SiteGround vs BlueHost Review 2020: Ποιος είναι γρήγορος και αξιόπιστος οικοδεσπότης Ιστού;

0

Είστε περίεργοι για ποιον να επιλέξετε όταν πρόκειται για SiteGround εναντίον BlueHost?


Εάν θέλετε απλώς να ξεκινήσετε ένα blog, τότε το βασικό σχέδιο αυτών των παρόχων είναι κατάλληλο για εσάς, αλλά η σύγχυση είναι ποια πρέπει να επιλέξετε. Και οι δύο είναι γνωστοί, φημισμένοι και υπάρχουν στη λίστα προτάσεων του WordPress.org.

Και οι δύο εταιρείες προσφέρουν επεκτάσιμες επιλογές, έτσι ώστε αν το ιστολόγιό σας μεγαλώσει, μπορείτε εύκολα να μεταβείτε στο επινοητικό σχέδιο.

Το BlueHost ανήκει στο EIG, το οποίο είναι το μεγαλύτερο γκρουπ φιλοξενίας ιστοσελίδων, ενώ το SiteGround εργάζεται ως ανεξάρτητος παίκτης και διευθύνεται από παιδιά που γνωρίζουν την τεχνολογία.

Τομέας εξειδίκευσης:

SiteGround: Είναι γνωστοί για τις προηγμένες υποδομές τους, τις πρωτοβουλίες ασφαλείας και τα εσωτερικά εργαλεία όπως το SuperCacher, ο διακομιστής ταχύτητας NGINX και το σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα κέντρο δεδομένων σε όλο τον κόσμο, την απομόνωση λογαριασμού και τους διακομιστές με δυνατότητα SSD.

BlueHost: Θεωρείται η ελκυστική λύση για τους νέους ιστότοπους.

Η εταιρεία τείνει να προσφέρει μεγαλύτερες εκπτώσεις συχνά.

Contents

Γρήγορη περίληψη

Η BlueHost ιδρύθηκε το 2003 και αποκτήθηκε από την EIG το 2010. Η εταιρεία αναπτύσσεται τόσο σταθερά και τώρα έχει περισσότερους από 2 εκατομμύρια πελάτες. Είναι επίσης γνωστοί για τις γρήγορες υπηρεσίες και τις εκπτώσεις τους που το κάνουν μια καλή επιλογή για νέους bloggers.

Η SiteGround κάνει την είσοδο το 2004 και είναι γνωστή για την εξαιρετική υποδομή και φροντίδα για τους πελάτες. Παράγουν διάφορα εσωτερικά εργαλεία για να κάνουν τις υπηρεσίες τους πιο γρήγορες και ασφαλείς. Τώρα η εταιρεία προσφέρει βασική σε επίπεδο επιχείρησης φιλοξενία και φιλοξένησε περισσότερους από 500 χιλιάδες τομείς.

Έτσι, εάν είστε μπερδεμένοι και δεν ξέρετε ποιος αποδεικνύει τον καλύτερο πάροχο φιλοξενίας για το ιστολόγιό σας, τότε εδώ αποκαλύπτουμε την εσωτερική ιστορία κάνοντας σύγκριση με το κεφάλι.

SiteGround και BlueHost Review 2020

Τεχνολογία

Η υιοθέτηση της τελευταίας τεχνολογίας δείχνει ότι η εταιρεία είναι πιο αφοσιωμένη στην εξυπηρέτηση των πελατών της με μεγαλύτερη αξιοπιστία. Η ομάδα προγραμματιστών SiteGround προσπαθεί πάντα να προσφέρει κάτι μοναδικό στους πελάτες του, με αποτέλεσμα να προσφέρει το SuperCahcer, το δικό του εφεδρικό σύστημα, HTTP / 2, την προληπτική παρακολούθηση, την τεχνολογία διακομιστή NGNIX και πολλά άλλα.

Το SiteGround θέτει την ασφάλεια σε προτεραιότητες και συχνά εισάγει διαφορετικές ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας για τη δημιουργία ενός συμπαγούς τείχους προστασίας. Αναμφίβολα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να εισαγάγουν το σύστημα Anti-hack για να σας προστατεύσουν, αλλά ο χρήστης πρέπει επίσης να λάβει ορισμένες προφυλάξεις από την πλευρά του. Εδώ διαβάστε πώς μπορείτε να ασφαλίσετε το WordPress Blog.

Από την άλλη πλευρά, το BlueHost δεν είναι ένας καλός παίκτης τεχνολογίας εστίασης. Τείνουν να εστιάζουν περισσότερο στο μάρκετινγκ αντί να βελτιώνουν την υποδομή τους. Μέχρι στιγμής δεν έχουν εισαγάγει κανένα είδος εσωτερικών εργαλείων και έχουν πολύ περιορισμένο αριθμό κέντρων δεδομένων. Φαίνονται να στοχεύουν μεμονωμένες ανάγκες φιλοξενίας και μικρές επιχειρήσεις.

Το SiteGround παρουσιάζει με υπερηφάνεια τις προδιαγραφές των διακομιστών τους. Χρησιμοποιούν επεξεργαστές V3 Intel Xeon E5-2690. Αυτοί οι διακομιστές οπλισμένοι επίσης με μνήμη RAM 265 GB και μονάδες στερεάς κατάστασης χρησιμοποιώντας RAID 10. Το κοντέινερ Linux καθιστά τους διακομιστές πιο αποτελεσματικούς βελτιώνοντας την ανάγνωση & ταχύτητα εγγραφής και 2 φορές ισχύ CPU. Ενώ η BlueHost δεν αποκάλυψε τις προδιαγραφές του διακομιστή της. Ακόμα και όταν μιλάμε απλώς αρνήθηκαν να αποκαλύψουν πληροφορίες διακομιστή.

Νικητής: SiteGround

Μονάδες SSD

Μπορεί να ακούσετε για τις μονάδες Solid State. Σε αντίθεση με τους δίσκους Spinning, οι SSD είναι πιο γρήγοροι και αποδοτικοί στην εκτέλεση των λειτουργιών (ανάγνωση και γραφή). Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές εταιρείες άρχισαν να χρησιμοποιούν διακομιστές με SSD για απόδοση υψηλής ταχύτητας.

Το SiteGround είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας SSD. Οι πρωτοποριακές μονάδες στερεάς κατάστασης τους βοηθούν να προσφέρουν εξαιρετικά γρήγορη και αξιόπιστη λύση φιλοξενίας ιστοσελίδων από τον παραδοσιακό web host.

Ενώ το BlueHost εξαρτάται από την παραδοσιακή τους υποδομή και αποθηκεύει τα δεδομένα σε περιστρεφόμενες μονάδες. Ακόμα κι αν, λειτουργούν πριν από το SiteGround αλλά δεν έχουν κάνει τις απαραίτητες αλλαγές.

