NameCheap vs GoDaddy Review 2020 (Ποιο είναι καλύτερο για εσάς;)

1

Έχετε κολλήσει στη μάχη NameCheap εναντίον GoDaddy για να αποφασίσετε πού να αγοράσετε ονόματα τομέα; Αυτή είναι η πιο συγκεχυμένη κατάσταση όταν πρόκειται να ρυθμίσετε ένα blog ή έναν ιστότοπο ως αρχάριος. Παρόλο που, υπάρχουν πολλοί άλλοι καταχωρητές τομέα όπου μπορείτε να αγοράσετε ένα όνομα τομέα, αλλά οι κυρίαρχοι και φημισμένοι παίκτες είναι οι NameCheap και GoDaddy.


Ας αρχίσουμε!

Αυτές οι δύο εταιρείες είναι καλά φημισμένες και πολύ διάσημες λόγω της δραστηριότητας καταχώρησης τομέα τους. Και οι δύο είναι πιστοποιημένοι καταχωρητές τομέα ICANN. Λοιπόν, ποιος κέρδισε στη σύγκριση NameCheap και GoDaddy?

Η GoDaddy ισχυρίζεται ότι διαχειρίζεται πάνω από 77 εκατομμύρια τομείς ενώ το NameCheap έχει 10+ εκατομμύρια τομείς υπό τη διαχείρισή τους. Αλλά μόνο οι αριθμοί δεν μπορούν να σας βοηθήσουν να συμπεράνετε ποιο είναι το καλύτερο.

Αφού δοκιμάσουμε και τις δύο υπηρεσίες της εταιρείας, εργαζόμαστε για να γράψουμε αυτήν τη σε βάθος σύγκριση NameCheap vs GoDaddy, η οποία σίγουρα θα σας βοηθήσει να λάβετε μια απόφαση χωρίς καμία αβεβαιότητα.

Κριτική σύγκρισης NameCheap vs GoDaddy

NameCheap vs GoDaddy Σύγκριση 2020

Ποιος είναι ο καλύτερος καταχωρητής και πάροχος φιλοξενίας?

Διαιρέσαμε αυτήν τη σύγκριση σε διάφορα μέρη για να εξηγήσουμε κάθε χαρακτηριστικό / προϊόν που προσφέρουν τέτοιες τιμές, τιμές ανανέωσης, πιστοποιητικό SSL, Freebies, προγράμματα φιλοξενίας, διασύνδεση και υποστήριξη πελατών.

Τιμολόγηση: Ποιος προσφέρει τομείς στη χαμηλότερη τιμή?

Η τιμή είναι ο βασικός παράγοντας πριν λάβετε την απόφαση να αγοράσετε ή όχι. Σχεδόν όλες οι εταιρείες προσφέρουν τομέα σε λίγα δολάρια, αλλά τον επόμενο χρόνο χρεώνουν πολύ περισσότερα χρήματα σε σύγκριση με τον πρώτο χρόνο. Τόσο το NameCheap όσο και το GoDaddy είναι διάσημα λόγω των χαμηλών προσφορών τους για νέους πελάτες.

Αυτή είναι η καλύτερη τακτική για να προσελκύσει περισσότερους πελάτες δίνοντάς τους μια αποκλειστική και μεγαλύτερη έκπτωση για το πρώτο έτος.

Εδώ είναι η δομή κόστους του GoDaddy για το όνομα τομέα. Αυτές οι τιμές ισχύουν για το 1ο έτος όταν πρόκειται να αγοράσετε έναν νέο τομέα με έναν νέο λογαριασμό και ενδέχεται να κυμαίνονται καθώς προσφέρουν προσφορές κατά καιρούς.

