Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις GoDaddy 2020: [Το # 1 είναι απίστευτο + 47% έκπτωση]

0

Εάν αναζητάτε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις GoDaddy, αυτό σημαίνει ότι δεν είστε ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες της εταιρείας. Και πώς μπορεί κάποιος να είναι ικανοποιημένος; Επειδή δεν είναι συνεπείς στις υπηρεσίες τους.


Οι πελάτες συχνά διαμαρτύρονται για την υποστήριξη πελατών, το χρόνο λειτουργίας και την ταχύτητα. Το GoDaddy είναι ένας πολύ τεράστιος οργανισμός που απασχολεί περίπου 4000 υπαλλήλους και προσφέρει ευρύ φάσμα προϊόντων.

Επιπλέον, η εταιρεία καταχώρησε ένα σημαντικό ποσό (77 εκ.) Τομέων μέχρι στιγμής – καθιστώντας τον το μεγαλύτερο καταχωρητή ονομάτων τομέα στον κόσμο. Αλλά δεν είναι τρόπος επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Γιατί οι εναλλακτικές λύσεις GoDaddy?

Το BBB σημαίνει "Better Business Bureau", ένα μέρος όπου μπορείτε να αναφέρετε παράπονα για τις εταιρείες. Επιπλέον, η υψηλή βαθμολογία στο BBB δείχνει ότι η εταιρεία ασχολείται επαγγελματικά με τους πελάτες της και οι πελάτες είναι ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες της εταιρείας. Ωστόσο, υπάρχει σχεδόν 981 αναφορά καταγγελιών στο BBB που δείχνει ότι το GoDaddy δεν επικεντρώνεται στην ικανοποίηση των πελατών.

Ένας άλλος λόγος είναι ότι η εταιρεία δεν σέβεται τις ηθικές αξίες και χρησιμοποίησε σεξουαλικές διαφημίσεις που είναι πραγματικά άσχετες για την προώθηση των υπηρεσιών. Δεν καταλαβαίνω γιατί χρησιμοποιούν σεξουαλικούς τύπους διαφημίσεων; Έλα, είναι μια εταιρεία φιλοξενίας και καταχωρητή τομέα. Επιπλέον, στις αρχές του 2011 ο διευθύνων σύμβουλος Bob Parsons στη Ζιμπάμπουε σκότωσε έναν άγριο ελέφαντα που δείχνει επίσης ότι η εταιρεία δεν φροντίζει τις ηθικές πρακτικές.

Ο επόμενος πολύ μεγάλος λόγος για να πείτε αντίο στο Godaddy είναι ο λογαριασμός SOPA. Ένα νομοσχέδιο που είναι ενάντια στην ελευθερία του Διαδικτύου και σχεδόν όλες οι εταιρείες εναντίον αυτού, αλλά η GoDaddy το υποστήριξε αρχικά. Όταν πολλοί πελάτες έφυγαν από τις υπηρεσίες της εταιρείας, τότε η εταιρεία στρέφεται εναντίον του SOPA μόνο για χάρη της επιχείρησής της. Αλλά το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε το GoDaddy. Ποιο είναι το ίδιο είδος λογαριασμού που σκοπεύεται την επόμενη φορά; Θα υποστηρίξει ξανά το GoDaddy?

Όχι πολύ παλιά όταν οι υπηρεσίες της εταιρείας παραβίασαν μαζί με τις υπηρεσίες φιλοξενίας, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τομέα μειώθηκαν. Τις περισσότερες φορές οι διακομιστές ήταν εκτός λειτουργίας, οι κακές υπηρεσίες υποστήριξης γίνονται η παράδοσή τους και δεν επικεντρώνονταν στην ποιότητα.

Επιπλέον, δημιούργησαν δικό τους πίνακα ελέγχου για τη διαχείριση τοποθεσιών. Ναι, δεν είναι ένας μεγάλος λόγος για να βρείτε έναν οικοδεσπότη παρόμοιο με το GoDaddy, εκτός εάν γνωρίσουμε ότι το αυτοματοποιημένο προσαρμοσμένο πάνελ GoDaddy είναι πραγματικά περίπλοκο και ακατάστατο.

Προσπαθούν να βελτιωθούν με καλύτερο τρόπο, αλλά τώρα υπάρχουν πολλοί άλλοι πάροχοι φιλοξενίας και εταιρείες τομέα που είναι πιο αξιόπιστες και αξιόπιστες. Εδώ θα συζητήσουμε μερικές από τις κορυφαίες και ποιοτικές εναλλακτικές λύσεις για το Godaddy.

Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Godaddy του 2020 για αξιόπιστη φιλοξενία ιστοσελίδων και αγορά τομέα

1. Φιλοξενία InMotion – Έκπτωση 56% + Αξιόπιστη φιλοξενία από το GoDaddy

Εναλλακτική λύση InMotion GoDaddy

Εδώ είναι το InMotion με το προσαρμοσμένο και φιλικό προς το χρήστη πάνελ που εξυπηρετεί τους πελάτες παρέχοντας ατομικά και επιχειρηματικά σχέδια φιλοξενίας. Η εταιρεία προσφέρει Max Speed ​​Zones για να κάνει τις υπηρεσίες της πιο γρήγορες από άλλες. Όχι μόνο αυτό, Εύκολη ενσωμάτωση εφαρμογών google, πρόγραμμα εγκατάστασης 1 κλικ για περισσότερες από 310 εφαρμογές, premium ασφάλεια, ελεγκτής ανεπιθύμητων μηνυμάτων, διάφορες γλώσσες για κωδικοποίηση και πολλά άλλα.

Όλα τα προγράμματα φιλοξενίας, είτε είναι κοινόχρηστα, είτε VPS είτε αποκλειστικά, τροφοδοτούνται από τη φιλοξενία SSD (μονάδες στερεάς κατάστασης) που είναι γνωστές για την υψηλή τους ταχύτητα ανάγνωσης και γραφής. Από την άλλη πλευρά, το GoDaddy δεν περιλαμβάνει μονάδες SSD στα σχέδιά του και βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις παραδοσιακές μηχανικές μονάδες.

Φοβάστε την απώλεια δεδομένων; Μην ανησυχείτε Το InMotion προσφέρει δωρεάν δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ακόμη και στα πολύ βασικά του σχέδια που αποθηκεύουν αυτόματα δεδομένα και μπορείτε να τα επαναφέρετε όποτε το χρειάζεστε με λίγα μόνο κλικ. Γιατί λοιπόν να πληρώσετε επιπλέον χρήματα στο GoDaddy για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων.

Το Godaddy προσφέρει μόνο 30 ημέρες κατά τη διάρκεια των οποίων μπορείτε να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες τους και εάν δεν τους ικανοποιήσατε τότε έχετε μόνο 30 ημέρες για να στείλετε αίτημα επιστροφής χρημάτων. Αλλά το InMotion σας παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών.

Ένα άλλο πολύ υποστηρικτικό βήμα από την εταιρεία είναι ότι μπορείτε να κάνετε κράτηση για το όνομα τομέα. Ναι, ενώ αγοράζετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας μέσω του InMotion μπορείτε να επιλέξετε έναν δωρεάν τομέα αργότερα. Αλλά στο GoDaddy πρέπει να επιλέξετε το όνομα κατά τη στιγμή της αγοράς (μερικές φορές δεν έχουμε υπόψη μας το όνομα). Έτσι, βιαστικά αγοράσατε τον τομέα που δεν χρειάζεστε.

Η ομάδα υποστήριξης του InMotion είναι πολύ πεπειραμένη, γρήγορη και διαθέσιμη όλο το 24ωρο. Ενώ από την άλλη πλευρά οι άνθρωποι διαμαρτύρονται για τις υπηρεσίες υποστήριξης του GoDaddy. Έχουμε δοκιμάσει το GoDaddy πρόσφατα και βλέπουμε ότι βελτιώνονται, αλλά η απάντηση δεν είναι τόσο γρήγορη όσο το InMotion.

Ρίξτε μια ματιά σε συγκριτικά χαρακτηριστικά:

Χαρακτηριστικά

Σε κίνηση

Πάμε μπαμπά

Σχέδια (Πολύ βασικά)

