νομάςΔιαδήλωση & Λεπτομέριες

Θέματα WordPress επί πληρωμή

Επιπλέον, τα παραπάνω δωρεάν θέματα, εδώ είναι 3 θέματα επί πληρωμή για την εξέταση:

Δυσκολεύτηκα να βρω τα ακόλουθα θέματα και αυτό δεν οφείλεται στο ότι δεν υπάρχουν πολλά καλά θέματα ταξιδιωτικών ιστολογίων στο WordPress, αλλά επειδή υπάρχουν πάρα πολλά. Και η επιλογή ενός που επιτυγχάνει τη σωστή ισορροπία μεταξύ του σχεδιασμού και της χρηστικότητας είναι αρκετά έργο.

Ελπίζω να σας αρέσουν οι ακόλουθες επιλογές:

Το ταξίδι

Το ταξίδι είναι ένα πανέμορφο θέμα ταξιδιωτικού ιστολογίου που συνοδεύεται από ένα ισχυρό εργαλείο δημιουργίας σελίδων.

Το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων του Trip σάς επιτρέπει να επιλέξετε μία από τις ενσωματωμένες διατάξεις σελίδας και να προσθέσετε στοιχεία σχεδίασης από τη βιβλιοθήκη του οικοδόμου για να σχεδιάσετε όμορφες σελίδες ιστότοπου εντός ωρών.

Αυτό το θέμα υποστηρίζει το WooCommerce και έχει μια κομψή σελίδα καταστήματος. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να πουλήσετε τα προϊόντα σας ή τα προϊόντα θυγατρικών σας.

Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό αυτού του θέματος είναι ότι σας επιτρέπει να προγραμματίσετε αντίγραφα ασφαλείας. Έτσι, το θέμα θα λάβει αυτόματα ένα αντίγραφο ασφαλείας του περιεχομένου σας τις ημέρες που έχετε ή τις ημερομηνίες που αποφασίσετε.

Η δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σάς εξοικονομεί την ανάγκη εγκατάστασης ή αγοράς ξεχωριστού πρόσθετου για τη λήψη αντιγράφων ασφαλείας.

σε όλο τον κόσμοΔιαδήλωση & Λεπτομέριες

Κόστος 59 $. Το Themefurnace σας επιτρέπει επίσης να δοκιμάσετε να οδηγήσετε το θέμα πριν αγοράσετε. Απλώς επισκεφτείτε το Περιοχή TestLabs, εγγραφείτε και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το θέμα στο περιβάλλον δοκιμών του παρόχου.

Travelop

Το θέμα Travelop είναι ένα όμορφο ταξιδιωτικό blog WordPress που χρησιμοποιεί άφθονο χώρο.

Ο σχεδιασμός του είναι εύκολος στα μάτια και βοηθά τον αναγνώστη να επικεντρωθεί μόνο στο περιεχόμενο.

Το Travelop διαθέτει 3 διατάξεις ιστολογίου: τοιχοποιία, λίστα, πλέγμα. Παίρνετε επίσης 3 στυλ κεφαλίδας. Έλεγξα το demo και όλες οι διατάξεις του blog φαίνονται υπέροχες.

Εάν δεν σας αρέσουν τα θέματα πλήρους πλάτους, μπορείτε να ορίσετε την επιλογή διάταξης σε πλαίσιο. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε την πλευρική γραμμή όπως θέλετε.

Όταν σκέφτομαι από την οπτική γωνία ενός blogger, δεν θα ζητούσα περισσότερα από αυτά που προσφέρει αυτό το θέμα.

Φυσικά, δεν συνοδεύεται από κουδούνια και θέματα που έχουν δημιουργούς σελίδων και όλα, αλλά δεν χρειάζεστε πάντα ό, τι ταλαιπωρείται.

ταξίδιαΔιαδήλωση & Λεπτομέριες

Αν σας αρέσει ο μινιμαλισμός, ένα άλλο θέμα που πρέπει να δείτε είναι Ογδόντα Ημέρες από Greta Themes. Το κόστος στα 45 $.

Μοιάζει πολύ με το Travelop, αλλά έχει πολύ έντονη αίσθηση, χάρη σε όλο το λευκό χώρο. Μπορείτε να τραβήξετε το EightyDays με 40 $.