Νικητής: SiteGround

BlueHost

SiteGround

Ώρα

Uptime σημαίνει όταν ο ιστότοπός σας είναι προσβάσιμος μέσω του Διαδικτύου. Φαντάζεστε να φιλοξενείτε τον ιστότοπό σας στο διακομιστή οποιουδήποτε παρόχου φιλοξενίας που δεν έχει δεσμευτεί να παρέχει το μέγιστο χρόνο λειτουργίας; Φυσικά και όχι. Και ο χρόνος διακοπής σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας δεν είναι προσβάσιμος από τους διαδικτυακούς επισκέπτες. Έτσι, σημαίνει ότι ο χρόνος λειτουργίας είναι πολύ πιο σημαντικός από την ταχύτητα του ιστότοπου και αυτό θα πρέπει να είναι η κορυφαία προτεραιότητά σας κατά την επιλογή του web hosting.

Μπλε Χοστ

Το BlueHost δεν είναι κακό όταν συγκρίνουμε το χρόνο λειτουργίας και των δύο εταιρειών, αλλά όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, ο ιστότοπός μας που φιλοξενείται στους διακομιστές Bluehost αντιμετωπίζει πρόσφατα χρόνο διακοπής λειτουργίας και έτσι ο χρόνος λειτουργίας της τελευταίας 24 ώρας είναι 99,97% Ο χρόνος διακοπής παραμένει σχεδόν 4 λεπτά, πράγμα που σημαίνει ότι οι πελάτες δεν μπορούν να αγοράσουν ή να περιηγηθούν στον ιστότοπό σας κατά τη διάρκεια αυτών των 4 λεπτών.

Το Uptimerobot παρέχει επίσης στατιστικά στοιχεία για τον χρόνο απόκρισης του ιστότοπου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ότι ο μέσος χρόνος λειτουργίας είναι αρκετά χαμηλός που είναι εκπληκτικό, αλλά υπάρχει μια μεγαλύτερη ακίδα που δείχνει ότι κάποια στιγμή ο ιστότοπος διαρκεί περίπου 4 έως 5 δευτερόλεπτα για να ανταποκριθεί. Ακόμα τα αποτελέσματα είναι αποδεκτά, επειδή υπάρχουν μόνο μερικές περιπτώσεις όπου ο ιστότοπος χρειάζεται λίγο χρόνο για να απαντήσει.

Λεπτομέρειες αναφοράς χρόνου λειτουργίας BlueHost

SiteGround

Από την άλλη πλευρά, ο δοκιμαστικός ιστότοπός μας στο SiteGround δεν αντιμετώπισε καμία διακοπή λειτουργίας. Παρακάτω, τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι ήταν online τις τελευταίες 30 ημέρες και δεν υπάρχει ούτε μία διακοπή. Προς το παρόν, το HostingSprout.com φιλοξενείται επίσης στους διακομιστές SiteGround. Και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γιατί τους τελευταίους 4 μήνες δεν αντιμετωπίζαμε κανένα χρόνο διακοπής που δείχνει ότι είναι αρκετά συνεπείς στην ποιότητα των υπηρεσιών.

Αν μιλάμε για το χρόνο απόκρισης του SiteGround κατά τη διάρκεια της περιόδου, τότε είναι πολύ πιο ικανοποιητικό από το Bluehost. Όπως μπορείτε να δείτε ότι ο ιστότοπός μας δοκιμής χρειάζεται απλώς κατά μέσο όρο 282,09 ms για να ανταποκριθεί. Επίσης, υπάρχουν μικρότερες αιχμές στο γράφημα σε σύγκριση με το BlueHost και οι μέγιστες αιχμές προσεγγίζουν σχεδόν 2 δευτερόλεπτα που είναι αποδεκτή. Αυτό σημαίνει ότι το Siteground όχι μόνο αποδίδει εκπληκτικά για το χρόνο λειτουργίας αλλά και πολύ καλό στο χρόνο απόκρισης.

στατιστικά στοιχεία χρόνου λειτουργίας siteground

Νικητής: SiteGround

BlueHost

SiteGround

Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας

Το επόμενο πιο σημαντικό ζήτημα κατά την επιλογή της καλύτερης εταιρείας φιλοξενίας WordPress είναι η ταχύτητα. Παρόλο που υπάρχουν πολλές προσθήκες και υπηρεσίες που βοηθούν στη βελτίωση της ταχύτητας του ιστότοπου, όπως το W3 Total Cache και το CDN κ.λπ. Αλλά η ταχύτητα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα των διακομιστών φιλοξενίας. Και για αυτό, κάναμε δοκιμές ταχύτητας για να μετρήσουμε αυτό που είναι ένας πάροχος ταχείας φιλοξενίας.

Παρόλο που και οι δύο πάροχοι φιλοξενίας παρέχουν αρκετά γρήγορη ταχύτητα, αλλά το Siteground κερδίζει λίγο πλεονέκτημα στην ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να πάτε στο Siteground όταν πρόκειται για ταχύτητα. Επιπλέον, καθώς το Siteground προσφέρει πολλαπλά τεχνολογικά πλεονεκτήματα για ταχύτητα όπως SSD, SuperCacher, HTTP / 2 και NGINX κ.λπ., έτσι το SiteGround είναι πιθανό να είναι πιο συνεπές στην ταχύτητα επίσης.

BlueHost

Δοκιμή ταχύτητας BlueHost Pingdom

SiteGround

Δοκιμή ταχύτητας SiteGround Pingdom

Νικητής: SiteGround

Δοκιμή LoadImpact

Ο χρόνος φόρτωσης γίνεται πιο κρίσιμος, επειδή δεν επηρεάζει μόνο τη θέση σας στην κατάταξη της μηχανής αναζήτησης αλλά και την εμπειρία του πελάτη. ΕΝΑ επισκόπηση Το Akamai δείχνει ότι οι περισσότεροι χρήστες θέλουν έναν ιστότοπο να φορτώνει κάτω από 2 δευτερόλεπτα, ενώ το 40% των χρηστών δεν περιμένουν περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, σημείωσαν επίσης ότι οι πελάτες δείχνουν αφοσίωση σε αυτούς τους ιστότοπους που έχουν γρήγορη φόρτωση. Αυτό σημαίνει ότι ο χρόνος φόρτωσης είναι ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας.

Δοκιμή BlueHost LoadImpact

Όταν στέλνουμε τους εικονικούς χρήστες στον ιστότοπο δοκιμών που φιλοξενεί η Bluehost, είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε τα αποτελέσματα. Επειδή οι διακομιστές τους σταδιακά αποδίδουν καλύτερα καθώς υπάρχουν περισσότεροι χρήστες στον ιστότοπο. Χρειάζεται μόνο χρόνος στην αρχή και στη συνέχεια υπάρχει επίσης συνέπεια και ο χρόνος παραμένει κάτω από 1 δευτερόλεπτο τις περισσότερες φορές.