Εκτόξευση

Οικονομία

Δικτυακός τόπος

2

1

Δωρεάν τομέας

Ναί

Ναί

Χώρος στο δισκο

Απεριόριστος

100 GB

SSD

Ναί

Οχι

εύρος ζώνης

Απεριόριστος

Απεριόριστος

Μέγιστες ζώνες ταχύτητας

Ναί

Οχι

Δωρεάν δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Ναί

Οχι

Διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Απεριόριστος

100

Ζωντανή συζήτηση

Ναί

Οχι

Διαφημιστική πίστωση

250 $

Οχι

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

90 ημέρες

30 μέρες

Επισκεφτείτε το InMotion

2. SiteGround – Εξαιρετικό για αξιόπιστη φιλοξενία

φιλοξενία ιστοσελίδων

Το SiteGround είναι μια άλλη πολύ αξιοπρεπής εναλλακτική λύση του GoDaddy. Το SiteGround προσφέρει καλά σχεδιασμένη τεχνολογία, υποστήριξη και ταχύτερα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Τα κέντρα δεδομένων της εταιρείας βρίσκονται σε τρεις διαφορετικές ηπείρους ΗΠΑ, Ευρώπη και Ασία-Ειρηνικό για να είναι δυνατή η ταχύτερη παράδοση περιεχομένου. Παρόλο που η GoDaddy χρησιμοποιεί επίσης αυτήν την προσέγγιση και χρησιμοποιεί διακομιστές που βρίσκονται σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά ο τεράστιος αριθμός καταγγελιών και τα στατιστικά μας δεν είναι ικανοποιητικά. Από την άλλη πλευρά, το SiteGround πληροί σαφώς τα βιομηχανικά πρότυπα.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί επίσης τις μονάδες SSD μαζί με διάφορες υπέροχες αυτο-δημιουργημένες τεχνολογίες. Το SiteGround προσφέρει SuperCacher, HTTP / 2, NGINX, Δωρεάν CDN και PHP 7. Το SuperCacher αποθηκεύει προσωρινά το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σε τρία διαφορετικά επίπεδα. Πρώτα απ ‘όλα τα Στατικά περιεχόμενα, στη συνέχεια Memcached και στο τέλος προσωρινά αποθηκεύτηκε το Δυναμικό περιεχόμενο. Αλλά η φιλοξενία GoDaddy εξακολουθεί να μην υποστηρίζεται στην τελευταία PHP και να μην χρησιμοποιεί ειδικές τεχνολογίες όπως SSD, ταχύτητα διακομιστή NGINX κ.λπ..

Το GoDaddy δεν χρησιμοποιεί μια Pro-ενεργή προσέγγιση για να βρει τα προβλήματα εάν τότε γιατί γιατί υπάρχει τόσος θόρυβος εναντίον τους. Από την άλλη πλευρά, η εσωτερική παρακολούθηση SiteGround αποτρέπει το σφάλμα και παρακολουθεί ενεργά τους διακομιστές. Έτσι, όχι μόνο διορθώνουν το σφάλμα, αλλά προσπαθούν σκληρά να εξαλείψουν τις αιτίες προτού μετατραπούν σε σοβαρή κατάσταση.

Μια άλλη ελκυστική επιλογή είναι ο μηχανισμός απομόνωσης λογαριασμού. Σε αυτό εάν ένας λογαριασμός επηρεάζεται από οποιονδήποτε ιό ή κακόβουλο λογισμικό, τότε δεν θα επηρεάσει τους άλλους. Κάθε λογαριασμός είναι εντελώς απομονωμένος από τους άλλους. Αυτό σημαίνει ότι είστε πλήρως ασφαλείς.

Το SiteGround προσφέρει δωρεάν δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για όλα τα σχέδιά του, αλλά όπως γνωρίζετε, η GoDaddy χρεώνει για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων. Το SiteGround αναβάθμισε πρόσφατα την υποδομή του και ισχυρίζεται ότι τώρα είναι 7 φορές πιο γρήγορα από πριν. Όταν συγκρίνετε και τις δύο εταιρείες, θα είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση του GoDaddy για τη φιλοξενία των ιστότοπών σας.

Χαρακτηριστικά

SiteGround

Πάμε μπαμπά

Σχέδια (Πολύ βασικά)

Ξεκίνα

Οικονομία

Δικτυακός τόπος

1

1

Δωρεάν τομέας

Ναί

Ναί

Χώρος στο δισκο

10 GB-SSD

Περιστροφή 100 GB

SSD

Ναί

Οχι

εύρος ζώνης

10.000 επισκέψεις / μήνα.

Απεριόριστος

SuperCacher

Ναί

Οχι

Δωρεάν δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Ναί

Οχι

Διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Απεριόριστος

100

Ζωντανή συζήτηση

Ναί

Οχι

Διαφημιστική πίστωση

250 $

Οχι

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

30 μέρες

30 μέρες

Επισκεφτείτε το SiteGround

3. BlueHos t

bluehost παρόμοιο με το godaddy

Το BlueHost ανήκει στον γνωστό όμιλο EIG και ικανοποιεί αποτελεσματικά τις ανάγκες των πελατών του. Ακόμα και είναι ζήτημα υποστήριξης ή επιτυχίας του BlueHost. Επιπλέον, εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το WordPress, τότε θα χαρείτε να ακούσετε ότι συνιστάται επίσημα από το WordPress.org.

Το GoDaddy και το BlueHost προσφέρει σχεδόν τους ίδιους τύπους χαρακτηριστικών, αλλά υπάρχει μια τεράστια διαφορά στην ποιότητα των υπηρεσιών. Οι δοκιμές ταχύτητας και Uptime που πραγματοποιήσαμε είναι υπέρ του BlueHost.

Αν συγκρίνουμε τις υπηρεσίες υποστήριξης και των δύο εταιρειών, τότε ο νικητής είναι η BlueHost. Η ομάδα υποστήριξης είναι πεπειραμένη και έχει την εμπειρία να αντιμετωπίσει προβλήματα. Επίσης, η εταιρεία διατηρεί ένα απόθεμα βίντεο, σεμιναρίων, συχνών ερωτήσεων και διαφόρων άρθρων.

Προστατεύει το GoDaddy κάθε πόρο λογαριασμού φιλοξενίας; Όχι, η εταιρεία δεν χρησιμοποιεί κανένα είδος τεχνικής για την αποτελεσματική κατανομή των πόρων του διακομιστή σε κάθε χρήστη. Αλλά το BlueHost προστατεύει κάθε πόρο χρήστη. Εάν ένας λογαριασμός καταναλώνει περισσότερους πόρους από όρια, τότε θα μεταφερθεί προσωρινά σε άλλον διακομιστή.