Τιμές GoDaddy

 • .Com για 0,99 $ / έτος
 • .Org για 8,99 $ / έτος
 • .Net για 11,99 $ / έτος
 • .Info για 2,99 $ / έτος
 • .Biz για 7,99 $ / έτος

Επισκεφτείτε το GoDaddy

Όνομα Φτηνές τιμές

 • .Com για 8,88 $ / έτος
 • .Org για 12,48 $ / έτος
 • .Net για 7,88 $ / έτος
 • .Info για 0,88 $ / έτος
 • .Biz για 11,88 $ / έτος

Επισκεφτείτε το NameCheap

Όπως μπορείτε να δείτε, η GoDaddy προσφέρει μεγαλύτερες εκπτώσεις σε προσφορές. Επομένως, αν θέλετε έναν τομέα για ένα χρόνο, τότε σίγουρα πηγαίνετε για GoDaddy ή ρίξτε μια ματιά ακολουθώντας τις εναλλακτικές λύσεις του GoDaddy.

Νικητής: GoDaddy

Σημείωση: Εάν σκοπεύατε να αγοράσετε έναν τομέα για περισσότερο από ένα χρόνο, τότε η επιλογή NameCheap θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή. Επειδή το GoDaddy απαιτεί περισσότερα χρήματα για ανανεώσεις. Το NameCheap είναι το καλύτερο για μακροπρόθεσμη βάση, επειδή τα ποσοστά ανανέωσής τους είναι ίδια όπως πληρώνετε για το νέο όνομα τομέα.

Τιμές ανανέωσης

Σχεδόν όλες οι εταιρείες προσφέρουν προωθητικές εκπτώσεις όπως το GoDaddy καθώς προσφέρουν το “.com” σε μόλις 0,99 $ για τον 1ο χρόνο. Αλλά το παιχνίδι ξεκινά από το 2ο έτος όταν οι χρεώσεις είναι υψηλές για τα επόμενα χρόνια. Το GoDaddy χρεώνει περισσότερα χρήματα όπως αναφέρθηκε νωρίτερα από τα κανονικά ποσοστά ανανέωσης σε σύγκριση με το NameCheap.

Με το NameCheap θα πρέπει να πληρώσετε τα ίδια χρήματα που είχατε πληρώσει για τη νέα αγορά τομέα. Για την επέκταση .com TLD, η τιμή ανανέωσης είναι 10,69 $, αλλά η GoDaddy χρεώνει 14,99 $.

Ακολουθεί η σύγκριση των τιμών ανανέωσης:

Ανανεώσεις GoDaddy

 • .Com για 14,99 $ / έτος
 • .Org για 17,9 $ / έτος
 • .Net για 11,69 $ / έτος
 • .Info για 2,99 $ / έτος
 • .Biz για 7,99 $ / έτος

Επισκεφτείτε το GoDaddy

Ανανεώσεις NameCheap

 • .Com για 10,69 $ / έτος
 • .Org για 12,48 $ / έτος
 • .Net για 12,88 $ / έτος
 • .Info για 2,99 $ / έτος
 • .Biz για 7,99 $ / έτος

Επισκεφτείτε το NameCheap

Επομένως, εάν έχετε σκοπό να διατηρήσετε έναν τομέα για περισσότερο από ένα χρόνο, τότε θα πρέπει σίγουρα να τον αγοράσετε από το NameCheap. Εάν αγοράσετε από το GoDaddy τότε μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα για τον 1ο χρόνο, αλλά αργότερα ότι πρέπει να πληρώσετε περισσότερα χρήματα από το NameCheap.

Νικητής: NameCheap

Δωρεάν

Ναι, λατρεύουμε τα freebies και όλους τους άλλους, αλλά γνωρίζετε έναν περιορισμένο αριθμό προσφορών της εταιρείας χρήσιμων δωρεάν. Στο NameCheap εναντίον GoDaddy, ο NameCheap κέρδισε τον αγώνα.

Το NameCheap προσφέρει δωρεάν WhoisGuard για το πρώτο έτος και αργότερα με χρέωση μόνο 2,88 $. Το WhoisGuard έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει το απόρρητό σας. Προστατεύει το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου και τα διατηρεί μυστικά για να αποφευχθούν ανεπιθύμητα μηνύματα, αεροπειρατεία ή οποιαδήποτε ανεπιθύμητη κατάσταση.

Από την άλλη πλευρά, ο G o Daddy δεν περιλαμβάνει freebie. Χρεώνουν 7,99 $ για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και 14,99 $ για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και των επιχειρήσεων (περιλαμβάνει περισσότερη προστασία), κάτι που είναι πολύ περισσότερο από το NameCheap.