Ερμής

Αυτό το θέμα ταξιδιού WordPress θα σας εκπλήξει! Όταν ρίξετε μια ματιά στο θέμα, θα δείτε περισσότερες από 39 διατάξεις. Αυτά τα demo μόνο δείχνουν πόσο ευέλικτη μπορεί να είναι ο Ερμής.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Ερμή για να δημιουργήσετε οποιοδήποτε είδος ταξιδιωτικού ιστολογίου και να το κάνετε τόσο απασχολημένο ή μινιμαλιστικό όσο θέλετε.

Παίρνετε επίσης ένα εργαλείο δημιουργίας σελίδων, ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε προσαρμοσμένες διατάξεις από το μηδέν.

ΕρμήςΔιαδήλωση & Λεπτομέριες

3 δυνατότητες που κάνουν αυτό το θέμα μια εξαιρετική επιλογή για ένα ταξιδιωτικό blog με κόστος 49 $.

Χαρακτηριστικό # 1. Πρόβλεψη αποδοχής πληρωμένων καταχωρίσεων μέσω Wiloke Submission

Η Υποβολή Wiloke επιτρέπει στον χρήστη να εγγραφεί για λογαριασμό στον ιστότοπό σας και να υποβάλει περιεχόμενο σχετικά με τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα του.

Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την προσθήκη για να επιτρέψετε σε διαφημιζόμενους, όπως προμηθευτές ταξιδιωτικών εργαλείων, ιδιοκτήτες πανδοχείων, ταξιδιωτικά γραφεία, υπηρεσίες μεταφοράς να γράφουν περιεχόμενο με τις υπηρεσίες τους και να τους χρεώνουν για δημοσίευση.

Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος δημιουργίας εσόδων από ένα ταξιδιωτικό ιστολόγιο (θα συζητήσουμε περισσότερα στην επόμενη ενότητα).

Χαρακτηριστικό # 2. Ένα όμορφο widget αξιολόγησης

Όταν επιδιώκετε μια θέση, οι οπαδοί σας πιστεύουν τις κριτικές και τις προτάσεις σας. Και ένα όμορφο widget αξιολόγησης είναι το μόνο που χρειάζεστε για να βελτιώσετε τις κριτικές σας. Ο Ερμής σας έχει καλύψει εδώ.

Μπορείτε ακόμη και να επιτρέψετε στους αναγνώστες σας να συνεισφέρουν τις αξιολογήσεις τους στα προϊόντα που συζητάτε στον ιστότοπό σας. Αυτό μπορεί να προσθέσει πολλά κοινωνικά στοιχεία στις κριτικές σας.

Χαρακτηριστικό # 3. Ένα κομψό widget δημοσκόπησης

Ακόμη και κορυφαίοι εκδότες χρησιμοποιούν δημοσκοπήσεις για να προσελκύσουν αναγνώστες. Το Hermes διαθέτει ένα απλό widget δημοσκόπησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε δημοσκοπήσεις σε οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού σας.

Βήμα # 3: Επιλέξτε τις σωστές προσθήκες WordPress για το ταξιδιωτικό ιστολόγιο

Δεν υπάρχουν ειδικές προσθήκες που προσθέτουν λειτουργικότητα συγκεκριμένου ιστολογίου ταξιδιού σε έναν ιστότοπο WordPress. Ακολουθούν μερικές προτάσεις που θα βοηθήσουν στη βελτίωση του SEO του ιστολογίου σας και της συνολικής εμπειρίας χρήστη.

SEO από την Yoast

Αυτή η προσθήκη WordPress σάς βοηθά να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενό σας για λέξεις-κλειδιά στόχους.

Εκτός από αυτήν τη βασική δυνατότητα, το SEO by Yoast σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε τον χάρτη ιστότοπου του ιστολογίου σας (και να τον υποβάλετε στο Google). Εσείς και επίσης χρησιμοποιείτε το SEO by Yoast για να υποβάλετε το ιστολόγιό σας στις διάφορες μηχανές αναζήτησης – αυτή η λειτουργία θα σας βοηθήσει να κάνετε το ιστολόγιό σας ευρετηριασμένο εξαιρετικά γρήγορο.

