SiteGround Review 2020: Είναι ο καλύτερος οικοδεσπότης WordPress, πραγματικά;

0

Το SiteGround είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων για το 2020 που ξεκίνησε το 2004. Έχουν κάνει ένα καλό όνομα παρά τον έντονο ανταγωνισμό. Σχεδόν όλοι, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες SiteGround Hosting είτε οι ειδικοί είτε οι αρχάριοι φαίνονται πολύ απογοητευμένοι από αυτούς. Αυτό αναθεώρηση siteground θα σας δώσει πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες που προσφέρουν, τα σχέδια και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε.


Βρίσκονται στο κορυφαίο ράφι στην παροχή υποστήριξης, χρόνου λειτουργίας, ταχύτητας κ.λπ. και έχουν εξαιρετική φήμη στον κλάδο φιλοξενίας ιστοσελίδων. Επίσης, διαθέτουν διακομιστές σε πολλές γεωγραφικές περιοχές για ευκολία και εύκολη πρόσβαση στους πελάτες της.

Με πολλή εμπειρία στον κλάδο (περισσότερα από δέκα χρόνια), το SiteGround προσφέρει διαφορετικά προϊόντα όπως Shared, Cloud, Dedicated, VPS και WordPress Hosting.

Παρέχουν τις μονάδες SSD σε όλα τα σχέδιά της για να κάνουν τις υπηρεσίες πιο γρήγορες.

Η τεχνολογία εξελίσσεται που έχει η εταιρεία.

 • SSD Drives για φιλοξενία διακομιστών
 • SuperCacher
 • Τεχνολογία διακομιστή ιστού NGINX
 • Πρωτόκολλο HTTP / 2
 • Κοντέινερ Linux

Γιατί προτείνω το SiteGround?

Επειδή το είδος των υπηρεσιών που παρέχουν σε σύγκριση με την τιμή είναι αξιοσημείωτο? ειδικά τις υπηρεσίες uptime και υποστήριξης. Επιπλέον, καθώς το WordPress είναι η πιο χρησιμοποιούμενη πλατφόρμα, το SiteGround προσφέρει μερικές μοναδικές δυνατότητες που σχετίζονται με το WordPress που αποδεικνύονται πολύ εύχρηστες. Υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι που, θα περιγράψω παρακάτω. Ας κάνουμε μια περιήγηση

Αυτή η ανασκόπηση στο site θα σας δώσει την πλήρη εικόνα για τις υπηρεσίες της εταιρείας. Αφού το διαβάσετε θα μπορείτε να αποφασίσετε ότι είναι καλό για εσάς ή όχι?

Αναθεώρηση του SiteGround του 2020 – Ας συγκρίνουμε τις δυνατότητες, τα σχέδια και τις τιμές

Ας συζητήσουμε πρώτα μερικά βασικά χαρακτηριστικά και οφέλη σχετικά με αυτήν την καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας.

Ώρα

Το Uptime είναι πολύ σημαντικό για τον ιστότοπό σας, επειδή ο χρόνος λειτουργίας είναι ο χρόνος κατά τον οποίο ο ιστότοπός σας λειτουργεί ή μπορούμε να πούμε ότι είναι προσβάσιμοι στους επισκέπτες.

Ο χρόνος λειτουργίας του ιστότοπού σας επηρεάζει άμεσα τους επισκέπτες, όπως εάν ένας επισκέπτης, τις περισσότερες φορές βρήκε τον ιστότοπό σας εκτός λειτουργίας (απρόσιτο) και τελικά σε κάποιο σημείο θα φύγει από τον ιστότοπο για να μην επιστρέψει ποτέ.

Επομένως, θα πρέπει να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας στη φιλοξενία που παρέχει εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας διακομιστή.