Δοκιμή φορτίου BH

Δοκιμή SiteGround LoadImpact

Και αν δούμε τα στατιστικά στοιχεία του SiteGround δεν υπάρχει ούτε μία αύξηση όταν ο διακομιστής τους παίρνει χρόνο όπως το BlueHost παίρνει 2 δευτερόλεπτα στην αρχή. Ο χρόνος φόρτωσης SiteGround παραμένει κάτω από το δεύτερο ακόμη και όταν υπάρχουν περισσότεροι εικονικοί χρήστες στον ιστότοπο. Και τα δύο είναι πολύ κοντά όταν συγκρίνετε τα στατιστικά στοιχεία που φέρουν το φορτίο. Επειδή το SiteGround παρέχει αρκετά συνεπή εμπειρία και δεν υπάρχει άνοδος, έτσι είναι ο νικητής αυτού του γύρου.

SG Hosting LoadImpact Test

Νικητής: SiteGround

BlueHost

SiteGround

Υπηρεσία Υποστήριξης

Έτσι, ένα ζήτημα έρχεται στην πύλη σας στα μέσα της νύχτας και δεν έχετε την ιδέα ότι πώς να το λύσετε; Ο καλύτερος τρόπος είναι να επικοινωνήσετε με τον πάροχο φιλοξενίας σας. Επειδή χειρίζονται καλύτερα την κατάσταση. Τι γίνεται όμως αν δεν είναι διαθέσιμα εκείνη τη στιγμή; Γι ‘αυτό είναι πολύ απαραίτητο να ελέγξετε αν είναι διαθέσιμα 24/7.

Αν μιλάμε για SiteGround είναι σίγουρα διαθέσιμα 24/7. Χρειάζεστε βοήθεια για να ανοίξετε μια ζωντανή συνομιλία, τηλεφωνική κλήση ή να υποβάλετε ένα εισιτήριο. Όποτε χρειαζόμαστε βοήθεια, επικοινωνούμε μαζί τους μέσω ζωντανής συνομιλίας και μέσα σε 1 λεπτό ένα άτομο εμφανίζεται για βοήθεια. Το προσωπικό είναι πεπειραμένο και ανταποκρίνεται πολύ γρήγορα. Επιπλέον, η διεπαφή συνομιλίας τους φαίνεται απαλή.

Επίσης, έχετε πρόσβαση σε εκπαιδευτικά βίντεο και γνωσιακή βάση που είναι γεμάτη από οδηγούς και ενημερωτικά άρθρα. Επιπλέον, για την ευκολία του χρήστη, κατηγοριοποιούν τα σεμινάρια ως WordPress, Joomla, Drupal και Magento κ.λπ..

Το BlueHost είναι επίσης γνωστό για τις υπηρεσίες γρήγορης υποστήριξης και διατίθεται όλο το 24ωρο για τη βοήθεια των πελατών του. Αλλά όταν υπάρχει ένας διαγωνισμός SiteGround vs BlueHost, τότε αναμφίβολα μπορούμε να πούμε ότι το SiteGround είναι ταχύτερο. Απλώς επικοινωνήστε μαζί τους μέσω της συνομιλίας πριν αγοράσετε το πρόγραμμα φιλοξενίας, θα δείτε μια σημαντική διαφορά.

Όταν ανοίγετε ζωντανή συνομιλία, το BlueHost διαρκεί περίπου 6-10 λεπτά για να συνδεθείτε. Αυτή δεν είναι μεγάλη, αλλά η χαμηλότερη διάρκεια είναι καλή γιατί κανείς δεν έχει τον αρκετό χρόνο να περιμένει μέχρι το άτομο στο άλλο άκρο να πάρει χρόνο για να βοηθήσει τον αναζητητή. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης πελατών της Bluehost μέσω email, τηλεφώνου και υποβάλλοντας το εισιτήριο. Επιπλέον, μπορείτε να αναζητήσετε τους οδηγούς και τους οδηγούς από τη βάση γνώσεων.

Παρόλο που και οι δύο αποδίδουν για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες στο έπακρο, αλλά το SiteGround κάνει καλύτερη δουλειά από το BlueHost.

Νικητής: SiteGround

Σύγκριση δυνατοτήτων SiteGround vs Bluehost Hosting

Χώρος αποθήκευσης

Ο αποθηκευτικός χώρος είναι το μέρος όπου πρόκειται να αποθηκεύσετε εικόνες, περιεχόμενα ιστοσελίδων, ήχους και βίντεο. Πόσο χώρο αποθήκευσης χρειάζεστε; Εξαρτάται από τον τύπο του ιστότοπου που θέλετε να φιλοξενήσετε.

Λοιπόν, εάν θέλετε να φιλοξενήσετε έναν ιστότοπο όπου απλώς δημοσιεύετε τα άρθρα, τότε δεν χρειάζεστε πολύ χώρο αποθήκευσης, επειδή ο χώρος αποθήκευσης 10 GB είναι αρκετός για χρόνια. Αλλά αν δημοσιεύετε πάρα πολλά βίντεο, εικόνες και γραφικές αναρτήσεις, σκεφτείτε περισσότερο χώρο.

Το SiteGround είναι λίγο περιορισμένο και προσφέρει χώρο 10 GB στο πρόγραμμα StartUp. Από την άλλη πλευρά, με το BlueHost, δεν χρειάζεται να νοιάζεστε για τον αποθηκευτικό χώρο, καθώς προσφέρουν 50 GB στο βασικό πρόγραμμα.

Νικητής: BlueHost

BlueHost

SiteGround

Εύρος ζώνης / Αριθμός επισκεπτών

Αυτό αναφέρεται στον αριθμό των ατόμων που μπορούν να επισκεφθούν τον ιστότοπό σας σε ένα μήνα. Πολλές εταιρείες του κλάδου επιτρέπουν απεριόριστους επισκέπτες ακόμη και σε βασικά σχέδια. Το απεριόριστο εύρος ζώνης διατηρεί ζωντανό τον ιστότοπό σας όταν συμβαίνουν απρόσμενες αυξήσεις της κυκλοφορίας.

Το BlueHost παρέχει μη μετρημένο εύρος ζώνης σε όλα τα σχέδιά τους, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί στον αριθμό των επισκεπτών, αλλά όταν καταναλώνετε πάρα πολλούς πόρους σας στέλνουν ένα email για να μειώσετε τη χρήση.

Δεν αντιμετωπίζουμε ποτέ τέτοιου είδους συμβάντα, καθώς προσφέρουν επαρκές επίπεδο εύρους ζώνης για τη διαχείριση ιστοσελίδων μικρού επιπέδου. Ωστόσο, σας προτείνουμε όταν ο ιστότοπός σας μεγαλώνει, τότε προσπαθήστε να μεταβείτε στο υψηλότερο σχέδιο.