Νικητής: NameCheap

Πιστοποιητικό SSL

Ας μιλήσουμε τώρα για το πιστοποιητικό SSL. Βασικά, είναι ένα πρωτόκολλο ασφαλείας για την προστασία των σημαντικών πληροφοριών του πελάτη, όπως αριθμοί πιστωτικών καρτών, κωδικός πρόσβασης και ονόματα χρηστών κ.λπ..

Εδώ έχουμε ένα άλλο πλεονέκτημα λόγω της εγγραφής ενός τομέα στο NameCheap. Χρεώνουν μόνο 9 $ / έτος, αλλά σας συνιστούμε να το εγγραφείτε για περισσότερο από ένα χρόνο, επειδή θα μειώσει την τιμή στα 8,95 $ / έτος. Ισχύει για έναν ιστότοπο.

Ενώ η GoDaddy χρεώνει 55,99 $ / έτος για τον πρώτο χρόνο και 69,99 $ κατά την ανανέωση. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την ασφάλεια ενός ιστότοπου.

Νικητής: NameCheap

Περίοδος χάριτος

Η περίοδος χάριτος είναι η χρονική διάρκεια κατά την οποία η εταιρεία διατηρεί το όνομα τομέα που έχει λήξει. Διαφορετικές επεκτάσεις τομέα έχουν διαφορετική περίοδο χάριτος. Η εταιρεία θα σας στείλει πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν λήγει ο τομέας σας και μετά τη λήξη της για ανανέωσή του.

Εάν μιλάμε για το NameCheap, σας συμβουλεύουν να επανενεργοποιήσετε το όνομα τομέα που έχει λήξει εντός 27 ημερών. Εδώ σημειώστε ότι αυτή η περίοδος χάριτος ισχύει για .com, .net, .org, .info και .biz.

Ενώ η GoDaddy πήρε το προβάδισμα εδώ, προσφέρουν 41 ημέρες. Ακριβώς 42 ημέρες, θα ακυρώσουν τον τομέα σας. Αυτή η περίοδος χάριτος ισχύει για τα .com, .net, .info, .biz, .cc, .org κ.λπ..

Νικητής: GoDaddy

 • Ίσως θέλετε επίσης να διαβάσετε: Εναλλακτικές λύσεις NameCheap και ανταγωνιστές για αγορά τομέα

Διαδικασία αγοράς & Πώληση

Η Upsell είναι μια στρατηγική όπου η εταιρεία προσφέρει διαφορετικά σχετικά προϊόντα για να αυξήσει τις πωλήσεις τους. Πρόκειται για μια καλή στρατηγική από την επιχειρηματική άποψη, αλλά πάρα πολλά πλεονεκτήματα θα μπορούσαν να εγκαταλείψουν τους πιθανούς πελάτες.

Ας μιλήσουμε πρώτα για το GoDaddy. Δεν ενδιαφέρονται για το αν οι πελάτες μπερδεύτηκαν ή ενοχλήθηκαν λόγω της στρατηγικής τους για αύξηση, απλώς συνεχίζουν να εμφανίζονται από χρόνια.

Εάν είστε καινούργιοι και δεν δοκιμάσετε ποτέ τη διαδικασία αγοράς, τότε προσέξτε, γιατί ενώ τραγουδάτε θα πρέπει να προχωρήσετε στα επόμενα βήματα αφού δείτε ολόκληρη τη σελίδα.

Όταν εισάγετε το όνομα του domain σας και κάνετε κλικ στο «search», τότε στην επόμενη σελίδα θα δείτε πολλά upsells, τα οποία αρχικά περιπλανώνται στο μυαλό σας. Στη συνέχεια, αφού περάσετε από αυτό το βήμα στην επόμενη σελίδα, υπάρχει μια λίστα σχετικών προϊόντων, όπως προστασία απορρήτου, φιλοξενία, δημιουργός ιστότοπων και υπηρεσίες email.