Τεχνολογία κοντέινερ Linux χρησιμοποιείται από την εταιρεία, η οποία είναι γνωστή ως αποδοτικός πόρος. Παρακολουθούν τους διακομιστές πιο συχνά από τη γενική παρακολούθηση για να ανακαλύψουν τα προβλήματα πριν μετατραπούν σε σοβαρά προβλήματα.

Επιπλέον, μια άλλη τεχνολογική πρόοδος από την εταιρεία είναι η τεχνική απομόνωσης λογαριασμού. w \ Με αυτό, εάν ένας λογαριασμός φιλοξενίας επηρεαστεί και πέσει λόγω κάποιου προβλήματος, όπως η αύξηση της κυκλοφορίας τους τεχνική απομόνωσης λογαριασμού δεν θα αφήσει τον άλλο λογαριασμό να επηρεαστεί.

uptime-2

Το Uptime που προσφέρεται από το SiteGround είναι 99,99%. Σύμφωνα με την εμπειρία μας, ο χρόνος λειτουργίας κατά τη διάρκεια κάποιου μήνα είναι 99,99%. Ο ελάχιστος χρόνος που βιώνουμε είναι 99,97%, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα ότι ποτέ δεν απογοήτευσε τον ιστότοπό σας. Το 100% Uptime είναι επίσης εφικτό αν χρησιμοποιείτε αφιερωμένη φιλοξενία, αλλά είναι πολύ ακριβό.

Πολλές άλλες εταιρείες διεκδικούν 99,99% χρόνο λειτουργίας, αλλά το θέμα είναι ότι το έδωσαν; Ναι, ορισμένες εταιρείες το παραδίδουν, αλλά τα πακέτα φιλοξενίας τους είναι ακριβά, ενώ ορισμένες εταιρείες εστιάζουν μόνο στην διεκδίκηση και όχι στην παράδοση.

Έτσι, το συμπέρασμά μας είναι ότι το SiteGround προσφέρει καλό και ανταγωνιστικό χρόνο λειτουργίας σε σύγκριση με πολλές άλλες εταιρείες. Μπράβο! Για το χρόνο λειτουργίας που παραδίδουν στους πελάτες τους.

Υποστήριξη

support-copy

Πρώτα απ ‘όλα, ας δούμε αυτό το βίντεο,

Τι γίνεται αν συνέβη κάτι λάθος και δεν ξέρετε τι να κάνετε; Τότε χρειάζεστε υπηρεσίες υποστήριξης για να λύσετε το πρόβλημα. Τι γίνεται όμως εάν η ομάδα υποστήριξης δεν ανταποκρίνεται σωστά ή με ευθεία τρόπο. Αυτό θα δημιουργήσει μια πιο τρομερή κατάσταση. θα χάσετε επίσης επισκέπτες και έσοδα. Επομένως, στην περίπτωση του SiteGround, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την υποστήριξη.

Η ομάδα υποστήριξής τους είναι πολύ ενεργή και πάντα διαθέσιμη για να σας βοηθήσει. Η ομάδα υποστήριξής τους είναι πολύ ενημερωτική, εκπαιδευμένη και ανταποκρινόμενη στην επίλυση των προβλημάτων σας σε σύντομο χρονικό διάστημα και καθοδηγεί τους πελάτες το συντομότερο δυνατό. Επιπλέον, διατηρούν τα προφίλ της ομάδας τους στον ιστότοπο για να δημιουργήσουν ένα αξιόπιστο περιβάλλον.

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να επικοινωνήσετε μαζί τους 24/7 μέσω εισιτηρίων, ζωντανής συνομιλίας και τηλεφώνου. Έχω μια καλή εμπειρία μαζί τους και θα ήθελα να δώσω 9 έως 10. Έτσι, όταν πρόκειται για υποστήριξη, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε και να αγοράζετε SG hosting χωρίς καμία αμφιβολία.