Διαδήλωση & Λεπτομέριες

Συνολική προσωρινή μνήμη WC

Το WC Total Cache συμβάλλει στη βελτιστοποίηση της απόδοσης ενός ιστότοπου. Κατά κύριο λόγο, είναι μια προσθήκη προσωρινής μνήμης που εξυπηρετεί έναν επισκέπτη αποθηκευμένο αντίγραφο του ιστότοπού σας.

Ένα προσωρινά αποθηκευμένο αντίγραφο είναι εκείνο όπου όλα τα στατικά στοιχεία (όπως η κεφαλίδα και η πλευρική γραμμή) είναι προεγκατεστημένα και μόνο τα περιεχόμενα που αλλάζουν φορτώνονται δυναμικά.

Επιπλέον, το WC Total Cache βελτιώνει το χρόνο φόρτωσης ενός ιστότοπου με ελαχιστοποίηση και συμπίεση αρχείων.

Διαδήλωση & Λεπτομέριες

Διψασμένοι συνεργάτες

Το Thirsty Affiliates σάς βοηθά να ομορφύνει τους συνδέσμους συνεργατών σας.

Έτσι, μπορείτε να πάρετε έναν άσχημο σύνδεσμο όπως το http://mywebsite.com?refid=1235374374 και να τον μετατρέψετε σε http://mywebsite.com/go/product -name /.

Διαδήλωση & Λεπτομέριες

Πώς να κερδίσετε χρήματα με ταξιδιωτικά blogging

Μόλις το λειτουργικό ιστολόγιό σας είναι έτοιμο και είστε έτοιμοι με κάποιο περιεχόμενο σε αυτό, θα πρέπει να ξεκινήσετε με μερικές από τις ακόλουθες τακτικές δημιουργίας εσόδων.

Πολλοί μπλόγκερ κάνουν το λάθος να σκεφτούν: “Ω, επιτρέψτε μου να φτάσω στο σημάδι των επισκεπτών Χ / μήνα και μετά θα αρχίσω να δημιουργώ έσοδα από το ιστολόγιο.”

Δεν υπάρχει πραγματική χρήση της αναμονής. Μπορείτε να ξεκινήσετε από την DAY 1.

Ας δούμε τώρα τους διάφορους τρόπους με τους οποίους ένα ταξιδιωτικό ιστολόγιο βγάζει χρήματα.

Πρώτα έρχεται το εισόδημα που δεν είναι σε μετρητά αλλά:

Ταξιδιωτικές χορηγίες ή συμβουλές τύπου.

Όταν οι εταιρείες χορηγούν το ταξίδι σας, καλύπτουν τα μεγάλα έξοδα ταξιδιού σας. Και ως αντάλλαγμα, αναμένεται να εμφανίσετε το προϊόν ή την υπηρεσία του χορηγού στο ιστολόγιό σας.

Τέτοιες ταξιδιωτικές χορηγίες καλύπτουν γενικά τη διαμονή, τη μεταφορά και τα αξιοθέατα.

Δοκιμάστε να αναζητήσετε ταξιδιωτικές χορηγίες το συντομότερο δυνατό.

Το πρώτο βήμα εδώ είναι να εντοπίσετε επιχειρήσεις που «υποστηρίζουν» bloggers.

Ο ταξιδιώτης blogger Julie Smith από το Drive On The Left δίνει αυτό το εξαιρετικό συμβουλή για να βρείτε χορηγούς για τα ταξίδια σας.

Λέει ότι η φράση αναζήτησης που χρησιμοποιούν οι ταξιδιώτες bloggers για να βρουν τέτοιες επιχειρήσεις είναι:

“Όλες οι απόψεις είναι το δικό μου blog [Niche]”

Όπως μπορείτε να καταλάβετε, αυτή είναι μια δήλωση αποποίησης που γράφεται συνήθως στο τέλος μιας κριτικής.

Έτσι, αναζητώντας αυτήν τη φράση πληκτρολογίου, αναζητάτε τα ιστολόγια στη θέση σας που έχουν δημοσιεύσει κριτικές. Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα αυτή η κριτική να είναι από ένα ταξίδι με χορηγία.

Για παράδειγμα, αν έγραφα ένα ταξιδιωτικό blog που κάλυπτε την Κουάλα Λουμπούρ, η έκδοσή μου της φράσης αναζήτησης θα ήταν:

“Όλες οι απόψεις είναι το δικό μου blog” Κουάλα Λουμπούρ “

Τα αποτελέσματα αναζήτησης είναι ταξιδιωτικά ιστολόγια που έχουν καλύψει την Κουάλα Λουμπούρ.

