BlueHost vs HostGator 2020 [Έλεγχος ταχύτητας, χρόνου λειτουργίας και λειτουργιών]

0

Έχετε μπερδευτεί αυτό που να επιλέξετε από το BlueHost εναντίον HostGator?


Σύγκριση BlueHost vs HostGator

Επειδή αυτοί οι δύο είναι γνωστοί ως οι αξιόπιστοι και φθηνοί πάροχοι φιλοξενίας WordPress για τη δημιουργία ενός ιστότοπου χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε σημαντικό CMS όπως το Joomla, το Drupal ή το WordPress. Και γι ‘αυτό οι άνθρωποι φαίνονται μπερδεμένοι όταν επιλέγουν ένα από αυτά. Και οι δύο οικοδεσπότες προσφέρουν προγράμματα φιλοξενίας σχεδόν στις ίδιες τιμές και περιλαμβάνουν όλες τις βασικές δυνατότητες, όπως cPanel, πρόγραμμα εγκατάστασης 1 κλικ, τελευταία έκδοση PHP και λογαριασμούς email κ.λπ..

Γρήγορα γεγονότα – BlueHost vs HostGator Review

Τόσο η BlueHost όσο και η HostGator ανήκουν στην EIG (Endurance International Group). Ο Όμιλος απέκτησε επίσης πολλά άλλα μεγάλα ονόματα στη βιομηχανία φιλοξενίας και συνεργάζεται με το WordPress.com, το SiteLock και το Comodo κ.λπ..

  • Η BlueHost εξαγοράστηκε από το EIG το 2010.
  • Το HostGator αποκτήθηκε από το EIG το 2012.

Γρήγορη επισκόπηση BlueHost εναντίον HostGator

Το BlueHost αναφέρεται ως ένας από τους προτεινόμενους παρόχους στο Wordpres.org. Η εταιρεία είναι πολύ διάσημη λόγω των οικονομικών της τιμών και γι ‘αυτό φιλοξενεί περισσότερους από 2 εκατομμύρια ιστότοπους. Επίσης, προσφέρουν διάφορες επεκτάσιμες επιλογές όπως cloud, dedicated και VPS hosting.

Από την άλλη πλευρά, το HostGator είναι επίσης μεγάλος παίκτης και απασχολεί περισσότερους από 500 υπαλλήλους. Τώρα διαχειρίζονται περισσότερα από 8 εκατομμύρια ονόματα τομέα και 400.000 πελάτες παγκοσμίως. Επιπλέον, προσφέρουν επίσης πολλές λύσεις φιλοξενίας με πολύ λογικές τιμές.

BlueHost

HostGator

Εδώ λοιπόν έρχεται με τη σύγκριση BlueHost vs HostGator για να σας διευκολύνουμε να αποφασίσετε. Και είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος του άρθρου θα μπορέσετε να λύσετε αυτήν τη σύγχυση και να βρείτε την καλύτερη.

Σύγκριση BlueHost vs HostGator: Ποιος θα κερδίσει τη μάχη?

Φήμη

Υπάρχει ένας συνδυασμός της αντίδρασης του χρήστη για αυτούς τους δύο παρόχους, αλλά βλέπουμε ότι το BlueHost είναι ελαφρώς καλύτερα φημισμένο από το HostGator. Μπορεί να υπάρχει κάποιος πιθανός λόγος όπως Το BlueHost συνιστάται επίσημα από το WordPress και επίσης από πολλούς σημαντικούς bloggers.

Επίσης, το BlueHost έχει εξαιρετική φήμη μεταξύ των bloggers και των webmaster που θέλουν απλώς να ξεκινήσουν ένα blog. Ενώ από την άλλη πλευρά, πολλοί παραπονούνται ότι το HostGator προσπαθεί να συγχέει τους αρχάριους με την τακτική τους.

Υπήρχε μια εποχή που το HostGator θεωρήθηκε ως ένας από τους σπουδαίους παρόχους υπηρεσιών, αλλά τώρα πολλοί χρήστες δεν είναι ικανοποιημένοι με την ποιότητά τους, ιδίως την υποστήριξη πελατών. Ενώ υπάρχει αδιανόητη διακύμανση στην ποιότητα των υπηρεσιών BlueHost. Έτσι, πηγαίνουμε στο BlueHost όσον αφορά τη φήμη.