Ταχύτητα

Η ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπού σας είναι ένας άλλος σημαντικός και πολύ κρίσιμος παράγοντας, καθώς η Google ανέφερε ήδη ότι το θεωρούν σήμα κατατάξεως. Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας πρέπει να φορτωθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, όπως το μέγιστο 2 ~ 3 δευτερόλεπτα. Ανεξάρτητα από το πρόγραμμα φιλοξενίας που χρησιμοποιείτε SiteGround θα προσφέρει μια εξαιρετική και εκπληκτικά γρήγορη ταχύτητα διακομιστή.

Έχω μια καλή εμπειρία και τους βρήκα ικανοποιημένους σχετικά με την ταχύτητα. Υπάρχουν πολλά δωρεάν εργαλεία δοκιμής ταχύτητας διαθέσιμα στο διαδίκτυο για τον έλεγχο της ταχύτητας του ιστότοπου, όπως το GTMetrix και το Pingdom. Έχω βιώσει υψηλή ταχύτητα όχι μόνο μια φορά, αλλά το ελέγχουμε συχνότερα και διαπιστώσαμε ότι είναι συνεπείς στην ταχύτητα.

Το ερώτημα λοιπόν είναι τι κάνουν για την υψηλότερη ταχύτητα που δεν είναι άλλοι; Πρώτα απ ‘όλα, χρησιμοποιούν μονάδες δίσκου SSD ακόμη και στο Shared Hosting για την εκτέλεση της λειτουργίας πιο γρήγορα σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς δίσκους.

speed-copy

Επιπλέον, χρησιμοποιούν τεχνολογία SuperCacher η οποία είναι διαθέσιμη με όλα τα σχέδια εκτός από

Ξεκίνα. Τεχνολογία SuperCacher αποτελείται από τρία στρώματα. το πρώτο στρώμα αντιγράφει τα στατικά περιεχόμενα όπως εικόνες, σενάρια κ.λπ. και τα βάζει στη μνήμη RAM, οπότε την επόμενη φορά αυτά τα περιεχόμενα φορτώνονται από τη μνήμη RAM που είναι πολύ γρήγορη σε σύγκριση με τη φόρτωση από τους σκληρούς δίσκους του διακομιστή..

Το δεύτερο επίπεδο αποθηκεύει προσωρινά τα ερωτήματα από τη βάση δεδομένων και αποθηκεύει τα στη μνήμη RAM ως αποτέλεσμα του οποίου εάν το ίδιο ερώτημα απαιτείται ξανά, τότε τα αποτελέσματα εμφανίζονται αμέσως. Το τελευταίο είναι το δυναμικό επίπεδο που αποθηκεύει κρυφές μνήμες σε ολόκληρες τις σελίδες του ιστότοπού σας που σίγουρα θα μειώσουν δραματικά το χρόνο φόρτωσης των περιεχομένων.

Μια άλλη τεχνολογία που προσφέρουν είναι CloudFlare CDN εντός του cPanel που χρησιμοποιείται για την προσωρινή αποθήκευση των περιεχομένων του ιστότοπού σας στα διάφορα κέντρα δεδομένων πέρα ​​από τα γεωγραφικά όρια. Έτσι, όταν ένας επισκέπτης πλησιάζει τον ιστότοπό σας, φορτώνει περιεχόμενο από το πλησιέστερο κέντρο δεδομένων στον χρήστη.

Το CloudFlare είναι η καλύτερη δωρεάν υπηρεσία όσον αφορά τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας με απίστευτη ταχύτητα. Εάν το κύριο μέλημά σας αφορά την ταχύτητα του ιστότοπου ή την εμπειρία χαμηλής ταχύτητας με άλλες εταιρείες φιλοξενίας, τότε πρέπει να το δοκιμάσετε σίγουρα.

Δωρεάν δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Θεωρείτε τα αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων ως σημαντικό παράγοντα; Τι θα κάνετε αν ο ιστότοπός σας παραβιάστηκε ή παραβιάστηκε; Πρέπει να έχετε μια εφεδρική υπηρεσία για να αποθηκεύσετε το περιεχόμενό σας.