Για τη φιλοξενία, το GoDaddy μπορεί να σας προσελκύσει λόγω των προγραμμάτων χαμηλού κόστους. Θα συνιστούσαμε όμως τη φιλοξενία InMotion και το B lu ehost καθώς είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας. Ο μπαμπάς είναι φθηνός αλλά δεν αξίζει να φιλοξενήσετε τους επαγγελματικούς σας ιστότοπους. Η αργή απόκριση του διακομιστή, κάτω από το μέσο όρο των υπηρεσιών υποστήριξης και τα υψηλά ποσοστά ανανέωσης, είναι οι παραδόσεις του GoDaddy.

Τώρα, αν μιλάμε για τακτική NameCheap upsell, η διαδικασία εγγραφής είναι αρκετά απλή και καθαρή. Ναι, προσφέρουν κάποια σχετικά προϊόντα, αλλά εξακολουθούν να είναι τακτοποιημένη σελίδα. Επομένως, εάν είστε νέος αγοραστής τομέα, αγοράστε τον από το NameCheap επειδή πιστεύουμε ότι η διαδικασία δεν θα σας απογοητεύσει. Επιπλέον, εάν χρειάζεστε την εξήγηση σε οποιοδήποτε βήμα, μπορείτε να το κάνετε ξεκινώντας μια ζωντανή συνομιλία.

Όπως γνωρίζουμε ότι κάθε εταιρεία χρησιμοποιεί παγίδες πώλησης, αλλά ορισμένες εταιρείες έκαναν αυτή τη διαδικασία σύγχυση και τελικά ο νέος πελάτης καταλήγει να αγοράσει κάποια ανεπιθύμητα χαρακτηριστικά. Πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία, βεβαιωθείτε ότι έχετε αποεπιλέξει όλες τις ανεπιθύμητες προσφορές. Η διαδικασία αγοράς του NameCheap είναι πολύ απλούστερη από την GoDaddy.

Νικητής: NameCheap

Αυτόματη ανανέωση

Η αυτόματη ανανέωση είναι μια επιλογή που βοηθά στην αυτόματη πραγματοποίηση της πληρωμής κατά τη λήξη του τομέα σας. Εάν δεν ανανεώσατε τον τομέα σας, ο ιστότοπός σας θα είναι εκτός σύνδεσης.

Η επιλογή “Αυτόματη ανανέωση” θα σας βοηθήσει πολύ όταν ξεχάσατε ή για κάποιο άλλο λόγο δεν ανανεώσατε τον τομέα με μη αυτόματο τρόπο. Για αυτό, πρέπει απλώς να κρατήσετε αρκετά χρήματα στον λογαριασμό επισύναψης πιστωτικής κάρτας και να ενεργοποιήσετε την επιλογή ανανέωσης.

Έτσι, την επόμενη φορά που έρθει η ώρα, η εταιρεία αφαιρεί το ποσό ανανέωσης χωρίς καμία πτώση.

Νικητής: Tie

Διεπαφή πίνακα ελέγχου

Ένας πίνακας ελέγχου τομέα σάς δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσετε όλους τους τομείς, υποτομείς, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μεταφορά και δυνατότητα DNS κ.λπ. Ένας κακός σχεδιασμένος πίνακας ελέγχου σπαταλά τον πολύτιμο χρόνο του χρήστη.

Πώς ήταν η εμπειρία σχετικά με τους πίνακες ελέγχου τους; Επειδή είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας κατά την επιλογή ενός καταχωρητή τομέα. Ένας πίνακας ελέγχου που είναι εύκολος στην πλοήγηση, παρέχει μια φιλική προς τον χρήστη εμπειρία. Ποιος είναι λοιπόν ο νικητής μεταξύ του διαγωνισμού NameCheap και του GoDaddy?

Επισκόπηση πίνακα ελέγχου NameCheap

Πρόσφατα το NameChea p ενημερώνει τον πίνακα διαχείρισης του τομέα και τώρα ο νέος πίνακας είναι πολύ ομαλός και ομαλός. Στον πίνακα ελέγχου του NameCheap, μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε πολλούς τομείς και να εκτελέσετε οποιαδήποτε απαιτούμενη εργασία όπως ανανέωση τομέα, επεξεργασία διακομιστή ονόματος και μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις λεπτομέρειες πιστοποιητικού SSL. Για αλλαγή DNS / Name Server, απλώς κάντε κλικ στο όνομα τομέα για το οποίο θέλετε να προσθέσετε νέες εγγραφές και εισαγάγετε εγγραφές NS εκεί.