Νικητής: BlueHost

Ώρα

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας δεν πέφτει συχνά επειδή αυτό μπορεί να καταστρέψει τη φήμη του ιστότοπού σας. Η μολυσματική αλήθεια είναι ότι ο χρόνος διακοπής δεν μπορεί να εξαλειφθεί πλήρως. Αλλά αυτό μπορεί να μειωθεί φιλοξενώντας τους ιστότοπους σε ποιοτικούς παρόχους φιλοξενίας.

Το BlueHost παρέχει σταθερό χρόνο λειτουργίας. Ο λογαριασμός που χρησιμοποιούμε έχει ικανοποιητική απόδοση. Μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίσαμε κανένα από τα περιστατικά όταν ο μέσος χρόνος λειτουργίας τους πέφτει κάτω από 99,9%. Εδώ είναι τα στατιστικά στοιχεία Uptime που λαμβάνονται από το ρομπότ Uptime που παρακολουθεί το o l.

BlueHost Uptime

UptimeTest BlueHost Hosting

Στην αντίθετη πλευρά, το HostGator αποδίδει επίσης πολύ καλά και καταφέρνει να εκτελέσει 100% Uptime σε μερικούς μήνες, αλλά δεν έχουν τη συνέπεια.

Προς το παρόν, είναι καλά, όπως μπορείτε να δείτε την παρακάτω εικόνα που αποδεικνύει ότι είναι% 100 τις τελευταίες 7 ημέρες. Αλλά όταν πρόκειται για περίοδο παρακολούθησης 30 ημερών το ο μέσος χρόνος λειτουργίας ανέρχεται σε 99,98%. Και αν μιλήσουμε για την περίοδο πριν από 30 ημέρες, τότε αντιμετωπίζουμε επίσης 2 διακοπή λειτουργίας 1η διαρκεί για 1 λεπτό και η 2η κρατά τον ιστότοπό μας εκτός λειτουργίας για 3 λεπτά.

Αν και αυτές είναι μικρές διακοπές λειτουργίας, αλλά συνολικά, αυτό γίνεται σοβαρό χρόνο διακοπής λειτουργίας.

HostGator Uptime

UptimeTest HostGator Hosting

Ναι, υπάρχουν πάντα δυνατότητες διακοπής λειτουργίας με κάθε πάροχο φιλοξενίας, αλλά σύμφωνα με τα στατιστικά λειτουργίας BlueHost vs HostGator, το BlueHost είναι ο προφανής νικητής.

Νικητής: BlueHost

BlueHost

HostGator

Ταχύτητα

Μισείς να περιμένεις; Κανείς δεν θέλει το πρόγραμμα περιήγησής του να συνεχίζει να φορτώνει τη σελίδα και τελικά ο ιστότοπος να φορτώνεται με κατεστραμμένο περιεχόμενο. Εάν οι διακομιστές χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να φορτώσουν τη σελίδα, αυτό σημαίνει χαμηλή ταχύτητα και ως εκ τούτου προκαλεί μείωση της κίνησης. Και όταν δεν υπάρχει κίνηση, ποιος είναι ο σκοπός της συντήρησης του ιστότοπου. Μετά το χρόνο λειτουργίας, η ταχύτητα είναι το επόμενο επιτακτικό στοιχείο που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Και οι δύο εταιρείες είναι πολύ κοντά η μία στην άλλη όταν συγκρίνουν στατιστικά στοιχεία ταχύτητας

Δοκιμή ταχύτητας BlueHost

Δοκιμή ταχύτητας Pingdom BlueHost

Δοκιμή ταχύτητας HostGator

Δοκιμή ταχύτητας Pingdom HostGator

Η περίληψη στατιστικών εξηγεί ότι και οι δύο φορτώνουν κυρίως τη σελίδα κάτω από 1 δευτερόλεπτο. Αλλά μερικές φορές ο ιστότοπος στον οποίο φιλοξενείται Οι διακομιστές HostGator διαρκούν μεταξύ 800 – 1500 ms. Η διάρκεια είναι ακόμη αξιοσέβαστη, αλλά ο χαμηλότερος χρόνος φόρτωσης σημαίνει ότι η φόρτωση του ιστότοπου είναι τόσο καλύτερη για τον ιστότοπο.

Ο ιστότοπος που φιλοξενείται στο διακομιστή BlueHost έχει μεγαλύτερο μέγεθος σελίδας από το HostGator, αλλά εξακολουθεί να φορτώνεται πιο γρήγορα από το HostGator.