Υπάρχουν διάφοροι προγραμματιστές και προγραμματιστές που δημιουργούν θέματα και πρόσθετα για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τις επιθυμητές λειτουργίες στον ιστότοπό σας. Αλλά μερικές φορές μια προσθήκη ή ένα θέμα θα μπορούσε να καταστρέψει τον ιστότοπό σας και να τον κάνει εντελώς απρόσιτο.

Για να ξεπεραστεί αυτή η κατάσταση, η λήψη αντιγράφων ασφαλείας θα είναι σωτηρία. Για μια premium υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, οι bloggers / webmaster πρέπει να ξοδεύουν 5 ~ 30 δολάρια το μήνα. Ωστόσο, το SiteGround, σε αντίθεση με τους πολλούς άλλους κεντρικούς υπολογιστές, προσφέρει δωρεάν καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για όλα τα σχέδια.

Έτσι, σε περίπτωση σοβαρού προβλήματος, μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε γρήγορα ολόκληρο τον ιστότοπο. Έφτιαξαν ένα αντίγραφο των δεδομένων σας σε ένα StartUp, αλλά σε όλα τα άλλα υψηλότερα σχέδια έκαναν 30 αντίγραφα. Αυτό σημαίνει ότι δεν ανησυχείτε πλέον για την απώλεια δεδομένων.

Διαχείριση φιλοξενίας WordPress

Μια άλλη πολύ ελκυστική προσφορά που μπορεί να αναιρέσει τους πελάτες στη Διαχείριση του WP Hosting του SiteGround. Εδώ σημειώστε ότι αυτό δεν προσφέρεται από πολλές άλλες εταιρείες φιλοξενίας και συνήθως κοστίζει περισσότερο από την παραδοσιακή φιλοξενία.

Λοιπόν, τι σημαίνει το Managed WordPress Hosting?

Για έναν αρχάριο, θα χρειαστεί χρόνος για να μάθετε πώς να ασφαλίζετε σωστά τον ιστότοπο wordpress; Πώς να κάνετε ενημερώσεις και καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας; Πώς να διατηρήσετε την ταχύτητα?

Η λύση είναι Managed WordPress Hosting. Σε αυτό, η εταιρεία διαχειρίζεται όλες αυτές τις πτυχές όπως την ασφάλεια, την ταχύτητα, τα αντίγραφα ασφαλείας κ.λπ. Τώρα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για οτιδήποτε εστιάζετε μόνο στο περιεχόμενό σας, επειδή όλα τα άλλα πράγματα γίνονται ο πονοκέφαλος της εταιρείας.

Ασφάλεια

Πρέπει να ασφαλίσετε τον ιστότοπό σας, επειδή τώρα το κύριο ζήτημα είναι η ασφάλεια μιας ημέρας. Οι χάκερ αναζητούν πάντα τις τρύπες ασφαλείας και κάθε χρόνο χιλιάδες ιστότοποι παραβιάζονται από χάκερ μόνο επειδή οι άνθρωποι δεν δίνουν μεγάλη προσοχή στην ασφάλεια του ιστότοπου. Μπορείτε να δείτε το βίντεο πώς το SiteGround προστατεύει τους ιστότοπους και τα ιστολόγιά σας. Ρίξε μια ματιά σε παρακαλώ;

Για ζητήματα ασφαλείας, η εταιρεία κάνει τα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, παρακολουθεί για να εντοπίσει τις τρύπες ασφαλείας, ενημερώσεις, προσθήκες κ.λπ. Οι λογαριασμοί είναι απομονωμένοι ακόμη και στην κοινόχρηστη φιλοξενία. δεν θα επηρεαστεί.

Κάθε χρόνο προσθέτουν πολλούς κανόνες στο τείχος προστασίας για την προστασία του WordPress και των άλλων πλατφορμών. Η ομάδα ασφαλείας της εταιρείας απελευθερώνει πολλές ενημερώσεις ασφαλείας κατά καιρούς για να διασφαλίσει την κατάλληλη ασφάλεια.