Στη συνέχεια, ο Jules προτείνει να διαβάσετε αυτά τα ιστολόγια και να αναζητήσετε προτάσεις όπως «Ευχαριστώ το Hotel xx που με υποστήριξε στην επίσκεψή μου…»

Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει ένα από τα Αποτελέσματα αναζήτησης. Έψαξα για τη λέξη «υποστήριξη» και βρήκα το ξενοδοχείο που υποστήριζε ταξιδιώτες bloggers.

Μαλαισία-φαγητό-blog

Εκεί το έχετε, ένα ξενοδοχείο που υποστηρίζει ταξιδιωτικούς bloggers για διαμονή.

Ομοίως, πρέπει να βρείτε τέτοιες επιχειρήσεις και να επικοινωνήσετε μαζί τους. Διαβάστε την πλήρη ανάρτηση της Julie (είναι το καλύτερο που μπορούσα να βρω για αυτόν τον σκοπό).

Επίσης, ορισμένα ταξιδιωτικά ιστολόγια έχουν μια προηγούμενη σελίδα χορηγών όπου μπορείτε να βρείτε τις επιχειρήσεις που υποστήριξαν αυτά τα ιστολόγια. Ταξίδια θαυμάτων μοιράζεται τη λίστα της πολύ ευγενικά.

Αυτό μας φέρνει στις άλλες μεθόδους δημιουργίας εσόδων.

Δημιουργία εσόδων # 1: Ανεξάρτητη γραφή

Ήμουν έκπληκτος που διαπίστωσα ότι πολλά ταξιδιωτικά bloggers προσφέρουν υπηρεσίες ανεξάρτητης γραφής.

Αλλά τότε συνειδητοποίησα ότι οι ταξιδιώτες bloggers είναι οι καλύτεροι δημιουργοί περιεχομένου για χιλιάδες ταξιδιωτικές επιχειρήσεις και πρακτορεία.

Ο ταξιδιωτικός blogger Bryan Richards κάνει ένα σημαντικό ποσό από το εισόδημά του από ανεξάρτητη γραφή.

travel-blog-εισόδημα

Και αν νομίζετε ότι μόνο οι αρχάριοι μπλόγκερ προσφέρουν ανεξάρτητη γραφή, κάνετε λάθος. Ακόμα και καθιερωμένα ταξιδιωτικά blog προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία.

Το Thrifty Nomads, ένα δημοφιλές blog για ταξιδιώτες με οικονομικό προϋπολογισμό, προσφέρει όχι μόνο ανεξάρτητη γραφή, αλλά και υπηρεσίες ανεξάρτητης φωτογραφίας.

Η ανεξάρτητη γραφή είναι ένας εύκολος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα εάν χρειάζεστε αρχικά υποστήριξη. Μπορείτε να στείλετε βήματα σε ταξιδιωτικές επιχειρήσεις και να προσφέρετε να γράψετε για αυτές. Αυτό το εισόδημα θα μπορούσε να σας βοηθήσει μέχρι να αναπτυχθούν τα άλλα κανάλια παθητικού εισοδήματος.

Αλλά:

Όταν ακολουθείτε αυτήν τη μέθοδο δημιουργίας εσόδων, ισορροπήστε μεταξύ της εργασίας των πελατών και του προσωπικού σας ιστολογίου ή ενδέχεται να καταλήξετε να γράφετε μόνο για τους πελάτες σας και το ιστολόγιό σας θα αγνοηθεί.

Για να ξεκινήσετε να λαμβάνετε ανεξάρτητες συναυλίες γραφής, προσθέστε μια σελίδα “Hire Me” στο ταξιδιωτικό σας blog στο WordPress.

Εγγραφείτε στο δωρεάν ανεξάρτητο μάθημα γραφής της Elna Cain: Γράψτε το δρόμο σας στο 1k. Εάν έχετε τα μέσα, αποκτήστε και την επαγγελματική έκδοση. Γνωρίζω αρκετούς ανεξάρτητους συγγραφείς που επωφελήθηκαν από αυτό.