SiteGround από την άλλη πλευρά, περιορίστε τον αριθμό των επισκεπτών / μήνα. Επιτρέπουν 10.000 επισκέψεις / μήνα. Έτσι, εάν πρόκειται απλώς να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο, αυτό θα μπορούσε να είναι αρκετό.

Νικητής: BlueHost

Υπηρεσία προσωρινής αποθήκευσης

Για να κάνετε το blog πιο γρήγορο, οι bloggers χρησιμοποιούν πρόσθετα cache όπως το W3 total cache. Η προσθήκη λειτουργεί εξαιρετικά και υπάρχει μεγάλη διαφορά πριν και μετά τη χρήση αυτού. Ομοίως, ορισμένες εταιρείες προσφέρουν τα δικά τους ειδικά εργαλεία για να κάνουν την υπηρεσία πιο γρήγορη, ομαλή και ανταποκρινόμενη.

 • Ίσως θέλετε να διαβάσετε τα απαραίτητα πρόσθετα WordPress

Η ομάδα προγραμματιστών του SiteGround έκανε εξαιρετική δουλειά με την εισαγωγή του SuperCacher. Είναι μια εσωτερική εφεύρεση που μπορεί να ενεργοποιήσει τις διάφορες επιλογές δημιουργίας προσωρινής μνήμης ιστότοπου. Αρχικά, παράγουν την προσωρινή μνήμη στατικού περιεχομένου. Η δεύτερη επιλογή είναι πολύ αποτελεσματική η οποία αποθηκεύει προσωρινά τα δυναμικά περιεχόμενα, όπως εξόδους HTML.

Η επόμενη επιλογή είναι γνωστή ως Memcached που αποθηκεύει τα λατομεία της βάσης δεδομένων. Η εταιρεία εισάγει επίσης μια συγκεκριμένη επιλογή για Cloud και ειδικά προγράμματα φιλοξενίας.

Σε αυτόν τον διαγωνισμό SiteGround vs BlueHost, ο αντίπαλος BlueHost δεν προσέφερε κανένα από τα δικά του εργαλεία για να κάνει τις υπηρεσίες του πιο γρήγορες. Αν και, το SiteGround προσφέρει μόνο μία επιλογή του SuperCacher στους χρήστες του προγράμματος StartUp, αλλά αξίζει να το χρησιμοποιήσετε.

Νικητής: SiteGround

Επιλογή κέντρων δεδομένων

Ορισμένες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων θέτουν τον έλεγχο του πελάτη για να επιλέξουν το κέντρο δεδομένων. Αυτός ο παράγοντας μπορεί να παίξει ρόλο στη βελτίωση της ταχύτητας του ιστότοπού σας. Όταν επιλέγετε ένα κέντρο δεδομένων κοντά στο κοινό / πελάτες-στόχους σας, τότε καθίσταται δυνατή η γρήγορη παράδοση του περιεχομένου.

Ας υποθέσουμε ότι έχουμε κυκλοφορία με βάση τις ΗΠΑ και, στη συνέχεια, η επιλογή ενός κέντρου δεδομένων που βρίσκεται στις ΗΠΑ μπορεί να είναι μια καλή απόφαση. Κανονικά, αυτή η επιλογή είναι καλή εάν ξεκινάτε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου επειδή σε αυτόν τον τύπο ιστότοπων μπορείτε να κρίνετε καλύτερα το κοινό-στόχο σας.

Το SiteGround επιτρέπει στους πελάτες να επιλέξουν τα κέντρα δεδομένων. Προσφέρουν 5 κέντρα δεδομένων που τοποθετούνται στρατηγικά για να εξυπηρετούν πελάτες από κάθε μέρος του κόσμου (ΗΠΑ, Ασία και Ευρώπη). Επιπλέον, επιτρέπουν την επιλογή κέντρου δεδομένων ακόμη και αν αγοράζετε το πιο βασικό πρόγραμμα (StartUp).

Ενώ η BlueHost δεν επέτρεπε στους πελάτες τους να επιλέξουν το κέντρο δεδομένων. Έχουν μόνο ένα κέντρο δεδομένων με έδρα τις ΗΠΑ για κοινόχρηστους πελάτες φιλοξενίας όπου η εταιρεία φιλοξενεί τους ιστότοπους των πελατών τους.

Νικητής: SiteGround

BlueHost

SiteGround

MySQL & Βάσεις δεδομένων PostgreSQL

Ίσως γνωρίζετε τις βάσεις δεδομένων. Αυτά είναι πιο σημαντικά στην φιλοξενία ιστοσελίδων γιατί χωρίς μια βάση δεδομένων δεν μπορείτε να εκτελέσετε τον ιστότοπό σας. Γενικά, δημιουργείται μια βάση δεδομένων ανά ιστότοπο. Η ύπαρξη υπερβολικού αριθμού βάσεων δεδομένων μπορεί να απλοποιήσει την εργασία σας και υπάρχουν πιθανότητες να χρειαστείτε περισσότερο στο ταξίδι σας στο blogging.

Εάν είστε αρχάριος, τότε μην μπερδεύεστε, καθώς τώρα η φιλοξενία προσφέρει πολύ ευκολία και οι βάσεις δεδομένων δημιουργούνται αυτόματα. Εσείς εστιάζετε στον ιστότοπό σας.

Το SiteGround προσφέρει απεριόριστο αριθμό MySQL και PostgreSQL σε όλα τα σχέδιά τους και μπορείτε να τα διαχειριστείτε μέσω phpMyAdmin και phpPgAdmin αντίστοιχα. Ενώ το BlueHost υποστηρίζει 20 βάσεις δεδομένων ανεξάρτητα από τον τύπο.

Νικητής: SiteGround

.αρχείο htaccess

Ένα “.htaccess” δίνει περισσότερο έλεγχο στα χέρια σας. Με τη βοήθεια αυτού του αρχείου, μπορείτε να προστατεύσετε, να επιτρέψετε και να αποκλείσετε τις συγκεκριμένες διευθύνσεις IP. Επιπλέον, χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία ανακατευθύνσεων και σελίδων σφαλμάτων κ.λπ. Ίσως χρειαστείτε κάποια τεχνική ικανότητα πριν από τη δημιουργία και την επεξεργασία αυτού του αρχείου.

Και οι δύο πάροχοι φιλοξενίας επιτρέπουν στους χρήστες να ανεβάζουν το αρχείο .htaccesss στο διακομιστή. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε το αρχείο .htaccess ελεύθερα.

Νικητής: Tie

Πίνακας Ελέγχου

Η προσφορά του πίνακα ελέγχου από τον πάροχο φιλοξενίας είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να διαχειριστείτε τομείς, δευτερεύοντες τομείς, λογαριασμούς FTP, αντίγραφα ασφαλείας και λογαριασμούς email, κ.λπ..