Εκτός αυτού, το σύστημα πρόληψης ανεπιθύμητων μηνυμάτων φιλτράρει όλα τα εισερχόμενα και εξερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς είναι πολύ εύκολο να εξαπλωθούν τα τρωτά σημεία μέσω email. Έτσι, στο τέλος, εάν κάποια ευπάθεια επηρεάζει τον λογαριασμό φιλοξενίας σας αφού εξαπατήσετε όλα τα επίπεδα ασφαλείας (που είναι σχεδόν αδύνατο), τότε η εταιρεία σας παρέχει μια δωρεάν εγκατάσταση καθημερινών αντιγράφων ασφαλείας για όλα τα σχέδια. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε μέσα σε λίγα μόνο κλικ.

cPanel 

Το SiteGround δημιούργησε το προσαρμοσμένο πλαίσιο για τη διαχείριση του λογαριασμού φιλοξενίας ιστού σας, είτε το πιστεύετε είτε όχι, το προσαρμοσμένο πλαίσιο είναι πολύ εύκολο στη χρήση, όπως το cPanel. Πρόκειται να απορρίψουν το cPanel σύντομα στο μέλλον.

Το cPanel που προσφέρει η εταιρεία είναι πολύ απλό στη διαχείριση του λογαριασμού φιλοξενίας εύκολα. Λοιπόν, ποιος είναι ο ρόλος του cPanel; Χρησιμοποιώντας το cPanel, μπορείτε να διαχειριστείτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τομείς, υποτομείς, διαχείριση αρχείων, διαφορετικά στατιστικά στοιχεία, λογαριασμούς FTP, βάσεις δεδομένων αντιγράφων ασφαλείας και πολλά άλλα. Έκαναν το πάνελ πιο φιλικό για εύκολη κατανόηση.

Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε το cPanel. Η εταιρεία είναι ο συνεργάτης τρίτων εργαλείων όπως Softaculous, SpamExperts κ.λπ. για να βελτιώσει την εμπειρία του πελάτη. Η εταιρεία ανέπτυξε μερικά δικά της μοναδικά εργαλεία όπως αυτόματες ενημερώσεις, SuperCacher κ.λπ. για να κάνει τις υπηρεσίες πιο αξιόπιστες. Επίσης, μπορείτε να μεταφέρετε τον ιστότοπο από άλλη φιλοξενία στο SiteGround χωρίς κόστος.

Χωρίς κρυφά τέλη

Τώρα, σε αυτήν την ενότητα της αναθεώρησης SiteGround θα συζητήσω είναι ότι χρεώνουν οποιαδήποτε κρυφή χρέωση?

Λοιπόν, είναι πολύ διαφανείς και δείχνουν κάθε λεπτομέρεια για τα σχέδιά τους πολύ καθαρά. Όταν κάνετε κλικ στη λίστα σύγκρισης ή στο σχέδιο, η συγκριτική λίστα εμφανίζει όλα τα σχέδια όπου όλα τα τέλη και τα ποσοστά αναφέρονται πολύ καθαρά. Μπορείτε να τραβήξετε τις πληροφορίες τοποθετώντας το ποντίκι σε οποιοδήποτε περιεχόμενο της λίστας.

Επίσης, δείχνουν στην ενότητα υποστήριξης τις προτεραιότητες που σας έχουν δοθεί σύμφωνα με το σχέδιο που επιλέγετε. Δείχνουν επίσης τον χρόνο λειτουργίας των υπηρεσιών τους καθ ‘όλη τη διάρκεια του μήνα και του έτους στον ιστότοπό τους. Επομένως, μη διστάσετε να αγοράσετε και να διαβάσετε τις πληροφορίες πριν επιλέξετε ένα πρόγραμμα.