Δημιουργία εσόδων # 2: Περιεχόμενο χορηγίας

Ταξιδιωτικά ιστολόγια είναι μια από τις λίγες θέσεις όπου οι αναγνώστες δέχονται εύκολα περιεχόμενο με χορηγία. Στις περισσότερες άλλες θέσεις, οι αναγνώστες γίνονται ύποπτοι όταν ένας blogger δημοσιεύει περιεχόμενο διαφημιζόμενου.

Στο περιεχόμενο που υποστηρίζεται, χρεώνετε ταξιδιωτικές επιχειρήσεις για να γράφετε σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο ιστολόγιό σας. Τα περισσότερα ταξιδιωτικά ιστολόγια χρεώνουν κατ ‘αποκοπή προκαταβολή για τέτοιο περιεχόμενο.

Μόλις ξεκινήσετε, θα πρέπει να βρείτε τέτοιες επιχειρήσεις και να τους στείλετε κρύα βήματα. Όταν τους στέλνετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει σύνδεσμος προς το κιτ εργαλείων διαφήμισης.

Μερικοί ταξιδιώτες bloggers κάνουν τα διαφημιστικά τους πακέτα διαθέσιμα στον ιστότοπό τους, ενώ άλλα απαιτούν από τους πιθανούς χορηγούς να ζητήσουν.

Ανάλογα με την προτίμησή σας, δημοσιεύστε αυτές τις πληροφορίες απευθείας σε μια σελίδα με την ονομασία «Εργαστείτε μαζί μας» ή αναφέρετε σε αυτήν ότι ένας χορηγός μπορεί να σας στείλει email για να αποκτήσετε πρόσβαση στο κιτ.

Ταξιδέψτε στο Blogger Vicky από VickyFlipFlop την έχει ανεβάσει κιτ διαφήμισης απευθείας στον ιστότοπό της στο WordPress.

Αν και δεν δίνει τα ποσοστά των διαφόρων χορηγιών ή χορηγικού περιεχομένου, δίνει πολλές πληροφορίες σχετικά με το ιστολόγιό της.

Το διαφημιστικό κιτ της Vicky είναι τόσο ζωντανό όσο το blog της και σε αυτό, τονίζει όμορφα:

 • Η θέση του ιστολογίου
 • Στατιστικά προβολής σελίδας
 • Στατιστικά για την κοινωνική της παρακολούθηση

(Ω και BTW, μπορείτε να δείτε από τη σελίδα υπηρεσιών της Vicky ότι προσφέρει επίσης ελεύθερες υπηρεσίες γραφής, αντιγραφής και επεξεργασίας.)

Δημιουργία εσόδων # 3: Υποστηρίξτε προϊόντα που χρησιμοποιείτε μέσω μάρκετινγκ συνεργατών

Η τρίτη σημαντική πηγή εσόδων για ένα ταξιδιωτικό ιστολόγιο είναι τα έσοδα από προμήθειες πώλησης θυγατρικών.

Μπορείτε να ελέγξετε οποιοδήποτε προϊόν θα σας φανεί χρήσιμο από τους οπαδούς του ιστολογίου σας. Θα μπορούσε ακόμη και να είναι ένα σπρέι απωθητικό κουνουπιών ταξιδιού!

Pro Travel Blogs συνιστά να ελέγξετε τις ακόλουθες πύλες για εύρεση προϊόντων / υπηρεσιών προς υποστήριξη:

 • Αμαζόνα
 • Bookit.com
 • Booking.com
 • eBay
 • Expedia
 • Hotels.com
 • iTunes
 • STA Travel
 • Στο TripAdvisor
 • Γουότιφ

Προτού υποβάλετε αίτηση για να είστε συνεργάτης σε αυτούς τους ιστότοπους, προσθέστε πολύ περιεχόμενο στον ιστότοπό σας. Η υποβολή αίτησης για αυτά τα προγράμματα θυγατρικών χωρίς πολυσύχναστο ιστότοπο μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την απόρριψη της αίτησής σας.

Υπάρχουν πολλές ακόμη μέθοδοι δημιουργίας εσόδων στο διαδίκτυο (έχουμε συζητήσει άλλα 20 εδώ) Αλλά θυμηθείτε ότι το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων σας θα προέρχεται από 3-4 από τα κανάλια δημιουργίας εσόδων σας. Εστιάστε λοιπόν στην ανάπτυξη αυτών πρώτα.