Τόσο το SiteGround όσο και το BlueHost προσφέρουν cPanel το οποίο είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και ακόμη και αν είστε αρχάριος, δεν θα σας μπερδέψει. Το SiteGround cPanel είναι πολύ καθαρό και χωρίζεται σε διάφορες ενότητες, όπως Domains, Auto Installers, βάσεις δεδομένων και Security κ.λπ..

Επιπλέον, το SiteGround πήρε λίγο πλεονέκτημα εδώ στο cPanel προσθέτοντας τα εργαλεία WordPress και Joomla όπου μπορείτε να διαχειριστείτε διάφορες πτυχές του ιστότοπού σας WordPress και Joomla όπως αυτόματες ενημερώσεις, ενεργοποίηση SuperCacher και εργαλειοθήκη κ.λπ. Εδώ δείτε το SiteGround cPanel

Από την άλλη πλευρά, το BlueHost κάνει επίσης εξαιρετική δουλειά και διαθέτει καθαρό και πολύχρωμο cPanel. Πρόσθεσαν επίσης εργαλεία WordPress για εκτέλεση διαφορετικών λειτουργιών μέσω ενός μέρους. Μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση στα εργαλεία ασφάλειας, βάσης δεδομένων, προγραμματισμού και ιστότοπων. Εδώ ρίξτε μια ματιά στο BlueHost παρακάτω.

Νικητής: Tie

BlueHost

SiteGround

Εγκατάσταση εφαρμογής

Λοιπόν, πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές ιστού όπως το WordPress. Πρόσφατα αγοράσαμε έναν λογαριασμό φιλοξενίας σύννεφων από έναν πάροχο φιλοξενίας και μετά την αγορά μάθαμε ότι λειτουργεί στις γραμμές εντολών. Ακριβώς για την εγκατάσταση του WordPress πρέπει να γράψουμε πολλές εντολές. Χρειάζεται πολύς χρόνος μας.

Και οι δύο εταιρείες, SiteGround και BlueHost προσφέρουν πρόγραμμα εγκατάστασης 1 κλικ στον πίνακα ελέγχου τους (cPanel). Το SiteGround παρέχει το πρόγραμμα εγκατάστασης Softaculous που επιτρέπει την εγκατάσταση με 1 κλικ για περισσότερα από 400 σενάρια όπως το WordPress και το Joomla κ.λπ..

Για εγκατάσταση του WordPress με πρόγραμμα εγκατάστασης 1 κλικ, απλώς κάντε κλικ στο εικονίδιο WordPress στο cPanel ή κάντε κλικ στο Softaculous και, στη συνέχεια, επιλέξτε WordPress.

Ενώ η BlueHost ενσωματώνει την αγορά Mojo στο cPanel για εγκατάσταση με 1 κλικ. Στον πίνακα ελέγχου φιλοξενίας κάντε κλικ στην Εγκατάσταση με ένα κλικ και θα δείτε τόνους σεναρίων για αυτόματη εγκατάσταση όπως το WordPress, το Joomla και άλλες εφαρμογές.

Νικητής: Tie

Λογαριασμοί email

Όταν δημιουργείτε έναν ιστότοπο, είναι πολύ απαραίτητο να δημιουργήσετε μια διεύθυνση email με την επωνυμία σας. Για παράδειγμα, εάν το όνομα του ιστότοπού σας είναι bestmotors.com, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως [προστασία μέσω email]

Επιπλέον, μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το όνομα του ιστότοπού σας (επωνυμία) αντί για @Gmail, το @Outlook δημιουργεί μια αίσθηση εμπιστοσύνης στο μυαλό του πελάτη. Λοιπόν, είναι ένα χαρακτηριστικό που πρέπει να έχετε.

Η BlueHost προσφέρει 5 λογαριασμούς email και αποθηκευτικό χώρο 100MB ανά λογαριασμό. Ενώ το SiteGround επιτρέπει στους χρήστες του να δημιουργούν απεριόριστο αριθμό λογαριασμών email και δεν υπάρχει όριο στον χώρο αποθήκευσης email.

Και οι δύο προσφέρουν ενσωμάτωση στο webmail. Επίσης, και τα δύο προσφέρουν πρωτόκολλα POP και IMAP που βοηθούν τον χρήστη να διαβάσει τα email μέσω της εφαρμογής όπως το Outlook.

Νικητής: SiteGround

Ας κρυπτογραφήσουμε

Όταν εργάζεστε στο διαδίκτυο πρέπει να προστατεύσετε τα δεδομένα του πελάτη σας. Για αυτό, πρέπει να εφαρμόσετε το πρωτόκολλο SSL. Το πιστοποιητικό SSL χρησιμοποιεί για την κρυπτογράφηση των δεδομένων του πελάτη, όπως αριθμό πιστωτικής κάρτας, τηλέφωνο και διεύθυνση email κ.λπ. Αρχικά, ήταν σημαντικό για όσους πρόσφεραν διαδικασία εγγραφής ή λειτουργούσαν ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αλλά τώρα γίνεται ένα ουσιαστικό μέρος για κάθε τύπο ιστότοπου και η Google δίνει επίσης κάποιο πλεονέκτημα κατάταξης σε αυτούς τους ιστότοπους που εφαρμόζουν SSL. Μπορείτε να λάβετε δωρεάν SSL μέσω CloudFlare διαμορφώνοντας ορισμένες ρυθμίσεις. Λοιπόν, ποια είναι η εύκολη λύση για την ενεργοποίηση του SSL?

Ορισμένες εταιρείες φιλοξενίας για την ευκολία του χρήστη τους προσφέρουν δωρεάν SSL το οποίο μπορεί να ενεργοποιηθεί με ένα μόνο κλικ. Τόσο το BlueHost όσο και το SiteGround προσφέρουν δωρεάν δυνατότητα Let’s Encrypt SSL στον πίνακα ελέγχου τους, όπου πρέπει απλώς να πατήσετε μερικά κλικ και να αρχίσετε να προστατεύετε τον ιστότοπό σας. Δεν απαιτεί διαμορφώσεις.

Νικητής: Tie

Απομόνωση λογαριασμού – Βελτιώστε την ασφάλεια του ιστότοπού σας και προστατεύστε τους πόρους σας

Αυτή η τεχνολογία αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο κάθε λογαριασμός αντιμετωπίζεται ως ξεχωριστός λογαριασμός. Κανονικά αυτό θα συμβεί στην περίπτωση ακριβών υπηρεσιών φιλοξενίας όπως VPS και Dedicated κ.λπ. Λόγω της κοινής υπηρεσίας, υπάρχουν πιθανότητες ότι εάν ένας λογαριασμός γίνει ευάλωτος, τότε μπορεί να επηρεάσει τους άλλους. Αλλά το SiteGround ανέπτυξε ένα απομονωμένο περιβάλλον με τη βοήθεια του BaseOS. Εάν κατά κάποιον τρόπο ένας λογαριασμός γίνει ευάλωτος, ο εισβολέας δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε άλλους λογαριασμούς.