Νικητής: BlueHost

Δοκιμή πρόσκρουσης φορτίου

Με τη δοκιμή φόρτωσης, μπορείτε να κρίνετε την ποιότητα των διακομιστών. Για να ελέγξετε αν και οι δύο εταιρείες παρέχουν βιώσιμη και αξιόπιστη φιλοξενία ιστοσελίδων, χρησιμοποιούμε ένα διάσημο εργαλείο γνωστό ως LoadImpact.

Με τη βοήθεια αυτού του εργαλείου, στέλνουμε εικονικούς χρήστες και στους δύο ιστότοπους που φιλοξενούνται σε διακομιστές HostGator και BlueHost.

Απλώς ελέγξτε τα παρακάτω στατιστικά στοιχεία για να βρείτε τον καλύτερο οικοδεσπότη Ιστού.

Τα στατιστικά στοιχεία του HostGator δείχνουν ότι έως και 30 εικονικοί χρήστες τα αποτελέσματα είναι αρκετά ικανοποιητικά και ο χρόνος φόρτωσης παραμένει κυρίως κάτω από 630ms. Αλλά μετά από αυτό ο διακομιστής δείχνει μια ασταθή συμπεριφορά και ο χρόνος φόρτωσης αυξήθηκε έως και 16 δευτερόλεπτα.

Στατιστικά στοιχεία HostGator LoadImpact

LoadImpact Test HostGator Server

Στατιστικά BlueHost LoadImpact

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της BlueHost, αρχικά ο διακομιστής τους διαρκεί σχεδόν 950 ms, αλλά μετά από αυτό, οι διακομιστές παίζουν αρκετά καλά μειώνοντας τον χρόνο φόρτωσης. Παρατηρώντας μπορείτε να δείτε ότι κυρίως ο χρόνος φόρτωσης του ιστότοπου παραμένει κάτω των 900 ms και υπάρχουν μόνο σπάνιες περιπτώσεις όταν χτυπά 1 δευτερόλεπτο. Μπορείτε επίσης να δείτε τη συνέπεια στη γραμμή του χρόνου φόρτωσης.

Αυτό σημαίνει ότι οι διακομιστές BlueHost μπορούν να διαχειριστούν αποτελεσματικά την κυκλοφορία ακόμα και όταν υπάρχει περισσότερος ενεργός χρήστης.

LoadImpact Test BlueHost Hosting

Νικητής: BlueHost

Υπηρεσίες υποστήριξης

Τι γίνεται με την πολιτική υποστήριξης του οικοδεσπότη Ιστού; Προσφέρουν 24/7 τεχνική υποστήριξη; Αυτός είναι ένας τομέας που είναι πιο σημαντικός τόσο για αρχάριους όσο και για ειδικούς.

Και οι δύο εταιρείες προσφέρουν 24ωρη ζωντανή συνομιλία, τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, σύστημα έκδοσης εισιτηρίων και μια βάση γνώσεων με πλήρη άρθρα. Αλλά είναι και οι δύο γρήγοροι?

Οι υπηρεσίες υποστήριξης του BlueHost είναι ταχύτερες από το HostGator. Όποτε χρειαζόμαστε βοήθεια ή κάποιες πληροφορίες, ξεκινάμε μια ζωντανή συνομιλία και συνδέουμε λιγότερο από 5 – 7 λεπτά.

Αλλά όταν μιλάμε για Το HostGator Live chat είναι τρομερό. Ξεκινάτε μια ζωντανή συνομιλία για να λάβετε γρήγορα την απάντηση. Αλλά κατά μέσο όρο χρειάζονται σχεδόν 10 – 40 λεπτά και ακόμη και μερικές φορές πρέπει να περιμένετε σχεδόν μια ώρα. Ας υποθέσουμε ότι θέλετε περισσότερους πόρους ή ο ιστότοπός σας αντιμετωπίζει κάποιο σφάλμα και χρειάζεστε βοήθεια αμέσως, αλλά απλώς κοιμούνται. Είναι ένα σημάδι ότι “Χωρίς φροντίδα για πελάτες”.