Εάν πρόκειται να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, τότε πώς οι άνθρωποι γνωρίζουν τις προσφορές σας; Αυτή η εναλλακτική λύση του GoDaddy προσφέρει 150 $ για να διαφημίσει τον ιστότοπό σας σε γνωστές μηχανές αναζήτησης. Αυτό θα επιτρέψει στην επιχείρηση να είναι εξοικειωμένη με τους ανθρώπους μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, η GoDaddy δεν προσφέρει διαφημιστική πίστωση σε κανένα από τα προγράμματα φιλοξενίας της.

Εάν είστε σε θέση να ξοδέψετε λίγα περισσότερα χρήματα από το πρόγραμμα φιλοξενίας GoDaddy, τότε εδώ είναι μια εξαιρετική προσφορά. Επιλέξτε το πρόγραμμα BlueHost “Plus” που περιλαμβάνει πίστωση μάρκετινγκ 200 $, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, εύρος ζώνης, υποτομείς & σταθμευμένοι τομείς, λογαριασμοί email και μπορούν να φιλοξενήσουν απεριόριστους ιστότοπους σε έναν μόνο λογαριασμό φιλοξενίας.

Χαρακτηριστικά

BlueHost

Πάμε μπαμπά

Σχέδια (Πολύ βασικά)

Βασικός

Οικονομία

Δικτυακός τόπος

1

1

Δωρεάν τομέας

Ναί

Ναί

Χώρος στο δισκο

50 GB

100 GB

SSD

Οχι

Οχι

εύρος ζώνης

Χωρίς μετρήσεις

Απεριόριστος

Προστασία πόρων

Ναί

Οχι

Δωρεάν δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Οχι

Οχι

Διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

5

100

Ζωντανή συζήτηση

Ναί

Οχι

Διαφημιστική πίστωση

Οχι

Οχι

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

30 μέρες

30 μέρες

Επισκεφτείτε το BlueHost

4. A2Hosting – Υπηρεσία φιλοξενίας υψηλής ταχύτητας

a2hoting

Μια άλλη εξαιρετική εναλλακτική λύση του GoDaddy είναι το A2Hosting που προσφέρει εξαιρετική υποστήριξη και απόδοση. Η εταιρεία προσφέρει επίσης ένα εργαλείο που έχει δημιουργηθεί εσωτερικά, όπως το A2 Optimized site accelerator, που θα ενισχύσει την απόδοση όποιο CMS θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Μερικές φορές μια ξαφνική αύξηση της κίνησης επιβραδύνει την ταχύτητα των ιστότοπων θανατηφόρα ή μπορεί να προκαλέσει δυσπρόσιτη πρόσβαση στους επισκέπτες. Για να αντιμετωπίσετε τέτοιου είδους καταστάσεις, μπορείτε να αγοράσετε εργαλεία Performance Plus με μόλις 1,45 $. Θα διπλασιάσει τους πόρους φιλοξενίας σας, όπως CPU και RAM, για να διατηρηθεί η διαθεσιμότητα του ιστότοπου τη στιγμή της αύξησης της κυκλοφορίας.

Όπως γνωρίζουμε, οι διακομιστές GoDaddy δεν είναι τόσο αξιόπιστοι λόγω υπερβολικών προβλημάτων διακοπής λειτουργίας. Εδώ δείτε την αξιολόγηση και τα παράπονα της αξιολόγησης πελατών. Τι γίνεται αν μια εταιρεία εγγυάται ότι προσφέρει απίστευτο χρόνο λειτουργίας 99,9%; Ναι Το A2 Hosting παρέχει εγγύηση 99,9% και ποτέ μην αφήνετε τον ιστότοπό σας κάτω ακόμα κι αν βρίσκεστε στο πολύ βασικό και φθηνό πρόγραμμα. Η διαθεσιμότητα κατάλληλης ασφάλειας, εφεδρικής τροφοδοσίας και προσωπικού προσωπικού παρακολούθησης των διακομιστών καθιστά δυνατή τη διαθεσιμότητα των διακομιστών 24/7.

Η φιλοξενία A2 σχεδίασε επίσης εργαλεία αποκλειστικά για τους θαυμαστές του WordPress. Ανέπτυξαν ένα πρόσθετο με το όνομα “A2 Optimized”. Αυτή η προσθήκη διαμορφώνει αυτόματα τον ιστότοπό σας από την άποψη ασφάλειας και απόδοσης. Ενώ η GoDaddy δεν έχει ακόμα τη δυνατότητα να προσφέρει ειδικά εργαλεία για να κάνει τις υπηρεσίες τους αξιόπιστες.