Επιπλέον, όπως και η Google, αναπτύσσουν επίσης τον μηχανισμό ελέγχου για παραβίαση και ειδοποίηση, επειδή όταν η Google βλέπει έναν ιστότοπο με ευπάθειες, θα το πει απλώς σε όλους επισημαίνοντας ποιοι προκαλούν τη μείωση της κίνησης.

Επιπλέον, το SiteGround εισάγει πρόσφατα το Hackalert που σαρώσει τον ιστότοπό σας καθημερινά και σας στέλνει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τα θέματα ασφαλείας. Αναπτύσσουν επίσης σύστημα Hawk 1H για την καταπολέμηση της επίθεσης ωμής δύναμης. Παρέχουν πλήρη υποστήριξη σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα. Όλες αυτές οι προφυλάξεις δείχνουν ότι η εταιρεία λαμβάνει την ασφάλεια ως προτεραιότητά τους.

Εάν μιλάμε για το BlueHost, δεν λαμβάνουν τέτοιες προφυλάξεις και δεν ξεκίνησαν ούτε ένα εσωτερικό εργαλείο για την προστασία των διακομιστών τους. Ναι, προσφέρουν προστασία τείχους προστασίας και φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας για την καταπολέμηση των χάκερ. Ωστόσο, συνεχίζουν να προωθούν το premium εργαλείο όπως το SiteLock για ασφάλεια ιστότοπου που κοστίζει 95 $ / έτος.

Νικητής: SiteGround

BlueHost

SiteGround

Αντιγράφων ασφαλείας

Η εργασία στο διαδίκτυο χωρίς να έχετε το αντίγραφο ασφαλείας είναι πολύ επικίνδυνη. Επειδή μερικές φορές η αποκατάσταση αντιγράφων ασφαλείας είναι ο μόνος τρόπος για να γίνουν όλα σωστά. Πολλές εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν δωρεάν καθημερινή, εβδομαδιαία ή μηνιαία εφεδρική υπηρεσία.

Όταν δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας και κάποια στιγμή ο ιστότοπός σας είναι χαλασμένος με κακόβουλο λογισμικό και κακόβουλους κωδικούς, τότε μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε το αντίγραφο ασφαλείας για να βγείτε από τον ιστότοπο από τα προβλήματα.

Το SiteGround δημιουργεί 1 αντίγραφο δωρεάν καθημερινής δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, αλλά εάν θέλετε να επαναφέρετε αυτό το αντίγραφο ασφαλείας, τότε θα πρέπει να πληρώσετε 39,95 $. Επομένως, δεν είναι πραγματικά μια δωρεάν υπηρεσία.

Από την άλλη πλευρά, με το BlueHost, μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν καθημερινά, εβδομαδιαία και μηνιαία δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για την ασφάλεια του ιστότοπού σας. Επιπλέον, η αποκατάσταση αντιγράφων ασφαλείας είναι εντελώς δωρεάν.

Νικητής: BlueHost

Λογαριασμοί FTP

Η εταιρεία φιλοξενίας σας πρόσφερε λογαριασμούς FTP; Τόσο το SiteGround όσο και το Bluehost προσφέρουν απεριόριστους λογαριασμούς FTP. Ο λογαριασμός FTP χρησιμοποιείται για τη μεταφορά των μεγαλύτερων ή μικρότερων αρχείων μεταξύ υπολογιστή και διακομιστών. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το FTP (πρωτόκολλο μεταφοράς αρχείων) για να μεταφέρετε αρχεία, όπως δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, να ανεβάσετε ξανά όποτε θέλετε.

Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει στη μη αυτόματη μεταφορά ιστότοπου, όπως η λήψη του περιεχομένου της τοποθεσίας στον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, η μεταφόρτωσή τους στον άλλο διακομιστή. Λοιπόν, αυτή είναι μια καλή επιλογή.

Νικητής: Tie

Περιορισμένοι τομείς

Ο δεσμευμένος τομέας δηλώνει τον τρόπο με τον οποίο τοποθετείτε ένα όνομα τομέα στον υπάρχοντα τομέα. Για παράδειγμα, ο κύριος τομέας σας είναι το mydomain.com και, στη συνέχεια, σταθμεύετε το mydomains.com στον κύριο τομέα σας. Τώρα, εάν οι επισκέπτες επισκεφθούν το mydomains.com, τότε θα ανακατευθύνουν αυτόματα στον κύριο τομέα σας και θα δουν τα περιεχόμενα.

Η διευκόλυνση της στάθμευσης των τομέων είναι πολύ επιτακτική όταν πιστεύατε ότι οι άνθρωποι ενδέχεται να κάνουν ορθογραφικό λάθος το κύριο (πραγματικό) όνομα τομέα σας ή να γράφουν εσφαλμένα την επέκταση τομέα. Αποδεικνύεται επίσης ένα καλό χαρακτηριστικό για εσάς όταν κάποιος θέλει να κλέψει την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας χρησιμοποιώντας έναν παρόμοιο τομέα.

Στο βασικό σχέδιο του BlueHost, μπορείτε να σταθμεύσετε μόνο 5 τομείς. Ωστόσο, το SiteGround δίνει δωρεάν στους χρήστες του επιτρέποντας απεριόριστο αριθμό δεσμευμένων τομέων ακόμη και στο βασικό σχέδιο (StartUp).

Νικητής: SiteGround

Υποτομείς

Χρησιμοποιώντας έναν υποτομέα μπορείτε να δημιουργήσετε έναν εντελώς νέο ιστότοπο. Αλλά ένας υποτομέας περιλαμβάνει το όνομα του κύριου τομέα. Για παράδειγμα, εάν το hostingsprout.com είναι ο κύριος τομέας, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε έναν υποτομέα όπως το blog.hostingsprout.com.

Οι υποτομείς είναι χρήσιμοι εάν θέλετε να δημιουργήσετε νέο τομέα χωρίς να αγοράσετε νέο τομέα και λογαριασμό φιλοξενίας. Επίσης, είναι καλό εάν θέλετε να διαχωρίσετε το συγκεκριμένο μέρος του ιστότοπού σας. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε υποτομείς μέσω της ενότητας cPanel στην περιοχή.

Με το BlueHost, μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 25 υποτομείς, ενώ το SiteGround επιτρέπει απεριόριστους δευτερεύοντες τομείς. Το 25 είναι το όμορφο ποσό, αλλά η απεριόριστη αίσθηση είναι υπέροχη.

Νικητής: SiteGround

CloudFlare CDN

Το CDN είναι ένα δίκτυο κέντρων δεδομένων που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Η υπηρεσία μπορεί να μειώσει το χρόνο φόρτωσης του ιστότοπού σας αποθηκεύοντας προσωρινά τα περιεχόμενα του ιστότοπου και να το διανείμει σε διάφορα κέντρα δεδομένων. Όταν ένας επισκέπτης ανοίξει τον ιστότοπό σας, τότε θα παραδώσει τα περιεχόμενα του ιστότοπου από το πλησιέστερο κέντρο και έτσι θα φορτώσει τον ιστότοπό σας γρήγορα.