Νικητής: BlueHost

BlueHost

HostGator

HostGator vs BlueHost Hosting Χαρακτηριστικά

Χώρος αποθήκευσης

Πόσο χρειάζεστε λοιπόν ο αποθηκευτικός χώρος για να αποθηκεύσετε τα περιεχόμενα του ιστότοπου; Ένας απλός ενημερωτικός ιστότοπος συνήθως δεν χρειαζόταν πολύ χώρο. Προσφορά BlueHost 50 GB αποθήκευση στο βασικό πρόγραμμα, ενώ το HostGator επισήμανε τον αποθηκευτικό χώρο ως “απεριόριστος”.

Απεριόριστο σημαίνει ότι δεν υπάρχει όριο, αλλά όταν η εταιρεία πιστεύει ότι ο ιστότοπός σας καταναλώνει περισσότερους πόρους, τότε θα σας ειδοποιήσει για την αναβάθμιση του προγράμματος. Συνήθως όταν ένας πάροχος λέει απεριόριστο ή μη μετρημένο, σημαίνει σχεδόν 100 GB. Ωστόσο, οι χρήστες του HostGator μπορούν να ανεβάσουν περιεχόμενο έως 200 GB εύκολα και μετά από αυτό, ίσως χρειαστεί να κάνουν αναβάθμιση.

Νικητής: HostGator

εύρος ζώνης

Το εύρος ζώνης είναι η μεταφορά δεδομένων όταν κάθε επισκέπτης επισκέπτεται τον ιστότοπό σας. Μπορούμε επίσης να πούμε ότι ο αριθμός των επισκεπτών που μπορεί να διατηρήσει ο ιστότοπός σας. Εάν δεν έχετε εύρος ζώνης τότε κανείς δεν μπορεί να επισκεφτεί τον ιστότοπό σας.

Αλλά δεν υπάρχουν ανησυχίες, επειδή τόσο το BlueHost όσο και το HostGator παρέχουν εύρος ζώνης σε όλα τα σχέδια.

Νικητής: Tie

Λογαριασμοί email

Ένας λογαριασμός email με την επωνυμία φαίνεται πιο επαγγελματικός και σας δίνει μεγαλύτερο έλεγχο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επιλέξετε έναν πάροχο που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αριθμό λογαριασμών email. Το BlueHost επιτρέπει έως 5 λογαριασμούς email και 100 MB χώρο αποθήκευσης email σε κάθε λογαριασμό. Αυτό είναι αρκετό, διότι κυρίως οι ιστότοποι μεμονωμένου επιπέδου έχουν μία ή δύο διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να παραμένουν σε επαφή με τους επισκέπτες τους.

Το HostGator προσφέρει τον απεριόριστο αριθμό λογαριασμών email σε όλα τα σχέδιά τους που τους δίνουν μια σαφή νίκη επί του BlueHost σε αυτόν τον γύρο. Εδώ σημειώστε ότι και οι δύο πάροχοι φιλοξενίας υποστηρίζουν αλληλογραφία ιστού, POP και IMAP.

Νικητής: HostGator

BlueHost

HostGator

Πίνακας Ελέγχου

Ένα περίπλοκο πάνελ backend όχι μόνο απαίσιο για λειτουργία, αλλά και σπαταλά τον πολύτιμο χρόνο. Δεν έχει σημασία ότι εάν η εταιρεία προσφέρει το δικό της κατασκευασμένο πάνελ ή βιομηχανικό πρότυπο cPanel, αλλά το θέμα είναι, θα πρέπει να είναι εύκολο να γίνει κατανοητό.

Και οι δύο πάροχοι προσφέρουν cPanel, το οποίο είναι πολύ κοινό στην αγορά λόγω του διαισθητικού χαρακτήρα του.

Πίνακας ελέγχου BlueHost

Πίνακας ελέγχου πίνακα ελέγχου BlueHost

Πίνακας ελέγχου HostGator

Πίνακας ελέγχου πίνακα ελέγχου HostGator

Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε το cPanel, τότε η μετάβαση σε BlueHost ή HostGator δεν προκαλεί σύγχυση. Ειλικρινά, το BlueHost cPanel είναι πιο πολύχρωμο και περιλαμβάνει εργαλεία WordPress. Επειδή και οι δύο προσφέρουν cPanel, έτσι αυτό είναι ισοπαλία.

Νικητής: Tie

[Σημείωση: Προσωπικά αγαπάμε τον πίνακα ελέγχου BlueHost περισσότερο από το HostGator.]