Εάν δεν γνωρίζετε τις προφυλάξεις ασφαλείας, μην ανησυχείτε, αφήστε την ομάδα Α2 να τις χειριστεί. Το KernelCare, τα διπλά επίπεδα τείχους προστασίας, η Brute Force Defense, η σάρωση και η παρακολούθηση θα διατηρήσουν τον ιστότοπό σας ασφαλή και ασφαλή.

Το A2 Hosting είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για τη δημιουργία ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου. Τα προγράμματα ένοπλης φιλοξενίας SSD προσφέρουν εγκατάσταση 1 κλικ για Magento, PrestaShop, OpenCart κ.λπ. Επιπλέον, τα σχέδια περιλαμβάνουν ενσωμάτωση PayPal και δωρεάν πιστοποιητικό SSL για ασφαλείς συναλλαγές.

Εκτός από όλες αυτές τις ξεχωριστές τεχνολογίες, η εταιρεία διευκολύνει επίσης τους πελάτες με δωρεάν δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, την τελευταία έκδοση PHP, προστασία ταυτότητας και πολλές δωρεάν υπηρεσίες (πίστωση διαφήμισης, έκπτωση θεμάτων Tesla, εργαλείο υποβολής μηχανών Εύκολης αναζήτησης και πολλά άλλα.).

Χαρακτηριστικά

Α2

Πάμε μπαμπά

Σχέδια (Πολύ βασικά)

Lite

Οικονομία

Δικτυακός τόπος

1

1

Δωρεάν τομέας

Οχι

Ναί

Χώρος στο δισκο

Απεριόριστος

100 GB

SSD

Ναί

Οχι

εύρος ζώνης

Απεριόριστος

Απεριόριστος

Αυτόματη βελτιστοποίηση A2

Ναί

Οχι

Δωρεάν δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Ναί

Οχι

Διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

25

100

Ζωντανή συζήτηση

Ναί

Οχι

Διαφημιστική πίστωση

50 $

Οχι

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Οποιαδήποτε στιγμή (αλλά πλήρης επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών)

Επισκεφτείτε το A2Hosting

30 μέρες

5. HostGator

οικοδεσπότης ιστού hostgator

Όποιοι τύποι φιλοξενίας θέλετε εδώ είναι το HostGator που προσφέρει πολλά με χαμηλές τιμές. Τα προγράμματα Shared, Managed WordPress, Cloud, Reseller, VPS και Dedicated hosting θεωρούνται οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις του GoDaddy. Η εταιρεία ανήκε επίσης στο EIG, την ίδια εταιρεία που απέκτησε πολλά άλλα διάσημα ονόματα. Εδώ το δείτε.

Είστε νέοι και ανησυχείτε για το σχεδιασμό του ιστότοπού σας. Ακολουθεί λύση στο HostGator επειδή προσφέρουν 4500 δωρεάν πρότυπα για τον ιστότοπό σας. Μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε αυτά τα πρότυπα ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Πιστεύετε ότι η GoDaddy διαθέτει τόσο μεγάλο αριθμό προτύπων; Μπα!

Ζωντανή συνομιλία, σύστημα εισιτηρίων, το τηλέφωνο είναι πάντα στη διάθεσή σας. Επίσης μπορείτε να κάνετε ερώτηση στα Φόρουμ. Η εταιρεία διατηρεί επίσης τη συλλογή βίντεο για διάφορα θέματα όπως το Webmail, το WordPress, το phpMyAdmin κ.λπ. Κάποια στιγμή η ζωντανή συνομιλία γίνεται λίγο απάντητη. Ωστόσο, πήραν το προβάδισμα έναντι του GoDaddy, ο οποίος ακόμη και δεν προσφέρει ζωντανή συνομιλία.

Το HostGator είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή για τους προγραμματιστές. Η εταιρεία προσφέρει πολλές γλώσσες, έτσι ώστε οι προγραμματιστές να μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους προσαρμοσμένα σχέδια.

Όχι μόνο αυτό, 200 $ πίστωση διαφήμισης, δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου, εγγύηση 99,9% Uptime, δωρεάν δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων και μη μετρημένοι πόροι κατέστησαν τις υπηρεσίες τους ακαταμάχητες.

Αν θέλετε να πάτε με το HostGator τότε κατά τη γνώμη μας θα πρέπει να επιλέξετε “Baby Plan”. Επειδή περιλαμβάνει πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες, αλλά κοστίζει μερικά δολάρια περισσότερο από το “σχέδιο εκκόλαψης”.