Επιπλέον, το CloudFlare ενισχύει επίσης την ασφάλεια του ιστότοπου φιλτράροντας κακόβουλη κίνηση. Προστατεύει επίσης τον ιστότοπό σας από επιθέσεις DDoS. Το SiteGround προσφέρει δωρεάν λογαριασμό CDN με λογαριασμό φιλοξενίας που μπορεί να ενσωματωθεί στον ιστότοπό σας.

Το BlueHost παρέχει επίσης την επιλογή CloudFlare στον πίνακα ελέγχου τους και με μερικά κλικ, μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτήν την εξαιρετική υπηρεσία. Επίσκεψη CloudFlare αν θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Νικητής: Tie

BlueHost

SiteGround

Μεταφορά ιστότοπου

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον υπάρχοντα πάροχο φιλοξενίας και θέλετε να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας, τότε αυτή η λειτουργία είναι πολύ βολική για εσάς. Σε αυτήν τη νέα εταιρεία φιλοξενίας (όπου θέλετε να μετεγκαταστήσετε) χειριστείτε όλα τα θέματα και μεταφέρετε το περιεχόμενο του ιστότοπού σας από τον υπάρχοντα πάροχο φιλοξενίας στον νέο.

Το SiteGround προσφέρει δωρεάν μεταφορά ιστότοπου. Απλά πρέπει να δώσετε κάποια πρόσβαση σε αυτά, όπως στοιχεία σύνδεσης της προηγούμενης εταιρείας φιλοξενίας και να τους αφήσετε όλα τα ζητήματα. Επιπλέον, δεν υπάρχει χρόνος διακοπής κατά τη μεταφορά του ιστότοπού σας.

Αλλά θα εκπλαγείτε να δείτε ότι το BlueHost χρεώνει 149,99 $ για τη μετανάστευση. Η μεταφορά ιστότοπου δεν είναι μια πολύ περίπλοκη διαδικασία που η BlueHost χρεώνει τόσο υψηλή τιμή. Έτσι το SiteGround κάνει εξαιρετική δουλειά εδώ για τους χρήστες του.

Νικητής: SiteGround

Ανάπτυξη γλωσσών

Αυτό μπορεί να μην είναι ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό για όλους, επειδή η υποστήριξη διαφόρων αναπτυσσόμενων γλωσσών είναι το σημαντικό μέλημα για τους προγραμματιστές κατά την επιλογή μιας εταιρείας φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Τόσο το SiteGround όσο και το BlueHost υποστηρίζουν την Perl και την Python σε όλα τα σχέδιά τους. Αλλά εδώ σημειώστε ότι το SiteGround δεν περιλαμβάνει το “Ruby on Rails” στα κοινόχρηστα σχέδια φιλοξενίας τους, ενώ το BlueHost υποστηρίζει το Ruby.

Νικητής: BlueHost

Σκαλωσιά

Το Staging είναι ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό, αλλά δυστυχώς, το BlueHost δεν περιείχε τόσο ωραίο χαρακτηριστικό σε κανένα από τα σχέδιά του. Χρησιμοποιώντας αυτήν την επιλογή μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο του αρχικού σας ιστότοπου. Τώρα μπορείτε να δοκιμάσετε τους νέους κωδικούς και να προσθέσετε στον κλωνοποιημένο ιστότοπο αντί να δοκιμάσετε απευθείας στον αρχικό ιστότοπο. Επειδή η δοκιμή νέων προσθηκών και κωδικών απευθείας στον ζωντανό ιστότοπο είναι επικίνδυνη και μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλειά σας, τη διάταξη του ιστότοπου και το περιεχόμενό σας.

Αυτός ο τύπος επιλογής είναι πολύ κατάλληλος για προγραμματιστές και για όσους κάνουν συχνά αλλαγές στους ιστότοπούς τους. Αφού κάνετε αλλαγές όταν είστε βέβαιοι ότι όλα είναι καλά, τότε απαιτούνται λίγα κλικ για να μεταδοθεί ζωντανά. Δημιουργεί επίσης ένα αντίγραφο πριν από τις αλλαγές που είναι χρήσιμο σε περίπτωση που θέλετε να μεταβείτε στην προηγούμενη έκδοση.

Το SiteGround δεν προσέφερε λειτουργία σταδιοποίησης στο βασικό τους σχέδιο για αυτό θα πρέπει να εγγραφείτε στο πρόγραμμα GoGeek. Έτσι, εάν πρόκειται να φιλοξενήσετε έναν ιστότοπο μικρού επιπέδου, τότε είστε καλοί να πάτε. Αλλά αν πρόκειται να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο για αναπτυξιακούς σκοπούς, τότε η ύπαρξη μιας τέτοιας δυνατότητας είναι πολύ βολική.

Καθώς η Bluehost δεν συμπεριέλαβε τη σκηνοθεσία σε κανένα από τα σχέδιά της, ενώ η Siteground το προσφέρει σε υψηλότερο σχέδιο, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει, γι ‘αυτό το SiteGround είναι ο νικητής αυτού του γύρου.

Νικητής: SiteGround

Δημιουργός ιστότοπου

Έχετε μια σχεδίαση ιστότοπου στο μυαλό σας που θέλετε να την κατασκευάσετε μόνοι σας. Μην ανησυχείτε αν δεν γνωρίζετε την κωδικοποίηση, επειδή το πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης σας διευκολύνει όπου απλά πρέπει να επιλέξετε ένα στοιχείο και να το αποθέσετε εκεί που θέλετε να το τοποθετήσετε.

Και οι δύο πάροχοι φιλοξενίας περιλαμβάνουν δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων Weebly στα σχέδιά τους που είναι αρκετό για διασκέδαση. Επειδή το δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων έχει ορισμένους περιορισμούς όπως περιορισμένο αριθμό σελίδων, διαφημίσεις και περιορισμένη λειτουργικότητα κ.λπ. Επομένως, αυτό μπορεί να είναι καλό για διασκέδαση ή για ιστότοπους με περιορισμένες σελίδες.

Νικητής: Tie

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Τι γίνεται αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την ποιότητα της υπηρεσίας παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας; Απλά πάρτε τα χρήματά σας πίσω αν δεν λάβατε για τα οποία πληρώνετε. Και οι δύο εταιρείες προσφέρουν επιστροφή χρημάτων χωρίς ερώτηση εντός της περιγραφόμενης περιόδου.