Πίνακας ελέγχου τομέα GoDaddy

Το GoDaddy διαθέτει επίσης έναν υπέροχο, εύκολο στην πλοήγηση και φιλικό για αρχάριους πίνακα διαχείρισης τομέα. Ακριβώς όπως το NameCheap, στον πίνακα ελέγχου, μπορείτε να ανανεώσετε τα ονόματα τομέα, να προσθέσετε WHOIS Guard, Επεξεργασία τομέα και ρυθμίσεις DNS μέσα σε λίγα λεπτά. Συνολικά, και οι δύο εταιρείες προσφέρουν φιλικό προς τον χρήστη πίνακα ελέγχου και η δήλωση ότι είναι καλύτερη από άλλες θα ήταν ακατάλληλη.

Νικητής: Tie

Υποστήριξη πελατών

Δεν έχει σημασία αν αγοράζετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ή ένα όνομα τομέα, η υποστήριξη πελατών είναι πάντα σημαντική γιατί μερικές φορές χρειάζεστε βοήθεια σε ορισμένα ερωτήματα που είναι δύσκολο να κατανοηθούν. Διαπιστώσαμε ότι ο χρόνος απόκρισης του GoDaddy είναι αργός σε σχέση με την υποστήριξη email.

Αγοράσαμε έναν τομέα από το GoDaddy. Συνήθως χρειάζονται μια μέρα για να απαντήσουν στο email σας και είναι ασυνεπείς. Μερικές φορές η απάντησή τους έρχεται μέσα σε μια μέρα και μερικές φορές ξεχάσουν ακόμη και να απαντήσουν μετά από αρκετές ημέρες.

Η ζωντανή συνομιλία είναι διαθέσιμη μόνο από Δευτέρα έως Παρασκευή σε συγκεκριμένες ώρες. Ωστόσο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω τηλεφώνου 24/7. Αλλά δεν θέλουν όλοι να επικοινωνήσουν μέσω τηλεφώνου, οι περισσότεροι χρησιμοποιούν τη Ζωντανή συνομιλία, όπου μπορούν να γράφουν τα ζητήματά τους με άνεση.

Από την άλλη πλευρά, οι υπηρεσίες υποστήριξης του NameCheap είναι αρκετά αξιόπιστες και διαθέσιμες όλο το 24ωρο. Δεν προσφέρουν υπηρεσίες υποστήριξης μέσω τηλεφώνου, αλλά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω ζωντανής συνομιλίας που είναι πραγματικά καλή. Αν και με την υποβολή εισιτηρίου μερικές φορές η ανάπαυση είναι αργή, αλλά η ζωντανή συνομιλία είναι πολύ εύκολη και προσβάσιμη.

Δεν είμαστε μόνο αυτοί που έχουν κακή εμπειρία υποστήριξης με το GoDaddy, αλλά υπάρχουν πολλοί χρήστες που διαμαρτύρονται για τις υπηρεσίες υποστήριξής τους. Έτσι, σε μια σύγκριση NameCheap εναντίον GoDaddy με βάση την εμπειρία μας, ο NameCheap είναι ο νικητής.