Περιορισμός χρήσης του SiteGround

Έτσι, έχω μοιραστεί όλες τις δυνατότητες που παρέχουν, αλλά περιμένουμε επίσης ορισμένα μειονεκτήματα, ας μιλήσουμε.

Περιορισμένοι επισκέπτες

Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες φιλοξενίας, τα προγράμματα SiteGround (Shared and WP Managed) περιορίζονται σε συγκεκριμένο αριθμό επισκεπτών ανά μήνα. Ο αριθμός των επισκεπτών ποικίλλει από το ένα πρόγραμμα στο άλλο.

Το πολύ βασικό πρόγραμμα είναι το πρόγραμμα StartUp που επιτρέπει 10.000 επισκέπτες ανά μήνα. Αυτός είναι ένας μικρός αριθμός επισκεπτών, αλλά αυτός ο αριθμός επισκέψεων είναι κατάλληλος για ένα πολύ νέο blog και μικρούς ιστότοπους.

Εάν πρόκειται να ξεκινήσετε ένα νέο blog, τότε θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για να ξεκινήσετε με το SG. Έτσι, ενώ αγοράζετε το πρόγραμμα επιλέξτε το με σύνεση σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, μην πηγαίνετε για μεγαλύτερα σχέδια.

Μπορείτε να αγοράσετε το πρόγραμμα “StartUp” με μόλις 3,95 $ το μήνα λόγω έκπτωσης 60% χρησιμοποιώντας τον αποκλειστικό σύνδεσμό μας, ενώ αυτό το πρόγραμμα κοστίζει συνήθως 9,95 $.

Δαπανηρός

Το SiteGround είναι λίγο ακριβό όταν το συγκρίνουμε με βάση τον χώρο αποθήκευσης, τους ιστότοπους που φιλοξενούν και τους επιτρεπόμενους επισκέπτες ανά μήνα. Πολλές άλλες εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν περισσότερο χώρο αποθήκευσης όπως 50 GB ή 100 GB στα βασικά τους σχέδια, αλλά το SiteGround προσέφερε μόνο 10 GB.

Εκτός αυτού σε ορισμένες εταιρείες παρέχεται απεριόριστο εύρος ζώνης σε συγκριτικά χαμηλές τιμές. Εάν η τιμολόγηση έχει σημασία στην περίπτωσή σας, τότε υπάρχουν πολλές άλλες εταιρείες φιλοξενίας όπως InMotion (Η προτεινόμενη φιλοξενία WordPress) Διαφορετικά, το SiteGround είναι μια σταθερή επιλογή.

Είναι λοιπόν σαφές ότι οι τιμές είναι λίγο υψηλές αλλά είναι πολύ αποδοτικές στην παροχή ταχύτητας, χρόνου λειτουργίας, ασφάλειας και υποστήριξης που τις καθιστά δαπανηρές..

Περιορισμένη αποθήκευση

Αν συγκρίναμε τον αποθηκευτικό χώρο με τις άλλες εταιρείες φιλοξενίας, τότε είναι λίγο χαμηλότερο. Ωστόσο, η αποθήκευση ενδέχεται να μην είναι πρόβλημα σε περίπτωση ιστολογικού τύπου ιστολογίου / ιστοτόπου.

Από περιγραφική φύση, εννοούμε αν το ιστολόγιό σας βασίζεται κυρίως στα περιεχόμενα του κειμένου, τότε ο χώρος που προσφέρει η εταιρεία στο “StartUp plan” είναι αρκετός.

Αλλά μπορεί να είναι ένα πρόβλημα εάν το χρησιμοποιείτε για να ανεβάσετε λογισμικά και παρόμοια περιεχόμενα που καταναλώνουν περισσότερο χώρο. Έτσι, εάν είστε αρχάριος, τότε το πρόγραμμα StartUp είναι κατάλληλο για σχεδόν όλους τους τύπους ιστότοπων και όταν μεγαλώνει η επισκεψιμότητά σας, μεταβείτε στο υψηλότερο σχέδιο.