Το SiteGround και το BlueHost προσφέρουν 30 ημέρες για εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Επομένως, εάν δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών. Εδώ θυμηθείτε, εάν αγοράσετε τον τομέα μαζί με το λογαριασμό φιλοξενίας, τότε επιστρέφουν μόνο τη χρήση χρημάτων για την αγορά του λογαριασμού φιλοξενίας. Το όνομα τομέα παραμένει στην ιδιοκτησία σας.

Νικητής: Tie

BlueHost

SiteGround

Σύγκριση τιμών BlueHost vs SiteGround

Σε αυτήν την εποχή του ανταγωνισμού, είναι πολύ δύσκολο για μια εταιρεία να χρεώνει υψηλά χωρίς να προσφέρει την αξία του χρήματος. Τόσο το BlueHost όσο και το SiteGround προσφέρουν ανταγωνιστικές τιμές.

Δωρεάν Όνομα Τομέα

Η κατοχή δωρεάν τομέα για το πρώτο έτος μπορεί να εξοικονομήσει μέρος των χρημάτων σας. Αλλά τον επόμενο χρόνο, θα πρέπει να πληρώσετε το τίμημα εάν θέλετε να διατηρήσετε αυτό το όνομα τομέα.

Η BlueHost προσφέρει δωρεάν όνομα τομέα για το πρώτο έτος κατά την αγορά του λογαριασμού φιλοξενίας από αυτούς. Και μετά το πρώτο έτος θα πρέπει να πληρώσετε 15,99 $ για ανανέωση. Δεν είναι πάρα πολύ επειδή οι περισσότερες εταιρείες απαιτούν σχεδόν 16 $ κατά την ανανέωση τομέα.

Το SiteGround δεν προσφέρει δωρεάν όνομα τομέα. Προσφέρουν όνομα τομέα σε μόλις 14,95 $ και τον επόμενο χρόνο θα πρέπει να πληρώσετε το ίδιο ποσό για ανανέωση. Έτσι, με το SiteGround, μπορείτε να εξοικονομήσετε σχεδόν ένα δολάριο σε κάθε ανανέωση. Αλλά επίσης να θυμάστε ότι πληρώνετε 14,95 $ στην αρχή όπου το BlueHost δεν χρεώνει τίποτα.

Νικητής: BlueHost

Εάν δεν σας αρέσει η τιμολόγηση τομέα SiteGround και BlueHost, θα πρέπει να επισκεφτείτε την καλύτερη λίστα καταχωρητών τομέα.

Τιμές BlueHost και SiteGround Hosting

Και οι δύο εταιρείες προσφέρουν 3, 3 πακέτα φιλοξενίας. Στο βασικό πρόγραμμα BlueHost μπορείτε να φιλοξενήσετε 1 τομέα ενώ δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των επισκεπτών. Η BlueHost ασκεί την ίδια στρατηγική με τις περισσότερες εταιρείες στον κλάδο φιλοξενίας, δηλαδή όσο υψηλότερη είναι η διάρκεια της συνδρομής, τόσο χαμηλότερο είναι το κόστος.

Έτσι, με το BlueHost, μπορείτε να πάρετε το βασικό πρόγραμμα σε 3,95 $ / μήνα. μόνο εάν έχετε εγγραφεί στις υπηρεσίες τους για τουλάχιστον 3 χρόνια. Αυτό είναι ξεκαρδιστικό γιατί όταν τελειώσει η περίοδος επιστροφής χρημάτων τότε έχετε κολλήσει μαζί τους. Και για μικρό χρονικό διάστημα, όπως το 1 έτος, το πρόγραμμα φιλοξενίας γίνεται δαπανηρό.

Πίνακας τιμών Bluehost

Από την άλλη πλευρά, το SiteGround δεν ασκεί τέτοιου είδους τακτικές. Προσφέρουν το βασικό τους πρόγραμμα (StartUp) σε 3,95 $ / μήνα. ακόμα κι αν εγγραφείτε για ένα χρόνο. Αυτό είναι καλό και δεν θα μείνετε ποτέ μαζί τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτό σημαίνει ότι είναι φθηνότερα από το BlueHost.

Επίσης, σε αντίθεση με το BlueHost Siteground προσφέρει απεριόριστο αριθμό λογαριασμών email, subdomain και parked domain.

Κόστος προγραμματισμού SiteGround

Νικητής: SiteGround

BlueHost

SiteGround

συμπέρασμα

Από την παραπάνω σύγκριση SiteGround vs BlueHost, φαίνεται σαφές ότι ο SiteGround είναι ο νικητής. Τα λίγα πράγματα που μπορεί να εμποδίσουν τους πελάτες να επιλέξουν SiteGround είναι ο χώρος αποθήκευσης και ο αριθμός επισκέψεων / μήνα. Αλλά πραγματικά δεν είναι πρόβλημα για ιστότοπους που βασίζονται σε περιεχόμενο.

Για έναν νέο ιστότοπο, το StartUp τους ταιριάζει. Έχουμε ένα άλλο ιστολόγιο βάσει περιεχομένου για περισσότερα από 3 χρόνια, εξακολουθούν να καταναλώνουν όχι περισσότερα από 800 MB. Και το εύρος ζώνης είναι επίσης επαρκές για νέους ιστότοπους.

Εκτός από αυτά, είναι εκπληκτικά, όπως 99,99% Uptime, γρήγορη υποστήριξη πελατών και χαμηλός χρόνος φόρτωσης κ.λπ. Επιπλέον, πολλοί άλλοι χρήστες αξιολόγησης δείχνουν μια θετική απάντηση στο BBB.

Το SiteGround είναι η κορυφαία μας πρόταση

Γιατί προτείνουμε το SiteGround μέσω του BlueHost?

 • Καταπληκτικές υπηρεσίες υποστήριξης, σταθερή λειτουργία και χρόνος φόρτωσης
 • Το SiteGround αναλαμβάνει πολλές πρωτοβουλίες για να κάνει τις υπηρεσίες τους πιο γρήγορες, όπως SSD, NGINX, HTTP / 2 και εσωτερικό cache plugin.
 • Παρέχετε απομόνωση λογαριασμού και ασφάλεια υψηλού επιπέδου έναντι των παραβιάσεων και των τρωτών σημείων.
 • Παρέχουν τεχνολογία αιχμής στον κλάδο, όπως η μέθοδος Linux Container, διακομιστές με μνήμη RAM 256 GB, Intel Xeon E5-2690v3 κ.λπ..
 • Αναπτύσσουν επίσης ένα δικό τους σύστημα γρήγορης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και εσωτερική ενεργή παρακολούθηση διακομιστή.

SiteGround

Το BlueHost δεν είναι κακή επιλογή, αλλά το SiteGround είναι πιο κατάλληλη επιλογή στο μέλλον εάν οι απαιτήσεις του ιστότοπού σας αυξηθούν, τότε μπορείτε εύκολα να μεταβείτε στο υψηλότερο σχέδιο και να απολαύσετε τις υπηρεσίες χωρίς διακοπή.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map