Νικητής: NameCheap

Σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων

Και οι δύο εταιρείες είναι γνωστές ως ένας από τους κορυφαίους καταχωρητές τομέα, αλλά αργότερα, προσφέρουν επίσης φθηνά προγράμματα φιλοξενίας. Και οι δύο προσφέρουν την ίδια σχεδόν ταχύτητα λειτουργίας και διακομιστή. Αλλά αν είστε νέος, τότε το NameCheap είναι καλό για εσάς, επειδή προσφέρουν 24/7 υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας. Επιπλέον, το NameCheap προσφέρει το χαμηλότερο κόστος φιλοξενίας στα 9,88 $ / έτος, ενώ το GoDaddy χρεώνει 59,88 $ / έτος. Ναι, το N ameChe ap προσφέρει πρόγραμμα φιλοξενίας για ένα έτος κάτω των 10 $

Το πρόγραμμα NameCheap Hosting περιλαμβάνει επίσης σαρωτή κακόβουλου λογισμικού, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας (δύο φορές την εβδομάδα), δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων και χώρο αποθήκευσης με επιτάχυνση SSD. Δεν έχει τελειώσει ακόμη, μπορείτε να φιλοξενήσετε 3 τομείς στο πρόγραμμα “Value” (βασικό), το οποίο είναι πραγματικά μια ελκυστική επιλογή για αρχάριους και όσους έχουν πολύ περιορισμένο προϋπολογισμό.

Αλλά το GoDaddy έχει πολύ περισσότερη δίψα για χρήματα. Χρεώνουν 23,88 $ / έτος για επιστροφή & επαναφορά, 17,88 $ για σάρωση κακόβουλου λογισμικού, Χωρίς δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων και επιτρέπεται να φιλοξενείτε μόνο έναν ιστότοπο στο πακέτο οικονομίας (Βασικό).

Αν θέλετε να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας από αυτά τα δύο, εδώ δημιουργούμε έναν πίνακα σύγκρισης για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σωστό.

Χαρακτηριστικά

NameCheap

Πάμε μπαμπά

Δωρεάν τομέας

Ναί

Ναί

Ιστοσελίδες

3

1

Αποθήκευση

20GB-SSD Accelerated

100 GB-Χωρίς SSD

εύρος ζώνης

Απεριόριστος

Απεριόριστος

Πολιτική επιστροφής

14 ημέρες

30 μέρες

1-Κάντε κλικ στο Installer

Ναί

Ναί

Υποστήριξη 24/7 (Ζωντανή συνομιλία)

Ναί

Οχι

Τιμή

9,88 $ / έτος

Επισκεφτείτε το NameCheap

59,88 $

Επισκεφτείτε το GoDaddy

Η Σύστασή μας για Φιλοξενία

Αν θέλετε φιλοξενία ιστοσελίδων μόνο για να αποκτήσετε εμπειρία, τότε η φθηνή φιλοξενία μπορεί να είναι μια σημαντική επιλογή. Σας συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά στη λίστα των φτηνών παρόχων φιλοξενίας WordPress.

Για επαγγελματικούς ή επαγγελματικούς ιστότοπους, θα θέλαμε να προτείνουμε τη χρήση του InMotion Hosting. Επίσης, υπάρχουν μερικές φημισμένες εταιρείες φιλοξενίας, δείτε εδώ τη λίστα των κορυφαίων εταιρειών φιλοξενίας ιστοσελίδων WordPress.

Αγοράστε το InMotion Hosting τώρα!
lorem ipsum dolor

Λοιπόν, ποιος είναι ο νικητής στο διαγωνισμό NameCheap και GoDaddy?

Λοιπόν, όπως μπορείτε να δείτε, ο νικητής είναι το NameCheap. Ναι, το GoDaddy είναι επίσης μια καλή επιλογή για αγορά τομέα, αλλά γιατί να πληρώσετε υψηλά ποσοστά ανανέωσης; Και οι δύο είναι γνωστές εταιρείες και δεν εμπλέκονται σε δόλιες δραστηριότητες.

Θα σας συνιστούσαμε να αγοράσετε έναν τομέα από το NameCheap επειδή τα ποσοστά ανανέωσης είναι αρκετά χαμηλά σε σύγκριση με το GoDaddy και για την υπηρεσία φιλοξενίας, πρέπει να πάτε για το InMotion Hosting. Επιπλέον, θα λάβετε επίσης δωρεάν WhoisGuard για το πρώτο έτος και καλά εξοπλισμένο πίνακα ελέγχου για εύκολη διαχείριση από το NameCheap.

Μην διστάσετε να μοιραστείτε αυτήν τη σύγκριση Namecheap vs Godaddy στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map