Επισκόπηση σχεδίων φιλοξενίας SiteGround

Ας μιλήσουμε για τα σχέδια φιλοξενίας SG. Επί του παρόντος, το SiteGround προσφέρει τρία σχέδια StartUp, GrowBig και GoGeek σε κοινόχρηστη και φιλοξενία wordpress.

Έτσι, θα μοιραστώ λεπτομερείς πληροφορίες μόνο για αυτά τα σχέδια (κοινόχρηστη φιλοξενία). Τα κοινά πακέτα και τα πακέτα φιλοξενίας WP είναι κατάλληλα για όλα τα μεγάλα CMS όπως το WordPress, το Joomla, το Drupal κ.λπ., καθώς και για μέτριους ιστότοπους κυκλοφορίας. Εάν ο ιστότοπός σας έχει πολλή κίνηση, τότε ο VPS ή ο αποκλειστικός διακομιστής θα είναι κατάλληλοι για εσάς.

Ξεκίνα

Πρόκειται για ένα πολύ βασικό πρόγραμμα, το οποίο διατίθεται προς το παρόν με 3,95 $ / μήνα, λόγω περιορισμένης έκπτωσης 60%. Αυτό το σχέδιο είναι κατάλληλο για ιστολόγιο μέσου μεγέθους ή ιστότοπο επιχείρησης, καθώς αυτό το πρόγραμμα επιτρέπει μόνο 10.000 επισκέψεις το μήνα.

κοινόχρηστο πρόγραμμα εκκίνησης siteground

Κατά την αγορά αυτού του σχεδίου λάβετε υπόψη ότι μπορείτε να φιλοξενήσετε μόνο έναν ιστότοπο σε αυτό. Τα βασικά χαρακτηριστικά είναι:

 • Ενεργοποιημένοι διακομιστές HTTP / 2
 • Απεριόριστα email & DB
 • Τεχνική υποστήριξη 24/7
 • 10 GB SSD αποθήκευσης
 • 10k μηνιαίοι επισκέπτες
 • Δωρεάν κρυπτογράφηση SSL
 • Δωρεάν καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
 • Δωρεάν εγκατάσταση & ΜΕΤΑΦΟΡΑ
 • Δωρεάν Δημιουργία Ιστοσελίδων
 • cPanel & Πρόσβαση SSH
 • Δωρεάν CDF CloudFlare
 • Απεριόριστο My SQL DB
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

GrowBig

Καθώς μεγαλώνει το ιστολόγιο ή ο ιστότοπός σας, μπορείτε να μεταβείτε στο υψηλότερο, όπως το πακέτο GrowBig. Αυτό το πρόγραμμα σάς επιτρέπει να φιλοξενείτε πολλούς ιστότοπους. Αυτό το σχέδιο είναι επίσης κατάλληλο όταν έχετε πολλούς ιστότοπους με μέση επισκεψιμότητα και περιλαμβάνει την τεχνολογία SuperCacher τριών επιπέδων.

Πακέτο φιλοξενίας GoBig Siteground

Το πρόγραμμα επιτρέπει 25000 επισκέψεις ανά μήνα. Κατά κανόνα, αυτό το πακέτο είναι διαθέσιμο στα 14,95 $, αλλά τώρα λόγω της έκπτωσης 45%, μπορείτε να το πάρετε με μόλις 7,95 $. Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των premium:

 • Τεχνική υποστήριξη κατά προτεραιότητα
 • Αποκλειστική τεχνολογία SuperCasher
 • 20 GB αποθήκευσης δεδομένων
 • Καλό για 25.000 μηνιαίους επισκέπτες
 • Μπορείτε να φιλοξενήσετε πολλούς ιστότοπους
 • Premium 24/7 τεχνική υποστήριξη
 • Εντυπωσιακά γρήγορη ταχύτητα διακομιστή
 • Απεριόριστη βάση δεδομένων MySQL
 • Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου
 • Δωρεάν Wildcard SSL ενός έτους
 • Δωρεάν προγράμματα εγκατάστασης εφαρμογών
 • Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
 • 30 αντίγραφα ασφαλείας