Χαρακτηριστικά

HostGator

Πάμε μπαμπά

Σχέδια (Πολύ βασικά)

Εκκολαπτήριο

Οικονομία

Δικτυακός τόπος

1

1

Δωρεάν τομέας

Οχι

Ναί

Χώρος στο δισκο

Χωρίς μετρήσεις

100 GB

SSD

Οχι

Οχι

εύρος ζώνης

Χωρίς μετρήσεις

Απεριόριστος

Δωρεάν δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Ναί

Οχι

Διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Απεριόριστος

100

Ζωντανή συζήτηση

Ναί

Οχι

Διαφημιστική πίστωση

200 $

Οχι

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

45 ημέρες

30 μέρες

Επισκεφτείτε το HostGator

6. DreamHost

φιλοξενία dreamhost

Με τη φιλοξενία περισσότερων από 1,5 εκατομμυρίων ιστότοπων και της εταιρείας βραβευμένων υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών του 2016. Ας μιλήσουμε λοιπόν για το τι πήραν που είναι καλύτερο από το GoDaddy?

Αν και τα σχέδιά τους είναι ακριβά σε σύγκριση με το GoDaddy, αλλά προσφέρουν την ποιότητα που ονειρεύονταν οι χρήστες.

Πρώτα απ ‘όλα τους παρέχεται η εγγύηση 100% Uptime. Σημαίνει μέσω της διάρκειας ζωής του λογαριασμού φιλοξενίας ο ιστότοπός σας θα είναι πάντα διαθέσιμος σε πελάτες και επισκέπτες. Επιπλέον, η εταιρία της ομάδας υποστήριξης αντί να προμηθεύεται με βάση την ικανότητά της να βασίζεται στις δικές της δυνατότητες προσωπικού και να προσφέρει τη δική της εσωτερική ομάδα υποστήριξης.

Χτυπούν όλες τις εταιρείες στην πολιτική επιστροφής χρημάτων, προσφέροντας εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ σίγουροι για τις υπηρεσίες τους. Επιπλέον, το πρόγραμμα φιλοξενίας DreamHost συνοδεύεται από μερικά υπέροχα δωρεάν, όπως πιστοποιητικά SSL / TLS, πίστωση διαφημίσεων και προστασία απορρήτου.

Το CloudFlare είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη γρήγορη παράδοση των περιεχομένων του ιστότοπου. Το GoDaddy δεν περιλαμβάνει καμία ενσωμάτωση στο CloudFlare. Εάν θέλετε υπηρεσίες CloudFlare, τότε από ό, τι πρέπει να ενσωματώσετε τον ιστότοπό σας με μη αυτόματο τρόπο, μεταβαίνοντας στον επίσημο ιστότοπο του CloudFlare, ο οποίος μπορεί να είναι πονοκέφαλος για ένα νέο άτομο. Αλλά εδώ στο Dream host υπάρχει μια αυτόματη ενσωμάτωση CloudFlare την οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε με ένα μόνο κλικ.

Η εταιρεία που προσφέρει τον πίνακα ελέγχου με το χέρι. Αλλά μην ανησυχείτε ότι έχουν κατασκευαστεί ως φιλικές προς τον χρήστη. Είναι πολύ απλό και εύκολο στη χρήση. Όλες οι επιλογές εμφανίζονται με σαφήνεια εάν πρόκειται για διαχείριση email ή βάσεις δεδομένων, μπορείτε εύκολα να πλοηγηθείτε σε κάθε επιλογή.

Προσφέροντας 1 δωρεάν τομέα, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης σε μονάδες στερεάς κατάστασης, PHP 5, Perl, Python, Rails και όλα όσα θέλετε σε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας. Εάν είστε σοβαροί και θέλετε επαγγελματικά να ξεκινήσετε να εργάζεστε στο Διαδίκτυο, τότε το DreamHost σίγουρα θα εκπληρώσει τις προσδοκίες σας.

Χαρακτηριστικά

DreamHost

Πάμε μπαμπά

Σχέδια (Πολύ βασικά)

Βασικός

Οικονομία

Δικτυακός τόπος

Απεριόριστος

1

Δωρεάν τομέας

Ναί

Ναί

Χώρος στο δισκο

Απεριόριστος

100 GB

SSD

Ναί

Οχι

εύρος ζώνης

Απεριόριστος

Απεριόριστος

Δωρεάν δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Ναί

Οχι

Διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Απεριόριστος

100

Ζωντανή συζήτηση

Ναί

Οχι

Διαφημιστική πίστωση

100 $

Οχι

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

97 ημέρες

Επισκεφτείτε το DreamHost

30 μέρες

7. GreenGeeks

greengeeks

Εδώ είναι το GreenGeeks που στοχεύει στην προστασία του περιβάλλοντος και στη χρήση έργων ανανεώσιμης ενέργειας για την ενδυνάμωση των μηχανημάτων του. Για την εταιρεία βελτίωσης της απόδοσης που χρησιμοποιεί PHP7, SSD και CDN για να κάνει τους ιστότοπούς τους γρήγορους.

Όπως και οι άλλες διάσημες εταιρείες, η GreenGeeks προσφέρει επίσης ζωντανή συνομιλία, τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, εκπαιδευτικά βίντεο και μια βάση γνώσεων για να βοηθήσει τους πελάτες της. Η εύκολη λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργήσει τον ιστότοπο χωρίς γλώσσες προγραμματισμού.