BlueHost

HostGator

Πρόγραμμα εγκατάστασης εφαρμογών

Πηγαίνουν οι μέρες που πρέπει να μάθετε εντολές για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή ιστού (σενάριο) όπως το WordPress. Τώρα έχουν εισαχθεί όλοι οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας WordPress Πρόγραμμα εγκατάστασης 1 κλικ που επιτρέπει γρήγορη εγκατάσταση. Είναι μόνο λίγα κλικ.

Όχι μόνο το WordPress Και οι δύο οικοδεσπότες Ιστού προσφέρουν πολλά σενάρια όπως το Joomla, το Drupal και το PrestaShop κ.λπ.. για εύκολη εκτέλεση των εγκαταστάσεων.

Νικητής: Tie

Έκδοση PHP

Η PHP είναι η πιο διάσημη γλώσσα προγραμματισμού και καλύπτει σχεδόν 82% ιστότοπους. Πόσο σημαντικό είναι να επιλέξετε μια εταιρεία που υποστηρίζει την τελευταία έκδοση PHP?

Η απάντηση είναι απλή, η Η τελευταία έκδοση PHP όπως το 7.0, 7.1 μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ταχύτητα του ιστότοπου. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την PHP.

Τόσο το HostGator όσο και το BlueHost υποστηρίζουν το πιο πρόσφατο εκδόσεις. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε υποβάθμιση σε οποιαδήποτε παλιά έκδοση, όπως 5.6 ή 5.4.

Νικητής: Tie

BlueHost

HostGator

Περιορισμένοι τομείς

Ίσως να μην αισθάνεστε την αναγκαιότητα των Parked domains από την αρχή, αλλά μόλις είστε διάσημοι τότε αυτό το χρησιμοποιείτε για να εξασφαλίσετε την επωνυμία και την κυκλοφορία επίσης. Για παράδειγμα, έχετε τομέα abc.com και λαμβάνετε αξιοσημείωτη επισκεψιμότητα. Τι γίνεται λοιπόν αν κάποιος δημιουργήσει το όνομα τομέα παρόμοιο με εσάς, όπως το abc.net; Μπορεί να υπάρχει πιθανότητα να πάρει μερικούς από τους πιθανούς επισκέπτες σας.

Ο δεσμευμένος τομέας σας προστατεύει από τέτοιου είδους περιστατικά. Με Βασικό σχέδιο BlueHost μπορείτε να σταθμεύσετε 5 τομείς. Αυτό σημαίνει ότι αν αγοράσετε το abc.net μπορείτε να το δείξετε το όνομα τομέα σας (abc.com) και όποτε ο επισκέπτης ανοίξει το abc.net θα ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπό σας (abc.com).

Ωστόσο, η HostGator δεν προσέφερε καμία δυνατότητα στάθμευσης των τομέων στο σχέδιο Hatchling (βασικό). Επομένως, εάν ο χώρος στάθμευσης τομέα είναι απαραίτητος στην περίπτωσή σας, τότε το σχέδιο Hatchling του HostGator δεν είναι καλή επιλογή.

Νικητής: BlueHost

Αυτόματη μετεγκατάσταση ιστότοπου

Η μετεγκατάσταση ιστότοπων αποδείχθηκε μια βολική επιλογή όταν κάνατε το μυαλό σας να μετατοπίσετε το ιστολόγιο / τον ιστότοπό σας από τον υπάρχοντα πάροχο σε άλλο. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τη μετανάστευση, όπως η έλλειψη επεκτάσιμων επιλογών. Ο άλλος λόγος θα μπορούσε να είναι ότι ο υπάρχων πάροχος δεν είναι πλέον πάροχος ποιότητας.

Επομένως, εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε μετεγκατάσταση από τον παλιό πάροχο στο HostGator, τότε απλώς συμπληρώστε τη φόρμα μεταφοράς τους και θα μεταφέρουν όλα τα πράγματα όπως βάσεις δεδομένων, περιεχόμενο και σενάρια κ.λπ. με μηδενικό κόστος. Να θυμάστε ότι πληροίτε τις προϋποθέσεις για αυτόματη μετεγκατάσταση κατά τις πρώτες 30 ημέρες της εγγραφής. Και μετά από 30 ημέρες ένας διαχειριστής θα σας βοηθήσει μόνο.

Ενώ από την άλλη πλευρά, θα σοκαριστείτε όταν το βλέπετε Η BlueHost χρεώνει 149,99 $ για την αυτόματη μετεγκατάσταση ιστότοπου. Επομένως, εάν θέλετε να μετατοπίσετε τον ιστότοπό σας σε διακομιστές BlueHost, τότε καλύτερα να το κάνετε μόνοι σας. Υπάρχουν πολλά μαθήματα διαθέσιμα στο Διαδίκτυο.