GoGeek

Εάν έχετε χρήματα και αναζητάτε φιλοξενία υψηλής απόδοσης, επιλέξτε “GoGeek”. Αυτό το σχέδιο προορίζεται για ιστότοπους με μεγάλη κυκλοφορία, καθώς επιτρέπει 100.000 επισκέψεις ανά μήνα.

Αυτό το σχέδιο έρχεται επίσης με την τεχνολογία SuperCacher τριών επιπέδων. Σύμφωνα με την εταιρεία, υπάρχουν λίγοι χρήστες σε κάθε διακομιστή που μοιράζονται τους πόρους.

Συνήθως αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 29,95 $, αλλά τώρα είναι διαθέσιμο με έκπτωση 60%, οπότε το ποσό γίνεται 11,95 $. Γι ‘αυτό μην σπαταλάτε το απλό κλικ στον σύνδεσμο και τραβήξτε το πριν αργήσει.

Πακέτο φιλοξενίας GoGeek Siteground

Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει βασικά και premium χαρακτηριστικά όπως:

 • Μπορείτε να φιλοξενήσετε απεριόριστους ιστότοπους
 • Δωρεάν συμμόρφωση με PCU
 • Εντυπωσιακή επιλογή για WordPress και Joomla
 • Μη μετρημένη επισκεψιμότητα και βάση δεδομένων
 • cPanel και SSH
 • Δωρεάν λογαριασμοί email
 • Τεχνική υποστήριξη προτεραιότητας 24/7
 • SuperCacher για υψηλότερη ταχύτητα
 • Δωρεάν WildCard SSL 1 έτους
 • 30 αντίγραφα ασφαλείας
 • 1-Κάντε κλικ στο Git Repo Creation
 • Δωρεάν Δημιουργία Ιστοσελίδων
 • Χώρος Ιστού με βάση SSD 30 GB
 • Δωρεάν καθημερινό εφεδρικό σύστημα
 • Επιλογή επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Geeky εργαλεία σταδιοποίησης για Joomla και WordPress που σας επιτρέπουν να δοκιμάσετε τις αλλαγές πριν παρουσιάσετε το υλικό στο διαδίκτυο.

Δωρεάν συμμόρφωση με PCI: Αυτό το πιστοποιητικό διασφαλίζει τα πρότυπα ασφαλείας που είναι απαραίτητα στην περίπτωση που ο ιστότοπός σας δέχεται τις πιστωτικές κάρτες και βοηθά στη διατήρηση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος.

συμπέρασμα

Αν ψάχνετε για web hosting με υψηλή ταχύτητα, χρόνο λειτουργίας και γρήγορη υποστήριξη, τότε αγοράστε το SiteGround χωρίς αμφιβολία. Το πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι η φιλοξενία τιμών και περιορισμών πακέτων.

Εκτός από τις τιμές και τους περιορισμούς, προσφέρουν πολλές δυνατότητες δωρεάν. Εάν έχετε έναν ιστότοπο με τεράστια κίνηση, τότε το SiteGround είναι το καλύτερο.

Σύμφωνα με την άποψή μας, οι τιμές είναι κατάλληλες επειδή αποδίδουν τόσο πολύ. Αν λοιπόν η τιμή δεν σας πειράζει, πηγαίνετε στο SiteGround.

Επιπλέον, προς το παρόν, προσφέρουν έκπτωση 60% στο πρόγραμμα StartUp, οπότε οι τιμές είναι σχεδόν ίσες με τα σχέδια άλλων εταιρειών φιλοξενίας χαμηλού κόστους απλώς κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και λάβετε την τεράστια έκπτωση.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map