Αυτήν τη στιγμή η εταιρεία προσφέρει μόνο ένα κοινό πρόγραμμα φιλοξενίας. Αλλά αυτό το ενιαίο πακέτο φιλοξενίας είναι πολύ ελκυστικό λόγω του χαμηλού κόστους και πολλών χαρακτηριστικών με τίτλο “Απεριόριστα”. Όπως μπορείτε να φιλοξενήσετε απεριόριστους ιστότοπους, να δημιουργήσετε απεριόριστους υποτομείς, απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης και πολλά άλλα.

Η εταιρεία προσφέρει επίσης ένα πακέτο μάρκετινγκ μαζί με εργαλεία υποβολής ιστότοπων και βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης. Το μοναδικό και μοναδικό πρόγραμμα φιλοξενίας τους είναι επίσης συμβατό με τον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου προσφέροντας Κατάλογους με Προστατευμένους Κωδικούς, εργαλεία κρυπτογράφησης, SSL και διαφορετικά καροτσάκια.

Όσον αφορά την ασφάλεια κάθε χρήστη και την απόδοση του ιστότοπου είναι οι βασικές απαιτήσεις. Έτσι, η Αυτόματη Ανίχνευση Bruteforce, το Spam Assassin, η παρακολούθηση 24/7 και τα αντίγραφα ασφαλείας σας προστατεύουν από την πλευρά της ασφάλειας. Για ταχύτερη φόρτωση σελίδων, η εταιρεία προσφέρει διάφορες τεχνικές προσωρινής αποθήκευσης, όπως Hot Data Caching και ενσωματωμένες υπηρεσίες προσωρινής αποθήκευσης.

Χαρακτηριστικά

GreenGeeks

Πάμε μπαμπά

Σχέδια (Πολύ βασικά)

Βασικός

Οικονομία

Δικτυακός τόπος

Απεριόριστος

1

Δωρεάν τομέας

Ναί

Ναί

Χώρος στο δισκο

Απεριόριστος

100 GB

SSD

Ναί

Οχι

εύρος ζώνης

Απεριόριστος

Απεριόριστος

Δωρεάν δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Ναί

Οχι

Διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Απεριόριστος

100

Ζωντανή συζήτηση

Ναί

Οχι

Διαφημιστική πίστωση

Οχι

Οχι

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

30 μέρες

30 μέρες

Επισκεφτείτε το GreenGeeks

8. WebHostin gHub

webhostinghub

Το Webhostinghub έχει μόνο την εμπειρία σε κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας και προσφέρει τρία σχέδια όπως το Spark, το Nitro και το Dynamo. Σας προσφέρουν δωρεάν τομέα μαζί με την αγορά ενός προγράμματος φιλοξενίας ή μπορείτε να μεταφέρετε τον υπάρχοντα τομέα σας χωρίς να πληρώνετε κανένα τέλος. Επιπλέον, θα μεταφέρουν τον ιστότοπό σας χωρίς διακοπή λειτουργίας.

Προσφέρουν το BOLDGRID δημιουργό ιστοσελίδων το οποίο παρέχεται εντελώς δωρεάν με προγράμματα φιλοξενίας. Τα θέματα ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες όπως μουσική, επιχείρηση, blog, Φωτογραφία κ.λπ. κ.λπ. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε τα επιθυμητά σας πρότυπα να το επεξεργαστείτε και να συνδεθείτε.

ΠΟΥ προσφέρει 24/7 υποστήριξη πελατών από τις ΗΠΑ. Οι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα υποστήριξης μέσω τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας και Skype. Επίσης, η εταιρεία διατηρεί ένα κέντρο βοήθειας το οποίο είναι γεμάτο σεμινάρια και άρθρα.

Προσφέρουν διαφορετικό ποσό πίστωσης διαφήμισης σε κάθε πρόγραμμα φιλοξενίας. Στο πολύ βασικό πρόγραμμα φιλοξενίας το ποσό είναι 75 $, και 175 $ στο Nitro και 250 $ στο πρόγραμμα φιλοξενίας Dynamo. Η εταιρεία απλοποιεί τη διαδικασία εγκατάστασης του WordPress, όπως κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ολοκλήρωσης αγοράς, μπορείτε να επιλέξετε WordPress και στη συνέχεια το πρόγραμμα φιλοξενίας συνοδεύεται από προεγκατεστημένο WordPress.

Χαρακτηριστικά

WebHostingHub

Πάμε μπαμπά

Σχέδια (Πολύ βασικά)

Σπίθα

Οικονομία

Δικτυακός τόπος

2

1

Δωρεάν τομέας

Ναί

Ναί

Χώρος στο δισκο

Απεριόριστος

100 GB

SSD

Ναί

Οχι

εύρος ζώνης

Απεριόριστος

Απεριόριστος

Δωρεάν δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Οχι

Οχι

Διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Απεριόριστος

100

Ζωντανή συζήτηση

Ναί

Οχι

Διαφημιστική πίστωση

75 $

Οχι

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

90 ημέρες

30 μέρες

Επισκεφτείτε το WebHostingHub

Συνολική περίληψη των εναλλακτικών GoDaddy

Θεωρήσαμε παραπάνω είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις GoDaddy και ξεπερνώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε κατά τη φιλοξενία των υπηρεσιών τους.