Νικητής: HostGator

Ας κρυπτογραφήσουμε SSL

Στην αρχή, το SSL ήταν το σημαντικό μέρος για ιστότοπους που ασχολούνται με προσωπικά δεδομένα πελατών, όπως ονόματα, διεύθυνση, αριθμούς πιστωτικών καρτών κ.λπ. Χρησιμοποιείται για την κρυπτογράφηση των προσωπικών στοιχείων του χρήστη εφαρμόζοντας πρωτόκολλα ασφαλείας για βελτιωμένη ασφάλεια και απόρρητο.

Αλλά τώρα καθίσταται υποχρεωτικό μέρος κάθε ιστοτόπου και ιστολογίων είτε έχετε, είτε το ιστολόγιο με βάση το περιεχόμενο είτε ένας ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου λόγω της πρόσφατης ανακοίνωσης της Google. Καθώς οι μηχανές αναζήτησης (Google) δίνουν κάποιο πλεονέκτημα κατάταξης σε ιστότοπους με SSL.

Το BlueHost cPanel εμφανίζεται με την επιλογή Let’s Encrypt σε όλα τα σχέδιά τους. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να ενεργοποιήσει το SSL με λίγα μόνο κλικ. Ωστόσο, το HostGator δεν έχει παρουσιάσει τέτοιο αυτοματοποιημένο και εύχρηστο χαρακτηριστικό (ας κρυπτογραφήσουμε) μέχρι στιγμής. Φυσικά, παρέχουν επίσης SSL σε όλα τα σχέδιά τους, αλλά πρέπει να κάνετε κάποια τεχνική εργασία για να το ενεργοποιήσετε και να πληρώσετε επιπλέον χρεώσεις.

Νικητής: BlueHost

BlueHost

HostGator

Αντίγραφο ασφαλείας δεδομένων

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας είναι η τελευταία ελπίδα όταν όλα τακτοποιούνται και δεν βλέπετε καμία λύση. Επαναφέροντας ένα αντίγραφο ασφαλείας, ο ιστότοπός σας μετατοπίζεται σε μια θέση κατά την τελευταία δημιουργία του αντιγράφου ασφαλείας. Γι ‘αυτό είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε το αντίγραφο ασφαλείας. Υπάρχουν πολλές δωρεάν και πληρωμένες υπηρεσίες για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ολόκληρου ή επιλεγμένων στοιχείων μιας ιστοσελίδας.

Μια επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που παρέχεται από την εταιρεία φιλοξενίας μαζί με σχέδιο που συνήθως δίνεται στον πίνακα ελέγχου και δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε καμία προσθήκη.

Το BlueHost προσφέρει δωρεάν και πληρωμένες εφεδρικές υπηρεσίες. Μπορείτε να διαμορφώσετε την υπηρεσία για να δημιουργήσετε τα καθημερινά, εβδομαδιαία και μηνιαία αντίγραφα ασφαλείας. Επιπλέον, εάν θέλετε να κάνετε λήψη του αντιγράφου ασφαλείας στον υπολογιστή σας, τότε μπορείτε να το κάνετε μέσω FTP. Επίσης, δεν υπάρχει χρέωση για την επαναφορά του αντιγράφου ασφαλείας.

Το HostGator κάνει μια κακή δουλειά εδώ. Η εταιρεία λέει ότι προσφέρουν δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας και, ναι, έχουν δίκιο, αλλά όποτε θέλετε να επαναφέρετε το αντίγραφο ασφαλείας, χρεώνουν 15 $. Σοβαρά; Yah! Είμαστε σοβαροί. Τι θα κάνουμε λοιπόν με τις δωρεάν υπηρεσίες που μπορούν να κάνουν μόνο το αντίγραφο ασφαλείας αλλά δεν επιτρέπουν την δωρεάν αποκατάσταση?

Νικητής: BlueHost

Τιμολόγηση

Η τιμή είναι ένα άλλο πολύ σημαντικό στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη ειδικά για όσους έχουν περιορισμένα κεφάλαια. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε αξία για τα χρήματά σας. Και οι δύο εταιρείες προσφέρουν κοινόχρηστα, WordPress, VPS και ειδικά προγράμματα φιλοξενίας.