Ανακαλύπτοντας βαθύτερα: Μαθήματα ταξιδιού blogging

Υπάρχουν μερικά πολύ λεπτομερή μαθήματα ταξιδιωτικών ιστολογίων premium που δημιουργούνται από επιτυχημένους ταξιδιώτες bloggers. Αυτοί είναι μπλόγκερ που βγάζουν εξαψήφιο εισόδημα από τα ιστολόγιά τους.

Εάν ακολουθήσετε τους χάρτες πορείας που δείχνουν αυτά τα μαθήματα, θα ανακτήσετε το τέλος του μαθήματος σας πολύ σύντομα. Ακολουθούν δύο σπουδαία μαθήματα για να λάβετε υπόψη σας:

1. Επιτυχία ιστολογίου ταξιδιού

Το Travel Blog Success είναι το πιο δημοφιλές και λεπτομερές μάθημα για τα ταξιδιωτικά blogging. Ακριβώς από τις μεθόδους δημιουργίας εσόδων και τη δημιουργία του ιστολογίου σας έως την προσφορά υπηρεσιών ανεξάρτητης γραφής, αυτό το μάθημα σας έχει καλύψει.

Λεπτομέρειες μαθήματος / Κόστος: 447 $

2. Η επιχείρηση του Travel Blogging

νομαδικός-blog-course

Ο Matthew Kepnes – ιδρυτής του βραβευμένου ταξιδιωτικού blog Nomadic Matt – δημιούργησε αυτό το μάθημα. Υπόσχεται να καθοδηγεί και να συνεργάζεται μαζί σας σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας στο blogging.

Μπορείτε να δείτε τις παρακάτω ενότητες μαθημάτων:

 • Εκπαιδευτικά σεμινάρια – Μάθετε τι κάνει έναν ιστότοπο όμορφο
 • Λήψη προσοχής πολυμέσων – Τρόπος εμφάνισης διαδικτυακών και έντυπων
 • Tutorials SEO – Μάθετε πώς να μάθετε το Google
 • Συμβουλές για επιτυχία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – Αναπτύξτε τα ακόλουθα; από την 1η ημέρα
 • Τεχνική υποστήριξη – Λάβετε τη σωστή ρύθμιση του ιστολογίου σας
 • Tutorials Branding – Πώς να επιλέξετε ένα αξέχαστο όνομα
 • Δημιουργία προϊόντων – Δημιουργήστε πράγματα που οι άνθρωποι θα θέλουν να αγοράσουν
 • Επισκέπτης Blogging – Δυνατότητα εμφάνισης σε άλλα, μεγαλύτερα ιστολόγια
 • Προτεινόμενα βιβλία – Βιογραφίες και βιβλία μάρκετινγκ και στρατηγικής που άλλαξαν την επιχείρησή μου
 • Συνεντεύξεις εμπειρογνωμόνων – 10+ ώρες αποκλειστικών συνεντεύξεων με τα πιο λαμπερά διαδικτυακά μυαλά
 • Tutorials Newsletter – Πώς να προσελκύσετε τους αναγνώστες σας
 • Στρατηγικές μάρκετινγκ – Πώς να ξεκινήσετε και να κερδίσετε από το ιστολόγιό σας
 • Διαδραστικά διαδικτυακά σεμινάρια – Μηνιαία διαδικτυακά σεμινάρια με μεγάλο αντίκτυπο
 • Private Facebook Group – Μια κοινότητα εκατοντάδων ομοίων ανθρώπων
 • Περιπτωσιολογικές μελέτες – Τέσσερις άλλοι επιτυχημένοι ταξιδιώτες bloggers

Λεπτομέρειες μαθήματος / Κόστος: 297 $ (3 μηνιαίες πληρωμές 99 $)

Ξεκινώντας ένα ταξιδιωτικό ιστολόγιο – τυλίξτε το…

Αυτή είναι όλη η βοήθεια που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο ταξιδιωτικό ιστολόγιο WordPress και να το δημιουργήσετε.

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε για το επιχειρηματικό μοντέλο ταξιδιωτικών blogging είναι να διαβάσετε αναφορές εισοδήματος από άλλα ταξιδιωτικά blog Αυτό, Αυτό, Αυτό, Αυτό, και Αυτό).

Με αυτό, σας εύχομαι καλή τύχη στο ταξιδιωτικό σας blog.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map