Επειδή κάθε εταιρεία παρέχει περισσότερα από το GoDaddy και επιπλέον ότι οι άλλοι έχουν επίσης ζωντανή συνομιλία για να διορθώσουν οποιοδήποτε πρόβλημα .

Αλλά αν αναφέρουμε πιο συγκεκριμένα τις εναλλακτικές λύσεις τότε επιλέγουμε το I n Motion, το SiteGround και το B lu eHost. Το DreamHost είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή αλλά ακριβό από τους άλλους στη λίστα.

Τώρα ας το κάνουμε απλό, συγκρίνοντας τα χαρακτηριστικά αυτών των τριών κορυφαίων παρόχων υπηρεσιών φιλοξενίας.

Χαρακτηριστικά

Σε κίνηση

SiteGround

BlueHost

Σχέδια

Εκτόξευση

Ξεκίνα

Βασικός

Δικτυακός τόπος

2

1

1

Δωρεάν τομέας

1

1

1

Χώρος στο δισκο

Απεριόριστος

10 GB

50 GB

SSD

Ναί

Ναί

Οχι

εύρος ζώνης

Απεριόριστος

10.000 επισκέψεις / μήνα.

Χωρίς μετρήσεις

Δωρεάν δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Ναί

Ναί

Οχι

Διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Απεριόριστος

Απεριόριστος

5

Διαφημιστική πίστωση

250 $

Οχι

Οχι

Τεχνική εταιρεία

Μέγιστες ζώνες ταχύτητας

SuperCacher

Κατανομή πόρων

Πολιτική επιστροφής

90 ημέρες

30 μέρες

30 μέρες

Τιμή

5,99 $ / μήνα

3,95 $ / μήνα

2,95 $ / μήνα

Επισκεφτείτε το InMotion

Επισκεφτείτε το SiteGround

Επισκεφτείτε το BlueHost

Ας ολοκληρώσουμε αυτήν τη συζήτηση και η πρότασή μας είναι να πάτε στο InMotion. Επειδή προσφέρουν πολλά χαρακτηριστικά όπως μπορείτε να δείτε τον πίνακα.

Αλλά δεν σημαίνει ότι άλλες εταιρείες είναι πολύ πίσω από το InMotion.

Όπως αναφέρουμε στο “Best” στην επικεφαλίδα που σημαίνει ότι όλα είναι καλά.

Αλλά για λόγους πιο συνοπτικής και για όσους είναι νέοι στον διαδικτυακό κόσμο, βγάζουμε τα πάντα σε μία εταιρεία.

Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το GoDaddy για αγορά τομέων

Χωρίς αμφιβολία, το GoDaddy είναι ο μεγαλύτερος καταχωρητής τομέα και προσφέρει domain σε χαμηλές τιμές. Το GoDaddy προσφέρει νέο domain .com σχεδόν δωρεάν (0,99 $ για το πρώτο έτος), αλλά η ανανέωση είναι πολύ ακριβή.

Πρέπει να πληρώσετε σχεδόν με την ανανέωση 15,17 $. Αλλά ξέρατε ότι υπάρχουν μερικές εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις που προσφέρουν ονόματα τομέα σε χαμηλότερες τιμές. Εδώ είναι μερικά από τα μεγάλα ονόματα.

NameCheap

(10,69 $ / έτος)

 • Το πιο δημοφιλές και φημισμένο όνομα στον κλάδο
 • Ανανεώσεις 10,69 $ για .com TLD
 • Χρεώνουν 0,18 $ ICANN τέλος
 • 2,88 $ / έτος για το WHOIS Guard
 • ΔΩΡΕΑΝ καταχώριση τομέα στην αγορά
 • Προσαρμοσμένος φιλικός προς τον χρήστη πίνακας ελέγχου

Αγορά τομέα από NameCheap

(Συνιστάται)

Όνομα Σιλό

(8,99 $ / έτος)

 • Δεν είναι πολύ δημοφιλείς σε σύγκριση με το NameCheap
 • Ανανεώσεις στην ίδια τιμή 8,99 $ για .com TLD
 • Χωρίς χρέωση ICANN
 • ΔΩΡΕΑΝ WHOIS Guard
 • ΔΩΡΕΑΝ πωλήσεις τομέα στην αγορά του NameSilo
 • Φιλικό προς τον χρήστη πίνακα ελέγχου

Αγορά Domain από NameSilo

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό κουπονιού "Φιλοξενία" για εξοικονόμηση 1 $

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map