Δωρεάν Όνομα Τομέα

Το Όνομα τομέα είναι μια διεύθυνση ιστού οποιουδήποτε ιστολογίου ή ιστοτόπων. Χωρίς αυτό, δεν μπορείτε να ρυθμίσετε ένα ιστολόγιο. Πολλοί από τους παρόχους φιλοξενίας προσφέρουν αυτό δωρεάν αν αγοράσετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας. Το BlueHost προσφέρει επίσης ένα δωρεάν όνομα τομέα μαζί με το web hosting. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε ούτε μια δεκάρα για το πρώτο έτος.

Το HostGator δεν προσέφερε δωρεάν domain name στους πελάτες του. Αυτό θα είναι λίγο περισσότερο για το πρώτο έτος από το BlueHost.

Νικητής: BlueHost

BlueHost

HostGator

Τομείς & Προστασία απορρήτου

Τι γίνεται αν θέλετε να αγοράσετε μόνο το όνομα τομέα; Αν και υπάρχουν μερικοί άλλοι καλύτεροι καταχωρητές τομέα, αλλά το BlueHost και το HostGator είναι επίσης ένα εξαιρετικό ζήτημα. Υπάρχει μια μικρή διαφορά μεταξύ των τιμών τους.

Η BlueHost χρεώνει 11,99 $ για έναν τομέα .com, ενώ το HostGator το προσφέρει σε 12,95 $. Αλλά η ιστορία δεν έχει τελειώσει ακόμα. Μετά από ένα χρόνο η BH κοστίζει 15,99 $ ενώ η HG απαιτεί 15 $ για ανανέωση. Έτσι, αν πάτε για BH, τότε μπορείτε να εξοικονομήσετε σχεδόν ένα δολάριο για μία φορά, αλλά να πληρώσετε περισσότερα σε ανανεώσεις σε σύγκριση με το HG.

Ο τομέας προστασίας προσωπικών δεδομένων τομέα είναι ένα πρόσθετο που κρύβει τις προσωπικές σας πληροφορίες όπως διεύθυνση email κ.λπ. για να σας σώσει από κακόβουλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εταιρείες μάρκετινγκ. Αλλά εδώ σημειώστε ότι δεν είναι υποχρεωτικό πρόσθετο. Έτσι, εάν θέλετε να το ενεργοποιήσετε, τότε το BlueHost το προσφέρει στα 11,88 $, ενώ το HostGator προσφέρει στα 12,95 $.

Για το πρώτο έτος θα εξοικονομήσετε σχεδόν $ 2 όταν αγοράζετε έναν τομέα και προστασία απορρήτου από το BlueHost και κατά τις ανανεώσεις, θα εξοικονομήσετε λίγα λεπτά. Επειδή οι διαφορές είναι μικρές, οπότε αυτό είναι σαφές.

Νικητής: Tie

Φιλοξενία Ιστού

Η BlueHost προσφέρει 3 σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων σε κοινόχρηστη κατηγορία. Δεν υπάρχει διαφορά κόστους αυτή τη στιγμή και οι δύο τιμές του παρόχου είναι ίδιες εκτός από τα βασικά προγράμματα. Στο βασικό τους σχέδιο, το BlueHost προσφέρει 1 δωρεάν όνομα τομέα, χώρο αποθήκευσης 50 GB (περισσότερο από αρκετό) και εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις. Μπορείτε να φιλοξενήσετε έναν τομέα σε αυτό το πρόγραμμα. Αυτό είναι πολύ κατάλληλο εάν θέλετε να φιλοξενήσετε ένα μικρό προσωπικό blog.

Το HostGator προσφέρει μη μετρημένο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης στο σχέδιο εκκόλαψης, αλλά περιορίζεται να φιλοξενήσει ένα όνομα τομέα. Σε αντίθεση με το BlueHost, δεν σας δίνουν δωρεάν τομέα για τον πρώτο χρόνο κατά την αγορά λογαριασμού φιλοξενίας.

Εκτός από το βασικό σχέδιο, αν μιλάμε για τα σχέδια Plus (BlueHost) και Baby (HostGator), και τα δύο είναι αρκετά παρόμοια. Μπορείτε να φιλοξενήσετε απεριόριστους τομείς. Είναι η καλύτερη εφαρμογή για χρήστες που σχεδίασαν να δημιουργήσουν πολλούς ιστότοπους στο εγγύς μέλλον χωρίς να ξοδέψουν επιπλέον χρήματα. Όπως μπορείτε να δείτε, δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ των υψηλότερων σχεδίων από τα βασικά, οπότε πρόκειται να συνδέσουμε αυτήν την ενότητα όπως παραπάνω.

Νικητής: Tie

BlueHost

HostGator

Πολιτική επιστροφής

Η πολιτική επιστροφής χρημάτων μπορεί επίσης να περιγραφεί ως εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Μια εταιρεία μπορεί να προσπαθήσει μόνο να ικανοποιήσει όλους τους πελάτες της. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι εάν ένας χρήστης είναι πλήρως ικανοποιημένος και έτσι ο άλλος. Εδώ μπαίνει η πολιτική επιστροφής χρημάτων και εξοικονομεί χρήματα.

Αφού εγγραφείτε στο BlueHost, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εντός των πρώτων 30 ημερών. Επομένως, αν πιστεύετε ότι οι υπηρεσίες τους δεν είναι ικανοποιητικές, τότε σίγουρα επιστρέψτε τα χρήματά σας. Εδώ θυμηθείτε ότι μετά τις 30 ημέρες δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.

Ενώ το HostGator ακολουθεί την πολιτική επιστροφής χρημάτων 45 ημερών, αυτό σημαίνει ότι έχετε περισσότερες ημέρες για να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες τους προτού λάβετε μια απόφαση εάν θα ζητήσετε επιστροφή χρημάτων ή όχι?

Έτσι, αποφασίζοντας μεταξύ BlueHost ή HostGator ως εγγύηση επιστροφής χρημάτων, δεν είναι τόσο δύσκολο να επιλέξετε το καλύτερο. Δεν είναι αρκετά εύκολο?

Νικητής: HostGator

συμπέρασμα

Ήρθε η ώρα να βγάλουμε ένα συμπέρασμα b / w BlueHost εναντίον HostGator. Όταν μιλάμε για άλλες πτυχές όπως το δωρεάν SSL, τότε το BlueHost έχει το πλεονέκτημα έναντι του HostGator. Επιπλέον, το BlueHost περιλαμβάνει επίσης δωρεάν δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, χώρο στάθμευσης τομέα, δωρεάν όνομα τομέα και καλά εξοπλισμένο πίνακα ελέγχου στο πιο βασικό του σχέδιο.

Από την άλλη πλευρά, το HostGator παρέχει πολλές άλλες δυνατότητες, όπως απεριόριστους λογαριασμούς email, δευτερεύοντες τομείς, υψηλότερο χώρο αποθήκευσης για email και 4500 δωρεάν πρότυπα ιστότοπων. Όμως, πρέπει να εξετάσουν το δωρεάν SSL από το Let’s Encrypt, καθώς είναι σημαντικό για το SEO.

Μπορείτε να λάβετε το δωρεάν SSL από το CloudFlare. Χρησιμοποιούμε ήδη δωρεάν SSL από το CloudFlare σε ορισμένα από τα ιστολόγιά μας και το πιο ευνοϊκό μέρος είναι ότι δεν χρειάζεται να μάθετε τεχνικά πράγματα για την εφαρμογή του. Εδώ είναι ένας πλήρης οδηγός για να ενεργοποιήσετε το δωρεάν SSL του CloudFlare στους ιστότοπους που υποστηρίζονται από το WordPress.

Συνολικά, τα σχέδια BlueHost είναι καλά σχεδιασμένα και κάνουν τη μέγιστη διαθεσιμότητα των ταχέων υπηρεσιών τους πιο αποτελεσματικά, οπότε θα σας προτείνουμε το BlueHost.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η κριτική ξεκαθαρίζει τα πάντα για εσάς και δεν υπάρχει πλέον σύγχυση σε αυτό που θα επιλέξετε μεταξύ BlueHost εναντίον HostGator?

BlueHost

HostGator

Εάν νομίζετε ότι ξεχνάμε να καλύψουμε οποιαδήποτε σημαντική δυνατότητα που πρέπει να συγκριθεί, ενημερώστε μας στα σχόλια. Θα χαρούμε πολύ να διαβάσουμε τις προτάσεις και τα σχόλιά σας.

Εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια και να μπερδευτείτε σχετικά με το HostGator vs BlueHost, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε. Είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τον καλύτερο οικοδεσπότη Ιστού.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map